Τρίτη, 7 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Στην ολομέλεια αύριο το Ν/Σ για τον προσωπικό ιατρό
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/11/2024 · 13:00

Π. Μαρινάκης: Στην ολομέλεια αύριο το Ν/Σ για τον προσωπικό ιατρό

«Με το νομοσχέδιο αυτό επιδιώκεται η βελτίωση της υγείας του πληθυσμού με έμφαση στην πρόληψη, την υγειονομική φροντίδα για όλους και τη μείωση των ανισοτήτων».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Εισάγεται αύριο Τρίτη 12 Δεκεμβρίου προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας "Αναμόρφωση του θεσμού του προσωπικού ιατρού - Σύσταση Πανεπιστημιακών Κέντρων Υγείας"», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Με το νομοσχέδιο αυτό επιδιώκεται η βελτίωση της υγείας του πληθυσμού με έμφαση στην πρόληψη, την υγειονομική φροντίδα για όλους και τη μείωση των ανισοτήτων».

Τόνισε ότι «πλέον κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα δωρεάν εγγραφής σε γιατρό που βρίσκεται στην περιοχή που κατοικεί καθώς αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός εκείνων που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν προσωπικοί ιατροί. Για πρώτη φορά δίνονται οικονομικά κίνητρα στους νέους γιατρούς», πρόσθεσε.

Επεσήμανε ότι παράλληλα θεσμοθετείται ο προσωπικός παιδίατρος. «Σε πρώτη φάση περίπου 530.000 παιδιά θα έχουν για πρώτη φορά δωρεάν πρόσβαση. Επιπλέον ιδρύονται 7 πανεπιστημιακά κέντρα, ένα σε κάθε ιατρική σχολή-τμήμα της χώρας στα οποία θα υπηρετούν μέλη ΔΕΠ. Σε αυτά, θα λειτουργούν Σταθμοί Τηλεϊατρικής ενώ στο πλαίσιο του Δικτύου Τηλεϊατρικής θα υπάρχουν 3.500 σημεία κατ' οίκον νοσηλείας σε όλη τη χώρα. Έτσι, σε όποιο σημείο της χώρας και αν διαμένουν οι ασθενείς θα μπορούν να έχουν φροντίδα κατ' οίκον με 24ωρη αδιάλειπτη ιατρική παρακολούθηση».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή 29η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή (COP29) που διεξάγεται στον Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και θα εκπροσωπηθεί σε ανώτατο επίπεδο, με επικεφαλής της Εθνικής Αντιπροσωπείας τον πρωθυπουργό. «Η Διάσκεψη έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία την τελευταία δεκαετία, αποτελώντας το βασικό φόρουμ συντονισμού για τις προσπάθειες περιορισμού της κλιματικής κρίσης. Και αυτό καθώς οι επιπτώσεις της τελευταίας πληθαίνουν παγκοσμίως και γίνονται πιο αισθητές, λόγω της αυξημένης έντασής τους -χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο καταστροφικός "Daniel", που έπληξε την Θεσσαλία, αλλά και η πρόσφατη, σαρωτική κακοκαιρία στην Βαλένθια- καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για λήψη μέτρων», είπε.

Και υπογράμμισε πως «οι κύριοι στόχοι της Διάσκεψης αφορούν στην εξεύρεση πόρων με σκοπό την χρηματοδότηση των προσπαθειών για τον περιορισμό της κλιματικής κρίσης, στην περαιτέρω πίεση για τον περιορισμό των ορυκτών καυσίμων και στην έμφαση σε καινοτόμες ιδέες και λύσεις».

Πέρασε στη συνέχεια στην επίσημη επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στο Πεκίνο, όπου βρέθηκε ως προσκεκλημένη της Κινεζικής Ακαδημίας Κοινωνικών Σπουδών με αφορμή τη διοργάνωση του Α' Παγκοσμίου Συνεδρίου Κλασικών Σπουδών και ήταν ομιλήτρια στην εναρκτήρια εκδήλωσή του. «Στη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας, υπογράμμισε ότι η συνδιοργάνωση του Συνεδρίου από την Κινεζική Ακαδημία, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας, το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας και την Ακαδημία Αθηνών σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός σημαντικού forum διαλόγου πολιτισμών, όπου Ελλάδα και Κίνα μπορούν να συμβάλουν σημαντικά».

Αναφορά έκανε και στην τελετή εγκαινίων της Κινεζικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Αθήνας, η οποία ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες, ακολουθεί το καθεστώς του Νόμου 4858/2001 και εποπτεύεται από το υπουργείο Πολιτισμού» καθώς και στην υποστήριξη της Κίνας «στο δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στην Αθήνα».

Πριν ολοκληρώσει την εισαγωγική τοποθέτησή του ο κ. Μαρινάκης είπε πως «σε νέα πληρωμή δικαιούχων στο "Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙI" προχωρά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σήμερα, οπότε και θα πιστωθεί σε 940 δικαιούχους ποσό περίπου 4 εκατ. ευρώ για επιδότηση συνολικά 1.040 οχημάτων».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναφέροντας πως σήμερα θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ετήσιο τεχνολογικό φόρουμ Future Unfold της Grand Thornton ενώ αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Βουλή στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τον προσωπικό γιατρό.

Αναλυτικά κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Εισάγεται αύριο, Τρίτη 12 Νοεμβρίου προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής το Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας: "Αναμόρφωση του θεσμού του Προσωπικού Ιατρού - Σύσταση Πανεπιστημιακών Κέντρων Υγείας".

Με το νομοσχέδιο αυτό επιδιώκεται η βελτίωση της υγείας του πληθυσμού, με έμφαση στην πρόληψη, την υγειονομική φροντίδα για όλους και τη μείωση των ανισοτήτων.

Πλέον, κάθε πολίτης θα έχει την δυνατότητα δωρεάν εγγραφής σε γιατρό στην περιοχή που κατοικεί, καθώς αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός εκείνων που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν Προσωπικοί Ιατροί.

Για πρώτη φορά δίνονται οικονομικά κίνητρα στους νέους γιατρούς.

Κάθε γιατρός που θα επιλέξει κατά το έτος 2025 να εκπαιδευτεί στις ειδικότητες, είτε της Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, είτε της Εσωτερικής Παθολογίας, θα λάβει εφάπαξ το ποσό των 40.000 ευρώ σε επίπεδο μεικτών απολαβών.

Παράλληλα, θεσμοθετούμε τον Προσωπικό Παιδίατρο. Σε πρώτη φάση, περίπου 530.000 παιδιά θα έχουν για πρώτη φορά δωρεάν πρόσβαση.

Επιπλέον, ιδρύονται 7 Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας, ένα σε κάθε Ιατρική Σχολή/Τμήμα της χώρας, στα οποία θα υπηρετούν μέλη ΔΕΠ. Σε αυτά, θα λειτουργούν Σταθμοί Τηλεϊατρικής ενώ στο πλαίσιο του Δικτύου Τηλεϊατρικής θα υπάρχουν 3.500 σημεία κατ' οίκον νοσηλείας σε όλη τη χώρα. Έτσι, σε όποιο σημείο της χώρας και αν διαμένουν οι ασθενείς θα μπορούν να έχουν φροντίδα κατ' οίκον με 24ωρη αδιάλειπτη ιατρική παρακολούθηση.

Η Ελλάδα συμμετέχει στη φετινή 29η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή (COP29) που διεξάγεται στον Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και θα εκπροσωπηθεί σε ανώτατο επίπεδο, με επικεφαλής της Εθνικής Αντιπροσωπείας τον Πρωθυπουργό.

Η Διάσκεψη έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία την τελευταία δεκαετία, αποτελώντας το βασικό φόρουμ συντονισμού για τις προσπάθειες περιορισμού της κλιματικής κρίσης. Και αυτό καθώς οι επιπτώσεις της τελευταίας πληθαίνουν παγκοσμίως και γίνονται πιο αισθητές, λόγω της αυξημένης έντασής τους -χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο καταστροφικός "Daniel", που έπληξε την Θεσσαλία, αλλά και η πρόσφατη, σαρωτική κακοκαιρία στην Βαλένθια- καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για λήψη μέτρων.

Οι κύριοι στόχοι της Διάσκεψης αφορούν στην εξεύρεση πόρων με σκοπό την χρηματοδότηση των προσπαθειών για τον περιορισμό της κλιματικής κρίσης, στην περαιτέρω πίεση για τον περιορισμό των ορυκτών καυσίμων και στην έμφαση σε καινοτόμες ιδέες και λύσεις.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη βρέθηκε στο Πεκίνο σε επίσημη επίσκεψη ως προσκεκλημένη της Κινεζικής Ακαδημίας Κοινωνικών Σπουδών με αφορμή τη διοργάνωση του Α' Παγκοσμίου Συνεδρίου Κλασικών Σπουδών, ως ομιλήτρια στην εναρκτήρια εκδήλωσή του. Στη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας, υπογράμμισε ότι η συνδιοργάνωση του Συνεδρίου από την Κινεζική Ακαδημία, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας, το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας και την Ακαδημία Αθηνών σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός σημαντικού forum διαλόγου πολιτισμών, όπου Ελλάδα και Κίνα μπορούν να συμβάλουν σημαντικά.

Πραγματοποιήθηκε, μάλιστα και η τελετή εγκαινίων της Κινεζικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Αθήνας, η οποία ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες, ακολουθεί το καθεστώς του Νόμου 4858/2001 και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Στις επαφές που είχε η Λίνα Μενδώνη με τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού και Παιδείας οι αξιωματούχοι της κινεζικής κυβέρνησης επανέλαβαν τη σθεναρή υποστήριξη της Κίνας στο δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στην Αθήνα, επεσήμαναν πόσο δημοφιλής είναι η χώρα μας στην Κίνα και τον λαό της, καθώς και ότι οι αξίες και οι αρχές του ελληνικού πολιτισμού αποτελούν διαρκές παράδειγμα.

Σε νέα πληρωμή δικαιούχων στο "Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙI" προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σήμερα, οπότε και θα πιστωθεί σε 940 δικαιούχους ποσό περίπου 4 εκατ. ευρώ για επιδότηση συνολικά 1.040 οχημάτων.

Από τον Νοέμβριο του 2023, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει καταβάλει επιδοτήσεις συνολικού ποσού 42 εκ. ευρώ σε 11.521 δικαιούχους για αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού οχήματος, ενώ από την έναρξη του Προγράμματος, τον Ιούλιο 2022, έχουν καταβληθεί 47 εκ. ευρώ.

Σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ετήσιο τεχνολογικό φόρουμ Future Unfold της Grand Thornton.

Αύριο Τρίτη 12 Νοεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Βουλή στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τον προσωπικό γιατρό».

  • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
  • ·
  • ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι όμιλοι της Β φάσης στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

All Content

Έμειναν έξω οι Τσέχοι, εύκολα τα φαβορί, τριπλός ο Γιόκιτς

All Content - BusinessNews.gr

Nestlé Ελλάς: Αύξηση πωλήσεων το 2025 - Το αυξημένο κόστος πρώτων υλών πίεσε την κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Τζίρος 5,75 δισ. ευρώ στο πρώτο 5μηνο του 2026 - Στα 133 εκατ. ευρώ το online κανάλι

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΣΦΑ: Σημαντικό ενδιαφέρον για εξαγωγές φυσικού αερίου μέσω του ελληνικού συστήματος

All Content

McCann Athens: Τρία σποτ για το relaunch του Vitaline της Δέλτα

All Content

New business για την DK Advertising

FleetNews

BMW Group: Ολοκλήρωση επένδυσης 1,7 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ

FleetNews

Ηλεκτρική και πιστή στο DNA της Honda, η WN7 έρχεται στην Ευρώπη

FleetNews

Το Ford Ranger PHEV ως… γεννήτρια

All Content

Μαϊάμι Χιτ: Η επίσημη ανακοίνωση για τον Αντετοκούνμπο (pic)

All Content

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα αύριο για εξετάσεις και υπογραφές ο Μπάντιο

All Content - BusinessNews.gr

Ερχεται ρύθμιση για τα κατασχεμένα ακίνητα – Έτσι θα μπορούν να πωλούνται

All Content - BusinessNews.gr

Aγορά εστίασης: Τα deals αλλάζουν τον χάρτη, οι προκλήσεις παραμένουν

All Content - BusinessNews.gr

Uber Eats: Γιατί «παγώνει» η είσοδος στην Ελλάδα

FleetNews

Το όραμα της FIAT για την μικροκινητικότητα

FleetNews

Διαθέσιμη η νέα Alfa Romeo Tonale Ibrida με 175 HP

CSRΝews.gr

Το Dove εγκαινιάζει την καμπάνια #WomenInSports σε συνεργασία με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών

CSRΝews.gr

Η ΒΙΚΟΣ COLA στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι»

CSRΝews.gr

Mercedes-Benz: Χορηγός του ιστιοπλοϊκού αγώνα AEGEAN 600

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται η Τζάκρη από τα όργανα, παραμένει στην ΚΟ - Δεν ανεξαρτητοποιείται η Γ. Πούλου
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται η Τζάκρη από τα όργανα, παραμένει στην ΚΟ - Δεν ανεξαρτητοποιείται η Γ. Πούλου 11/11/2024 - 09:56
ΣΥΡΙΖΑ: Καταιγισμός καταγγελιών πριν από την εκλογική διαδικασία 11/11/2024 - 14:16
ΣΥΡΙΖΑ: Καταιγισμός καταγγελιών πριν από την εκλογική διαδικασία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • kariera.gr: Ενισχύει το αποτύπωμα στην αγορά εργασίας - Από την αναζήτηση στην κατάλληλη ευκαιρία
    06/07/2026 - 21:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σύνοδος κορυφής ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της συλλογικής άμυνας
    06/07/2026 - 21:23 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Και επίσημα στους Χιτ ο Αντετοκούνμπο - Το συγκινητικό «αντίο» στους Μπακς με ένα video
    06/07/2026 - 20:59 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    06/07/2026 - 20:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γερμανία- Προσχέδιο προϋπολογισμού 2027:Αύξηση δαπανών για την άμυνα, νέοι φόροι και περικοπές
    06/07/2026 - 19:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΣΦΑ: Σημαντικό ενδιαφέρον για εξαγωγές φυσικού αερίου μέσω του ελληνικού συστήματος
    06/07/2026 - 19:17 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Alter Ego Media: Στα €5,2 η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών από επανεπένδυση μερίσματος
    06/07/2026 - 18:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • QnR: Εξετάζουμε επενδυτικές ευκαιρίες, δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση
    06/07/2026 - 18:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Centric: Λύθηκε η συνεργασία με την Ten Brinke η οποία θα καταβάλει αποζημίωση ύψους 1,75 εκατ. ευρώ
    06/07/2026 - 18:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,91%, σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά, «ψήφος» εμπιστοσύνης από την JP Morgan
    06/07/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σούπερ μάρκετ: Τζίρος 5,75 δισ. ευρώ στο πρώτο 5μηνο του 2026 - Στα 133 εκατ. ευρώ το online κανάλι
    06/07/2026 - 07:09 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • JP Morgan: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα – Αναβαθμίζει τις ελληνικές μετοχές
    06/07/2026 - 09:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Aγορά εστίασης: Τα deals αλλάζουν τον χάρτη, οι προκλήσεις παραμένουν
    06/07/2026 - 08:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Uber Eats: Γιατί «παγώνει» η είσοδος στην Ελλάδα
    06/07/2026 - 07:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ακίνητα: Ισχυρή δυναμική σε επαγγελματικά ακίνητα και οικόπεδα – Δύο έρευνες
    06/07/2026 - 07:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έμειναν έξω οι Τσέχοι, εύκολα τα φαβορί, τριπλός ο Γιόκιτς

06/07/2026 - 20:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι όμιλοι της Β φάσης στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

06/07/2026 - 20:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στον ΣΚΑΪ 

06/07/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Dove εγκαινιάζει την καμπάνια #WomenInSports σε συνεργασία με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών

06/07/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΒΙΚΟΣ COLA στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι»

06/07/2026 - 14:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Dove εγκαινιάζει την καμπάνια #WomenInSports σε συνεργασία με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών 

06/07/2026 - 14:37
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Group: Ολοκλήρωση επένδυσης 1,7 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ

06/07/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Ηλεκτρική και πιστή στο DNA της Honda, η WN7 έρχεται στην Ευρώπη

06/07/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kathy Heyndels Fashion Show”

04/07/2026 - 16:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo