Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΔΝΤ: Αντέχει η ελληνική οικονομία αλλά αυξάνονται οι εξωτερικοί κίνδυνοι - Βλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/05/2026 · 09:29

ΔΝΤ: Αντέχει η ελληνική οικονομία αλλά αυξάνονται οι εξωτερικοί κίνδυνοι - Βλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026

Παρά το δυσμενές διεθνές περιβάλλον, το Ταμείο σημειώνει ότι οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι πόροι του Next Generation EU λειτουργούν ως βασικοί μηχανισμοί στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τη θέση της Ελλάδας στη νέα πραγματικότητα μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη Μέση Ανατολή αναλύει στην ετήσια αξιολόγηση που καταρτίζει για την κάθε χώρα – μέλος του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, βάσει του Άρθρου IV του καταστατικού του. Συγκεκριμένα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκτιμά ότι η ελληνική οικονομία διατηρεί αντοχές απέναντι στο σοκ από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ωστόσο προειδοποιεί για αυξημένους κινδύνους από ενέργεια, πληθωρισμό και γεωπολιτική αστάθεια.

Η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα περίοδο διεθνούς αβεβαιότητας με πολύ διαφορετικούς όρους σε σχέση με τις προηγούμενες κρίσεις. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της νέας έκθεσης του Ταμείου, το οποίο αναγνωρίζει ότι η ελληνική οικονομία αντιμετωπίζει το ενεργειακό και γεωπολιτικό σοκ από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή έχοντας πλέον ισχυρότερη δημοσιονομική θέση, βελτιωμένο τραπεζικό σύστημα και υψηλότερη αξιοπιστία στις αγορές.

Παρά το δυσμενές διεθνές περιβάλλον, το Ταμείο σημειώνει ότι οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι πόροι του Next Generation EU λειτουργούν ως βασικοί μηχανισμοί στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας. Ωστόσο, το μήνυμα της έκθεσης είναι σαφές: οι εξωτερικοί κίνδυνοι αυξάνονται, ενώ οι πιέσεις από το ενεργειακό κόστος μπορούν να επηρεάσουν τόσο την ανάπτυξη όσο και τον πληθωρισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οι ισχυρές επενδύσεις και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο του Next Generation EU στηρίζουν την ανάπτυξη. Οι πρόσφατες μεταρρυθμίσεις για τη μείωση της φοροδιαφυγής έχουν διευρύνει τη φορολογική βάση και περιορίσει την παραοικονομία, δημιουργώντας δημοσιονομικό χώρο για τη στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους. Το Πρόγραμμα Αξιολόγησης του Χρηματοπιστωτικού Τομέα του 2026 —το πρώτο από το 2006— διαπιστώνει ότι οι συστημικοί κίνδυνοι στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ήταν χαμηλοί πριν από τον πόλεμο και παραμένουν διαχειρίσιμοι.

Ανάπτυξη με χαμηλότερες ταχύτητες

Το ΔΝΤ προβλέπει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας θα επιβραδυνθεί στο 1,8% το 2026. Σύμφωνα με την ανάλυση, οι αυξημένες τιμές ενέργειας και η εξασθένηση της εξωτερικής ζήτησης λόγω του πολέμου θα περιορίσουν την ιδιωτική κατανάλωση και θα επηρεάσουν τον τουρισμό, ο οποίος παραμένει βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας.

Το Ταμείο εκτιμά επίσης ότι μεσοπρόθεσμα η ανάπτυξη θα κινηθεί κοντά στο 1,5%, καθώς η Ελλάδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει διαρθρωτικές αδυναμίες, όπως η γήρανση του πληθυσμού, η χαμηλή συμμετοχή στο εργατικό δυναμικό και η περιορισμένη παραγωγικότητα.

Οι κίνδυνοι κλίνουν προς την αρνητική πλευρά, κυρίως λόγω ενός παρατεταμένου πολέμου, ενδεχόμενης κλιμάκωσης των γεωπολιτικών εντάσεων και κατακερματισμού του εμπορίου, ενώ στους εγχώριους κινδύνους περιλαμβάνονται πιθανές καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων που χρηματοδοτούνται από το Next Generation EU. Ανοδικοί κίνδυνοι για τον πληθωρισμό προκύπτουν από περαιτέρω αυξήσεις στις τιμές των εμπορευμάτων, από μισθολογικές αυξήσεις που υπερβαίνουν την παραγωγικότητα της εργασίας και από υψηλότερα κόστη που σχετίζονται με κλιματικά σοκ.

Η έκθεση χαιρετίζει τη συνεχιζόμενη βελτίωση των ισολογισμών του δημόσιου τομέα, σημειώνοντας ωστόσο ότι η ατελής εξυγίανση των ισολογισμών του ιδιωτικού τομέα και τα εναπομείναντα διαρθρωτικά εμπόδια επιβαρύνουν τη μεσοπρόθεσμη ανάπτυξη και τις εξωτερικές ισορροπίες. Ζητά δε το Ταμείο το κατάλληλο μείγμα μακροοικονομικής και χρηματοπιστωτικής πολιτικής και την ολοκλήρωση της ατζέντας διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ώστε να διατηρηθεί η σταθερότητα που επιτεύχθηκε με κόπο, να αρθούν οι περιορισμοί στην προσφορά και να διασφαλιστεί ισορροπημένη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Η αναφορά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το ΔΝΤ ουσιαστικά επισημαίνει ότι η ελληνική οικονομία έχει βελτιώσει τη σταθερότητά της, αλλά δεν έχει ακόμη αποκτήσει τους μηχανισμούς εκείνους που θα της επιτρέψουν να πετύχει διατηρήσιμα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης χωρίς τη στήριξη ευρωπαϊκών πόρων και δημοσίων επενδύσεων.

Ο πόλεμος και η ενέργεια στο επίκεντρο

Η έκθεση αποτυπώνει έντονη ανησυχία για τις γεωπολιτικές εξελίξεις και ειδικά για τις συνέπειες ενός παρατεταμένου πολέμου στη Μέση Ανατολή. Το ΔΝΤ θεωρεί ότι μια μεγαλύτερη διάρκεια της κρίσης ή μια νέα κλιμάκωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω άνοδο των τιμών ενέργειας, αύξηση του κόστους μεταφορών και νέα επιβάρυνση του πληθωρισμού.

Σύμφωνα με το Ταμείο, ο πληθωρισμός αναμένεται να αυξηθεί στο 3,5% φέτος, πριν αποκλιμακωθεί στο 2,7% το 2027.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι το Ταμείο συνδέει πλέον ευθέως τις γεωπολιτικές εξελίξεις με τις πληθωριστικές πιέσεις στην Ευρώπη. Όπως σημειώνει, οι νέες αυξήσεις στις τιμές εμπορευμάτων, οι μισθολογικές πιέσεις αλλά και τα κόστη που συνδέονται με ακραία κλιματικά φαινόμενα μπορούν να τροφοδοτήσουν έναν νέο κύκλο ανατιμήσεων.

Δημοσιονομική σταθερότητα και φοροδιαφυγή

Το ΔΝΤ εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικό απέναντι στη δημοσιονομική πορεία της Ελλάδας, που στηρίζεται στις μεταρρυθμίσεις για τη μείωση της φοροδιαφυγής, η οποία συνέβαλε στη διαρκή μείωση του δημόσιου χρέους και δημιουργεί περιθώριο για προσωρινά μέτρα μετριασμού των επιπτώσεων από τις υψηλότερες τιμές ενέργειας, χωρίς να διαταράσσεται η πορεία αποκλιμάκωσης του δημόσιου χρέους.. Συμφωνεί ότι η διατήρηση πρωτογενών πλεονασμάτων και η πλήρης αξιοποίηση των διαθέσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων για τη διατήρηση των δημόσιων επενδύσεων και μετά το πέρας του Next Generation EU θα βοηθήσουν στην περαιτέρω μείωση του δημόσιου χρέους και στη διατήρηση ισχυρής ανάπτυξης.

Συστήνει έμφαση στις αποδοτικές δημόσιες επενδύσεις και στη διαφύλαξη των κοινωνικών δαπανών. Η αντίδραση στην ενεργειακή κρίση θα πρέπει να παραμείνει στοχευμένη και προσωρινή. Η περαιτέρω προώθηση των δημοσιονομικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων θα ενίσχυε την αποτελεσματικότητα της δημοσιονομικής πολιτικής.. Οι αξιωματούχοι του Ταμείου επισημαίνουν ότι οι μεταρρυθμίσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής έχουν ενισχύσει τα δημόσια έσοδα, περιορίζοντας παράλληλα την παραοικονομία.

Οι τράπεζες και οι κίνδυνοι

Σε ό,τι αφορά το τραπεζικό σύστημα, το ΔΝΤ εκτιμά ότι οι συστημικοί κίνδυνοι παραμένουν διαχειρίσιμοι και ότι οι ελληνικές τράπεζες εμφανίζουν ανθεκτικότητα ακόμη και σε σενάρια πίεσης.

Παρά τη βελτίωση της εικόνας, το Ταμείο επισημαίνει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αδυναμίες που απαιτούν προσοχή.

Όπως αναφέρεται, το τραπεζικό σύστημα επιδεικνύει ανθεκτικότητα στα stress tests, αλλά χρειάζεται στενή παρακολούθηση των κοινών εκθέσεων σε μεγάλες επιχειρήσεις. Αλλον κίνδυνο αποτελούν τα προβληματικά δάνεια εκτός τραπεζικού συστήματος ενώ ενθαρρύνει την ενίσχυση της εποπτείας των servicers.

Το ΔΝΤ ζητά επίσης καλύτερη προετοιμασία απέναντι σε ενδεχόμενες κρίσεις και ενίσχυση των μηχανισμών χρηματοπιστωτικής ασφάλειας, υπογραμμίζοντας ότι το διεθνές περιβάλλον παραμένει εξαιρετικά ασταθές.

Το μεγάλο στοίχημα των μεταρρυθμίσεων

Ένα από τα βασικά συμπεράσματα της έκθεσης είναι ότι η Ελλάδα χρειάζεται να επιταχύνει βαθύτερες διαρθρωτικές αλλαγές ώστε να ενισχύσει μόνιμα την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά της.

Το ΔΝΤ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση της γραφειοκρατίας, στην επιτάχυνση της ψηφιακής μετάβασης, στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και στη βελτίωση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η ολοκλήρωση της ενιαίας αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούσε να ενισχύσει την παραγωγικότητα και να βελτιώσει την ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας απέναντι στις διεθνείς κρίσεις.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στο στεγαστικό πρόβλημα, με το ΔΝΤ να υποστηρίζει ότι πολιτικές που αυξάνουν αποτελεσματικότερα την προσφορά κατοικιών θα μπορούσαν να συμβάλουν στη βελτίωση της προσιτότητας της στέγασης.

Σε κάθε περίπτωση, τόνος του ΔΝΤ παραμένει συνολικά θετικός, με το Ταμείο να προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 3,6% και 3,0% για το 2026 και το 2027 αντίστοιχα, μετά το 4,9% του 2025. Αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε μείωση του λόγου χρέους προς ΑΕΠ στο 136,6% το 2026 και στο 130% το 2027.

  • ΔΝΤ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ·
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της στο Basketball Champions League

All Content

Φενέρμπαχτσε: Απέκτησε τον σουτέρ Ίγκνας Σαργκιούνας

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία

All Content - BusinessNews.gr

Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group

All Content

Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director, Ιnventor: Το αυθεντικό πάντα «γράφει!»

All Content

IAB Hellas: O Ανδρέας Βούρος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

Βίκος Ιωαννίνων: Ανακοίνωσε τον Τζόρνταν Φλόιντ

All Content

Περιστέρι Betsson: Το πρόγραμμά του στο Basketball Champions League

All Content - BusinessNews.gr

QnR: Από τα έργα του Δημοσίου στη διεθνή ανάπτυξη - Πού ποντάρει με την εξαγορά της πολωνικής E-XIM

All Content - BusinessNews.gr

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου AKTOR και της ONYX Τουριστική για το νέο αγροτουριστικό χωριό της Χαλκιδικής

All Content - BusinessNews.gr

Άλαν Γκρίνσπαν: Ο μέγας θεμελιωτής της «πιστωτικής οικονομίας» - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

CSRΝews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

CSRΝews.gr

«ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ»: Νέα πρωτοβουλία της Πειραιώς για την ελληνική δραματουργία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΑΑΔΕ: Ταχύτερες τελωνειακές διατυπώσεις από 1η Ιουνίου με τα ψηφιακά Δελτία ATA
ΑΑΔΕ: Ταχύτερες τελωνειακές διατυπώσεις από 1η Ιουνίου με τα ψηφιακά Δελτία ATA 28/05/2026 - 08:02
ΑΑΔΕ: Άνοιξαν οι τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών του 2024 – Έως 31 Δεκεμβρίου η υποβολή 28/05/2026 - 10:13
ΑΑΔΕ: Άνοιξαν οι τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών του 2024 – Έως 31 Δεκεμβρίου η υποβολή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πειραιάς: Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ – Πιθανή ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα
    14/07/2026 - 16:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Βέλγιο: Νεκροί από πυρκαγιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες
    14/07/2026 - 16:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αύξηση 27,5% στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο
    14/07/2026 - 16:19 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ΟΗΕ: Ο Ιούνιος του 2026 είχε τα περισσότερα θύματα μεταξύ των αμάχων στην Ουκρανία, μετά το 2022
    14/07/2026 - 16:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Τέλος σε «ιστορίες καθημερινής τρέλας» σε σχέση με τα ακίνητα
    14/07/2026 - 15:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ο πληθυσμός της ΕΕ πλησιάζει στην ιστορική του κορύφωση, πριν αρχίσει να φθίνει αργά αλλά σταθερά
    14/07/2026 - 15:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Motor Oil για αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης: «Θα πράξουμε στο πλαίσιο που ανακοίνωσε η Πολιτεία»
    14/07/2026 - 15:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το δεξαμενόπλοιο Stolt Magnesium επλήγη από έκρηξη στα ανοικτά της ακτής του Ομάν
    14/07/2026 - 15:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το Επενδυτικό Ταμείο SMERemediumCap (SMERC) επενδύει 22 εκατ. ευρώ στον Όμιλο Πλακεντία
    14/07/2026 - 15:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Το τέλος των ελέγχων στα σύνορα με το Γιβραλτάρ σημαδεύει την έναρξη μιας νέας εποχής
    14/07/2026 - 15:22 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΙΠΕ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Sales Excellence Awards 2026
    13/07/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή πτώση 0,05%, στα 208,82 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    13/07/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΙΤΕΠ: Επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ για ανακαινίσεις και επεκτάσεις ξενοδοχειακών μονάδων το 2025
    13/07/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • NielsenIQ: 'Ανοδος 6.7% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το α' εξάμηνο του 2026
    13/07/2026 - 17:19 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ευρωαγορές: Με οριακές μεταβολές το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    13/07/2026 - 19:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αρμάνι Μιλάνο: Κι επίσημα τέλος ο Τζος Νίμπο (pic)

14/07/2026 - 13:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της στο Basketball Champions League

14/07/2026 - 12:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς & CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:31
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

14/07/2026 - 12:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ContactPigeon: Διαθέσιμος για όλο το λιανεμπόριο ο Menura AI Agent

14/07/2026 - 11:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo