Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα επιστρέψουν στο Δημόσιο μετά τις εκλογές
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/04/2023 · 12:27

Μητσοτάκης: ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα επιστρέψουν στο Δημόσιο μετά τις εκλογές

«Οι δυο αυτές εταιρείες μετά τις εκλογές θα επιστρέψουν στον έλεγχο του δημοσίου και θα φύγουν από το υπερταμείο» επισήμανε ο πρωθυπουργός

Την διαβεβαίωση ότι τόσο η ΕΥΔΑΠ όσο και η ΕΥΑΘ θα επιστρέψουν στον έλεγχο του δημοσίου μετά τις εκλογές, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκχώρησε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια. Η κυβέρνηση θα σεβαστεί απόλυτα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και οι δυο αυτές εταιρείες θα φύγουν από το Υπεραταμείο και θα επιστρέψουν στο ελληνικό δημόσιο» είπε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το νερό. «Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό», τόνισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού ξεκίνησε με αναφορά στην απλή αναλογική με αφορμή την επέτειο από την εκλογική νίκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μετά από τρεις εκλογικές διαδικασίες, πριν από περίπου τρεις δεκαετίες. «Έχουμε εκλογές την 21η Μαΐου. Πάμε όχι στην πρώτη κάλπη. Στη μόνη κάλπη», είπε και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα διλήμματα είναι γνωστά, αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω. Αυτό που θέλω να αναλογιστούν οι πολίτες είναι αν η πατρίδα σήμερα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν το 2019. Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα. Χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα η οποία είναι τόσο απαραίτητη σήμερα. Θα σεβαστώ απόλυτα το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις προβλέψεις του Συντάγματος».

«Με καθαρή νίκη της ΝΔ όλα θα βρουν το δρόμο τους»

«Διεκδικώ την αυτοδυναμία και πιστεύω ότι μπορεί να την πετύχουμε στην δεύτερη κάλπη. Αλλά τονίζω ότι το μυαλό μου είναι στην πρώτη κάλπη γιατί εκεί θα καθοριστεί το μέλλον της χώρας. Το τι θα γίνει θα το καθορίσει ο λαός» είπε ο πρωθυπουργός και αναφερόμενος στη συνέχεια στις σχέσεις με την Τουρκία, τόνισε: «Καλοδεχούμενη η εκτόνωση. Πάντα την επιδιώκαμε χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση. Είναι και αποτέλεσμα της διπλωματίας των σεισμών αλλά πρέπει η Τουρκία να δείξει συνέπεια και συνέχεια ώστε μετά τις εκλογές να συζητήσουμε για τη μία και μοναδική μας διαφορά που είναι η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών».

«Δεν θέλω να είμαστε σε συνεχή τροχιά σύγκρουσης με την Τουρκία» είπε ο πρωθυπουργός «Η Τουρκία απομονώθηκε τα τελευταία χρόνια και σε έναν βαθμό σε αυτό συνέβαλε η αποτελεσματική εξωτερική πολιτική της Ελλάδας».

«Ο φράχτης στον Έβρο θα ολοκληρωθεί»

«Ο φράχτης θα κατασκευαστεί και θα ολοκληρωθεί είτε με εθνικούς είτε με ευρωπαϊκούς πόρους και είναι στενάχωρο ότι υπάρχουν φωνές που προσπαθούν να αποτρέψουν την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση» είπε ο πρωθυπουργός. «Καλώ εκείνους που πίνουν τον εσπρέσο τους και τρώνε τα κρουασάν τους στις πλατείες των Βρυξελλών να έρθουν στον Έβρο και να δουν τι σημαίνει φύλαξη των συνόρων και τι σημαίνει εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού και τι σημαίνει η Ευρώπη να φυλάει αποτελεσματικά τα σύνορά της», είπε ο πρωθυπουργός συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί Έλληνες ευρωβουλευτές, όπως ο κ. Παπαδημούλης, να ζητούν από την Ευρώπη να μην πληρώσει για αυτόν τον φράχτη.

Για τη δήλωση Θεοδωρικάκου

«Ο κ. υπουργός είπε το αυτονόητο. Διαχρονικά κάποιες παρατάξεις έχουν μία αλλεργία στο να αναγνωρίσουν την αποστολή της Αστυνομίας στη διαφύλαξη της τάξης» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα επιθετικής παραβατικότητας στη χώρα μας. Έχουμε κάνει πρόοδο αλλά δεν έχουμε φθάσει εκεί που θα θέλαμε» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Η Αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται αλλά πρέπει να λογοδοτεί μόνο σε περιπτώσεις υπερβολικής βίας όπως και γίνεται. Υπάρχει ανάγκη με σωστή εκπαίδευση η Αστυνομία να μπορεί να προσαρμοστεί σε νέους ρόλους όπως η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας».

Και για το ίδιο θέμα συμπλήρωσε: «Δεν θέλω οι όποιες αστοχίες να αμαυρώσουν ένα συνολικό έργο. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι έχουν περιοριστεί τα φαινόμενα του κοινού εγκλήματος. Η Αστυνομία είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του πολίτη».

Για ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκχώρησε την ΕΥΔΑΠ και τη ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια. Η ελληνική κυβέρνηση θα σεβαστεί απόλυτα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και οι δύο αυτές εταιρείες θα επιστρέψουν και θα παραμείνουν υπό κρατικό έλεγχο» είπε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε με νόημα «Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό».

«Η παρέμβαση που κάναμε με το gov.gr έκανε τη ζωή όλων πιο εύκολη και πρέπει στο τέλος της επόμενης τετραετίας να έχουμε ένα πολύ πιο αποτελεσματικό κράτος από αυτό που έχουμε σήμερα» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ τόνισε πως «Η τραγωδία των Τεμπών με ταρακούνησε τόσο που είμαι σήμερα πολύ πιο αποφασισμένος. Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να αλλάξει το κράτος» είπε.

Για τις συντάξεις

«Το 50% των παραπόνων είχαν να κάνουν με τον ΕΦΚΑ και την έκδοση των συντάξεων στο παρελθόν. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να βγάλουμε συντάξεις μέσα σε δύο μήνες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ τόνισε πως «Το κράτος όταν καθυστερεί πρέπει να λογοδοτεί».

Για τη δημόσια υγεία

Αναφερόμενος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «Το ΕΣΥ πρέπει κατ’ αρχάς να πούμε ότι άντεξε στη διάρκεια της πανδημίας αλλά ταυτόχρονα κουράστηκε. Η δημόσια υγεία είναι μία από τις τρεις κεντρικές προτεραιότητες της νέας τετραετίας εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός.

Έχουμε εξασφαλίσει πόρους για να εκσυγχρονίσουμε τα τμήματα επειγόντων περιστατικών και θα το κάνουμε. Θα στηρίξουμε την πρωτοβάθμια υγεία».

«Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι σε όλα τα προβλήματα της χώρας η λύση είναι οι παραπάνω προσλήψεις, οι αυξήσεις των μισθών και οι περικοπές των φόρων όταν στο διάστημα που κυβέρνησε έκανε τα ακριβώς αντίθετα».

Για την Οικονομία

«Από την περίοδο των μνημονίων δεν έχουμε επενδυτική βαθμίδα» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης «Έχουμε πετύχει 12 αναβαθμίσεις και είμαστε ένα επίπεδο κάτω από την επενδυτική βαθμίδα. Αν προκύψει σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές είμαι πεπεισμένος ότι θα κατακτήσουμε την επενδυτική βαθμίδα πριν από το τέλος του 2023.

Θα μπορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις να περάσουν την πόρτα της τράπεζας και να πάρουν δάνειο μέσα από τη νέα πλατφόρμα που θα ενεργοποιηθεί άμεσα».

Για τους μισθούς

«Καλύτεροι μισθοί και περισσότερα έσοδα είναι ο στόχος. Ανάπτυξη σημαίνει καλύτεροι μισθοί» είπε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός. «Προφανώς θα εξετάσουμε το θέμα των τριετιών. Δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το σημείο αλλά στοχεύουμε στο να πέσει η ανεργία κάτω από το 10%» είπε σε άλλο σημείο, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τον κατώτατο μισθό, σημείωσε: «Για το θέμα του κατώτατου μισθού ξεπεράσαμε τον στόχο που είχαμε θέσει αν και γνωρίζω ότι είμαστε ακόμη χαμηλά. Αυτό που έχει σημασία είναι να αυξάνονται οι μισθοί σε όλη τη μισθολογική κλίμακα» είπε.

Για την φορολογία, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «υλοποιήσαμε στο ακέραιο όλες μας τις δεσμεύσεις για τις φορολογικές μειώσεις. Το τέλος επιτηδεύματος βεβαίως και θα το εξετάσουμε υπό την προϋπόθεση ότι ταυτόχρονα θα έχουμε βελτιωθεί και στη φορολογική συμμόρφωση» είπε, ενώ σημείωσε ότι «το πρόβλημα της προσωπικής διαφοράς ο κ. Τσίπρας το δημιούργησε».

Μιλώντας για την προσωπική διαφορά στις συντάξεις, ο πρωθυπουργός είπε ότι «αναγνώρισα ότι πάνω από 1 εκατ. συμπολίτες μας δεν είδαν διαφορά και μέχρι που να σβήσει η προσωπική διαφορά από τις αυξήσεις των συντάξεων, και όσο υπάρχει δημοσιονομικός χώρος θα εξακολουθούμε να στηρίζουμε τους συνταξιούχους εκείνους που πλήττονται από την προσωπική διαφορά και δεν βλέπουν αυξήσεις στις συντάξεις τους, πρωτίστως αυτούς που έχουν χαμηλές συντάξεις».

Τέλος, όπως είπε «δεν πρέπει όσοι έχουν ΕΚΑΣ να πληρώνουν φάρμακα. Άρα οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ δεν θα πληρώνουν στο εξής φάρμακα».

Για το «Καλάθι του Νοικοκυριού»

«Το «Καλάθι του Νοικοκυριού» σε μεγάλο βαθμό έχει δουλέψει. Λύνει το πρόβλημα; Προφανώς όχι, αλλά δημιουργεί διαφάνεια και υγιή ανταγωνισμό» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του, ξεκαθαρίζοντας ότι «Θα στηρίξουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία ανάλογα με τις δυνατότητές μας για όσο διάστημα διαρκεί η πληθωριστική έξαρση. Με προτεραιότητα πάντα τους πιο ευάλωτους».

«Η Ελλάδα έχει ακρίβεια αλλά έχει και τον 5ο χαμηλότερο πληθωρισμό στην ΕΕ» είπε ο πρωθυπουργός. «Η λύση είναι περισσότερη διαφάνεια στις τιμές, περισσότερες υπηρεσίες στον e-καταναλωτή, ενημέρωση για την αξιοποίηση προγραμμάτων στήριξης».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε επίσης ότι το πρόγραμμα «Σπίτι μου» για τους νέους «έχει μια πολύ θετική πρώτη ανταπόκριση» ενώ αναφερόμενος στην πρώτη κατοικία σημείωσε «Είναι αντικείμενο συστηματικής παραπληροφόρησης το θέμα αυτό. Υπάρχει σήμερα πλαίσιο προστασίας και της πρώτης κατοικίας που καλύπτει τις περιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη ευαισθησία. Έχουμε τον εξωδικαστικό μηχανισμό, έχουμε εργαλεία αποτελεσματικά, αναβιώνουν οι 120 δόσεις, θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους χωρίς να ενθαρρύνουμε την κουλτούρα του «δεν πληρώνω». Σκοπός είναι η δίκαιη διευθέτηση» συμπλήρωσε.

Επίσης, σχετικά με την τροπολογία για το Κόμμα Κασιδιάρη είπε πως «Θωρακίζουμε περαιτέρω το νομικό πλαίσιο. Αυτοί που γκρινιάζουν ας έρθουν να στηρίξουν τη σχετική τροπολογία στη Βουλή».

Για το δυστύχημα των Τεμπών

«Θα μάθουμε την αλήθεια και δεν θα υπάρξει καμία συγκάλυψη» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. «Την αλήθεια δεν θα τη μάθουμε μόνο μέσα από τα πορίσματα αλλά από τη Δικαιοσύνη» τόνισε και ανέφερε πως «Ήταν η πιο δύσκολη μέρα της θητείας μου και μια από τις πιο δύσκολες στη ζωή μου» συμπληρώνοντας πως πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση παντού.

Για τις δηλώσεις Τσαπανίδου

Σχετικά με τις αναφορές της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ, περί κυβερνητικής προπαγάνδας και παραπλάνησης των ψηφοφόρων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε πως «Η κ. Τσαπανίδου υποτιμά τους Έλληνες ψηφοφόρους, τους Έλληνες πολίτες» ενώ συμπλήρωσε πως «Δεν επιδιώκω τη σύγκρουση αλλά επιδιώκω τη σύγκριση. Έθεσα τις βάσεις για να αλλάξει η χώρα πίστα. Θα σεβαστούμε την ετυμηγορία του κυρίαρχου ελληνικού λαού».

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΥΔΑΠ
  • ·
  • ΕΥΑΘ
  • ·
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ·
  • ΕΚΛΟΓΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση της Καρδίτσας στους «16» του BCL (vid)

All Content

Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια: Η photo gallery

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Με +7,22% έτρεξαν οι πωλήσεις το 2025 - Πρόταση της διοίκησης για διανομή 0,50 ευρώ ανά μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Νέο δυναμικό άνοιγμα του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ - Επενδύει 30 εκατ. δολάρια στη Semafor

All Content - BusinessNews.gr

“Luxury” μέρισμα 7 εκατ. ευρώ από τα attica stores

All Content

Νέα δυναμική διεθνής επένδυση του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ

All Content

ΣΔΕ: Στην τελική ευθεία για το Cross Media Measurement

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ιστορική πρόκριση στους «16» η Καρδίτσα, 84-75 τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα!

All Content

Παπανικολάου: «Βρίσκεται σε καλύτερο ρυθμό πλέον η Μπάγερν»

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Τα 25 σημαντικότερα έργα και δράσεις του 2025

All Content - BusinessNews.gr

Μικρές επιχειρήσεις με έδρα την ΕΕ - Το νέο πλαίσιο απαλλαγής από ΦΠΑ στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Διεθνής Αθλητική: Λήγει η προστασία από τους πιστωτές - 15ετές σχέδιο εξυγίανσης

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μιχαηλίδου: Συνεχίζουμε με την ενίσχυση €180 εκατ. των βρεφικών σταθμών
Μιχαηλίδου: Συνεχίζουμε με την ενίσχυση €180 εκατ. των βρεφικών σταθμών 07/04/2023 - 15:42
Τσίπρας: Το παραμύθι Μητσοτάκη τελειώνει την 21η Μαΐου 08/04/2023 - 17:57
Τσίπρας: Το παραμύθι Μητσοτάκη τελειώνει την 21η Μαΐου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια
    08/01/2026 - 21:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    08/01/2026 - 20:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέο δυναμικό άνοιγμα του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ - Επενδύει 30 εκατ. δολάρια στη Semafor
    08/01/2026 - 19:29 MEDIA
  • Γαλλία: «Αγροτική πολιορκία» στο Παρίσι για τη Mercosur
    08/01/2026 - 19:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γιάννης Στουρνάρας: Θεαματική βελτίωση των θεμελιωδών μεγεθών του πιστωτικού συστήματος
    08/01/2026 - 18:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δένδιας: Δεν θα υπάρξουν μειώσεις σε κανένα εφάπαξ στρατιωτικών, παρά μόνο αυξήσεις
    08/01/2026 - 18:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Jumbo: Με +7,22% έτρεξαν οι πωλήσεις το 2025 - Πρόταση της διοίκησης για διανομή 0,50 ευρώ ανά μετοχή
    08/01/2026 - 18:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Σύσταση τριών επιτροπών για το καθεστώς «Μεγάλες Επενδύσεις»
    08/01/2026 - 18:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • IBM - NRF Μελέτη: Η AI μετασχηματίζει το Λιανεμπόριο, διαμορφώνοντας τις καταναλωτικές αποφάσεις
    08/01/2026 - 17:52 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή άνοδος 1,87% πάνω από τις 2.200 μονάδες, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά
    08/01/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μικρές επιχειρήσεις με έδρα την ΕΕ - Το νέο πλαίσιο απαλλαγής από ΦΠΑ στην Ελλάδα
    08/01/2026 - 08:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Theon: Απέκτησε ποσοστό 9,8% της Exosens - Στα 268,7 εκατ. ευρώ το τίμημα
    08/01/2026 - 08:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διεθνής Αθλητική: Λήγει η προστασία από τους πιστωτές - 15ετές σχέδιο εξυγίανσης
    08/01/2026 - 10:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σύσταση επιτροπής για τον πρωτογενή τομέα μετά από απόφαση του Πρωθυπουργού
    08/01/2026 - 12:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέο πρόγραμμα 37 εκατ. ευρώ για νέους ανέργους - Έως 17.500 για ίδρυση επιχείρησης
    08/01/2026 - 09:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια: Η photo gallery

08/01/2026 - 19:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση της Καρδίτσας στους «16» του BCL (vid)

08/01/2026 - 19:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα δυναμική διεθνής επένδυση του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ

08/01/2026 - 17:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η BYD και ο Όμιλος Mediawan ανακοινώνουν μια πρωτοποριακή στρατηγική συνεργασία αφιερωμένη στη δημιουργία

08/01/2026 - 15:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΥΜΠΟΣ: Στηρίζει τη δράση «Μια Μπάλα για Όλους» – Μαθαίνουμε να Παίζουμε Ζώντας Μαζί

08/01/2026 - 14:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work

08/01/2026 - 14:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Artego Hellas”

08/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

Ιστορικό ορόσημο για την BYD με 15 εκατ. οχήματα Νέας Ενέργειας

08/01/2026 - 06:08
FleetNews
fleetnews.gr

Το αναβαθμισμένο Audi Q6 e-tron τώρα με νέα τιμή

08/01/2026 - 05:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’MIEL – Curated Second Hand & New Drops”

07/01/2026 - 16:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo