Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Στην ολομέλεια αύριο το Ν/Σ για τον προσωπικό ιατρό
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/11/2024 · 13:00

Π. Μαρινάκης: Στην ολομέλεια αύριο το Ν/Σ για τον προσωπικό ιατρό

«Με το νομοσχέδιο αυτό επιδιώκεται η βελτίωση της υγείας του πληθυσμού με έμφαση στην πρόληψη, την υγειονομική φροντίδα για όλους και τη μείωση των ανισοτήτων».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Εισάγεται αύριο Τρίτη 12 Δεκεμβρίου προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας "Αναμόρφωση του θεσμού του προσωπικού ιατρού - Σύσταση Πανεπιστημιακών Κέντρων Υγείας"», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Με το νομοσχέδιο αυτό επιδιώκεται η βελτίωση της υγείας του πληθυσμού με έμφαση στην πρόληψη, την υγειονομική φροντίδα για όλους και τη μείωση των ανισοτήτων».

Τόνισε ότι «πλέον κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα δωρεάν εγγραφής σε γιατρό που βρίσκεται στην περιοχή που κατοικεί καθώς αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός εκείνων που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν προσωπικοί ιατροί. Για πρώτη φορά δίνονται οικονομικά κίνητρα στους νέους γιατρούς», πρόσθεσε.

Επεσήμανε ότι παράλληλα θεσμοθετείται ο προσωπικός παιδίατρος. «Σε πρώτη φάση περίπου 530.000 παιδιά θα έχουν για πρώτη φορά δωρεάν πρόσβαση. Επιπλέον ιδρύονται 7 πανεπιστημιακά κέντρα, ένα σε κάθε ιατρική σχολή-τμήμα της χώρας στα οποία θα υπηρετούν μέλη ΔΕΠ. Σε αυτά, θα λειτουργούν Σταθμοί Τηλεϊατρικής ενώ στο πλαίσιο του Δικτύου Τηλεϊατρικής θα υπάρχουν 3.500 σημεία κατ' οίκον νοσηλείας σε όλη τη χώρα. Έτσι, σε όποιο σημείο της χώρας και αν διαμένουν οι ασθενείς θα μπορούν να έχουν φροντίδα κατ' οίκον με 24ωρη αδιάλειπτη ιατρική παρακολούθηση».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή 29η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή (COP29) που διεξάγεται στον Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και θα εκπροσωπηθεί σε ανώτατο επίπεδο, με επικεφαλής της Εθνικής Αντιπροσωπείας τον πρωθυπουργό. «Η Διάσκεψη έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία την τελευταία δεκαετία, αποτελώντας το βασικό φόρουμ συντονισμού για τις προσπάθειες περιορισμού της κλιματικής κρίσης. Και αυτό καθώς οι επιπτώσεις της τελευταίας πληθαίνουν παγκοσμίως και γίνονται πιο αισθητές, λόγω της αυξημένης έντασής τους -χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο καταστροφικός "Daniel", που έπληξε την Θεσσαλία, αλλά και η πρόσφατη, σαρωτική κακοκαιρία στην Βαλένθια- καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για λήψη μέτρων», είπε.

Και υπογράμμισε πως «οι κύριοι στόχοι της Διάσκεψης αφορούν στην εξεύρεση πόρων με σκοπό την χρηματοδότηση των προσπαθειών για τον περιορισμό της κλιματικής κρίσης, στην περαιτέρω πίεση για τον περιορισμό των ορυκτών καυσίμων και στην έμφαση σε καινοτόμες ιδέες και λύσεις».

Πέρασε στη συνέχεια στην επίσημη επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στο Πεκίνο, όπου βρέθηκε ως προσκεκλημένη της Κινεζικής Ακαδημίας Κοινωνικών Σπουδών με αφορμή τη διοργάνωση του Α' Παγκοσμίου Συνεδρίου Κλασικών Σπουδών και ήταν ομιλήτρια στην εναρκτήρια εκδήλωσή του. «Στη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας, υπογράμμισε ότι η συνδιοργάνωση του Συνεδρίου από την Κινεζική Ακαδημία, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας, το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας και την Ακαδημία Αθηνών σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός σημαντικού forum διαλόγου πολιτισμών, όπου Ελλάδα και Κίνα μπορούν να συμβάλουν σημαντικά».

Αναφορά έκανε και στην τελετή εγκαινίων της Κινεζικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Αθήνας, η οποία ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες, ακολουθεί το καθεστώς του Νόμου 4858/2001 και εποπτεύεται από το υπουργείο Πολιτισμού» καθώς και στην υποστήριξη της Κίνας «στο δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στην Αθήνα».

Πριν ολοκληρώσει την εισαγωγική τοποθέτησή του ο κ. Μαρινάκης είπε πως «σε νέα πληρωμή δικαιούχων στο "Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙI" προχωρά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σήμερα, οπότε και θα πιστωθεί σε 940 δικαιούχους ποσό περίπου 4 εκατ. ευρώ για επιδότηση συνολικά 1.040 οχημάτων».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναφέροντας πως σήμερα θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ετήσιο τεχνολογικό φόρουμ Future Unfold της Grand Thornton ενώ αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Βουλή στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τον προσωπικό γιατρό.

Αναλυτικά κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Εισάγεται αύριο, Τρίτη 12 Νοεμβρίου προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής το Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας: "Αναμόρφωση του θεσμού του Προσωπικού Ιατρού - Σύσταση Πανεπιστημιακών Κέντρων Υγείας".

Με το νομοσχέδιο αυτό επιδιώκεται η βελτίωση της υγείας του πληθυσμού, με έμφαση στην πρόληψη, την υγειονομική φροντίδα για όλους και τη μείωση των ανισοτήτων.

Πλέον, κάθε πολίτης θα έχει την δυνατότητα δωρεάν εγγραφής σε γιατρό στην περιοχή που κατοικεί, καθώς αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός εκείνων που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν Προσωπικοί Ιατροί.

Για πρώτη φορά δίνονται οικονομικά κίνητρα στους νέους γιατρούς.

Κάθε γιατρός που θα επιλέξει κατά το έτος 2025 να εκπαιδευτεί στις ειδικότητες, είτε της Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, είτε της Εσωτερικής Παθολογίας, θα λάβει εφάπαξ το ποσό των 40.000 ευρώ σε επίπεδο μεικτών απολαβών.

Παράλληλα, θεσμοθετούμε τον Προσωπικό Παιδίατρο. Σε πρώτη φάση, περίπου 530.000 παιδιά θα έχουν για πρώτη φορά δωρεάν πρόσβαση.

Επιπλέον, ιδρύονται 7 Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας, ένα σε κάθε Ιατρική Σχολή/Τμήμα της χώρας, στα οποία θα υπηρετούν μέλη ΔΕΠ. Σε αυτά, θα λειτουργούν Σταθμοί Τηλεϊατρικής ενώ στο πλαίσιο του Δικτύου Τηλεϊατρικής θα υπάρχουν 3.500 σημεία κατ' οίκον νοσηλείας σε όλη τη χώρα. Έτσι, σε όποιο σημείο της χώρας και αν διαμένουν οι ασθενείς θα μπορούν να έχουν φροντίδα κατ' οίκον με 24ωρη αδιάλειπτη ιατρική παρακολούθηση.

Η Ελλάδα συμμετέχει στη φετινή 29η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή (COP29) που διεξάγεται στον Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και θα εκπροσωπηθεί σε ανώτατο επίπεδο, με επικεφαλής της Εθνικής Αντιπροσωπείας τον Πρωθυπουργό.

Η Διάσκεψη έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία την τελευταία δεκαετία, αποτελώντας το βασικό φόρουμ συντονισμού για τις προσπάθειες περιορισμού της κλιματικής κρίσης. Και αυτό καθώς οι επιπτώσεις της τελευταίας πληθαίνουν παγκοσμίως και γίνονται πιο αισθητές, λόγω της αυξημένης έντασής τους -χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο καταστροφικός "Daniel", που έπληξε την Θεσσαλία, αλλά και η πρόσφατη, σαρωτική κακοκαιρία στην Βαλένθια- καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για λήψη μέτρων.

Οι κύριοι στόχοι της Διάσκεψης αφορούν στην εξεύρεση πόρων με σκοπό την χρηματοδότηση των προσπαθειών για τον περιορισμό της κλιματικής κρίσης, στην περαιτέρω πίεση για τον περιορισμό των ορυκτών καυσίμων και στην έμφαση σε καινοτόμες ιδέες και λύσεις.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη βρέθηκε στο Πεκίνο σε επίσημη επίσκεψη ως προσκεκλημένη της Κινεζικής Ακαδημίας Κοινωνικών Σπουδών με αφορμή τη διοργάνωση του Α' Παγκοσμίου Συνεδρίου Κλασικών Σπουδών, ως ομιλήτρια στην εναρκτήρια εκδήλωσή του. Στη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας, υπογράμμισε ότι η συνδιοργάνωση του Συνεδρίου από την Κινεζική Ακαδημία, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας, το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας και την Ακαδημία Αθηνών σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός σημαντικού forum διαλόγου πολιτισμών, όπου Ελλάδα και Κίνα μπορούν να συμβάλουν σημαντικά.

Πραγματοποιήθηκε, μάλιστα και η τελετή εγκαινίων της Κινεζικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Αθήνας, η οποία ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες, ακολουθεί το καθεστώς του Νόμου 4858/2001 και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Στις επαφές που είχε η Λίνα Μενδώνη με τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού και Παιδείας οι αξιωματούχοι της κινεζικής κυβέρνησης επανέλαβαν τη σθεναρή υποστήριξη της Κίνας στο δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στην Αθήνα, επεσήμαναν πόσο δημοφιλής είναι η χώρα μας στην Κίνα και τον λαό της, καθώς και ότι οι αξίες και οι αρχές του ελληνικού πολιτισμού αποτελούν διαρκές παράδειγμα.

Σε νέα πληρωμή δικαιούχων στο "Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙI" προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σήμερα, οπότε και θα πιστωθεί σε 940 δικαιούχους ποσό περίπου 4 εκατ. ευρώ για επιδότηση συνολικά 1.040 οχημάτων.

Από τον Νοέμβριο του 2023, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει καταβάλει επιδοτήσεις συνολικού ποσού 42 εκ. ευρώ σε 11.521 δικαιούχους για αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού οχήματος, ενώ από την έναρξη του Προγράμματος, τον Ιούλιο 2022, έχουν καταβληθεί 47 εκ. ευρώ.

Σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ετήσιο τεχνολογικό φόρουμ Future Unfold της Grand Thornton.

Αύριο Τρίτη 12 Νοεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Βουλή στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τον προσωπικό γιατρό».

  • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
  • ·
  • ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Απολαυστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη δεύτερη φιλική νίκη των Μαϊάμι Χιτ (vid)

All Content

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Acer: Πώς θέλει να διπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της στην Ελλάδα και να φτάσει σε τζίρο 10 εκατ. ευρώ το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Αξιών Ακινήτων: Το νέο εργαλείο για τις τιμές σε πωλήσεις και ενοίκια - Τι αλλάζει στις αντικειμενικές

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Αύξηση 8% στις πωλήσεις στο 9μηνο - Πέντε νέα καταστήματα το 2027

All Content

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Στην Πεδίο οι δράσεις δημοσιότητας

All Content

Έρευνα Prosumers: Η οικογένεια αλλάζει - Τι δείχνει η ελληνική Gen Z για το μέλλον του θεσμού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ομπράντοβιτς: «Θα ξεχωρίσω τον Μπόνγκα» - Λεσόρ: «Πρώτα η ομάδα»

All Content

Γιασικεβίτσιους: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πήρα δώρο γραβάτα στον Ομπράντοβιτς»

All Content - BusinessNews.gr

Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Εκτίναξη των εξαγωγών κατά 26,7% τον Αύγουστο – Στα 37,1 δισ. ευρώ στο 8μηνο

All Content - BusinessNews.gr

Dior: Πάνω από 67 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

CSRΝews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

CSRΝews.gr

TrophyΤροφή Meet-Up 2026: Πώς η Κυκλική Οικονομία Προσθέτει Αξία στους Πελάτες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται η Τζάκρη από τα όργανα, παραμένει στην ΚΟ - Δεν ανεξαρτητοποιείται η Γ. Πούλου
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται η Τζάκρη από τα όργανα, παραμένει στην ΚΟ - Δεν ανεξαρτητοποιείται η Γ. Πούλου 11/11/2024 - 09:56
ΣΥΡΙΖΑ: Καταιγισμός καταγγελιών πριν από την εκλογική διαδικασία 11/11/2024 - 14:16
ΣΥΡΙΖΑ: Καταιγισμός καταγγελιών πριν από την εκλογική διαδικασία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης: Θετικό το αποτύπωμα Ρούμπιο - Η Ελλάδα αναβαθμίζει τον ρόλο της σε άμυνα και ενέργεια
    09/10/2026 - 08:49 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κόκκινα δάνεια: Νέοι κανόνες για servicers και οφειλέτες – Οι νέες ρυθμίσεις και οι δικλίδες προστασίας
    09/10/2026 - 08:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fairfax: Αποκτά το 45% της ERB Ασφαλιστική - Στο 55% παραμένει η Eurobank
    09/10/2026 - 08:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Shield AI – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Από το μνημόνιο συνεργασίας στον σχεδιασμό της παραγωγής - Τα επόμενα βήματα
    09/10/2026 - 08:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CUBOX: Tο «container» ως νέα κατηγορία στην μικρή λιανική
    09/10/2026 - 08:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τράπεζα Αξιών Ακινήτων: Το νέο εργαλείο για τις τιμές σε πωλήσεις και ενοίκια - Τι αλλάζει στις αντικειμενικές
    09/10/2026 - 07:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Acer: Πώς θέλει να διπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της στην Ελλάδα και να φτάσει σε τζίρο 10 εκατ. ευρώ το 2027
    09/10/2026 - 07:27 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Samsung και Βρετανικό Μουσείο παρουσιάζουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κορέας
    08/10/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης: «Δύσκολη ισορροπία» η προστασία των πολιτών από το ενεργειακό σοκ και η διατήρηση της δημοσιονομικής αξιοπιστίας
    08/10/2026 - 22:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας με καύσιμα, ποτά και παραποιημένα οχήματα - τέσσερισ συλλήψεις
    08/10/2026 - 21:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ
    08/10/2026 - 11:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέλος τα μετρητά στις παραδόσεις δεμάτων με courier, υποχρεωτικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές
    08/10/2026 - 08:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΕΗ Fiber: Έφτασε σε 1,5 εκατ. σπίτια σε όλη την Ελλάδα το FTTH ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα
    08/10/2026 - 11:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Αύξηση 8% στις πωλήσεις στο 9μηνο - Πέντε νέα καταστήματα το 2027
    08/10/2026 - 12:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Άνοδος στις τιμές του πετρελαίου - Πάνω από 103 δολάρια το βαρέλι το Brent
    08/10/2026 - 10:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Απολαυστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη δεύτερη φιλική νίκη των Μαϊάμι Χιτ (vid)

09/10/2026 - 05:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε (vid)

08/10/2026 - 21:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα»: Οι μεγάλες συζητήσεις και τα συμπεράσματα

08/10/2026 - 14:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Dragons' Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη: Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22.10, στον ΣΚΑΪ

08/10/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

08/10/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

08/10/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo