Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ζαχαράκη: Οι προγραμματισμένες πτήσεις το 2023 υπολογίζονται σε 15% παραπάνω από το 2019
Newsroom Newsroom
ΠΡΟΣΩΠΑ
26/03/2023 · 09:59

Ζαχαράκη: Οι προγραμματισμένες πτήσεις το 2023 υπολογίζονται σε 15% παραπάνω από το 2019

Δίνοντας το στίγμα της νέας σεζόν του 2023 η κυρία Ζαχαράκη στάθηκε στις επιδόσεις του Ιανουαρίου, αναφέροντας ότι τα έσοδα σημείωσαν αύξηση 72% και οι αφίξεις 86% σε σχέση με το 2022.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στην ιδιαίτερη δυναμική με την οποία ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, σημειώνοντας ότι πρόκεται για συνέχεια της περσινής χρονιάς, όπου οι επιδόσεις του τουρισμού ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. «Το 2022 ο τουρισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία φτάνοντας, παρά τις παγκόσμιες κρίσεις, τα έσοδα του 2019 με την καλύτερη επίδοση στην ιστορία μας στις τρεις μεγαλύτερες αγορές μας - Βρετανία Γερμανία, Γαλλία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δίνοντας το στίγμα της νέας σεζόν του 2023 η κυρία Ζαχαράκη στάθηκε στις επιδόσεις του Ιανουαρίου, αναφέροντας ότι τα έσοδα σημείωσαν αύξηση 72% και οι αφίξεις 86% σε σχέση με το 2022. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου καταγράφηκε αύξηση 51% -σε σχέση με πέρυσι- στα περιφερειακά αεροδρόμια, ενώ συνολικά για τη φετινή χρονιά «οι προγραμματισμένες πτήσεις υπολογίζονται σε 15% παραπάνω από το 2019, πριν την πανδημία».

Σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις της για τις ερχόμενες εκλογές η κυρία Ζαχαράκη σημειώνει ότι η κυβέρνηση έχοντας αναλάβει την ευθύνη για τη διόρθωση των διαχρονικών παθογενειών του παρελθόντος στο σιδηρόδρομο -και όχι μόνο- θα συνεχίσει την παραγωγή κυβερνητικού έργου μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Και στις εκλογές, όπως σημειώνει, θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών βασιζόμενη σε αυτό το συνολικό έργο, αλλά και στην αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της στη αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων, πολλές από τις οποίες βρίσκονται μπροστά μας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης της Σοφίας Ζαχαράκη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΕΡ: Πως κρίνετε την τουριστική χρόνια του 2022 και τι προσδοκάτε για την τρέχουσα;

Η φετινή χρονιά ξεκινά με ιδιαίτερη δυναμική, σε συνέχεια άλλωστε και της περσινής. Το 2022 ο τουρισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία φτάνοντας, παρά τις παγκόσμιες κρίσεις, τα έσοδα του 2019, με την καλύτερη επίδοση στην ιστορία μας στις τρεις μεγαλύτερες αγορές μας - Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία. Είχαμε, επίσης, επέκταση της σεζόν, αλλά και αυξημένο ρόλο των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο ελληνικό τουριστικό πακέτο.

Φέτος τον Ιανουάριο τα έσοδα σημείωσαν αύξηση 72% και οι αφίξεις 86% σε σχέση με το 2022. Το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου είχαμε αύξηση 51% σε σχέση με πέρυσι στα περιφερειακά αεροδρόμια, ενώ συνολικά για τη φετινή χρονιά οι προγραμματισμένες πτήσεις υπολογίζονται σε 15% παραπάνω από το 2019, πριν την πανδημία.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πλέον υπάρχει και μία ακόμα πιο ποιοτική υποδομή φιλοξενίας: τα τελευταία τέσσερα χρόνια δημιουργήθηκαν 200 νέες 5στερες μονάδες (αύξηση 35%), άλλες τόσες 4στερες και δημιουργούνται συνεχώς νέες. Όμως δεν υπάρχει καμία επανάπαυση. Σε ένα δύσκολο διεθνές περιβάλλον, τόσο το υπουργείο όσο και ο κλάδος εργάζονται συνεχώς ώστε να έχουμε φέτος την καλύτερη τουριστική χρονιά στην ιστορία μας.

ΕΡ: Ποια ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση που διαχειριστήκατε ως υφυπουργός Τουρισμού;

Οπωσδήποτε ήταν η αντιμετώπιση του τεράστιου πλήγματος της πανδημίας στον τουρισμό και η αναγκαιότητα της ταχύτερης δυνατής ανάκαμψης. Τον Ιανουάριο του 2021 όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, οι προβλέψεις ήταν εξαιρετικά δραματικές αλλά πολύ σημαντική η δουλειά που είχε προηγηθεί στο υπουργείο Τουρισμό με τα πρωτόκολλα για την επανεκκίνηση, αλλά και την κρίσιμη πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το ψηφιακό πιστοποιητικό και τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας.

Επιπλέον, και στο κομμάτι της τουριστικής εκπαίδευσης ελήφθησαν γρήγορα αποφάσεις για να μη χαθούν ώρες μαθημάτων και να λειτουργήσει τηλεκπαίδευση στο σύνολο των σχολών μας. Παρ' όλα αυτά το σύνολο του κλάδου, με σκληρή δουλειά, σχέδιο και επιμονή, κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα στο ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού το 2021, που οδήγησε τη χώρα μας στην κορυφή της ευρωπαϊκής τουριστικής ανάκαμψης και άνοιξε το δρόμο για την ακόμα υψηλότερη επίδοση το 2022. Χάρη σε αυτές τις επιτυχίες μπορούμε πλέον το 2023 να μιλάμε για ηγετικό ρόλο της Ελλάδας στη νέα παγκόσμια τουριστική αγορά που διαμορφώνεται.

ΕΡ: Ποιος είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος που θα θέλατε να φέρετε εις πέρας αν είστε στο υπουργείο Τουρισμού και μετά τις εκλογές;

Οι γενικοί στόχοι παραμένουν σταθεροί: Πρώτον, περαιτέρω ενίσχυση της ποιότητας, ισορροπίας και βιωσιμότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Δεύτερον, ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και των μοναδικών εμπειριών που προσφέρει η χώρα μας στην τουριστική προσφορά μας και τρίτον, αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με την ολοκλήρωση των πρωτοβουλιών που έχουμε ήδη ξεκινήσει, και με νέες δράσεις που εστιάζουν στρατηγικά στις επιμέρους μορφές τουρισμού, αλλά και στη συνολική του αειφορία και καινοτομία.

Εδώ, κομβικό ρόλο έχει η επικείμενη έναρξη των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 300 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 100 είναι αφιερωμένα στις ειδικές μορφές τουρισμού. Θα αξιοποιήσουμε πλήρως αυτή τη μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα, που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες του Εθνικού Σχεδίου Δράσης μας, και πάντα σε συνεργασία με όλους τους φορείς του κλάδου, θα υλοποιήσουν βήμα- βήμα το σχέδιο για τον νέο ελληνικό τουρισμό της επόμενης δεκαετίας.

ΕΡ: Ποια είναι η εκτίμησή σας για τις εκλογές;

Κατά τη γνώμη μου, ιδιαίτερα μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, οι εκλογικές εκτιμήσεις και προβλέψεις μικρή σημασία έχουν. Η κυβέρνηση έχοντας αναλάβει την ευθύνη για τη διόρθωση των διαχρονικών παθογενειών του παρελθόντος, στο σιδηρόδρομο και όχι μόνο, θα συνεχίσει την παραγωγή κυβερνητικού έργου μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Και στις εκλογές, θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών βασιζόμενη σε αυτό το συνολικό έργο, αλλά και στην αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά της στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων, πολλές από τις οποίες βρίσκονται μπροστά μας. Ακριβώς λόγω αυτών των κρίσεων, χρειαζόμαστε για την επόμενη τετραετία μια κυβέρνηση ισχυρή και αυτοδύναμη, ικανή να λαμβάνει γρήγορα και αποτελεσματικά αποφάσεις. Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι ακυβερνησία, ασάφεια και αβεβαιότητα, όταν έχουμε απέναντι μας τόσο μεγάλες διεθνείς αλλά και εθνικές προκλήσεις.

ΕΡ: Ποιο θεωρείτε πως είναι το διακυβευμα των εκλογών;

Πλέον, έχουμε δύο ολοκληρωμένες θητείες να συγκρίνουμε. Από τη μία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που, παρά λάθη και παραλείψεις, έχει συγκεκριμένο και μετρήσιμο έργο: από το πώς αντιμετώπισε τις διαδοχικές παγκόσμιες κρίσεις μέχρι το τι πέτυχε για τους Έλληνες πολίτες. Από τη μείωση των φόρων και της γραφειοκρατίας, την αύξηση μισθών και συντάξεων, την οικονομική ανάπτυξη και προσέλκυση επενδύσεων, τη μείωση της ανεργίας και την ανοδική τροχιά του τουρισμού, μέχρι την ψηφιακή διακυβέρνηση και την αμυντική και διπλωματική θωράκιση της χώρας, μεταξύ πολλών άλλων. Και από την άλλη, η διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με την καταστροφική διαπραγμάτευση του 2015, τις κλειστές τράπεζες, τη διακινδύνευση της ευρωπαϊκής μας θέσης και τη διεθνή απαξίωση της Ελλάδας, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης, το χάϊδεμα όλων των νοσηρών νοοτροπιών του ελληνικού δημοσίου.

Και τα διλήμματα είναι ξεκάθαρα: Ποιος παρήγαγε μετρήσιμο έργο ανεβάζοντας τη διεθνή θέση της χώρας; Ποιος διαχειρίστηκε καλύτερα κρίσεις και άρα μπορεί να το πράξει και στο μέλλον; Και ποιος έχει τη βούληση να συγκρουστεί με νοσηρές παθογένειες που σε κάποιους τομείς ακόμα κρατούν τη χώρα μας πίσω, όπως πχ με το ζήτημα της αξιολόγησης στο δημόσιο, που η παρούσα κυβέρνηση ξεκίνησε και εντείνει, ενώ η αντιπολίτευση - ακόμα και μετά τα Τέμπη - αποστρέφεται και πολεμάει;

Η επιλογή λοιπόν είναι σαφής: θα πάμε μπροστά για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με συνέπεια και σοβαρότητα, ή θα γυρίσουμε πίσω στην αποτυχημένη διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με αστάθεια και τοξικότητα;

ΕΡ: Σε ό,τι αφορά την εκλογική σας Περιφέρεια, τι μήνυμα στέλνετε στο εκλογικό σώμα;

Η Ανατολική Αττική είναι μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές της χώρας. Κόντρα στη γενική τάση της απογραφής, σημειώνει αύξηση πληθυσμού, αλλά και μεγάλη αύξηση επενδύσεων. Στόχος μου είναι η Ανατολική Αττική να αναδειχθεί σε πρότυπο, όχι μόνο οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της. Στις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης της κορυφαία θέση έχουν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Σε συνεχή επαφή με τους δήμους αλλά και τους τοπικούς φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αναπτύσσουμε ολοένα και περισσότερες πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των ειδικών μορφών τουρισμού στην Ανατολική Αττική, με έμφαση στον γαστρονομικό τουρισμό και οινοτουρισμό, τον θρησκευτικό, οικοτουρισμό (σπήλαια, μονοπάτια) τον αθλητικό, αλλά και τον πολιτιστικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας όπως και προορισμό για εκθέσεις και συνέδρια.

Και βέβαια η Ανατολική Αττική αποτελεί και κομβικό σημείο για την ανάπτυξη του τουρισμού σε ολόκληρη την Αττική αλλά και τη χώρα με στρατηγικές υποδομές, όπως το κεντρικό μας αεροδρόμιο αλλά και ένα δυναμικό κλάδο κρουαζιέρας. Αρκεί να σκεφτούμε ότι φέτος στο Λαύριο είχαμε 95.000 επιβάτες κρουαζιέρας, από 0 το 2019! Η επιθυμία μου, λοιπόν, είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο να επιταχύνουμε και να εντείνουμε την ανοδική αυτή πορεία της Ανατολικής Αττικής. Και θα ήταν για μένα η μεγαλύτερη τιμή εάν οι συμπολίτες μου στην Ανατολική Αττική με επέλεγαν να την υπηρετήσω και από τη θέση ευθύνης της βουλευτή.

  • ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Παίδων: Κόντρα στη Λετονία για την πρόκριση στους «4» του Ευρωμπάσκετ (live stream)

All Content

Περιστέρι Betsson: Απέκτησε τον Πολ Σκραγκς

All Content - BusinessNews.gr

Γιώτης: Άγγιξε τα 130 εκατ. ευρώ σε τζίρο στην «γλυκιά» επέτειο των 95 ετών – Η εκτίναξη της Στάμου και τα σχέδια για τη συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Olympic Catering: Ισχυρή άνοδος σε τζίρο και κερδοφορία το 2025 – Στα 3,87 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Παπαθανάσης: Πάνω από 1 δισ. ευρώ το πακέτο της ΔΕΘ – «Δεν θα υπάρξει ύφεση» μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

FleetNews

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

FleetNews

Leapmotor T03 με €16.190: Η προσιτή πρόταση στην ηλεκτροκίνηση

All Content

Στη Μύκονο Betsson ο Άγγελος Λάγιος, δανεικός από τον Προμηθέα

All Content

Αντετοκούνμπο: «Θα δώσω σόου και θα κερδίσουμε τα Χριστούγεννα στη Βοστώνη» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Ρύθμιση 72 δόσεων: Οι αυστηροί όροι κρατούν μακριά φορολογούμενους και επιχειρήσεις

All Content - BusinessNews.gr

The Ellinikon Park: Τα 14 στοιχεία πίσω από το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο Δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ: 2,8 δισ. ευρώ σε έργα, αυτοματισμούς και υπογειοποιήσεις

FleetNews

Νέα Mercedes-Benz GLB: Hybrid και Electric, με όφελος 2.000 ευρώ

FleetNews

Η Toyota φέρνει νέα γενιά μπαταριών για τα υβριδικά της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη ίδρυσε family office στην Αθήνα με Παπαπετρόπουλο και Σίμιτσεκ
Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη ίδρυσε family office στην Αθήνα με Παπαπετρόπουλο και Σίμιτσεκ 24/03/2023 - 09:18
Δρέττα (Marketing Greece): Αλματα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε ανταγωνιστικότητα και ποιότητα 26/03/2023 - 10:30
Δρέττα (Marketing Greece): Αλματα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε ανταγωνιστικότητα και ποιότητα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Allianz: Νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών για τον ασφαλιστικό κλάδο με την ανάπτυξη των data centers
    12/08/2026 - 13:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Μέλη μεξικανικού καρτέλ σχεδίαζαν να αγοράσουν όπλα στην Τσεχία
    12/08/2026 - 12:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ
    12/08/2026 - 12:41 LIFESTYLE
  • ΗΠΑ: Ο Βανς ζήτησε από την Ουκρανία να σταματήσει τα πλήγματα εναντίον δεξαμενόπλοιων με πετρέλαιο στη Μαύρη Θάλασσα
    12/08/2026 - 12:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κίνα: Οι ΗΠΑ και σύμμαχοί τους καταδικάζουν τις απροειδοποίητες δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων
    12/08/2026 - 12:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ολική έκλειψη Ηλίου: Ποιες χώρες της Ευρώπης θα βυθιστούν στο σκοτάδι
    12/08/2026 - 12:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σεισμός στην Κολομβία: Η αναζήτηση επιζώντων συνεχίζεται με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει τους 250
    12/08/2026 - 12:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μόνιμοι διορισμοί 4.789 εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση
    12/08/2026 - 11:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τεντόγλου: Ο πρώτος Ελληνας αθλητής με τέσσερα χρυσά σε ευρωπαϊκό στίβου
    12/08/2026 - 11:23 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,07%, στα 1,1538 δολάρια
    12/08/2026 - 11:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Με άνοδο 0,29% το κλείσιμο - Στα 307,34 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    11/08/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) και αύριο, 12/8
    11/08/2026 - 15:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η κλιματική κρίση προκαλεί άμεσο οικονομικό και κοινωνικό κλυδωνισμό στην Ευρώπη
    11/08/2026 - 15:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Bloomberg: Η Ευρώπη αιφνιδιάζει τις αγορές - Μετοχές, ομόλογα και ευρώ σε τροχιά ανόδου το 2026
    11/08/2026 - 19:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ουγγαρία: Η Βουλή εξέλεξε πρόεδρο της χώρας τον Άντρας Μπάκα, πρώην επικεφαλής του Ανωτάτου Δικαστηρίου
    11/08/2026 - 16:47 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ντανλίβι: «Ο Κάρι θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Γουόριορς»

12/08/2026 - 09:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σταυρόπουλος: «Φτιάξαμε μια αρκετά ισορροπημένη ομάδα, για τις ανάγκες της Ευρωλίγκας»

12/08/2026 - 08:35
FleetNews
fleetnews.gr

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

11/08/2026 - 05:17
FleetNews
fleetnews.gr

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

11/08/2026 - 03:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo