Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κείμενο αμφισβήτησης του Στ. Κασσελάκη από 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής - Ζητούν προσφυγή στην βάση
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
07/09/2024 · 11:47

Κείμενο αμφισβήτησης του Στ. Κασσελάκη από 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής - Ζητούν προσφυγή στην βάση

Στους υπογράφοντες είναι και οι βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Συμεών Κεδίκογλου, Διονύσης Καλαματιανός.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Κείμενο αμφισβήτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη που θα καταθέσουν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος έδωσαν στην δημοσιότητα 99 μέλη του καθογηγητικού οργάνου.

Στο κείμενο ασκούν σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για τις ενέργειές του τους τελευταίους μήνες καταλογίζοντας του την ευθύνη για την εσωστρέφεια που επικρατεί στο κόμμα. Το κείμενο καταλήγει ότι "στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα" και καλεί τον κ. Κασσελάκη να πάρει την πρωτοβουλία για την προσφυγή στην κομματική βάση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, οφείλει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη και να προκηρύξει εκλογές Προέδρου. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Κατόπιν τούτου είναι ανοικτό εάν οι 99 στην περίπτωση που δεν δεχθεί ο κ. Κασσελάκης την πρόταση τους καταθέσουν πρόταση μομφής στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Στους υπογράφοντες είναι και οι βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Συμεών Κεδίκογλου, Διονύσης Καλαματιανός. Σημειώνεται ότι παρόμοια πρόθεση έχει εκφράσει και ο Παύλος Πολάκης με δικό του σκεπτικό που δεν ταυτίζεται με τους 99.

Ακολουθεί το κείμενο και οι υπογραφές:

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που καθιστά ιστορικής σημασίας το χαρακτήρα της και ανάλογης βαρύτητας τις ευθύνες όλων. Το κόμμα μας βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή κρίση. Αν δεν απαντήσουμε άμεσα και αποφασιστικά στις αιτίες της, θα συνεχίζει να βυθίζεται στην εσωστρέφεια και να απογοητεύει τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες.

Είναι ιστορικό μας καθήκον να ανακοπεί αυτή η καθοδική πορεία. Το οφείλουμε απέναντι στον ελληνικό λαό και στον αριστερό και προοδευτικό κόσμο της χώρας, τον κόσμο από την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά, το σοσιαλιστικό χώρο, την οικολογία, το προοδευτικό κέντρο. Το οφείλουμε στην ιστορία μας και στους αγώνες που δώσαμε για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία από ένα μικρό κόμμα, κυβέρνηση του τόπου και αξιωματική αντιπολίτευση. Να μην αφήσουμε να γκρεμιστεί σε λίγους μήνες ό,τι χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με κόπο.

Τους τελευταίους μήνες μετά τις ευρωεκλογές, με κύρια ευθύνη του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία παράγει καθημερινά αρνητικά αντί για θετικά γεγονότα, παραπολιτική αντί για πολιτική, εσωστρέφεια αντί για εξωστρέφεια. Αυτή η κατάσταση, όσο συνεχίζεται, πλήττει ανεπανόρθωτα την εικόνα του κόμματος, τραυματίζει την ενότητά του και πληγώνει τα μέλη, τους φίλους και τους υποστηρικτές του.

Ο κατάλογος είναι μακρύς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Από τις ανυπόστατες αναφορές του προέδρου σε μαύρα ταμεία, τις οποίες ανακάλεσε μετά την κατακραυγή, έως τις απαράδεκτες επιθέσεις στον Αλέξη Τσίπρα με μεταμεσονύκτιες αναρτήσεις. Από τη διαρκή αναζήτηση εσωτερικών εχθρών έως την δημόσια στοχοποίηση στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής από τον ίδιο τον Πρόεδρο. Από τους παιδαριώδεις χειρισμούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έως τον διχασμό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με την αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη αντικατάσταση του Προεδρείου της για χάρη εσωκομματικών συσχετισμών.Σε αυτά προστίθεται η λογική των εκκαθαρίσεων. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η παραπομπή του Χρήστου Σπίρτζη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, διότι εξέφρασε την πολιτική του άποψη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων. Πρόκειται για χαρακτηριστικό δείγμα μιας αντιδημοκρατικής λογικής, ξένης μέχρι σήμερα όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αλλά συνολικά για την Αριστερά και τον προοδευτικό χώρο.

Ταυτοχρόνως, οι χειρισμοί στο κρίσιμο ζήτημα των μέσων ενημέρωσης του κόμματος, την εφημερίδα "Η Αυγή" και τον ρ/στ "Στο Κόκκινο", με τη συστηματική απόκρυψη των πραγματικών οικονομικών δεδομένων και κυρίως με την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενούς τους, έδωσε την εικόνα της απουσίας ενσυναίσθησης και δεν τιμά το κόμμα μας ως ένα κόμμα της Αριστεράς που πάντα υπερασπιζόταν τα εργασιακά δικαιώματα.

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν σε ένα πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε μετά τις ευρωεκλογές και το οποίο καθιστά επιτακτική ανάγκη τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων. Παρά τη ραγδαία πτώση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία υποχώρησε κι άλλο κι αντί να ανακτήσει την κυβερνητική του προοπτική, απομακρύνθηκε κι άλλο από αυτή.

Είναι αναγκαίο, απέναντι στη Νέα Δημοκρατία να υπάρξει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης από τον προοδευτικό χώρο, γιατί διαφορετικά είναι ορατός ο κίνδυνος της Ακροδεξιάς, όπως συμβαίνει σε όλο και περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Η σημερινή ανισορροπία στο πολιτικό σύστημα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η κοινωνική αντιπολίτευση, που αυτές τις ημέρες διαδηλώνει μαζικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, να βρει διέξοδο και να μεταφραστεί σε προοδευτική πλειοψηφία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την αισχροκέρδεια προς όφελος των λίγων και ισχυρών και σε βάρος της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και προωθεί ένα παραγωγικό μοντέλο παρόμοιο με αυτό που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία. Την ίδια ώρα, έχει διαλύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έχει κουρελιάσει τους δημοκρατικούς θεσμούς, προωθεί την εμπορευματοποίηση της δημόσιας και συμπεριληπτικής Παιδείας και τη συρρίκνωση των δομών της, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη στεγαστική κρίση και το δημογραφικό πρόβλημα, να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών ούτε και την ανθεκτικότητα της χώρας απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής κρίσης.

Απέναντι στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας το κόμμα μας έχει επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και προτάσεις, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την ενίσχυση των εισοδημάτων, τη στήριξη Δημόσιας Υγείας και Παιδείας, την παραγωγική ανασυγκρότηση, τη μείωση του κόστος στέγασης, την αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας. Ωστόσο, αντί να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας παρουσίας μας η πολιτική μας για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και την κοινωνία, με ευθύνη του Προέδρου απασχολούμε τη δημόσια σφαίρα συχνά με παραπολιτική.

Αντί ο πρόεδρος να αναλάβει πρωτοβουλίες και να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρωταγωνιστή και κινητήριο μοχλό με στόχο μια μεγάλη προοδευτική εκλογική συνεργασία, όπως λέει άλλωστε και η απόφαση της προηγούμενης Κεντρικής Επιτροπής, πλέον μιλάει απαξιωτικά για τις συνεργασίες ως δήθεν σχέδια της διαπλοκής.

Σε μια εποχή που απαιτούνται ευρύτερες συνθέσεις και υπερβάσεις, αδυνατεί ως πρόεδρος να πετύχει τις αναγκαίες συνθέσεις μέσα στο κόμμα μας τροφοδοτώντας τον εσωτερικό διχασμό και οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε μια λογική περιχαράκωσης στα - όλο και πιο στενά - όρια ενός κόμματος που διαρκώς συρρικνώνεται, μακριά από τις ανάγκες της εποχής και τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας.

Την επιδίωξή του για ένα μικρό και απολύτως ελεγχόμενο κόμμα προδίδουν και οι προτεινόμενες αλλαγές στο καταστατικό, όπως η αντικατάσταση των Οργανώσεων Μελών από λέσχες, η κατάργηση των Νομαρχιακών Επιτροπών και της Πολιτικής Γραμματείας, η αποδυνάμωση της Κεντρικής Επιτροπής, οι υπερεξουσίες του Προέδρου κ.ά.

Προτάσεις που οδηγούν στη ρευστοποίηση του κόμματος, στη διάρρηξη της κομματικής συνοχής και των συντροφικών δεσμών, στην αποδυνάμωση της καθημερινής δράσης και παρουσίας του στην κοινωνία και εν τέλει στη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία από ένα δημοκρατικό κόμμα των μελών σε ένα απολύτως συγκεντρωτικό κόμμα.

Όσο για τη διαρκή επίκληση των μελών και του ρόλου τους από τον Πρόεδρο, είδαμε πόσο υποκριτική είναι όταν απέρριψε την πρόταση για εσωτερικό δημοψήφισμα για τις συνεργασίες αλλά το βλέπουμε και τις τελευταίες ημέρες που αρνείται πεισματικά να προσφύγει στη βάση και επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από οριακούς συσχετισμούς στην Κεντρική Επιτροπή.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να νομιμοποιούμε ένα μεταλλαγμένο κόμμα, που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στη δημοκρατία, στις αρχές και τις αξίες μας και στη διαφορετική άποψη. Αυτό θα πρέπει να είναι και το επίδικο όλων των συντροφισσών και των συντρόφων σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία, που διακινδυνεύει εν τοις πράγμασι την ενότητα μας.

Παράλληλα, η φαρσοκωμωδία στην οποία εξελίσσεται η προτεινόμενη από τον πρόεδρο αλλαγή του ονόματος του κόμματος προσθέτει μια ακόμα ψηφίδα στην εξαιρετικά αρνητική εικόνα του κόμματος και στην απουσία οποιασδήποτε σοβαρότητας ακόμα και σε τόσο σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ταυτότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και την ιστορία χιλιάδων ανθρώπων και αγωνιστών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε πριν από ένα χρόνο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για να τον οδηγήσει στην ανάκαμψη, όχι για να τον συρρικνώσει, όχι για να τον διαλύσει και προφανώς όχι για να ιδρύσει πάνω του ένα δικό του προσωπικό κόμμα.

Είναι προφανές ότι απέναντι σε αυτή την κατάσταση κανείς δεν μπορεί να υποκρίνεται ότι δεν συμβαίνει τίποτα και να κρύψουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Αυτός είναι ο σίγουρος δρόμος προς την περαιτέρω συρρίκνωση, τη φθορά και την απογοήτευση ακόμη περισσότερων αριστερών και προοδευτικών πολιτών. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και μόνο με καθαρές λύσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Θα συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με εσωστρέφεια, διχασμό, δημιουργία εσωτερικών εχθρών και παραπολιτική, όπως συμβαίνει σήμερα ή θα αλλάξει πορεία, με εξωστρέφεια, ενότητα, συνθέσεις και παραγωγή πολιτικής;

Θα παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων ή θα ακολουθήσει μια πορεία στην περιχαράκωση και στη συρρίκνωση σε ένα μικρό κόμμα διαμαρτυρίας, που τον οδηγεί η σημερινή του ηγεσία;

Θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ένα συγκεντρωτικό και απολύτως ελεγχόμενο κόμμα από τον πρόεδρό του και από μια ομάδα ανθρώπων γύρω του ή θα παραμείνει ένα δημοκρατικό κόμμα των μελών;

Ο μόνος που μπορεί να δώσει την απάντηση είναι τα χιλιάδες μέλη και φίλοι, οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον του κόμματός μας στη νέα συνθήκη που έχει διαμορφωθεί.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, οφείλει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη και να προκηρύξει εκλογές Προέδρου. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΣΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΑΤΑΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΒΙΣΒΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣ
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ
ΓΚΑΙΤΑΡΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΡΑΨΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΔΕΔΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΕΝΗ)
ΔΟΥΪΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΚΑΒΙΤΣΑΣ ΦΟΙΒΟΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΚΑΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΤΑΝΙΑ)
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΥΗ
ΚΑΡΑΝΤΙΛΙΟΝ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ ΖΩΗ
ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΤΙΝΑ)
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΚΟΡΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΚΟΡΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΥΡΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ BESSON ΑΙΜΙΛΙΑ
ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΜΩΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΣΤΡΟΠΕΡΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΛΤΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΤΙΩΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕΡΑΣΙΝΑ
ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΕΥΗ
ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΡΩΣΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΑΙΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
ΣΑΠΟΥΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ
ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)
ΣΟΥΛΤΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΦΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΣΤΕΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΤΑΡΑΣΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΖΕΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΤΣΙΑΪΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΣΙΠΡΑ ΖΑΝΕΤ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
ΤΣΙΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ ΒΑΝΑ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ
ΧΑΡΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΨΑΡΡΑ ΑΝΝΑ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΟΦΙΑ
  • ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
  • ·
  • ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ
  • ·
  • ΜΟΜΦΗ
  • ·
  • ΕΚΛΟΓΕΣ
  • ·
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στους "8" του Ευρωπαϊκού η Εθνική Νέων νίκησε 79-66 το Ισραήλ

All Content

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κόρι Τζόσεφ

All Content - BusinessNews.gr

Γρηγόρης: Αύξηση 5,8% στον κύκλο εργασιών το 2025 – Επέκταση δικτύου και επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό

All Content - BusinessNews.gr

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ: Αύξηση πωλήσεων σε όγκο και ενίσχυση της κερδοφορίας το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας

All Content

IPRA Golden World Awards 2026: Οι ελληνικές διακρίσεις

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

FleetNews

Leasehub: Η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών leasing

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: "Ο Χουάντσο μένει ακριβώς εκεί που ανήκει" (video)

All Content

Ηρακλής: Επέστρεψε ο Μαστρογιαννόπουλος

All Content - BusinessNews.gr

Η Speakeasy στην Αθήνα, νέοι επενδυτές στην Παναχαϊκή και το σήμα Μαρκόπουλου για τη ΔΕΘ

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

CSRΝews.gr

Hatzi Filax Group: Στηρίζει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος μέσω της τεχνολογικής εκπαίδευσης

CSRΝews.gr

«Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας 2026»: Στην κορυφή του κλάδου χαρτικών ατομικής υγιεινής η ΜΕΓΑ Α.Ε.

CSRΝews.gr

Στο 14th Brand Protection Excellence Forum η RESINVEST: Στο επίκεντρο η διαχείριση κινδύνων στον ενεργειακό τομέα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σήμερα στις 12:00 η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σήμερα στις 12:00 η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ 07/09/2024 - 11:30
Χρ. Σταϊκούρας: Σημαντικό να αποκτήσει η Δυτική Θεσσαλονίκη έναν αξιόπιστο προαστιακό 07/09/2024 - 12:21
Χρ. Σταϊκούρας: Σημαντικό να αποκτήσει η Δυτική Θεσσαλονίκη έναν αξιόπιστο προαστιακό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πετρόπουλος: Μέρισμα 0,37 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2025 – Στις 27 Ιουλίου η πληρωμή
    15/07/2026 - 20:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Aktor: Συμμετέχει στην ΑΜΚ η Blue Silk -Nέα επένδυση έως 50 εκατ. ευρώ
    15/07/2026 - 19:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στις 24 Ιουλίου η καταβολή του υπολοίπου μερίσματος για τη χρήση 2025
    15/07/2026 - 19:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γρηγόρης: Αύξηση 5,8% στον κύκλο εργασιών το 2025 – Επέκταση δικτύου και επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό
    15/07/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελληνικό Μετρό: Χωρίς πρόβλημα στατικής επάρκειας τα κτίρια στην Κυψέλη
    15/07/2026 - 18:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ουκρανία: Ο Ζελέσνκι πρότεινε για τη θέση του νέου πρωθυπουργού τον διευθύνοντα σύμβουλο της Naftogaz
    15/07/2026 - 18:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,89%, στα 606,78 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    15/07/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο αναπτύσσεται στα γεωχωρικά υπόβαθρα του Εθνικού Κτηματολογίου
    15/07/2026 - 17:47 ΕΛΛΑΔΑ
  • Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια - Μία νεκρή και ένας άνδρας με εγκαύματα
    15/07/2026 - 17:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κ. Πιερρακάκης: Κάλεσε την ΕΕ να υιοθετήσει το ελληνικό μοντέλο για τα έσοδα από τις δημοπρασίες φάσματος
    15/07/2026 - 17:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • STIRIXIS Group: Γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σχεδιάζοντας «ευφυή» κτίρια
    14/07/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
    14/07/2026 - 21:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων
    15/07/2026 - 07:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας
    15/07/2026 - 07:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πρεμιέρα για το ΜΙΔΑ με τα αγροτεμάχια - Τι αλλάζει για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων
    15/07/2026 - 08:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Ντέιβιντ Κράμερ - Το «ευχαριστώ» της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

15/07/2026 - 17:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

15/07/2026 - 17:13
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Hatzi Filax Group: Στηρίζει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος μέσω της τεχνολογικής εκπαίδευσης

15/07/2026 - 14:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΚΑΕ Πανιώνιος Cosmorama Travel- Novibet: Μαζί για τρίτη χρονιά

15/07/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας 2026»: Στην κορυφή του κλάδου χαρτικών ατομικής υγιεινής η ΜΕΓΑ Α.Ε.

15/07/2026 - 13:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας 2026»: Στην κορυφή του κλάδου χαρτικών ατομικής υγιεινής η ΜΕΓΑ Α.Ε.

15/07/2026 - 13:48
FleetNews
fleetnews.gr

Leasehub: Η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών leasing

15/07/2026 - 12:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo