Τρίτη, 28 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τι είπαν και τι άκουσαν Τσίπρας και Μακρόν από τους επιχειρηματίες
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
08/09/2017 · 03:00

Τι είπαν και τι άκουσαν Τσίπρας και Μακρόν από τους επιχειρηματίες

Για τις νέες επενδύσεις που προωθεί η κυβέρνηση και μπορούν να προσελκύσουν διεθνές ενδιαφέρον μίλησε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση Ελλήνων και Γάλλων επιχειρηματιών, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Εμ. Μακρόν.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Για τις νέες επενδύσεις που προωθεί η κυβέρνηση και μπορούν να προσελκύσουν διεθνές ενδιαφέρον μίλησε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση Ελλήνων και Γάλλων επιχειρηματιών, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Εμ. Μακρόν (ο τελευταίος αργότερα αποχώρησε, αφήνοντας τη θέση του στον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Λε Μερ).

Οι κ.κ. Τσίπρας και Μακρόν άκουσαν τις παρατηρήσεις του εκπροσώπου της Total (που στάθηκε στα γνωστά προβλήματα με την ελληνική γραφειοκρατία), όσο και του κατασκευαστικού ομίλου Vinci, αλλά και του προέδρου του ΣΕΒ Θεοδ. Φέσσα και του προέδρου της Eurobank Νίκου Καραμούζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φέσσας ζήτησε μια τοποθέτηση του Γάλλου προέδρου για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί στα εργασιακά στη Γαλλία, με τον κ. Μακρόν να επισημαίνει πως «δεν ήρθε για συμβουλές» και πως η Ελλάδα θα βρει το μοντέλο που της ταιριάζει.

Ο κ. Τσίπρας είπε πως είναι γνωστά τα προβλήματα με τη γραφειοκρατία και η κυβέρνηση τα αντιμετωπίζει. Μίλησε, όμως, για τα νέα σχέδια της κυβέρνησης όπως οι παραχωρήσεις λιμένων (αναφέρθηκε στα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Ηγουμενίτσας).

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην έγκαιρη ολοκλήρωση των οδικών αξόνων από κοινοπραξίες στις οποίες συμμετείχε, μεταξύ άλλων, και η γαλλική Vinci.

Σε ό,τι αφορά στα πρακτικά αποτελέσματα, αυτά που προκύπτουν είναι το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γαλλικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Nicolas Dufourq, με τον Ελληνα υπουργό να δηλώνει πως τις επόμενες εβδομάδες θα είναι έτοιμο το σχετικό νομοσχέδιο.

ΔΕΗ και Engie ξεκίνησαν συζητήσεις για την κατασκευή Αιολικού Πάρκου και μονάδων αποθήκευση ενέργειας στην Κρήτη.

Προέκυψε και συμφωνία συνεργασίας του ελληνικού «SI cluster» διαστημικών τεχνολογιών & εφαρμογών με το @AerospaceValley με έδρα την Τουλούζη.

«Επιτυχημένη η συνάντηση»

Το έντονο ενδιαφέρον τους για επενδύσεις στους τομείς της ενέργειας και της διαχείρισης υδάτων εκφράζουν εκπρόσωποι των κορυφαίων γαλλικών επιχειρηματικών ομίλων Total και Suez, με δηλώσεις τους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως επεσήμαναν στο περιθώριο του ελληνογαλλικού επιχειρηματικού φόρουμ, που διοργανώθηκε σήμερα με την παρουσία του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμ. Μακρόν και του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, υπάρχει σαφές έδαφος συνεργασίας σε αμφότερους τους τομείς.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Patrick Pouyanne της Total δήλωσε στο ΑΠΕ πως «το ενδιαφέρον μας στην Ελλάδα εντοπίζεται σε τέσσερις τομείς. Ο πρώτος, η διανομή των πετρελαϊκών μας προϊόντων και ειδικά στη ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς έχουμε ευρύ πελατολόγιο εδώ και είμαστε προμηθευτές σε τάνκερ μεταφοράς πετρελαίου, ενώ είμαστε διατεθειμένοι να επιδοθούμε σε έρευνες (σ.σ. υδρογονανθράκων)». Όπως πρόσθεσε, «έχουν υπάρξει ανακαλύψεις στο Ισραήλ, στην Αίγυπτο και στην Κύπρο και θέλουμε να κάνουμε έρευνες στην Ελλάδα και για τον λόγο αυτό έχουμε καταθέσει αίτηση εξασφάλισης των σχετικών αδειών και για αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα».

Αναφερόμενος σε ζητήματα ερευνών, ο επικεφαλής της TOTAL δήλωσε ότι «η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη. Δραστηριοποιούμεθα σε κάθε χώρα, σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας. Εάν η Κύπρος επιθυμεί να κάνω εξορύξεις, θα κάνω εξορύξεις στην Κύπρο. Εάν η Ελλάδα θέλει να κάνω εξορύξεις, θα κάνω εξορύξεις στην Ελλάδα. Είμαστε μία δημόσια (εισηγμένη) εταιρία, μία εμπορική εταιρία και όχι μία διπλωματική εταιρία. Δεν χρειάζεται να επιλύσουμε κάτι. Πιστεύουμε ότι θα ήταν καλό να διερευνήσουμε το δυναμικό (υδρογονανθράκων) της Ελλάδας, καθώς υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση μίας νέας βιομηχανίας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχουμε έναν ακόμη λόγο (δραστηριοποίησης στην Ελλάδα). Τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και κοιτάμε πολύ σοβαρά τις δυνατότητες ανάπτυξης δραστηριοτήτων στην Ελλάδα για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας. Αιολικής και ηλιακής.

Ο τέταρτος λόγος αφορά στο γεγονός ότι η Ελλάδα θα καταστεί ένα είδος ενεργειακού κόμβου. Με φυσικό αέριο να μεταφέρεται από την Αίγυπτο, από τη Ρωσία, από την Τουρκία, η Ελλάδα θα μπορούσε να καταστεί ένας σημαντικός ενεργειακός κόμβος για φυσικό αέριο. Βλέπετε, λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για την παρουσία μας στην Ελλάδα», κατέληξε.

Σαφές επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, όμως, εξέφρασε και ο Jean Louis Chaussade, διευθύνων σύμβουλος (CEO) του κορυφαίου επιχειρηματικού ομίλου SUEZ. Ερωτηθείς για το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης των εταιριών διαχείρισης ύδατος, επεσήμανε ότι «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αγοράσουμε το μάνατζμεντ αυτών των εταιριών. Συνήθως μπορούμε να αγοράσουμε ένα μικρό ποσοστό των μετοχών, περί το 23% - 20%, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε το μάνατζμεντ (τη διαχείριση), αυτό στο οποίο είμαστε καλοί. Αυτό λοιπόν που θέλουμε από τους Έλληνες εταίρους μας είναι να δούμε εάν θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο είδος της νέας τεχνολογίας που μπορούμε εμείς να προσφέρουμε. Είναι κάτι σημαντικό. Το να μπορείς να φέρεις τεχνολογία, νέα τεχνολογία, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του μάνατζμεντ, του δικτύου διανομής, της σχέσης με τους πελάτες, όπως κάνουμε παντού και είμαστε καλοί σε αυτό. Εάν η κυβέρνηση επιθυμεί να κάνουμε αυτό, θα είμαστε πολύ ευτυχείς να το προσφέρουμε».

Μετά τη συνάντηση ο κ. Ν. Καραμούζης, Πρόεδρος Eurobank και ΕΕΤ, δήλωσε ότι «κρίνω τη διοργάνωση πολύ επιτυχή. Είναι μία ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να ενημερωθούμε και να παρουσιάσουμε μία Ελλάδα προοπτικής, μία Ελλάδα που έχει μέλλον και να τονίσουμε την ανάγκη που υπάρχει στην Ελλάδα για επενδύσεις, που είναι απαραίτητες. Κυρίως ξένες επενδύσεις. Και βεβαίως πρόκειται για μία πολύ επιτυχημένη επίσκεψη (σ.σ. του προέδρου Μακρόν). Οι επιχειρηματίες είναι εδώ και οι τομείς που τους ενδιαφέρουν είναι πολλοί, και όχι μόνον ο τουρισμός, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας, των τροφίμων, των logistics και άλλοι. Οι επιχειρηματίες θα ανακαλύψουν μόνοι τους τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο κ. Θ. Φέσσας, πρόεδρος ΣΕΒ, αναφερόμενος στη διοργάνωση του φόρουμ, δήλωσε ότι «δείγμα εμπιστοσύνης συνιστά οτιδήποτε φέρνει κοντά τους επιχειρηματίες, φέρνει κοντά τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, και βοηθά την επιχειρηματικότητα στον δρόμο προς την ανάπτυξη. Ακόμη κι αν δεν καρποφορήσουν άμεσα συμφωνίες, τουλάχιστον θα αρχίσουν να συζητούνται».

Ο κ. Ν. Βερνίκος, πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC), υπήρξε γλαφυρός στην τοποθέτησή του για τη σημασία της διοργάνωσης: «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία. Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται το πόσο εύστοχο ήταν αυτό το σλόγκαν που πρωτοακούστηκε στην Αθήνα το 1974 με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η Γαλλία εξακολουθεί να συμπορεύεται μαζί μας και μας στηρίζει στον δρόμο της ανάπτυξης, απαραίτητης προϋπόθεσης για να ζήσει ο ελληνικός λαός καλύτερες ημέρες».

Παράλληλα, η κα Χρ. Σακκελαρίδη, πρόεδρος του ΠΣΕ, δήλωσε ότι «είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα (η συνάντηση στο πλαίσιο του φόρουμ) και έχουμε πάρα πολλές ελπίδες σχετικά με την έκβασή της, διότι για να βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζονται τρία πράγματα. Εμπιστοσύνη, επενδύσεις -και θα υπογραφούν αρκετές συμφωνίες για επενδύσεις- και μετά βέβαια εξωστρέφεια».

Ο κ. Χρ. Χαρπαντίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος τόνισε ότι «μόνον θετική θα χαρακτήριζα τη σημερινή συνάντηση, στο σημείο που βρίσκεται η χώρα μας αυτή τη στιγμή, μια που πιστεύω ότι είμαστε στο σημείο που πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε την πραγματική ανάπτυξη. Τέτοιες προσπάθειες μόνον βοηθούν σε αυτό. Η παρουσία του Γάλλου προέδρου εδώ καθώς και η ομιλία που εκφώνησε, αλλά και η παρουσία των επιχειρηματιών ελπίζω να έχουν ένα πρακτικό αποτέλεσμα στη (σ.σ. εκατέρωθεν) συνεργασία. Υπάρχουν τομείς που μπορεί η γαλλική επιχειρηματικότητα με την ελληνική να συνυπάρξει πάρα πολύ ωραία».

Ο κ. Ν. Κουτσιανάς, πρόεδρος της APIVITA, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «εκείνο που έχει σημασία σήμερα είναι η Ευρώπη να μπει σε διαδικασία συνεννόησης, συναίνεσης. Δηλαδή οι ηγέτες να μπουν σε μπουν σε διαδικασία συναίνεσης για να δημιουργηθεί μία στρατηγική που θα στηρίζεται σε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για έναν διαφορετικό τρόπο κατανάλωσης, έχοντας πάντα στο μυαλό μας το ευ επιχειρείν».

Τέλος, ο κ. Γ. Βερνίκος, πρόεδρος της ΟΚΕ και γ.γ του ΣΕΤΕ, τόνισε ότι «η Γαλλία είναι χώρα του Διαφωτισμού και του κοινωνικού διαλόγου. Ιδιαίτερα εγώ ως πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί συνεργαζόμαστε στενά με την αντίστοιχη ΟΚΕ της Γαλλίας, αλλά και σε επίπεδο Τουρισμού οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι πολύ μεγάλες και για επενδύσεις και για τουρίστες. Έχουμε μία καλή χρονιά και ελπίζω το 2018 να είναι ακόμη καλύτερο».

Πηγές: ΑΠΕ, euro2day

  • ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • ΓΑΛΛΙΑ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ευρωμπάσκετ U18: Το πρόγραμμα της φάσης των «16» και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό

All Content

«Ο ΛεΜπρόν θα μένει στη Νέα Υόρκη, θα πηγαίνει με ελικόπτερο στη Φιλαδέλφια και θα παίζει αρκετά λεπτά ως πλέι μέικερ»

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola Hellas: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Gjorgji Hristov για Ελλάδα και Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

Ακίνητα και Γαλάζια Οικονομία: Τα έργα που ανεβάζουν τις αξίες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank και ΕΤαΕ: Νέα στρατηγική συμφωνία μέσω του InvestEU για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας

All Content

The Newtons Laboratory: Σχεδιάζοντας την εμπειρία, επενδύοντας στη γνώση

All Content

Επικαιροποίηση και Αυστηροποίηση του Κανονιστικού πλαισίου της υπαίθριας διαφήμισης

FleetNews

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

FleetNews

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

FleetNews

Στην Ελλάδα τον Οκτώβριο το νέο XPENG L03 σε δύο εκδόσεις

All Content

«Χιτ, Νάγκετς και Καβαλίερς διεκδικούν τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν»

All Content

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το video που δημοσίευσε από την πρώτη του μέρα με τους Μαϊάμι Χιτ

All Content - BusinessNews.gr

Συνεχίζεται η ισχυρή πιστωτική επέκταση προς τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα – Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΚΤ

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης: Νέες συμφωνίες από τη Γερμανία έως τη Σκανδιναβία

All Content - BusinessNews.gr

Η WATT GROUP αναλαμβάνει την αναβάθμιση και 6ετή λειτουργία του ΧΥΤ Πάρου

FleetNews

Νέα Mercedes-Benz GLC με AI, Hyperscreen και 715 χλμ. αυτονομίας

FleetNews

Nέο Opel Corsa GSE: Η συνέχεια στην παράδοση των hot hatch

CSRΝews.gr

ΔΕΛΤΑ: Στο κορυφαίο 1% των εταιρειών παγκοσμίως σε θέματα βιωσιμότητας – Platinum διάκριση από την EcoVadis

CSRΝews.gr

ΣΕΒ Τεχνική Ακαδημία και CSR HELLAS: Νέο μνημόνιο συνεργασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

Ελληνικό Ολυμπιακό Σπίτι στο Long Beach: Συνεργασία ΕΟΕ και Qualco Foundation για το Los Angeles 2028

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Reuters: Τα τέσσερα σενάρια της ΕΚΤ για το QE
Reuters: Τα τέσσερα σενάρια της ΕΚΤ για το QE 08/09/2017 - 03:00
Eurobank: Τέσσερα "σενάρια" για την πορεία του ΑΕΠ 08/09/2017 - 03:00
Eurobank: Τέσσερα "σενάρια" για την πορεία του ΑΕΠ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Επίδομα 150 ευρώ: Ποιοι γονείς νεογέννητων το δικαιούνται – Μέχρι 31 Ιουλίου οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα
    28/07/2026 - 12:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η TotalEnergies και η Eni εγκρίνουν την ανάπτυξη κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Κύπρο για LNG το 2028
    28/07/2026 - 12:44 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νησί Κιούσου στην Ιαπωνία – Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι
    28/07/2026 - 12:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Rakuten Viber Έρευνα: Το 33% των Ελλήνων ξοδεύει περισσότερα χρήματα το καλοκαίρι σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά
    28/07/2026 - 12:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνεργασία υπουργείου Υγείας - Airbnb για δωρεάν διαμονή υγιειονομικών σε 5 νησιά του Αιγαίου
    28/07/2026 - 12:24 ΥΓΕΙΑ
  • Johnson & Johnson: Συμβιβασμός 5,5 δισ. δολαρίων για αγωγές που συνδέουν το ταλκ με καρκίνο
    28/07/2026 - 12:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • easyJet: Πάνω από 3,1 εκατ. θέσεις για Ελλάδα το Καλοκαίρι του 2027
    28/07/2026 - 12:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 10,6% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Απρίλιο εφέτος
    28/07/2026 - 12:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΕΛΤΑ: Στο κορυφαίο 1% των εταιρειών παγκοσμίως σε θέματα βιωσιμότητας
    28/07/2026 - 12:10 ESG
  • TUC Ridesharing App: Η πρώτη εφαρμογή πανεπιστημιακού ridesharing στην Ελλάδα από το Πολυτεχνείο Κρήτης
    28/07/2026 - 12:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Στις 2.530,43 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,51%
    27/07/2026 - 13:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Euronext Athens: Πάνω από 8 δισ. ευρώ άντλησαν οι εισηγμένες εταιρείες το 2026
    27/07/2026 - 13:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Σαουδική Αραβία αναχαίτισε drones από το Ιράκ που στόχευαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις
    27/07/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Στο «τιμόνι» του HR ο Ιωάννης Νάνης
    27/07/2026 - 13:15 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • BofA - Global Macro Watch: Οι κεντρικές τράπεζες και τα στοιχεία για πληθωρισμόστο επίκεντρο της εβδομάδας
    27/07/2026 - 13:08 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου AC Monza - Άρης στο Novasports

28/07/2026 - 09:12
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΛΤΑ: Στο κορυφαίο 1% των εταιρειών παγκοσμίως σε θέματα βιωσιμότητας – Platinum διάκριση από την EcoVadis

28/07/2026 - 09:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΔΕΛΤΑ: Στο κορυφαίο 1% των εταιρειών παγκοσμίως σε θέματα βιωσιμότητας

28/07/2026 - 09:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ντουμπάι: Απέκτησε τον Μαμαντί Ντιακιτέ

28/07/2026 - 08:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

28/07/2026 - 08:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΣΕΒ Τεχνική Ακαδημία και CSR HELLAS: Νέο μνημόνιο συνεργασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη

28/07/2026 - 08:37
FleetNews
fleetnews.gr

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

27/07/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

27/07/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo