Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Posidonia Sea Tourism Forum: Η βιομηχανία κρουαζιέρας επιστρέφει δυναμικά
newsroom newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
26/05/2021 · 11:37

Posidonia Sea Tourism Forum: Η βιομηχανία κρουαζιέρας επιστρέφει δυναμικά

Οι μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας της Ευρώπης έχουν ήδη αναπτύξει 18 πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο και σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς και σκοπεύουν να αυξήσουν τις δραστηριότητές τους με 28 πλοία τον Ιούνιο και 50 τον Ιούλιο, προτού φτάσουν τον μέγιστο στόχο του καλοκαιριού για 60 κρουαζιερόπλοια σε πλήρη λειτουργία τον Αύγουστο.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Περισσότερα από τα μισά από αυτά τα πλοία θα πραγματοποιούν δρομολόγια στις ελληνικές θάλασσες σύμφωνα με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, η ομιλία του οποίου σηματοδότησε την επίσημη έναρξη του φετινού, ψηφιακού Posidonia Sea Tourism Forum.

«Σαράντα κρουαζιερόπλοια αναμένεται να δραστηριοποιηθούν στα ελληνικά ύδατα και 45 λιμάνια έχουν αναπτύξει τα δικά τους σχέδια έκτακτης ανάγκης με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνουν τα κρουαζιερόπλοια χωρίς να επηρεάζουν την εμπειρία των επιβατών, των πληρωμάτων ή των τοπικών κοινοτήτων», σημείωσε ο Υπουργός.

«Χάρη στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού ‘Γαλάζια Ελευθερία’, που δίνει προτεραιότητα στους τουριστικούς προορισμούς και στους προορισμούς κρουαζιέρας, είμαστε αισιόδοξοι ότι η φετινή χρονιά θα είναι σημαντικά καλύτερη από την προηγούμενη», πρόσθεσε ο ίδιος στην εναρκτήρια παρέμβασή του.

Η Ελλάδα έχει επαινεθεί διεθνώς για τις προσπάθειές της να αναπτύξει ένα τουριστικό προϊόν ικανό να εμπνεύσει εμπιστοσύνη ως ασφαλής προορισμός που είναι πλήρως προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας, κάτι που επανέλαβε ο Pierfrancesco Vago, Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) και Εκτελεστικός Πρόεδρος της MSC Cruises, μιλώντας στους 500 εκπροσώπους του κλάδου από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν διαδικτυακά στο φετινό Φόρουμ.

«Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που πέτυχαν νωρίτερα από άλλες την επανέναρξη της κρουαζιέρας. Και τώρα περισσότερο από ποτέ νιώθουμε ότι έφτασε η ώρα της ανανέωσης καθώς ο κλάδος μας εξέρχεται από τον σκοτεινό χειμώνα της πανδημίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Vago.

«Οι προκλήσεις θα παραμείνουν, αλλά πλέον είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, καθώς έχουμε συνεργαστεί με κυβερνήσεις, λιμάνια και προορισμούς για να αναπτύξουμε πρωτόκολλα για μια ασφαλή και υπεύθυνη επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων μας», τόνισε ο ίδιος.

Ήδη, περισσότεροι από 200.000 επιβάτες έχουν κάνει ταξίδια κρουαζιέρας με ασφάλεια από το τέλος του περασμένου καλοκαιριού και φέτος η Ανατολική Μεσόγειος δείχνει το δρόμο της επανεκκίνησης νωρίτερα από άλλες περιοχές, κάτι που μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να γίνει σε μόνιμη βάση χώρα επιβίβασης και αφετηρίας για κρουαζιέρες, σύμφωνα με τον κ. Vago.

Ωστόσο, η αβεβαιότητα ως προς το πότε η κρουαζιέρα θα μπορέσει να επιστρέψει σε επίπεδα που εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του κλάδου παραμένει μία σοβαρή πρόκληση.

Η TUI ξεκίνησε εκ νέου την περασμένη εβδομάδα τα δρομολόγιά της από την Κρήτη και το σχέδιό της για αυτό το καλοκαίρι είναι να προσφέρει ταξίδια στην Ελλάδα με αφετηρία το Ηράκλειο, με δύο διαφορετικά δρομολόγια. «Αν αρθούν περαιτέρω οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, θα επιστρέψουμε και σε άλλα δρομολόγια. Όμως, μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου η Ελλάδα είναι ο μόνος προορισμός που προσφέρουμε», δήλωσε η Wybcke Meier, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TUI Cruises.

Σύμφωνα με την MSC Cruises, ορισμένες περιοχές όπως η Ασία και η Βόρεια Αμερική εξακολουθούν να είναι εκτός προγράμματος για τον τομέα κρουαζιέρας. Για το λόγο αυτό ο Διευθύνων Σύμβουλος Gianni Onorato προβλέπει ότι περισσότεροι Ευρωπαίοι θα στραφούν στην Ευρώπη για κρουαζιέρες αυτό το καλοκαίρι, καθώς είναι αποκομμένοι από διηπειρωτικούς προορισμούς λόγω περιορισμών στις αεροπορικές μεταφορές και ταξιδιωτικών πρωτοκόλλων. Όπως είπε, «Το πράσινο πιστοποιητικό θα επιτρέψει σε περισσότερους Ευρωπαίους να επικεντρωθούν στην Ευρώπη και η Ελλάδα θα είναι ένας από τους κύριους προορισμούς για αυτούς».

Ο Michael Thamm, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Costa Group and Carnival Asia, συμφωνεί: «Η Ελλάδα είναι σταθερός πυλώνας για τους Γερμανούς, τους Ιταλούς και τους Γάλλους, λόγω της ομορφιάς της και των μοναδικών αξιοθέατων που προσφέρει, και η κρουαζιέρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα απολαύσει αυτά κάποιος. Θέλουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα πέρα από τη σεζόν, ίσως ακόμη και τον Δεκέμβριο. Και οι δύο εταιρείες μας έχουν επανεκκινήσει τα δρομολόγιά τους στην Ελλάδα, ενώ θα υπάρξουν περισσότερα πλοία που θα έρθουν στη χώρα».

Ωστόσο η δημοφιλία μπορεί να εγείρει και κάποιες προκλήσεις σύμφωνα με τον Chris Theofilides, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Celestyal Cruises, της εταιρείας που χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως αφετηρία των δρομολογίων της και γνωρίζει την τοπική αγορά καλύτερα από κάθε άλλον.

«Η μεγάλη συγκέντρωση πλοίων σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, ειδικά για τα ελληνικά λιμάνια λόγω προβλημάτων υποδομής. Πρέπει να αποφύγουμε τους υψηλούς όγκους επισκεπτών οπουδήποτε. Δεν είναι μόνο υπεύθυνη στάση, είναι επίσης σωστή επιλογή, τόσο από την άποψη της εμπειρίας των επισκεπτών όσο και για τις τοπικές κοινότητες».

Η κα Meier μοιράζεται την ίδια ανησυχία: «Ο υπερ-τουρισμός μπορεί να έχει τελειώσει στον μετά την πανδημία κόσμο, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα έχουμε πολλά πλοία ταυτόχρονα στα ίδια λιμάνια. Τα νησιά πρέπει να έχουν σχέδιο σχετικά με τον αριθμό των πλοίων που μπορούν να δεχτούν ταυτόχρονα. Και οι λιμενικοί φορείς πρέπει να έχουν τις υποδομές για να δέχονται μεγαλύτερα πλοία».

Η λεπτομερής προετοιμασία και η επιστροφή με σταδιακό και υπεύθυνο τρόπο είναι η σωστή τακτική και οι εταιρείες κρουαζιέρας επενδύουν σταθερά στα πρωτόκολλα πρόληψης και αντίδρασης που σχετίζονται με την Covid, ώστε να διασφαλίσουν ότι η πορεία προς την ομαλότητα θα είναι γρήγορη και χωρίς εμπόδια.

Υπάρχουν δύο πτυχές σε αυτό: Η μία είναι η επιβολή, η επίβλεψη και η τήρηση των υφιστάμενων πρωτοκόλλων για τους επιβάτες, τα πληρώματα και τους προορισμούς, και η άλλη είναι η τυποποίηση και ομοιομορφία αυτών των πρωτοκόλλων.

Σύμφωνα με τον κ. Onorato, η φόρμα εντοπισμού επιβατών δεν έχει ακόμη υιοθετηθεί πλήρως και με ομοιόμορφο τρόπο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και δεν υπάρχει σαφής οδηγία για τον τρόπο χρήσης της. «Κάθε φορά που φτάνουμε σε διαφορετική χώρα μας ζητάνε και τη φόρμα. Εάν δεν υπάρξει το συντομότερο δυνατόν ομοιομορφία στη διαχείριση μεταξύ των διαφορετικών χωρών, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα για τους επισκέπτες μας και αυτό μπορεί να καταστήσει την κρουαζιέρα μη ανταγωνιστική σε σύγκριση με άλλες μορφές τουρισμού. Τα πρωτόκολλα λειτουργούν, αλλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ομοιομορφία στην εφαρμογή τους».

Αυτή η έλλειψη ομοιομορφίας δίνει περιθώριο στους operators που το επιθυμούν να επιβάλουν αυστηρότερα προληπτικά μέτρα, με την Norwegian Cruise Line (NCL) να είναι μία από τις εταιρείες που αποφάσισαν να επιτρέψουν μόνο πλήρως εμβολιασμένους επιβάτες και πληρώματα στα πλοία τους, σύμφωνα με τον Kevin Bubolz, Διευθύνοντα Σύμβουλο της NCL Europe, ο οποίος επίσης συμμετείχε στο PSTF 2021 σε πάνελ με θέμα τον αντίκτυπο των νέων πρωτοκόλλων υγείας στις εκδρομές και στη διαχείριση των προορισμών. Από την πλευρά του, ο Adam Sharp, Διευθυντής Ανάπτυξης Διεθνών Προορισμών του Royal Caribbean Group, επιβεβαίωσε ότι η Royal Caribbean Cruises συνεργάζεται με την NCL για την τυποποίηση των πρωτοκόλλων υγείας για την αγορά των ΗΠΑ.

Ο ρυθμός επιστροφής στην ομαλότητα μπορεί να φαντάζει βασανιστικά αργός, ωστόσο αυτό οφείλεται επίσης στα αυστηρά συστηματοποιημένα πρωτόκολλα που αποφάσισαν να επιβάλουν οι φορείς της κρουαζιέρας στις δραστηριότητές τους προκειμένου να προστατευθούν από τον κίνδυνο της Covid-19.

«Ήμασταν οι πρώτοι που επιβάλαμε υποχρεωτικά διαγνωστικά τεστ στο 100% των επιβατών και των πληρωμάτων μας, θέτοντας τα πρότυπα για άλλους κλάδους, και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιτύχουμε επιστροφή στα προ Covid επίπεδα έως το 2022-2023», δήλωσε ο κ. Vago.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα συζητήσεων για όλες τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κρουαζιέρα και με 21 εκθέτες να παρουσιάζουν τις υπηρεσίες τους στη διαδραστική ψηφιακή πλατφόρμα, το PSTF 2021 ήταν η πρώτη εκδήλωση του κλάδου που συγκέντρωσε όλους τους σημαντικούς παράγοντες της κρουαζιέρας από την επανεκκίνησή της στην Ανατολική Μεσόγειο στα μέσα Μαΐου.

Χρυσοί Χορηγοί του Posidonia Sea Tourism Forum 2021 ήταν ο ΕΟΤ και το This is Athens, Αργυροί Χορηγοί ήταν ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, η Indev Software, η MedCruise και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά. Χάλκινοι Χορηγοί ήταν το Alba Graduate Business School, η Celestyal Cruises, η Inchcape Shipping Services και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης. Το Posidonia Sea Tourism Forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίζεται από το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, τη Διεθνή Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), την Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας και την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας.

  • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Βαγγέλης Ζούγρης: Ο mr. 100% του Σεντ Μέρις στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν!

All Content - BusinessNews.gr

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Ιστορικό ρεκόρ τζίρου 6,2 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Μυτιληναίος: Πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων

All Content - BusinessNews.gr

Γιάννης Καλαμβόκης, SUPERBET Greece: Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ στην εξαετία – Στόχος η κορυφή της ελληνικής αγοράς

All Content

Ντέρμπι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της UEFA

All Content

Superbet Greece: Χορηγίες 100 εκατ. ευρώ και επενδύσεις στο marketing με στόχο την κορυφή

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Πέντε αγώνες της EuroLeague στις μεταδόσεις της Πέμπτης

All Content

Με clutch Τόμπσον και super Γιάννη οι Χιτ 117-116 τους Κλίπερς στην παράταση! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Wonderful: Hub στην Αθήνα και σχέδια διπλασιασμού προσωπικού και εξαγορών στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Lamda: Έσοδα 2,1 δισ. από το Ελληνικό έως το τέλος του 2026 - Πού κατευθύνονται οι επενδύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Στόχος για κέρδη άνω των 1,4 δισ. ευρώ έως το 2030 – Το νέο πλάνο ανάπτυξης

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Έρευνα ΕΤΕπ: Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αυτονομία και προστασία του κλίματος.

CSRΝews.gr

3η Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς: «Ευρωπαϊκή Πολιτική & Τοπική Δράση: Σχεδιάζοντας με τη Νέα Γενιά»

CSRΝews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Με δωρεά 10 εκατομμυρίων η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του ΥΠΕΘΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Interamerican: Κινητοποίηση για την προστασία των δασών
Interamerican: Κινητοποίηση για την προστασία των δασών 26/05/2021 - 11:28
Άρση lockdown: Αυτές οι δραστηριότητες ανοίγουν από την επόμενη εβδομάδα 26/05/2021 - 11:37
Άρση lockdown: Αυτές οι δραστηριότητες ανοίγουν από την επόμενη εβδομάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Bright μπαίνει στην άμυνα, οι χάκερ στα ψυγεία και η Superbet προβληματίζεται σε Βραζιλία και Ρουμανία
    05/11/2026 - 15:00 WHISPERER
  • Focus Bari: Οι Έλληνες λένε «Ναι Μεν, Αλλά» στην ΤΝ
    05/11/2026 - 14:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • AEGEAN: Αβάσιμες οι απειλές για βόμβα σε δύο πτήσεις της προς Μιλάνο και Βιέννη
    05/11/2026 - 14:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Škoda: Στη δεύτερη θέση των πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ευρώπη με 812.400 παραδόσεις το πρώτο εννεάμηνο του 2026
    05/11/2026 - 14:22 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Diageo: Αύξηση 1,2% στις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου, στα 4,93 δισ. δολάρια
    05/11/2026 - 14:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σκάνδαλο ΜΚΟ: Εντοπίστηκαν λογαριασμοί στελεχών σε Λιθουανία και Δανία
    05/11/2026 - 14:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • DiEM25: Βελγική τράπεζα έκλεισε τον λογαριασμό του κινήματος του Γιάνη Βαρουφάκη
    05/11/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η έξυπνη σύγκριση τιμών του BestPrice είναι πλέον διαθέσιμη στο ChatGPT
    05/11/2026 - 13:42 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη - Προσγειώθηκαν με ασφάλεια τα αεροσκάφη
    05/11/2026 - 13:38 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ισπανία: Αύξηση 5,3% στον κατώτατο μισθό για το 2027 – Στα 1.286 ευρώ οι μηνιαίες αποδοχές
    05/11/2026 - 13:31 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν
    05/11/2026 - 00:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026
    04/11/2026 - 17:37 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Lamda Development: Στα 4 δισ. ευρώ η αξία του χαρτοφυλακίου στο εννεάμηνο του 2026
    04/11/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έκθεση XENIA 2026: Οι νέες αρχιτεκτονικές και digital τάσεις για τον ξενοδοχειακό κλάδο στο Metropolitan Expo
    04/11/2026 - 16:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δένδιας: Πρόσκληση στους εφοπλιστές για δωρεά 250 εκατ. ευρώ – Στόχος οι ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις έως το 2030
    04/11/2026 - 20:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Focus Bari: Οι Έλληνες λένε «Ναι Μεν, Αλλά» στην ΤΝ

05/11/2026 - 12:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Έρευνα ΕΤΕπ: Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αυτονομία και προστασία του κλίματος.

05/11/2026 - 11:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η έξυπνη σύγκριση τιμών του BestPrice είναι πλέον διαθέσιμη στο ChatGPT

05/11/2026 - 11:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

3η Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς: «Ευρωπαϊκή Πολιτική & Τοπική Δράση: Σχεδιάζοντας με τη Νέα Γενιά»

05/11/2026 - 11:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WNL: Αποτελέσματα και πρόγραμμα της σεζόν 2026-27

05/11/2026 - 10:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WBL2: Πρόγραμμα και αποτελέσματα στη σεζόν 2026-27

05/11/2026 - 09:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo