Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Επιτροπή Ανταγωνισμού για κλάδο security: Συστάσεις και προειδοποιήσεις αντί τιμωρίας
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
28/01/2022 · 18:22

Επιτροπή Ανταγωνισμού για κλάδο security: Συστάσεις και προειδοποιήσεις αντί τιμωρίας

Η Επιτροπής Ανταγωνισμού εξέτασε καταγγελία κατά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού («ΕΑ») εξέτασε, κατόπιν Εισήγησης, καταγγελία κατά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας για παράβαση των άρθρων 1 Ν. 703/1977 και 1 Ν. 3959/2011 και 101 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης («ΣΛΕΕ»), οι οποίες έχουν μείνει εκτός της διαδικασίας διευθέτησης, και συγκεκριμένα κατά των επιχειρήσεων α) MONDIALPOL HELLAS SECURITY SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (δ.τ. «MONDIALPOL HELLAS SECURITY SERVICES A.E.»), β) ESA SECURITY SOLUTIONS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. «ESA SECURITY SOLUTIONS S.A.»), καθώς και της αυτεπάγγελτης έρευνας της Υπηρεσίας σε επιχειρήσεις στην αγορά της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας για παράβαση των άρθρων 1 Ν. 703/1977 και 1 Ν. 3959/2011 και 101 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με την υπ’ αριθμ. 731/2021 Απόφαση της, η ΕΑ σε Ολομέλεια αποφάσισε ομόφωνα και σε φανερή ψηφοφορία, τα ακόλουθα:

Α. Διαπιστώνει παράβαση, σύμφωνα με τα όσα εκτίθενται στο σκεπτικό της Απόφασης, των άρθρων 1 N. 3959/2011, 1 Ν. 703/1977 και 101 ΣΛΕΕ από την ένωση επιχειρήσεων «ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΈΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ» (ΣΕΕΥΑ), για το χρονικό διάστημα από 25.5.2009 μέχρι 06.09.2011.

Β. Διαπιστώνει ότι λόγω εφαρμογής του άρθρου 25 παρ. 2 του ν. 3959/2011 περί ανώτατου επιτρεπόμενου κατά νόμο ποσού επιβαλλόμενου προστίμου, το πρόστιμο για τη συμμετοχή της ένωσης επιχειρήσεων «ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΈΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ» (ΣΕΕΥΑ) είναι μηδενικό.

Γ. Διαπιστώνει ότι η ατομική επιχείρηση «ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ», παραβίασε τα άρθρα 1 N. 3959/2011 και 1 Ν. 703/1977, για το χρονικό διάστημα από 11.11.2010 μέχρι 12.4.2011.

Δ. Δεν επιβάλλει στην ατομική επιχείρηση «ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ», κατά το σκεπτικό στην Απόφαση, πρόστιμο.

Ε. Υποχρεώνει την ένωση επιχειρήσεων «ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΈΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ» και την ατομική επιχείρηση «ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» να παραλείπουν στο μέλλον τις διαπιστωθείσες στο ως άνω σκεπτικό παραβάσεις.

ΣΤ. Επαπειλεί την ένωση επιχειρήσεων «ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΈΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ»και την ατομική επιχείρηση «ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» με πρόστιμο και χρηματική ποινή, εάν με απόφαση της Επιτροπής βεβαιώνεται η επανάληψη των διαπιστωθεισών παραβάσεων στο μέλλον.

Ζ. Δεν διαπιστώνει παράβαση των άρθρων 1 N. 3959/2011, 1 Ν. 703/1977, κατά το σκεπτικό στην Απόφαση, από τις εταιρείες «MONDIALPOL HELLAS SECURITY SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» και «ISS ASPIS SECURITY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (νυν «ESA SECURITY SOLUTIONS S.A.»).

Ιστορικό
Η καταγγελία στρεφόμενη κατά των ανωτέρω επιχειρήσεων αναφέρεται σε μη νόμιμη εναρμονισμένη πρακτική από τις τρεις εταιρείες σχετικά με υπηρεσίες φύλαξης, κατά παράβαση της νομοθεσίας του ανταγωνισμού. Η καταγγέλλουσα αναφέρεται σε δυο διαγωνισμούς, για τους οποίους υποστήριξε ότι υπήρξε εναρμόνιση των οικονομικών προσφορών των εταιρειών, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 703/1977 και του Ν. 3959/2011.

Στο πλαίσιο εξέτασης της υπόθεσης, έλαβαν χώρα σειρά μέτρων έρευνας και ειδικότερα α) διενεργήθηκαν επιτόπιοι έλεγχοι στα γραφεία εταιρειών παροχής υπηρεσιών φύλαξης, στον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας («ΣΕΕΑ») και στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επανδρωμένων Υπηρεσιών Ασφαλείας («ΣΕΕΥΑ»), στάλθηκαν ερωτηματολόγια σε εταιρείες του κλάδου και σε αναθέτουσες αρχές, λήφθηκαν ανωμοτί καταθέσεις από εκπροσώπους εταιρειών παροχής υπηρεσιών φύλαξης στα γραφεία της ΕΑ και ζητήθηκε η συνδρομή μέσω παροχής στοιχείων δημόσιων υπηρεσιών.

Σχετική αγορά
Κατά την ΕΑ και βάσει των στοιχείων του φακέλου της υπόθεσης, ως σχετική αγορά για τους σκοπούς της παρούσας υπόθεσης θεωρείται η παροχή υπηρεσιών φύλαξης. Οι υπηρεσίες φύλαξης προσφέρονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας υπό επαρκώς ομοιογενείς συνθήκες ανταγωνισμού, καθώς η εμπορική πολιτική των εταιριών δεν διαφοροποιείται βάσει γεωγραφικών κριτηρίων. Ως εκ τούτου, ως γεωγραφική αγορά ορίζεται το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Με βάση το σκεπτικό της Απόφασης της ΕΑ, ο ΣΕΕΥΑ, μέσω των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας («ΚΣΣΕ») του 2009 και 2010 αποσκοπούσε στον καθορισμό της τιμής των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας, ρυθμίζοντας το κέρδος των εργοδοτικών επιχειρήσεων-μελών του συλλόγου και προκαλώντας στρέβλωση του ανταγωνισμού επί των τιμών στην αγορά των διαγωνισμών παροχής υπηρεσιών φύλαξης. Καθίσταται προφανές ότι η εν λόγω αντιανταγωνιστική δράση του ΣΕΕΥΑ είχε ως αντικείμενο τη νόθευση του ανταγωνισμού κατά παράβαση των άρθρων 1 παρ. 1 Ν. 3959/2011, 1 παρ. 1 Ν. 703/1977 και 101 ΣΛΕΕ.

Επίσης, προκύπτει η ανταλλαγή στοιχείων και δη οικονομικών προσφορών μεταξύ εταιρειών που συμμετείχαν στη Διαδικασία Διευθέτησης Διαφορών και της ατομικής επιχείρησης ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ SECURITY, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους σε διαγωνιστικές διαδικασίες που προκηρύχθηκαν κατά τα έτη 2010 και 2011. Οι ως άνω προσφορές, που αποτέλεσαν και το αντικείμενο της υπό εξέταση ανταλλαγής, κατ’ αντιπαραβολή με τα στοιχεία κατακύρωσης του εκάστοτε φορέα, συμπίπτουν απόλυτα αριθμητικά με τις τελικώς κατατεθειμένες. Ειδικότερα, έλαβε χώρα νόθευση των διαγωνιστικών διαδικασιών από τις συμμετέχουσες σε αυτή επιχειρήσεις, δια της, μέσω της ανταλλαγής στοιχείων, υποβολής εικονικών προσφορών από μέρους της ατομικής επιχείρησης ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ SECURITY, με στόχο την εκ των προτέρων συμφωνημένη ανάθεση του έργου σε εταιρεία, η οποία συμμετείχε στη Διαδικασία Διευθέτησης Διαφορών υπό συνθήκες κατ’ επίφαση υγιούς ανταγωνισμού.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης, πέραν των πρακτικών νόθευσης διαγωνισμών που διαπιστώθηκαν ανωτέρω από μέρους της ατομικής επιχείρησης ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ SECURITY, διερευνήθηκαν επίσης, ως προς τη συμβατότητά τους με τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 703/1977 και του Ν.3959/2011, οι πρακτικές των εταιρειών ESA SECURITY SOLUTIONS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, εταιρείας που συμμετείχε στη Διαδικασία Διευθέτησης Διαφορών και MONDIALPOL HELLAS SECURITY SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ως προς δύο (2) διαγωνισμούς για ισάριθμα δημόσια έργα που δημοπρατήθηκαν την περίοδο 2009-2010. Κατά την κρίση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, δεν αποδείχθηκε επαρκώς κατά νόμο ότι οι ανωτέρω πρακτικές αντίκεινται στις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 703/1977 ή/και Ν. 3959/2011.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι από την έρευνα της Υπηρεσίας δεν προέκυψαν στοιχεία συνεννόησης για την κατάθεση ισότιμων προσφορών στους καταγγελλόμενους διαγωνισμούς.

  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
  • ·
  • SECURITY
  • ·
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Το κάρφωμα του Γιάννη με το αριστερό χέρι στην κορυφή του NBA Top-10 (vid)

All Content

Απολαυστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη δεύτερη φιλική νίκη των Μαϊάμι Χιτ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Acer: Πώς θέλει να διπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της στην Ελλάδα και να φτάσει σε τζίρο 10 εκατ. ευρώ το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα δάνεια: Νέοι κανόνες για servicers και οφειλέτες – Οι νέες ρυθμίσεις και οι δικλίδες προστασίας

All Content - BusinessNews.gr

Shield AI – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Από το μνημόνιο συνεργασίας στον σχεδιασμό της παραγωγής - Τα επόμενα βήματα

All Content

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Στην Πεδίο οι δράσεις δημοσιότητας

All Content

Έρευνα Prosumers: Η οικογένεια αλλάζει - Τι δείχνει η ελληνική Gen Z για το μέλλον του θεσμού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ντεμπούτο με ήττα στο Μπρούκλιν για τη βασική πεντάδα των Σίξερς (vids)

All Content

Νίκη των Γουίζαρντς στη Νέα Υόρκη στο ντεμπούτο του Έι Τζέι Ντιμπάντσα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Αξιών Ακινήτων: Το νέο εργαλείο για τις τιμές σε πωλήσεις και ενοίκια - Τι αλλάζει στις αντικειμενικές

All Content - BusinessNews.gr

Open Cosmos: Επεκτείνει το αποτύπωμά της στην Ελλάδα- Το επενδυτικό σχέδιο έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Θετικό το αποτύπωμα Ρούμπιο - Η Ελλάδα αναβαθμίζει τον ρόλο της σε άμυνα και ενέργεια

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

CSRΝews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

CSRΝews.gr

TrophyΤροφή Meet-Up 2026: Πώς η Κυκλική Οικονομία Προσθέτει Αξία στους Πελάτες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Cryred Investments: Στο 98,85% αυξήθηκε το ποσοστό της στη Νίκας
Cryred Investments: Στο 98,85% αυξήθηκε το ποσοστό της στη Νίκας 28/01/2022 - 17:42
ΠΟΕΣΕ: Θετική η απόφαση για επιστροφή σε «μερική κανονικότητα» 28/01/2022 - 19:05
ΠΟΕΣΕ: Θετική η απόφαση για επιστροφή σε «μερική κανονικότητα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συνεργασία ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ και Aegis Insurance Brokers στον τομέα των ναυτασφαλίσεων
    09/10/2026 - 10:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε δημόσια διαβούλευση η επένδυση 161,64 εκατ. ευρώ της ΜΕΒΓΑΛ για νέα μονάδα γιαουρτιού
    09/10/2026 - 10:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Samsung Electronics Hellas γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών με δράσεις και ειδικές προσφορές
    09/10/2026 - 10:27 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ελευσίνα: Αιματηρή επίθεση με πολιτικό υπόβαθρο – Ακροδεξιοί οι δράστες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ
    09/10/2026 - 10:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για το νέο πλαίσιο πρόσβασης ανηλίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
    09/10/2026 - 10:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Β. Κορκίδης (ΕΒΕΠ): Η ενεργειακή διπλωματία μπορεί να αναβαθμίσει τον οικονομικό ρόλο της Ελλάδας
    09/10/2026 - 10:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κλειστή η Γκράβα μέχρι να διαπιστωθεί η προέλευση της οσμής αερίου – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
    09/10/2026 - 10:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ταχιάος: Άμεσα τα μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων στην Κυψέλη
    09/10/2026 - 10:08 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γαλλία: Το μαθητικό κίνημα διαμαρτυρίας έξι μήνες πριν από τις εκλογές
    09/10/2026 - 09:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μετρό Θεσσαλονίκης: «Πράσινο φως» για την κατασκευή της οδού Πόντου στην Καλαμαριά
    09/10/2026 - 09:45 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ
    08/10/2026 - 11:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Αύξηση 8% στις πωλήσεις στο 9μηνο - Πέντε νέα καταστήματα το 2027
    08/10/2026 - 12:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ Fiber: Έφτασε σε 1,5 εκατ. σπίτια σε όλη την Ελλάδα το FTTH ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα
    08/10/2026 - 11:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ανώτατη διπλωματική πηγή: «Η ευαισθησία δεν σημαίνει δικαίωμα» – Τι ειπώθηκε για GSI, Τουρκία και F-35
    08/10/2026 - 13:11 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικός Χρυσός: Σε λειτουργία η μεγαλύτερη ξένη βιομηχανική επένδυση στην Ελλάδα, με ορίζοντα δεκαετιών
    08/10/2026 - 15:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Allwyn WBL1: Οι δηλώσεις ενόψει της 2ης αγωνιστικής

09/10/2026 - 07:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χατζηδάκης: «Θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια του Ηρακλή»

09/10/2026 - 07:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα»: Οι μεγάλες συζητήσεις και τα συμπεράσματα

08/10/2026 - 14:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Dragons' Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη: Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22.10, στον ΣΚΑΪ

08/10/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

08/10/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

08/10/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo