Κυριακή, 21 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βουλή - Κυρ. Μητσοτάκης: Η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/10/2021 · 11:11

Βουλή - Κυρ. Μητσοτάκης: Η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν

Η θέση της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν», επανέλαβε ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στον Αλ. Τσίπρα για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με μια αναφορά στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και την περιπέτεια με την υγεία της, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της απάντησής του στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

«Μιας και η σημερινή συζήτηση αφορά την υγεία επιτρέψτε μου και από αυτό το βήμα να μεταφέρω εκ μέρους της ΚΟ της ΝΔ τις ειλικρινείς μας ευχές στην κα Γεννηματά. Έδωσε και δίνει το μεγαλύτερο αγώνα με τη μεγαλύτερη αξιοπρέπεια» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Μπαίνοντας στη συνέχεια στην ουσία της επίκαιρης ερώτησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε απαντώντας στην ερώτηση και όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης νωρίτερα: «Δήθεν η κυβέρνηση, είπατε, έχει σφυρίξει τη λήξη του πολέμου κατά της πανδημίας. Που το είδατε γραμμένο αυτό; Από πού προκύπτει; Η κυβέρνηση προτάσσει την αντιμετώπιση της πανδημίας, εξακολουθούμε να δίνουμε τη μάχη να πείσουμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, εγώ κάνω τρεις συσκέψεις την εβδομάδα με το υγειονομικό επιτελείο» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν ισχύουν τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε η παραπληροφόρηση η οποία διατρέχει το σύνολο της πολιτικής σας. Τα πραγματικά δεδομένα αφορούν τη συνολική αντιμετώπιση της πανδημίας από την πρώτη στιγμή που αυτή χτύπησε τη χώρα μας» συμπλήρωσε.

Ανέφερε, επίσης, πως η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. «Και είναι πάρα πολύ όχι άδικο, είναι λάθος να απομονώνετε τι συμβαίνει στη χώρα για κάποιες εβδομάδες και να μη βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Δεν παρουσιάζουμε καμία υπερβάλλουσα θνητότητα λόγω covid. Η Ελλάδα είναι απολύτως εναρμονισμένη με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο» πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.

«Όπως δηλώνουν όλα τα νοσοκομεία της χώρας όσοι νοσούν βαριά, δυστυχώς διασωληνώνονται, πολλοί από αυτούς καταλήγουν, είναι σχεδόν στο σύνολό τους ανεμβολίαστοι» τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του.
«Η πραγματικότητα για την οποία δεν επιτρέπεται να υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία, είναι ότι η μόνη απάντηση που έχουμε απέναντι στη μάστιγα του κορονοϊού είναι το εμβόλιο. Οι ανεμβολίαστοι διατρέχουν από 13 έως 20 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν βαριά σε σύγκριση με τους εμβολιασμένους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Τα εμβόλια έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά ασφαλή. Έχουν γίνει παραπάνω από 6,6 δισ. δόσεις σε όλο τον κόσμο. Αντίθετα οι βλαβερές συνέπειες του covid συνοδεύουν τον ασθενή για πολλά χρόνια ακόμα. Ο εμβολιασμός ανακουφίζει το σύστημα υγείας. Κάνατε μία σύγκριση μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύματος. Με τα ποσοστά εμβολιασμού που έχει η χώρα, σε σχέση με το 2ο ή 3ο κύμα, έχουμε σημαντικά λιγότερες νοσηλείες με αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων».

«Όσο για τη δημόσια υγεία, αρκεί να ακουστεί μία πρόσφατη εκτίμηση των επιστημόνων. Αν οι ενήλικοι άνω των 60 είχαν εμβολιαστεί στο 95% αντί του 80% που δυστυχώς είναι σήμερα, οι διασωληνωμένοι αντί για 360 θα ήταν λίγο παραπάνω από 50» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος σε στοιχεία από την πανδημία. «Το ίδιο ισχύει και για συμπολίτες μας μικρότερης ηλικίας. Χάσαμε τρεις συμπολίτες μας ανεμβολίαστους 28, 30 και 39 ετών. Τι άλλο πρέπει να πούμε για να πείσουμε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και επιβεβλημένο» είπε και συμπλήρωσε: «Η ίδια η ζωή δείχνει ξεκάθαρα, ποιοι και που κινδυνεύουν. Όσο πιο πολλοί είναι οι εμβολιασμένοι σε μια περιοχή, τόσο λιγότερες οι νοσηλείες και οι απώλειες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, λέγοντας ότι έχει χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού και έχει και περισσότερους αρρώστους και θανάτους. «Η Κρήτη κατάφερε και κάλυψε το χαμένο έδαφος» είπε και συμπλήρωσε «Τα εμβόλια αποδεδειγμένα σώζουν ζωές. Χρέος όλων μας να πείσουμε όσους διστάζουν να κάνουν αυτό το βήμα για το καλό τους και για το καλό των γύρω τους.
Η θέση της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν», επανέλαβε.

«Το ελληνικό κράτος επιτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον του δίνοντας πρόσβαση σε όλους σε όποιο εμβόλιο ήθελαν να κάνουν»

«Στην αρχή μας λέγατε ότι δεν υπάρχουν εμβόλια. Μετά ότι ξεστοκάρονται, οδηγώντας στην υπονόμευση ενός εκ των εμβολίων. Να αφήσω στην άκρη αυτά που λέγατε ότι μπορούν να αντικατασταθούν με εμβόλια Ρωσίας ή Κούβας και ότι υπάρχει κάποιο μαγικό φάρμακο το οποίο εμείς για κάποιο λόγο δεν το δίνουμε στους πολίτες. Ένα από αυτά είναι ένα κτηνιατρικό που ο κ. Πολάκης έλεγε γιατί δεν τον δίνουμε όταν ο CDC έλεγε ότι είναι για αγελάδες και μοσχάρια» σημείωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσατε τον εμβολιασμό. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος, εμβολιάστηκε μόνο με το ζόρι όταν δεν μπορούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως γιατρός». «Το ελληνικό κράτος επιτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον του δίνοντας πρόσβαση σε όλους σε όποιο εμβόλιο ήθελαν να κάνουν», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Έχουμε χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Ξαναρωτάω τι προτείνετε; Ρωτάω, έπρεπε να κάνουμε καμπάνια επικοινωνίας και ενημέρωσης; Χρειάζεται ενημέρωση της κοινής γνώμη; Απαντήστε ευθέως κ. Τσίπρα. Τι διαφορετικό θα κάνατε αν εσείς βρισκόσασταν στη θέση που βρίσκομαι εγώ;» ρώτησε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας την ομιλία του στη Βουλή.

«Μπορούμε και σήμερα να πείσουμε μισό με ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας να κάνουν το βήμα και να εμβολιαστούν», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Πρώτη προτεραιότητα η ομάδα άνω των 60 και δεύτερη οι νέοι από τα 13 μέχρι τα 25» είπε και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ρώτησε: «Πότε είδατε δελτίο ειδήσεων για τελευταία φορά κύριε Τσίπρα; Δεν υπάρχει μέρα, όπου τα νούμερα των θανάτων να μην εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων. Και καλά κάνουν. Από πού προκύπτει ότι δήθεν η κυβέρνηση έχει εξαγοράσει τα μέσα ενημέρωσης, για να μπορέσει να πετύχει τη σιωπή τους; Θα περίμενα και σήμερα κ. Τσίπρα λίγη περισσότερη συγκρότηση και δημιουργική κατάθεση προτάσεων, ώστε να μπορέσετε να διαψεύσετε και αυτούς που σας κατηγορούν ότι σε κάθε δυσκολία εσείς βλέπετε και μία ευκαιρία. Σας διαψεύδει η κανονικότητα και η Ελλάδα ξαναγίνεται μια κανονική χώρα».

«Για ποιο αρραγές μέτωπο μιλάμε όταν το κάθε “ναι” της κυβέρνησης ακολουθούσε ένα “όχι” της αντιπολίτευσης» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός λέγοντας: «Είχατε πει ότι θα κάνετε καμπάνια υπέρ του εμβολίου. Λόγια του αέρα»

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι ότι «έχουμε περιοχές όπου δυστυχώς υπάρχει χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Τον απόλυτο συσχετισμό ποσοστών διασωληνώσεων με τα ποσοστά εμβολιασμού. Δυστυχώς η Βόρεια Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στους θανάτους. Αναφερθήκατε στην εμπλοκή της Πρωτοβάθμιας Υγείας. Θα συμφωνήσω. Όταν όμως δώσαμε κίνητρα στους ιδιώτες γιατρούς, 50 ευρώ ανά εμβολιασμό στο σπίτι και 20 στο ιατρείο, μόλις 206 ανταποκρίθηκαν».

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρωταθλήτρια Γερμανίας με επική ανατροπή από το -20 η Άλμπα Βερολίνου, 84-81 και 3-2 την Μπάγερν στο Μόναχο!

All Content

Το video του Παναθηναϊκού για τον Ομπράντοβιτς - Τη Δευτέρα η παρουσίασή του μετά την υποδοχή από τον κόσμο!

All Content - BusinessNews.gr

Η Amazon φέρνει το cloud πιο κοντά στην Ελλάδα: Τι σημαίνει το νέο AWS Local Zone για επιχειρήσεις και πολίτες

All Content - BusinessNews.gr

Υδρογονάνθρακες: Το χρονοδιάγραμμα των ερευνών - Γεώτρηση στην Κέρκυρα, ακολουθεί ο Κυπαρισσιακός

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας» - Το PosoKanei ήρθε για να μείνει

All Content

Ξένια Κούρτογλου, Ιδρύτρια Focus Bari: Η αξιοπιστία είναι το µεγαλύτερο κεφάλαιο των Μέσων Ενηµέρωσης

All Content

Από την Orange Advertising η καμπάνια του Regency Casino Mont Parnes στο μετρό της Αθήνας

FleetNews

Άνοδος +3,7% στις ταξινομήσεις Μαΐου

FleetNews

H Chery κλείνει 1 χρόνο στην Ελλάδα και το γιορτάζει 20-21 Ιουνίου

FleetNews

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

All Content

20 Μαρτίου 2014: Το πανό «King is back» και το «Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ» του Ομπράντοβιτς (vid)

All Content

Παναθηναϊκός: "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" για Ομπράντοβιτς-Γιαννακόπουλο (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Ούτε χρυσός, ούτε τα κρατικά ομόλογα: Ο πόλεμος «χτύπησε» και τα ασφαλή επενδυτικά «καταφύγια»

All Content - BusinessNews.gr

ΑΔΜΗΕ: Ωθηση για επιτάχυνση του επενδυτικού προγράμματος 6 δισ. ευρώ με την ΑΜΚ

All Content - BusinessNews.gr

Το τρίπτυχο πολιτικών στο πεδίο της οικονομίας για την ενίσχυση του εισοδήματος των νοικοκυριών

FleetNews

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

FleetNews

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Mercedes VLE

CSRΝews.gr

TEKA Systems: Ανάμεσα στα Best Workplaces Hellas 2026

CSRΝews.gr

ΑVIN: Εκπληρώνει ευχές παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

GIVMED 2025: Δωρεά 357 χιλιάδων κουτιών φαρμάκωνγια τη στήριξη ευάλωτων σε θέματα υγείας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βουλή - Αλ. Τσίπρας: Παταγώδης η αποτυχία του πρωθυπουργού στην αντιμετώπιση της πανδημίας
Βουλή - Αλ. Τσίπρας: Παταγώδης η αποτυχία του πρωθυπουργού στην αντιμετώπιση της πανδημίας 18/10/2021 - 10:42
Δένδιας: Η τουρκική παραβατικότητα έναντι Ελλάδας και Κύπρου στο Συμβούλιο ΥΠΕΞ της ΕΕ 18/10/2021 - 11:25
Δένδιας: Η τουρκική παραβατικότητα έναντι Ελλάδας και Κύπρου στο Συμβούλιο ΥΠΕΞ της ΕΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    21/06/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ισραήλ: Σύσσωμη η ισραηλινή κοινή γνώμη θεωρεί το Ιράν νικητή του πολέμου
    21/06/2026 - 17:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σκέρτσος: Η σιωπηλή μεταρρύθμιση στο Κτηματολόγιο και η μάχη με τη διαφθορά των πολεοδομιών
    21/06/2026 - 17:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κρίσιμη διαπραγμάτευση ΗΠΑ–Ιράν: Ορμούζ πυρηνικά και Λίβανος στο τραπέζι, με φόντο μια εύθραυστη συμφωνία
    21/06/2026 - 16:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βρετανία: Ο Στάρμερ αναμένεται να παραιτηθεί τη Δευτέρα και να ορίσει μια συντεταγμένη αποχώρηση
    21/06/2026 - 15:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι τέσσερις άμεσες προτεραιότητες του νέου αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών Γ. Κώτσηρα
    21/06/2026 - 15:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ανακριτικά Κλιμάκια Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού - Πώς κατανέμονται και πώς στελεχώνονται
    21/06/2026 - 14:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • PeopleCert: Επενδύει στη νέα γενιά διευρύνοντας τις προοπτικές των μαθητών της Ομογένειας
    21/06/2026 - 14:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΔΜΗΕ: Ωθηση για επιτάχυνση του επενδυτικού προγράμματος 6 δισ. ευρώ με την ΑΜΚ
    21/06/2026 - 13:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • PosoKanei: Πόσο μπορεί να βοηθήσει τους καταναλωτές η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών
    21/06/2026 - 12:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Amazon φέρνει το cloud πιο κοντά στην Ελλάδα: Τι σημαίνει το νέο AWS Local Zone για επιχειρήσεις και πολίτες
    21/06/2026 - 10:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Μητσοτάκης: 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας» - Το PosoKanei ήρθε για να μείνει
    21/06/2026 - 10:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υδρογονάνθρακες: Το χρονοδιάγραμμα των ερευνών - Γεώτρηση στην Κέρκυρα, ακολουθεί ο Κυπαρισσιακός
    21/06/2026 - 11:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Το τρίπτυχο πολιτικών στο πεδίο της οικονομίας για την ενίσχυση του εισοδήματος των νοικοκυριών
    21/06/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ούτε χρυσός, ούτε τα κρατικά ομόλογα: Ο πόλεμος «χτύπησε» και τα ασφαλή επενδυτικά «καταφύγια»
    21/06/2026 - 12:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Πώς αλλάζει η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή όταν γίνεται πατέρας;» (vid)

21/06/2026 - 17:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ατλάντα Χοκς: Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ συμφώνησε σε επέκταση συμβολαίου

21/06/2026 - 17:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Hyundai και Epic Games επεκτείνουν την καμπάνια του FIFA World Cup 2026 στον χώρο του gaming

19/06/2026 - 15:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

TEKA Systems: Ανάμεσα στα Best Workplaces Hellas 2026

19/06/2026 - 14:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑVIN: Εκπληρώνει ευχές παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος

19/06/2026 - 13:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΑVIN: Εκπληρώνει ευχές παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος

19/06/2026 - 13:32
FleetNews
fleetnews.gr

Άνοδος +3,7% στις ταξινομήσεις Μαΐου

19/06/2026 - 06:54
FleetNews
fleetnews.gr

H Chery κλείνει 1 χρόνο στην Ελλάδα και το γιορτάζει 20-21 Ιουνίου

19/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo