Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Δυναμικές επιδόσεις για την Henkel
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
24/02/2014 · 02:00

Δυναμικές επιδόσεις για την Henkel

Κερδοφόρα ανάπτυξη και αύξηση μεριδίου αγοράς το 2013.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σταθερή αύξηση των οργανικών πωλήσεων κατά 3,5% κατάγραψε το 2013 η Henkel, η οποία παράλληλα παρουσίασε αύξηση των προσαρμοσμένων λειτουργικών κερδών κατά 7,8%, στα €2,516 δισ. Επίσης, υπήρξε αύξηση του προσαρμοσμένου περιθωρίου κερδών προ φόρων και τόκων (ΕΒΙΤ) κατά 1,3 ποσοστιαίες μονάδες , στο 15,4% καθώς και διψήφια αύξηση των προσαρμοσμένων κερδών ανά προνομιούχο μετοχή (EPS) κατά 10%[1]

«Το 2013 ήταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τη Henkel. Παρά το πολύ ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον της αγοράς, επιτύχαμε τους οικονομικούς μας στόχους και σημειώσαμε σημαντική πρόοδο στην εφαρμογή της στρατηγικής μας με ορίζοντα το 2016», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Henkel, Kasper Rorsted. «Επιτύχαμε κερδοφόρα ανάπτυξη και αυξήσαμε το μερίδιό μας στην αγορά σε όλους τους επιχειρηματικούς μας τομείς. Όλες οι περιοχές συνεισέφεραν στη σταθερή αύξηση των οργανικών πωλήσεων. Όπως και κατά τα προηγούμενα χρόνια, οι αναδυόμενες αγορές σημείωσαν πολύ σημαντική ανάπτυξη. Σε αυτές τις χώρες, ωστόσο, οι συναλλαγματικές διαφορές επέδρασαν με πιο έντονο τρόπο στις πωλήσεις.»

Με το βλέμμα στο χρηματοοικονομικό έτος 2014, ο Kasper Rorsted ανέφερε: «Το οικονομικό περιβάλλον θα παραμείνει ασταθές, και αναμένουμε επίμονη επίδραση από τις συναλλαγματικές διαφορές, ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Για το λόγο αυτό, θα συνεχίσουμε να απλοποιούμε και να βελτιώνουμε περαιτέρω τις διαδικασίες και τις δομές μας, με στόχο να κάνουμε την εταιρεία μας πιο ευέλικτη και αποδοτική. Επικεντρωνόμαστε στην εφαρμογή της στρατηγικής μας ώστε να επιβεβαιώσουμε τους φιλόδοξους οικονομικούς μας στόχους για το 2016.»

«Για το χρηματοοικονομικό έτος 2014, αναμένουμε την αύξηση των οργανικών πωλήσεων να κυμανθεί μεταξύ 3 και 5%, το προσαρμοσμένο περιθώριο κερδών μας προ φόρων και τόκων (EBIT) να αυξηθεί σε περίπου 15,5% και τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά προνομιούχο μετοχή (EPS) να αυξηθούν πάνω από 5% », είπε ο Kasper Rorsted συνοψίζοντας τους οικονομικούς στόχους για το 2014.

Σχολιάζοντας την προτεινόμενη αύξηση του ποσοστού απόδοσης μερίσματος, ο Rorsted είπε: «Θέλουμε οι μέτοχοί μας να αποκομίζουν οφέλη από τις βελτιωμένες επιδόσεις μας. Η σημαντικά αυξημένη κερδοφορία μας και η οικονομική μας ισχύς, μας επιτρέπουν να αυξήσουμε το ποσοστό απόδοσης μερίσματος για το 2013, από περίπου 25% στο 30%. Στο μέλλον, το ποσοστό θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 25 και 35% των καθαρών κερδών, μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας και την προσαρμογή για έκτακτα μεγέθη. Η αύξηση του μερίσματος δε θα επηρεάσει τη στρατηγική ευελιξία μας ή τη συντηρητική οικονομική μας στρατηγική.»

Πωλήσεις και έσοδα το 2013
Οι πωλήσεις της Henkel κατά το χρηματοοικονομικό έτος 2013 κυμάνθηκαν στα €16,355 δισ., ελαφρώς χαμηλότερες από τα επίπεδα του προηγούμενου έτους. Η αύξηση των οργανικών πωλήσεων, μετά την προσαρμογή για συναλλαγματικές διαφορές, εξαγορές και αποεπενδύσεις, έφτασε ένα σταθερό 3,5%. Η αύξηση αυτή σχετίζεται τόσο με τις τιμές, όσο και με τον όγκο των πωλήσεων, με το ρυθμό αύξησης να επιταχύνεται κατά τη διάρκεια του έτους. Η οργανική ανάπτυξη κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους ανήλθε στο 3,2%, ενώ έφτασε το 3,8% κατά το δεύτερο εξάμηνο.
Και οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς της εταιρείας συνέβαλαν στην αύξηση των οργανικών πωλήσεων και επέκτειναν περαιτέρω τα μερίδια που κατέχουν στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται. Ο Τομέας Απορρυπαντικών & Καθαριστικών σημείωσε πολύ σημαντική αύξηση οργανικών πωλήσεων κατά 5,7%. Ο Τομέας Καλλυντικών σημείωσε αύξηση οργανικών πωλήσεων κατά 3%, ενώ ο Τομέας Συγκολλητικών Τεχνολογιών παρομοίως αύξησε τις οργανικές του πωλήσεις κατά 2,7%.

Μετά την προσαρμογή για έκτακτα κέρδη, έκτακτες δαπάνες και δαπάνες αναδιάρθρωσης, τα προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη (EBIT) βελτιώθηκαν κατά 7,8%, από τα €2,335 δισ. πέρυσι στα €2,516 δισ. φέτος, με τη συμβολή και των τριών επιχειρηματικών τομέων. Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων και τόκων (ΕΒΙΤ) ανήλθαν στα €2,285 δισ., από €2,199 δισ. το 2012.
Το προσαρμοσμένο περιθώριο κερδών προ φόρων και τόκων (EBIT) αυξήθηκε κατά 1,3 ποσοστιαίες μονάδες και ανήλθε στο 15,4%, από το 14,1% πέρυσι. Η απόδοση των πωλήσεων ανήλθε στο 14%, από 13,3% κατά το προηγούμενο έτος.

Το οικονομικό αποτέλεσμα της Henkel βελτιώθηκε κατά €68 εκατ., φτάνοντας τα -€113 εκατ., ως αποτέλεσμα κυρίως της μείωσης του καθαρού χρέους και των βελτιωμένων αποτελεσμάτων από αντιστάθμιση του συναλλαγματικού κινδύνου. Επίσης, τα καθαρά έξοδα από τόκους για συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις μειώθηκαν. Ο φορολογικός συντελεστής κυμάνθηκε στο 25,2%, σε σύγκριση με το 24,4% το 2012.
Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη, μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας, αυξήθηκαν κατά 12,1%, από €1,573 δισ. σε €1,764 δισ. Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 6,5%, στα €1,625 δισ., σε σχέση με τα €1,526 δισ. της περσινής χρονιάς. Μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας ύψους €36 εκατ., τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα €1,589 δισ., από €1,480 δισ. την περασμένη χρονιά. Τα κέρδη ανά προνομιούχο μετοχή (EPS) αυξήθηκαν από τα €3,42 στα €3,67. Σε ονομαστικές αξίες, το EPS ήταν €4,07, αντί για €3,63 την περασμένη χρονιά. Πριν από την εφαρμογή του αναθεωρημένου IAS 19, το μέγεθος κατά το προηγούμενο έτος ήταν €3,70. Σε σύγκριση με το μέγεθος αυτό, τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη ανά προνομιούχο μετοχή αυξήθηκαν κατά 10%.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Εποπτικό Συμβούλιο και η Επιτροπή των Μετόχων προτείνουν η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων να εγκρίνει τη διανομή μερίσματος €1,22 ανά προνομιούχο μετοχή, κατά 28,4% υψηλότερο σε σχέση με το €0,95 της περασμένης χρονιάς. Επίσης, προτείνεται η διανομή μερίσματος €1,20 ανά κοινή μετοχή, κατά 29% υψηλότερο σε σύγκριση με το €0,93 της περασμένης χρονιάς.
Ο λόγος καθαρού κεφαλαίου κίνησης προς πωλήσεις βελτιώθηκε περαιτέρω σημαντικά, στα 2,3% στο τέλος της χρονιάς, 1,5 ποσοστιαίες μονάδες κάτω από τα επίπεδα του 2012. Το καθαρό χρέος, που στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 άγγιζε τα €85 εκατ., στις 31 Δεκεμβρίου 2013 άλλαξε σε καθαρή ταμειακή θέση ύψους €959 εκατ.

Πρόοδος ως προς την εφαρμογή της στρατηγικής
Κατά το χρηματοοικονομικό έτος 2013, η Henkel προχώρησε σημαντικά με την υλοποίηση της στρατηγικής της για το 2016. Πραγματοποιήθηκε σημαντική πρόοδος σε σχέση με τις τέσσερις στρατηγικές προτεραιότητές της: Outperform, Globalize, Simplify και Inspire:

1. Outperform: To 2013, οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς της Henkel συνέχισαν να αυξάνουν το μερίδιό τους στις αγορές που δραστηριοποιούνται και να σημειώνουν κερδοφόρα ανάπτυξη. Η επιτυχημένη αυτή εξέλιξη οφείλεται στην εστίαση της εταιρείας στις κορυφαίες της μάρκες, στις δυνατές της καινοτομίες και στους πελάτες της. Το μερίδιο των πωλήσεων των 10 κορυφαίων εμπορικών σημάτων της Henkel αυξήθηκε στο 57%, ενώ ο στόχος για το 2016 είναι στο 60%.

2. Globalize: Έως το 2016, η Henkel στοχεύει να σημειώσει συνολικές πωλήσεις €20 δισ., €10 δισ. στις αναδυόμενες αγορές – που θα συνεχίσουν να ηγούνται στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη παρά την έντονη αστάθεια και τον ανταγωνισμό - και €10 δισ. σε ώριμες αγορές. Το 2013 το 44% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας σημειώθηκε σε αναδυόμενες αγορές. Παράλληλα, στις ώριμες αγορές, η Henkel κατέχει ηγετική θέση με ισχυρές μάρκες και πωλήσεις που παρέμειναν σταθερές σε σχέση με το 2012, κάτι που επέτρεψε την αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας.

3. Simplify: Σε συνέχεια των στρατηγικών πρωτοβουλιών που έλαβε το 2013 για βελτίωση της οικονομικής αποδοτικότητας και της ανταγωνιστικότητας, με τη δημιουργία οχτώ παγκόσμιων κέντρων υπηρεσιών και ενός νέου οργανισμού Integrated Business Solutions, καθώς και την επέκταση του “eSourcing”, η Henkel στοχεύει τώρα στην ενδυνάμωση των επιχειρησιακών της επιδόσεων μέσω της τυποποίησης, της ψηφιοποίησης και της επιτάχυνσης της παραγωγής, των διαδικασιών και των προμηθειών της, με στόχο την οργάνωση μίας παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας.

4. Inspire: Η επιτυχία της Henkel βασίζεται στην ισχυρή διεθνή ομάδα των ανθρώπων της. Απασχολεί ανθρώπους από περισσότερες από 120 εθνικότητες, περίπου 56% των οποίων σε αναδυόμενες αγορές. Το 2013, το ποσοστό των γυναικών σε θέση μάνατζερ παγκοσμίως αυξήθηκε στο 32%, ποσοστό που η Henkel έχει τη δέσμευση να αυξάνει κατά 1-2% σε ετήσια βάση. Καθώς η εταιρεία διεθνοποιείται, η διαφορετικότητα γίνεται εντονότερη. Προκειμένου να διευκολύνει τα ηγετικά της στελέχη, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα σύνολο ξεκάθαρων κανόνων οι οποίοι κατά το 2013 έγιναν αντικείμενο επεξεργασίας μίας σειράς σεμιναρίων.

Προοπτικές για τον Όμιλο Henkel το 2014
Η Henkel αναμένει αύξηση των οργανικών πωλήσεων κατά 3-5%, για το χρηματοοικονομικό έτος 2014, με κάθε έναν από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς να αυξάνει τις οργανικές του πωλήσεις στα πλαίσια αυτού του φάσματος. Σύμφωνα με τη στρατηγική της για το 2016, η Henkel αναμένει επιπλέον μια μικρή αύξηση του μεριδίου των πωλήσεων στις αναδυόμενες αγορές της. Σε σύγκριση με τα μεγέθη του 2013, η Henkel αναμένει ότι θα επιτύχει αύξηση του προσαρμοσμένου περιθωρίου κερδών προ φόρων και τόκων (EBIT) στο 15,5%, καθώς και αύξηση των προσαρμοσμένων κερδών ανά προνομιούχο μετοχή πάνω από 5%.

  • HENKEL
  • ·
  • KASPER RORSTED
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ιτούδης: «Αυτό ξεπερνά το μπάσκετ, η ασφάλεια όλων είναι η απόλυτη προτεραιότητα»

All Content

Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-67: Οριστική διακοπή λόγω πυραυλικής επίθεσης από το Ιράν! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Αύξηση των ασφαλιστικών εσόδων μέσω της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναζήτηση εξωστρέφειας η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών

All Content - BusinessNews.gr

Άνοδος του ΑΕΠ 2% το πρώτο τρίμηνο του 2026 στην Ελλάδα

All Content

ΕΔΙΠΤ: Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο της Ημερίδας του «Media & Magazine Days»

All Content

Google Marketing Live EMEA 2026: Search, creators και commerce στην εποχή της Τεχνητής Νοηµοσύνης

FleetNews

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

FleetNews

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

FleetNews

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

All Content

«Διπλό» στην παράταση και στους τελικούς η Φενέρμπαχτσε, 102-93 και 3-1 την Εφές

All Content

Liga Endesa: Στα ημιτελικά με break η Μπανταλόνα, 96-88 την Μπασκόνια

All Content - BusinessNews.gr

Τα ελληνικά ναυπηγεία επενδύουν σε διεθνείς συνεργασίες

All Content - BusinessNews.gr

Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος

All Content - BusinessNews.gr

Η ΕΚΤ ετοιμάζει να αυξήσει τα επιτόκια κατά 25 μονάδες βάσης την ερχόμενη Πέμπτη

FleetNews

Νέες λύσεις της LG με την Google για IVI και SDV τεχνολογίες

FleetNews

Geely: Εδραίωση στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες

CSRΝews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

CSRΝews.gr

Η Hisense τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Visa: Πληρωμές μέσω κινητού
Visa: Πληρωμές μέσω κινητού 24/02/2014 - 02:00
Η Ευρωβουλή στηρίζει τους ελέγχους στα τρόφιμα 24/02/2014 - 02:00
Η Ευρωβουλή στηρίζει τους ελέγχους στα τρόφιμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    07/06/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κίνα: Στα 3,4422 τρισ. δολάρια ανήλθαν τα συναλλαγματικά αποθέματα τον Μάιο
    07/06/2026 - 15:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Τολμηρές αλλά αναγκαίες οι προτάσεις μας»
    07/06/2026 - 14:37 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΦΕΤ: Καθοριστικός ο ρόλος της επιστήμης στην εξεύρεση λύσεων για την ασφάλεια τροφίμων
    07/06/2026 - 14:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σεισμός: Διαδοχικές ισχυρές δονήσεις 4,8 και 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια – Έγιναν αισθητές στην Αττική
    07/06/2026 - 13:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γιώργος Κώτσηρας: Κοινωνικά επωφελείς ρυθμίσεις που στηρίζουν την οικογένεια, τη ρευστότητα και τη συνέπεια
    07/06/2026 - 13:07 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κομισιόν, ΟΟΣΑ και αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία
    07/06/2026 - 12:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνελήφθη στην Κρήτη 37χρονος για συμμετοχή στη Χαμάς
    07/06/2026 - 11:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έως τις 12:00 για τον "6ο Αγώνα Run Bike Care"
    07/06/2026 - 11:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αύξηση των ασφαλιστικών εσόδων μέσω της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας
    07/06/2026 - 11:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αύξηση των ασφαλιστικών εσόδων μέσω της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας
    07/06/2026 - 11:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κίνα: Στα 3,4422 τρισ. δολάρια ανήλθαν τα συναλλαγματικά αποθέματα τον Μάιο
    07/06/2026 - 15:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η ΕΚΤ ετοιμάζει να αυξήσει τα επιτόκια κατά 25 μονάδες βάσης την ερχόμενη Πέμπτη
    07/06/2026 - 10:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κομισιόν, ΟΟΣΑ και αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία
    07/06/2026 - 12:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σεισμός: Διαδοχικές ισχυρές δονήσεις 4,8 και 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια – Έγιναν αισθητές στην Αττική
    07/06/2026 - 13:36 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

BasketNews: «Μπάνκι αντί Λάσο στην Εφές»

07/06/2026 - 20:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιτούδης: «Αυτό ξεπερνά το μπάσκετ, η ασφάλεια όλων είναι η απόλυτη προτεραιότητα»

07/06/2026 - 20:28
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τα Καλάντα των Χριστουγέννων υποψήφια για 6 βραβεία Ίρις 2026”

07/06/2026 - 14:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παύλος Μαρινάκης: Ιστορικής σημασίας το νομοσχέδιο που «βάζει τάξη» στα περιφερειακά κανάλια

05/06/2026 - 14:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου σε Α’ Τηλεοπτική προβολή από το Star

05/06/2026 - 13:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

05/06/2026 - 12:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

05/06/2026 - 11:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

05/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

04/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo