Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος - Ράλι στις διεθνείς αγορές, βουτιά στις τιμές πετρελαίου
Νewsroom Νewsroom
ΚΟΣΜΟΣ
15/06/2026 · 08:08

Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος - Ράλι στις διεθνείς αγορές, βουτιά στις τιμές πετρελαίου

«Η συμφωνία με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν πλέον ολοκληρώθηκε», ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω Truth Social
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ιράν κατέληξαν σε καταρχήν συμφωνία για να τερματιστεί άμεσα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες το Πακιστάν, χώρα που διαδραματίζει μεσολαβητικό ρόλο-κλειδί, με την Ουάσιγκτον και την Τεχεράνη να επιβεβαιώνουν την πληροφορία αυτή αμέσως μετά.

«Η συμφωνία με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν πλέον ολοκληρώθηκε», ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω Truth Social, μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση του πακιστανού πρωθυπουργού Σαμπάζ Σαρίφ μέσω X πως «επιτεύχθηκε» συμφωνία

«Εγκρίνω το πλήρες άνοιγμα του στενού του Ορμούζ χωρίς τέλη διέλευσης και, ταυτόχρονα, την άμεση άρση του αμερικανικού ναυτικού αποκλεισμού. Πλοία όλου του κόσμου, βάλτε μπρος τις μηχανές σας. Ας ρεύσει το πετρέλαιο!», πρόσθεσε ο αρχηγός του αμερικανικού κράτους, που ωστόσο διευκρίνισε κατόπιν πως η θαλάσσια αρτηρία στρατηγικής σημασίας θα ξανανοίξει «μόλις υπογραφτεί η συμφωνία», κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 19η Ιουνίου, προκειμένου να δοθεί χρόνος «για την άρση (των θαλάσσιων) ναρκών» στην περιοχή.

Η ανακοίνωση πως κλείστηκε συμφωνία πυροδότησε πτώση των τιμών του πετρελαίου, που είχαν σημειώσει άλμα αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στα τέλη Φεβρουαρίου κι έκλεισε το στενό, από το οποίο διέρχεται υπό κανονικές συνθήκες το ένα πέμπτο των υδρογονανθράκων που καταναλώνονται σε παγκόσμια κλίμακα.

Η συμφωνία των δυο κυβερνήσεων προβλέπει «το άμεσο τέλος του πολέμου και των στρατιωτικών επιχειρήσεων στα διάφορα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου», δήλωσε από την πλευρά του στην ιρανική κρατική τηλεόραση ο υφυπουργός Εξωτερικών Καζέμ Γαριμπαμπαντί.

«Θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις εντός 60 ημερών ενόψει της σύναψης οριστικής συμφωνίας», είπε ακόμη ο κ. Γαριμπαμπαντί, επισημαίνοντας πως η Τεχεράνη εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με «δυσπιστία» τις ΗΠΑ. Έκανε λόγο για τέσσερα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι: «την άρση όλων των κυρώσεων σε βάρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, είτε πρόκειται για μονομερείς πρωτογενείς ή δευτερογενείς· το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας· την ανοικοδόμηση» και «την οικονομική ανάπτυξη» του Ιράν· και «τη δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης» που θα εγγυάται την εφαρμογή των δεσμεύσεων που θα αναληφθούν.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων MEHR μετέδωσε κείμενο το οποίο παρουσίασε ως το «μνημόνιο συνεννόησης», το πρωτόκολλο συμφωνίας 14 σημείων στο οποίο κατέληξαν οι ΗΠΑ και το Ιράν: προβλέπει μεταξύ άλλων «την αποδέσμευση 24 δισεκ. δολαρίων που έχουν παγώσει (σ.σ. στο εξωτερικό) κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης 60 ημερών» που θα αρχίσει μετά την υπογραφή, «το μισό» από το οποίο «θα τεθεί στη διάθεση του Ιράν πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων», κατά το κείμενο που είχε ήδη μεταδοθεί από το MEHR προχθές Σάββατο, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Η τελετή υπογραφής της συμφωνίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19η Ιουνίου στη Γενεύη, ενημέρωσε ο πακιστανός πρωθυπουργός Σαρίφ. Ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να είναι παρών, συμπληρώνοντας ότι είναι «πιθανή» η παρουσία του αμερικανού προέδρου Τραμπ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες χαιρέτισε τη συμφωνία, «κρίσιμο βήμα προς την ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης», όπως τόνισε, σύμφωνα με δελτίο Τύπου το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίκ.

Το Ιράν «επέβαλε τη θεία και ατσάλινη θέλησή του στους αμερικανούς και σιωνιστές εχθρούς», τους «ταπείνωσε», και «ο εχθρός δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αποδεχτεί την ήττα και να παραδοθεί», υποστήριξε από την πλευρά του το γενικό επιτελείο του ιρανικού στρατού, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Λίγη ώρα προτού ανακοινωθεί η συμφωνία, το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν προειδοποιούσε μέσω X ότι επρόκειτο να υπάρξουν «άμεσα» αντίποινα σε βομβαρδισμό του Ισραήλ με τρεις νεκρούς σε νότιο προάστιο της Βηρυτού, προπύργιο του σιιτικού κινήματος Χεζμπολά του Λιβάνου, που πρόσκειται στην Τεχεράνη.

«Εξοργισμένος»

Ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ έκρινε νωρίτερα μέσω Truth Social ότι η επιδρομή του Ισραήλ «δεν έπρεπε να είχε γίνει, ειδικά αυτή την ιδιαίτερη ημέρα» -- χθες εόρταζε τα 80ά του γενέθλια.

Δήλωσε «εξοργισμένος» στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios, τονίζοντας πως επέκρινε για το πλήγμα τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου: «δεν έχει καμία γαμ... κρίση, του το είπα».

Οι αρχές του Ισραήλ, που αντιμετωπίζουν με αυξανόμενη νευρικότητα το ενδεχόμενο συμβιβασμού που δεν θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους όσον αφορά το Ιράν, ορκισμένο εχθρό του εβραϊκού κράτους, αντέτειναν πως ανταπέδωσαν επίθεση της Χεζμπολά με drones εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.

Υπό πίεση στη χώρα του να τελειώσει τον άκρως αντιδημοφιλή πόλεμο, που εξάλλου κλονίζει την παγκόσμια οικονομία, ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται εντός της εβδομάδας να συζητήσει με τους υπόλοιπους ηγέτες της G7 στη σύνοδο που θα διεξαχθεί στην Εβιάν, στη Γαλλία.

«Σκοπός θα είναι να δούμε τα επακόλουθα αυτής της συμφωνίας, την υποστήριξη του Λιβάνου, το διαρκές ξανάνοιγμα του στενού του Ορμούζ, και προφανώς τη σύναψη συμφωνίας για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας και το πρόγραμμα κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν», σημείωσε ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε βίντεο που δημοσιοποίησε μέσω Instagram αφού έφτασε στην πόλη, στις όχθες της λίμνης Λεμάν, λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία.

Με κοινή ανακοίνωσή τους, οι κυβερνήσεις της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας --σχήματος γνωστού ως E4-- δήλωσαν διατεθειμένες να προχωρήσουν σε άρση κάποιων «κυρώσεων, σε ανταπόδοση ξεκάθαρων και επαληθεύσιμων μέτρων από την πλευρά του Ιράν όσον αφορά το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειάς του».

Ο πόλεμος, που ξέσπασε την 28η Φεβρουαρίου, με καταιγιστικούς βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας, έβαλε φωτιά στη Μέση Ανατολή και στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους, στη μεγάλη πλειονότητά τους στο Ιράν και στον Λίβανο.

Ράλι στις διεθνείς αγορές, βουτιά στις τιμές του πετρελαίου

Aνοδικά κινήθηκαν οι χρηματιστηριακές αγορές στην Ασία τη Δευτέρα, ενώ οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν και το δολάριο αποδυναμώθηκε, στον απόηχο της ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ.

Oι αγορές αντέδρασαν θετικά στις ενδείξεις αποκλιμάκωσης της γεωπολιτικής έντασης, με τους επενδυτές να στρέφονται εκ νέου σε assets υψηλότερου ρίσκου, εν μέσω προσδοκιών για χαμηλότερες πληθωριστικές πιέσεις και πιο ήπια νομισματική πολιτική διεθνώς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της συνεδρίασης, τα futures της Wall Street κατέγραψαν άνοδο, ενώ ισχυρή ήταν και η άνοδος στα futures του ιαπωνικού δείκτη Nikkei, με τις ασιατικές αγορές να ενισχύονται συνολικά. Ο ευρύτερος δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού (εκτός Ιαπωνίας) ενισχύθηκε κατά 1,5%, με τη Νότια Κορέα να καταγράφει άλμα 4,3% και την Ιαπωνία περίπου 3%.

Η αποκλιμάκωση στις τιμές της ενέργειας αποτέλεσε βασικό μοχλό της ανόδου, καθώς το Brent υποχώρησε περίπου 4% στα 83,80 δολάρια το βαρέλι, ενώ το αμερικανικό αργό κατέγραψε πτώση 4,7% στα 80,89 δολάρια. Η αγορά ενσωμάτωσε την εκτίμηση ότι η επαναλειτουργία των Στενών του Ορμούζ, από τα οποία διέρχεται περίπου το 20% του παγκόσμιου πετρελαίου, μπορεί να αποκαταστήσει σταδιακά τις ροές ενέργειας.

Advertisement

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η συμφωνία περιλαμβάνει το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ και την αποκατάσταση της ναυσιπλοΐας, αν και οι αγορές παραμένουν επιφυλακτικές ως προς τις λεπτομέρειες εφαρμογής.

Αναλυτές επισημαίνουν ότι η αγορά θα κινηθεί πλέον με βάση την «επαλήθευση» της συμφωνίας και όχι μόνο τις ανακοινώσεις, με κρίσιμα ζητήματα να παραμένουν η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και η ταχύτητα επανεκκίνησης της παραγωγής και μεταφοράς πετρελαίου.

Παράλληλα, η πτώση των αποδόσεων των αμερικανικών ομολόγων και η βελτίωση του επενδυτικού κλίματος οδήγησαν το δολάριο χαμηλότερα, με το ευρώ και τη στερλίνα να ενισχύονται έναντι του αμερικανικού νομίσματος.

Στις αγορές ομολόγων, οι επενδυτές στράφηκαν σε αγορές κρατικού χρέους, εν αναμονή χαμηλότερων πληθωριστικών πιέσεων, ενώ ο χρυσός ενισχύθηκε ως εναλλακτικό επενδυτικό καταφύγιο.

Την ίδια ώρα, το διεθνές ενδιαφέρον στρέφεται στις επερχόμενες συνεδριάσεις κεντρικών τραπεζών σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, με τις αγορές να αποτιμούν πλέον ένα πιο ευνοϊκό περιβάλλον για τη νομισματική πολιτική, εφόσον διατηρηθεί η αποκλιμάκωση στις τιμές ενέργειας.

  • ΗΠΑ
  • ·
  • ΙΡΑΝ
  • ·
  • ΠΟΛΕΜΟΣ
  • ·
  • ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ο Άρης 80-64 τη Μύκονο στο ντεμπούτο του Μοκόκα

All Content

Τουρκ Τέλεκομ-Μαρούσι 85-76: Κόντραρε και τη διοργανώτρια, 31 πόντους ο Γουόκερ

All Content - BusinessNews.gr

Συνεχίζονται οι μειώσεις στο ράφι: Ανοίγει η δεύτερη φάση της Εθνικής Πρωτοβουλίας

All Content - BusinessNews.gr

Νέα μέτρα ενεργειακής στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Έρχεται η εξειδίκευση

All Content - BusinessNews.gr

Η ION μπαίνει στο Μεξικό

All Content

IPRA Grand Prix 2024: Όταν οι «άγνωστες chefs» του Περού μπήκαν στο σημαντικότερο γαστρονομικό ranking της χώρας

All Content

Ogilvy One & AEGEAN στο TikTok Day με case study για το Unified Lift Study

All Content

Κύπελλο: Αναβλήθηκε το Σπόρτιγκ-ΑΓΕΧ, αφού έσπασε το ταμπλό στο ζέσταμα! (pic)

All Content

Παναθηναϊκός: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ακολουθώντας το όραμα του Παύλου Γιαννακόπουλου»

All Content - BusinessNews.gr

Σημάδια αντιστροφής στον ρυθμό μείωσης των γεννήσεων - Προς νέο πακέτο στήριξης για οικογένειες με παιδιά

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση του επιδόματος θέρμανσης - Επέκταση επιδότησης στο diesel για όλο τον Οκτώβριο

All Content - BusinessNews.gr

Fact-checking: Οι Έλληνες στην τελευταία θέση της ΕΕ

CSRΝews.gr

ΔΕΗ: Απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ άνω των 2 GW από την ABO Energy στην Πολωνία

CSRΝews.gr

ΕΥΑΘ: Συμβουλευτική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για βιώσιμες υποδομές νερού στη Θεσσαλονίκη

CSRΝews.gr

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δημιουργεί ένα πρόγραμμα στήριξης για νέους αθλητές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη 14/06/2026 - 13:24
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς 100% στα γαλλικά κρασιά και σαμπάνιες 15/06/2026 - 09:27
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς 100% στα γαλλικά κρασιά και σαμπάνιες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    20/09/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εγκαινιάστηκε το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων του Πειραιά
    20/09/2026 - 15:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου
    20/09/2026 - 14:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κ. Χατζηδάκης: Στηρίζουμε την κοινωνία χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη σταθερότητα της οικονομίας
    20/09/2026 - 14:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πολυτελή Ακίνητα: Η αναβάθμιση της Ελλάδας και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών επενδυτών
    20/09/2026 - 13:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δράμα: Ο Κ. Τασούλας στην ετήσια απονομή της ΚΥΚΛΩΨ
    20/09/2026 - 13:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ: Στο επίκεντρο οι δεξιότητες του αύριο
    20/09/2026 - 13:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας
    20/09/2026 - 12:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • EU KIDS Act: Από την ελληνική πρωτοβουλία για τα παιδιά στο διαδίκτυο στην ευρωπαϊκή λύση
    20/09/2026 - 12:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κ. Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση του επιδόματος θέρμανσης - Επέκταση επιδότησης στο diesel για όλο τον Οκτώβριο
    20/09/2026 - 11:52 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Συνεχίζονται οι μειώσεις στο ράφι: Ανοίγει η δεύτερη φάση της Εθνικής Πρωτοβουλίας
    20/09/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σημάδια αντιστροφής στον ρυθμό μείωσης των γεννήσεων - Προς νέο πακέτο στήριξης για οικογένειες με παιδιά
    20/09/2026 - 11:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα μέτρα ενεργειακής στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Έρχεται η εξειδίκευση
    20/09/2026 - 11:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    20/09/2026 - 09:00 MEDIA
  • Κ. Πιερρακάκης: «Η ενεργειακή κρίση απαιτεί στήριξη των πολιτών και επενδύσεις»
    20/09/2026 - 09:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κύπελλο: Προκρίθηκαν Πανελλήνιος, ΧΑΝΘ, Κρόνος και Παλαιό Φάληρο (pics)

20/09/2026 - 17:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα έως το Final-4 του UNICEF Trophy

20/09/2026 - 16:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στο Star για 13η χρονιά

18/09/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ: Απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ άνω των 2 GW από την ABO Energy στην Πολωνία

18/09/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΥΑΘ: Συμβουλευτική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για βιώσιμες υποδομές νερού στη Θεσσαλονίκη

18/09/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η CHANGAN και η Βελμάρ νέοι μεγάλοι χορηγοί της ΚΑΕ Περιστέρι Betsson

18/09/2026 - 11:13
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

2nd Nail Awards

16/09/2026 - 09:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo