Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
83 ημέρες πολέμου στην Ουκρανία - Οι τελευταίες πολεμικές και διπλωματικές εξελίξεις
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
17/05/2022 · 20:04

83 ημέρες πολέμου στην Ουκρανία - Οι τελευταίες πολεμικές και διπλωματικές εξελίξεις

Η αρχή του τέλους των μαχών στη Μαριούπολη, μετά την παράδοση ουκρανών στρατιωτών που είχαν οχυρωθεί στο Αζοφστάλ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η αρχή του τέλους των μαχών στη Μαριούπολη; Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι παραδόθηκαν 265 Ουκρανοί στρατιώτες που είχαν οχυρωθεί στο τεράστιο χαλυβουργείο Αζοφστάλ, τον τελευταίο θύλακα αντίστασης κατά του ρωσικού στρατού, σε αυτό το στρατηγικό λιμάνι στη νότια Ουκρανία, στην Θάλασσα του Αζόφ.

Την 83η μέρα του πολέμου, αυτή η εξέλιξη καθιστά αναπόφευκτη την πλήρη κατάληψη της Μαριούπολης από τον ρωσικό στρατό, η οποία είναι σχεδόν ολοσχερώς κατεστραμμένη μετά από περίπου τρεις μήνες αδιάκοπων μαχών και βομβαρδισμών. Η κατάληψη της Μαριούπολης θα επέτρεπε στις ρωσικές δυνάμεις να διευκολύνουν τη διασταύρωση μεταξύ της Κριμαίας (νότια) και του Ντονμπάς (ανατολικά).

Ακολουθεί μια ενημέρωση των εξελίξεων του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι τις 20:00 ώρα Ελλάδας με βάση πληροφορίες από ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου και του Reuters, από επίσημες δηλώσεις αξιωματούχων της Ουκρανίας και της Ρωσίας, πηγές της Δύσης, αναλυτές και διεθνείς οργανισμούς.

Ανατολική Ουκρανία

Στο Σεβεροντόνετσκ, μια πόλη που έγινε η περιφερειακή πρωτεύουσα για τους Ουκρανούς από τότε που οι φιλορωσικές αυτονομιστικές δυνάμεις κατέλαβαν μέρος του Ντονμπάς το 2014, «τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν» σε ρωσικούς βομβαρδισμούς, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της πόλης.

Αυτή η πόλη είναι σχεδόν περικυκλωμένη από στρατιώτες του ρωσικού στρατού.

Παρά τις εκκλήσεις των ουκρανικών αρχών να εκκενωθεί το Λισικάνσκ, το οποίο χωρίζεται από το Σεβεροντόνετσκ μόνο από ένα ποτάμι, το Σεβέρσκι Ντονέτς, και το οποίο βομβαρδίζεται τακτικά, περισσότεροι από 20.000 άμαχοι - έναντι 100.000 κατοίκων πριν από τον πόλεμο - παραμένουν εκεί, σύμφωνα με εθελοντές που διανέμουν βοήθεια στην περιοχή.

Βορειοανατολική Ουκρανία

Οι Ουκρανοί ανέκτησαν τον έλεγχο μέρους των συνόρων με τη Ρωσία στην περιοχή του Χαρκόβου, σύμφωνα με το Κίεβο. Αποδεσμευμένες μονάδες από την περιοχή αναμένεται να ενισχύσουν τα ρωσικά στρατεύματα στο Ντονμπάς.

Νότια Ουκρανία

Οι στρατιώτες που βγήκαν από το Αζοφστάλ στη Μαριούπολη «εκπλήρωσαν την αποστολή μάχης», ανακοίνωσε το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο. Δόθηκαν εντολές στους διοικητές τους να «σώσουν τις ζωές» όσων απέμειναν. «Δυστυχώς, σήμερα η Ουκρανία δεν μπορεί να απελευθερώσει το Αζοφστάλ με στρατιωτικά μέσα», ανέφερε το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι 265 μαχητές «παρέδωσαν τα όπλα τους και πιάστηκαν αιχμάλωτοι. Από αυτούς 51 τραυματίστηκαν σοβαρά».

«Όλοι όσοι χρειάζονται ιατρική βοήθεια στέλνονται στο νοσοκομείο Νοβοαζόφσκ», σε φιλορωσικά αυτονομιστικά εδάφη, είπε. Το υπουργείο δεν ανέφερε ανταλλαγή κρατουμένων, σε αντίθεση με την Ουκρανία.

Το ρωσικό Κοινοβούλιο θα εξετάσει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει την ανταλλαγή Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου με μαχητές του ουκρανικού τάγματος Αζόφ, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, μετά την παράδοση Ουκρανών υπερασπιστών του χαλυβουργείου Αζοφστάλ της Μαριούπολης στις ρωσικές δυνάμεις.

Βόρεια και Δυτικά

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν σήμερα από ρωσικό πλήγμα στην Ντέσνα, ένα ουκρανικό χωριό που απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα βορείως του Κιέβου και είναι γνωστό ότι φιλοξενεί ένα μεγάλο στρατόπεδο εκπαίδευσης.

«Οκτώ νεκροί, 12 τραυματίες», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αλεξάντρ Ιφτσένκο, ο εκπρόσωπος του τοπικού παραρτήματος της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Ρωσικοί πύραλοι Kalibr μεγάλου βεληνεκούς κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Σταρίχι στην περιοχή Λβιβ κατέστρεψαν φορτία αμερικανικού και ευρωπαϊκού στρατιωτικού εξοπλισμού που προορίζονταν για το Ντονμπάς και προκάλεσαν το θάνατο Ουκρανών εφέδρων, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Επιβεβαίωσε επίσης το πλήγμα στη Ντέσνα και σε ένα άλλο στρατόπεδο εκπαίδευσης, στην Οχτύρκα, στην περιοχή Σούμι (βόρεια).

ΝΑΤΟ

Το Κρεμλίνο ενέτεινε τις προειδοποιήσεις για την πιθανή διεύρυνση του ΝΑΤΟ στη Φινλανδία και τη Σουηδία.

Οι δύο σκανδιναβικές χώρες ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα καταθέσουν μαζί την Τετάρτη τις υποψηφιότητές τους, παρά την παρατεταμένη σκιά μπλοκαρίσματος της διαδικασίας από την Τουρκία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε τη Δευτέρα ότι αυτές οι προσχωρήσεις δεν αποτελούν «άμεση απειλή», αλλά ότι «η ανάπτυξη στρατιωτικής υποδομής στα εδάφη αυτών των χωρών φυσικά (θα) οδηγήσει σε απάντηση».

Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα βρέθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες για να συζητήσει τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να στείλει μήνυμα στην Ουγγαρία, να πιέσει τη Βουδαπέστη προκειμένου να συμφωνήσει να επιβληθεί εμπάργκο στις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου, δήλωσε χθες.

Διπλωματικές εξελίξεις

Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι γνωστοποίησε σήμερα πως είχε μια «μακροσκελή και ουσιαστική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κατά την διάρκεια ενημερωτικού μαραθωνίου με την συμμετοχή ουκρανικών τηλεοπτικών δικτύων, σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Μιχαήλο Ποντολιάκ δήλωσε πως η Ουκρανία θεωρεί απαράδεκτες τις πρωτοβουλίες να δοθούν στους Ρώσους ορισμένα εδάφη της για την επίτευξη ειρήνης.

Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία βρίσκονται σε «παύση», διότι η Μόσχα δεν επιδεικνύει κανενός είδους «κατανόηση» της κατάστασης, κατήγγειλε παράλληλα ο Ποντολιάκ.

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) ανακοίνωσε σήμερα την ανάπτυξη στην Ουκρανία μιας ομάδας 42 ερευνητών και ειδικών, στην πιο σημαντική αποστολή από άποψη δυναμικού που έχει σταλεί ποτέ επί τόπου, προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στη διάρκεια της ρωσικής εισβολής.

«Επιβεβαιώνω πως σήμερα το γραφείο μου έστειλε μια ομάδα που αποτελείται από 42 ερευνητές, ειδικούς στη μεθοδολογία εγκληματολογικής έρευνας και άλλο προσωπικό υποστήριξης στην Ουκρανία", ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Καρίμ Χαν, ο οποίος πρόσθεσε πως πρόκειται για "την πιο σημαντική αποστολή από άποψη δυναμικού που έχει αναπτυχθεί ποτέ επί τόπου σε μία και μόνη φορά».

Δεκάδες χιλιάδες νεκροί

Δεν υπάρχει συνολική εκτίμηση για τον θάνατο αμάχων του πολέμου. Μόνο στη Μαριούπολη, οι ουκρανικές αρχές έκαναν λόγο πριν από εβδομάδες για 20.000 νεκρούς. Ουκρανοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει «περισσότερες από 8.000 περιπτώσεις» υποτιθέμενων εγκλημάτων πολέμου.

Σε στρατιωτικό επίπεδο, το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας υπολογίζει τις ρωσικές απώλειες σε 27.700 άνδρες από την έναρξη της εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου. Δυτικές πηγές κάνουν λόγο για πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών Ρώσων στρατιωτών. Το Κρεμλίνο, εν τω μεταξύ, κάνει λόγο μόνο για «σημαντικές απώλειες».

Ο πρόεδρος Ζελένσκι έχει αναφέρει ότι περίπου 2.500 με 3.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί και περίπου 10.000 τραυματιστεί. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ανεξάρτητα και αξιόπιστα στοιχεία.

Εκτοπισμένοι και πρόσφυγες

Περισσότερα από έξι εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν φύγει από τη χώρα, εκ των οποίων πάνω από τους μισούς - 3,27 εκατομμύρια - προς την Πολωνία, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες (UNHCR), η οποία σημειώνει ωστόσο ότι αυτές οι προσφυγικές ροές έχουν μειωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και μάλιστα έχουν αντιστραφεί.

Ο συνολικός απολογισμός κάνει λόγο για 5,9 εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν φύγει από τη χώρα για 1,56 εκατομμύρια να έχουν επιστρέψει, σύμφωνα με τους συνοριοφύλακες.

  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  • ·
  • ΡΩΣΙΑ
  • ·
  • ΠΟΛΕΜΟΣ
  • ·
  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Πρώτο ΕuroLeague-τεστ με Αρμάνι Μιλάνο στην Μπιέλα

All Content

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει την αγορά για ψηλό

All Content - BusinessNews.gr

Πόλος έλξης η Ελλάδα για διεθνή funds - Σε χρηματοοικονομικό κέντρο αναδεικνύεται η χώρα

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: Υπερκάλυψη στη δημόσια προσφορά για εισαγωγή στο ΧΑ - Προσφορές 656 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Το έτοιμο φαγητό κερδίζει τους Ελληνες καταναλωτές - Τα σούπερ μάρκετ διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο

All Content

Τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα: Ντέρμπι σε νέο «γήπεδο»

All Content

IPRA Golden World Awards: Ενισχυμένη ευρωπαϊκή και ελληνική παρουσία στις φετινές διακρίσεις

FleetNews

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

FleetNews

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

All Content

ΠΑΟΚ: Ο Μπαζίνας... έτρεξε τον Tρινκιέρι! (video)

All Content

Πού θα δείτε Παναθηναϊκό-Σπαρτάκ και τους ημιτελικούς στο Παγκόσμιο Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

myKataggelies από τον Οκτώβριο - Νέα ψηφιακά εργαλεία και στοχευμένοι έλεγχοι στην αγορά

All Content - BusinessNews.gr

Wood: Ανάπτυξη 2% για την Ελλάδα μέσω επενδύσεων και φοροελαφρύνσεων

All Content - BusinessNews.gr

FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% - Διευθύνων Σύμβουλος ο Αθανάσιος Κ. Φειδάκης

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

CSRΝews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βρετανία: Ένας στους τέσσερις πολίτες παραλείπει γεύματα, λόγω της ακρίβειας
Βρετανία: Ένας στους τέσσερις πολίτες παραλείπει γεύματα, λόγω της ακρίβειας 17/05/2022 - 19:55
Σήμερα το αίτημα Φινλανδίας-Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, εν μέσω άρνησης της Τουρκίας 17/05/2022 - 20:52
Σήμερα το αίτημα Φινλανδίας-Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, εν μέσω άρνησης της Τουρκίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Eurocontrol: Ρεκόρ αεροπορικής κίνησης στην Ευρώπη φέτος το καλοκαίρι, κυρίως στα Βαλκάνια
    12/09/2026 - 12:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απογειώνουν τους ναύλους στα ξηρά φορτία οι μεγάλες αποστάσεις - Στο επίκεντρο γεωπολιτικές αναταράξεις και καιρικές διαταραχές
    12/09/2026 - 12:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΕΘ 2026: Όλα τα νέα μέτρα μέχρι το 2027 - Τα οφέλη για κάθε κοινωνική ομάδα και τις επιχειρήσεις
    12/09/2026 - 12:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • myKataggelies από τον Οκτώβριο - Νέα ψηφιακά εργαλεία και στοχευμένοι έλεγχοι στην αγορά
    12/09/2026 - 11:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το έτοιμο φαγητό κερδίζει τους Ελληνες καταναλωτές - Τα σούπερ μάρκετ διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο
    12/09/2026 - 11:10 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Fourlis: Στο 12,76% η συνολική συμμετοχή της Quest
    12/09/2026 - 10:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Star Bulk: Υπερκάλυψη στη δημόσια προσφορά για εισαγωγή στο ΧΑ - Προσφορές 656 εκατ. ευρώ
    12/09/2026 - 10:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πόλος έλξης η Ελλάδα για διεθνή funds - Σε χρηματοοικονομικό κέντρο αναδεικνύεται η χώρα
    12/09/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    12/09/2026 - 09:00 MEDIA
  • UBS: Επαναγοράζει ομόλογα αξίας 7,9 δισ. δολαρίων της Credit Suisse για να μειώσει το παλιό χρέος
    11/09/2026 - 20:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το ολοκαινούργιο Kia EV2 στη Βελμάρ
    11/09/2026 - 17:15 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ΣΕΤΠΕ: Παρουσίαση θεσμικών προτάσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παραγωγής λογισμικού στην 90η ΔΕΘ
    11/09/2026 - 20:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Αύξηση 6,1% στην επιβατική κίνηση τον Αύγουστο
    11/09/2026 - 17:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Volkswagen: Διαθέτει 16 δισ. ευρώ για περικοπές θέσεων εργασίας και κλείσιμο εργοστασίων
    11/09/2026 - 13:22 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,07, στις 2.726,49 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών
    11/09/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: 30 χρόνια από το Διηπειρωτικό του 1996 (pic)

12/09/2026 - 09:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός AKTOR: Με Σπαρτάκ Σουμπότιτσα στις 18:00 στη Ρόδο

12/09/2026 - 08:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με την ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», το τελευταίο αντίο της ΕΡΤ στον Γιώργο Μαζωνάκη

11/09/2026 - 15:02
FleetNews
fleetnews.gr

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

11/09/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Το μεγάλο στοίχημα Αλαφούζου στα media και τις τηλεπικοινωνίες

11/09/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

11/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

11/09/2026 - 13:50
FleetNews
fleetnews.gr

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

11/09/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo