Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Δυναμικές επιδόσεις για την Henkel
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
24/02/2014 · 02:00

Δυναμικές επιδόσεις για την Henkel

Κερδοφόρα ανάπτυξη και αύξηση μεριδίου αγοράς το 2013.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σταθερή αύξηση των οργανικών πωλήσεων κατά 3,5% κατάγραψε το 2013 η Henkel, η οποία παράλληλα παρουσίασε αύξηση των προσαρμοσμένων λειτουργικών κερδών κατά 7,8%, στα €2,516 δισ. Επίσης, υπήρξε αύξηση του προσαρμοσμένου περιθωρίου κερδών προ φόρων και τόκων (ΕΒΙΤ) κατά 1,3 ποσοστιαίες μονάδες , στο 15,4% καθώς και διψήφια αύξηση των προσαρμοσμένων κερδών ανά προνομιούχο μετοχή (EPS) κατά 10%[1]

«Το 2013 ήταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τη Henkel. Παρά το πολύ ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον της αγοράς, επιτύχαμε τους οικονομικούς μας στόχους και σημειώσαμε σημαντική πρόοδο στην εφαρμογή της στρατηγικής μας με ορίζοντα το 2016», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Henkel, Kasper Rorsted. «Επιτύχαμε κερδοφόρα ανάπτυξη και αυξήσαμε το μερίδιό μας στην αγορά σε όλους τους επιχειρηματικούς μας τομείς. Όλες οι περιοχές συνεισέφεραν στη σταθερή αύξηση των οργανικών πωλήσεων. Όπως και κατά τα προηγούμενα χρόνια, οι αναδυόμενες αγορές σημείωσαν πολύ σημαντική ανάπτυξη. Σε αυτές τις χώρες, ωστόσο, οι συναλλαγματικές διαφορές επέδρασαν με πιο έντονο τρόπο στις πωλήσεις.»

Με το βλέμμα στο χρηματοοικονομικό έτος 2014, ο Kasper Rorsted ανέφερε: «Το οικονομικό περιβάλλον θα παραμείνει ασταθές, και αναμένουμε επίμονη επίδραση από τις συναλλαγματικές διαφορές, ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Για το λόγο αυτό, θα συνεχίσουμε να απλοποιούμε και να βελτιώνουμε περαιτέρω τις διαδικασίες και τις δομές μας, με στόχο να κάνουμε την εταιρεία μας πιο ευέλικτη και αποδοτική. Επικεντρωνόμαστε στην εφαρμογή της στρατηγικής μας ώστε να επιβεβαιώσουμε τους φιλόδοξους οικονομικούς μας στόχους για το 2016.»

«Για το χρηματοοικονομικό έτος 2014, αναμένουμε την αύξηση των οργανικών πωλήσεων να κυμανθεί μεταξύ 3 και 5%, το προσαρμοσμένο περιθώριο κερδών μας προ φόρων και τόκων (EBIT) να αυξηθεί σε περίπου 15,5% και τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά προνομιούχο μετοχή (EPS) να αυξηθούν πάνω από 5% », είπε ο Kasper Rorsted συνοψίζοντας τους οικονομικούς στόχους για το 2014.

Σχολιάζοντας την προτεινόμενη αύξηση του ποσοστού απόδοσης μερίσματος, ο Rorsted είπε: «Θέλουμε οι μέτοχοί μας να αποκομίζουν οφέλη από τις βελτιωμένες επιδόσεις μας. Η σημαντικά αυξημένη κερδοφορία μας και η οικονομική μας ισχύς, μας επιτρέπουν να αυξήσουμε το ποσοστό απόδοσης μερίσματος για το 2013, από περίπου 25% στο 30%. Στο μέλλον, το ποσοστό θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 25 και 35% των καθαρών κερδών, μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας και την προσαρμογή για έκτακτα μεγέθη. Η αύξηση του μερίσματος δε θα επηρεάσει τη στρατηγική ευελιξία μας ή τη συντηρητική οικονομική μας στρατηγική.»

Πωλήσεις και έσοδα το 2013
Οι πωλήσεις της Henkel κατά το χρηματοοικονομικό έτος 2013 κυμάνθηκαν στα €16,355 δισ., ελαφρώς χαμηλότερες από τα επίπεδα του προηγούμενου έτους. Η αύξηση των οργανικών πωλήσεων, μετά την προσαρμογή για συναλλαγματικές διαφορές, εξαγορές και αποεπενδύσεις, έφτασε ένα σταθερό 3,5%. Η αύξηση αυτή σχετίζεται τόσο με τις τιμές, όσο και με τον όγκο των πωλήσεων, με το ρυθμό αύξησης να επιταχύνεται κατά τη διάρκεια του έτους. Η οργανική ανάπτυξη κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους ανήλθε στο 3,2%, ενώ έφτασε το 3,8% κατά το δεύτερο εξάμηνο.
Και οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς της εταιρείας συνέβαλαν στην αύξηση των οργανικών πωλήσεων και επέκτειναν περαιτέρω τα μερίδια που κατέχουν στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται. Ο Τομέας Απορρυπαντικών & Καθαριστικών σημείωσε πολύ σημαντική αύξηση οργανικών πωλήσεων κατά 5,7%. Ο Τομέας Καλλυντικών σημείωσε αύξηση οργανικών πωλήσεων κατά 3%, ενώ ο Τομέας Συγκολλητικών Τεχνολογιών παρομοίως αύξησε τις οργανικές του πωλήσεις κατά 2,7%.

Μετά την προσαρμογή για έκτακτα κέρδη, έκτακτες δαπάνες και δαπάνες αναδιάρθρωσης, τα προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη (EBIT) βελτιώθηκαν κατά 7,8%, από τα €2,335 δισ. πέρυσι στα €2,516 δισ. φέτος, με τη συμβολή και των τριών επιχειρηματικών τομέων. Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων και τόκων (ΕΒΙΤ) ανήλθαν στα €2,285 δισ., από €2,199 δισ. το 2012.
Το προσαρμοσμένο περιθώριο κερδών προ φόρων και τόκων (EBIT) αυξήθηκε κατά 1,3 ποσοστιαίες μονάδες και ανήλθε στο 15,4%, από το 14,1% πέρυσι. Η απόδοση των πωλήσεων ανήλθε στο 14%, από 13,3% κατά το προηγούμενο έτος.

Το οικονομικό αποτέλεσμα της Henkel βελτιώθηκε κατά €68 εκατ., φτάνοντας τα -€113 εκατ., ως αποτέλεσμα κυρίως της μείωσης του καθαρού χρέους και των βελτιωμένων αποτελεσμάτων από αντιστάθμιση του συναλλαγματικού κινδύνου. Επίσης, τα καθαρά έξοδα από τόκους για συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις μειώθηκαν. Ο φορολογικός συντελεστής κυμάνθηκε στο 25,2%, σε σύγκριση με το 24,4% το 2012.
Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη, μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας, αυξήθηκαν κατά 12,1%, από €1,573 δισ. σε €1,764 δισ. Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 6,5%, στα €1,625 δισ., σε σχέση με τα €1,526 δισ. της περσινής χρονιάς. Μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας ύψους €36 εκατ., τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα €1,589 δισ., από €1,480 δισ. την περασμένη χρονιά. Τα κέρδη ανά προνομιούχο μετοχή (EPS) αυξήθηκαν από τα €3,42 στα €3,67. Σε ονομαστικές αξίες, το EPS ήταν €4,07, αντί για €3,63 την περασμένη χρονιά. Πριν από την εφαρμογή του αναθεωρημένου IAS 19, το μέγεθος κατά το προηγούμενο έτος ήταν €3,70. Σε σύγκριση με το μέγεθος αυτό, τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη ανά προνομιούχο μετοχή αυξήθηκαν κατά 10%.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Εποπτικό Συμβούλιο και η Επιτροπή των Μετόχων προτείνουν η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων να εγκρίνει τη διανομή μερίσματος €1,22 ανά προνομιούχο μετοχή, κατά 28,4% υψηλότερο σε σχέση με το €0,95 της περασμένης χρονιάς. Επίσης, προτείνεται η διανομή μερίσματος €1,20 ανά κοινή μετοχή, κατά 29% υψηλότερο σε σύγκριση με το €0,93 της περασμένης χρονιάς.
Ο λόγος καθαρού κεφαλαίου κίνησης προς πωλήσεις βελτιώθηκε περαιτέρω σημαντικά, στα 2,3% στο τέλος της χρονιάς, 1,5 ποσοστιαίες μονάδες κάτω από τα επίπεδα του 2012. Το καθαρό χρέος, που στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 άγγιζε τα €85 εκατ., στις 31 Δεκεμβρίου 2013 άλλαξε σε καθαρή ταμειακή θέση ύψους €959 εκατ.

Πρόοδος ως προς την εφαρμογή της στρατηγικής
Κατά το χρηματοοικονομικό έτος 2013, η Henkel προχώρησε σημαντικά με την υλοποίηση της στρατηγικής της για το 2016. Πραγματοποιήθηκε σημαντική πρόοδος σε σχέση με τις τέσσερις στρατηγικές προτεραιότητές της: Outperform, Globalize, Simplify και Inspire:

1. Outperform: To 2013, οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς της Henkel συνέχισαν να αυξάνουν το μερίδιό τους στις αγορές που δραστηριοποιούνται και να σημειώνουν κερδοφόρα ανάπτυξη. Η επιτυχημένη αυτή εξέλιξη οφείλεται στην εστίαση της εταιρείας στις κορυφαίες της μάρκες, στις δυνατές της καινοτομίες και στους πελάτες της. Το μερίδιο των πωλήσεων των 10 κορυφαίων εμπορικών σημάτων της Henkel αυξήθηκε στο 57%, ενώ ο στόχος για το 2016 είναι στο 60%.

2. Globalize: Έως το 2016, η Henkel στοχεύει να σημειώσει συνολικές πωλήσεις €20 δισ., €10 δισ. στις αναδυόμενες αγορές – που θα συνεχίσουν να ηγούνται στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη παρά την έντονη αστάθεια και τον ανταγωνισμό - και €10 δισ. σε ώριμες αγορές. Το 2013 το 44% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας σημειώθηκε σε αναδυόμενες αγορές. Παράλληλα, στις ώριμες αγορές, η Henkel κατέχει ηγετική θέση με ισχυρές μάρκες και πωλήσεις που παρέμειναν σταθερές σε σχέση με το 2012, κάτι που επέτρεψε την αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας.

3. Simplify: Σε συνέχεια των στρατηγικών πρωτοβουλιών που έλαβε το 2013 για βελτίωση της οικονομικής αποδοτικότητας και της ανταγωνιστικότητας, με τη δημιουργία οχτώ παγκόσμιων κέντρων υπηρεσιών και ενός νέου οργανισμού Integrated Business Solutions, καθώς και την επέκταση του “eSourcing”, η Henkel στοχεύει τώρα στην ενδυνάμωση των επιχειρησιακών της επιδόσεων μέσω της τυποποίησης, της ψηφιοποίησης και της επιτάχυνσης της παραγωγής, των διαδικασιών και των προμηθειών της, με στόχο την οργάνωση μίας παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας.

4. Inspire: Η επιτυχία της Henkel βασίζεται στην ισχυρή διεθνή ομάδα των ανθρώπων της. Απασχολεί ανθρώπους από περισσότερες από 120 εθνικότητες, περίπου 56% των οποίων σε αναδυόμενες αγορές. Το 2013, το ποσοστό των γυναικών σε θέση μάνατζερ παγκοσμίως αυξήθηκε στο 32%, ποσοστό που η Henkel έχει τη δέσμευση να αυξάνει κατά 1-2% σε ετήσια βάση. Καθώς η εταιρεία διεθνοποιείται, η διαφορετικότητα γίνεται εντονότερη. Προκειμένου να διευκολύνει τα ηγετικά της στελέχη, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα σύνολο ξεκάθαρων κανόνων οι οποίοι κατά το 2013 έγιναν αντικείμενο επεξεργασίας μίας σειράς σεμιναρίων.

Προοπτικές για τον Όμιλο Henkel το 2014
Η Henkel αναμένει αύξηση των οργανικών πωλήσεων κατά 3-5%, για το χρηματοοικονομικό έτος 2014, με κάθε έναν από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς να αυξάνει τις οργανικές του πωλήσεις στα πλαίσια αυτού του φάσματος. Σύμφωνα με τη στρατηγική της για το 2016, η Henkel αναμένει επιπλέον μια μικρή αύξηση του μεριδίου των πωλήσεων στις αναδυόμενες αγορές της. Σε σύγκριση με τα μεγέθη του 2013, η Henkel αναμένει ότι θα επιτύχει αύξηση του προσαρμοσμένου περιθωρίου κερδών προ φόρων και τόκων (EBIT) στο 15,5%, καθώς και αύξηση των προσαρμοσμένων κερδών ανά προνομιούχο μετοχή πάνω από 5%.

  • HENKEL
  • ·
  • KASPER RORSTED
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μυθικός Γουεμπανιάμα με 52π. 24 ριμπ. 8 blocks στο 112-111 των Σπερς επί των Μάβερικς (vids)

All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Ιστορικό ρεκόρ τζίρου 6,2 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Μυτιληναίος: Πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων

All Content - BusinessNews.gr

Γιάννης Καλαμβόκης, SUPERBET Greece: Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ στην εξαετία – Στόχος η κορυφή της ελληνικής αγοράς

All Content

ΔΥΠΑ: Spec 400 χιλ. ευρώ για τις Ημέρες Καριέρας και το JobReady

All Content

Κλειστό «spec» για το IQOS

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Winner Τόμπσον και blocks Γιάννη - Τζέιλεν Μπράουν στο Τop-10 (video)

All Content

Με clutch Τόμπσον και super Γιάννη οι Χιτ 117-116 τους Κλίπερς στην παράταση! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Wonderful: Hub στην Αθήνα και σχέδια διπλασιασμού προσωπικού και εξαγορών στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Lamda: Έσοδα 2,1 δισ. από το Ελληνικό έως το τέλος του 2026 - Πού κατευθύνονται οι επενδύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Τα προϊόντα-πρωταγωνιστές και οι αγορές που οδηγούν την ανάπτυξη

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία: Στρατηγική προτεραιότητα στο 5ο Συνέδριο του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

CSRΝews.gr

Η AMPLUS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμπεριλήφθηκε στη λίστα Best Workplaces in Technology

CSRΝews.gr

Ελληνικός Χρυσός: Κεφάλαια άνω του 1 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά του Δήμου Αριστοτέλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Visa: Πληρωμές μέσω κινητού
Visa: Πληρωμές μέσω κινητού 24/02/2014 - 02:00
Η Ευρωβουλή στηρίζει τους ελέγχους στα τρόφιμα 24/02/2014 - 02:00
Η Ευρωβουλή στηρίζει τους ελέγχους στα τρόφιμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 θέσεις εργασίας στην 59η «Ημέρα Καριέρας» στα Ιωάννινα
    05/11/2026 - 11:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Περιφέρεια Αττικής: 72 παραβάσεις σε σχολικά κυλικεία – Πρόστιμα συνολικού ύψους 122.500 ευρώ
    05/11/2026 - 11:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία: Στρατηγική προτεραιότητα στο 5ο Συνέδριο του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.
    05/11/2026 - 11:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Η ήττα των Ρεπουμπλικάνων αλλάζει τα δεδομένα στην κούρσα διαδοχής του Τραμπ
    05/11/2026 - 11:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.661,86 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή πτώση 0,02%
    05/11/2026 - 11:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνική Εταιρεία Logistics: Ξεκινά το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας με περισσότερες από 900 συμμετοχές
    05/11/2026 - 11:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η AMPLUS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμπεριλήφθηκε στη λίστα Best Workplaces in Technology
    05/11/2026 - 11:07 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Alpha Bank: Στόχος για κέρδη άνω των 1,4 δισ. ευρώ έως το 2030 – Το νέο πλάνο ανάπτυξης
    05/11/2026 - 11:06 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Profile: Διευρύνει το δίκτυο συνεργατών σε νέες γεωγραφικές αγορές και ενισχύει το Partners’ Program
    05/11/2026 - 11:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – ΔΕΗ: Στρατηγική συνεργασία με επίκεντρο τη νέα οικονομία της Δυτικής Μακεδονίας
    05/11/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο - Στο 4% στην Ευρωζώνη
    04/11/2026 - 12:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026
    04/11/2026 - 17:37 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Πεκίνο: Σε επαφή με την Ουάσινγκτον και τη Μόσχα για μια σύνοδο μεταξύ Σι, Τραμπ και Πούτιν
    04/11/2026 - 12:39 ΚΟΣΜΟΣ
  • Lamda Development: Στα 4 δισ. ευρώ η αξία του χαρτοφυλακίου στο εννεάμηνο του 2026
    04/11/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εγκαινιάστηκε η νέα φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
    04/11/2026 - 14:00 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία: Στρατηγική προτεραιότητα στο 5ο Συνέδριο του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

05/11/2026 - 09:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η AMPLUS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμπεριλήφθηκε στη λίστα Best Workplaces in Technology

05/11/2026 - 09:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Next Com: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με θητεία έως το 2032

05/11/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πέντε αγώνες της EuroLeague στις μεταδόσεις της Πέμπτης

05/11/2026 - 08:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

05/11/2026 - 08:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Superbet Greece: Χορηγίες 100 εκατ. ευρώ και επενδύσεις στο marketing με στόχο την κορυφή

05/11/2026 - 08:19
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo