Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2025
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σκέρτσος: Η ΝΔ είναι η «πιο ανθεκτική παράταξη των 50 χρόνων της Μεταπολίτευσης»
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
24/09/2024 · 11:36

Σκέρτσος: Η ΝΔ είναι η «πιο ανθεκτική παράταξη των 50 χρόνων της Μεταπολίτευσης»

O υπουργός Επικρατείας πήρε θέση για σειρά ζητημάτων της επικαιρότητας, όπως η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, hη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά κά.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι κυβέρνηση των πολλών και όχι των λίγων, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Και προσέθεσε: «Δεν κάνουμε εμπόριο ούτε ελπίδας, ούτε πατρίδας, ούτε ευαισθησίας, είμαστε στην πράξη πατριώτες, κοινωνικά ευαίσθητοι, δίκαιοι και αποτελεσματικοί ως κυβέρνηση. Σε αυτό το δρόμο θα βαδίσουμε».

Κάτω από αυτό το γενικό σχόλιο ο υπουργός Επικρατείας πήρε θέση για σειρά ζητημάτων της επικαιρότητας, όπως η σημερινή συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά κά.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, τη διαγραφή Σαλμά δηλαδή, ο Ά. Σκέρτσος διευκρίνισε ότι είναι «ξεκάθαρα μια αυτόνομη κίνηση που αφορά σε μια κριτική που υπερέβη τα εσκαμμένα. Αυτό το οποίο λένε η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία, είναι ότι την καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική προφανώς και την θέλουμε, την έχουμε ανάγκη, γινόμαστε καλύτεροι, μαθαίνουμε. Η κυβέρνηση δεν δηλώνει ποτέ ότι είναι αλάνθαστη ή ότι τα ξέρει όλα. Αντιθέτως, μαθαίνουμε από τους βουλευτές και κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Επομένως, ναι στην καλόπιστη, εποικοδομητική κριτική, όχι στη λάσπη. Ο κ. Σαλμάς υπερέβη τα εσκαμμένα και ουσιαστικά προχώρησε σε συκοφαντικές καταγγελίες».

Όπως επιχειρηματολόγησε δε, στη συνέχεια, στο κράτος δικαίου όταν κάποιος κάνει μια καταγγελία για κάποιον, οφείλει να αποδείξει το αληθές των καταγγελιών του. «Αντιστοίχως, ο κ. Σαλμάς έκανε κάποιες καταγγελίες, εμείς είμαστε υπέρ της διαφάνειας, υπέρ της νομιμότητας, υπέρ του κράτους δικαίου. Δίνουμε αγώνα για αυτό και μάλιστα έχουμε βελτιώσει τη θέση μας σε πολλούς ευρωπαϊκούς δείκτες ως προς την τήρηση της νομιμότητας και τους κανόνες του κράτους δικαίου». Και, παρακάτω, «ο κ. Σαλμάς έκανε μια καταγγελία πολιτικά και κοινοβουλευτικά, απαντήθηκε από την κυρία Μενδώνη πριν από τρεις μήνες, οι απαντήσεις ήταν πλήρεις, του δόθηκαν όλα τα στοιχεία και η τεκμηρίωση, και παρόλ' αυτά επανήλθε χωρίς δικά του στοιχεία».

Κάνοντας μάλιστα λόγο για «λάσπη», παρατήρησε ότι αυτό «δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό από την κυβέρνηση και τη ΝΔ, που έχουν ψηλά ως προτεραιότητα τη σημαία της διαφάνειας και της νομιμότητας παντού, αυτό έχει πει ο πρωθυπουργός».

Στην ουσία της υπόθεσης, «ο κ. Σαλμάς κάνει κάποιες καταγγελίες για διαγωνιστικές διαδικασίες που αφορούν στα κυλικεία των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων. Μιλάμε για 59 αρχαιολογικούς χώρους», σε πολύ λίγους από τους οποίους λειτουργούσαν τα πωλητήρια και τα κυλικεία. Αυτό είναι κάτι που δεν εξυπηρετεί το πολιτιστικό προϊόν μας και ούτε φέρνει έσοδα, εξήγησε.

Γι' αυτό και, συνέχισε, «το υπουργείο Πολιτισμού ομαδοποίησε τους χώρους και έβγαλε ένα διαγωνισμό για όλους. Όσα καταγγέλλει ο κ. Σαλμάς έχουν κριθεί τουλάχιστον έξι φορές από τη δικαιοσύνη, έχουν προσφύγει οι συμμετέχοντες, έχουν απορριφθεί (σ.σ. οι ενστάσεις) και έχει δικαιωθεί το Υπουργείο Πολιτισμού και ο ΟΔΑΠ (σ.σ. Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων), ο αρμόδιος οργανισμός». Με την επισήμανση ότι ουδείς δικαιώθηκε από τους προσφεύγοντες ούτε στον πρώτο ούτε στο δεύτερο διαγωνισμό, κατέληξε λέγοντας ότι «πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να δίνουμε σωστές ποιοτικές υπηρεσίες στους ανθρώπους, που έρχονται και επιλέγουν την Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τη φυσιογνωμία του κυβερνώντος κόμματος: όπως τόνισε, «η ΝΔ είναι ένα λαϊκό, όχι λαϊκίστικο, κόμμα, που σημαίνει ότι είναι κόμμα των πολλών. Ταυτόχρονα, είναι ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, φιλελεύθερο και ευρωπαϊκό. Αυτά τα λέει η ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ και ο κ. Σαλμάς, μέχρι πρότινος, ήταν μέλος της ΝΔ, αυτές τις αξίες υπηρετούμε. Όταν λέμε ότι είμαστε λαϊκό κόμμα και λαϊκή κυβέρνηση, αυτό σημαίνει ότι οι πολιτικές μας υπηρετούν τους πολλούς. Όταν η Εργάνη λέει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν προστεθεί 500.000 νέες θέσεις εργασίας στην ελληνική οικονομία, αυτό είναι μια πολιτική που υπηρετεί τους πολλούς ή τους λίγους; Όταν έχουν προστεθεί 37.500 εκπαιδευτικοί με μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης, αυτό είναι με τους πολλούς ή με τους λίγους; Ποιους ωφελεί; Όταν έχουν αυξηθεί κατά 10.000 οι υγειονομικοί, γιατροί και νοσηλευτές - δεν φτάνουν, χρειαζόμαστε περισσότερους - αυτό υπηρετεί τους πολλούς ή τους λίγους;».

Ενώ για τα κόκκινα δάνεια είπε, «πολύ καλώς έγινε η ερώτηση, γιατί μάς δίνει τη δυνατότητα να αναδείξουμε τις πολιτικές μας. Έχουν μειωθεί κατά 22 δισ. ευρώ τα κόκκινα δάνεια στην πενταετία. Αυτό εξυπηρετεί τους πολλούς που ήταν χρεωμένοι και έχουν καταφέρει να κάνουν ρυθμίσεις και να ξεχρεώσουν ή τους λίγους;». Με τον τρόπο αυτό, συμπέρανε για το θέμα, «δόθηκε η ευκαιρία να εξηγηθεί αυτό στους βουλευτές».

Σύμφωνα με τον Ά. Σκέρτσο, «εμείς έχουμε ένα και μόνο σκοπό: να πάμε την Ελλάδα μπροστά, να την κάνουμε πιο δίκαιη, πιο παραγωγική, πιο πράσινη, πιο εξωστρεφή, πιο ψηφιακή. Αυτές είναι πολιτικές, οι οποίες υλοποιούνται τα πέντε αυτά χρόνια. Έχουμε καταφέρει σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες να κατακτήσουμε κάτι πολύ σημαντικό: την πολιτική σταθερότητα που είναι η βασική και αναγκαία συνθήκη για να μπορούν να υλοποιηθούν αυτές οι μεταρρυθμίσεις και αυτές οι πολιτικές. Αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το υπονομεύσουμε με δική μας ευθύνη», ζήτησε επίσης.

Εν τέλει, η ΝΔ είναι η «πιο ανθεκτική παράταξη των 50 χρόνων της Μεταπολίτευσης», είναι «μια παράταξη που έχει βγει πιο δυνατή μέσα από παρά πολλές κρίσεις, που ουσιαστικά ισοπέδωσαν το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Και βγήκε πιο δυνατή γιατί έχει τη δυνατότητα να πατάει σε γερές αξίες, να κρατάει το καλύτερο από τη μεγάλη και πλούσια πολιτική παράδοσή μας, και ταυτόχρονα να ανανεώνεται, να διευρύνεται και να συγχρονίζεται με το παρόν».

Και, εν κατακλείδι, «όταν λέμε ότι είμαστε με τους πολλούς, σημαίνει ότι είμαστε και με τους ευάλωτους. Οι μειονότητες σε μια κοινωνία χρειάζονται προστασία. Αυτό σημαίνει κράτος δικαίου, αυτήν την αποστολή και εντολή έχει λάβει ο πρωθυπουργός».

Για τη σημερινή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, ο κ. Σκέρτσος είπε: «έχουμε ανοίξει πλέον τους διαύλους επικοινωνίας στο ανώτατο επίπεδο», αλλά και «στο διπλωματικό επίπεδο με τους αρμόδιους υπουργούς Εξωτερικών, αλλά και πιο χαμηλά». Εξ άλλου, συμπλήρωσε, «είναι πολύ καλό να συζητάμε, γιατί αυτό φέρνει ηρεμία. Χρειαζόμαστε την ηρεμία στις σχέσεις με την Τουρκία για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη συνέχεια εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, χωρίς να αλλάξει τίποτε από τις δικές μας πάγιες θέσεις σε ό,τι αφορά την εθνική κυριαρχία».

Ταυτοχρόνως, ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα θετικά αυτής της επικοινωνίας, που είναι «οι μηδενικές παραβιάσεις εδώ και 1,5 χρόνο», «ο πολύ καλύτερος έλεγχος των μεταναστευτικών ροών». Σε σχέση με το 2019, υπενθύμισε, «το μεταναστευτικό έχει χαθεί από την επικαιρότητα, γιατί υπάρχει καλύτερη σχέση γειτονίας». Ενώ αναφέρθηκε και «στις πολύ καλές τουριστικές σχέσεις», μεταξύ των ελληνικών νησιών και των τουρκικών παραλίων, χάρη «στην ειδική βίζα που έχουμε θεσπίσει». Από την άλλη, όμως, ενισχύεται η άμυνα της χώρας: την περασμένη εβδομάδα έγινε η καθέλκυση της δεύτερης φρεγάτας Belharra, η πρώτη θα παραδοθεί μέσα στο 2025, ενώ έγινε προαναγγελία και της τέταρτης.

Η συνέντευξη έκλεισε με τις κάμερες, που θα τοποθετηθούν στον δημόσιο χώρο: ο υπουργός αφού έκανε αυτοκριτική, όπως ανέφερε, για την αδικαιολόγητη, όπως είπε, καθυστέρηση, διευκρίνισε ότι το μέτρο αυτό «δεν αφορά μόνο την οδική ασφάλεια αλλά και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο», επέμεινε και εξήγησε ότι «ο λόγος που έχει καθυστερήσει, ήταν η πολυδιάσπαση των αρμοδιοτήτων και των διαγωνιστικών διαδικασιών. Με κεντρική ανάθεση και σχεδιασμό από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα γίνει ένα σύστημα ελέγχου».

Ακόμη, «θα γίνει παρουσίαση του νέου πλαισίου μέσα στον επόμενο μήνα, ως τα μέσα Οκτωβρίου. Θα έχουν τοποθετηθεί μέσα στο 2025». Η καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι οι κλήσεις θα βεβαιώνονται απευθείας, ο παραβάτης θα παίρνει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό του και θα μπορεί να πληρώνει το πρόστιμο ακόμη και επιτόπου. «Αυτές τις εκκρεμότητες που κουβαλάμε από το παρελθόν, πρέπει να τις λύσουμε και θα τις λύσει αυτή η κυβέρνηση. Βρισκόμαστε στο μέσον ενός οκταετούς μετασχηματισμού τους κράτους, της οικονομίας, της κοινωνίας», ήταν η καταληκτική αναφορά του υπουργού Επικρατείας.

  • ΣΚΕΡΤΣΟΣ
  • ·
  • ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  • ·
  • ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Αποθέωση του Manimal στα αποδυτήρια! (vids)

All Content

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Παρίσι (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Aegean: Αύξηση κερδών στα 148 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο 2025

All Content - BusinessNews.gr

Optima Bank: Αύξηση κερδών στα 123,4 εκατ. στο 9μηνο - Κερδοφορία 160 εκατ. ευρώ ο στόχος για το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Το Δημόσιο χρωστάει πάνω 3,77 δισ. ευρώ-Τα νοσοκομεία ο «μεγάλος ασθενής» των ληξιπρόθεσμων

Advertising.gr

«Σιωπή των Σταθμών» του Γιώργου Τζιόκα

Advertising.gr

Η COSMOTE TELEKOM συμμετείχε στον 42ο Μαραθώνιο Αθήνας με δρομείς και δράσεις

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Αταμάν: «Ο Φαρίντ είχε πολύ καλή συνεισφορά στα λεπτά που έπαιξε»

All Content

Σλούκας: Πρώτος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague με 10.000 λεπτά και πρώτος Έλληνας στα τρίποντα

All Content - BusinessNews.gr

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και τα Μέσα Ενημέρωσης

All Content - BusinessNews.gr

Επίδομα Θέρμανσης: Νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ - Τι πρέπει να προσέξουν διαχειριστές και ένοικοι πολυκατοικιών

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Ανοίγει την Τετάρτη η δημόσια προσφορά για ομόλογο έως €500 εκατ.

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Γεραπετρίτης: «Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου»
Γεραπετρίτης: «Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου» 24/09/2024 - 10:16
Παύλος Μαρινάκης: Ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη, γιατί αναπαρήγαγε συκοφαντίες 24/09/2024 - 11:46
Παύλος Μαρινάκης: Ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη, γιατί αναπαρήγαγε συκοφαντίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βόρεια Μακεδονία: Σκάνδαλο με κοινοτικές επιδοτήσεις για τον αγροτικό τομέα - Πέντε συλλήψεις για χρηματισμό
    11/11/2025 - 21:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Θεοδωρικάκος: Η μόνη πραγματικά ασφαλής Ελλάδα είναι η παραγωγική και ανταγωνιστική
    11/11/2025 - 21:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πρόγραμμα «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Εντάσσονται περισσότερα από 100.000 νοικοκυριά
    11/11/2025 - 20:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Formula 1: Ο Τότο Βολφ πουλάει μέρος απ’ το 33% του ποσοστού του στη Mercedes αντί 6 δισ. δολαρίων
    11/11/2025 - 20:46 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Η Κομισιόν χαιρετίζει την έγκριση της οδηγίας για τους κατώτατους μισθούς
    11/11/2025 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με θετικά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    11/11/2025 - 20:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έρευνα στην αγορά φαρμακευτικών προϊόντων για αιγοπρόβατα - τα αποτελέσματα
    11/11/2025 - 19:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: Νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα - Στροφή σε επενδύσεις και τεχνολογία
    11/11/2025 - 19:07 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ουκρανία: Συνεργάτης του Ζελένσκι διέφυγε από τη χώρα - εμπλέκεται σε σκάνδαλο με μίζες
    11/11/2025 - 18:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Intralot: Ο Robeson Mandela Reeves νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας
    11/11/2025 - 18:21 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτικό αποκλεισμό των Huawei και ZTE από τα ευρωπαϊκά δίκτυα τηλεπικοινωνιών
    11/11/2025 - 10:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Lamda Development: Ανοίγει την Τετάρτη η δημόσια προσφορά για ομόλογο έως €500 εκατ.
    11/11/2025 - 10:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το Δημόσιο χρωστάει πάνω 3,77 δισ. ευρώ-Τα νοσοκομεία ο «μεγάλος ασθενής» των ληξιπρόθεσμων
    11/11/2025 - 07:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Optima Bank: Αύξηση κερδών στα 123,4 εκατ. στο 9μηνο - Κερδοφορία 160 εκατ. ευρώ ο στόχος για το 2025
    11/11/2025 - 08:46 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Aegean: Η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της «προσγειώνεται» στο αεροδρόμιο Μακεδονία
    11/11/2025 - 08:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
FleetNews
fleetnews.gr

Θανάσης Κονιστής: Πάνω από 145.000 φέτος η αγορά αυτοκινήτου

12/11/2025 - 07:05
FleetNews
fleetnews.gr

Jeep Βελμάρ: Στήριξη στον Πανερυθραϊκό BC

12/11/2025 - 07:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μίλιτσιτς: «Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση»

12/11/2025 - 01:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Αποθέωση του Manimal στα αποδυτήρια! (vids)

12/11/2025 - 01:21
Advertising.gr
advertising.gr

«Σιωπή των Σταθμών» του Γιώργου Τζιόκα

11/11/2025 - 19:43
Advertising.gr
advertising.gr

Η COSMOTE TELEKOM συμμετείχε στον 42ο Μαραθώνιο Αθήνας με δρομείς και δράσεις

11/11/2025 - 17:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Eliza & attica «Φόρεσε την καρδιά. Πέρασε το μήνυμα» της μηδενικής ανοχής στην παιδική κακοποίηση

11/11/2025 - 16:12
CSRΝews.gr
csrnews.gr

COP30: Οι χώρες πρέπει να γίνουν ανθεκτικές έναντι των ακραίων καιρικών φαινομένων

11/11/2025 - 15:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στυλ, Ποιότητα & Αξία Η M&S γιορτάζει 35 χρόνια λειτουργίας με ένα ανατρεπτικό fashion event και τη νέα συλλογή “Let’s Go Autumn”

10/11/2025 - 13:28
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το brand VITAL PROTEINS Collagen ήρθεστην Ελλάδα

06/11/2025 - 18:09
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2025 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo