Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κώδικας Χωροταξίας και Πολεοδομίας - Στ. Παπασταύρου: Η πολυνομία και ο κατακερματισμός ευνοούν τους λίγους
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/06/2026 · 17:39

Κώδικας Χωροταξίας και Πολεοδομίας - Στ. Παπασταύρου: Η πολυνομία και ο κατακερματισμός ευνοούν τους λίγους

Φόρο τιμής στον προσφάτως αποβιώσαντα υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκο Ταγαρά, απέτισε η κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, που κλήθηκε σήμερα να επεξεργαστεί το τελευταίο έργο του, τον «Κώδικα Χωροταξίας και Πολεοδομίας»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Φόρο τιμής στον προσφάτως αποβιώσαντα υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκο Ταγαρά, απέτισε η κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, που κλήθηκε σήμερα να επεξεργαστεί το τελευταίο έργο του, τον «Κώδικα Χωροταξίας και Πολεοδομίας».

Η ιστορική αυτή μεταρρύθμιση για τον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό της πατρίδας μας, συζητάται σήμερα «χωρίς τον πρωτεργάτη της, τον Νίκο Ταγαρά» είπε ο παριστάμενος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου και πρόσθεσε: «Η σημερινή συνεδρίαση της επιτροπή μας απέκτησε ένα νόημα πολύ μεγαλύτερο από μια συζήτηση για τον Κώδικα. Σήμερα, όλοι μας αποτίουμε ένα φόρο τιμής σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ένα ευπατρίδη πολιτικό, ένα πολύτιμο φίλο και αγαπητό συνεργάτη. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τα δημόσια πράγματα με ήθος, με αφοσίωση, με συνέπεια, που εργάστηκε με γενναιότητα, με προσήλωση για το κοινό καλό μέχρι το τέλος.

Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε πάντα "τους πολλούς", με ιδιαίτερη αγάπη για την πατρίδα, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κορινθία, ο οποίος άφησε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα από όλες τις θέσεις που πέρασε, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τον κοινοβουλευτικό του ρόλο και έργο, και από την κυβέρνηση. Υπηρετήσαμε μαζί, τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες, αλλά είχαμε συνεργαστεί και εμείς στο παρελθόν σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας, και ακόμα και τις τελευταίες μέρες, ο Νίκος παρέδωσε μάθημα αξιοπρέπειας, γενναιότητας και ψυχικού σθένους» σημείωσε ο κ. Παπασταύρου.

Στ. Παπασταύρου: Η πολυνομία και ο κατακερματισμός ευνοούν τους λίγους. Η κωδικοποίηση και η διαφάνεια υπηρετούν τους πολλούς.

Τόνισε μάλιστα, ότι «αυτή η συζήτηση που κάνουμε σήμερα, ο πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός, είναι η μεγάλη θεσμική παρακαταθήκη που μας αφήνει, μια παρακαταθήκη που δεν ανήκει στο χθες, αλλά ανήκει στο αύριο της πατρίδας μας, στον τρόπο με τον οποίο - η έκφραση που πάντα αγαπούσε - "οργανώνουμε το χώρο, προστατεύουμε το περιβάλλον, υπηρετούμε τον πολίτη, δίνουμε ασφάλεια δικαίου, δημιουργούμε κανόνες ανάπτυξης με διαφάνεια και Δικαιοσύνη. Αυτές ήταν οι αρχές με τις οποίες ο Νίκος προσέγγιζε τον πολεοδομικό σχεδιασμό, γιατί πίστευε και σωστά, ότι η πολυνομία και ο κατακερματισμός ευνοούν τους λίγους, αυτούς που έχουν τα μέσα, αυτούς που μπορούν να βρουν το νόημα, ενώ η κωδικοποίηση και η απλούστευση και η διαφάνεια υπηρετούν τις πολλούς.

Αυτό το έργο, ο Νίκος Ταγαράς το πίστεψε, το υπηρέτησε και το προχώρησε με συνέπεια και σήμερα με σεβασμό στη μνήμη του έχουμε χρέος να το συνεχίσουμε και να το ολοκληρώσουμε» υπογράμμισε ο κ. Παπασταύρου.

Παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο, ο κ. Παπασταύρου είπε - μεταξύ άλλων - ότι ο Κώδικας έρχεται 103 χρόνια μετά το εμβληματικό νομοθετικό διάταγμα του 1923, που αποτέλεσε το πρώτο μεγάλο πολεοδομικό νομοθέτημα της χώρας, το οποίο ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί θεμέλιο του πολεοδομικού μας Δικαίου. Έκτοτε, όμως, για πάνω από 102 χρόνια, το Δίκαιο αυτό εξελίχθηκε αποσπασματικά. «Πάνω από 180 νόμοι, προεδρικά διατάγματα, νομοθετικά και βασιλικά διατάγματα ,πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, υπουργικές αποφάσεις, συσσωρεύονταν επί χρόνια χωρίς καμία ενιαία και συστηματική καταγραφή, με αποτέλεσμα «ακόμα και ο ειδικός» δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα τί πραγματικά ισχύει και τί υπερισχύει [. . .] γεγονός που «προκαλεί πλήρη ανασφάλεια δικαίου, αμφισβητήσεις μεταξύ πολιτών και διοίκησης, ατέλειωτες δικαστικές διαμάχες, καθυστερήσεις σε επενδύσεις και σε οικοδομική δραστηριότητα και τελικά ανεπαρκή προστασία της ανθρώπινης περιουσίας».

Αυτό που κάνουμε σήμερα, είπε ο κ. Παπασταύρου είναι να ενισχύσουμε «τη Δημοκρατία του χώρου»: Η κωδικοποίηση είναι μια εθνική ανάγκη, διότι μειώνει δραστικά τις αβεβαιότητες, περιορίζει τις αντικρουόμενες ερμηνείες, μειώνει το δικαστικό φόρτο, επιταχύνει τις διαδικασίες και ουσιαστικά ενισχύει την ασφάλεια δικαίου. Και τελικά, συμβάλλει στη μείωση των συγκρούσεων μεταξύ πολίτης και διοίκησης πριν αυτές οδηγηθούν στη δικαστική αίθουσα. Ένα σύγχρονο κράτος δεν πρέπει να λειτουργεί με κανόνες που ο πολίτης δυσκολεύεται να εντοπίσει. Να καταλάβει τι ισχύει και τι δεν ισχύει.

Ο κ. Παπασταύρου παρατήρησε ότι όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις επιδίωξαν σημαντικές παρεμβάσεις στην πολεοδομική νομοθεσία, ωστόσο καμιά κυβέρνηση δεν αντιμετώπιση το πρόβλημα στην ολότητά του, «να δαμάσει, να οργανώσει συνολικά αυτή την γιγαντιαία πολυδιασπασμένη και συχνά αντιφατική ύλη: Και ακριβώς εδώ έγκειται η ιστορική σημασία του κώδικα χωροταξίας και πολεοδομίας. Για πρώτη φορά η χώρα αποκτά μία ενιαία, ορθολογική και συστηματική καταγραφή του ισχύοντος χωροταξικού και πολεοδομικού δικαίου. Με διάρθρωση 477 άρθρων, που κατανέμονται σε 7 μέρη και αφορούν από το χωρικό σχεδιασμό και τις αστικές αναπλάσεις μέχρι την εφαρμογή των πολεοδομικών σχεδίων, τους κανόνες δόμησης και τις εθνικές στρατηγικές». Αυτά τα 477 άρθρα, επισήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας «έρχονται να αντικαταστήσουν τα έως τώρα 180 νομοθετικά κείμενα [. . .] Με τον κώδικα εκκαθαρίζονται περιττές, ανενεργές, αντικρουόμενες ρητώς ή σιωπηρώς κατά τις λεγόμενες διατάξεις. Απλουστεύονται, ενοποιούνται και αναδιαρθρώνονται τα νομοθετικά κείμενα, ενώ επικαιροποιείται η πληροφορία για τα αρμόδια όργανα, τους υπεύθυνους φορείς και το οργανωτικό πλαίσιο των σχετικών κρατικών υπηρεσιών. Ο πολίτης, ο μηχανικός, ο δικηγόρος, ο συμβολαιογράφος, ο υπάλληλος της ΙΔΟΜ, ο κτηματολογικός λειτουργός, ο επενδυτής, ο δικαστής, αποκτούν για πρώτη φορά ένα σαφές και ενιαίο σημείο αναφοράς».

Ιδιαίτερη σημασία έχει η αναφορά του στο ότι «οργανώνουμε τον χώρο όπως ακριβώς κάνουμε και με τα ειδικά χωροταξικά πλαίσια, που βρίσκονται σε δημόσια διαβούλευση, του Τουρισμού, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και σύντομα, στις επόμενες μέρες, της Βιομηχανίας. Όπως κάνουμε και με το θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό και με τα τοπικά και ειδικά πολεοδομικά σχέδια. Διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις χρήσεων σε γη και θάλασσα με κανόνες».

Δέχθηκε ωστόσο ότι ο Κώδικας αυτός δεν αποτελεί πανάκεια: Δεν λύνει αυτομάτως κάθε χρόνιο πρόβλημα χωρικού σχεδιασμού της χώρας, δεν υποκαθιστά τις αναγκαίες πολιτικές επιλογές και τις μελλοντικές μεταρρυθμίσεις. Αποτελεί όμως την αναγκαία θεσμική βάση, πάνω στην οποία αυτές μπορούν πλέον να οικοδομηθούν με σοβαρότητα, με συνέχεια και ασφάλεια. [. . ] Από εδώ και πέρα κάθε επόμενη μεταρρύθμιση θα πατά σε στέρεο θεσμικό έδαφος, όχι σε αποσπασματικές ερμηνείες, όχι σε διοικητικές ασκήσεις ισορροπίας, όχι στην τύχη, όχι σε εξαιρέσεις. [. . .] Δεν αλλάζουμε το περιεχόμενο των ισχυουσών διατάξεων, κωδικοποιούμε αποκλειστικά το ισχύον δίκαιο. Αλλά τελικά αλλάζουμε κάτι βαθιά θεμελιώδες, αλλάζουμε το γεγονός ότι όσα ίσχυαν διάσπαρτα, ασαφώς και αντιφατικά, αποκτούν πλέον ενότητα, συνοχή και θεσμική τάξη. Από την πολυδιάσπαση περνάμε στη συστηματοποίηση, από την αβεβαιότητα περνάμε στην ασφάλεια του δικαίου, από το διοικητικό χάος περνάμε στη θεσμική διαφάνεια. Και αυτό δεν είναι μια τεχνική μεταρρύθμιση, είναι μια δημοκρατική μεταρρύθμιση».

Κλείνοντας, ο κ. Παπασταύρου υπογράμμισε ότι ο Κώδικας θα είναι ελεύθερα και δωρεάν προσβάσιμος, μέσω ψηφιακής βάσης δεδομένων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. «Μπορεί ο κάθε πολίτης πολύ εύκολα να έχει πρόσβαση στην πληροφορία. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Πατρών, δημιουργήσαμε μια ηλεκτρονική βάση δομικών δεδομένων στην ιστοσελίδα ypen.gov.gr, όπου κάθε πολίτης με εύκολη πλοήγηση και στοχευμένη αναζήτηση θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο πολεοδομικό δίκαιο της χώρας».

Η κοινοβουλευτική επιτροπή, τόσο διά της προέδρου της Φ. Αραμπατζή όσο και διά των εισηγητών των κομμάτων, εξήρε τον υπουργό, βουλευτή και άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Νίκο Ταγαρά. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν παρών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη δημιουργία του νέου κώδικα Χωροταξίας και Πολεοδομίας, που σήμερα συζητάμε είπε η κ. Αραμπατζή, για έναν ακέραιο, ευγενή και με βαθύ αίσθημα ευθύνης άνθρωπο έκανε λόγο ο εισηγητής της πλειοψηφίας Γ. Στύλιος, ενώ ο εισηγητής της μειοψηφίας Μ. Χριστοδουλάκης τόνισε ότι ο Νίκος Ταγαράς «κέρδισε τον σεβασμό εν ζωή».

  • ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
  • ·
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
  • ·
  • ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Βεζένκοφ: "Κάθε χρονιά είναι διαφορετική" (vid)

All Content

Παναθηναϊκός: Το φωτογραφικό άλμπουμ της προπόνησης (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Cambas Gardens: Το masterplan της Dimand για το ιστορικό Κτήμα Καμπά - Οι τέσσερις άξονες

All Content - BusinessNews.gr

IDEAL Holdings: Ισχυρό εξάμηνο με άνοδο 27% στις πωλήσεις - Εξαγορά του 25% της Kymora

All Content - BusinessNews.gr

Πέτρος Πετρόπουλος: Μειωμένα στα 2,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο

All Content

Στο Publicis Groupe ο παγκόσμιος λογαριασμός media της PepsiCo

All Content

Στην Pollen η Superbet

FleetNews

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

FleetNews

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

FleetNews

Πρώτο σε πωλήσεις στα ηλεκτρικά LCV το Kia PV5

All Content

Άρης: Το video από την πρώτη προπόνηση υπό τον Σπανούλη

All Content

ΠΑΟΚ: Το video της προπόνησης Καλάθη-Όσμαν

All Content - BusinessNews.gr

METLEN – Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δεκαετές deal για πράσινη ενέργεια - Φωτοβολταϊκο στη Μαγνησία

All Content - BusinessNews.gr

Έρευνα ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.: Το 72,8% των ερωτηθέντων βλέπει τη βιομηχανία ως πιθανή επιλογή καριέρας

All Content - BusinessNews.gr

Η COSMOTE TELEKOM εξελίσσεται σε Telekom

FleetNews

«Κόμβος»: Πρεμιέρα για το νέο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας

FleetNews

Tesla FSD: Τα στοιχεία που θέλει να πείσουν την Ευρώπη για την ασφάλεια

CSRΝews.gr

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

CSRΝews.gr

ΕΣΠΙ: Μία μουσική βραδιά για την αξιοπρέπεια των ιπποειδών

CSRΝews.gr

Mars: Κατέγραψε τη μεγαλύτερη ετήσια μείωση εκπομπών στην ιστορία της

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΠΑΣΟΚ: Ζητά ακρόαση των Τ. Ντίλιαν και Γρ. Δημητριάδη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
ΠΑΣΟΚ: Ζητά ακρόαση των Τ. Ντίλιαν και Γρ. Δημητριάδη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας 02/06/2026 - 17:18
O Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις κατασκευής δορυφόρων της Open Cosmos Αegean 02/06/2026 - 19:01
O Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις κατασκευής δορυφόρων της Open Cosmos Αegean

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας η υφ. Εξωτερικών των ΗΠΑ – Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία Ελλάδας, ΗΠΑ και Νότιας Κορέας
    03/09/2026 - 22:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εθνική Ασφαλιστική: Αντλεί 200 εκατ. ευρώ στην πρώτη έξοδο στις αγορές - Μεγάλου: Ορόσημο για τον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο
    03/09/2026 - 21:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα ενισχύσει την άμυνά της
    03/09/2026 - 21:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κάθετος Διάδρομος: Στην Αλεξανδρούπολη οι Διαχειριστές Συστημάτων Φυσικού Αερίου ενόψει της ένταξης Σερβίας και Βόρειας Μακεδονίας
    03/09/2026 - 20:42 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη έκλεισαν οι συναλλαγές της Πέμπτης
    03/09/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πρόταση της Reggeborgh για δωρεά ύψους 5 εκατ. στις Ένοπλες Δυνάμεις - Για τη δημιουργία του Κέντρου Τραύματος 
    03/09/2026 - 20:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μαρινάκης για πακέτο ΔΕΘ: Τα μέτρα θα είναι μόνιμου χαρακτήρα και «δεν θα αφήσουν εκτός κανέναν»
    03/09/2026 - 19:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διπλωματικές πηγές: Διάβημα διαμαρτυρίας στο τουρκικό ΥΠΕΞ για τα θαλάσσια πάρκα
    03/09/2026 - 19:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μαραθώνας: Δήλωσε ότι είχε θάψει τη μητέρα της στην αυλή πριν από 10 χρόνια για να παίρνει τη σύνταξή της
    03/09/2026 - 19:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fais Group: Συγχωνεύει τρεις θυγατρικές – Στη Sportswind η λιανική της Levi’s και τα επενδυτικά ακίνητα
    03/09/2026 - 18:36 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Cambas Gardens: Το masterplan της Dimand για το ιστορικό Κτήμα Καμπά - Οι τέσσερις άξονες
    03/09/2026 - 08:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το University of London στην Ελλάδα: Μια νέα σελίδα για τη διεθνή ανώτατη εκπαίδευση στην χώρα μας
    03/09/2026 - 11:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • IDEAL Holdings: Ισχυρό εξάμηνο με άνοδο 27% στις πωλήσεις - Εξαγορά του 25% της Kymora
    03/09/2026 - 09:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CUPRA RAVAL: Πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον Euro NCAP
    03/09/2026 - 13:38 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Συνάντηση Κ. Χατζηδάκη με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ά. Χούκερ
    03/09/2026 - 15:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βεζένκοφ: "Κάθε χρονιά είναι διαφορετική" (vid)

03/09/2026 - 20:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το τεύχος Σεπτεμβρίου του AllStar Basket

03/09/2026 - 20:51
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου – Dr. Vet Nikoleta Sereti – Apollonia Politia SKG”

03/09/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Hisense: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την UEFA για το EURO 2028

03/09/2026 - 14:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Athletiko: Πάνω από 460.000 μοναδικοί θεατές και 4,2 εκατ. προβολές στο ξεκίνημα της νέας σεζόν

03/09/2026 - 14:40
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιορτή Αλέξανδρου Καλλέργη & Αλεξάνδρας Παναγιώταρου” – Synaxis Taverna

03/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

03/09/2026 - 13:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΣΠΙ: Μία μουσική βραδιά για την αξιοπρέπεια των ιπποειδών

03/09/2026 - 11:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

03/09/2026 - 07:01
FleetNews
fleetnews.gr

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

03/09/2026 - 05:02
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo