Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΥΠΕΘΟ: Η αλήθεια για την ΛΑΡΚΟ
newsroom newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
16/07/2024 · 15:52

ΥΠΕΘΟ: Η αλήθεια για την ΛΑΡΚΟ

Το ΥΠΕΘΟ προσπαθεί να αναδείξει τα προβλήματα γύρω από την ΛΑΡΚΟ και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια δίκαιη λύση.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΥΠΕΘΟ σχετικά με την ΛΑΡΚΟ, στην οποία περιγράφει το χρονικό και τα γεγονότα που οδήγησαν στο λουκέτο της βιομηχανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αλήθεια για τη ΛΑΡΚΟ

Το πρόβλημα και η προσπάθεια της κυβέρνησης για δίκαιη λύση

Γιατί οδηγηθήκαμε στο καθεστώς Ειδικής Διαχείρισης

Υπενθυμίζεται ότι η ΛΑΡΚΟ τέθηκε σε καθεστώς Ειδικής Διαχείρισης στις αρχές του 2020 ενώ είχε φθάσει προ πολλού σε οικονομικό αδιέξοδο. Είχε συσσωρεύσει ζημιές πολλών εκατομμυρίων, ενώ χρωστούσε πάνω από 600 εκατ. ευρώ προς τρίτους (προμηθευτές, εργολάβους, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία). Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους αυτού (350 εκατ. ευρώ) είναι προς τη ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παράνομες κρατικές ενισχύσεις προς την εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια της απόφασης του Δικαστηρίου της Ε.Ε. της 20ης Ιανουαρίου 2022 στην υπόθεση C-51/20 (κρατικές ενισχύσεις προς ΛΑΡΚΟ), επιβλήθηκε στην Ελληνική Δημοκρατία η καταβολή κατ’ αποκοπήν ποσού ύψους 5,5 εκατ. ευρώ και επιπλέον χρηματική ποινή ύψους 4,368 εκατ. ευρώ ανά εξάμηνο καθυστέρησης η οποία καταβάλλεται έως σήμερα.

Επιπλέον η ΛΑΡΚΟ έχει στην πλάτη της περιβαλλοντικά πρόστιμα 50 εκατ. ευρώ και είναι υπεύθυνη για σοβαρή ατμοσφαιρική ρύπανση της ευρύτερης περιοχής καθώς και για την επιβάρυνση του Ευβοϊκού Κόλπου, όπου εναποτίθενται κάθε χρόνο χιλιάδες τόνοι σκουριάς.

Η μείωση του μισθολογικού κόστους

Σε μια εταιρεία βαθύτατα προβληματική το μέσο ετήσιο μισθολογικό κόστος προσέγγιζε, το 2020, τα 44.000 ευρώ ανά εργαζόμενο, ενώ για τους πιο υψηλόμισθους (με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας) ξεπερνούσε τα 73.000 ευρώ.

Η κυβέρνηση θέτοντας την ΛΑΡΚΟ σε καθεστώς Ειδικής Διαχείρισης προχώρησε, στις αρχές του 2020, στη μείωση του μισθολογικού κόστους κατά 25% μεσοσταθμικά. Οι περικοπές επηρέασαν κατά κύριο λόγο τους παλαιούς και περισσότερο υψηλόμισθους εργαζομένους των 2.000-3.000 ευρώ και άνω, ενώ οι αποδοχές των νέων και των χαμηλόμισθων παρέμειναν αμετάβλητες.

Οι διαγωνισμοί για την πώληση των περιουσιακών στοιχείων

Αφού τέθηκε η ΛΑΡΚΟ σε καθεστώς Ειδικής Διαχείρισης προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για την πώληση των περιουσιακών της στοιχείων. Ωστόσο το ενδιαφέρον επενδυτών δεν ήταν τόσο ισχυρό όσο ορισμένοι φαντάζονταν και οι διαγωνισμοί αντιμετώπισαν και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Αναλυτικότερα:

Ο διαγωνισμός Α που διεξήγαγε το ΤΑΙΠΕΔ για λογαριασμό του Ειδικού Διαχειριστή σχετικά με τη μίσθωση του εργοστασίου και μεταλλευτικών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας ΕΔ έλαβε την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου το καλοκαίρι του 2023. Κατά το ίδιο διάστημα, διενεργήθηκε και ολοκληρώθηκε από τον ειδικό διαχειριστή ο διαγωνισμός Β που αφορούσε την πώληση περιουσιακών στοιχείων (μεταλλείων) ιδιοκτησίας ΛΑΡΚΟ.

Και στους 2 διαγωνισμούς, ανακηρύχθηκε το ίδιο επενδυτικό σχήμα ως προτιμητέος επενδυτής.

Κατά το διαγωνισμό Β (του ειδικού διαχειριστή) ασκήθηκε και εκκρεμεί προσφυγή άλλου συμμετέχοντος στο διαγωνισμό ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας. Στόχος της Κυβέρνησης είναι να αρθούν τα ανωτέρω εμπόδια και να ολοκληρωθεί επιτυχώς η μεταβίβαση στον πλειοδότη των στοιχείων του διαγωνισμού Α.

Σε περίπτωση που υπάρξει διαφορετική απόφαση του ΣτΕ για τον διαγωνισμό Β ή ο πλειοδότης αποσύρει την προσφορά του για το διαγωνισμό Α, τότε θα απαιτηθεί εκ νέου διαγωνισμός για το διαγωνισμό Α (και ενδεχομένως για τον Β) με σημαντική καθυστέρηση της διαδικασίας μεταβίβασης.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και εάν αρθούν τα ανωτέρω εμπόδια, εκτιμάται ότι απαιτείται σημαντικός χρόνος μετά τη μεταβίβαση μέχρι την επανεκκίνηση της παραγωγικής λειτουργίας του συγκροτήματος ΛΑΡΚΟ κυρίως λόγω των μεγάλων επενδύσεων που θα πρέπει να προηγηθούν.

Η διακοπή της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ

Από την ημερομηνία που η ΛΑΡΚΟ τέθηκε σε καθεστώς Ειδικής Διαχείρισης (από το 2020) η μισθοδοσία των εργαζομένων καλύπτεται από το Δημόσιο με δαπάνη που έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 120 εκατ. ευρώ. Ωστόσο καθώς τα προβλήματα συνεχίζονταν αδιάπτωτα και ουσιαστικά η επιχείρηση από το καλοκαίρι του ‘22 δεν είχε παραγωγή, η κυβέρνηση τότε πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Οι συμβάσεις των εργαζομένων, καταγγέλθηκαν, βάσει του Ν.4941/2022 στις 28/07/2022 και οι εργαζόμενοι έλαβαν αποζημιώσεις απόλυσης συνολικού ύψους 24 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό του κρατικού Προϋπολογισμού.

2. Στη συνέχεια κατά το διάστημα από 28/07/2022 έως 10/04/2024 ο Ειδικός Διαχειριστής σύναψε μαζί τους επτά συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Καθώς η προβληματική αυτή κατάσταση συνεχιζόταν, χωρίς άμεση προοπτική επαναλειτουργίας η κυβέρνηση στις αρχές Απριλίου ανακοίνωσε τερματισμό αυτού του καθεστώτος και υιοθέτηση ενός συστήματος μεταβατικής κάλυψης των εργαζομένων. Τότε δόθηκε και επιπλέον τελευταία παράταση έως 12/05/2024, ώστε να έχουν εύλογο χρόνο ειδοποίησης οι εργαζόμενοι που στη συνέχεια τους δίνεται η δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα απασχόλησης της ΔΥΠΑ.

Στις συνέχεια με προσωρινή διαταγή του αρμόδιου δικαστηρίου, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, οι εργαζόμενοι συνέχισαν να πληρώνονται έως και τα μέσα Ιουλίου.

Πριν από λίγες μέρες όμως το δικαστήριο που εξέτασε τα ασφαλιστικά μέτρα απέρριψε τις προσφυγές των σωματείων των εργαζομένων εναντίον των μέτρων στήριξης της κυβέρνησης και τώρα τα μέτρα αυτά πρέπει να εφαρμοστούν.

Τα μέτρα στήριξης των εργαζομένων

Η κυβέρνηση το Μάρτιο του 2024, ανακοίνωσε πρόσθετα μέτρα μεταβατικής κάλυψης των εργαζομένων με βάση αντίστοιχα μέτρα που είχαν ληφθεί σε άλλες επιχειρήσεις (π.χ. ναυπηγεία Σκαραμαγκά). Συγκεκριμένα καταρτίστηκε Πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ σε δημόσιους φορείς, με τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Το Πρόγραμμα θα έχει διάρκεια έως δύο έτη για όσους είναι έως 55 ετών και έως επτά έτη για όσους είναι 55 ετών και άνω, με ακαθάριστη μηνιαία αμοιβή 1.210 ευρώ μικτά ή 1.000 ευρώ καθαρά. Οι φορείς αποδοχής περιλαμβάνουν Περιφέρειες, Δήμους, Κέντρα Υγείας, τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ, σε περιοχές κατά το δυνατόν πλησίον των κατοικιών των εργαζομένων.

2. Στόχος του προγράμματος για τους εργαζόμενους 55 ετών και άνω είναι η συμπλήρωση των αναγκαίων προϋποθέσεων για συνταξιοδότηση. Οι εργαζόμενοι αυτοί (έως 320 εργαζόμενοι) μπορούν να απασχοληθούν μέχρι και 7 έτη, ώστε να εξασφαλιστούν μέχρι και τη συνταξιοδότηση τους με μηνιαίο μισθό 1.201 μικτά ή 1.000 ευρώ καθαρά (συνολικό εκτιμώμενο κόστος υποπρογράμματος 40,4 εκατ. ευρώ), στους ακόλουθους φορείς υποδοχείς: Δήμος Αλιάρτου, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Ορχομενού, Δήμος Χαλκιδέων, Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, Δήμος Καστοριάς, Δήμος Σερβίων – Βελβεντού, Δήμος Λοκρών, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

3. Αντίστοιχα στόχος του προγράμματος για τους εργαζόμενους κάτω των 55 ετών είναι η μεταβατική τους κάλυψη μέχρι να βρουν απασχόληση μέσω του νέου επενδυτή της ΛΑΡΚΟ ή αλλού. Οι εργαζόμενοι αυτοί (έως 536 εργαζόμενοι) μπορούν να απασχοληθούν μέχρι και 2 έτη (12 μήνες με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες, ύστερα από αίτηση που υποβάλει ο φορέας υποδοχής) με μηνιαίο μισθό 1.201 μικτά ή 1.000 ευρώ καθαρά (συνολικό εκτιμώμενο κόστος υποπρογράμματος 19,5 εκατ. ευρώ), στους ακόλουθους φορείς υποδοχείς: Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και Περιφερειακές Δασικές Υπηρεσίες στα διοικητικά όρια των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας και Αττικής, αυτού. Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.). Ηλεκτρονικός Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e- ΕΦΚΑ). Περιφέρεια Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας. Διοικητικές Υπηρεσίες Πανεπιστημιακών Τμημάτων στη Λαμία, τη Θήβα, την Κοζάνη και τη Χαλκίδα.Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.). Υπουργείο Υγείας: i. Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, ii. Γενικό Νοσοκομείο Θήβας, iii. Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, iv. Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, v. Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, vi. Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, vii. Κέντρο Υγείας Αταλάντης, viii. Κέντρο Υγείας Αλιάρτου, ix. Κέντρο Υγείας Θήβας, x. Κέντρο Υγείας Λιβαδειάς, xi. Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, xii. Κέντρο Υγείας Οινόφυτων, xiii. Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, xiv. Κέντρο Υγείας Ψαχνών, xv. Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, xvi. Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, xvii. Κέντρο Υγείας Αμύνταιου, xviii. Κέντρο Υγείας Σερβίων.

Υπογραμμίζεται ότι για τα προγράμματα αυτά η ΔΥΠΑ έχει ήδη δημοσιεύσει την υπ’αριθμ. 6/2024 δημόσια πρόσκληση στις 11/06/2024 όπου καλούνται οι ωφελούμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, καθώς και οι φορείς υποδοχής να δηλώσουν τον αριθμό θέσεων που επιθυμούν.

Μέτρα για τη στέγαση και την υγειονομική κάλυψη των εργαζομένων

Η κυβέρνηση επίσης παράτεινε τη δυνατότητα χρήσης των κατοικιών Λάρυμνας και Αγίου Ιωάννη, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας διάθεσης των περιουσιακών στοιχείων. Για το σκοπό αυτό ψηφίστηκε ειδική τροπολογία που δίνει στον Ειδικό Διαχειριστή τη δυνατότητα να κάνει χρήση μέρος των κρατικών ενισχύσεων που έχουν παρακρατηθεί ύψους περίπου 18 εκατ. ευρώ, ώστε να καλύψει τα έξοδα που σχετίζονται, μεταξύ των άλλων, με

- τη διαμονή των πρώην εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στους οικισμούς που υφίστανται στους χώρους της επιχείρησης,

- τη διενέργεια πράξεων για την κάλυψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας για αναγκαίες θεραπείες,

- τη λειτουργία των ιατρείων στους χώρους της ΛΑΡΚΟ και την ανανέωση των συμβάσεων εργασίας του αναγκαίου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αυτών.»

  • ΥΠΕΘΟ
  • ·
  • ΛΑΡΚΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας

All Content

GBL 2026-27: Όλα τα ντέρμπι της νέας σεζόν

All Content - BusinessNews.gr

Parfums Christian Dior: «Άρωμα» κερδοφορίας στην Ελλάδα- Στα 25,2 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025

All Content - BusinessNews.gr

BSH Oικιακές Συσκευές: Σταθερός τζίρος στα 175 εκατ. – Ο λόγος που υποχώρησαν τα κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Premia Properties: Στα 7,1 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α’ εξάμηνο – Αύξηση 34% στα EBITDA

All Content

Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών: Ματαιώθηκε το spec των 5 εκατ. ευρώ

All Content

Όμιλος Σφακιανάκη: Η Μαρίζα Πετράκου Γενική Διευθύντρια BYD

FleetNews

Autohellas: Αύξηση EBITDA 2,6% το α’ εξάμηνο

FleetNews

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

FleetNews

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

All Content

GBL: Το πλήρες πρόγραμμα της κανονικής περιόδου 2026/27

All Content

Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος": Αλλαγή στις ώρες της πρώτης μέρας

All Content - BusinessNews.gr

Από το Ταμείο Ανάκαμψης στα 100 δισ. ευρώ: Το νέο επενδυτικό στοίχημα της Ελλάδας

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 6,5 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο - Στα 6.733 εκατ. τα έσοδα από φόρους

All Content - BusinessNews.gr

Ευ. Μυτιληναίος στους FT: Η Ευρώπη κινδυνεύει να χάσει την κούρσα για το γάλλιο

FleetNews

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Hyundai στα “Red Dot Award”

FleetNews

Range Rover Electric: Αυτές είναι οι τιμές του στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

ΒΙΚΟΣ & Ioannina Lake Run: Γιορτάζουν τα 20 χρόνια κοινής πορείας

CSRΝews.gr

«Πράξη Πρώτη»: Η πρωτοβουλία της Πειραιώς για τους νέους θεατρικούς συγγραφείς

CSRΝews.gr

Η Admiral στο πλευρό της Ελένης Μάρκου με το mini documentary «Always Moving On»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η EUROCERT απένειμε το πρώτο πιστοποιητικό IFS Pet Food στην TANKO
Η EUROCERT απένειμε το πρώτο πιστοποιητικό IFS Pet Food στην TANKO 16/07/2024 - 14:52
Χρηματιστήριο: Στις 1.448,68 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με πτώση 0,67% 16/07/2024 - 16:31
Χρηματιστήριο: Στις 1.448,68 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με πτώση 0,67%

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τεχεράνη: Δημιουργεί ιστοσελίδα για την καταγγελία Ιρανών της διασποράς που διαφωνούν με το καθεστώς
    15/09/2026 - 15:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ν. Παπαθανάσης: «Η ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης θα είναι πραγματικά βιώσιμη όταν καμία περιφέρεια και κανένας πολίτης δεν μένει πίσω»
    15/09/2026 - 15:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στο Λονδίνο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
    15/09/2026 - 15:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.699,12 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με οριακή άνοδο 0,15%
    15/09/2026 - 15:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Λαβρόφ: Η Ρωσία θα συνεχίσει να πολεμάει κατά τη διάρκεια ενδεχόμενων συνομιλιών για την Ουκρανία
    15/09/2026 - 15:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Imperial Brands Hellas: Παρουσία στη 90η ΔΕΘ με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη
    15/09/2026 - 15:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΜΠ – ReHORECA για την κυκλική οικονομία στα ξενοδοχειακά καταλύματα
    15/09/2026 - 15:27 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Η Συρία «αναγεννήθηκε» μετά από την άρση των κυρώσεων
    15/09/2026 - 15:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Θεσσαλονίκη: Η ιστορία του κτηρίου της ΠΑΕΓΑΕ, που θα στεγάσει τη Deloitte
    15/09/2026 - 15:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • ADEO: Δωρεάν μετοχές σε 115.000 εργαζομένους – Στο πρόγραμμα 1.326 εργαζόμενοι της LEROY MERLIN σε Ελλάδα και Κύπρο
    15/09/2026 - 15:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πιέσεις στο Χρηματιστήριο – Κάτω από τις 2.700 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
    14/09/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • VODAFONE: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες της νέας σειράς συσκευών Apple
    14/09/2026 - 16:11 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Open Cosmos: Εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 300 εκατ. ευρώ για να αυξήσει την παραγωγή δορυφόρων
    14/09/2026 - 16:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Δυναμικό «παρών» της Ελλάδας στην SMM 2026 με τη συμμετοχή 34 ελληνικών επιχειρήσεων
    14/09/2026 - 16:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μαρκόπουλος: Σύντομα η εξειδίκευση των περιορισμών του καθεστώτος Natura στις οικιστικές και λιμενικές ζώνες
    14/09/2026 - 19:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Τρίτο διαδοχικό ρεκόρ στην τηλεθέαση σημείωσε το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο

15/09/2026 - 12:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας

15/09/2026 - 12:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΒΙΚΟΣ & Ioannina Lake Run: Γιορτάζουν τα 20 χρόνια κοινής πορείας

15/09/2026 - 11:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η μυθοπλασία επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με δυνατές πρεμιέρες από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

15/09/2026 - 11:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιωνικός Ιωνίας: Νέα προσθήκη ο Αλέξανδρος Κομνιανίδης (pic)

15/09/2026 - 11:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Πράξη Πρώτη»: Η πρωτοβουλία της Πειραιώς για τους νέους θεατρικούς συγγραφείς

15/09/2026 - 10:45
FleetNews
fleetnews.gr

Autohellas: Αύξηση EBITDA 2,6% το α’ εξάμηνο

15/09/2026 - 07:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

14/09/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo