Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του 22χρονου
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
07/05/2021 · 15:26

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του 22χρονου

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 22χρονος ο οποίος ακολούθησε, με το μόριο του έξω από το παντελόνι, νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε βάρος του νεαρού, που οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα φορώντας χειροπέδες και κρύβοντας το πρόσωπο του με ένα μπουφάν, ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 22χρονος θα δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.

Θυμίζουμε ότι άλλη μια γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 22χρονου τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ εκείνη κινούνταν στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, ήταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό.

Στο μεταξύ το τελευταίο θύμα δέχθηκε του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις τραγικές στιγμές που έζησε.

«Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου, Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα. Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν».

Τέσσερις ακόμη καταγγελίες γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, σαν και αυτή της Ν. Σμύρνης, ερευνάται αν προέρχονται από τον ίδιο δράστη.

Ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, κατηγορούμενος για το σοκαριστικό περιστατικό παρενόχλησης με θύμα νεαρή σοπράνο τα ξημερώματα της Τετάρτης, εξετάζεται αν έχει προβεί σε παρόμοιες πράξεις.

Το βίντεο που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το θύμα και καταγράφει το πρόσωπο του άνδρα προκάλεσε τη σύλληψή του, αλλά και σειρά καταγγελιών από γυναίκες που υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματά του. Αν και ο 22χρονος τα αρνήθηκε όλα στους αστυνομικούς, τα ρούχα που φαίνεται να φοράει στο βίντεο βρέθηκαν έπειτα από έρευνα στο σπίτι του. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριό του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Εχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης». Με αυτή την ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook, συνοδευόμενη από βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα στην είσοδο του σπιτιού της, η νεαρή σοπράνο είχε περιγράψει την παρενόχληση που δέχτηκε από τον νεαρό άνδρα αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Οπως φαίνεται στο βίντεο περίπου 10 δευτερολέπτων, αφού η κοπέλα μπαίνει στην πολυκατοικία όπου διαμένει, ο άνδρας, ο οποίος φοράει βερμούδα, πλησιάζει την είσοδο, κοιτάει μέσα από την τζαμαρία, και όταν διαπιστώνει ότι η πόρτα είναι κλειστή αποχωρεί. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η νεαρή σοπράνο στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, αντιλήφθηκε ότι ο επιδειξίας την ακολουθούσε ενώ περπατούσε στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Δεν της μίλησε σε κανένα σημείο της διαδρομής προς το σπίτι της, ενώ η ίδια αντιλήφθηκε πως ο άνδρας κυκλοφορούσε έχοντας το μόριό του σε κοινή θέα, αργότερα, βλέποντας το βίντεο από την κάμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Αμέσως μετά την ανάρτησή της, η σοπράνο δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, με αρκετές γυναίκες να αναγνωρίζουν τον άνδρα, υποστηρίζοντας πως και οι ίδιες έχουν πέσει θύματα παρενόχλησης από εκείνον. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, τοποθετούν την αρρωστημένη δράση του στην περιοχή του Αιγάλεω.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προχώρησαν αμέσως σε έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού, το πρόσωπο του οποίου είχε καταγραφεί καθαρά από την κάμερα. Παράλληλα, οι Αρχές πήραν αποτυπώματα και από την είσοδο της πολυκατοικίας. Το απόγευμα της Πέμπτης η καταγγέλλουσα κλήθηκε στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης για να αναγνωρίσει τον άνδρα που είχε προσαχθεί από τους αστυνομικούς. Αφού επιβεβαίωσε ότι ο 22χρονος ήταν το πρόσωπο που την ακολουθούσε, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του.

Η συγκεκριμένη δεν είναι η μόνη καταγγελία για παρενόχληση που έχει γίνει στις Αρχές τις τελευταίες ημέρες. Τα ξημερώματα της Τρίτης μια 20χρονη υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από οδηγό ταξί στην καρδιά της Αθήνας. Σε ανάρτησή της στο facebook περιγράφει: «Πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχείων, όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως τη Στουρνάρη, όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διάφορα για την εμφάνισή μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του, να πάμε βόλτα κ.λπ. Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο, κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει». Η 20χρονη έβαλε τις φωνές και κατάφερε, τελικά, να γλιτώσει. «Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει, ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα».

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, που ξεκίνησαν αμέσως τις αναζητήσεις, συγκεντρώνοντας βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες που υπήρχαν στα σημεία από τα οποία πέρασε το ταξί. Σύμφωνα με τις περιγραφές της 20χρονης, ο άνδρας ήταν «όχι πολύ ψηλός, ανοιχτόχρωμος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε κοντά μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα και η ηλικία του ήταν γύρω στα 40+».

Σε καταγγελίες για παρενόχληση προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες και τρία νεαρά κορίτσια στη Βούλα. Οπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ο μελαμψός δράστης που φορούσε τζόκεϊ τους επιτέθηκε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, δήθεν ζητώντας βοήθεια για να πάει στο Ελληνικό. Οι Αρχές, που εξετάζουν τις καταγγελίες, εκτιμούν πως πρόκειται για απόπειρες κλοπής και όχι για σεξουαλική παρενόχληση.

  • ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  • ·
  • ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ματέο: Μάθημα ενόψει Ελλάδας η ήττα από την Πορτογαλία

All Content

Σπανούλης: «Πρέπει να έχουμε μόνο την Ισπανία στο μυαλό μας» - Τι είπε ο Μπαγκάτσκις (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΜΕΓΑ: Νέα αύξηση τζίρου το 2025 με έμφαση στη στήριξη εργαζομένων και καταναλωτών

All Content - BusinessNews.gr

ΒΙΟΤΕΡ: Ανεβάζει την τιμή της ΑΜΚ και «τρέχει» το σχέδιο εξυγίανσης – Στόχος η επιστροφή στο ταμπλό

All Content

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Επαναπροκύρηξη spec 982,3 χιλ. ευρώ για τα Κ.Ε.ΠΕ.Α.

All Content

Ελληνικά Οινοποιεία: Νέος CEO ο Βασίλης Ανδρικόπουλος

FleetNews

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

FleetNews

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

All Content

Επιδόσεις ρεκόρ από Κέιτλιν Κλαρκ και Έιντζελ Ρις στο WNBA (pics & vids)

All Content

Η Μινεσότα παίρνει Κόντι Γουίλιαμς και στέλνει τον Τζος Γκριν στη Γιούτα

All Content - BusinessNews.gr

3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,74%, κέρδη 26,37% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Η Energean επεκτείνεται στην Αίγυπτο – Αποκλειστικές συνομιλίες για assets της BP έναντι 1 δισ. δολαρίων

FleetNews

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

FleetNews

Η Geely αναδεικνύεται η πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

CSRΝews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

CSRΝews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δ. Μιχαηλίδου: Πρότασή μας είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί να επαναλειτουργήσουν στις 24 Μαΐου
Δ. Μιχαηλίδου: Πρότασή μας είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί να επαναλειτουργήσουν στις 24 Μαΐου 07/05/2021 - 15:24
Εισαγγελική παρέμβαση για αναρτήσεις κατά δικαστικών που έκριναν υποθέσεις επιμέλειας ανήλικων τέκνων 07/05/2021 - 15:32
Εισαγγελική παρέμβαση για αναρτήσεις κατά δικαστικών που έκριναν υποθέσεις επιμέλειας ανήλικων τέκνων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι ΗΠΑ «βάζουν χέρι» στο πετρέλαιο της Βενεζουέλας - Συμφωνία-μαμούθ για 65 δισ. βαρέλια
    29/08/2026 - 11:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ηράκλειο: Πάνω από τα 10 εκατ. οι επιβάτες και φέτος στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»
    29/08/2026 - 11:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Euronext Athens: Κέρδη 229% για τον βασικό δείκτη από το 2021 - Αποδόσεις έως και 1.926%
    29/08/2026 - 10:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026
    29/08/2026 - 10:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    29/08/2026 - 09:00 MEDIA
  • Μη κρατικά ΑΕΙ: Το υπουργείο Παιδείας επαναδειοδοτεί Keele και York μετά τις ακυρωτικές αποφάσεις του ΣτΕ
    28/08/2026 - 21:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Πάνω από 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός πριν από τις εκλογές
    28/08/2026 - 21:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μύκονος: Λουκέτο από την Εφορία σε περίπτερο - Δεν εξέδωσε αποδείξεις άνω των 90.000 ευρώ σε τέσσερις μήνες
    28/08/2026 - 20:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη οι συναλλαγές της Παρασκευής, αλλά τρίτη διαδοχική εβδομαδιαία πτώση
    28/08/2026 - 19:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Νέα τριετής συλλογική σύμβαση – Κατώτατος μισθός έως 1.600 ευρώ και αυξημένες παροχές
    28/08/2026 - 19:35 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ποδόσφαιρο: Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
    28/08/2026 - 15:19 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • 3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα
    28/08/2026 - 12:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.682,42 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,58%
    28/08/2026 - 13:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Ξεκινάει την Τρίτη στη Νέα Μάκρη τη νέα δράση «Το Επιμελητήριο στη Γειτονιά σου»
    28/08/2026 - 14:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολιτική μας η στήριξη της μεταποίησης, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας
    28/08/2026 - 13:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ψυχικό: Απέκτησε τον Αμερικανό γκαρντ Ντάριους Κουίσινμπερι

29/08/2026 - 07:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ματέο: Μάθημα ενόψει Ελλάδας η ήττα από την Πορτογαλία

29/08/2026 - 07:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

INTERSPORT και FIBA σε παγκόσμια συνεργασία έως το 2031

28/08/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΔΙΠΥ: Στη Black Olive ο λογαριασμός επικοινωνίας για την 90ή ΔΕΘ

28/08/2026 - 11:48
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

28/08/2026 - 10:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

28/08/2026 - 10:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

28/08/2026 - 09:35
FleetNews
fleetnews.gr

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

28/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo