Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΣΕΒ: Με κεντρικό μήνυμα, «Το αύριο, σήμερα: Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών η γενική του συνέλευση
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/06/2019 · 03:00

ΣΕΒ: Με κεντρικό μήνυμα, «Το αύριο, σήμερα: Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών η γενική του συνέλευση

Με το κεντρικό μήνυμα, «Το αύριο, σήμερα: Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι εργασίες
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με το κεντρικό μήνυμα, «Το αύριο, σήμερα: Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι εργασίες της φετινής γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ανέλαβε ο κ. Νίκος Καραμούζης, Πρόεδρος της Grant Thornton (ο οποίος τιμήθηκε για την 16ετή συμμετοχή του στο ΔΣ του ΣΕΒ), ενώ χρέη Γραμματέα ανέλαβε η κα. Ιουλία Τσέτη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Uni-Pharma.
Στη φετινή γενική συνέλευση, τα μέλη του ΣΕΒ ενέκριναν, μεταξύ των άλλων, τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2018, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2018), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2019.

Επίσης, κάνοντας πράξη τη θεσμική ενδυνάμωση του ΣΕΒ, ενέκριναν σημαντικές καταστατικές αλλαγές με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων με την περιφέρεια και τους περιφερειακούς βιομηχανικούς συνδέσμους της χώρας, μέσα από την ενεργοποίηση τριών Συμβουλίων, Περιφερειακών Οργανώσεων, Βιομηχανίας και Εξωστρέφειας, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετέχουν πλέον στο διευρυμένο 25μελές Δ.Σ. του Συνδέσμου.
Μιλώντας στα μέλη του ΣΕΒ, ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Φέσσας, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της παραγωγικής ελληνικής περιφέρειας και τη χαρά του για τη στενή συνεργασία ΣΕΒ και Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων για όλα τα κρίσιμα ζητήματα.

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου Περιφερειακών και Τοπικών Οργανώσεων του ΣΕΒ, τους κκ. Λένα Κολιοπούλου (ΣΒΘΚΕ), Νίκο Κουδούνη (ΣΒΣΕ), Δημήτρη Μαθιό (ΣΒΑΠ), Κλεομένη Μπάρλο (ΣΕΒΠΔΕ) και Αχιλλέα Νταβέλη (ΣΘΕΒ), υπογράμμισε πως η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την ενεργό συμμετοχή της περιφέρειας, την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προκλήσεών που αντιμετωπίζει και την κινητοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων.

Υπενθύμισε δε την πάγια προσέγγιση του ΣΕΒ να παρεμβαίνει μεθοδικά και με τεκμηριωμένες προτάσεις, συμβάλλοντας στην ανάδειξη των θεμάτων, αλλά και στην ενημέρωση της κοινής γνώμης σε μια περίοδο μεγάλης επικοινωνιακής σύγχυσης.
Στη συνέχεια, ο κ. Φέσσας τόνισε ότι: «Η χώρα βρίσκεται σε μια μεταβατική καμπή κατά την οποία θα κριθεί η δυνατότητά της να ανταπεξέλθει στις παγκόσμιες προκλήσεις.
Η επιλογή του κεντρικού μηνύματος Το αύριο, σήμερα: για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών, έγινε καθώς στον ΣΕΒ πιστεύουμε ότι μόνο με επένδυση σε αξίες και σε άξιους ανθρώπους θα μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της χώρας και να συμφωνήσουμε στην υλοποίηση των, γνωστών πλέον, απαραίτητων λύσεων. Οι οργανωμένες επιχειρήσεις μπορούν να δείξουν τον δρόμο, όχι με λόγια αλλά με έργα. Με καλά παραδείγματα και καλές πρακτικές που δίνουν περιεχόμενο στην έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης. Η γνώση, η καινοτομία, η εξωστρέφεια, η ποιότητα, η εταιρική ευθύνη, η διαφάνεια, η λογοδοσία, η αξιοκρατία, η βιωσιμότητα, είναι οι αξίες στις οποίες πρέπει να βασιστούμε προκειμένου να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο. Ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου σκέψης το οποίο να εστιάζει στην αξιακή σύγκλιση και όχι στην ιδεολογική αντιπαράθεση.»
Στη συνέχεια, ο κ. Άκης Σκέρτσος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, παρουσιάζοντας τον απολογισμό της τελευταίας χρονιάς, αναφέρθηκε στη συστηματική προσπάθεια τεκμηρίωσης, ενημέρωσης, προτάσεων και διαλόγου που αποτελούν τους τέσσερις πυλώνες μιας εποικοδομητικής προσέγγισης και την πηγή των πρωτοβουλιών του ΣΕΒ για όλα τα κρίσιμα θέματα. Όπως τόνισε, ο ΣΕΒ παρεμβαίνει με γνώμονα τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας και τη σύγκλιση με την υπόλοιπη Ευρώπη, και συμμετέχει ενεργά, και με επιτυχία, στο δημόσιο διάλογο. Ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι κατά τον προηγούμενο χρόνο χάρη στις συστηματικές παρεμβάσεις του Συνδέσμου (19 συμμετοχές σε δημόσιες διαβουλεύσεις, 86 υπομνήματα προς την κυβέρνηση και τους θεσμούς, και πλειάδα δημόσιων εκδηλώσεων και συζητήσεων με εκπροσώπους της πολιτείας), από τα 96 νομοθετήματα και τις 280 διατάξεις που ψηφίστηκαν με επίδραση στην επιχειρηματικότητα, το 62% εκπληρώνουν θέσεις του ΣΕΒ. Παράλληλα, ο ΣΕΒ συνέχισε την παραγωγή τεκμηριωτικού υλικού μέσα από δεκάδες έρευνες, μελέτες, δελτία και special reports. Εκτός όμως από το διάλογο με την πολιτεία, ο ΣΕΒ στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις έμπρακτα και στην προσπάθεια δικτύωσης και πρόσβασης στις αγορές του εξωτερικού, με 8 επιχειρηματικές αποστολές (Μαρόκο, Ν. Κορέα, Λίβανος, Νιγηρία, Βιετνάμ, Πολωνία, Κένυα-Αιθιοπία, Τυνησία), 59 country reports, και σχεδόν 1.000 Β2Β συναντήσεις που οδήγησαν σε 45 εμπορικές συμφωνίες.
Ο κ. Σκέρτσος τόνισε ακόμη πως ο κρίσιμος χώρος της εκπαίδευσης και κατάρτισης και η ανάγκη σύνδεσής του με τις ανάγκες των επιχειρήσεων αυξάνει τις ευκαιρίες. Πάνω από 7.000 στελέχη επιχειρήσεων έχουν επωφεληθεί από σεμινάρια, εκδηλώσεις, υποτροφίες και προγράμματα κατάρτισης, που οργάνωσε ο ΣΕΒ, ενώ 160 σχολεία (αύξηση 33%) συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ). Ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε στη συνεχιζόμενη αυξητική πορεία του αριθμού των μελών του ΣΕΒ η οποία στην τελευταία πενταετία υπολογίζεται σε 70%. Κλείνοντας, υπογράμμισε την έμπρακτη κοινωνική ευθύνη του ΣΕΒ και των μελών του και την υποστήριξη που οργανώθηκε για πάνω από 130 οικογένειες μετά την καταστροφή στο Μάτι.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ ανακοίνωσε την επιθυμία του κ. Άκη Σκέρτσου να αποχωρήσει από τον ΣΕΒ μέχρι το τέλος του Ιουνίου και, εκ μέρους της Διοίκησης, τον ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη συμβολή του στο έργο του Συνδέσμου την περίοδο 2014-2019. Ανακοίνωσε επίσης στο σώμα ότι από την 1η Ιουλίου, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ θα αναλάβει ο κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος.
Η πρωινή συνεδρίαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ολοκληρώνεται με την ομιλία στα Μέλη του ΣΕΒ, του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη (στις 14:00).
Στην απογευματινή εκδήλωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, θα μιλήσουν ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, o οποίος θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό, και ο κ. Pierre Gattaz, της BUSINESSEUROPE. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με την συζήτηση, με θέμα: «Να φέρουμε το αύριο σήμερα. Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», στην οποία συμμετέχουν οι Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος ΣΕΒ, Θεοδόσης Π. Τάσιος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ και Μαρία Κοκάλα, Τελειόφοιτος Λυκείου, Υπότροφος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Βαγγέλης Ζούγρης: Ο mr. 100% του Σεντ Μέρις στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν!

All Content - BusinessNews.gr

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Ιστορικό ρεκόρ τζίρου 6,2 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Μυτιληναίος: Πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων

All Content - BusinessNews.gr

Γιάννης Καλαμβόκης, SUPERBET Greece: Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ στην εξαετία – Στόχος η κορυφή της ελληνικής αγοράς

All Content

Ντέρμπι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της UEFA

All Content

Superbet Greece: Χορηγίες 100 εκατ. ευρώ και επενδύσεις στο marketing με στόχο την κορυφή

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Πέντε αγώνες της EuroLeague στις μεταδόσεις της Πέμπτης

All Content

Με clutch Τόμπσον και super Γιάννη οι Χιτ 117-116 τους Κλίπερς στην παράταση! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Wonderful: Hub στην Αθήνα και σχέδια διπλασιασμού προσωπικού και εξαγορών στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Lamda: Έσοδα 2,1 δισ. από το Ελληνικό έως το τέλος του 2026 - Πού κατευθύνονται οι επενδύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Στόχος για κέρδη άνω των 1,4 δισ. ευρώ έως το 2030 – Το νέο πλάνο ανάπτυξης

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Έρευνα ΕΤΕπ: Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αυτονομία και προστασία του κλίματος.

CSRΝews.gr

3η Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς: «Ευρωπαϊκή Πολιτική & Τοπική Δράση: Σχεδιάζοντας με τη Νέα Γενιά»

CSRΝews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Με δωρεά 10 εκατομμυρίων η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του ΥΠΕΘΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πισίνα Hilton: Καλοκαιρινές αποδράσεις στο κέντρο της Αθήνας
Πισίνα Hilton: Καλοκαιρινές αποδράσεις στο κέντρο της Αθήνας 18/06/2019 - 03:00
Αχτσιόγλου: 35 εκατ. ευρώ για την καταπολέμηση της ανεργίας 18/06/2019 - 03:00
Αχτσιόγλου: 35 εκατ. ευρώ για την καταπολέμηση της ανεργίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Focus Bari: Οι Έλληνες λένε «Ναι Μεν, Αλλά» στην ΤΝ
    05/11/2026 - 14:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • AEGEAN: Αβάσιμες οι απειλές για βόμβα σε δύο πτήσεις της προς Μιλάνο και Βιέννη
    05/11/2026 - 14:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Škoda: Στη δεύτερη θέση των πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ευρώπη με 812.400 παραδόσεις το πρώτο εννεάμηνο του 2026
    05/11/2026 - 14:22 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Diageo: Αύξηση 1,2% στις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου, στα 4,93 δισ. δολάρια
    05/11/2026 - 14:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σκάνδαλο ΜΚΟ: Εντοπίστηκαν λογαριασμοί στελεχών σε Λιθουανία και Δανία
    05/11/2026 - 14:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • DiEM25: Βελγική τράπεζα έκλεισε τον λογαριασμό του κινήματος του Γιάνη Βαρουφάκη
    05/11/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η έξυπνη σύγκριση τιμών του BestPrice είναι πλέον διαθέσιμη στο ChatGPT
    05/11/2026 - 13:42 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη - Προσγειώθηκαν με ασφάλεια τα αεροσκάφη
    05/11/2026 - 13:38 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ισπανία: Αύξηση 5,3% στον κατώτατο μισθό για το 2027 – Στα 1.286 ευρώ οι μηνιαίες αποδοχές
    05/11/2026 - 13:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η ELVIAL παρουσιάζει εργαλείο ενδεικτικού υπολογισμού επιδότησης για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας 2026»
    05/11/2026 - 13:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν
    05/11/2026 - 00:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026
    04/11/2026 - 17:37 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Lamda Development: Στα 4 δισ. ευρώ η αξία του χαρτοφυλακίου στο εννεάμηνο του 2026
    04/11/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έκθεση XENIA 2026: Οι νέες αρχιτεκτονικές και digital τάσεις για τον ξενοδοχειακό κλάδο στο Metropolitan Expo
    04/11/2026 - 16:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης για Ιλον Μασκ: «Δεν μπορείς να “αγοράσεις” τις εκλογές ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος είσαι»
    04/11/2026 - 22:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Focus Bari: Οι Έλληνες λένε «Ναι Μεν, Αλλά» στην ΤΝ

05/11/2026 - 12:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Έρευνα ΕΤΕπ: Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αυτονομία και προστασία του κλίματος.

05/11/2026 - 11:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η έξυπνη σύγκριση τιμών του BestPrice είναι πλέον διαθέσιμη στο ChatGPT

05/11/2026 - 11:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

3η Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς: «Ευρωπαϊκή Πολιτική & Τοπική Δράση: Σχεδιάζοντας με τη Νέα Γενιά»

05/11/2026 - 11:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WNL: Αποτελέσματα και πρόγραμμα της σεζόν 2026-27

05/11/2026 - 10:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WBL2: Πρόγραμμα και αποτελέσματα στη σεζόν 2026-27

05/11/2026 - 09:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo