Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Χρ. Βίνης, ΕΡΓΟΣΕ: Στόχος μας να καταστεί η Ελλάδα “hub” στον τομέα των logistics
NewsRoom NewsRoom
ΠΡΟΣΩΠΑ
15/10/2022 · 11:15

Χρ. Βίνης, ΕΡΓΟΣΕ: Στόχος μας να καταστεί η Ελλάδα “hub” στον τομέα των logistics

Χρ. Βίνης: Στόχος μας να καταστεί η Ελλάδα “hub” στον τομέα των logistics
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας είναι στόχοι που θα επιτευχθούν μέσα από το "ξεμπλοκάρισμα" των δημοπρατήσεων και συμβασιοποιήσεων των έργων, την αύξηση της απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων και την ενίσχυση της αποδοτικότητας της ΕΡΓΟΣΕ, εκτίμησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστος Βίνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη δημοσιογράφο Βάσω Κουτσούμπα. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να επισημάνει το μέγεθος της συμβολής των μεταφορών στη μετάβαση σε μια οικονομία μηδενικών εκπομπών άνθρακα, τονίζοντας ότι ο σιδηρόδρομος είναι η πιο περιβαλλοντικά φιλική μορφή μεταφορών.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης

Ερ. Κύριε Βίνη, ο σιδηρόδρομος βρίσκεται στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, κατέχοντας σημαντικό ρόλο στις πολιτικές για τον στόχο της Ευρώπης να καταστεί η πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρος στον κόσμο έως το 2050. Ποιοι είναι οι στόχοι της στρατηγικής, που έχει υιοθετήσει η ΕΡΓΟΣΕ για την ανάπτυξη και εδραίωση του σιδηροδρομικού δικτύου ως βασικού πυλώνα του δικτύου μεταφορών;

Απ. Είναι γεγονός ότι, στο πλαίσιο του EU Green Deal, η συμβολή των μεταφορών στη μετάβαση σε μια οικονομία μηδενικών εκπομπών άνθρακα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το ότι ο σιδηρόδρομος βρίσκεται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής προς αυτή την κατεύθυνση δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος, ο σιδηρόδρομος είναι η πιο περιβαλλοντικά φιλική μορφή μεταφορών. Δεν είναι παράδοξο λοιπόν που η Ευρώπη αναδεικνύει τον ρόλο του σιδηρόδρομου και τον φέρνει στο προσκήνιο της έξυπνης και βιώσιμης κινητικότητας. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής και η ελληνική κυβέρνηση έχει θέσει ως στόχο την ενίσχυση του ρόλου του σιδηρόδρομου στον τομέα των μεταφορών στη χώρα μας.

'Αρα, η αποστολή μας στην ΕΡΓΟΣΕ είναι σαφής. Να φροντίσουμε ώστε το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας να εκσυγχρονιστεί και να επεκταθεί για να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στις μεταφορές. Ωστόσο, για να φέρουμε εις πέρας αυτή την δύσκολη και συνάμα στρατηγικής σημασίας αποστολή, έπρεπε εξ αρχής να θέσουμε σαφείς στόχους και να προχωρήσουμε αποφασιστικά στην υλοποίησή τους, κάτι που κάνουμε σταθερά από την ανάληψη των καθηκόντων μας τον Οκτώβριο του 2019. Μεταξύ αυτών των στόχων ήταν η επίλυση διαχρονικών προβλημάτων που καθυστερούσαν επί χρόνια την υλοποίηση του σιδηροδρομικού έργου, το ξεμπλοκάρισμα των δημοπρατήσεων και συμβασιοποιήσεων έργων, η αύξηση της απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων και βεβαίως, η ενίσχυση της αποδοτικότητας της ΕΡΓΟΣΕ ώστε να πετύχουμε τα προαναφερθέντα.

Μέχρι στιγμής, πετυχαίνουμε τους στόχους που θέσαμε, κάτι που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα: Σχεδιάσαμε και υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα σιδηροδρομικών έργων στη χώρα μας, προϋπολογισμού άνω των 4 δισ. Ευρώ . Υποδομές που θα ευθυγραμμίσουν τον ελληνικό σιδηρόδρομο με την επόμενη μέρα της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Μάλιστα, για την υλοποίηση αυτών των νέων έργων η ΕΡΓΟΣΕ έχει επιλέξει τη μέθοδο του Ανταγωνιστικού Διαλόγου. Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη μέθοδο στην Ευρώπη για τη δημοπράτηση μεγάλων και σύνθετων έργων, η οποία εκτός του ότι συμβάλει στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, διασφαλίζει μέγιστη διαφάνεια και απόλυτο έλεγχο σε κάθε φάση του έργου. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε την αρτιότερη και ταχύτερη δυνατή υλοποίηση τους, ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Παράλληλα, καταφέραμε να θέσουμε σε κίνηση έργα συνολικού προϋπολογισμού 513,5 εκατ. Ευρώ που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν το σιδηροδρομικό δίκτυο, έχουν δημοπρατηθεί με μειοδοτικούς διαγωνισμούς.

Ερ. Όπως προαναφέρατε άλλωστε, έχουν ξεκινήσει οι διαγωνιστικές διαδικασίες για σιδηροδρομικά έργα αναβάθμισης του δικτύου της χώρας και της διασύνδεσης με τις λιμενικές υποδομές. Μπορείτε να μας πείτε ποιο θα είναι το κέρδος για την ελληνική οικονομία από την ανάπτυξη του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας;

Η Κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχουν θέσει έναν πολύ σημαντικό στρατηγικό στόχο: Να καταστεί η Ελλάδα "hub" στον τομέα των logistics και των συνδυασμένων μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είναι προφανές το πολλαπλό όφελος που θα προκύψει για την Ελλάδα αν επιτύχουμε αυτόν τον στόχο. Ανάπτυξη για την οικονομία, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, νέες επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας. Ένα συνολικό αποτύπωμα προόδου.

Αρκεί να σκεφτούμε πόσο ενισχύεται ο ρόλος των λιμανιών και των ΒΙΠΕ με τη διασύνδεσή τους με ένα σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών σιδηροδρομικό δίκτυο, που τα διασυνδέει άμεσα με τις αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ας αναλογιστούμε πόσο σημαντικό είναι ότι ο καθένας μας μπορεί να ταξιδέψει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη σε μόλις 3 ώρες και 30 λεπτά πλέον με το τρένο.

Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, με συνέπεια, αποφασιστικότητα, με σταθερό βηματισμό και σε απόλυτη συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υλοποιούμε έργα πρωτόγνωρα για την ελληνική πραγματικότητα. Δημιουργούμε τον σιδηρόδρομο του αύριο και μαζί του, δημιουργούμε υπεραξία για την Ελλάδα.

Ερ. Τι προβλέπει το σχέδιο δράσης της ΕΡΓΟΣΕ για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας;

Με στόχο τη μετάβαση σε μια «πράσινη» οικονομία, ο κλάδος των μεταφορών πρέπει να κινηθεί προς πιο βιώσιμες λύσεις. Αυτό σε συνδυασμό με την προαναφερθείσα στρατηγική επιδίωξη της Κυβέρνησης για δημιουργία κόμβου συνδυασμένων μεταφορών, αλλά και με την Ευρωπαϊκή «γραμμή» ενίσχυσης του ρόλου του σιδηρόδρομου, γεννούν μια στρατηγική προτεραιότητα. Να αποκτήσει η Ελλάδα, το συντομότερο δυνατό, ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον σιδηροδρομικό δίκτυο.

Αυτό σημαίνει ότι η ΕΡΓΟΣΕ έχει μπροστά της μια πολύ σημαντική αποστολή. Έχοντας πλήρη επίγνωση αυτής της αποστολής και του ρόλου μας, σχεδιάσαμε και έχουμε σε πλήρη εξέλιξη ένα φιλόδοξο σχέδιο δράσης, η υλοποίηση του οποίου θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας που θα είναι αντάξιο της κοινωνίας και των σύγχρονων αναγκών στον τομέα των μεταφορών. Ένα δίκτυο που όταν ολοκληρωθεί θα είναι πλήρως ηλεκτροκίνητο και θα ενώνει ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές τις χώρας.

Πρόκειται για έργα νέας γενιάς που έχει βάλει σε ράγες η ΕΡΓΟΣΕ, με σαφές και διακριτό θετικό αποτύπωμα για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Μεγαλόπνοα έργα με τα οποία ολοκληρώνεται η αναβάθμιση του κεντρικού σιδηροδρομικού άξονα της χώρας και γίνεται ένα αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων που αφορούν στη βιώσιμη κινητικότητα και τις πράσινες μεταφορές.

Ερ. Προ ημερών, ψηφίστηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών για την αναδιοργάνωση των εταιρειών ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ.

Τι αλλαγές φέρνει το νέο θεσμικό πλαίσιο;

Το νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ αποτέλεσε μια απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το οποίο επιχειρείται η βελτίωση της λειτουργίας των δύο Εταιρειών με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αυτή η μεταρρύθμιση είναι ουσιαστικά εκείνη που ξεκλειδώνει Ευρωπαϊκούς πόρους που θα διοχετευθούν για νέα σιδηροδρομικά έργα καθώς και για έργα αναβάθμισης και συντήρησης. Συγκεκριμένα, με τις κατευθύνσεις του Νομοσχεδίου θα καταστεί ο ελληνικός σιδηρόδρομος πιο ελκυστικός, εξαλείφοντας τις χρόνιες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου. Παράλληλα, θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητά του ανοίγοντας τον δρόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Με βάση τα ανωτέρω, βασικός στόχος της ΕΡΓΟΣΕ είναι ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού σιδηροδρόμου και η μετεξέλιξή του σε ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό μεταφορικό μέσο, που θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες.

Έως το τέλος του 2023, η ΕΡΓΟΣΕ θα είναι αυτοτελής. Αυτό σημαίνει περισσότερη ευελιξία και δυνατότητα αύξησης της παραγωγικότητας. Αναλαμβάνοντας το κατασκευαστικό κομμάτι, η ΕΡΓΟΣΕ εστιάζει πλέον απρόσκοπτα στην ανάληψη και υλοποίηση έργων υποδομής που θα αφορούν σε νέες χαράξεις, καθώς και επεκτάσεις και αναβαθμίσεις του υφιστάμενου δικτύου, με στόχο τον πλήρη εκσυγχρονισμό του.

  • ΕΡΓΟΣΕ
  • ·
  • ΒΙΝΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Απολαυστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη δεύτερη φιλική νίκη των Μαϊάμι Χιτ (vid)

All Content

Ντεμπούτο με ήττα στο Μπρούκλιν για τη βασική πεντάδα των Σίξερς (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Acer: Πώς θέλει να διπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της στην Ελλάδα και να φτάσει σε τζίρο 10 εκατ. ευρώ το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Αξιών Ακινήτων: Το νέο εργαλείο για τις τιμές σε πωλήσεις και ενοίκια - Τι αλλάζει στις αντικειμενικές

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Αύξηση 8% στις πωλήσεις στο 9μηνο - Πέντε νέα καταστήματα το 2027

All Content

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Στην Πεδίο οι δράσεις δημοσιότητας

All Content

Έρευνα Prosumers: Η οικογένεια αλλάζει - Τι δείχνει η ελληνική Gen Z για το μέλλον του θεσμού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Νίκη των Γουίζαρντς στη Νέα Υόρκη στο ντεμπούτο του Έι Τζέι Ντιμπάντσα (vid)

All Content

Η Έιζα Γουίλσον διεύρυνε το ρεκόρ της με πέμπτο βραβείο MVP και τρίτο συνεχόμενο!

All Content - BusinessNews.gr

Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Εκτίναξη των εξαγωγών κατά 26,7% τον Αύγουστο – Στα 37,1 δισ. ευρώ στο 8μηνο

All Content - BusinessNews.gr

Dior: Πάνω από 67 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

CSRΝews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

CSRΝews.gr

TrophyΤροφή Meet-Up 2026: Πώς η Κυκλική Οικονομία Προσθέτει Αξία στους Πελάτες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μεντζελόπουλος (Ελληνική Ένωση Αλουμινίου): Η ελληνική βιομηχανία παράγει κι εξάγει τα προϊόντα της σχεδόν σε όλο τον κόσμο
Μεντζελόπουλος (Ελληνική Ένωση Αλουμινίου): Η ελληνική βιομηχανία παράγει κι εξάγει τα προϊόντα της σχεδόν σε όλο τον κόσμο 14/10/2022 - 18:52
Ο Επαμεινώνδας Μούσιος νέος επικεφαλής της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής προβολής του Δήμου Αθηναίων 17/10/2022 - 09:03
Ο Επαμεινώνδας Μούσιος νέος επικεφαλής της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής προβολής του Δήμου Αθηναίων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Open Cosmos: Επεκτείνει το αποτύπωμά της στην Ελλάδα- Το επενδυτικό σχέδιο έως το 2030
    09/10/2026 - 09:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    09/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Μητσοτάκης: Θετικό το αποτύπωμα Ρούμπιο - Η Ελλάδα αναβαθμίζει τον ρόλο της σε άμυνα και ενέργεια
    09/10/2026 - 08:49 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κόκκινα δάνεια: Νέοι κανόνες για servicers και οφειλέτες – Οι νέες ρυθμίσεις και οι δικλίδες προστασίας
    09/10/2026 - 08:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fairfax: Αποκτά το 45% της ERB Ασφαλιστική - Στο 55% παραμένει η Eurobank
    09/10/2026 - 08:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Shield AI – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Από το μνημόνιο συνεργασίας στον σχεδιασμό της παραγωγής - Τα επόμενα βήματα
    09/10/2026 - 08:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CUBOX: Tο «container» ως νέα κατηγορία στην μικρή λιανική
    09/10/2026 - 08:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τράπεζα Αξιών Ακινήτων: Το νέο εργαλείο για τις τιμές σε πωλήσεις και ενοίκια - Τι αλλάζει στις αντικειμενικές
    09/10/2026 - 07:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Acer: Πώς θέλει να διπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της στην Ελλάδα και να φτάσει σε τζίρο 10 εκατ. ευρώ το 2027
    09/10/2026 - 07:27 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Samsung και Βρετανικό Μουσείο παρουσιάζουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κορέας
    08/10/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ
    08/10/2026 - 11:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Αύξηση 8% στις πωλήσεις στο 9μηνο - Πέντε νέα καταστήματα το 2027
    08/10/2026 - 12:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ Fiber: Έφτασε σε 1,5 εκατ. σπίτια σε όλη την Ελλάδα το FTTH ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα
    08/10/2026 - 11:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Άνοδος στις τιμές του πετρελαίου - Πάνω από 103 δολάρια το βαρέλι το Brent
    08/10/2026 - 10:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανώτατη διπλωματική πηγή: «Η ευαισθησία δεν σημαίνει δικαίωμα» – Τι ειπώθηκε για GSI, Τουρκία και F-35
    08/10/2026 - 13:11 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Έιζα Γουίλσον διεύρυνε το ρεκόρ της με πέμπτο βραβείο MVP και τρίτο συνεχόμενο!

09/10/2026 - 06:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νίκη των Γουίζαρντς στη Νέα Υόρκη στο ντεμπούτο του Έι Τζέι Ντιμπάντσα (vid)

09/10/2026 - 05:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα»: Οι μεγάλες συζητήσεις και τα συμπεράσματα

08/10/2026 - 14:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Dragons' Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη: Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22.10, στον ΣΚΑΪ

08/10/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

08/10/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

08/10/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo