Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Schneider Electric: Οι ελλείψεις νερού θα απειλήσουν την ανάπτυξη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
Νewsroom Νewsroom
ESG
14/10/2026 · 18:37

Schneider Electric: Οι ελλείψεις νερού θα απειλήσουν την ανάπτυξη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια

Σχεδόν το 60% των ηγετικών στελεχών παραδέχεται ότι δεν εγκαθιστά τις τεχνολογίες που γνωρίζει ότι θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο που σχετίζεται με το νερό.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Schneider Electric δημοσίευσε σήμερα την έκθεση The Water Crunch Report, μια νέα έρευνα που αποκαλύπτει ότι το νερό αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους κινδύνους για την επιχειρησιακή συνέχεια της βιομηχανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, κατατάσσοντας τον ίδιο ψηλά με τις κυβερνοεπιθέσεις και τις διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα. Το εύρημα αυτό επιβεβαιώνει την περσινή έρευνα της Schneider Electric με επίκεντρο τις ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία περισσότεροι από τους μισούς (56%) επιχειρηματικούς ηγέτες δήλωσαν ότι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με το νερό θα αυξηθούν ταχύτερα από άλλους κινδύνους που αφορούν τις υποδομές τα επόμενα χρόνια.

Η The Water Crunch Report βασίστηκε σε έρευνα μεταξύ ανώτερων στελεχών βιομηχανικών επιχειρήσεων και υπευθύνων λήψης αποφάσεων σε επιχειρήσεις ύδρευσης και δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κατά τα δύο τελευταία χρόνια, οι ηγέτες της βιομηχανίας αναφέρουν ότι το υδατικό στρες έχει ήδη αυξήσει το λειτουργικό τους κόστος (44%), έχει επιβαρύνει τους προϋπολογισμούς για υποδομές και συντήρηση (38%) και έχει προκαλέσει διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες (30%).

Εάν αύριο σημειωνόταν μια σοβαρή διακοπή στην παροχή νερού, το 44% των επιχειρήσεων εκτιμά ότι η λειτουργία τους θα άρχιζε να επηρεάζεται μέσα σε 24 ώρες. Κατά μέσο όρο, περισσότεροι από τους μισούς (52%) ηγέτες της βιομηχανίας αναμένουν ότι η ποιότητα ή η διαθεσιμότητα του νερού θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για την ανάπτυξη του οργανισμού τους μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, έως το 2031, ενώ 1 στους 7 (14%) δηλώνει ότι αποτελεί ήδη σήμερα εμπόδιο για τη λειτουργία ή την ανάπτυξή του.

Τα ευρήματα αυτά έρχονται σε μια περίοδο κατά την οποία η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις σοβαρότερες συνθήκες ξηρασίας εδώ και δεκαετίες. Οι επιπτώσεις στους τομείς των εμπορευματικών μεταφορών, της ενέργειας και της γεωργίας αποτελούν μια έντονη υπενθύμιση ότι αυτές οι πιέσεις δεν αποτελούν πλέον υποθετικό σενάριο.

«Η Ευρώπη δεν έχει την πολυτέλεια να αντιμετωπίζει το νερό αποκλειστικά ως περιβαλλοντικό ζήτημα. Αποτελεί πλέον ζήτημα ανταγωνιστικότητας», δήλωσε η Gwenaelle Huet, Executive Vice President, Industrial Automation της Schneider Electric. «Όπως η ενεργειακή μετάβαση αναδιαμόρφωσε τη βιομηχανική στρατηγική κατά την τελευταία δεκαετία, έτσι και η αποδοτική χρήση του νερού θα διαμορφώσει την επόμενη. Η βιομηχανική ευφυΐα που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει στις επιχειρήσεις πρωτοφανή ορατότητα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται, σπαταλάται και ανακυκλώνεται το νερό. Η πρόκληση πλέον δεν είναι η κατανόηση του προβλήματος, αλλά η ανάληψη δράσης με την ταχύτητα που απαιτείται για τη διασφάλιση του βιομηχανικού μέλλοντος της Ευρώπης».

«Είναι εύκολο να θεωρήσουμε ότι η ξηρασία του φετινού καλοκαιριού και οι επιπτώσεις της στη βιομηχανία αποτελούν ένα μεμονωμένο γεγονός, όμως πλέον πρόκειται για ένα διαρθρωτικό χαρακτηριστικό της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ευρώπη», δήλωσε η Sophie Borgne, Water & Environment Segment President της Schneider Electric. «Αυτή τη στιγμή, περίπου το ήμισυ της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται υπό κάποια μορφή ξηρασίας, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Ξηρασίας της ΕΕ. Η επαναχρησιμοποίηση του νερού μπορεί να μειώσει την εξάρτησή μας από ποτάμια και ταμιευτήρες που ήδη βρίσκονται υπό πίεση. Ωστόσο, σήμερα επαναχρησιμοποιείται μόλις το 2,4% των επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στην ΕΕ. Οι οργανισμοί που επενδύουν σε έξυπνες τεχνολογίες διαχείρισης νερού μετατρέπουν την αποδοτική χρήση του νερού σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Επίγνωση έναντι υιοθέτησης τεχνολογίας

Η έξυπνη τεχνολογία διαχείρισης νερού αναγνωρίζεται ευρέως ως λύση για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, όμως η εφαρμογή της δεν συμβαδίζει με το επίπεδο ενημέρωσης. Το χάσμα δεν οφείλεται σε δυσπιστία. Η πεποίθηση για την αποτελεσματικότητα αυτών των εργαλείων είναι σχεδόν καθολική: το 86% των ηγετών της βιομηχανίας και το 98% των επιχειρήσεων ύδρευσης δηλώνουν ότι η έξυπνη τεχνολογία διαχείρισης νερού μπορεί να μειώσει το λειτουργικό κόστος, ενώ περισσότερο από το 80% θεωρεί ότι προστατεύει την επιχειρησιακή συνέχεια και ενισχύει τις επιδόσεις βιωσιμότητας.

Παρά ταύτα, οι ηγέτες της βιομηχανίας εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ενημέρωσης σχετικά με τεχνολογίες που δεν έχουν ακόμη εγκαταστήσει: το 58% γνωρίζει τα ψηφιακά δίδυμα (digital twins) ή τα εργαλεία μοντελοποίησης δικτύων, αλλά δεν τα έχει εγκαταστήσει, ενώ το 57% των επιχειρήσεων ύδρευσης δηλώνει το ίδιο για τις τεχνολογίες προγνωστικής ανάλυσης (predictive analytics) ή για τη διαχείριση νερού με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Τα ενθαρρυντικά νέα είναι ότι η βιομηχανία δεν περιμένει να επιδεινωθεί το πρόβλημα. Σχεδόν όλοι οι οργανισμοί που συμμετείχαν στην έρευνα (100% των επιχειρήσεων ύδρευσης και 98% των ηγετών της βιομηχανίας) δηλώνουν ότι η διαθεσιμότητα ή η ποιότητα του νερού έχει ήδη επηρεάσει σημαντικές αποφάσεις, από την αύξηση των επενδύσεων στην αποδοτική χρήση του νερού (47%) έως την επίσημη εξέταση των κινδύνων που σχετίζονται με το νερό σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου (43%).

Περισσότεροι από τους μισούς ηγέτες της βιομηχανίας που συμμετείχαν στην έρευνα έχουν εγκαταστήσει αυτοματοποιημένα συστήματα ελέγχου (56%) και έξυπνους μετρητές (55%). Η υιοθέτηση έξυπνων μετρητών είναι ακόμη υψηλότερη στις επιχειρήσεις ύδρευσης, φτάνοντας το 76%.

Η κυβερνοασφάλεια βρίσκεται επίσης ολοένα και περισσότερο στην ατζέντα, καθώς περισσότεροι από τους μισούς ηγέτες τόσο της βιομηχανίας όσο και των επιχειρήσεων ύδρευσης την κατατάσσουν μεταξύ των σημαντικότερων κινδύνων που πρέπει να αντιμετωπιστούν, καθώς τα συστήματα ύδρευσης γίνονται όλο και περισσότερο διασυνδεδεμένα και ψηφιοποιημένα.

Ωστόσο, υπάρχει σημαντικό περιθώριο περαιτέρω ανάπτυξης: πολλοί ηγέτες γνωρίζουν τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών, αλλά δεν τις έχουν ακόμη εγκαταστήσει. Αυτό σημαίνει ότι τα σημαντικότερα οφέλη μπορεί να βρίσκονται ακόμη μπροστά μας.

Για τους Ευρωπαίους επιχειρηματικούς ηγέτες, το συμπέρασμα είναι σαφές: ο κίνδυνος που σχετίζεται με το νερό χρειάζεται πλέον την ίδια ενεργή διαχείριση με την ενέργεια ή την κυβερνοασφάλεια. Η κάλυψη αυτού του κενού αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους κλάδους που ήδη αισθάνονται το κόστος του υδατικού στρες.

«Για σχεδόν δύο δεκαετίες, το νερό έχει παραμεληθεί στη συζήτηση για το κλίμα, προσελκύοντας ένα μικρό μόνο μέρος των επενδύσεων που κατευθύνονται στην ενέργεια ή τον άνθρακα. Καθώς η Ευρώπη θερμαίνεται με περισσότερο από τον διπλάσιο ρυθμό σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, η πίεση στους υδάτινους πόρους εντείνεται. Η έκθεση The Water Crunch επιβεβαιώνει ότι η νοοτροπία αλλάζει: το 47% των ηγετών της βιομηχανίας έχει ήδη αυξήσει τις επενδύσεις στην αποδοτική χρήση του νερού και το 43% έχει θέσει τον κίνδυνο που σχετίζεται με το νερό σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου. Η υδατική ασφάλεια αντιμετωπίζεται πλέον ως επιχειρηματική προτεραιότητα και όχι ως ζήτημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί εκ των υστέρων», δήλωσε ο Tom Freyberg, ανεξάρτητος ειδικός σε θέματα νερού και περιβάλλοντος.

Οι πρωτοποριακές επιχειρήσεις ύδρευσης αξιοποιούν υφιστάμενες τεχνολογίες για να περιορίσουν τις επιπτώσεις στους πελάτες τους. Για να διασφαλίσει την ασφάλεια της παροχής νερού στο δίκτυό της, η δανέζικη επιχείρηση ύδρευσης Aarhus Vand βασίζεται στις δυνατότητες πρόβλεψης ενός ψηφιακού διδύμου.

Η λύση EcoStruxure™ Water Advisor – Water Simulation της Schneider Electric εγκαταστάθηκε ώστε να βοηθήσει την επιχείρηση να παρακολουθεί εξ αποστάσεως το δίκτυο ύδρευσης, εντοπίζοντας με ευκολία και ακρίβεια πιθανές διαρροές και διακυμάνσεις στην παροχή. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από διάφορα σημεία του δικτύου, το Water Simulation προβλέπει τις επιπτώσεις προγραμματισμένων και μη προγραμματισμένων γεγονότων, επιτρέποντας στην Aarhus Vand να λαμβάνει γρήγορα τις καταλληλότερες αποφάσεις για την αντιμετώπισή τους. Με αυτόν τον τρόπο περιορίζεται η σπατάλη και εξασφαλίζεται αξιόπιστη παροχή νερού υψηλής ποιότητας στους πελάτες.

Ο πάροχος επωφελείται επίσης από μειωμένη κατανάλωση και χαμηλότερο ενεργειακό κόστος, χάρη στη βελτιωμένη αποδοτικότητα.

  • SCHNEIDER ELECTRIC
  • ·
  • ΝΕΡΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό: «Γιατί δεν με αφήνουν να φύγω τώρα, ειδικά αν δεν θέλουν να με πληρώσουν;»

All Content

Live στις 19:00 o πρώτος αγώνας του Αθηναϊκού στη EuroLeague Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Vivartia: Αλλάζει χέρια η Evergood – Οριστική συμφωνία με τη Recipe Unlimited Corporation

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Επιπλέον 770 εκατ. ευρώ στην αγορά στο 9μηνο- Άνοδος 20,6% για το online

All Content - BusinessNews.gr

Sport Vision: Τζίρος 22,2 εκατ. και ζημίες 6,6 εκατ. πριν από το deal με την Cosmos Sport

All Content

Golden Drum 2026: Bronze Drums για McCann Athens και Τhe Newtons Laboratory

All Content

Η Magnet υπογράφει τη νέα καμπάνια της ELABET

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Live η πρεμιέρα Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Παναθλητικού στο EuroCup Γυναικών

All Content

Live οι αγώνες Προμηθέας-Τρίερ και Ηρακλής-Βίρτσμπουργκ για το FIBA Europe Cup

All Content - BusinessNews.gr

Eurocatering (Φρεσκούλης): Tι «έγραψε» πριν το deal με την Γλάρος

All Content - BusinessNews.gr

Μείωση 40 λεπτά στο πετρέλαιο θέρμανσης και αύξηση 30% στο επίδομα θέρμανσης - Αναλυτικά τα μέτρα

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας στο 128,7% του ΑΕΠ το 2027 - Στο 111,1% το 2031

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για λύματα που καταλήγουν σε αποστραγγιστικό κανάλι στη Γέφυρα

CSRΝews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και TP Greece: Έναρξη της πρωτοβουλίας «Περιφέρειες Ευκαιριών» για εξ αποστάσεως εργασία στον Έβρο

CSRΝews.gr

Πλαστικά Θράκης: Συνεργασία με την iCup για την παραγωγή του επαναχρησιμοποιούμενου ποτηριού FreezeCup

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Allianz και Plus2Feet συνεχίζουν τη δράση «Walking Together» στηρίζοντας έμπρακτα αδέσποτα ζώα με κινητικά προβλήματα
Allianz και Plus2Feet συνεχίζουν τη δράση «Walking Together» στηρίζοντας έμπρακτα αδέσποτα ζώα με κινητικά προβλήματα 14/10/2026 - 12:50
Ecogenia και ΘΕΟΝΗ: Διοργάνωση εκπαιδευτικού bootcamp για τη διαχείριση νερού και εδάφους στο Μουζάκι Καρδίτσας 14/10/2026 - 17:19
Ecogenia και ΘΕΟΝΗ: Διοργάνωση εκπαιδευτικού bootcamp για τη διαχείριση νερού και εδάφους στο Μουζάκι Καρδίτσας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • H Fairfax εξαγόρασε την ινδική IBDI Bank έναντι 5,56 δισ. δολαρίων
    14/10/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάντηση Παπασταύρου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
    14/10/2026 - 19:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Άκης Σκέρτσος: Η Ελλάδα πρωτοπορεί στην απαγόρευση των social media στους ανήλικους
    14/10/2026 - 19:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Schneider Electric: Οι ελλείψεις νερού θα απειλήσουν την ανάπτυξη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
    14/10/2026 - 18:37 ESG
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Απλουστεύονται οι διαδικασίες τήρησης και λειτουργίας του Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών
    14/10/2026 - 18:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • FARIA Renewables: Επίσημα εγκαίνια για το έργο αποθήκευσης ενέργειας FARIA GALANI BESS στην Ελασσόνα
    14/10/2026 - 17:55 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος κατά 0,19%, στα 257,65 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/10/2026 - 17:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ισραήλ: Ο Νετανιάχου λέει ότι δεν επιδιώκει να επιτεθεί στο Ιράν ξανά πριν από τις εκλογές της 27ης Οκτωβρίου
    14/10/2026 - 17:47 ΚΟΣΜΟΣ
  • Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και TP Greece: Νέες θέσεις εργασίας και τηλεεργασία για όσους μετακομίσουν στον Έβρο
    14/10/2026 - 17:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πλαστικά Θράκης: Συνεργασία με την iCup για την παραγωγή του επαναχρησιμοποιούμενου ποτηριού FreezeCup
    14/10/2026 - 17:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε αναζήτηση νέου Country Manager η Uber στην Ελλάδα- Αποχωρεί η Σαρίτα Βαρούχ
    14/10/2026 - 01:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sport Vision: Τζίρος 22,2 εκατ. και ζημίες 6,6 εκατ. πριν από το deal με την Cosmos Sport
    14/10/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • H Νίκη Κεραμέως στις Βρυξέλλες για την Τριμερή Κοινωνική Σύνοδο Κορυφής
    13/10/2026 - 21:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • H κροατική νεοφυής εταιρία Verne κάνει δοκιμαστικά διαδρομές με ρομποταξί, χωρίς οδηγό
    13/10/2026 - 22:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πάνω από το ψυχολογικό όριο του 30% η ΝΔ - Άνω του 14% η διαφορά από την ΕΛΑΣ
    13/10/2026 - 21:07 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τέλος από την Μπασκόνια ο Πάολο Γκαλμπιάτι (pic)

14/10/2026 - 16:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό: «Γιατί δεν με αφήνουν να φύγω τώρα, ειδικά αν δεν θέλουν να με πληρώσουν;»

14/10/2026 - 16:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για λύματα που καταλήγουν σε αποστραγγιστικό κανάλι στη Γέφυρα

14/10/2026 - 14:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και TP Greece: Έναρξη της πρωτοβουλίας «Περιφέρειες Ευκαιριών» για εξ αποστάσεως εργασία στον Έβρο

14/10/2026 - 14:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Netflix σχεδιάζει να μειώσει το προσωπικό της κατά 6%

14/10/2026 - 14:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Netflix σχεδιάζει να μειώσει το προσωπικό της κατά 6%

14/10/2026 - 14:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo