Σάββατο, 4 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Aktor: Στα 17 εκατ. ευρώ, η καθαρή κερδοφορία στο εξάμηνο, αυξημένη κατά 46% - Στα €4,3 δισ. το ανεκτέλεστο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
04/09/2025 · 18:46

Aktor: Στα 17 εκατ. ευρώ, η καθαρή κερδοφορία στο εξάμηνο, αυξημένη κατά 46% - Στα €4,3 δισ. το ανεκτέλεστο

«Οι οικονομικές μας επιδόσεις μάς γεμίζουν αισιοδοξία για το αύριο. Ο Όμιλος AKTOR πέτυχε ιστορικό υψηλό στο EBITDA, κατέγραψε σημαντική μείωση του καθαρού δανεισμού κατά 75% και διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, δήλωσε ο ΑΛέξανδρος Εξάρχου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η θετική οικονομική πορεία του Ομίλου AKTOR συνεχίστηκε δυναμικά στο πρώτο μισό του έτους, σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις για το Α’ Εξάμηνο του 2025, που δημοσιεύθηκαν σήμερα και -σύμφωνα με τη διοίκηση- επιβεβαιώνουν τον ορθό επιχειρηματικό σχεδιασμό και τους στόχους της Διοίκησης για ισχυρή ανάπτυξη, μέσα από έργα υψηλής κερδοφορίας, ένα νέο λειτουργικό μοντέλο, την επέκταση δραστηριοτήτων σε νέους τομείς της οικονομίας και την παραγωγή αξίας για τους μετόχους.

Οπως επισημαίνει η ανακοίνωση, η εκκίνηση έργων νέας γενιάς και υψηλότερου περιθωρίου κέρδους, η επιτάχυνση των εργασιών, η παράδοση σημαντικών έργων υποδομής και η βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Ομίλου έφεραν στον Όμιλο AKTOR ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα.

Αύξηση κερδών και εσόδων

Στο Α’ Εξάμηνο του 2025, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε €623 εκατ., αυξημένος κατά 17% σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχή περίοδο. Τα μεικτά κέρδη έφτασαν τα €74 εκατ. και αυξήθηκαν κατά 45%, ενώ το EBITDA του Ομίλου υπερδιπλασιάστηκε και προσέγγισε τα €65 εκατ., αυξημένο κατά 112% σε σύγκριση με πέρυσι. Η καθαρή κερδοφορία του Ομίλου ανήλθε σε €17 εκατ., αυξημένη κατά 46% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Ισχυρή ρευστότητα

Επιπλέον, ο Όμιλος AKTOR ενίσχυσε τη ρευστότητά του, διαθέτοντας στο Α’ Εξάμηνο του 2025, ισχυρά ταμειακά διαθέσιμα ύψους €246 εκατ. (+65%) και ίδια κεφάλαια ύψους €382 εκατ. (+121%), καθώς και ελάχιστο καθαρό δανεισμό (€25 εκατ.), γεγονός που πιστοποιεί την ισχυρή χρηματοοικονομική του βάση και την ετοιμότητα για επενδύσεις σε νέους τομείς.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ Εξάμηνου του 2025, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AKTOR, κ. Αλέξανδρος Εξάρχου δήλωσε: «Οι οικονομικές μας επιδόσεις μάς γεμίζουν αισιοδοξία για το αύριο. Ο Όμιλος AKTOR πέτυχε ιστορικό υψηλό στο EBITDA, κατέγραψε σημαντική μείωση του καθαρού δανεισμού κατά 75% και διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια.

Μετά την επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και παρά την αύξηση των επενδύσεων κατά €33 εκατ. και τη διοχέτευση κεφαλαίου κίνησης ύψους €50 εκατ. για την επιτάχυνση των έργων, ο Όμιλος AKTOR διαθέτει ισχυρά ταμειακά διαθέσιμα ύψους €246 εκατ., τα οποία συνιστούν μία υγιή βάση για τις επικείμενες νέες εξαγορές που έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν έως το τέλος του έτους και θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε στο ακέραιο τον οικονομικό στόχο που είχαμε ανακοινώσει τον Οκτώβριο του 2024».

Και ο κ. Εξάρχου πρόσθεσε: «Το Α’ Εξάμηνο του έτους χαρακτηρίστηκε από σημαντική επιτάχυνση στην εκτέλεση των έργων μας και τον μετασχηματισμό του Ομίλου AKTOR. Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους μας, προχωρούμε, μέσω εξαγορών και άλλων επενδύσεων, στην επέκταση σε νέους τομείς και την διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου μας, ώστε να είμαστε κατάλληλα τοποθετημένοι για την επόμενη μέρα της αγοράς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Όλα αυτά δεν αποτυπώνονται μόνο στις θετικές οικονομικές μας επιδόσεις, αλλά αναγνωρίζονται και στην κεφαλαιοποίηση του Ομίλου AKTOR, η οποία ξεπέρασε το €1,5 δισ., είναι εννέα φορές υψηλότερη από τότε που η Winex Investments εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας το 2022, και αποτελεί ιστορικά υψηλή επίδοση και αναγνώριση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων του Ομίλου μας. Η αξιοπιστία αποτελεί την κορυφαία εταιρική μας αξία και τον βασικό γνώμονα με τον οποίο εργαζόμαστε καθημερινά».

AKTOR GROUP HY2025 TOP NUMBERS

Υψηλό ανεκτέλεστο

Σήμερα, το ανεκτέλεστο του Ομίλου AKTOR ανέρχεται σε € 4,3 δισ. στο οποίο περιλαμβάνονται δεκάδες έργα, ανάμεσα στα οποία σημαντικά συγκοινωνιακά, ενεργειακά, υδραυλικά και κτιριακά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2025, ο Όμιλος ολοκλήρωσε και παρέδωσε σημαντικά έργα υποδομής, όπως τον περιφερειακό του Βουκουρεστίου, τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος και τη σύνδεση της Λευκάδας με τον Δυτικό Άξονα.

Έργα νέας γενιάς

Παράλληλα, ο Όμιλος προχωρά με εντατικό ρυθμό σημαντικά έργα, όπως τα μεγάλα σιδηροδρομικά έργα της Ρουμανίας, τις δύο εργολαβίες του ΒΟΑΚ (Χερσόνησος – Νεάπολη και Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος), τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος – Μεθώνη που υλοποιείται με ΣΔΙΤ, την παράκαμψη της Γιάλοβας και τα έργα στο Ελληνικό.

Επίσης, έχει ξεκινήσει τις εργασίες σε πολύ σημαντικά έργα, όπως τα συγκοινωνιακά έργα αποκατάστασης στη Θεσσαλία, ενώ ωριμάζει κτιριακά έργα ΣΔΙΤ, μία κατηγορία στην οποία έχει στραφεί στρατηγικά και επενδύει συστηματικά, καθώς υπόσχεται επαναλαμβανόμενα έσοδα στο μέλλον.

Η αγορά της Ρουμανίας

Ο Όμιλος AKTOR επενδύει στρατηγικά στην παρουσία του στη Ρουμανία, η οποία είναι υψηλής προτεραιότητας και ήδη συνεισφέρει με το 22% των εσόδων, ενώ διαθέτει μερίδιο περίπου 17% στο ανεκτέλεστο.

H AKTOR Ρουμανίας συμμετέχει στην κατασκευή ορισμένων εκ των μεγαλύτερων συγκοινωνιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα και στοχεύει στην ανάληψη νέων, καθώς επίκεινται διαγωνισμοί για μεγάλα συγκοινωνιακά έργα ύψους €16 δισ., ενώ τα επόμενα χρόνια θα υλοποιηθούν σημαντικές δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις ύψους €18 δισ. για ενεργειακά και έργα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Έτος – ορόσημο με εξαγορές και επενδύσεις

Το 2025 είναι η χρονιά του μετασχηματισμού του Ομίλου AKTOR, ο οποίος προχωρά στην ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες και συνδυαστικά με το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο έργων ΣΔΙΤ και παραχώρησης του Ομίλου, εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην παραγωγή ροών ύψους €1,2 δισ. τα επόμενα χρόνια.

Με την προσθήκη της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις στον Όμιλο AKTOR, το χαρτοφυλάκιο έργων ΣΔΙΤ και Παραχώρησης θα φτάσει τα 15 έργα, ενώ θα αυξηθούν οι ευκαιρίες της αγοράς για τον Όμιλο, καθώς ωριμάζουν και βρίσκονται σε εξέλιξη περίπου 25 διαγωνισμοί παρόμοιων έργων στην Ελλάδα στους οποίους και συμμετέχει.

Περαιτέρω, ο Όμιλος προχωρά στην ολοκλήρωση της εξαγοράς πλειοψηφικού ποσοστού της εταιρείας ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2025, υλοποιεί τον σχεδιασμό του για τον κλάδο των ΑΠΕ, έχει ενισχύσει τον κλάδο του Facility Management με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου one-stop-shop για τη διαχείριση εγκαταστάσεων μέσω της εξαγορά ποσοστού 55% του Ομίλου Oceanic, και αξιολογεί τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του κλάδου ακινήτων.

Εταιρικός μετασχηματισμός

Ο Όμιλος ολοκληρώνει τον εταιρικό του μετασχηματισμό. Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η απόσχιση των κλάδων κατασκευών (AKTOR Κατασκευές) και επιχειρηματικών συμμετοχών (AKTOR Συμμετοχές). Παράλληλα, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο επόμενο διάστημα οι αποσχίσεις των κλάδων ακινήτων (AKTOR Real Estate), ΑΠΕ (AKTOR Renewables) και Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (AKTOR Facility Management), αντίστοιχα. Η νέα καθετοποιημένη οργανωτική δομή του Ομίλου θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών του, καταλήγει η ανακοίνωση.

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΞΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  • ·
  • AKTOR
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Νέων Γυναικών: Ευρεία νίκη στην πρεμιέρα 106-43 την Αλβανία

All Content

Παρτιζάν: "Ο Μπόνγκα φέρνει το buy out και συνεχίζει σε άλλη ομάδα της EuroLeague" (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Παράταση στα φορο-κίνητρα για την αγορά ακινήτων εξετάζει το οικονομικό επιτελείο

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 3,59% - Eπενδυτικό «στοίχημα» οι ελληνικές τράπεζες

All Content - BusinessNews.gr

Στην τελική ευθεία η έναρξη γεωτρήσεων για αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο

All Content

AIA RELATE: Σχεδίασε τη νέα ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια της Seanergy

All Content

Το Bright Group στηρίζει τα 11α βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

FleetNews

H AVATR έρχεται Ελλάδα μέσω της Autohellas

FleetNews

MAXUS: Eντυπωσιακή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά

FleetNews

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Συγγελίδη – Citroen

All Content

Ελλάδα-Πορτογαλία: Απέμειναν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια

All Content

Βαλένθια: Ενδιαφέρεται για Μίροτιτς, αποχαιρέτησε Ντε Λαρέα

All Content - BusinessNews.gr

Θεοδωρικάκος: Παρεμβάσεις διαφάνειας και προστασίας των πολιτών στις τραπεζικές δανειακές συναλλαγές

All Content - BusinessNews.gr

Το Bright Group στηρίζει τα 11α βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

All Content - BusinessNews.gr

Πόρτο Χέλι: Η ανάδυση ενός παγκόσμιου προορισμού "ήσυχης" πολυτέλειας -Επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ

FleetNews

Το BMW Group προωθεί τη χρήση της Physical AI

FleetNews

SUZUKI: Δωρεάν καλοκαιρινός τεχνικός έλεγχος

CSRΝews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τα αναθεωρημένα ESRS για τη βιωσιμότητα

CSRΝews.gr

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας

CSRΝews.gr

Δωρεά ύψους €4,5 εκατ. από το Kaizen Foundation αναβαθμίζει το ΕΣΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Famar: Η EBRD μετέχει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με 5,2 εκατ. ευρώ
Famar: Η EBRD μετέχει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με 5,2 εκατ. ευρώ 04/09/2025 - 18:39
Theon: Επεκτείνεται διεθνώς με ιστορικά αποτελέσματα και νέες στρατηγικές - Νέες παραγγελίες και έσοδα-ρεκόρ 05/09/2025 - 08:00
Theon: Επεκτείνεται διεθνώς με ιστορικά αποτελέσματα και νέες στρατηγικές - Νέες παραγγελίες και έσοδα-ρεκόρ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ιράν: Δεκάδες χιλιάδες Ιρανοί συρρέουν για το προσκύνημα της σορού του Χαμενεΐ
    04/07/2026 - 17:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο Γεράσιμος Σιάσος νέος πρόεδρος της Συνόδου Πρυτάνεων
    04/07/2026 - 16:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεοδωρικάκος: Παρεμβάσεις διαφάνειας και προστασίας των πολιτών στις τραπεζικές δανειακές συναλλαγές
    04/07/2026 - 14:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιώργος Καραμέρος: Παραιτείται από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Πρώτος επιλαχών ο Χρ. Σπίρτζης
    04/07/2026 - 14:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τουρκία: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην Άγκυρα ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ
    04/07/2026 - 13:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ κηρύσσει «πόλεμο» στην «κομμουνιστική απειλή» από το όρος Ράσμορ
    04/07/2026 - 13:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παράταση στα φορο-κίνητρα για την αγορά ακινήτων εξετάζει το οικονομικό επιτελείο
    04/07/2026 - 12:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Από το Generative στο Agentic AI: Η νέα πραγματικότητα της εργασίας - το μεγάλο στοίχημα ο άνθρωπος
    04/07/2026 - 11:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πόρτο Χέλι: Η ανάδυση ενός παγκόσμιου προορισμού "ήσυχης" πολυτέλειας -Επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ
    04/07/2026 - 11:21 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Ναυτιλία, ναυπηγεία, λιμάνια και ενέργεια: Η στρατηγική ατζέντα για την επόμενη 25ετία
    04/07/2026 - 10:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Zήτησε συγνώμη η Trivago για βίντεο που θεωρήθηκε ότι υποβαθμίζει την εικόνα της Σαντορίνης
    03/07/2026 - 19:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εικονικής συνταγογράφησης φαρμάκων- Πάνω από 405.000 ευρώ η ζημιά στον ΕΟΠΥΥ
    03/07/2026 - 18:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Αγορές μετοχών από μέλη της διοίκησης μετά τη δημόσια προσφορά
    03/07/2026 - 21:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΣΦΑ: Στα Σκόπια η CEO Maria Sferruzza - Eντός χρονοδιαγραμμάτων η διασύνδεση Φυσικού Αερίου Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας
    03/07/2026 - 19:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πιερρακάκης: Η εποχή της γεωπολιτικής αθωότητας της Ευρώπης τελείωσε
    03/07/2026 - 20:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Παρελθόν και ο Κλάιμπερν

04/07/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Νέων Γυναικών: Ευρεία νίκη στην πρεμιέρα 106-43 την Αλβανία

04/07/2026 - 14:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Breakfast@Star ολοκληρώνει την πορεία του στο πρόγραμμα του Star

03/07/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ισχυρή παρουσία στο YouTube κατέγραψε το Athletiko τον Ιούνιο

03/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τα αναθεωρημένα ESRS για τη βιωσιμότητα

03/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας

03/07/2026 - 13:12
FleetNews
fleetnews.gr

H AVATR έρχεται Ελλάδα μέσω της Autohellas

03/07/2026 - 06:09
FleetNews
fleetnews.gr

MAXUS: Eντυπωσιακή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά

03/07/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Roots Hair Salon – ‘’Hair Awards 2026’’

01/07/2026 - 13:49
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo