Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Θεσσαλονίκη: Στροφή από την Airbnb στις μακροχρόνιες μισθώσεις
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
09/07/2019 · 03:00

Θεσσαλονίκη: Στροφή από την Airbnb στις μακροχρόνιες μισθώσεις

Δύσκολα δείχνουν να είναι αυτήν τη στιγμή τα πράγματα σε ότι αφορά την αναζήτηση φοιτητικής στέγης, ιδιαίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στις παραδοσιακά "φοιτητικές" γειτονιές της πόλης, καθώς σύμφωνα με τους μεσίτες δεν υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια και αυτά που υπάρχουν έχουν ανεβασμένες τιμές.

Δύσκολα δείχνουν να είναι αυτήν τη στιγμή τα πράγματα σε ότι αφορά την αναζήτηση φοιτητικής στέγης, ιδιαίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στις παραδοσιακά "φοιτητικές" γειτονιές της πόλης, καθώς σύμφωνα με τους μεσίτες δεν υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια και αυτά που υπάρχουν έχουν ανεβασμένες τιμές.

Το μεγάλο κύμα του "κυνηγιού γκαρσονιέρας" θα αρχίσει αργότερα, με την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών, ωστόσο, ήδη, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών αρκετοί από αυτούς που γνωρίζουν ότι έγραψαν καλά και θα εισαχθούν σε κάποια σχολή της πόλης έχουν μπει στη διαδικασία αναζήτησης στέγης.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη περίοδος είναι πάντα και μια περίοδος αλλαγών για υφιστάμενους φοιτητές, που είτε έμεναν με κάποιον συγκάτοικο και θέλουν να μείνουν χώρια, είτε μετάνιωσαν για την επιλογή διαμερίσματος και βρήκαν κάτι καλύτερο. Κατά συνέπεια παρατηρείται κίνηση στα μεσιτικά γραφεία της πόλης τόσο από παλιούς όσο και από νέους φοιτητές. Το πρόβλημα έλλειψης αξιοπρεπούς στέγης στο κέντρο έχει επιτείνει τα τελευταία χρόνια η τουριστική άνοδος της Θεσσαλονίκης που οδήγησε αρκετούς ιδιοκτήτες στην εκμετάλλευση των ακινήτων τους μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης, όπως η Airbnb.

Ωστόσο, οι γνωρίζοντες τα θέματα της αγοράς παρατηρούν μια στροφή ως προς αυτήν την τάση και επιστροφή στις μακροχρόνιες μισθώσεις αφού φαίνεται πως πολλοί ιδιοκτήτες δοκίμασαν τη βραχυχρόνια μίσθωση αλλά διαπίστωσαν πως τελικά δεν ήταν η πιο συμφέρουσα επιλογή. Μέσα από αυτήν την αλλαγή απελευθερώνονται ακίνητα για τους αναζητούντες στέγη.

Για την εικόνα που παρουσιάζει αυτήν την στιγμή η αγορά μίλησαν στον "Τύπο Θεσσαλονίκης" ο Νίκος Μανομενίδης, πρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Χαϊδούτης.

Πού οφείλεται η έλλειψη σπιτιών - Στροφή από το Airbnb στις μακροχρόνιες

Ειδικότερα, ο κ. Μανομένιδης αναφέρει ότι η έλλειψη σπιτιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οφείλεται αφενός μεν στο ότι αρκετά έχουν "γυρίσει" σε βραχυχρόνιες μισθώσεις και αφετέρου στην κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την έναρξη της κρίσης.
"Γενικά υπάρχει θέμα από τότε που ξεκίνησε η κρίση καθώς πολλοί κάτοικοι των προαστίων μετακινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης για να αποφύγουν τα έξοδα μετακίνησης αλλά και τα μεγάλα έξοδα θέρμανσης. Αυτό περιόρισε τον αριθμό των σπιτιών, ωστόσο δεν έγινε τόσο αισθητό άμεσα.

Άρχισε να γίνεται αισθητό όταν ξεκίνησε και η τουριστική ανάπτυξη της πόλης, δηλαδή τα τέσσερα τελευταία χρόνια, που αυξάνεται ο τουρισμός και πολλοί διέθεσαν τα ακίνητά τους για τουριστική εκμετάλλευση", όπως λέει, σημειώνοντας ωστόσο ότι κάποια από αυτά επιστρέφουν στις μακροχρόνιες μισθώσεις.

Και ο κ. Χαϊδούτης αναφέρει από την πλευρά του ότι πολλοί που είχαν αξιοποιήσει τα ακίνητά τους μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης "επειδή προφανώς διαπίστωσαν ότι δεν είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή διαχείρισης τα διαθέτουν προς μακροχρόνια μίσθωση".

"Επιπλέον ακίνητα από τον Αύγουστο και μετά"

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαϊδούτης, λέει ότι είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν όλοι να βρουν διαμερίσματα γύρω από το πανεπιστήμιο, σίγουρα όμως "θα μπορεί κάποιος ανάλογα με το τι ζητά και τι χρήματα διαθέτει για ενοίκιο, να βρει την αντίστοιχη κατοικία" και γι΄αυτό τονίζει ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και πανικού. "Από τον Αύγουστο και μετά σίγουρα θα υπάρχουν επιπλέον ακίνητα προς διάθεση γιατί αυτή η περίοδος είναι θερινή και πολλοί μπορεί να τα έχουν δεσμευμένα και με άλλο τρόπο διαχείρισης, μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης", όπως δηλώνει, επισημαίνοντας όμως και την αλλαγή που παρατηρείται στην αγορά.

Κάποιοι ιδιοκτήτες που είχαν προχωρήσει σε βραχυχρόνιες μισθώσεις, "είδαν ότι κάνοντας λογαριασμό στο τέλος ίσως να μην είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή. Βρέθηκαν αντιμέτωποι με λογαριασμούς, με τυχόν ζημιές στα ακίνητα με τη γενικότερη ανάγκη συντήρησης του χώρου, ενώ στη μακροχρόνια μίσθωση αυτά εκ των πραγμάτων μετακυλίονται στον μισθωτή". Ως εκ τούτου θα υπάρχουν κατά τον ίδιο ακίνητα για να καλύψουν τις ανάγκες είτε φοιτητών είτε και εργαζόμενων.

Οι τιμές

Η εκμετάλλευση ακινήτων μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων συμπαρέσυρε και τις τιμές των ενοικίων, οι οποίες αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε επίπεδα προ κρίσης, όπως σημειώνει ο κ. Μανομενίδης, τονίζοντας πάντως ότι βελτίωσε πολύ την ποιότητα των σπιτιών.

Σήμερα οι τιμές για μια γκαρσονιέρα κυμαίνονται από 300 και πάνω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ όσο απομακρύνεται κανείς από το κέντρο μπορεί να βρει αξιοπρεπή σπίτια και με 250 ευρώ, σύμφωνα με τον ίδιο.

Όσο για την κατάσταση των προς ενοικίαση σπιτιών και ο κ. Χαϊδούτης αναφέρει ότι πλέον είναι ελάχιστα τα ακίνητα τα οποία δεν είναι ανακαινισμένα.

"Πλέον στην αγορά διατίθενται σπίτια ανακαινισμένα, επιπλωμένα, σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν, άρα δεν μπορούν αντίστοιχα και οι υποψήφιοι ενοικιαστές να αξιώνουν και χαμηλότερα μισθώματα", όπως λέει.

"Μπορεί να υπάρχει μια βελτιωτική εικόνα στην αγορά όσον αφορά το ύψος των μισθωμάτων αλλά αυτή είναι επιβεβλημένη γιατί πλέον κάποιος θα απολαμβάνει ένα ακίνητο ανακαινισμένο. Αυτά τα οποία έχουν επιλέξει κάποιοι να μην τα ανακαινίσουν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν αδιάθετα", σημειώνει.

Τι να προσέχουν οι νέοι φοιτητές

Ο κ. Χαϊδούτης συμβουλεύει τους νέους φοιτητές που πέρασαν σε κάποιο ανώτατο ίδρυμα της Θεσσαλονίκης να μη βιαστούν. "Δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε από ένα ακίνητο, ποιο ποσό μπορούμε να καταβάλλουμε ως μίσθωμα ώστε να μην ενθουσιαστούμε με το πρώτο ακίνητο και διαπιστώσουμε μετά ότι δεν ικανοποιεί τις ανάγκες μας και βρεθούμε αντιμέτωποι με τις δεσμεύσεις ενός μισθωτηρίου το οποίο κλασσικά θα υπογραφεί", όπως τονίζει.

Για το λόγο αυτό επισημαίνει ότι η αναζήτηση σπιτιού πρέπει να γίνει μεθοδευμένα ενώ τονίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται σε επαγγελματίες μεσίτες και τα μισθωτήρια πάντα καλό είναι να συντάσσονται από δικηγόρους.

Πώς κινούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων - Οι τιμές

Η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα αναθερμάνθηκε έπειτα από μια δύσκολη δεκαετία. Και στη Θεσσαλονίκη οι μεσίτες παρατηρούν ότι τα τελευταία τρία χρόνια αυξάνεται συνεχώς η κίνηση.

Μια μικρή υποχώρηση της αυξητικής πορείας παρατηρείται το τελευταίο τρίμηνο κάτι που σύμφωνα με τον κ. Νίκο Μανομενίδη, πρόεδρο της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος μπορεί να εξηγείται είτε λόγω της προεκλογικής περιόδου είτε λόγω της αύξησης των τιμών.

Όσο για τις τιμές ο ίδιος αναφέρει ότι σπίτια που δεν είναι σε καλή κατάσταση και χρίζουν ανακαίνισης ξεκινούν από 800 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο στην περιοχή μετά το κέντρο και πριν την Καλαμαριά, ενώ παλιότερα έβρισκες και με 600 ευρώ το μέτρο. Δυτικά οι τιμές είναι λίγο πιο χαμηλές και μπορεί κανείς να βρει ακίνητο για αγορά με 650-700 ευρώ το μέτρο, αλλά θα απαιτεί ανακαίνιση.

Αν πρόκειται για ανακαινισμένα ακίνητα, εκεί οι τιμές ξεφεύγουν γιατί το κόστος ανακαίνισης είναι περίπου 350-400 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. "Οπότε οι τιμές στην ανατολική Θεσσαλονίκη μπορεί να ξεπερνούν και τα 1.300 ευρώ το μέτρο για ανακαινισμένο διαμέρισμα. Νεόκτιστα διαμερίσματα από τον άλλη υπάρχουν ελάχιστα.

Ενδιαφέρον για αγορά, σύμφωνα με τον κ. Μανομενίδη παρατηρείται κυρίως από Έλληνες και αφορά σπίτια που θα διατεθούν προς εκμετάλλευση. Ωστόσο φαίνεται ότι ενεργοποιείται πάλι και η αγορά της Τουρκίας έπειτα από ένα διάστημα που είχε παγώσει, ενώ τελευταία άρχισαν να βολιδοσκοπούν τη Θεσσαλονίκη και οι Κινέζοι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Χαϊδούτης σημειώνει πως υπάρχει μια εικόνα ότι η ανάκαμψη στην αγορά ακινήτων έρχεται. "Απλά, τα βήματα είναι, υποχρεωτικά, πιο αργά σε σχέση με το παρελθόν, δεν υπάρχει εκτόξευση στις αγοραπωλησίες και στις τιμές". Ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχει πολύ ικανοποιητικό βήμα θετικής εικόνας είτε για μισθώσεις είτε για αγοραπωλησίες και βελτιωτική εικόνα στις τιμές των ακινήτων.

Πηγή: typosthes.gr

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ·
  • AIRBNB
  • ·
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιάννης : Δεν ξέρω εάν θα τελειώσω τη σεζόν στους Μπακς (vid)

All Content

Mε 7 τρίποντα και 33π. Γουεμπανιάμα οι Σπερς 123-110 τους Τζαζ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Ανάπτυξη 3,3%, από 3,1%, για την παγκόσμια οικονομία «βλέπει» το ΔΝΤ

All Content - BusinessNews.gr

Η άμυνα ως νέο επιχειρηματικό Eldorado - Οι επενδύσεις METLEN και THEON

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αυτόματη προσυμπλήρωση δηλώσεων για 2 εκατ. φορολογούμενους το 2026

All Content

Lidl Ελλάς: Νέα καμπάνια αναδεικνύει επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ για τα παιδιά και την πολιτική προστασία

All Content

jetdrops: Social Media partner για την Visa στην Ελλάδα

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Νίκησαν Χιτ (135-112) έχασαν Μπάτλερ οι Γουόριορς -Πέρασαν από το Μπρούκλιν οι Σανς (vids)

All Content

Αποδοκιμάστηκαν οι Νικς στο 97-114 από τους Μάβερικς (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΕKT: Γιατί επιμένει ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη – Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυξήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Αναγεννητικός τουρισμός: Από τη βιωσιμότητα στην αναγέννηση τόπων και κοινοτήτων - Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μειώθηκαν κατά 5% οι κρητικές εξαγωγές στο 4μηνο
Μειώθηκαν κατά 5% οι κρητικές εξαγωγές στο 4μηνο 09/07/2019 - 03:00
Kέα: Ξεκινάει τουριστική επένδυση ύψους 150 εκατ. ευρώ 09/07/2019 - 03:00
Kέα: Ξεκινάει τουριστική επένδυση ύψους 150 εκατ. ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Καρυστιανού: Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η δήλωσή μου για τις αμβλώσεις
    20/01/2026 - 10:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Λήξη συναγερμού για τη βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο στο Μαρούσι
    20/01/2026 - 10:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Info Quest Technologies πιστοποιήθηκε με ISO 45001:2018 για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία
    20/01/2026 - 10:11 ESG
  • Η Galanis Sports Data σε νέα εποχή ανάπτυξης και στρατηγικού μετασχηματισμού
    20/01/2026 - 10:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Προχωρά το τουριστικό project της Αλθέας, το επόμενο βήμα για την Ella Resorts στην Αττική
    20/01/2026 - 10:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε ιστορικά υψηλά ο χρυσός και το ασήμι μετά τις απειλές Τραμπ για νέους δασμούς
    20/01/2026 - 09:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ακίνητα: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αλλαγές στο Ε9
    20/01/2026 - 09:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Περισσότερες από 700 εγκρίσεις από την ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions έως το τέλος του 2025
    20/01/2026 - 09:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αρχίζει στο Νταβός στη σκιά του Τραμπ
    20/01/2026 - 09:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    20/01/2026 - 09:00 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Alpha Bank: Εθελούσια έξοδος για ρόλους που επηρεάζονται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό
    19/01/2026 - 11:27 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • “The Deal Room”: Deree και AEON Group δημιουργούν ένα νέο πρότυπο συνεργασίας μεταξύ ακαδημαϊκού χώρου και αγοράς
    19/01/2026 - 12:23 ESG
  • Tριπλή πιστοποίηση ISO για την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε
    19/01/2026 - 16:45 ESG
  • Στον Υφυπουργό Ανάπτυξης Λ. Τσαβδαρίδη ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Σταύρος Θεοδωρόπουλος
    19/01/2026 - 14:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Όμιλος Emil Frey: Ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω της συμμετοχής του στην P.J. Condellis S.A.
    19/01/2026 - 11:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Info Quest Technologies πιστοποιήθηκε με ISO 45001:2018 για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία

20/01/2026 - 08:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με... all-star Μάξεϊ οι Σίξερς 113-104 τους Πέισερς (video)

20/01/2026 - 07:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νίκησαν Χιτ (135-112) έχασαν Μπάτλερ οι Γουόριορς -Πέρασαν από το Μπρούκλιν οι Σανς (vids)

20/01/2026 - 07:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

OpenΑΙ: Δοκιμαστική προβολή διαφημίσεων στο ChatGPT

19/01/2026 - 15:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ: Ξεκίνησε επίσημα το rebranding σε Allwyn

19/01/2026 - 15:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Tριπλή πιστοποίηση ISO για την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε

19/01/2026 - 15:14
FleetNews
fleetnews.gr

Άνοδος +5,2% στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου

19/01/2026 - 07:59
FleetNews
fleetnews.gr

Μείωση τιμής κατά 4.000 ευρώ για το Audi A3 S line TFSI 150ps

19/01/2026 - 06:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η LE ROUGE FRANÇAIS – από την The White Tree -κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

18/01/2026 - 16:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo