Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
SAS: Η Κίνα ηγείται παγκοσμίως στη χρήση της GenAI ενώ οι ΗΠΑ πρωτοστατούν στην πλήρη εφαρμογή της
newsroom newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
18/07/2024 · 14:11

SAS: Η Κίνα ηγείται παγκοσμίως στη χρήση της GenAI ενώ οι ΗΠΑ πρωτοστατούν στην πλήρη εφαρμογή της

Οι ηγέτες επισημαίνουν την έλλειψη κατανόησης, επιχειρηματικής στρατηγικής, επαρκών δεδομένων και ετοιμότητας για κανονισμούς, ενώ το απόρρητο των δεδομένων, η ασφάλεια και η διακυβέρνηση αποτελούν πρωταρχικές προκλήσεις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη (GenAI) ήρθε για να μείνει. Οργανισμοί σε ολόκληρο τον κόσμο τη χρησιμοποιούν και επενδύουν με ενθουσιασμό σε αυτή. Όμως, ποιες περιοχές και χώρες πρωτοστατούν στη χρήση του GenAI; Η Κίνα προηγείται, σύμφωνα με μια πρόσφατη παγκόσμια μελέτη της SAS που ανατέθηκε στην Coleman Parkes Research Ltd. Οι υπεύθυνοι λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων στην Κίνα αναφέρουν ότι το 83% των οργανισμών τους χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία. To ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του Ηνωμένου Βασιλείου (70%), των Ηνωμένων Πολιτειών (65%) και της Αυστραλίας (63%). Ωστόσο, οι οργανισμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες προηγούνται ως προς την πλήρη ανάπτυξη και έχουν εφαρμόσει πλήρως τις τεχνολογίες του GenAI σε ποσοστό 24% σε σύγκριση με το 19% της Κίνας και το 11% του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τι σημαίνει αυτό όσον αφορά τον παγκόσμιο οικονομικό αντίκτυπο του AI και του GenAI; Σε μια έρευνα του 2023, η McKinsey υπολόγισε ότι το GenAI θα μπορούσε να αυξήσει την οικονομική παραγωγή παγκοσμίως κατά 2,6 - 4,4 τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, μέσα από διάφορες εφαρμογές. Αυτό το ποσό είναι συγκρίσιμο με το συνολικό ΑΕΠ του Ηνωμένου Βασιλείου το 2021, ενώ, ο αντίκτυπος θα μπορούσε να αυξήσει τη συνολική επιρροή της τεχνητής νοημοσύνης κατά 15 - 40%.

Έχοντας λάβει υπόψιν αυτές τις οικονομικές συνέπειες, η SAS και η Coleman Parkes πραγματοποίησαν έρευνα σε 1.600 υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε βασικές παγκόσμιες αγορές. Οι ερωτηθέντες προέρχονται από διάφορους κλάδους όπως, ο τραπεζικός τομέας, οι ασφαλιστικές υπηρεσίες, το δημόσιο, οι βιοεπιστήμες, η υγειονομική περίθαλψη, οι τηλεπικοινωνίες, ο παραγωγικός τομέας, το λιανεμπόριο, η ενέργεια και οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και οι επαγγελματικές υπηρεσίες. Οι μικρότεροι οργανισμοί που συμμετείχαν στην έρευνα απασχολούν εργατικό δυναμικό που κυμαίνεται μεταξύ 500 και 999 ατόμων, ενώ οι μεγαλύτεροι οργανισμοί απασχολούν περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους.

Ο Stephen Saw, Διευθύνων Σύμβουλος της Coleman Parkes, δήλωσε σχετικά: «Ενώ η Κίνα μπορεί να πρωτοστατεί στα ποσοστά υιοθέτησης του GenAI, η υψηλότερη υιοθέτηση δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με αποτελεσματική εφαρμογή ή καλύτερες αποδόσεις». Συμπλήρωσε λέγοντας: «Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ προπορεύονται στην “κούρσα” με το 24% των οργανισμών να έχουν εφαρμόσει πλήρως το GenAI, σε σύγκριση με το 19% στην Κίνα».

Περιοχές παγκοσμίως προοδεύουν με το GenAI

Τα κυριότερα σημεία από τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας περιλαμβάνουν δείκτες που υποδεικνύουν διαφορετικές περιοχές που αρχίζουν να υιοθετούν το GenAI με ουσιαστικούς τρόπους, αλλά με διαφορετικούς ρυθμούς.

«Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε νέα τεχνολογία, οι οργανισμοί πρέπει πρώτα να περάσουν από μία φάση ανακάλυψης, διαχωρίζοντας την υπερβολή από την πραγματικότητα, για να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα των εφαρμογών στον πραγματικό κόσμο, μέσα στις επιχειρήσεις. Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο με την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη», δήλωσε ο Bryan Harris, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Ανώτατο στέλεχος τεχνολογίας της SAS. Ακόμη, πρόσθεσε: «Καθώς ξεπερνάμε τη φάση του ενθουσιασμού, το ζητούμενο τώρα είναι η στοχευμένη εφαρμογή και η παροχή επαναλαμβανόμενων και αξιόπιστων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων από το GenAI».

Οι βιομηχανίες και οι λειτουργικές μονάδες «αγκαλιάζουν» το GenAI με διαφορετικούς ρυθμούς

Η Sabine VanderLinden, CEO και Venture Partner του Alchemy Crew, βλέπει πολλές δυνατότητες για τις βιομηχανίες που επενδύουν στο GenAI. Συμπληρωματικά, η ίδια τόνισε: «Το μέλλον των επιχειρήσεων αναδιαμορφώνεται από το GenAI. Πράγματι, η ενσωμάτωση του GenAI στις επιχειρηματικές διαδικασίες – από την εξατομικευμένη διαφήμιση στο marketing μέχρι τις ασφαλιστικές αποζημιώσεις με ακρίβεια– προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για αποτελεσματικότητα, εξατομίκευση και στρατηγική πρόβλεψη. Η υιοθέτηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι απαραίτητη για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν σε μια αγορά με έντονο ανταγωνισμό και συνεχή μεταβλητότητα».

Κατά τον διαχωρισμό των δεδομένων ανά τομέα της βιομηχανίας, φαίνεται ότι o τραπεζικός και ασφαλιστικός κλάδος ηγούνται άλλων κλάδων ως προς την ενσωμάτωση του GenAI στις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων.

Οι πρώτοι που υιοθέτησαν το GenAI αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια στη χρήση και την εφαρμογή του

Νο. 1 στη λίστα των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί όταν χρησιμοποιούν το GenAI σε καθημερινή χρήση, είναι η έλλειψη σαφούς στρατηγικής για αυτό.

Μόλις το 9% των ηγετών που απάντησαν στην έρευνα υποστηρίζουν πως είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την υιοθέτηση του GenAI στον οργανισμό τους. Από τους ερωτηθέντες των οποίων οι οργανισμοί έχουν εφαρμόσει πλήρως το GenAI, μόνο το 25% αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τη στρατηγική υιοθέτησης του GenAI του οργανισμού τους. Ακόμη και οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων που ασχολούνται με τις τεχνολογικές επενδυτικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα μεγάλη εξοικείωση με την τεχνητή νοημοσύνη — συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε οργανισμούς που βρίσκονται μπροστά στην καμπύλη υιοθέτησης.

Εννέα στα δέκα ανώτερα στελέχη λήψης αποφάσεων στον τομέα της τεχνολογίας παραδέχονται ότι δεν κατανοούν πλήρως το GenAI και τις δυνατότητές του να επηρεάσει τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Σε ποσοστό 45%, τα διευθυντικά στελέχη πληροφοριών δείχνουν τον δρόμο σε στελέχη που κατανοούν τη στρατηγική υιοθέτησης τεχνητής νοημοσύνης του οργανισμού τους. Ωστόσο, μόνο το 36% των ανώτατων στελεχών τεχνολογίας δηλώνει ότι έχει πλήρη επίγνωση.

Παρά το κενό κατανόησης που υπάρχει, το 75% των οργανισμών αναφέρει ότι στον προϋπολογισμό τους για το επόμενο οικονομικό έτος υπάρχει πρόβλεψη για επένδυση στο GenAI.

Άλλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί, περιλαμβάνουν:

  • Δεδομένα

Καθώς οι οργανισμοί υιοθετούν το GenAI, συνειδητοποιούν ότι δεν διαθέτουν επαρκή δεδομένα για να βελτιώσουν τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLM). Επιπρόσθετα, συνειδητοποιούν - όταν δουν σε βάθος την ανάπτυξη – ότι δεν διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία για την επιτυχή εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης. Οι επικεφαλής πληροφορικής των οργανισμών ανησυχούν κυρίως για το απόρρητο των δεδομένων σε ποσοστό που αγγίζει το 76% καθώς και την ασφάλεια των δεδομένων σε ποσοστό 75%.

  • Κανονισμοί λειτουργίας

Μόνο το ένα δέκατο των οργανισμών αναφέρει ότι είναι πλήρως προετοιμασμένοι να συμμορφωθούν με τους επικείμενους κανονισμούς τεχνητής νοημοσύνης. Το 1/3 των οργανισμών που τους έχουν εφαρμόσει πλήρως πιστεύουν ότι μπορούν να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς. Μόνο το 7% παρέχει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης σχετικά με τη διακυβέρνηση GenAI, ενώ μόνο το 5% έχει ένα αξιόπιστο σύστημα για τη μέτρηση των κινδύνων μεροληψίας και ιδιωτικότητας σε LLMs.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εμπόδια, ορισμένοι από τους πρώτους χρήστες έχουν ήδη βιώσει σημαντικά οφέλη: Το 89% αναφέρει βελτιωμένη εμπειρία και ικανοποίηση των εργαζομένων, το 82% δηλώνει ότι εξοικονομεί λειτουργικά κόστη και, τέλος το 82% αναφέρει ότι η διατήρηση πελατών είναι υψηλότερη.

  • SAS
  • ·
  • ΚΙΝΑ
  • ·
  • ΗΠΑ
  • ·
  • GENAI
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ροζακέας: «Το χειρότερο είναι να νιώσεις μετά από ένα παιχνίδι ότι δεν τα έχεις δώσει όλα»

All Content

Μέχρι το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία

All Content - BusinessNews.gr

Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content

Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director, Ιnventor: Το αυθεντικό πάντα «γράφει!»

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

Στην Ντουμπάι μέχρι το 2029 ο Πασκουάλ - Το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα (pic)

All Content

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κλάιμπερν η Φενέρμπαχτσε»

All Content - BusinessNews.gr

QnR: Από τα έργα του Δημοσίου στη διεθνή ανάπτυξη - Πού ποντάρει με την εξαγορά της πολωνικής E-XIM

All Content - BusinessNews.gr

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου AKTOR και της ONYX Τουριστική για το νέο αγροτουριστικό χωριό της Χαλκιδικής

All Content - BusinessNews.gr

Άλαν Γκρίνσπαν: Ο μέγας θεμελιωτής της «πιστωτικής οικονομίας» - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

CSRΝews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Check Point Software ανακηρύχθηκε ηγέτιδα εταιρεία στην έκθεση Mobile Threat Defense Solutions Report
Η Check Point Software ανακηρύχθηκε ηγέτιδα εταιρεία στην έκθεση Mobile Threat Defense Solutions Report 18/07/2024 - 11:25
Στο στόχαστρο των ιταλικών αρχών η Google για αθέμιτες πρακτικές 19/07/2024 - 09:16
Στο στόχαστρο των ιταλικών αρχών η Google για αθέμιτες πρακτικές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • «Παπαπαρασκευάς»: Ένας αιώνας ιστορίας για το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης
    14/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • STIRIXIS Group: Γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σχεδιάζοντας «ευφυή» κτίρια
    14/07/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
    14/07/2026 - 21:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    14/07/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Πεκίνο κατηγορεί την Ουάσινγκτον πως οδήγησε τη Μέση Ανατολή "σε έναν επικίνδυνο γκρεμό"
    14/07/2026 - 20:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Seanergy Maritime αντλεί 100 εκατ. ευρώ μέσω εταιρικού ομολόγου στη Euronext Athens
    14/07/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα παρέμβαση για τα 22 αεροδρόμια: Οι επτά άξονες που προτείνει το ICC Ελλάς
    14/07/2026 - 19:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκαν οι δύο 42χρονοι – Συναινεί στην έκδοσή της από τη Βρετανία η 46χρονη κατηγορούμενη
    14/07/2026 - 19:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ παίρνει πίσω τα τέλη 20% στα Στενά του Ορμούζ
    14/07/2026 - 18:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ElvalHalcor: Καλύφθηκε μέσα σε λίγες ώρες η αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
    14/07/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία
    14/07/2026 - 06:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group
    14/07/2026 - 07:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ElvalHalcor: ΑΜΚ έως 250 εκατ. ευρώ – Ανοίγει το βιβλίο προσφορών, μέγιστη τιμή διάθεσης στα 4,86 ευρώ
    14/07/2026 - 08:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
    14/07/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • QnR: Από τα έργα του Δημοσίου στη διεθνή ανάπτυξη - Πού ποντάρει με την εξαγορά της πολωνικής E-XIM
    14/07/2026 - 08:29 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Αποχώρησαν και οι βοηθοί του Πασκουάλ

14/07/2026 - 20:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μάλαγα: Απέκτησε τον Ίγκνας Μπραζντέικις (pic)

14/07/2026 - 19:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς & CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:31
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo