Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΠΑΣΟΚ: Κόντρες, αιχμές και υψηλοί τόνοι στο debate των υποψηφίων για την αρχηγία
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25/09/2024 · 08:05

ΠΑΣΟΚ: Κόντρες, αιχμές και υψηλοί τόνοι στο debate των υποψηφίων για την αρχηγία

'Εντονη αντιπαράθεση των υποψηφίων προέδρων για τις υποκλοπές

Τα θέματα της Οικονομίας και το σχέδιο που πρέπει να εκπονήσει για ισχυρή ανάπτυξη ήταν ο πρώτος κύκλος της συζήτησης στο debate των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Ωστόσο η συζήτηση επεκτάθηκε εμμέσως και σε ευρύτερα θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Ο διάλογος ήταν εξ αρχής ζωηρός με τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχει απ΄ευθείας συζήτηση και αντιπαράθεση με τον Παύλο Γερουλάνο για τα κόκκινα δάνεια υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει στο πρόγραμμά του συγκεκριμένη πρόταση ενώ στη παρατήρηση του κ. Γερουλάνου για θέσπιση δανειολόγειου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναρωτήθηκε για δεν συνέβαλε στη βελτίωση της θέσης του ΠΑΣΟΚ για να απαντήσει ο Παύλος Γερουλάνος οτι δεν προκάλεσε , ως Πρόεδρος, τέτοια εσωκομματική συζήτηση.

Παρενέβη η Αννα Διαμαντοπούλου υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης των μικρομεσαίων και σε ερώτηση για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών την χαρακτήρισε ισοπεδωτική και πως χρειάζεται εξορθολόγηση και σταθερή φορολογική πολιτική, ώστε να αυξηθούν οι επενδύσεις και να ενισχυθεί η παραγωγή.

Σε παρέμβασή του ο Χάρης Δούκας σχολιάζοντας αναφορά της Νάντιας Γιαννακοπούλου για την ανάγκη να μπει τάξη στο χώρο των Πανεπιστημιών που θα βοηθήσει την ανάπτυξη , εμφανίστηκε θετικός στην αναθεώρηση του άρθρου 16.

Αντιπαραθέσεις και αιχμές στο debate του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την εξωτερική πολιτική

« Η συμφωνία των Πρεσπών έχει σοβαρά προβλήματα και τα είχα επισημάνει εγκαίρως. Από την ώρα που είναι διακρατική συμφωνία πρέπει να τηρείται », τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου όταν ρωτήθηκε για τη στάση της ηγεσίας της Βόρειας Μακεδονίας που την αμφισβητεί . Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έχει όλα τα μέσα για να υπερασπισθεί τα θετικά της συμφωνίας. Η κ. Διαμαντοπούλου χαρακτήρισε νέα πρόκληση την αναφορά του Ταγίπ Ερντογάν, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, να αναγνωριστεί το ψευδοκράτος στη Κύπρο υπογραμμίζοντας ότι απαιτείται άμεσα σχέδιο της Ελληνοκυπριακής πλευράς ενόψει της νέας πρωτοβουλίας του γ.γ του ΟΗΕ.

Ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει ξανά τον πατριωτικό του χαρακτήρα προτάσσοντας το ΒΕΤΟ , εφόσον χρειαστεί, απέναντι στη Τουρκία. Ζήτησε από τον Νίκο Ανδρουλάκη να ξεκαθαρίσει αν θεωρεί ότι πρέπει να καταργηθεί το ΒΕΤΟ με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να απαντά πως είναι διαφορετικά το ΒΕΤΟ για τη Τουρκία από το ΒΕΤΟ π.χ για τα φορολογικά .

Η κ. Γιαννακοπούλου ρώτησε τον Μιχάλη Κατρίνη αν όταν ήταν πρόεδρος στη Κ.Ο είχε συννενόηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη για τα εθνικά θέματα γιατί διαπιστώνει διαφορετικές αντιλήψεις. Ο κ. Κατρίνης απάντησε πως πάντα υπερασπίστηκε τις διαχρονικές πατριωτικές σχέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα εθνικά θέματα .

'Εντονη αντιπαράθεση των υποψηφίων προέδρων για τις υποκλοπές

Στη θεματική ενότητα για τους θεσμούς, το ερώτημα του δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά προς την 'Αννα Διαμαντοπούλου αν αισθάνεται ότι απέδωσε το πολιτικό βάρος που έπρεπε στο θέμα των υποκλοπών αλλά και στην υπόθεση των Τεμπών ή υπήρξε επιεικής απέναντι στους χειρισμούς της κυβέρνησης , ανέβασε στα ύψη τους τόνους μεταξύ των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια του Debate.

Η κ. Διαμαντοπούλου απάντησε ότι η αντίδραση της ήταν άμεση με ανάρτησή της όταν ήρθαν στην επιφάνεια όλα τα γεγονότα και μίλησε για μείζον εθνικό σκάνδαλο και μείζον εθνικό ζήτημα και είναι έξω από κάθε λογική με απόφαση εισαγγελέα να παρακολουθείται ο υποψήφιος εκείνη την εποχή πρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος.

«Το δεύτερο που είπα είναι ότι πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποδώσει τις κανονικές ευθύνες. Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει να λέει ποιος, πως και γιατί.

Στην πορεία έχουμε μια χειραγώγηση των θεσμών που εμπόδιζαν και να υπάρξει φως στην υπόθεση και το ίδιο συνέβη και στα Τέμπη. Επομένως και σωστή και καταγγελτική εκεί που έπρεπε και θεσμική» συμπλήρωσε η κ. Διαμαντοπούλου.

Η απάντηση της κ. Διαμαντοπούλου προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη που της ανέφερε ότι «στις 9 Νοεμβρίου 2022 σε μία συνέντευξη της είχε πει ότι κακώς βάλλεται ο πρωθυπουργός για την υπόθεση των υποκλοπών».

«Εξακολουθείτε να το πιστεύετε; νομίζω ότι μετά από αυτά που είπατε μάλλον όχι», σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης.

Η κ. Διαμαντοπούλου αντέτεινε ότι αυτό που είπε είναι ότι «η τελική ανακάλυψη της σκευωρίας πρέπει και έπρεπε να γίνει από τη δικαιοσύνη και ότι είναι απαράδεκτο να παρακολουθείται με οποιοδήποτε τρόπο και λόγο αρχηγός κόμματος της Αντιπολίτευσης».

Από την πλευρά του, ο Χάρης Δούκας παρατήρησε ότι δεν κατάλαβε αν η κ. Διαμαντοπούλου ήταν σαφής και συμφωνεί ότι πρέπει η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της στο θέμα των Τεμπών, όταν σε δήλωσή της στις 21 Μαΐου 2023 είχε πει ότι «έφερε στην επιφάνεια πολλές από τις παθογένειες του αποτυχημένου κράτους».

«Μήπως αυτή η διατύπωση είναι σωσίβιο για τον κ. Μητσοτάκη και δεν είναι αρκετό για το έγκλημα των Τεμπών;» σημείωσε ο κ. Δούκας.

Την σκυτάλη πήρε ο Μιχάλης Κατρίνης που ανέφερε ότι δεν έχει βρει δημόσια τοποθέτηση της για τις υποθέσεις αυτές παρά μόνο μετά την υποψηφιότητα της ρωτώντας αν αισθάνεται την ανάγκη να κάνει την αυτοκριτική της απευθυνόμενη στους πολίτες που έστειλαν μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη τις ευρωεκλογές;

Η κ. Διαμαντοπούλου επέμεινε ότι όλες οι απόψεις της είναι ξεκάθαρες ενώ ο κ. Κατρίνης αντέτεινε ότι δεν έχει ακούσει καμία τοποθέτηση της να είναι απέναντι στη λογική του επιτελικού κράτους του Μαξίμου το οποίο γέννησε τις υποκλοπές και να είναι στη γραμμή του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Διαμαντοπούλου τον κατηγόρησε ότι διαστρεβλώνει συνειδητά όλες τις θέσεις της σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με συνεχείς επιθέσεις εναντίον της.

Κόντρα όμως υπήρξε και μεταξύ της 'Αννας Διαμαντοπούλου με τον Χάρη Δούκα όταν του καταλόγισε «απόψεις οι οποίες δεν είναι απόψεις ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά την πολιτική του σε σειρά ζητημάτων, στο δήμο Αθηναίων».

«Είναι απόψεις εκτός εποχής, δεν είναι ΠΑΣΟΚ» σημείωσε η κ. Διαμαντοπούλου αφήνοντας αιχμές «για απόψεις που έχουν να κάνουν με μελλοντική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και την Ανταρσία προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Δούκα που αντέτεινε ότι οι θέσεις του είναι πάντα ίδιες και είναι θέσεις ΠΑΣΟΚ όταν η ίδια δεν ήταν ΠΑΣΟΚ».

Με κόντρες και αιχμές σε υψηλούς τόνους ολοκληρώθηκε το debate

Yψηλές ήταν οι αντιπαραθέσεις και αιχμηροί οι διάλογοι των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος στη τελευταία ενότητα του debate , για το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του. Ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε πυρά από τη Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Χάρη Δούκα οι οποίοι κατηγόρησαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ότι δεν λειτούργησε με επιλογή του τα όργανα του κόμματος . Απάντησε ότι σήμερα το ακούει η κοινωνία και πως συνεχίζοντας την ίδια πορεία με διόρθωση λαθών και επικοινωνιακή δυναμική μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ.

Σε αιχμηρή συζήτηση με τον Χάρη Δούκα , ο οποίος δήλωσε ότι μπορεί να τα καταφέρει και ως δήμαρχος και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντας στον κ. Ανδρουλάκη βαριές ευθύνες για την λειτουργία του, ο Νίκος Ανδρουλάκης του είπε πως είναι ευνοημένος γιατί εκείνος τον πρότεινε και τον στήριξε για δήμαρχο Αθηναίων. Επίσης ο κ. Ανδρουλάκης είπε στον κ. Δούκα ότι « δεν είναι Μιτεράν, Βίλυ Μπραντ και Ερντογάν , όπως είχε αναφέρει. « Είναι απρέπεια αυτό που έκανες . Κατέβηκα στη ΚΕΔΕ γιατί δεν συγκρότησες ποτέ Τομέα Αυτοδιοίκησης» αντέντεινε σαφώς ενοχλημένος ο Χάρης Δούκας.

Αιχμηρός ήταν και ο διάλογος ανάμεσα στην 'Αννα Διαμαντοπούλου και τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος την επέκρινε ότι απουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια από τις μάχες που έδινε το ΠΑΣΟΚ. « 'Αλλοι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι στη ΝΔ . Εγώ δεν πήγαν πουθενά. Έμεινα στη παράταξη. Είπα όχι στη κομματική γιατί υπάρχει κι άλλη ζωή έξω απ αυτήν».

Η κ Διαμαντοπούλου υπογράμμισε πως στόχος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα, άφησε αιχμές για τις εσωκομματικές κόντρες των υπολοίπων υποψηφίων , επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να μιλήσει για το μέλλον. « Θα είναι πρώτο κόμμα και τότε θα ερωτηθούν οι άλλοι τι θα κάνουν».

  • ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ
  • ·
  • DEBATE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με το δεξί στη March Madness Ζούγρης και Λούιβιλ 83-79 το Σάουθ Φλόριντα

All Content

Ολυμπιακός-Μπασκόνια: Η photo gallery από το ΣΕΦ

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Αύξηση του προσαρμοσμένου EBITDA στα 2 δισ. και καθαρά κέρδη στα 0,45 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Marcin Burdach, Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μπήκαμε πιο δυνατοί στο 2026 – Ενίσχυση θέσης και επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

SMERC: Νέες επενδύσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ στις εταιρείες Άροσις-Γης Βοΐου και Organic3S

All Content

Πειραιάς: Spec 1,18 εκατ. ευρώ για τουριστική προβολή

All Content

Ακόμη 8,6 εκατ. ευρώ για κρατική διαφήμιση

FleetNews

Αποκάλυψη για το DS N°7: Ηλεκτρική και υβριδική υπεροχή σε ένα premium SUV

FleetNews

Έρχεται ο διάδοχος του VW ID.3 με νέα γενιά λογισμικού

FleetNews

Στην Ελλάδα το νέο Peugeot 308 με 4 επιλογές κινητήρων

All Content

Με πρωταγωνιστή Μπλόσομγκεϊμ η Μονακό των 9 παικτών, 98-93 την Εφές!

All Content

Σπουδαία νίκη η Μπαρτσελόνα, 66-62 τη Βαλένθια στη Roig Arena

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Μνημόνιο συνεργασίας στην Κρήτη για τον αγροδιατροφικό κλάδο

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Το 8% προσέγγισε η αύξηση στις τιμές των κατοικίων το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος TITAN: EBITDA ρεκόρ 606 εκατ. ευρώ - Καθαρά κέρδη στα 236 εκατ. ευρώ

FleetNews

Νέο Ford Capri με έως 627 χλμ. αυτονομία και νέες τεχνολογίες

FleetNews

Nissan, Wayve και Uber ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη ρομποταξί

CSRΝews.gr

Campeón Gaming: Για τρίτη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2026

CSRΝews.gr

AbbVie: Κατέκτησε την πρώτη θέση στα Best Workplaces™ for Women Hellas

CSRΝews.gr

L’Oréal Hellas: Συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία του 3ου micro Forest στην Ελλάδα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Γαλλίας: Μ. Ανατολή, Great Sea Interconnector και MED9, στο επίκεντρο
Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Γαλλίας: Μ. Ανατολή, Great Sea Interconnector και MED9, στο επίκεντρο 25/09/2024 - 07:55
Γεραπετρίτης: Επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα στα ελληνοτουρκικά - Ιανουάριο το Ανώτατο Συμβούλιο στην Άγκυρα 25/09/2024 - 10:33
Γεραπετρίτης: Επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα στα ελληνοτουρκικά - Ιανουάριο το Ανώτατο Συμβούλιο στην Άγκυρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Lavipharm: Ισχυρή αύξηση EBITDA κατά 48,9%, στα 15,47 εκατ. ευρώ
    19/03/2026 - 20:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Aστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς του Ασπροπύργου και της Μάνδρας - Εννέα συλλήψεις
    19/03/2026 - 19:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Φλωρίδης για οπαδική βία: «Θα αντιμετωπιστεί και στη Θεσσαλονίκη, πιστεύω σε λίγο θα εξαρθρωθεί το σύμπαν εδώ»
    19/03/2026 - 18:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Όμιλος ΔΕΗ: Αύξηση του προσαρμοσμένου EBITDA στα 2 δισ. και καθαρά κέρδη στα 0,45 δισ. ευρώ
    19/03/2026 - 17:37 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Hellenic Train: Εκπαίδευση και πιστοποίηση των μηχανοδηγών της στο τρένο δοκιμών Coradia Stream
    19/03/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Public: Λαμπάδες, δώρα και πασχαλινές ιδέες σε έναν προορισμό
    19/03/2026 - 17:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Bureau Veritas: Ακόμη μια παρουσία της Bureau Veritas στη διεθνή έκθεση Food Expo 2026
    19/03/2026 - 17:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sparkle & Hellas Sat: Ολοκλήρωση πρωτοποριακής δοκιμής κβαντικής ασφάλειας στα data centers τους στην Ελλάδα
    19/03/2026 - 17:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Μνημόνιο συνεργασίας στην Κρήτη για τον αγροδιατροφικό κλάδο
    19/03/2026 - 17:08 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Village Cinemas: Ισχυρή πλατφόρμα σύνδεσης των brands με το κοινό
    19/03/2026 - 16:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ανατροπή στην Avramar: Ποιος παίρνει τον μεγαλύτερο όμιλο ιχθυοκαλλιέργειας
    18/03/2026 - 22:27 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Marcin Burdach, Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μπήκαμε πιο δυνατοί στο 2026 – Ενίσχυση θέσης και επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ
    19/03/2026 - 07:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Όμιλος TITAN: EBITDA ρεκόρ 606 εκατ. ευρώ - Καθαρά κέρδη στα 236 εκατ. ευρώ
    19/03/2026 - 10:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ταξί: Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία - Αυτοκινητοπορεία στις 10:30 στην Αθήνα
    19/03/2026 - 08:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Βουλή: Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο της κύρωσης των μέτρων για την ανάσχεση φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας
    19/03/2026 - 10:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

19/03/2026 - 19:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

19/03/2026 - 19:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Campeón Gaming: Για τρίτη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2026

19/03/2026 - 15:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AbbVie: Κατέκτησε την πρώτη θέση στα Best Workplaces™ for Women Hellas

19/03/2026 - 15:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Village Cinemas: Ισχυρή πλατφόρμα σύνδεσης των brands με το κοινό

19/03/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Κωτσόβολος στήριξε τη νέα γενιά δημιουργών στα Young Lions 2026

19/03/2026 - 14:23
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το DS N°7: Ηλεκτρική και υβριδική υπεροχή σε ένα premium SUV

19/03/2026 - 06:10
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται ο διάδοχος του VW ID.3 με νέα γενιά λογισμικού

19/03/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo