Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σήμερα η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και η ορκωμοσία Μητσοτάκη – Τα ονόματα που "παίζουν" για το νέο υπουργικό συμβούλιο
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/06/2023 · 07:31

Σήμερα η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και η ορκωμοσία Μητσοτάκη – Τα ονόματα που "παίζουν" για το νέο υπουργικό συμβούλιο

Η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου αναμένεται να ορκιστεί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας το πρωί της Τρίτης και θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις-παραλαβές.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με την παράδοση των επίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων, από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και την ορκωμοσία του επανεκλεγέντος πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αρχίζει σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουνίου, η πρώτη φάση της μετεκλογικής περιόδου.

Βασικοί σταθμοί της είναι η ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης, η οποία αναμένεται να γίνει το απόγευμα (Δευτέρα 26 Ιουνίου), η ορκωμοσία της νέας Βουλής την επόμενη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, και η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων και η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής προς τη νέα κυβέρνηση, μερικές ημέρες αργότερα.

Τα επόμενα βήματα

Σήμερα στις 9 το πρωί, η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού θα μεταβεί στο Μέγαρο της Βουλής όπου θα επιδώσει τον πίνακα με τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα της 25ης Ιουνίου, στον Πρόεδρο του κοινοβουλίου, Κωνσταντίνο Τασούλα. Αυτός, με τη σειρά του, θα μεταβεί στην Ηρώδου Αττικού προκειμένου να ενημερώσει σχετικώς, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολούθως, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως αρχηγό του κόμματος που διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη νέα Βουλή, προκειμένου να τον διορίσει πρωθυπουργό και να του αναθέσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 2 του Συντάγματος.

Στις 11:00 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα παραλάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δυο ώρες αργότερα, στις 13:00 θα γίνει και η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το απόγευμα αναμένεται η ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές, και την επόμενη ημέρα, Τρίτη, 4 Ιουλίου η ολομέλεια της Κ΄ (εικοστής) Κοινοβουλευτικής Περιόδου Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας θα συνέλθει για την εκλογή του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, την εκλογή των αντιπροέδρων του σώματος καθώς και των γραμματέων και κοσμητόρων του κοινοβουλίου.

Η πρώτη, αυτή, φάση της νέας τετραετίας, θα ολοκληρωθεί με την ανάγνωση των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης και την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 84) και τον Κανονισμό της Βουλής (άρθρο 141) η κυβέρνηση οφείλει, μέσα σε 15 ημέρες από την ορκωμοσία του πρωθυπουργού, να εμφανιστεί στη Βουλή και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, μετά τη συζήτηση των προγραμματικών της δηλώσεων. Η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης αναμένεται να διεξαχθεί μερικές ημέρες μετά την ορκωμοσία των βουλευτών και την εκλογή του προεδρείου της Βουλής, και θα κορυφωθεί τα μεσάνυχτα της τρίτης ημέρας συζήτησης, με την ψηφοφορία για την πρόταση εμπιστοσύνης προς τη νέα κυβέρνηση.

Τα ονόματα για το νέο υπουργικό συμβούλιο

Αλλαγές με μετακίνηση αρμοδιοτήτων και μεταξύ υπουργείων, ώστε να γίνει πιο αποδοτική η λειτουργία της κυβέρνησης και να υπάρχει επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, αναμένεται να πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ο ίδιος έχει ανακοινώσει. Ένα νέο υπουργείο είναι το υπουργείο Οικογένειας. Κάποια τηλεφωνήματα έχουν ξεκινήσει σε στελέχη της ΝΔ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ωστόσο βασικός κύκλος των τηλεφωνημάτων θα κλειδώσει έως το μεσημέρι. Κατά τη διαδικασία της κατάρτισης του σχήματος, πάντως, θα υπάρξουν και καραμπόλες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στο Μαξίμου φαίνεται πως θα βρίσκονται στο πλευρό Μητσοτάκη ο Γιάννης Μπρατάκος ως επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου με ρόλο υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, ως υπουργός Επικρατείας ο Σταύρος Παπασταύρου και ως υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου ο Άκης Σκέρτσος. Ως υφιστάμενος του κ. Σκέρτσου και σε ρόλο υφυπουργού δεν αποκλείεται να προαχθεί ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης. Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται να αναλάβει ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος δεν θα είναι υπουργός και θα παραμείνει και στον ρόλο του γραμματέα της ΝΔ. Υπουργός Επικρατείας με αρμοδιότητες το κοινοβουλευτικό έργο ακούγεται έντονα ότι θα αναλάβει ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος θα καταλάβει το γραφείο του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ο Αλέξης Πατέλης παραμένει διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, η πρέσβης Άννα Μαρία Μπούρα επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου και ο Θάνος Ντόκος σε ρόλο συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας. Διευθυντής του γραφείου Τύπου ο Δημήτρης Τσιόδρας με αναπληρωτές τους Γιώργο Ευθυμίου και Χρήστο Ζωγράφο, ενώ τη θέση της διατηρεί η διευθύντρια Επικοινωνίας Κύρα Κάπη.

Στο υπουργείο Εσωτερικών πιθανόν θα βρεθεί η Νίκη Κεραμέως και ο Θεόδωρος Λιβάνιος ως αναπληρωτής υπουργός, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη σε θέση υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης. Για το υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται πως έχει οριστικοποιηθεί η τοποθέτηση του Γιώργου Γεραπετρίτη, ενώ ως υφυπουργός θα αναλάβει καθήκοντα η πρέσβης μας στις ΗΠΑ Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Στο υπουργείο Άμυνας μετακομίζει ο Νίκος Δένδιας, ενώ παραμένει και ο Νίκος Χαρδαλιάς σε ρόλο υφυπουργού.

Ο Κωστής Χατζηδάκης προορίζεται για το υπουργείο Οικονομικών, ενώ ο Νίκος Παπαθανάσης ως αναπληρωτής του, με ενισχυμένης αρμοδιότητες για τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Υφυπουργός θα είναι ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνος Πετραλιάς, ενώ σήμερα θα κλειδώσει ο υφυπουργός για τα Φορολογικά Έσοδα, με το όνομα του Χάρη Θεοχάρη να ακούγεται για τη θέση..

Στο υπουργείο Ανάπτυξης, φαίνεται πως πάει ι ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος θα έχει δύο υφυπουργούς.

Το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος μάλλον θα αναλάβει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ενώ είναι ισχυρή η πιθανότητα να είναι υφυπουργός η μέχρι πρότινος γενική γραμματέας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Για το υπουργείο Εργασίας επικρατέστερος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, με υφυπουργούς τον βουλευτή Βασίλη Σπανάκη και τον Πάνο Τσακλόγλου. Στο υπουργείο Υποδομών, μετακινείται ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Για το υπουργείο Υγείας παίζει το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που επιστρέφει στο κυβερνητικό σχήμα με ειδική αποστολή, ενώ σε αυτό το υπουργείο αναμένεται να αξιοποιηθούν η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Για το υπουργείο Παιδείας σίγουρος θεωρείται ο Κυριάκος Πιερρακάκης, με αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού τον Γιάννη Οικονόμου. Σε θέσεις υφυπουργών ακούγεται έντονα η Δόμνα Μιχαηλίδου και η προοπτική παραμονής της Ζέττας Μακρή.

Το νεοσύστατο υπουργείο Οικογένειας και Δημογραφικής Πολιτικής αναλαμβάνει η Σοφία Ζαχαράκη, ενώ για ρόλο υφυπουργού έχει προβάδισμα η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα.

Για το υπουργείο Τουρισμού, ισχυρές πιθανότητες έχει η Όλγα Κεφαλογιάννη, με υφυπουργό την Έλενα Ράπτη, ενώ για το υπουργείο Δικαιοσύνης πιθανότητες έχει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης. Και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τα ηνία φαίνεται πως περνούν στον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ η μόνη που μένει στη θέση της είναι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου αναμένεται να ορκιστεί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας το πρωί της Τρίτης και θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις-παραλαβές.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • ·
  • ΕΚΛΟΓΕΣ 25ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  • ·
  • ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

«Παγώνει» η επιστροφή του Λέοναρντ στους Ράπτορς λόγω έρευνας του ΝΒΑ στους Κλίπερς

All Content

Εθνική Νέων Γυναικών: Με Μαυροβούνιο στον ημιτελικό του Σαββάτου

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Κατ΄ αρχήν συμφωνία με την Motor Oil για την απόκτηση του 50% της Dioriga Gas

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Αύξηση 5,2% στον κύκλο εργασιών το α΄ εξάμηνο – Σταθερός στόχος για διψήφια ανάπτυξη το 2026

All Content - BusinessNews.gr

LAMDA Development: Ανοίγει για το κοινό μέρος του The Ellinikon Sports Park στις 20 Ιουλίου

All Content

Υπουργείο Εργασίας: Spec 120.000 ευρώ για την προβολή του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ

All Content

Meteorites και Καθημερινή για τη συνδρομή με τους The New York Times

FleetNews

Citroen: Νέα σειρά Collection με πλουσιότερο εξοπλισμό

FleetNews

Η Renault βρήκε στο Μαρόκο τη συνταγή του φθηνού αυτοκινήτου

FleetNews

Με υποχρεωτικό σύστημα ασφαλείας ADDW τα νέα αυτοκίνητα

All Content

ΕΕΑ: Ανάκληση του πιστοποιητικού του Προμηθέα - Πρόστιμο στον Βαγγέλη Λιόλιο

All Content

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

All Content - BusinessNews.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: Από τις 31 Αυγούστου η εθνική πρωτοβουλία μείωσης των τιμών σε βασικά προϊόντα

All Content - BusinessNews.gr

ElvalHalcor: Ισχυρή συμβολή σε οικονομία, εξαγωγές και απασχόληση - Μελέτη του ΙΟΒΕ

All Content - BusinessNews.gr

Concordia Healthcare Partners: Το νέο επενδυτικό fund του Βασίλη Κάτσου

FleetNews

Deepal S05 PHEV: «Ένα σύγχρονο Plug-in hybrid, σε τιμή hybrid»

FleetNews

Η Πελοπόννησος «υποδέχτηκε» το Ferrari Cavalcade

CSRΝews.gr

INZEB: Πώς ο σεισμός και η πλημμύρα άλλαξαν την καθημερινότητα σε Κρήτη και Θεσσαλία

CSRΝews.gr

Όμιλος ΟΤΕ: Πέτυχε κλιματική ουδετερότητα στις λειτουργίες του το 2025

CSRΝews.gr

Η DOTSOFT πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Επίσημα αποτελέσματα στο 99,6% της Επικράτειας - Η ΝΔ στο 40,55%, 158 έδρες
Εκλογές 25ης Ιουνίου: Επίσημα αποτελέσματα στο 99,6% της Επικράτειας - Η ΝΔ στο 40,55%, 158 έδρες 26/06/2023 - 07:16
Εκλογές 25ης Ιουνίου: Ιστορικό ρεκόρ 47,17% σημείωσε η αποχή 26/06/2023 - 07:54
Εκλογές 25ης Ιουνίου: Ιστορικό ρεκόρ 47,17% σημείωσε η αποχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Άνοιξε η πλατφόρμα για την ενίσχυση αγοράς λιπασμάτων γεωργικών εκμεταλλεύσεων
    09/07/2026 - 22:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσκόπηση Pulse: Στο 30% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου, στο 17% η ΕΛ.Α.Σ. - Τρίτο το ΠΑΣΟΚ
    09/07/2026 - 21:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Αλλάζει η εταιρική επωνυμία από τις 13 Ιουλίου
    09/07/2026 - 21:01 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    09/07/2026 - 20:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης από το Eurogroup: Η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει τους δικούς της τεχνολογικούς πρωταθλητές
    09/07/2026 - 20:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
    09/07/2026 - 20:04 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Fais Group: Επιστροφή κεφαλαίου 0,111 ευρώ ανά μετοχή – Στις 13 Ιουλίου η αποκοπή
    09/07/2026 - 19:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • LAMDA Development: Στις 16 Ιουλίου η τελευταία διαπραγμάτευση του ομολογιακού δανείου
    09/07/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Προς το εθνικό συμφέρον ο εξηλεκτρισμός της οικονομίας
    09/07/2026 - 18:41 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Eurobank: Στις 14 Ιουλίου παύει η διαπραγμάτευση 28,09 εκατ. ακυρωμένων μετοχών
    09/07/2026 - 18:27 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ElvalHalcor: Ισχυρή συμβολή σε οικονομία, εξαγωγές και απασχόληση - Μελέτη του ΙΟΒΕ
    09/07/2026 - 19:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Lamda Development: Νέα διαμερίσματα ετοιμάζει στο Ελληνικό, sold out η Little Athens
    09/07/2026 - 08:38 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Νίκη Κεραμέως: Πρόσθετοι ωφελούμενοι από τη ρύθμιση για τις συντάξεις χηρείας
    09/07/2026 - 07:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δούρος: Πλήρης κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3 εκατ. ευρώ
    09/07/2026 - 07:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Εξετάζει παράταση έως τις 22 Ιουλίου το οικονομικό επιτελείο
    09/07/2026 - 08:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης: «Πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Κολοσσό»

09/07/2026 - 20:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Transfer market: Οι κινήσεις των 14 ομάδων της GBL

09/07/2026 - 20:31
CSRΝews.gr
csrnews.gr

INZEB: Πώς ο σεισμός και η πλημμύρα άλλαξαν την καθημερινότητα σε Κρήτη και Θεσσαλία

09/07/2026 - 13:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΟΤΕ: Πέτυχε κλιματική ουδετερότητα στις λειτουργίες του το 2025

09/07/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος ΟΤΕ: Πέτυχε κλιματική ουδετερότητα στις λειτουργίες του το 2025

09/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: 60.291 παιδιά υποστηρίχθηκαν το α' εξάμηνο του 2026

09/07/2026 - 12:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Φινάλε των επιτυχημένων 11 χρόνων της θρυλικής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»”

09/07/2026 - 07:11
FleetNews
fleetnews.gr

Citroen: Νέα σειρά Collection με πλουσιότερο εξοπλισμό

09/07/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η Renault βρήκε στο Μαρόκο τη συνταγή του φθηνού αυτοκινήτου

09/07/2026 - 04:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το πρώτο Pop-Up Store της La Mer στην Ελλάδα, στην Astir Marina Βουλιαγμένης

08/07/2026 - 12:34
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo