Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Aktor: Στα 17 εκατ. ευρώ, η καθαρή κερδοφορία στο εξάμηνο, αυξημένη κατά 46% - Στα €4,3 δισ. το ανεκτέλεστο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
04/09/2025 · 18:46

Aktor: Στα 17 εκατ. ευρώ, η καθαρή κερδοφορία στο εξάμηνο, αυξημένη κατά 46% - Στα €4,3 δισ. το ανεκτέλεστο

«Οι οικονομικές μας επιδόσεις μάς γεμίζουν αισιοδοξία για το αύριο. Ο Όμιλος AKTOR πέτυχε ιστορικό υψηλό στο EBITDA, κατέγραψε σημαντική μείωση του καθαρού δανεισμού κατά 75% και διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, δήλωσε ο ΑΛέξανδρος Εξάρχου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η θετική οικονομική πορεία του Ομίλου AKTOR συνεχίστηκε δυναμικά στο πρώτο μισό του έτους, σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις για το Α’ Εξάμηνο του 2025, που δημοσιεύθηκαν σήμερα και -σύμφωνα με τη διοίκηση- επιβεβαιώνουν τον ορθό επιχειρηματικό σχεδιασμό και τους στόχους της Διοίκησης για ισχυρή ανάπτυξη, μέσα από έργα υψηλής κερδοφορίας, ένα νέο λειτουργικό μοντέλο, την επέκταση δραστηριοτήτων σε νέους τομείς της οικονομίας και την παραγωγή αξίας για τους μετόχους.

Οπως επισημαίνει η ανακοίνωση, η εκκίνηση έργων νέας γενιάς και υψηλότερου περιθωρίου κέρδους, η επιτάχυνση των εργασιών, η παράδοση σημαντικών έργων υποδομής και η βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Ομίλου έφεραν στον Όμιλο AKTOR ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα.

Αύξηση κερδών και εσόδων

Στο Α’ Εξάμηνο του 2025, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε €623 εκατ., αυξημένος κατά 17% σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχή περίοδο. Τα μεικτά κέρδη έφτασαν τα €74 εκατ. και αυξήθηκαν κατά 45%, ενώ το EBITDA του Ομίλου υπερδιπλασιάστηκε και προσέγγισε τα €65 εκατ., αυξημένο κατά 112% σε σύγκριση με πέρυσι. Η καθαρή κερδοφορία του Ομίλου ανήλθε σε €17 εκατ., αυξημένη κατά 46% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Ισχυρή ρευστότητα

Επιπλέον, ο Όμιλος AKTOR ενίσχυσε τη ρευστότητά του, διαθέτοντας στο Α’ Εξάμηνο του 2025, ισχυρά ταμειακά διαθέσιμα ύψους €246 εκατ. (+65%) και ίδια κεφάλαια ύψους €382 εκατ. (+121%), καθώς και ελάχιστο καθαρό δανεισμό (€25 εκατ.), γεγονός που πιστοποιεί την ισχυρή χρηματοοικονομική του βάση και την ετοιμότητα για επενδύσεις σε νέους τομείς.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ Εξάμηνου του 2025, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AKTOR, κ. Αλέξανδρος Εξάρχου δήλωσε: «Οι οικονομικές μας επιδόσεις μάς γεμίζουν αισιοδοξία για το αύριο. Ο Όμιλος AKTOR πέτυχε ιστορικό υψηλό στο EBITDA, κατέγραψε σημαντική μείωση του καθαρού δανεισμού κατά 75% και διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια.

Μετά την επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και παρά την αύξηση των επενδύσεων κατά €33 εκατ. και τη διοχέτευση κεφαλαίου κίνησης ύψους €50 εκατ. για την επιτάχυνση των έργων, ο Όμιλος AKTOR διαθέτει ισχυρά ταμειακά διαθέσιμα ύψους €246 εκατ., τα οποία συνιστούν μία υγιή βάση για τις επικείμενες νέες εξαγορές που έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν έως το τέλος του έτους και θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε στο ακέραιο τον οικονομικό στόχο που είχαμε ανακοινώσει τον Οκτώβριο του 2024».

Και ο κ. Εξάρχου πρόσθεσε: «Το Α’ Εξάμηνο του έτους χαρακτηρίστηκε από σημαντική επιτάχυνση στην εκτέλεση των έργων μας και τον μετασχηματισμό του Ομίλου AKTOR. Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους μας, προχωρούμε, μέσω εξαγορών και άλλων επενδύσεων, στην επέκταση σε νέους τομείς και την διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου μας, ώστε να είμαστε κατάλληλα τοποθετημένοι για την επόμενη μέρα της αγοράς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Όλα αυτά δεν αποτυπώνονται μόνο στις θετικές οικονομικές μας επιδόσεις, αλλά αναγνωρίζονται και στην κεφαλαιοποίηση του Ομίλου AKTOR, η οποία ξεπέρασε το €1,5 δισ., είναι εννέα φορές υψηλότερη από τότε που η Winex Investments εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας το 2022, και αποτελεί ιστορικά υψηλή επίδοση και αναγνώριση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων του Ομίλου μας. Η αξιοπιστία αποτελεί την κορυφαία εταιρική μας αξία και τον βασικό γνώμονα με τον οποίο εργαζόμαστε καθημερινά».

AKTOR GROUP HY2025 TOP NUMBERS

Υψηλό ανεκτέλεστο

Σήμερα, το ανεκτέλεστο του Ομίλου AKTOR ανέρχεται σε € 4,3 δισ. στο οποίο περιλαμβάνονται δεκάδες έργα, ανάμεσα στα οποία σημαντικά συγκοινωνιακά, ενεργειακά, υδραυλικά και κτιριακά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2025, ο Όμιλος ολοκλήρωσε και παρέδωσε σημαντικά έργα υποδομής, όπως τον περιφερειακό του Βουκουρεστίου, τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος και τη σύνδεση της Λευκάδας με τον Δυτικό Άξονα.

Έργα νέας γενιάς

Παράλληλα, ο Όμιλος προχωρά με εντατικό ρυθμό σημαντικά έργα, όπως τα μεγάλα σιδηροδρομικά έργα της Ρουμανίας, τις δύο εργολαβίες του ΒΟΑΚ (Χερσόνησος – Νεάπολη και Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος), τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος – Μεθώνη που υλοποιείται με ΣΔΙΤ, την παράκαμψη της Γιάλοβας και τα έργα στο Ελληνικό.

Επίσης, έχει ξεκινήσει τις εργασίες σε πολύ σημαντικά έργα, όπως τα συγκοινωνιακά έργα αποκατάστασης στη Θεσσαλία, ενώ ωριμάζει κτιριακά έργα ΣΔΙΤ, μία κατηγορία στην οποία έχει στραφεί στρατηγικά και επενδύει συστηματικά, καθώς υπόσχεται επαναλαμβανόμενα έσοδα στο μέλλον.

Η αγορά της Ρουμανίας

Ο Όμιλος AKTOR επενδύει στρατηγικά στην παρουσία του στη Ρουμανία, η οποία είναι υψηλής προτεραιότητας και ήδη συνεισφέρει με το 22% των εσόδων, ενώ διαθέτει μερίδιο περίπου 17% στο ανεκτέλεστο.

H AKTOR Ρουμανίας συμμετέχει στην κατασκευή ορισμένων εκ των μεγαλύτερων συγκοινωνιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα και στοχεύει στην ανάληψη νέων, καθώς επίκεινται διαγωνισμοί για μεγάλα συγκοινωνιακά έργα ύψους €16 δισ., ενώ τα επόμενα χρόνια θα υλοποιηθούν σημαντικές δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις ύψους €18 δισ. για ενεργειακά και έργα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Έτος – ορόσημο με εξαγορές και επενδύσεις

Το 2025 είναι η χρονιά του μετασχηματισμού του Ομίλου AKTOR, ο οποίος προχωρά στην ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες και συνδυαστικά με το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο έργων ΣΔΙΤ και παραχώρησης του Ομίλου, εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην παραγωγή ροών ύψους €1,2 δισ. τα επόμενα χρόνια.

Με την προσθήκη της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις στον Όμιλο AKTOR, το χαρτοφυλάκιο έργων ΣΔΙΤ και Παραχώρησης θα φτάσει τα 15 έργα, ενώ θα αυξηθούν οι ευκαιρίες της αγοράς για τον Όμιλο, καθώς ωριμάζουν και βρίσκονται σε εξέλιξη περίπου 25 διαγωνισμοί παρόμοιων έργων στην Ελλάδα στους οποίους και συμμετέχει.

Περαιτέρω, ο Όμιλος προχωρά στην ολοκλήρωση της εξαγοράς πλειοψηφικού ποσοστού της εταιρείας ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2025, υλοποιεί τον σχεδιασμό του για τον κλάδο των ΑΠΕ, έχει ενισχύσει τον κλάδο του Facility Management με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου one-stop-shop για τη διαχείριση εγκαταστάσεων μέσω της εξαγορά ποσοστού 55% του Ομίλου Oceanic, και αξιολογεί τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του κλάδου ακινήτων.

Εταιρικός μετασχηματισμός

Ο Όμιλος ολοκληρώνει τον εταιρικό του μετασχηματισμό. Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η απόσχιση των κλάδων κατασκευών (AKTOR Κατασκευές) και επιχειρηματικών συμμετοχών (AKTOR Συμμετοχές). Παράλληλα, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο επόμενο διάστημα οι αποσχίσεις των κλάδων ακινήτων (AKTOR Real Estate), ΑΠΕ (AKTOR Renewables) και Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (AKTOR Facility Management), αντίστοιχα. Η νέα καθετοποιημένη οργανωτική δομή του Ομίλου θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών του, καταλήγει η ανακοίνωση.

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΞΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  • ·
  • AKTOR
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος και δεν παίζει στο "παράθυρο"

All Content

ΠΑΟΚ: Τα πρώτα highlights της σεζόν από το φιλικό με την TFT (video)

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Τι αλλάζει από 21 Σεπτεμβρίου - Ποιους αφορά και πώς προστατεύεται η πρώτη κατοικία

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερις μήνες-κλειδί για την οικονομία: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, το χρέος και οι αξιολογήσεις των οίκων

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

FleetNews

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

FleetNews

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

FleetNews

Ολλανδία: Κοινωνικό leasing αντί για μειώσεις φόρων στα καύσιμα

All Content

Ηρακλής: Νέα προσθήκη ο Σωτήρης Σταυρακόπουλος

All Content

Βούτσεβιτς: "Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, είμαι Ερυθρός Αστέρας"

All Content - BusinessNews.gr

Οι επενδύσεις που ξαναζωντανεύουν τα ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» - Ποια μπαίνουν σε τροχιά αξιοποίησης

All Content - BusinessNews.gr

Το Χρηματιστήριο «σπάει» ρεκόρ 17 ετών – Πέντε εβδομάδες ανόδου παρά την αναταραχή στις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ το α΄ εξάμηνο 2026 λόγω πετρελαιοειδών

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Famar: Η EBRD μετέχει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με 5,2 εκατ. ευρώ
Famar: Η EBRD μετέχει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με 5,2 εκατ. ευρώ 04/09/2025 - 18:39
Theon: Επεκτείνεται διεθνώς με ιστορικά αποτελέσματα και νέες στρατηγικές - Νέες παραγγελίες και έσοδα-ρεκόρ 05/09/2025 - 08:00
Theon: Επεκτείνεται διεθνώς με ιστορικά αποτελέσματα και νέες στρατηγικές - Νέες παραγγελίες και έσοδα-ρεκόρ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η ατζέντα Μητσοτάκη για το φθινόπωρο: Χρέος, ενέργεια και μήνυμα χωρίς αστερίσκους στην Τουρκία
    23/08/2026 - 14:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γεραπετρίτης: Οποιαδήποτε απόπειρα προσβολής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αντιμετωπίζεται με κάθε μέσο
    23/08/2026 - 14:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καύσιμα: Την επόμενη εβδομάδα αποφάσεις για παράταση επιδότησης
    23/08/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στενά του Ορμούζ: «Αμερικανικό έδαφος» επιμένει Τραμπ, σκληρή προειδοποίηση από την Τεχεράνη
    23/08/2026 - 13:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιός του Δυτικού Νείλου: Αναδεικνύεται σε σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας - Τι λένε οι ειδικοί
    23/08/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέα μελέτη: Μια μικρή αλλαγή στην ώρα έναρξης των σχολείων μπορεί να μειώσει το πρωινό μποτιλιάρισμα
    23/08/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Προσωπικός Βοηθός»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις
    23/08/2026 - 11:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πυρκαγιές και πλημμύρες: Πάνω από 500 επανέλεγχοι κτιρίων – 158 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
    23/08/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πάνω από 41.000 έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας το πρώτο εξάμηνο του 2026
    23/08/2026 - 10:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος
    23/08/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της
    31/08/2026 - 12:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Εξωδικαστικός μηχανισμός: Τι αλλάζει από 21 Σεπτεμβρίου - Ποιους αφορά και πώς προστατεύεται η πρώτη κατοικία
    22/08/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος
    23/08/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πάνω από 41.000 έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας το πρώτο εξάμηνο του 2026
    23/08/2026 - 10:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πυρκαγιές και πλημμύρες: Πάνω από 500 επανέλεγχοι κτιρίων – 158 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
    23/08/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική: Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος και δεν παίζει στο "παράθυρο"

23/08/2026 - 12:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Τα πρώτα highlights της σεζόν από το φιλικό με την TFT (video)

23/08/2026 - 11:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

21/08/2026 - 14:02
FleetNews
fleetnews.gr

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

21/08/2026 - 08:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

21/08/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo