Κυριακή, 30 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
11ο Thessaloniki Tax Forum: Ανάλυση θεμάτων της πραγματικής οικονομίας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
19/11/2019 · 15:47

11ο Thessaloniki Tax Forum: Ανάλυση θεμάτων της πραγματικής οικονομίας

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετεχόντων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 11ου Thessaloniki Tax Forum, το οποίο διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη φορολογική του επιτροπή.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google


Με τον επίκαιρο τίτλο «Φορολογία και Οικονομική Ανάπτυξη με κλειδί την ψηφιακή ωριμότητα» στο επίκεντρο του 11ου Thessaloniki Tax Forum, αναλύθηκαν όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν σήμερα την πραγματική οικονομία.

Σ’ ένα συνεδριακό περιβάλλον γόνιμου προβληματισμού και εποικοδομητικού διαλόγου, το Forum φιλοξένησε εκπροσώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας, εμπειρογνώμονες, στελέχη της πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας και στελέχη επιχειρήσεων.

Το συνέδριο άνοιξε με τον χαιρετισμό του Αντιπροέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Βασίλη Καφάτου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: "Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της δημόσιας διοίκησης και των φορολογικών αρχών της Ελλάδας θα βελτιώσει την αποδοτικότητα του δημοσίου, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και κόστος στις επιχειρήσεις, θα περιορίσει τις δυνατότητες διαφθοράς αυξάνοντας τη διαφάνεια αλλά και την εμπιστοσύνη στους κρατικούς θεσμούς, κυριότερα όμως μπορεί να δώσει ώθηση στην επιχειρηματικότητα".

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νικόλαος Μπακατσέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε ότι: "Η χώρα έχει πλέον εξέλθει από μια μακρά και πολυτάραχη μνημονιακή περίοδο που μας κληροδότησε βεβιασμένες φορολογικές πολιτικές με κύριο χαρακτηριστικό την υπερφορολόγηση. Επιχειρήσεις και πολίτες πλέον αποζητούν συνθήκες φορολογικής κανονικότητας, όπου θα εξασφαλίζεται η αποτελεσματική, λειτουργική, δίκαιη και σταθερή φορολογία σε όλη της την έκταση".

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου από το βήμα του Συνεδρίου τόνισε ότι: "Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θέτουμε τα θεμέλια για την οικονομική αναγέννηση της Ελλάδας" και συνέχισε λέγοντας: "Είμαι σίγουρος ότι η στοχευμένη μείωση της φορολογίας θα οδηγήσει και σε μείωση της φοροδιαφυγής. Το στοιχείο, όμως, που με κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο ότι θα αποκτήσουμε φορολογική συνείδηση είναι ότι από εδώ και στο εξής κάθε συμπατριώτης μας συνειδητοποιεί ότι πλέον οι φόροι που καταβάλλει βασίζονται στην αρχή της ανταποδοτικότητας. Δεν είναι μια «τιμωρία» την οποία επιβάλλει το κράτος, αλλά η εγγύηση της λειτουργίας ενός κανονιστικού πλαισίου στην πατρίδα μας".

Ο Πρόεδρος της Φορολογικής Επιτροπής, του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Σταύρος Κώστας, ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι: "Στη σημερινή συγκυρία, η ελληνική οικονομία απαιτεί την εφαρμογή ενός νέου μείγματος οικονομικής πολιτικής, όχι μόνο με αντιστροφή της υπερφορολόγησης, αλλά και με ευρύτερο ζωντανό όραμα στο μέτωπο της φορολογίας (δομικού λειτουργικού και κυκλικού χαρακτήρα), για τη δημιουργία ενός πιο φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος, με δεδομένη την παρατηρούμενη αυξημένη εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό αλλά και τις διεθνείς αγορές. Είναι αυτονόητο, ότι στο βαθμό που θα ικανοποιηθεί η προϋπόθεση αυτή, θα εξασφαλιστεί πρόσθετο σημαντικό εφαλτήριο για την απογείωση της οικονομίας".

Ιδιαίτερα αισιόδοξος δήλωσε από το βήμα του 11ου Thessaloniki Tax Forum ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γεώργιος Πιτσιλής καθώς όπως ανέφερε η πορεία των εσόδων μέχρι στιγμής έχει θετικό πρόσημο: "Θετικά και πάνω από τους στόχους έχουν κινηθεί και οι επιστροφές. 3.930.000.000 ευρώ έχουν επιστραφεί και σε πολίτες. Προχωράμε στην ψηφιοποίηση των δηλώσεων φορολογίας κεφαλαίου, το νομοθετικό πλαίσιο είναι έτοιμο, αισιοδοξούμε ότι θα το δούμε ψηφισμένο τις επόμενες ημέρες, ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε ανοίξει την εφαρμογή για τις δηλώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων και παράλληλα εργαζόμαστε εντατικά, ώστε να υιοθετήσουμε ένα σύστημα πληρωμών, όπου οι πληρωμές θα εμφανίζονται άμεσα στον οφειλέτη για να μη χρειάζεται να πάνε οι ενδιαφερόμενοι στην αρμόδια ΔΥΟ για γίνει άμεσα η συναλλαγή. Προχωράμε με πολύ μεγάλη ένταση το τρίπτυχο, ηλεκτρονικά βιβλία, ηλεκτρονική τιμολόγηση, διασύνδεση φορολογικών μηχανισμών με τα πληροφοριακά συστήματα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων".

Ο Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε τον σημαντικό και αναβαθμισμένο ρόλο του Κέντρου Διαλειτουργικότητας Υπηρεσιών, το οποίο επιτρέπει την υλοποίηση σύνθετων υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη και της επιχείρησης.

Την πρώτη ενότητα του Συνεδρίου με θέμα «Ψηφιακός μετασχηματισμός- Κλειδί για τη Φορολογία» συντόνισε ο Κώστας Σφακάκης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέλος Φορολογικής Επιτροπής, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και συμμετείχαν οι: Στέφανος Μήτσιος, Επικεφαλής Τμήματος Φορολογικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, EY, Παναγιώτης Σελέκος, Tax Director, PwC Greece, Στέφανος Τεντολούρης, Senior Manager, Tax Services, Deloitte Greece, Γεωργία Βουτσά, Senior Associate, Tax & Accounting, Zepos & Yannopoulos και ο Σωτήρης Γιούσιος, Senior Tax Partner, Grant Thornton Greece.

Στη δεύτερη ενότητα του 11oυ Thessaloniki Tax Foum με θέμα «Φορολογική συνείδηση και συμμόρφωση- βήμα στην ανάπτυξη» συντονιστής ήταν ο Ιωάννης Δρυλλεράκης, Διευθύνων Εταίρος, Δρυλλεράκης & Συνεργάτες και συμμετείχαν οι: Γεωργία Σταματέλου, Γενική Διευθύντρια/Επικεφαλής Φορολογικών & Νομικών Υπηρεσιών, KPMG Greece, Γεώργιος Σταματίου, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, Αντιπρόεδρος, ΣΟΛ Crowe, Δημήτριος Πανοζάχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Ορθολογισμός Α.Ε., Βαγγέλης Αμπελιώτης, Πρόεδρος, Abeliotis & Associates και η Ασπασία Μαλιάγκα, Tax Director, Mazars Greece.

Στην τρίτη ενότητα του Συνεδρίου με θέμα «Αποτελεσματική απονομή φορολογικής δικαιοσύνης στην ψηφιακή εποχή» συντονιστής ήταν ο Ιωάννης Σταυρόπουλος, Διαχειριστής Εταίρος, Σταυρόπουλος & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία και συμμετείχαν οι: Μιχάλης Πικραμένος, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και Αναπληρωτής Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Κατερίνα Σαββαΐδου, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ, Κάτοχος της έδρας Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Φορολογική Πολιτική και Διοίκηση, τ. Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Παναγιώτης Πόθος, Εταίρος, Δικηγορική Εταιρία Κυριακίδης Γεωργόπουλος και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, Νομικός Σύμβουλος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην τέταρτη ενότητα του Συνεδρίου με θέμα την ομαλοποίηση της φορολογίας και τον αντίκτυπο στην επιχειρηματικότητα συντονιστής ήταν ο Ηλίας Σπυρτούνιας, Γενικός Διευθυντής, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και συμμετείχαν οι: Παναγιώτης Χασάπης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων, Ευθύμης Κωνσταντόπουλος, Γενικός Διευθυντής και Mέλος του ΔΣ, Ακρίτας και ο Αριστείδης Ζέρβας, Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου, Kleemann Group.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, από το βήμα του 11oυ Thessaloniki Tax Forum αναφερόμενος στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο τόνισε ότι: "Αποτελεί μια κορυφαία τομή και καταδεικνύει ότι η φορολογική πολιτική πρέπει να προσλαμβάνει αναπτυξιακή διάσταση. Σε αυτό το νομοσχέδιο εμπεριέχονται μειώσεις φόρων, μέτρα για την επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, μέτρα με κοινωνική διάσταση, καθώς και παρεμβάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα". Τέλος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: "Η μείωση του ΕΝΦΙΑ ήταν μόνο η αρχή. Θα υπάρξει και νέα μείωση όταν οριστικοποιηθούν οι τιμές από την εναρμόνιση εμπορικών και αντικειμενικών αξιών που βρίσκεται σε εξέλιξη".

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΠΚ 2027: Η Γαλλία 84-69 στη Σουηδία, προβάδισμα για Κατάρ η Φινλανδία

All Content

Με τριπλ-νταμπλ του Ντιμιτρίεβιτς και διψήφιο Μόουζες Ράιτ, τα Σκόπια 91-59 στην Αυστρία

All Content - BusinessNews.gr

Με περισσότερους από 1.660 κωδικούς ξεκινάει η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών

All Content - BusinessNews.gr

Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Κέρδη 229% για τον βασικό δείκτη από το 2021 - Αποδόσεις έως και 1.926%

All Content

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Επαναπροκύρηξη spec 982,3 χιλ. ευρώ για τα Κ.Ε.ΠΕ.Α.

All Content

Ελληνικά Οινοποιεία: Νέος CEO ο Βασίλης Ανδρικόπουλος

FleetNews

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

FleetNews

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

All Content

Ρουμανία-Βουλγαρία 86-103 με διαστημικό Βεζένκοφ! (vid)

All Content

ΠΠΚ 2027: Στην παράταση η Γερμανία την Πολωνία, δύσκολα η Κροατία την Ολλανδία

All Content - BusinessNews.gr

Διεύρυνση της λίστας των προϊόντων με μειωμένες τιμές – Έρχεται παράταση επιδότησης του ντίζελ

All Content - BusinessNews.gr

ΜΕΓΑ: Νέα αύξηση τζίρου το 2025 με έμφαση στη στήριξη εργαζομένων και καταναλωτών

All Content - BusinessNews.gr

3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα

FleetNews

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

FleetNews

Η Geely αναδεικνύεται η πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

CSRΝews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

CSRΝews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εορταστικά δώρα στο Πωλητήριο του Μουσείου Ακρόπολης
Εορταστικά δώρα στο Πωλητήριο του Μουσείου Ακρόπολης 19/11/2019 - 15:43
Συνάντηση Προέδρων επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό 19/11/2019 - 15:54
Συνάντηση Προέδρων επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    30/08/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θεσσαλονίκη: Εθελοντές ανέσυραν από τον Θερμαϊκό 336 κιλά απορριμάτων και δύο πατίνια
    30/08/2026 - 14:18 ESG
  • Ισλανδία – Δημοψήφισμα για επανάληψη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε.: Επικράτησε το «όχι»
    30/08/2026 - 13:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Nvidia: Καθαρά κέρδη 59,688 δισ. δολάρια για το β΄ τρίμηνο του 2026, αυξημένα κατά 126%
    30/08/2026 - 13:28 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Μητσοτάκης: Η Θεσσαλονίκη έχει ένα «χρωστούμενο» λιγότερο με την επέκταση του Μετρό στην Καλαμαριά
    30/08/2026 - 13:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΕΘ: Επί τάπητος μέτρα που θα «αγγίζουν» το σύνολο των πολιτών
    30/08/2026 - 12:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανάδειξη του Παναχαϊκού Όρους: Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, υποδομές πεζοπορίας και δασικής αναψυχή
    30/08/2026 - 12:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η άνοδος του pet sitting στην Ελλάδα - Πόσο κοστίζει η φιλοξενία
    30/08/2026 - 11:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελβετία - Ενοπλη επίθεση: Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών - Μία 22χρονη γυναίκα νεκρή
    30/08/2026 - 11:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στ. Παπασταύρου: «Τρία Ειδικά Χωροταξικά, μία ενιαία στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη»
    30/08/2026 - 10:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Με περισσότερους από 1.660 κωδικούς ξεκινάει η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών
    30/08/2026 - 10:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σταφίδα: Ο ελληνικός χρυσός του Αυγούστου - Η άνοδος και η πτώση της
    30/08/2026 - 09:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η άνοδος του pet sitting στην Ελλάδα - Πόσο κοστίζει η φιλοξενία
    30/08/2026 - 11:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανάδειξη του Παναχαϊκού Όρους: Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, υποδομές πεζοπορίας και δασικής αναψυχή
    30/08/2026 - 12:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    30/08/2026 - 09:00 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026-27: Οι βασικές πεντάδες των 30 ομάδων

30/08/2026 - 18:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

30/08/2026 - 18:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

INTERSPORT και FIBA σε παγκόσμια συνεργασία έως το 2031

28/08/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΔΙΠΥ: Στη Black Olive ο λογαριασμός επικοινωνίας για την 90ή ΔΕΘ

28/08/2026 - 11:48
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

28/08/2026 - 10:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

28/08/2026 - 10:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

28/08/2026 - 09:35
FleetNews
fleetnews.gr

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

28/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo