Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
O Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις κατασκευής δορυφόρων της Open Cosmos Αegean
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/06/2026 · 19:01

O Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις κατασκευής δορυφόρων της Open Cosmos Αegean

Μέσα από την επένδυση της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές, τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η Ελλάδα διαθέτει πλέον τη δυνατότητα σχεδιασμού, κατασκευής, δοκιμών και λειτουργίας διαστημικών συστημάτων στους κρίσιμους τομείς της παρατήρησης γης και των τηλεπικοινωνιών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τις εγκαταστάσεις κατασκευής δορυφόρων της Open Cosmos Αegean στην Παλλήνη επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Κωστής Χατζηδάκης, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο του έργου που υλοποιεί η εταιρεία στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων, τις σημαντικές εξαγωγικές δραστηριότητες που ήδη αναπτύσσει η Open Cosmos από την Ελλάδα, καθώς και τον σχεδιασμό της περαιτέρω ανάπτυξής της.

Ο κ. Χατζηδάκης ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής και ελέγχου δορυφόρων, καθώς και στις υποδομές λήψης δορυφορικών δεδομένων της Open Cosmos Αegean, και συζήτησε με την ηγεσία της εταιρείας για τη στρατηγική σημασία του έργου στην ενίσχυση των κρατικών δυνατοτήτων, της τεχνολογικής αυτονομίας της χώρας και της εξωστρέφειας του ελληνικού διαστημικού οικοσυστήματος.

Ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που γίνεται εδώ δεν είναι απλώς εντυπωσιακό επειδή σχετίζεται με το διάστημα και τους ελληνικούς δορυφόρους. Κυρίως, είναι πάρα πολύ χρήσιμο – για την οικονομία μας, για τη γεωργία μας, για τις μεταφορές, για την άμυνα της χώρας, αλλά και για την ενίσχυση της χώρας διεθνώς. Στην νέα εποχή που μπαίνουμε, είναι πολύ σημαντικό τα κράτη να έχουν παρουσία σε μια πολιτική που σχετίζεται με το διάστημα. Και εδώ, η Open Cosmos είναι μια πολύ δυναμική εταιρία, και εμείς από την πλευρά μας ως Κυβέρνηση έχουμε κάθε λόγο να στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες που μεταξύ των άλλων στηρίζονται σε νέους ανθρώπους, νέους Έλληνες που επέστρεψαν από το εξωτερικό για να δουλέψουν εδώ».

Η φάση των εκτοξεύσεων και της επιχειρησιακής ενεργοποίησης θα ξεκινήσει τον Ιούλιο με τον πρώτο δορυφόρο Hyperion GR1 και την έναρξη λειτουργίας του ελληνικού επίγειου σταθμού που ήδη έχει εγκατασταθεί. Ο δορυφόρος, κατηγορίας 100 κιλών, θα παρέχει εικόνες ανάλυσης 90 εκατοστών στο παγχρωματικό φάσμα, ενώ θα διαθέτει ισχυρές δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων με τεχνητή νοημοσύνη επί του δορυφόρου και διαδορυφορικές ζεύξεις.

Συνολικά, η Open Cosmos Αegean υλοποιεί το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα 7 από τους συνολικά 13 δορυφόρους του προγράμματος και έναν σταθμό εδάφους. Το ελληνικό σμήνος Υπερίων / Hyperion GR θα περιλαμβάνει δορυφόρους με συμπληρωματικές δυνατότητες Παρατήρησης Γης και συνδεσιμότητας: δύο μικροδορυφόρους με κάμερες πολύ υψηλής ανάλυσης για απεικόνιση υπομετρικής ευκρίνειας και πέντε μικροδορυφόρους εξοπλισμένους με πολυφασματικά και υπερφασματικά συστήματα, απεικόνιση στο φάσμα SWIR, δέκτες Internet of Things και συστήματα αυτόματης αναγνώρισης AIS. Και οι επτά δορυφόροι θα διαθέτουν διαδορυφορικές ζεύξεις και ενσωματωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας την ταχύτερη συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση κρίσιμων δεδομένων από το διάστημα στη Γη.

Μέσα από την επένδυση της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές, τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η Ελλάδα διαθέτει πλέον τη δυνατότητα σχεδιασμού, κατασκευής, δοκιμών και λειτουργίας διαστημικών συστημάτων στους κρίσιμους τομείς της παρατήρησης γης και των τηλεπικοινωνιών.

Το όνομα Υπερίων / Hyperion GR καθώς και το έμβλημα της αποστολής / mission patch δόθηκαν μέσα από σχολικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε με τον συντονισμό του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του Ελληνικού Κέντρου Διαστήματος. Η πρωτοβουλία αυτή ανέδειξε τη σύνδεση του έργου με τη νέα γενιά και με το όραμα μιας Ελλάδας που δεν περιορίζεται στην αξιοποίηση της διαστημικής τεχνολογίας, αλλά συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία της. Η αναφορά στον Υπερίωνα συνδέεται με το φως, την παρατήρηση και τη γνώση, και αποτυπώνει συμβολικά τον σκοπό των δορυφόρων: τη συλλογή και αξιοποίηση δεδομένων υψηλής ακρίβειας προς όφελος της κοινωνίας, της οικονομίας και του περιβάλλοντος.

Οι δορυφόροι που κατασκευάζονται στην Παλλήνη θα υποστηρίξουν κρίσιμες εφαρμογές δημόσιου ενδιαφέροντος, όπως η πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, η παρακολούθηση του περιβάλλοντος, η γεωργία ακριβείας, η θαλάσσια επιτήρηση, ο πολεοδομικός σχεδιασμός και η ταχύτερη λήψη αποφάσεων από τη δημόσια διοίκηση. Παράλληλα, η τεχνογνωσία που αναπτύσσεται μέσα από το ελληνικό πρόγραμμα καθιστά την Ελλάδα εξαγωγικό κόμβο διαστημικών υποδομών, τεχνολογίας και υπηρεσιών δεδομένων για την ευρύτερη περιοχή.

Ο Rafel Jordá Siquier, ιδρυτής και CEO της Open Cosmos, δήλωσε:

«Η Open Cosmos Αegean κατασκευάζει δορυφόρους και αναπτύσσει τεχνολογία όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα, αναπτύσσει υποσυστήματα για το δορυφορικό μας σμήνος ConnectedCosmos, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον ρόλο της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή και διεθνή διαστημική αλυσίδα αξίας.

Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα μία από τις τέσσερις ευρωπαϊκές παραγωγικές βάσεις της Open Cosmos. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη χώρα, να αξιοποιούμε το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της και να συμβάλλουμε στη δημιουργία τεχνολογίας αιχμής με διεθνή προσανατολισμό».

Η Μαρία Καλαμά, Managing Director της Open Cosmos Αegean, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Κωστή Χατζηδάκη, για τον χρόνο που αφιέρωσε στη σημερινή του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας, τις πολύτιμες επισημάνσεις του και το προσωπικό του ενδιαφέρον για το έργο μας. Ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος για την ουσιαστική ώθηση που δόθηκε στην ελληνική διαστημική βιομηχανία μέσα από το Εθνικό Πρόγραμμα Μικροδορυφόρων.

Στην Open Cosmos αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια γιατί το πρόγραμμα αυτό ενώνει ένα ολόκληρο οικοσύστημα: περισσότερες από 13 ελληνικές εταιρείες, ερευνητικούς φορείς όπως το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, αλλά και τους Έλληνες επενδυτές μας. Ο ενθουσιασμός γύρω από την επιλογή του ονόματος Υπερίων και τον σχεδιασμό του mission patch δείχνει πόσο έντονα μπορεί ένα τέτοιο έργο να εμπνεύσει τη νέα γενιά.

Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Ελλάδα μπορεί να δημιουργεί, να παράγει και να εξάγει τεχνολογία αιχμής, προς όφελος της Ευρώπης, της εθνικής οικονομίας, της δημόσιας διοίκησης και της κοινωνίας».

Οι ελληνικοί δορυφόροι θα ενταχθούν στο OpenConstellation, το συνεταιρικό δορυφορικό σμήνος 23 δορυφόρων της Open Cosmos, το οποίο επιτρέπει σε κυβερνήσεις, ερευνητικούς φορείς και επιχειρήσεις να αποκτούν πρόσβαση σε δορυφορικά δεδομένα και υπηρεσίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και χαμηλότερο κόστος. Με αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα δεν αποκτά μόνο δικούς της δορυφόρους, αλλά συμμετέχει σε μια ευρύτερη ευρωπαϊκή υποδομή που ενισχύει την έγκαιρη πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα, την ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία.

Η Open Cosmos Αegean απασχολεί σήμερα περίπου 30 μηχανικούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες, πολλοί από τους οποίους επέστρεψαν ή επέλεξαν να εργαστούν στην Ελλάδα μετά από διεθνή εμπειρία. Η ανάπτυξη αυτής της ομάδας αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να δημιουργηθεί στη χώρα ένα σταθερό και εξωστρεφές κέντρο διαστημικής τεχνολογίας, ικανό να στηρίξει τόσο εθνικά έργα όσο και διεθνείς εμπορικές δραστηριότητες.

  • ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
  • ·
  • ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ
  • ·
  • OPEN COSMOS AEGEAN
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Ένα ακόμη... (pics)

All Content

Παναθηναϊκός: «Μόνο περηφάνια για τους προπονητές, τους αθλητές και τον κόσμο μας»

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Στο +7,1% ο τζίρος το πρώτο πεντάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρικά-Ηλεκτρονικά: «Χρυσό γκόλ» από το Μουντιάλ για την ελληνική αγορά τηλεοράσεων

All Content - BusinessNews.gr

«Media & Magazine Days 2026» από την ΕΔΙΠΤ: Τρεις ημέρες αφιερωμένες στον Τύπο, την ποιοτική ενημέρωση και τη νέα γενιά

All Content

4WiseMonkeys και Novibet σε νέα καμπάνια για το Μουντιάλ

All Content

Στην Pitch αναθέτει η Endless EC

FleetNews

Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο του Media & Magazine Days

FleetNews

Η ΒΜW M2 τετρακίνητη και ακόμα ταχύτερη

FleetNews

Ford Mustang Mach-E: Ένα μοντέλο, τρεις προσωπικότητες

All Content

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 102-92: Τα highlights του τρίτου τελικού (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Το ροτέισον μειώθηκε, γιατί ο Παπανικολάου έκανε δύο ενέσεις» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ακίνητα: Αυξήθηκαν τα έσοδα από φόρους μεταβίβασης - Εντατικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ

All Content - BusinessNews.gr

ΕΤΑΝΑΠ-Σαμαριά: Στην τελική ευθεία για αλλαγή ιδιοκτησίας

All Content - BusinessNews.gr

Αλ. Εξάρχου (AKTOR): Μία ανατροπή στην οικονομία μπορεί να μας οδηγήσει πίσω στο 2010

FleetNews

Νέα Bentley Flying Spur: Χειροποίητη πολυτέλεια με επιδόσεις supercar

FleetNews

Η PEUGEOT γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας στις 24 ΩΡΕΣ του LE MANS

CSRΝews.gr

ΕΡΤ: Προσφορά 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παραμεθόριες περιοχές του νομού Ιωαννίνων

CSRΝews.gr

Ισότητα στις αμοιβές: Το επόμενο βήμα για τη μισθολογική διαφάνεια στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΛΕΠΑΠ: Νέα καμπάνια για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση με τίτλο «Το Κουβάρι»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κώδικας Χωροταξίας και Πολεοδομίας - Στ. Παπασταύρου: Η πολυνομία και ο κατακερματισμός ευνοούν τους λίγους
Κώδικας Χωροταξίας και Πολεοδομίας - Στ. Παπασταύρου: Η πολυνομία και ο κατακερματισμός ευνοούν τους λίγους 02/06/2026 - 17:39
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ, δεύτερος ο Τσίπρας με 15,5%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 11,5% 02/06/2026 - 21:15
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ, δεύτερος ο Τσίπρας με 15,5%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 11,5%

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή συναυλία στο Μουσείο Ακρόπολης
    08/06/2026 - 23:00 MEDIA
  • Αυτοψίες και καταγραφή ζημιών στις σεισμόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοια
    08/06/2026 - 21:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    08/06/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η AtlasInvest ανεβάζει το ποσοστό της στο 14,83% – Στο 59,59% η Reggeborgh
    08/06/2026 - 20:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θεοδωρικάκος: Βάζουμε τέλος στα ψιλά γράμματα στις σχέσεις των πολιτών με τις τράπεζες
    08/06/2026 - 20:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ενεργοποίηση της σηματοδότησης/τηλεδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη - Ειδομένη μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια
    08/06/2026 - 19:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εθνική Τράπεζα: Διανομή καθαρού μερίσματος €0,2792/μετοχή - Από 15 Ιουνίου η καταβολή
    08/06/2026 - 19:13 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Flexopack:Διανομή μερίσματος 0,175 ευρώ ανά μετοχή (μικτό ποσό) ενέκρινε η ΓΣ - Καταβολή από 7 Ιουλίου
    08/06/2026 - 18:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΑΕΕ: Αύξηση 8,7% στα ασφαλιστήρια κατοικίας το 2025 – Στο 20,5% η ασφαλιστική κάλυψη
    08/06/2026 - 18:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΣΕ: Άλμα 35,7% των εξαγωγών τον Απρίλιο – Μειώθηκε κατά 25,2% το εμπορικό έλλειμμα
    08/06/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ακίνητα: Αυξήθηκαν τα έσοδα από φόρους μεταβίβασης - Εντατικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ
    08/06/2026 - 08:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα: Πότε λήγουν οι αιτήσεις για ενισχύσεις μέσω αναπτυξιακού νόμου
    08/06/2026 - 09:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σούπερ μάρκετ: Στο +7,1% ο τζίρος το πρώτο πεντάμηνο του 2026
    08/06/2026 - 12:01 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ακατάσχετος λογαριασμός: Τα SOS για να μην χάσετε την προστασία των 1.600 ευρώ
    08/06/2026 - 07:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΤΑΝΑΠ-Σαμαριά: Στην τελική ευθεία για αλλαγή ιδιοκτησίας
    08/06/2026 - 10:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Ένα ακόμη... (pics)

08/06/2026 - 21:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: «Μόνο περηφάνια για τους προπονητές, τους αθλητές και τον κόσμο μας»

08/06/2026 - 21:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΡΤ: Προσφορά 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παραμεθόριες περιοχές του νομού Ιωαννίνων

08/06/2026 - 14:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Προσφορά 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παραμεθόριες περιοχές του νομού Ιωαννίνων

08/06/2026 - 14:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ισότητα στις αμοιβές: Το επόμενο βήμα για τη μισθολογική διαφάνεια στην Ευρώπη

08/06/2026 - 14:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

New business..

08/06/2026 - 13:33
FleetNews
fleetnews.gr

Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο του Media & Magazine Days

08/06/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Η ΒΜW M2 τετρακίνητη και ακόμα ταχύτερη

08/06/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τα Καλάντα των Χριστουγέννων υποψήφια για 6 βραβεία Ίρις 2026”

07/06/2026 - 14:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo