Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μ. Βορίδης στους αγρότες: Μόνο με ανοικτούς δρόμους συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
07/02/2024 · 17:10

Μ. Βορίδης στους αγρότες: Μόνο με ανοικτούς δρόμους συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Σχετικα με το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στη χώρα μας, ο υπουργός Επικρατείας αντέτεινε ότι «σοσιαλιστές και αριστεροί προσπαθούν να χτυπήσουν τον πιο επιτυχημένο δεξιό, κεντροδεξιό πρωθυπουργό της Ευρώπης, γιατί αποτελεί παράδειγμα για το σύνολο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος»

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά και το ενδεχόμενο συνάντησής τους με τον πρωθυπουργό, ήταν το βασικό θέμα της ραδιοφωνικής συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη στα «Παραπολιτικά».

Κατ' αρχάς ο υπουργός Επικρατείας παρατήρησε ότι οι αγρότες ζητούν στην πραγματικότητα τροποποίηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και όχι κατάργησή της, γιατί αυτό θα σήμαινε απώλεια 2,5 δισεκ.

Και, στρέφοντας τα βέλη του κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, είπε ότι «αυτοί οι οποίοι πίεζαν για μείωση της βασικής ενίσχυσης και για υποκατάσταση των ενισχύσεων με τα οικολογικά σχήματα [...] ήταν τα κόμματα της Αριστεράς και οι Σοσιαλιστές. Όταν πάει την επόμενη φορά ο κ. Κασσελάκης (σ.σ. στους αγρότες) να πει αν συμφωνεί ότι πρέπει να περιορισθούν περαιτέρω οι χρηματοδοτήσεις που παίρνουν οι αγρότες μας». Στον αντίποδα, συνέχισε, «το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και οι κυβερνήσεις της Δεξιάς στην Ευρώπη στήριζαν τους αγρότες [...] δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν οι αριστεροί στην Ελλάδα», συμπέρανε.

Ως προς το διάλογο κυβέρνησης - αγροτών, σημείωσε ότι η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή εξετάζει τα αιτήματά τους και «θα επανέλθουμε». Στο σημείο αυτό δε, ο υπουργός Επικρατείας διαχώρισε τα αγροτικά αιτήματα στα μη υλοποιήσιμα και σε αυτά που «απαιτούν δουλειά, αλλά είμαστε στρατηγικά στο ίδιο μήκος κύματος». Με την παρατήρηση εξ άλλου, ότι «τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά», επεσήμανε ότι υπάρχουν και «ζητήματα που δεν είναι σκληρά δημοσιονομικά, έχουν οικονομικό όφελος για τους αγρότες και τα οποία μπορούμε να δούμε».

Ειδικότερα για το ραντεβού Κ. Μητσοτάκη και αγροτικής ηγεσίας, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό «πρέπει να είναι παραγωγική και όχι για να γίνει. Εργαζόμαστε όλοι στην κατεύθυνση αυτή». Επανέλαβε δε, τη θέση του πρωθυπουργού, «ανοιχτοί δρόμοι, ανοιχτός διάλογος». Και, παρ' ότι «προφανώς κάποιοι αγρότες έχουν κομματική ταυτότητα, αυτό δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο θα συζητήσουμε». Επιπλέον, «ποτέ ο πρωθυπουργός δεν έχει αρνηθεί μια συνάντηση επί της αρχής. Υπάρχει όμως μία προϋπόθεση: ανοιχτοί δρόμοι. Κλειστοί δρόμοι, ίσον όχι συζήτηση».

Ενώ, όπως είχε την ευκαιρία να δηλώσει στη συνέχεια, «οι αγρότες ξέρουν ότι αυτή είναι μια κυβέρνηση, η οποία έχει σταθεί δίπλα τους σε κάθε στιγμή. Ένα δισεκ. ευρώ έχει πάρει ο ΕΛΓΑ στην τετραετία». Ακόμη, «υπήρξε μια τεράστια καταστροφή στη Θεσσαλία, για την οποία έχουν ήδη δοθεί 180 εκατ. Τα ποσά είναι πολύ μεγάλα», συμπέρανε και προσέθεσε ότι «σύστημα αποζημιώσεων προ τετραετίας δεν υπήρχε [...] αυτή η κυβέρνηση το έχει κάνει».

Και, στο πολιτικό «δια ταύτα», «έτσι όπως μας ψήφισαν (σ.σ. οι αγρότες) το καλοκαίρι, θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε αυτήν τη σχέση εμπιστοσύνης. Ακούμε με πολλή προσοχή αυτά που μας λένε οι αγρότες μας και εξαντλούμε κάθε περιθώριο για τη στήριξή τους».

Στο δεύτερο θέμα της συνέντευξης, αυτό της ανώτατης εκπαίδευσης, αφού διαβεβαίωσε ότι ο νόμος θα εφαρμοσθεί όπου καταλύεται, ο Μ. Βορίδης υποστήριξε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία της νεολαίας είναι και σε αυτό το θέμα με την κυβέρνηση». Ενώ για τις ενστάσεις περί αντισυνταγματικότητας, αντέτεινε ότι «όταν έλθει η πρωτοβουλία στη Βουλή [΄...] θα αποφασίσει το Κοινοβούλιο». Η θέση του είναι ότι το νομοσχέδιο είναι «απολύτως συνταγματικό». Και, ζήτησε να να αναγνώσουν όλοι τις τελευταίες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που έχει κρίνει το ζήτημα της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Συνθήκης.

«Υπάρχουν σήμερα πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που θέλουν να είμαστε σε καθεστώς ούτε καν Βόρειας Κορέας και κομμουνιστικής Κίνας. Ο πλανήτης κάνει λάθος;», διερωτήθηκε και επέμεινε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι εκείνη που «έχει αυξήσει τα κονδύλια, που έχει ενισχύσει το αυτοδιοίκητο, που έχει δώσει προσωπικό, που έχει στηρίξει το δημόσιο πανεπιστήμιο».

Στο θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, ο Μ. Βορίδης επανέλαβε ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν υπάρχει καμιά νομική υποχρέωση από τα κράτη - μέλη. Επίσης, ότι θέματα οικογένειας στα ομόφυλα ζευγάρια «θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επιλυθούν με μια παρέμβαση στο σύμφωνο συμβιώσεως».

Κληθείς δε, να σχολιάσει το τριπλό πολιτικό μέτωπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση (εκπαιδευτικό - αγροτικό - ισότητα στον πολιτικό γάμο) και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τις εκλογικές επιδόσεις της, απάντησε: «Στα ιδιωτικά πανεπιστήμια υλοποιούμε την προεκλογική δέσμευσή μας» και υπάρχει υποστήριξη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και ευρύτερα, συμπλήρωσε.

Στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, «η κυβέρνηση αυτή εξακολουθεί να είναι η πιο φιλο-αγροτική κυβέρνηση, η οποία έχει υπάρξει. Ο πρωθυπουργός έχει προσωπικό ενδιαφέρον και ενημερώνεται διαρκώς για τα ζητήματα αυτά».

Ενώ για το γάμο, αναγνώρισε ότι «υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων της ΝΔ, που δεν συμφωνεί με τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία». Και, παρ' ότι είναι «ένα ζήτημα το οποίο δημιουργεί αντανακλαστικά και μεγάλη εσωτερική συζήτηση», δήλωσε βέβαιος ότι δεν θα χαθεί η μεγάλη εικόνα: ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως κατά λέξη είπε, έχει τεράστιες επιτυχίες στην οικονομία, τη διαχείριση του μεταναστευτικού, στην αμυντική θωράκιση της χώρας, στην επιστολική ψήφο, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ερωτηθείς για το τοπίο δεξιότερα του κυβερνώντος κόμματος, ανέφερε ότι «η λογική, σοβαρή και κανονική Δεξιά είναι στη Νέα Δημοκρατία -και θα είναι στη Νέα Δημοκρατία». Και αυτό γιατί, όπως επιχειρηματολόγησε, «ο πρωθυπουργός έχει κάνει την αμυντική θωράκιση της χώρας, έχει εξωτερική πολιτική, η οποία μας έχει κάνει περήφανους σε όλα τα επίπεδα, πήρε μια χώρα καθημαγμένη και σήμερα αυτή η χώρα γίνεται παράδειγμα επιτυχημένων οικονομικών πολιτικών, έχει εφαρμόσει το πιο φιλελεύθερο οικονομικό πρόγραμμα με μείωση φορολογίας και ενίσχυση των επενδύσεων, έχει ρίξει θεαματικά την ανεργία, έχει διαχειρισθεί αποτελεσματικά το μεταναστευτικό -άρα έχει όλη την ατζέντα της Δεξιάς στη κεντρική πολιτική του. Πώς, λοιπόν, θα μείνει χώρος για να υπάρξει κάτι εκτός της ΝΔ στα δεξιά;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Εξ ου και εκτός της ΝΔ είναι αντιεμβολιαστές, σκληροπυρηνικοί ορθόδοξοι σχεδόν φονταμενταλιστές και συνωμοσιολόγοι». Παραλλήλως, ο Μ. Βορίδης επανέλαβε τη θέση του ότι δεν υπάρχει Κέντρο, αλλά μετακινούμενοι ψηφοφόροι, τους οποίους «βεβαίως πρέπει να τους διεκδικούμε με το πρόγραμμά μας».

Ερωτηθείς για όσα εμφανίζεται να είπε για τη δικαιοσύνη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης σε κομματική εκδήλωση, ο υπουργός Επικρατείας προτίμησε να ξεκινήσει από ένα σκωπτικό σχόλιο για τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ο κ. Κασσελάκης είναι πολύ απασχολημένος με διάφορα, τα οποία είναι και εξαιρετικά διασκεδαστικά. Να του ευχηθούμε να περνάει πάντα τόσο καλά στη ζωή του όσο φαίνεται να περνάει τώρα».

Ενώ για το βουλευτή Χανίων είπε: «Ο Πολάκης εκφράζει μια πολύ σημαντική μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ταυτότητάς του [...] επιμένει να παρεμβαίνει - και μάλιστα με ωμό τρόπο - στους δικαστές. Λέει ότι θέλει δικαστές που θα είναι εντεταλμένοι προκειμένου να ασκήσουν πολιτικές διώξεις -και το λέει απροκάλυπτα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θα έρθει ο Πολάκης και θα μας κάνει μάθημα για το κράτος δικαίου».

Κλείνοντας με το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στη χώρα μας, αντέτεινε ότι «σοσιαλιστές και αριστεροί προσπαθούν να χτυπήσουν τον πιο επιτυχημένο δεξιό, κεντροδεξιό πρωθυπουργό της Ευρώπης, γιατί αποτελεί παράδειγμα για το σύνολο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος -και πρόκειται για μια οργανωμένη και συντονισμένη επίθεση των ομάδων των σοσιαλιστών και των αριστερών». Εν κατακλείδι, «ενοχοποιούν την Ελλάδα για να πλήξουν τον πρωθυπουργό», δήλωσε με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι υπάρχει αντίθετη τροπολογία από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Είναι «οργανωμένο σχέδιο εν όψει ευρωεκλογών», εκτίμησε κλείνοντας.

  • ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ
  • ·
  • ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
  • ·
  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

WNBA: Η Μαριέλλα Φασούλα υπέγραψε στους Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις!

All Content

Η Μπαρτσελόνα ξέσπασε στην Μπιλμπάο, άνετα η Ρεάλ, με Φόρεστ η Μπασκόνια

All Content - BusinessNews.gr

Η Μέση Ανατολή αλλάζει τον Προϋπολογισμό: Αναθεώρηση προβλέψεων στις 30 Απριλίου

All Content - BusinessNews.gr

Ερευνα Circana: Ανάπτυξη 6,1% στα ελληνικά σούπερ μάρκετ – Τα τρόφιμα οδηγούν την άνοδο – Στροφή σε ιδιωτική ετικέτα

All Content - BusinessNews.gr

Ολοκλήρωση διαβουλεύσεων για επενδύσεις σε logistics και τουρισμό, σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Κρανίδι

All Content

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

All Content

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

All Content

Γαλλία: Η Μπουργκ συνέτριψε με 104-81 τη Μονακό!

All Content

Ήττα της Μπανταλόνα πριν από την ΑΕΚ, νίκες για Βαλένθια και Μούρθια

All Content - BusinessNews.gr

Αγορές: Η εκεχειρία ανάχωμα στις ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ 2022 και 2008

All Content - BusinessNews.gr

Κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι φοβίζει τον Ελληνα καταναλωτή και πώς θωρακίζεται

All Content - BusinessNews.gr

Ενέργεια: διαθέσιμα τιμολόγια κάτω από 15 σεντς- Επανεκκίνηση της παραγωγής πετρελαίου στον Πρίνο

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

FleetNews

Η Let’s Drive σε δυναμική επέκταση

CSRΝews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

CSRΝews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

CSRΝews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στηρίζει τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η Συμφωνία Κοινού Αεροπορικού Χώρου
Κυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η Συμφωνία Κοινού Αεροπορικού Χώρου 07/02/2024 - 15:54
Στ. Κασσελάκης για ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου: «Η γιγαντιαία προπαγάνδα του Κυρ. Μητσοτάκη δεν θα επικρατήσει» 07/02/2024 - 17:18
Στ. Κασσελάκης για ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου: «Η γιγαντιαία προπαγάνδα του Κυρ. Μητσοτάκη δεν θα επικρατήσει»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εκλογές στην Ουγγαρία: Τέλος της μακρόχρονης διακυβέρνησης ή πέμπτη θητεία για τον Βίκτορ Ορμπάν;
    12/04/2026 - 17:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Απεργία των πιλότων της Lufthansa στις 13 και 14 Απριλίου
    12/04/2026 - 16:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ντόναλντ Τραμπ: Σενάρια ναυτικού αποκλεισμού του Ιράν μετά το ναυάγιο των συνομιλιών
    12/04/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τα μεγάλα έργα υποδομών που αλλάζουν την Αττική: Από τη Γραμμή 4 έως το Ελληνικό
    12/04/2026 - 14:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σε πλήρη εξέλιξη οι ναυπηγήσεις νέων ρυμουλκών στα ναυπηγεία Ελευσίνας
    12/04/2026 - 13:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Με οδηγό το Πάσχα «ανοίγει» η σεζόν - Θετικά μηνύματα από Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη
    12/04/2026 - 12:45 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
    12/04/2026 - 11:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Μέση Ανατολή αλλάζει τον Προϋπολογισμό: Αναθεώρηση προβλέψεων στις 30 Απριλίου
    12/04/2026 - 11:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι φοβίζει τον Ελληνα καταναλωτή και πώς θωρακίζεται
    12/04/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις - ΗΠΑ και Ιράν δεν καταφέρνουν να κλείσουν συμφωνία ειρήνης
    12/04/2026 - 10:00 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε πλήρη εξέλιξη οι ναυπηγήσεις νέων ρυμουλκών στα ναυπηγεία Ελευσίνας
    12/04/2026 - 13:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Με οδηγό το Πάσχα «ανοίγει» η σεζόν - Θετικά μηνύματα από Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη
    12/04/2026 - 12:45 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Η Μέση Ανατολή αλλάζει τον Προϋπολογισμό: Αναθεώρηση προβλέψεων στις 30 Απριλίου
    12/04/2026 - 11:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι φοβίζει τον Ελληνα καταναλωτή και πώς θωρακίζεται
    12/04/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γερμανία: Απεργία των πιλότων της Lufthansa στις 13 και 14 Απριλίου
    12/04/2026 - 16:00 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

12/04/2026 - 21:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στα playoffs η Χάποελ 99-88 τη Μακάμπι - Τι θέλει ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική

12/04/2026 - 21:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

09/04/2026 - 12:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

09/04/2026 - 09:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

09/04/2026 - 09:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

09/04/2026 - 08:49
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo