Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τζανακόπουλος: Στα όρια της προβοκάτσιας η αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
30/06/2017 · 03:00

Τζανακόπουλος: Στα όρια της προβοκάτσιας η αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό kontra, σημειώνοντας ότι υιοθετεί αντιπολιτευτική γραμμή στα όρια της προβοκάτσιας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό kontra, σημειώνοντας ότι υιοθετεί αντιπολιτευτική γραμμή στα όρια της προβοκάτσιας.

Ο υπουργός Επικράτειας τόνισε επίσης πως μετά από 8 μήνες καταστροφολογίας για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση που τελικά δεν της βγήκαν, επέλεξε την πολεμική αντιπολίτευση σε θέματα όπως το "Noor 1" αλλά και τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις, όπως είπε, στο κομμάτι της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας αλλά και της αντιστροφής της σχέσης πλήρους- μερικής απασχόλησης.

Για τα "κόκκινα" δάνεια και τις τράπεζες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι το 75% των δανειοληπτών προστατεύεται και δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο και πρόσθεσε πως πλέον οι ελληνικές τράπεζες λειτουργούν σε ένα σταθερό πλαίσιο και καταγράφουν υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια. Για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό εκτίμησε ότι θα μπορέσει να τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο.

Για την απόφαση του Eurogroup είπε ότι έδωσε μια λύση και ολοκλήρωσε ένα δύσκολο κύκλο διαπραγματεύσεων υπογραμμίζοντας πως έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, καθώς αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία της Ελλάδας. Ωστόσο τόνισε ότι θα καθυστερήσει η αποτύπωση των θετικών αποτελεσμάτων στην καθημερινότητα των πολιτών που έχουν πληγεί από την κρίση .

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση πέρα από το κομμάτι της διαπραγμάτευσης όπως στα εργασιακά, όπου ενώ κατά τη διακυβέρνηση των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμάρα, όπως είπε, χάθηκαν χιλιάδες θέσεις, στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χωρίς να έχει καταγράφει υψηλή ανάπτυξη, καταγράφεται μια σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας και νέες θέσεις εργασίας έχουν δημιουργηθεί αλλά έχει αντιστραφεί η σχέση μερικής και πλήρους απασχόλησης με τη δεύτερη να κρατά τη μερίδα του λέοντος. Επίσης σημείωσε πως πλέον οι αρχές λειτουργούν και αναφερθείς στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας είπε ότι προχωρά σε οριζόντιους ελέγχους.

"Η εσωτερική διαφθορά έχει τελειώσει, δεν υπάρχει συναλλαγή για να σβηστούν πρόστιμα", υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε πως "για τις συναλλαγές των μεγάλων επιχειρήσεων πάντα υπήρχαν λεφτά".

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας λέγοντας "στήνουμε το σύστημα υγείας, η κατάσταση σήμερα είναι πολύ καλύτερη, από ό,τι ήταν πριν από δυο χρόνια. Βεβαίως υπάρχουν κενά και πράγματα να γίνουν αλλά έχουμε ανοίξει εκατοντάδες κλίνες σε δημόσια νοσοκομεία, οι άνεργοι δεν φοβούνται ότι θα πάνε για εξέταση και θα τους κυνηγά η εφορία, γίνεται μεγάλη προσπάθεια μέσα σε ένα στενό πλαίσιο δημοσιονομικών περιορισμών" τόνισε.

Ερωτηθείς για τα ληξιπρόθεσμα χρέη και την αδυναμία πολλών πολιτών να ανταπεξέλθουν είπε πως "οι περιορισμοί που υπάρχουν από την επιτήρηση είναι εξαιρετικά έντονοι, ωστόσο σιγά σιγά, θα παίρνουμε πρωτοβουλίες ώστε να μεριμνήσουμε για εκείνους που έχουν πραγματικά αδυναμία να πληρώσουν, ωστόσο η λογική της γενικευμένης ανοχής απέναντι σε μεγαλοοφειλέτες δεν μπορεί να γίνει ανεκτή".

"Η διαδικασία για την πώληση δανείων είναι πολύ συγκεκριμένη και επιβάλλει η τράπεζα κάνει πρόταση στον δανειολήπτη πριν προχωρήσει σε πώληση του δανείου", ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

"Έχει γίνει το καλύτερο δυνατό να μην υπάρξουν επιθετικά funds, δεν αμφισβητεί κανείς ότι υπάρχει υψηλό ποσοστό "κόκκινων” δανείων στις ελληνικές τράπεζες και πρέπει να αντιμετωπιστεί" είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ ερωτηθείς για το εάν χρειάζεται ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απάντησε: "Δεν υπάρχει καμία σκέψη και ανάγκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση, έχουμε το υψηλότερο ποσοστό κεφαλαιακής επάρκειας στην Ευρώπη. Αυτό που πρέπει είναι να βρούμε μια ισορροπία για την προστασία πολιτών που έχουν πραγματική αδυναμία να αποπληρώσουν ώστε να τους εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή ζωή αλλά παράλληλα και να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία ενός σταθερού πλαισίου για τις τράπεζες".

Για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό εκτίμησε ότι θα τεθεί σε λειτουργία στις αρχές Σεπτέμβρη όποτε θα έχει ετοιμαστεί μια μόνιμη πλατφόρμα.

Για τη στάση της ΝΔ είπε ότι επί 8 μήνες καταστροφολογούσε σε σχέση με την οικονομία. Mετά το Eurogroup προσπάθησε να συντηρήσει αυτό το αφήγημα αλλά δεν μπορούσε λόγω των γεγονότων -καθώς οι ελληνικές επιχειρήσεις δανείζονται με χαμηλά επιτόκια και είναι ευθέως ανταγωνιστικές, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας και σειρά άλλοι δείκτες κατέγραφαν θετικά στοιχεία για την ελληνική οικονομία- και έτσι αποφάσισε να αλλάξει τακτική σε κάτι πιο επικίνδυνο, υπογράμμισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Πρόσθεσε δε, "έπαιξε με το ζήτημα των σκουπιδιών, αυτό που έκαναν οι συνδικαλιστές της ΝΔ ήταν να αλλάξουν την ψήφο τους τελευταία στιγμή για να φανεί ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να βρει λύση, όμως το φιάσκο τελείωσε σήμερα" τόνισε.

Συνεχίζοντας είπε για τη ΝΔ πως αυτή επέλεξε μια αντιπολιτευτική πολιτική που ήταν στο όριο της προβοκάτσιας, όπως και αυτό, όπως είπε, που πήγαν να κάνουν με τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια και το ίδιο κάνει και με το "Noor 1”. Όλα της τα σενάρια κατέπεσαν και επιλέγει την πολιτική έντασης, αλλά δεν νομίζω ότι θα της βγει" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για την επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον κρατούμενο Μ. Γιαννουσάκη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε: "Ο κ. Καμμένος επικοινώνησε με έναν κρατούμενο, μετά από αναζήτηση του ίδιου και ο υπουργός Άμυνας ενημέρωσε τον υπουργό Δικαιοσύνης κι εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε τον εισαγγελέα". Προσέθεσε δε πως η όλη ιστορία, όπως αναπτύχθηκε, αποτελεί γελοία κατασκευή. Ερωτηθείς εάν αυτή η υπόθεση βλάπτει την κυβέρνηση, είπε "η ζημιά γίνεται στη ΝΔ που επιλέγει να ταυτιστεί με συγκεκριμένο επιχειρηματία που εμπλέκεται με την υπόθεση. Πρόκειται για ατόπημα της ΝΔ που θα της στοιχίσει πολιτικά".

Για την ΠΟΕ ΟΤΑ και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων είπε "αυτό που κάναμε ως κυβέρνηση ήταν να συνεννοηθούμε και να βρούμε μια λύση που να την αποδέχεται και ο ΑΣΕΠ. Είναι καθ’ όλη νόμιμη και πρόκειται για λύση που ικανοποιεί και την ΠΟΕ-ΟΤΑ και είναι εντός του πλαισίου του Συντάγματος. Είπαμε νέες συμβάσεις γιατί υπάρχει ζήτημα δημόσιας υγείας και μετά να γίνει ο διαγωνισμός. Η βούλησή μας είναι να μπει τέλος σε αυτή την πανσπερμία συμβασιούχων, έχουμε μόνιμους, αορίστου χρόνου, ορισμένου χρόνου" σημείωσε και πρόσθεσε: "Από τη μια θα πρέπει το κράτος να έχει την ευελιξία να απασχολεί εργαζόμενους για ορισμένο χρόνο και έργο αλλά υπάρχουν συμβασιούχοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αυτές λοιπόν θα πρέπει να καλύπτονται από υπαλλήλους αορίστου χρόνου".

Για τις τηλεοπτικές άδειες και την καθυστέρηση του διαγωνισμού είπε ότι "είναι ζήτημα του ΕΣΡ, γιατί δεν ρωτάτε τη ΝΔ γιατί καθυστερεί το συμβούλιο με τις αδειοδοτήσεις;". Σημείωσε δε ότι για την καθυστέρηση πρέπει να απαντήσουν το ΕΣΡ και η ΝΔ. Πάντως υπογράμμισε ότι η διαδικασία πρέπει να κινηθεί τάχιστα, το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει αρρύθμιστο εδώ και χρόνια. "Οι ανεξάρτητες αρχές πρέπει να υλοποιούν τους νόμους της κυβέρνησης, το θέμα δεν χρεώνεται πολιτικά στην κυβέρνηση, εάν κάποιος θέλει να το χρεώσει στην κυβέρνηση κάνει λάθος" τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι στις αυριανές εργασίες του Συνεδρίου θα εκπροσωπήσει θεσμικά την κυβέρνηση και το κόμμα του. Ωστόσο είπε για τη συνέντευξη του κ. Θεοχαρόπουλου που προηγήθηκε ότι αυτό που προτείνει είναι μια εθνική συνεννόηση με επιχείρημα ότι θα βάλει φρένο στις πελατειακές σχέσεις. "Δεν νομίζω ότι αυτό που προτείνει, καταπολεμά τις πελατειακές σχέσεις", είπε και πρόσθεσε ότι η εθνική συνεννόηση είναι αναγκαία για να αντιμετωπίσουμε τις εκβιαστικές απαιτήσεις των δανειστών, μα η ΝΔ δεν έχει καμία διάθεση να προστατεύσει την κοινωνία από τους δανειστές γιατί συμφωνεί με τους δανειστές - μας λέει ότι είναι έτοιμη να απορυθμίσει τις εργασιακές σχέσεις να μειώσει κι άλλο το κοινωνικό κράτος", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: "Εγώ χτυπάω το επιχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον πυρήνα του. Η κεντροαριστερά στην Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πολιτικό δίλλημα: ή θα συνεχίσει να ταυτίζεται με τη ΝΔ και τις τοποθετήσεις της ή θα πρέπει να αφουγκραστεί την κοινωνία".

Για τις δημοσκοπήσεις είπε πως για πολλούς λόγους και για πολιτικούς που σχετίζονται με την εκπροσώπηση συμφερόντων δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι αξιόπιστο εργαλείο, ωστόσο ο κ. Τζανακόπουλος είπε "δεν πετάμε στα σύννεφα, είναι λογικό ότι όταν εφαρμόζεις ένα δύσκολο πρόγραμμα, θα υπάρχουν και απογοητεύσεις - το θέμα είναι να υπηρετήσουμε ένα πολιτικό σχέδιο ώστε στα δυο χρόνια που απομένουν να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της. κοινωνίας".
Για το χρέος τόνισε πως η κυβέρνηση είχε εξηγήσει ότι η όλη συζήτηση αφορούσε τη συγκεκριμενοποίηση των μέτρων για εφαρμογή μετά το 2018. "Το σημαντικό ζήτημα είναι να εξυπηρετούμε το χρέος μας χωρίς δανεισμό από τον επίσημο τομέα" επανέλαβε.

Τέλος για το Κυπριακό είπε ότι η ελληνική θέση είναι διακηρυγμένη: "Θέλουμε λύση αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις - παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στα κριτήρια που έχουμε θέσει".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  • ·
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιαμπουσέλε: «Όνειρό μου να παίξω σε μία ομάδα με φιλάθλους όπως του Παναθηναϊκού»

All Content

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος σύλλογος για εμένα» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Concordia Healthcare Partners: Το νέο επενδυτικό fund του Βασίλη Κάτσου

All Content - BusinessNews.gr

Zaro΄s: Αύξηση τζίρου 1,3% και άλμα κερδών 69,4%

All Content - BusinessNews.gr

Flora Food: Στα 185,6 εκατ. ευρώ το συνολικό αποτύπωμα στην Ελλάδα

All Content

Η Choose υπογράφει το rebranding στα myPoint της ΑΑΔΕ

All Content

Growthfund: Media spec 600.000 ευρώ

FleetNews

Στρατηγική συνεργασία incharge και Ελληνικός Χρυσός

FleetNews

Το Ford Ranger PHEV ως… γεννήτρια

FleetNews

ΔΕΗ blue – Visa: Eπιβράβευση έως 18€ τον μήνα για τη φόρτιση EV

All Content

Επίσημα στον Άρη ο Ματ Μόργκαν μέχρι το 2028

All Content

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

All Content - BusinessNews.gr

Πώς «σώθηκε» το κορωνέικο ελαιόλαδο από τον αποκλεισμό στις διεθνείς αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Η QnR επεκτείνεται στην Πολωνία με την εξαγορά της E-XIM IT και ενισχύει τη διεθνή της παρουσία

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Άλμα 35% στις πωλήσεις το α' τρίμηνο - Εισπράξεις άνω των 1,7 δισ. ευρώ από το Ελληνικό

FleetNews

BMW Group: Ολοκλήρωση επένδυσης 1,7 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ

FleetNews

Ηλεκτρική και πιστή στο DNA της Honda, η WN7 έρχεται στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

CSRΝews.gr

Athens Open 2026: Η Star Automotive Ελλάς στηρίζει τη μεγάλη επιστροφή του γυναικείου τένις

CSRΝews.gr

«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον 1ο Κύκλο Green Skills Training

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΔΕ: Ζητά νομοθετική ρύθμιση για τα υποθηκοφυλακεία
ΕΔΕ: Ζητά νομοθετική ρύθμιση για τα υποθηκοφυλακεία 30/06/2017 - 03:00
Θεσσαλονίκη: Περισσότερα τα «λουκέτα» το πρώτο εξάμηνο 30/06/2017 - 03:00
Θεσσαλονίκη: Περισσότερα τα «λουκέτα» το πρώτο εξάμηνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Allianz: Προχωρά σε περικοπή 1.800 θέσεων εργασίας λόγω χρήσης της ΑΙ
    08/07/2026 - 20:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • DOTSOFT: Οι Νικόλαος Κούλης και Ιωάννης Καλαντζής νέα μέλη στο ΔΣ
    08/07/2026 - 20:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ρολό κοτόπουλο για σαλμονέλα
    08/07/2026 - 19:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Περιφέρεια Αττικής: Αντιπλημμυρικά έργα ύψους 2,58 εκατ. ευρώ στον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
    08/07/2026 - 19:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων
    08/07/2026 - 18:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Πιθανότατα θα χτυπήσουμε ξανά το Ιράν απόψε
    08/07/2026 - 18:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στο 2,50% αυξήθηκε το επιτόκιο του ομολόγου 300 εκατ. ευρώ
    08/07/2026 - 18:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 2,14%, στα 360,41 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    08/07/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βασίλης Κικίλιας: Εγκαινίασε τον νέο Επιβατικό Σταθμό Παξών και ανακοίνωσε νέες παρεμβάσεις για το νησί
    08/07/2026 - 17:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μαρκ Ρούτε: “Το ζήτημα των S-400 αφορά αποκλειστικά ΗΠΑ και Τουρκία”
    08/07/2026 - 17:42 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Concordia Healthcare Partners: Το νέο επενδυτικό fund του Βασίλη Κάτσου
    08/07/2026 - 14:59 ΥΓΕΙΑ
  • Προοδευτική: Τι απαντά για LDA Capital - Διαψεύδει δημοσιεύματα και προειδοποιεί με νομικές ενέργειες
    08/07/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η QnR επεκτείνεται στην Πολωνία με την εξαγορά της E-XIM IT και ενισχύει τη διεθνή της παρουσία
    08/07/2026 - 07:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Zaro΄s: Αύξηση τζίρου 1,3% και άλμα κερδών 69,4%
    08/07/2026 - 11:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρεκόρ ξένων άμεσων επενδύσεων στην Ελλάδα το 2025 - Ανήλθαν στα 12,86 δισ. δολάρια
    08/07/2026 - 09:00 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«All Star Basket» στη Μύκονο! Σλούκας, Βέσελι και Ντάνστον απολαμβάνουν τις διακοπές τους (vid)

08/07/2026 - 18:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζιάγκος: «Να βάλουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο στον ευρωπαϊκό μπασκετικό χάρτη»

08/07/2026 - 17:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

08/07/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Athens Open 2026: Η Star Automotive Ελλάς στηρίζει τη μεγάλη επιστροφή του γυναικείου τένις

08/07/2026 - 12:56
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το πρώτο Pop-Up Store της La Mer στην Ελλάδα, στην Astir Marina Βουλιαγμένης

08/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι πρεμιέρες «Eddington», «Black Phone 2», «Shell» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

08/07/2026 - 11:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: 6.230.000 πολίτες έχουν παρακολουθήσει αθροιστικά έως τώρα τους αγώνες του Μουντιάλ

08/07/2026 - 10:43
FleetNews
fleetnews.gr

Στρατηγική συνεργασία incharge και Ελληνικός Χρυσός

08/07/2026 - 04:59
FleetNews
fleetnews.gr

Το Ford Ranger PHEV ως… γεννήτρια

07/07/2026 - 09:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kathy Heyndels Fashion Show”

04/07/2026 - 16:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo