Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
BBC: Πολιτικές διαστάσεις παίρνει η απόφαση για παύση της συνεργασίας με τον Γκάρι Λίνεκερ
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
12/03/2023 · 10:30

BBC: Πολιτικές διαστάσεις παίρνει η απόφαση για παύση της συνεργασίας με τον Γκάρι Λίνεκερ

Η εκπομπή του Λίνεκερ τέθηκε "εκτός αέρα", έπειτα από κριτική που άσκησε στη μεταναστευτική πολιτική που προωθεί η συντηρητική κυβέρνηση των Τόρις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με το βρετανικό Κοινοβούλιο να ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα να συζητά το νομοσχέδιο της κυβέρνησης των Τόρις για το μεταναστευτικό, ένα νόμο για τον οποίο ΟΗΕ και διεθνείς οργανώσεις έχουν εκφράσει τις έντονες ανησυχίες τους, η Βρετανία περνά ένα Σαββατοκύριακο με αντικείμενο συζήτησης την απόφαση του BBC να «παγώσει» τη συνεργασία του με τον πρώην ποδοσφαιριστή και επί δεκαετίες παρουσιαστή Γκάρι Λίνεκερ, για σχόλια που έκανε αυτός κατά του νομοσχεδίου, με την υπόθεση να αποκτά πολιτικές διαστάσεις και μια δυνητική κρίση για τον βρετανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Ο Λίνεκερ, πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και για τα τελευταία 20 χρόνια παρουσιαστής της «πιο διάσημης ποδοσφαιρικής εκπομπής στον κόσμο», Match Of The Day, όπως την χαρακτηρίζει το ίδιο το BBC, τέθηκε "εκτός αέρα", έπειτα από κριτική που άσκησε στη μεταναστευτική πολιτική που προωθεί η συντηρητική κυβέρνηση των Τόρις.

Η βρετανική κυβέρνηση παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα το νομοσχέδιό της κατά της παράτυπης μετανάστευσης, το οποίο προβλέπει κυρίως να απαγορεύεται σε όσους φτάνουν μέσω της Μάγχης να ζητούν άσυλο στη Βρετανία, κάτι που βρίσκεται στα όρια του διεθνούς δικαίου, με τον ΟΗΕ και πολλές διεθνείς οργανώσεις να εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τον προτεινόμενο νόμο. Χθες, Παρασκευή, Βρετανία και Γαλλία σύναψαν νέα συμφωνία για να αναχαιτίσουν την παράτυπη μετανάστευση από τις γαλλικές ακτές, με μια αύξηση της χρηματοδότησης κατά τη διάρκεια της προσεχούς τριετίας από βρετανικής πλευράς, ανακοίνωσαν ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μετά τη συνάντηση κορυφής που είχαν στο Παρίσι.

Ο 62χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, στα μικρόφωνα και στις οθόνες από το 1999, και ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής του BBC, τιμωρήθηκε από τον βρετανικό φορέα για αναρτήσεις του στο twitter και για αναδημοσιεύσεις tweets, επικριτικών κατά αυτού του νομοσχέδιου. Σε μια από τις αναρτήσεις, γινόταν λόγος για μια βάρβαρη πολιτική απέναντι σε ευάλωτους ανθρώπους, και μια ρητορική που παραπέμπει στη ρητορική που χρησιμοποιούσαν πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930.

Σε μια άλλη περίπτωση ο Λίνεκερ, ο οποίος έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν πρόσφυγες στο σπίτι του, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση με ένα βίντεο της Βρετανίδας υπουργού Εσωτερικών Σουέλα Μπράβερμαν να μιλά για τον νέο νομο, με το σχόλιο του Λίνεκερ: «Θέε μου! Αυτό είναι απλά απαίσιο».

Για το BBC αυτό αποτέλεσε παραβίαση των κατευθυντήριων οδηγιών του.

«Είναι παραβίαση των εσωτερικών μας κανονισμών», ανέφερε ο βρετανικός φορέας, ζητώντας από τον Λίνεκερ να «αποχωρήσει» αυτό το Σαββατοκύριακο. «Ποτέ δεν είπαμε ότι ο Γκάρι πρέπει να είναι μια ζώνη χωρίς γνώμη ή ότι δεν μπορεί να έχει άποψη για θέματα που τον ενδιαφέρουν, αλλά είπαμε ότι θα πρέπει να απέχει πολύ από το να παίρνει θέση σε πολιτικά ζητήματα κομμάτων ή πολιτικές διαμάχες», πρόσθεσε το BBC.

Ωστόσο, έπειτα πολλοί διάσημοι πρώην ποδοσφαιριστές, σχολιαστές και παρουσιαστές ποδοσφαιρικών εκπομπών αποφάσισαν να μην παρουσιαστούν στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Λίνεκερ.

Οι διάσημοι πρώην ποδοσφαριστικές Άλαν Σίρερ και Ίαν Ράιτ δήλωσαν ότι δεν θα εμφανιστούν στο Match Of The Day, αυτή την εκπομπή θεσμό για τη Βρετανία, «την παλαιότερη τηλεοπτική ποδοσφαιρική εκπομπή στον κόσμο», σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Η διαμάχη με τον Λίνεκερ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο αθλητικό πρόγραμμα του BBC καθώς πολλοί παρουσιαστές δεν συμμετείχαν σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Λίνεκερ, οδηγώντας το βρετανικό κανάλι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. «Εργαζόμαστε σκληρά για να επιλύσουμε την κατάσταση και ελπίζουμε να το κάνουμε σύντομα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Η σαββατιάτικη εκπομπή του Match of the Day είχε προγραμματιστεί να προβληθεί στη συνηθισμένη ώρα παρά την απουσία του Λίνεκερ, αλλά πιθανότατα θα είναι μια σιωπηλή εκπομπή με τα κυριότερα στιγμιότυπα, δεδομένου ότι οι σχολιαστές αρνήθηκαν να συμμετάσχουν.

Ο Σούνακ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα υπερασπίζοντας τη μεταναστευτική πολιτική, λέγοντας ότι ελπίζει ότι ο Λίνεκερ και το BBC να μπορέσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους σε εύλογο χρόνο.

«Είναι ζήτημα δικό τους, όχι της κυβέρνησης», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να συνεχίζεται να δίνεται η σωστή διάσταση των πραγμάτων, δεδομένης της σοβαρότητας του μεταναστευτικού ζητήματος που έχει οδηγήσει 45.000 ανθρώπους να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους διασχίζοντας κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους παράνομα τη Μάγχη.

Ουδετερότητα υπό στενή παρακολούθηση

Η υπόθεση ανάγκασε το BBC να υπερασπιστεί την αμεροληψία του.

Ο βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας έχει δεσμευτεί να είναι πολιτικά αμερόληπτος, αλλά έχει αντιμετωπίσει κριτική από τους Τόρις και τους Εργατικούς σχετικά με το πόσο ουδέτερος είναι στην πραγματικότητα, ιδιαίτερα στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που χρησιμοποιείται από προβεβλημένους παρουσιαστές για να κάνουν γνωστές τις προσωπικές τους θέσεις.

Ο γενικός διευθυντής του BBC, Τιμ Ντέιβι, αποκάλυψε ένα σχέδιο αμεροληψίας 10 σημείων το 2021 μετά από διαμάχες, αλλά καμία τους δεν έχει τη μορφή χιονοστιβάδας όπως αυτή που εξελίσσεται από χθες. Σήμερα μάλιστα δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί για την υπόθεση Λίνεκερ.

Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα και σχολιαστές μέσων ενημέρωσης κατηγορούν το BBC ότι φίμωσε τον Λίνεκερ, υποκύπτοντας στις πιέσεις της Συντηρητικής κυβέρνησης, αφού η εκπρόσωπος του Σούνακ χαρακτήρισε τα σχόλια του Λίνεκερ «απαράδεκτα» και η υπουργός Εσωτερικών Σουέλα Μπρέιβερμαν είπε ότι ήταν «προσβλητικά».

«Το BBC δεν ενεργεί αμερόληπτα υποκύπτοντας στους βουλευτές των Τόρις που διαμαρτύρονται για τον Γκάρι Λίνεκερ», δήλωσε σήμερα ο ηγέτης των Εργατικών Κιρ Στάρμερ σε δημοσιογράφους σε διάσκεψη στην Ουαλία.

Ο Λίνεκερ αρνήθηκε να κάνει σχόλια σε μέσα ενημέρωσης καθώς έφευγε από το σπίτι του στο Λονδίνο σήμερα και δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την άφιξή του στο King Power Stadium στο Λέστερ, όπου πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα ενός από τους συλλόγους που είχε αγωνιστεί.

Επιδιώκοντας να επιλύσει τη διαμάχη, το BBC είπε ότι πρέπει να υπάρξει μια συμφωνημένη θέση σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τον Λίνεκερ προτού μπορέσει να επιστρέψει ως παρουσιαστής.

Το BBC είπε ότι είχε συζητήσεις με τον Λίνεκερ και την ομάδα του τις τελευταίες ημέρες και αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρουσίαση του κορυφαίου προγράμματος Match of the Day «μέχρι να έχουμε μια συμφωνημένη και σαφή θέση σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Αλλά επικριτές της αναστολής του Λίνεκερ λένε ότι δικαιούται αυτός να έχει προσωπικές του απόψεις επειδή δεν είναι παρουσιαστής ειδήσεων.

Ο Γκρεγκ Ντάικ, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής του BBC από το 2000 έως το 2004, δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC νωρίτερα σήμερα ότι ο βρετανικός φορέας έκανε ένα λάθος θέτοντας "εκτός αέρας" τον Λίνεκερ επειδή δίνει την εντύπωση ότι η κυβέρνηση μπορεί να πει στον τηλεοπτικό σταθμό τι να κάνει.

«Η αντίληψη εκεί έξω θα είναι ότι ο Γκάρι Λίνεκερ, ένας πολύ αγαπητός τηλεοπτικός παρουσιαστής, τέθηκε εκτός μετά την πίεση της κυβέρνησης για ένα συγκεκριμένο θέμα», είπε ο Ντάικ.

Αυτό θα μπορούσε να απομακρύνει τους θεατές από το 100χρονο BBC, το οποίο χρηματοδοτείται από έναν ετήσιο φόρο «τέλους άδειας» 159 λιρών σε όλα τα νοικοκυριά που παρακολουθούν τηλεόραση.

Ενώ ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας συνεχίζει να έχει κεντρική παρουσία στη βρετανική πολιτιστική ζωή, πασχίζει να διατηρήσει επαφή με το νεότερο κοινό και αντιμετωπίζει απειλές για τη χρηματοδότησή του, καθώς ορισμένοι συντηρητικοί βουλευτές θέλουν να καταργήσουν το τέλος άδειας.

Ερωτήματα σχετικά με τον πρόεδρο του BBC, Ρίτσαρντ Σαρπ, θέτουν περαιτέρω πρόκληση για τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Ο Σαρπ δέχεται πιέσεις επειδή δεν αποκάλυψε την εμπλοκή του στη διευκόλυνση ενός δανείου για τον πρώην συντηρητικό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον λίγο πριν διοριστεί στο ρόλο του. Ο διορισμός του Σαρπ, που έγινε ύστερα από σύσταση της κυβέρνησης, εξετάζεται τώρα από την υπηρεσία επιτήρησης των δημοσίων διορισμών της Βρετανίας.

  • BBC
  • ·
  • ΓΚΑΡΙ ΛΙΝΕΚΕΡ
  • ·
  • ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Φιλαδέλφια 76ερς: Μίλησαν με ΛεΜπρον οι Μάξεϊ, Εμπίντ και Μπράουν

All Content

Μέχρι το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

All Content - BusinessNews.gr

Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων

All Content - BusinessNews.gr

Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας

All Content - BusinessNews.gr

ElvalHalcor: Νέο επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 850 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2026-2030

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content

Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director, Ιnventor: Το αυθεντικό πάντα «γράφει!»

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κλάιμπερν η Φενέρμπαχτσε»

All Content

Ροζακέας: «Το χειρότερο είναι να νιώσεις μετά από ένα παιχνίδι ότι δεν τα έχεις δώσει όλα»

All Content - BusinessNews.gr

Η Seanergy Maritime αντλεί 100 εκατ. ευρώ μέσω εταιρικού ομολόγου στη Euronext Athens

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Πρεμιέρα για το ΜΙΔΑ με τα αγροτεμάχια - Τι αλλάζει για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

CSRΝews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Γαλλία: Η Γερουσία ενέκρινε την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού
Γαλλία: Η Γερουσία ενέκρινε την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού 12/03/2023 - 10:10
Γερμανία: Πάνω από 350 πτήσεις ακυρώνονται τη Δευτέρα εξαιτίας απεργίας 12/03/2023 - 11:02
Γερμανία: Πάνω από 350 πτήσεις ακυρώνονται τη Δευτέρα εξαιτίας απεργίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Πάνω από 85 δολάρια το βαρέλι το Brent
    15/07/2026 - 08:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πρεμιέρα για το ΜΙΔΑ με τα αγροτεμάχια - Τι αλλάζει για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων
    15/07/2026 - 08:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΑΑ: Νέα σημαντική διεθνής διάκριση από την Air Transport Research Society
    15/07/2026 - 07:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ElvalHalcor: Νέο επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 850 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2026-2030
    15/07/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων
    15/07/2026 - 07:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας
    15/07/2026 - 07:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Παπαπαρασκευάς»: Ένας αιώνας ιστορίας για το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης
    14/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • STIRIXIS Group: Γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σχεδιάζοντας «ευφυή» κτίρια
    14/07/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
    14/07/2026 - 21:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    14/07/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Κ. Χατζηδάκης: Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
    14/07/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος
    14/07/2026 - 15:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση και επέκταση του Leonardo Kolymbia Resort στη Ρόδο
    14/07/2026 - 10:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.482,90 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,16%
    14/07/2026 - 11:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.483,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,16%
    14/07/2026 - 13:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φιλαδέλφια 76ερς: Μίλησαν με ΛεΜπρον οι Μάξεϊ, Εμπίντ και Μπράουν

15/07/2026 - 05:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Αποχώρησαν και οι βοηθοί του Πασκουάλ

14/07/2026 - 20:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς & CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:31
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo