Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
«Πάρτι» στις διεθνείς αγορές - «Σπάνε» τα ρεκόρ στη Wall Street
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
04/11/2019 · 20:58

«Πάρτι» στις διεθνείς αγορές - «Σπάνε» τα ρεκόρ στη Wall Street

Eν μέσω ελπίδων ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα ενδέχεται σύντομα να βάλουν τέλος στον εμπορικό πόλεμο, αλλά και ενδείξεων για αποφυγή μιας οικονομικής ύφεσης.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google


Οι τρεις δείκτες της Wall Street σκαρφάλωσαν σε νέα ιστορικά υψηλά τη Δευτέρα, μετά το «πάρτι» στην Ευρώπη, εν μέσω ελπίδων ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα ενδέχεται σύντομα να βάλουν τέλος στον εμπορικό πόλεμο, αλλά και ενδείξεων για αποφυγή μιας οικονομικής ύφεσης.

Στις 17:37 ώρα Ελλάδας, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones των 30 μετοχών αυξάνεται κατά 139.62 μονάδες, ή 0,51%, στις 27.486,98 μονάδες σκαρφαλώνοντας στο πρώτο ιστορικό υψηλό από τα μέσα Ιουλίου. Η Goldman Sachs συνέβαλε περισσότερο στα κέρδη, αυξανόμενη κατά 1,1%. Οι «καπετάνιοι» του εμπορίου Boeing και Caterpillar επίσης διαπραγματεύονται υψηλότερα.

Εν τω μεταξύ, S&P 500 και Nasdaq σημειώνουν άνοδο 0,48% (+14,59 μονάδες) και 0,53% (+44,04 μονάδες), αντίστοιχα, σκαρφαλώνοντας σε νέα ρεκόρ, καθώς διαμορφώνονται στις 3.081,50 και 8.430,43 μονάδες αντίστοιχα.

Ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος δήλωσε την Κυριακή ότι οι αμερικανικές εταιρείες θα λάβουν άδειες για να κάνουν συναλλαγές με τον κινεζικό τηλεπικοινωνιακό γίγαντα Huawei «πολύ σύντομα». Τα σχόλια του Ρος ήρθαν μετά τις εξελίξεις της Παρασκευής και τις πληροφορίες ότι η Κίνα κατέληξε σε συναίνεση επί της αρχής με τις ΗΠΑ μετά από τις εμπορικές συνομιλίες, την περασμένη εβδομάδα.

Η Κίνα και οι ΗΠΑ έχουν εμπλακεί σε εμπορικό πόλεμο εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά οι προσδοκίες για υπογραφή συμφωνίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, προσφάτως. Τον περασμένο μήνα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι και οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία σε πρώτη φάση, η οποία αναμένεται να υπογραφεί αργότερα τον Νοέμβριο.

Τα νέα ρεκόρ ακολουθούν και την τρίτη μείωση επιτοκίων από την Federal Reserve φέτος. Η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ μείωσε και πάλι την Τετάρτη τα επιτόκια, στην προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να στηρίξει την ανάπτυξη στις ΗΠΑ, η οποία φαίνεται να επιβραδύνεται. Η Νομισματική Επιτροπή της Fed αποφάσισε να μειώσει τα επιτόκια κατά ένα τέταρτο της μονάδας (0,25), στο 1,50-1,75%. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να μην συνεχιστεί άμεσα αυτή η πτωτική πορεία.

Όπως και τον Σεπτέμβριο, στην ανακοίνωσή της η Νομισματική Επιτροπή επικαλείται την επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης και τον χαμηλό πληθωρισμό για να δικαιολογήσει την απόφασή της. Αυτήν την φορά ωστόσο λείπει η διαβεβαίωση ότι η Fed «θα ενεργήσει με τον κατάλληλο τρόπο για να στηρίξει την ανάπτυξη». Οι αγορές ενδέχεται να ερμηνεύσουν αυτήν την έλλειψη ως ένδειξη ότι έφτασε στο τέλος του αυτή η «προσαρμογή», όπως την αποκαλεί ο πρόεδρος της Fed, Τζερόμ Πάουελ.

Κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, η αύξηση του ΑΕΠ στις ΗΠΑ υποχώρησε στο 1,9%, ενώ στο πρώτο τρίμηνο έφτασε το 3,1% και στο δεύτερο το 2%. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα σημείωσε ότι μολονότι οι δαπάνες των νοικοκυριών παραμένουν «ισχυρές», οι επενδύσεις των επιχειρήσεων και οι εξαγωγές είναι «αδύναμες».

Στήριξη στην αγορά προσέφερε και η αίσθηση ότι μια παγκόσμια ύφεση, που πολλοί οικονομολόγοι και επενδυτές προβλέπουν ότι θα ενσκήψει την επόμενη χρονιά, είναι ένας κίνδυνος που φαίνεται να περιορίζεται.

Την Παρασκευή, τα καλύτερα των αναμενόμενων στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ ήρθαν να προστεθούν στις ενδείξεις για αντοχή της οικονομίας. Η δημιουργία θέσεων εργασίας επιβραδύνθηκε λιγότερο από το αναμενόμενο τον Οκτώβριο, με τις προσλήψεις το δίμηνο πριν από τον μήνα αυτό να είναι υψηλότερες σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο παγκόσμιος δείκτης μετοχών MSCI, που παρακολουθεί μετοχές σε 47 χώρες, ενισχύθηκε νωρίτερα κατά 0,2% στο υψηλότερο επίπεδο από τον Φεβρουάριο του 2018, με βασικούς ευρωπαϊκούς δείκτες να ακολουθούν ανοδικά την Ασία.

Ο ευρύτερος ευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 ενισχύθηκε κατά 0,6%, με τον γενικό δείκτη στη Φρανκφούρτη, που επηρεάζεται από τις εξελίξεις στο εμπόριο, να καταγράφει άνοδο 0,8% στο υψηλότερο επίπεδο από πέρυσι τον Ιούνιο. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ενισχύθηκαν κατά 0,4%.

Ο τόνος αισιοδοξίας εξαπλώθηκε και στις αγορές συναλλάγματος, με το κινεζικό γιουάν να ενισχύεται σε υψηλό 12 εβδομάδων έναντι του δολαρίου.

Ημερομηνία-κλειδί η 15η Δεκεμβρίου

Οι επενδυτές αναμένουν ότι οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου θα καταλήξουν στην «φάση 1» της εμπορικής συμφωνίας, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να ελπίζει ότι θα υπογράψει μια συμφωνία με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ.

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με «διάφορα μέσα», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών ερωτηθείς πότε και πού οι δύο ηγέτες μπορεί να συναντηθούν για να υπογράψουν μια εμπορική συμφωνία.

Ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί την Παρασκευή ότι θα μπορούσε να υπογράψει την πολυαναμενόμενη εμπορική συμφωνία με την Κίνα στην αγροτική πολιτεία της Αϊόβα, που έχει πληγεί σοβαρά από τους δασμούς στους σχεδόν 16 μήνες του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.

Ο Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή το βράδυ ότι οι διαπραγματεύσεις για τη «φάση 1» της συμφωνίας προχωρούν ικανοποιητικά και ότι ελπίζει να υπογράψει μια συμφωνία με τον Σι σε τοποθεσία στις ΗΠΑ όταν θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την διευθέτηση αυτή.

Η κινεζική πλευρά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια αναφορά για το πότε και πού μπορεί να μεταβεί ο Σι για να συναντήσει τον Τραμπ, εκτός από το να χαρακτηρίζει «απλές εικασίες» την πιθανότητα να συναντηθούν οι δύο ηγέτες στο Μακάο. Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ ήταν εξίσου ολιγόλογος σήμερα.

«Σε ό,τι αφορά μια συνάντηση μεταξύ των ηγετών της Κίνας και των ΗΠΑ, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ και ο πρόεδρος Τραμπ διατηρούν συνεχή επαφή με διάφορα μέσα», δήλωσε ο Γκενγκ σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, χωρίς να προχωρά σε λεπτομέρειες.

Οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ και της Κίνας παλεύουν με τον χρόνο για να οριστικοποιήσουν το κείμενο της «φάσης 1» της συμφωνίας προκειμένου να το υπογράψουν ο Τραμπ και ο Σι αυτό τον μήνα, μια διαδικασία που σκιάζεται από τις διαφωνίες αναφορικά με τα αμερικανικά αιτήματα για το χρονοδιάγραμμα των αγορών αμερικανικών αγροτικών προϊόντων από την Κίνα.

Κρίσιμη ημερομηνία είναι η 15η Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται να τεθούν σε ισχύ οι αμερικανικοί δασμοί σε κινεζικές εισαγωγές προϊόντων όπως laptops, παιχνίδια και ηλεκτρονικά. Η επίτευξη μιας συμφωνίας και η αποτροπή αυτών των δασμών είναι προς το συμφέρον και των δύο χωρών, με τον Τραμπ ιδιαίτερα να φαίνεται ότι θέλει να δρέψει τα οφέλη από την επίτευξη μιας συμφωνίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020.

«Θα είναι μια βολική απόφαση για τον πρόεδρο Τραμπ να επιτρέψει την υπογραφή της φάσης 1», δήλωσε η Αλέζια Μπεράρντι, οικονομολόγος στην Amundi. «Είναι εύκολος στόχος και είναι πολύ πιθανός». Ωστόσο, η ίδια προειδοποίησε ότι η πνευματική ιδιοκτησία μπορεί να αποδειχθεί δυσκολότερο ζήτημα και να περιπλέξει τις συνομιλίες την επόμενη χρονιά.

Νωρίτερα, το θετικό κλίμα για το εμπόριο οδήγησε σε άλμα τις μετοχές στην Ασία, με τον ευρύτερο δείκτη MSCI για τις μετοχές Ασίας-Ειρηνικού εκτός της Ιαπωνίας να ενισχύεται κατά 1,2%.

Ενώ το κινεζικό γιουάν ενισχύθηκε, το ευρώ κατέγραψε οριακές διακυμάνσεις, με την προσοχή των επενδυτών να στρέφεται στην πρώτη ομιλία της Κριστίν Λαγκάρντ με την ιδιότητα της προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Οι αγορές εκτιμούν ότι η Λαγκάρντ, που αναμένεται να μιλήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας, θα παραμείνει στη γραμμή της χαλαρής πολιτικής του προκατόχου της Μάριο Ντράγκι. Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Λαγκάρντ υιοθέτησε έναν ισορροπημένο τόνο, λέγοντας ότι μια διευκολυντική νομισματική πολιτική είναι απαραίτητη, αλλά έχει επίσης και παρενέργειες που χρειάζονται παρακολούθηση.

Το ευρώ διαμορφώθηκε νωρίτερα στο 1,1165 δολάριο, κοντά στο υψηλό του 1,1180 δολαρίου που καταγράφηκε τον περασμένο μήνα. Το δολάριο έναντι ενός καλαθιού βασικών νομισμάτων διαμορφώθηκε στο 97,222.

  • WALL STREET
  • ·
  • ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Νίκες για Μινεσότα Λινξ, Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις και Ντάλας Γουίνγκς (vids)

All Content

NBA Cup 2026: Ανακοινώθηκαν οι όμιλοι και το πρόγραμμα - Στις 11 Δεκεμβρίου ο τελικός

All Content - BusinessNews.gr

Πώς μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας έως και 50% – Πότε συμφέρει η αποδοχή του ελέγχου

All Content - BusinessNews.gr

Γιώτης: Άγγιξε τα 130 εκατ. ευρώ σε τζίρο στην «γλυκιά» επέτειο των 95 ετών – Η εκτίναξη της Στάμου και τα σχέδια για τη συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Olympic Catering: Ισχυρή άνοδος σε τζίρο και κερδοφορία το 2025 – Στα 3,87 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

FleetNews

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

FleetNews

Leapmotor T03 με €16.190: Η προσιτή πρόταση στην ηλεκτροκίνηση

All Content

NBA Global Games 2027: Γουέμπι εναντίον Ζάιον σε Παρίσι και Μάντσεστερ!

All Content

Η ανανεωμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ που είναι έτοιμη να επιστρέψει

All Content - BusinessNews.gr

Dotsoft: Αλμα 39,3% στον τζίρο το α’ εξάμηνο - Στο επίκεντρο η διεύρυνση σε διεθνή και ιδιωτικά έργα

All Content - BusinessNews.gr

The Ellinikon Park: Τα 14 στοιχεία πίσω από το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

DIMAND: Μείωση 67% στη χρήση νερού στο Piraeus Port Plaza – Πάνω από 80.635 κυβικά μέτρα εξοικονόμηση ετησίως

FleetNews

Νέα Mercedes-Benz GLB: Hybrid και Electric, με όφελος 2.000 ευρώ

FleetNews

Η Toyota φέρνει νέα γενιά μπαταριών για τα υβριδικά της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ερντογάν: «Πράσινο φως» για πέντε γεωτρήσεις το 2020
Ερντογάν: «Πράσινο φως» για πέντε γεωτρήσεις το 2020 04/11/2019 - 20:31
Σεισμός 6 βαθμών στη Χιλή, εν μέσω νέων διαδηλώσεων 05/11/2019 - 09:03
Σεισμός 6 βαθμών στη Χιλή, εν μέσω νέων διαδηλώσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Η Κάρολαϊν Λέβιτ αποχωρεί από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου
    13/08/2026 - 10:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σαρακήνικο: Συγκροτείται επιτροπή της ΑΠΑ για την προσγείωση ελικοπτέρου στην περιοχή της Μήλου
    13/08/2026 - 10:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο: Στα 88 δολάρια το Brent μετά τις επιθέσεις σε πλοία και τη διαρροή στο Ομάν
    13/08/2026 - 10:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φοιτητική στέγη: Πάνω από 1 δισ. ευρώ για νέες εστίες, έως 2.500 ευρώ το στεγαστικό επίδομα
    13/08/2026 - 10:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • USS Lincoln: 200 ημέρες χωρίς λιμάνι – Καταγγελίες για ελλείψεις, εξαντλητικά ωράρια και απόπειρες αυτοκτονίας
    13/08/2026 - 09:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Motor Oil: Εντάσσεται στον δείκτη MSCI Standard Greece
    13/08/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΟΔΥ: 45 κρούσματα λοίμωξης του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα, 110 συνολικά και 9 θάνατοι
    13/08/2026 - 09:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο ΑΔΜΗΕ «πατά γκάζι» για τη διασύνδεση Κύπρου-Ισραήλ - Υποβλήθηκε το αίτημα επένδυσης
    13/08/2026 - 09:17 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • DIMAND: Μείωση 67% στη χρήση νερού στο Piraeus Port Plaza – Πάνω από 80.635 κυβικά μέτρα εξοικονόμηση ετησίως
    13/08/2026 - 09:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πώς μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας έως και 50% – Πότε συμφέρει η αποδοχή του ελέγχου
    13/08/2026 - 08:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ολική έκλειψη Ηλίου: Ποιες χώρες της Ευρώπης θα βυθιστούν στο σκοτάδι
    12/08/2026 - 12:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Dotsoft: Αλμα 39,3% στον τζίρο το α’ εξάμηνο - Στο επίκεντρο η διεύρυνση σε διεθνή και ιδιωτικά έργα
    12/08/2026 - 13:24 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.609,48 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,19%
    12/08/2026 - 11:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρωσία: Ο Πούτιν απειλεί ότι θα συλλαμβάνει δυτικά πλοία ως αντίποινα
    12/08/2026 - 14:47 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο Πιερρακάκης θέτει στο επίκεντρο την Τραπεζική Ένωση και την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα
    12/08/2026 - 14:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ντόντσιτς: «Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους ιδιοκτήτες των Λέικερς»

13/08/2026 - 06:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WNBL: Τρεις νέοι κανονισμοί δοκιμάζονται στην Αυστραλία

13/08/2026 - 06:20
FleetNews
fleetnews.gr

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

11/08/2026 - 05:17
FleetNews
fleetnews.gr

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

11/08/2026 - 03:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo