Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Θεσσαλονίκη: O χάρτης των αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη την Μακεδονία- Πού κλείνουν και ποιες ώρες
newsroom newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
10/12/2025 · 10:42

Θεσσαλονίκη: O χάρτης των αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη την Μακεδονία- Πού κλείνουν και ποιες ώρες

Καθημερινά αγρότες και κτηνοτρόφοι στο σημείο διανέμουν διάφορα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα στους διερχόμενους αυτοκινητιστές, ενώ σήμερα στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση με τη συμμετοχή εκπροσώπων από άλλα εργατικά σωματεία της Δυτικής Μακεδονίας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Παραμένουν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Δυτικής Μακεδονίας, στο μπλόκο της Μπάρας Σιάτιστας επί της Εγνατίας οδού και το σημείο ενισχύεται καθημερινά. Η κίνηση των επιβατικών οχημάτων και φορτηγών γίνεται μέσο παράκαμψης από την παλαιά Εθνική οδό Κοζάνης-Καστοριάς.

Καθημερινά αγρότες και κτηνοτρόφοι στο σημείο διανέμουν διάφορα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα στους διερχόμενους αυτοκινητιστές, ενώ σήμερα στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση με τη συμμετοχή εκπροσώπων από άλλα εργατικά σωματεία της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη γενική απεργία που προγραμματίζεται στις 16/12.

Σταθερά στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο Φιλώτα, στον κάθετο άξονα Κοζάνης-Φλώρινας του Πανευρωπαϊκού 'Αξονα Χ,παραμένουν αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι. Για σήμερα έχουν προγραμματίσει συμβολικό αποκλεισμό μιας ώρας από τις 10 το πρωί, ενώ σε γενική τους συνέλευση θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Τα αγροτικά μπλόκα σε Θεσσαλονίκη- Κεντρική Μακεδονία

Στην Κεντρική Μακεδονία οι αποκλεισμοί στα αγροτοκτηνοτροφικά μπλόκα συνεχίζονται, οι τοπικές δράσεις εντείνονται, ενώ δεν λείπουν και οι αιφνιδιαστικές παρεμβάσεις.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο σχεδιασμός για τη μετάβαση των αγροτών και των κτηνοτρόφων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 12/12-με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα-, με τον συντονισμό των επόμενων κινήσεων να κορυφώνεται. Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους δεν αποκλείονται αποκλεισμοί και σε κρίσιμες υποδομές, όπως το διυλιστήριο Καλοχωρίου και το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο μεταξύ, η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου —ο οποίος υπενθυμίζει ότι αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα αποτελούν η διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών σε εθνικές οδούς και αεροδρόμια, καθώς και οι απρόκλητες φθορές— δεν φαίνεται να επηρεάζει τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα καθώς δηλώνουν ότι «οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν».

«Πράσινα Φανάρια»- Δερβένι- Νέα Μάλγαρα και Χαλκηδόνα

Παρατεταγμένα παραμένουν τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων στα «Πράσινα Φανάρια», στο κομβικό σημείο της διασταύρωσης πριν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Λίγα μέτρα πιο μπροστά, παραμένουν εγκατεστημένα αστυνομικά οχήματα οριζόντια επί τους οδοστρώματος, αποτρέποντας έτσι τυχόν μετάβαση παραγωγών στον κόμβο του αεροδρομίου, όπου τις προηγούμενες ημέρες επιχείρησαν να στήσουν δεύτερο αγροτοκτηνοτροφικό μπλόκο. «Εμείς δεν αποκλείουμε τον δρόμο ούτε έχουμε πρόθεση να δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα», επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα. Συμπληρώνει, μάλιστα, ότι «η χθεσινή αιφνιδιαστική μετάβαση στην έξοδο προς το αεροδρόμιο από τη Μουδανιών ήταν απλώς ένα μήνυμα πως, αν το θελήσουμε, μπορούμε».

Σε συμβολικό αποκλεισμό μίας ώρας πρόκειται να προχωρήσουν και σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι του δήμου Λαγκαδά, που έστησαν το μπλόκο τους στον κόμβο Δερβενίου, στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας με άλλες σημαντικές οδικές αρτηρίες, μεταξύ των οποίων και αυτή που οδηγεί προς τη Νέα Σάντα Κιλκίς. Η ακριβής ώρα της κινητοποίησης θα αποφασιστεί σε γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για μετά τις 11 και εκτός απροόπτου θα καταλήξει στον συμβολικό αποκλεισμό του σημείο από τη μία το μεσημέρι και για μία ώρα.

Σταθερά στα διόδια Μαλγάρων, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, παραμένουν αγρότες του Δήμου Δέλτα και της ευρύτερης περιοχής και από την 1η Δεκεμβρίου διατηρούν κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ εκείνο προς Θεσσαλονίκη ανοίγει και κλείνει περιοδικά. Για σήμερα, προτίθενται να προχωρήσουν σε αποκλεισμό δύο ωρών του ρεύματος προς Θεσσαλονίκης από τις 18.30, αν και τις οριστικές αποφάσεις θα τις λάβει η γενική τους συνέλευση μέσα στις επόμενες ώρες.

Σε αποκλεισμό δύο ωρών πρόκειται να προχωρήσουν και σήμερα οι συμμετέχοντες στο μπλόκο της Χαλκηδόνας, από τη μία μετά το μεσημέρι -και στα δύο ρεύματα επί της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας. Σύμφωνα με μέλος της συντονιστικής επιτροπής, το σημείο έχει ενισχυθεί από συναδέλφους τους από διάφορες περιοχές της Πέλλας.

Οι συμμετέχοντες στο πρώτο μπλόκο που στήθηκε μέσα στον νομό Χαλκιδικής στα φανάρια της Νικήτης, στη Σιθωνία, παραμένουν στο σημείο και αντιπροσωπεία τους μεταβαίνει σήμερα με τα τρακτέρ και οχήματά τους στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής στον Πολύγυρο προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Τονίζεται ότι το συγκεκριμένο μπλόκο στήθηκε με πρωτοβουλία μελισσοκόμων και αγροτών της ευρύτερης περιοχής.

Η εικόνα σε Ημαθία - Πέλλα και Πιερία

Σε επ' αόριστον αποκλεισμό βρίσκεται από τις 3/12 το ρεύμα με κατεύθυνση τη Βέροια, επί της Εγνατίας Οδού, από αγρότες της Αλεξάνδρειας που έστησαν μπλόκο στον κόμβο Νησελίου. Οι αγρότες διατηρούν ανοιχτή μία δίοδο αποκλειστικά για οχήματα έκτακτης ανάγκης, ενώ στο σημείο έσπευσαν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους οχήματα αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Κρύα Βρύση νομού Πέλλας.

Αγροτικό μπλόκο έχει στηθεί (2/12) και στον κόμβο Κουλούρας, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους να προγραμματίζουν για σήμερα νέο συμβολικό αποκλεισμό των παρακαμπτηρίων οδών, διάρκειας δύο ωρών. «Σήμερα θα μεταβούμε με τα τρακτέρ και αγροτικά μας οχήματα στο κτίριο του ΕΛΓΑ στην Βέροια, προκειμένου να επιδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας μας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείεται και νέος συμβολικός αποκλεισμός των παρακαμπτηρίων οδών. Τονίζεται ότι ο περιορισμός της κυκλοφορίας στις παρακαμπτήριες οδούς φρενάρει ουσιαστικά τη διέλευση προς τη Βέροια, ιδιαίτερα λόγω του αγροτικού μπλόκου στον κόμβο Νησελίου Ημαθίας, όπου έχει κλείσει επ' αόριστον το ρεύμα επί της Εγνατίας Οδού και προς την πόλη.

Αγροτοκτηνοτροφικά μπλόκα έχουν στηθεί, επίσης, στον κόμβο Γυψοχωρίου Πέλλας επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, ενώ αγρότες από τη Βεγορίτιδα και το Καϊμακτσαλάν παρέταξαν τα τρακτέρ τους στη θέση «Αλυσίδα», στη διασταύρωση της Δροσιάς Πέλλας.

Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται και οι παραγωγοί της Σκύδρας, αγροτικό μπλόκο έστησαν αγρότες από το Δήμο Αλμωπίας στην είσοδο της Αριδαίας και οι Εδεσσαίοι συναδέλφοι τους βρίσκονται σταθερά στον περιφερειακό δρόμο, στο σημείο «Φανάρια», όπου συνήθως προχωρούν στον αποκλεισμό του σημείου από το μεσημέρι μέχρι και τις 18.00, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται αναγκαστικά μέσα από την πόλη.

Τα προαναφερόμενα αγροτοκτηνοτροφικά μπλόκα Πέλλας, αποφάσισαν σε γενική τους συνέλευση τον αποκλεισμό του τελωνείου Σκύδρας αύριο από το μεσημέρι και για μερικές ώρες.

Στην Πιερία, αγρότες του Αιγινίου έχουν στήσει το δικό τους μπλόκο στην είσοδο της κωμόπολης και προχωρούν σε συμβολικούς αποκλεισμούς επί της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, ενώ τις τελευταίες ημέρες, με τα τρακτέρ τους βρίσκονται στον κόμβο Βαρικού αγρότες του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Τι γίνεται σε Δράμα και Καβάλα

Σε τετράωρο αποκλεισμό, από τη μία μετά το μεσημέρι, προχωρούν αγρότες, οι οποίοι έχουν στήσει το μπλόκο τους στη διασταύρωση Κοκκινογείων-Προσοτσάνης, που αποτελεί κεντρικό σημείο σύνδεσης των οικισμών της περιοχής και οδηγεί προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, στο πέρασμα της Εξαπλατάνου και προς την πόλη της Δράμας.

Τονίζεται ότι στο νομό Καβάλας έχουν στηθεί τρία μπλόκα στη Χρυσούπολη, στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων και στον κόμβο της Μουσθένης στην Εγνατία οδό.

Συνεχίζει ο επ' αόριστον αποκλεισμός στον κόμβο Κερδυλλίων, επί της Εγνατίας Οδού Ν.Κερδύλλια -Σέρρες (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού Σερρών. Η κυκλοφορία και διέλευση στο σημείο γίνεται μόνο από τις παρακαμπτήριες οδούς για όλα τα οχήματα και τα φορτηγά.

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
  • ·
  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  • ·
  • ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Φιλαδέλφια 76ερς: Μίλησαν με ΛεΜπρον οι Μάξεϊ, Εμπίντ και Μπράουν

All Content

Μέχρι το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

All Content - BusinessNews.gr

Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων

All Content - BusinessNews.gr

Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας

All Content - BusinessNews.gr

ElvalHalcor: Νέο επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 850 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2026-2030

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content

Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director, Ιnventor: Το αυθεντικό πάντα «γράφει!»

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κλάιμπερν η Φενέρμπαχτσε»

All Content

Ροζακέας: «Το χειρότερο είναι να νιώσεις μετά από ένα παιχνίδι ότι δεν τα έχεις δώσει όλα»

All Content - BusinessNews.gr

Η Seanergy Maritime αντλεί 100 εκατ. ευρώ μέσω εταιρικού ομολόγου στη Euronext Athens

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Πρεμιέρα για το ΜΙΔΑ με τα αγροτεμάχια - Τι αλλάζει για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

CSRΝews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Ένοχοι κατά πλειοψηφία οι δύο κατηγορούμενοι
Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Ένοχοι κατά πλειοψηφία οι δύο κατηγορούμενοι 09/12/2025 - 16:36
Έρευνα του WWF Ελλάς για το παράνομο εμπόριο άγριων ειδών, κυρίως πτηνών, στην Ελλάδα 10/12/2025 - 11:16
Έρευνα του WWF Ελλάς για το παράνομο εμπόριο άγριων ειδών, κυρίως πτηνών, στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Πάνω από 85 δολάρια το βαρέλι το Brent
    15/07/2026 - 08:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πρεμιέρα για το ΜΙΔΑ με τα αγροτεμάχια - Τι αλλάζει για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων
    15/07/2026 - 08:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΑΑ: Νέα σημαντική διεθνής διάκριση από την Air Transport Research Society
    15/07/2026 - 07:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ElvalHalcor: Νέο επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 850 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2026-2030
    15/07/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων
    15/07/2026 - 07:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας
    15/07/2026 - 07:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Παπαπαρασκευάς»: Ένας αιώνας ιστορίας για το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης
    14/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • STIRIXIS Group: Γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σχεδιάζοντας «ευφυή» κτίρια
    14/07/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
    14/07/2026 - 21:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    14/07/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Κ. Χατζηδάκης: Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
    14/07/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος
    14/07/2026 - 15:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση και επέκταση του Leonardo Kolymbia Resort στη Ρόδο
    14/07/2026 - 10:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.482,90 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,16%
    14/07/2026 - 11:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.483,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,16%
    14/07/2026 - 13:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φιλαδέλφια 76ερς: Μίλησαν με ΛεΜπρον οι Μάξεϊ, Εμπίντ και Μπράουν

15/07/2026 - 05:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Αποχώρησαν και οι βοηθοί του Πασκουάλ

14/07/2026 - 20:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς & CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:31
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo