Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τσίπρας: Το παραμύθι Μητσοτάκη τελειώνει την 21η Μαΐου
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/04/2023 · 17:57

Τσίπρας: Το παραμύθι Μητσοτάκη τελειώνει την 21η Μαΐου

Σε ντιμπέιτ προκάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «σε όποιο κανάλι και με όποιον δημοσιογράφο επιλέξει».

«Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά από την πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής ώστε να ηττηθεί το σύστημα Μητσοτάκη και να σχηματιστεί κυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων», ζήτησε από τη Νέα Σμύρνη, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την κεντρική πλατεία της πόλης και εν μέσω των συγκεντρωμένων «αφηγήθηκε το παραμύθι Μητσοτάκη που τελειώνει την 21η Μαίου», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ζήτησε καθαρή και με διαφορά νίκη του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη Κυριακή ενώ προκάλεσε τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου σε όποιο κανάλι και με όποιον δημοσιογράφο επιλέξει.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι ψηφοφόροι του κόμματός του με συνθήματα «νάτος ο πρωθυπουργός», «Αλέξη γερά να φύγει η δεξιά», ενώ κατά την διάρκεια της ομιλίας του ακούστηκε και το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά». Ο κ. Τσίπρας μίλησε μέσα στον κόσμο από μία πρόχειρη μικροφωνική εγκατάσταση ενώ στο τέλος της αυτοσχέδιας και από στήθους ομιλίας του ένα κοριτσάκι του έδωσε λουλούδια.

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος «στα τρολ των αντιπάλων του» που εκμεταλλεύτηκαν το όνομα της καφετέριας έξω από την οποία μίλησε - το «Παραμύθι με καφέ» - για να του προσάψουν ότι θα πει παραμύθια. Αντιστρέφοντας την κατηγορία ο κ. Τσίπρας είπε ότι «θα σας πω λοιπόν ένα παραμύθι. Μια φορά και έναν καιρό ήταν μία μικρή χώρα που την έλεγαν Ελλάδα. Είχε ξεμπερδέψει με την βασιλεία αλλά όχι με τις συνήθειες της βασιλείας καθώς 2-3 οικογένειες κυβερνούσαν την χώρα. Τα τελευταία 4 χρόνια κυβερνά την χώρα ένας πρίγκιπας που νόμισε ότι έγινε βασιλιάς».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Σε αυτή την χώρα όλα πάνω τέλεια, υπάρχει ασφάλεια και ευημερία, οι νοικοκυρές ψωνίζουν τρεις φορές την ημέρα από το Σούπερ Μάρκετ, οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δανείζονται όσο φτηνά θέλουν, οι εργαζόμενοι αμείβονται ικανοποιητικά, κανείς δεν τους κλέβει και δεν τους καταπιέζει, οι νέοι δεν θέλουν να φύγουν απ' την χώρα, υπάρχει ελευθερία του Τύπου. Στον πρωθυπουργό ασκούν τόσο σκληρή κριτική που τον ρώτησαν ‘πόσο πολύ του αρέσουν τα ντολμαδάκια'. Δεν υπάρχει μαφία, ο κόσμος βγαίνει στις πλατείες και δεν φοβάται μήπως φάει καμία σφαίρα, υπάρχει ασφάλεια. Αν πάρεις το τραίνο θα φθάσεις στον προορισμό σου στην ώρα σου και με ασφάλεια». Συνεχίζοντας είπε ότι «αυτό είναι το παραμύθι της κυβέρνησης και αυτό το παραμύθι τελειώνει στις 21 Μαίου. Ο λαός γυρνάει την πλάτη στην αδικία, ένα "ως εδώ" ξεπηδά από την ψυχή των πολιτών».

Ο κ. Τσίπρας έκανε άνοιγμα σε πολίτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων λέγοντας ότι οι εκλογές δεν θα κρίνουν μόνο ποιος θα κυβερνήσει αλλά πώς θα ζούμε από εδώ και πέρα και απευθύνθηκε σε ψηφοφόρους όλων των κομμάτων ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο παρελθόν. Είπε ο κ. Τσίπρας: «ακόμη και οι συντηρητικοί ψηφοφόροι ντρέπονται για την κατάντια της κυβέρνησης. Ντρέπονται που υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν να βγάλουν τον μήνα ενώ 20 επιχειρήσεις έκαναν ρεκόρ κερδών. Ντρέπονται για την υποβάθμιση της δημοκρατίας για το έλλειμμα ασφάλειας».

Ακολούθως αποδόμησε την ρητορική του πρωθυπουργού λέγοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε καλύτερα εισοδήματα αλλά τώρα ο μισθός χάνεται στην τρίτη εβδομάδα του μήνα, στο 40% των πιο ευάλωτων πολιτών μειώθηκε η αγοραστική δύναμη. Υποσχέθηκε καλύτερες δουλειές αλλά με τον νόμο Χατζηδάκη κατάργησε το οκτάωρο, την αιτιολογημένη απόλυση και το Σώμα Ελεγκτών Εργασίας δημιουργώντας κατάσταση εργασιακής ζούγκλας. Υποσχέθηκε ασφάλεια αλλά η ΕΛ.ΑΣ αντί να καταπολεμά το έγκλημα συνεργάζεται με το έγκλημα και η ελληνική μαφία διοικεί την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Έταξαν επιτελικό κράτος και μετέτρεψαν το κράτος σε λάφυρο με οικογενειοκρατία και ρουσφέτια ενώ τριπλασίασαν και τους μετακλητούς. Το μεγάλο κόλπο όμως έγινε με τους κλειστούς διαγωνισμούς και τις απευθείας αναθέσεις. 10 δις μοίρασαν.

Έταξαν καλύτερες συντάξεις και έλεγαν ότι αυτό που δίναμε εμείς ήταν ψίχουλα και ότι θα τα αυξήσουν, αλλά έκοψαν και την 13η σύνταξη. 4,5 δις την τελευταία τετραετία δεν πήγαν στους συνταξιούχους αλλά στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλειας».

Συνεχίζοντας σχολίασε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ: «Δεν ξέρω αν αυτά τα ρώτησε ο κ. Αυτιάς τον κ. Μητσοτάκη» και πρόσθεσε ότι «αφού δεν τήρησε τις υποσχέσεις προς την μεσαία τάξη, τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο της μεγαλύτερης αναδιανομής πλούτου. Μας λένε ότι η πληθωριστική κρίση είναι διεθνής αλλά η αισχροκέρδεια είναι εγχώρια». Κατηγόρησε την κυβέρνηση για υψηλή έμμεση φορολογία λέγοντας ότι «διατήρησε τους έμμεσους φόρους, τον ΦΠΑ και τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, τους φόρους που πληρώνουν εξίσου οι πλούσιοι και οι φτωχοί» και πρόσθεσε: «πόσο αυξήθηκαν τα δημόσια έσοδα; 4 δις ευρώ που όμως πήγαν σε στοχευμένες επιδοτήσεις για πληρώσει ο κόσμος το ρεύμα, τα τρόφιμα, τα καύσιμα και έτσι να διατηρηθούν οι υψηλές τιμές». Ακολούθως υποστήριξε ότι η μεγαλύτερη αναδιανομή επιδιώκεται μέσω του ιδιωτικού χρέους που αυξήθηκε. «700.000 ακίνητα μεταβιβάστηκαν στα funds, αν κερδίσει τις εκλογές ο εκλεκτός τους θα έχουμε μία λαίλαπα πλειστηριασμών».

Ακολούθως αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και την αγροτικής γης με «δίκαιη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους με κούρεμα των οφειλών». Υπογράμμισε ότι «είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο και θα δώσει την δυνατότητα ρύθμισης του χρέους όχι μόνο στα ευάλωτα νοικοκυριά αλλά και στη μεσαία τάξη. Έχουμε σχέδιο για να σταματήσουμε την απίστευτη αναδιανομή πλούτου σε βάρος των πολλών».

Αναφέρθηκε στον αντίπαλό του λέγοντας ότι «και ο κ. Μητσοτάκης έχει σχέδιο αλλά δεν θέλει να το πει, όπως δεν είπε και το σχέδιό του για την ιδιωτικοποίηση του νερού. Λίγο μετά το δυστύχημα στα Τέμπη πήγε και ψήφισε Ρυθμιστική Αρχή, που ξέρουμε ότι μπαίνει όταν σχεδιάζεται η είσοδος ιδιωτών, ενώ είχε πει ότι ότι θα είναι το πρώτο στάδιο».

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό και τον προκάλεσε να κάνουν διάλογο για τα σημαντικά ζητήματα: «Να αφήσει τα παραμύθια ο κ. Μητσοτάκης και τις εύκολες προβοκάτσιες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρούς και να έλθει να συζητήσουμε: τι θα γίνει με τους πλειστηριασμούς, τι θα γίνει με τις συντάξεις, τι θα γίνει με την εργασία, τι θα γίνει με την ασφάλεια. Τον προκαλώ να πάμε σε όποιο τηλεοπτικό σταθμό θέλει, να πάμε στον φίλο του τον κ. Αυτιά, αλλά να μιλήσουμε για τα προβλήματα».

Κλείνοντας ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε βέβαιος ότι «ο λαός θα γυρίσει την πλάτη» στον κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Οι ευθύνες μας θα είναι μεγάλες, αν κερδίσουμε και θα κερδίσουμε γιατί θα κάνουμε πράξη τη μεγάλη αλλαγή στην διακυβέρνηση του τόπου. Θα κάνουμε πράξη την κυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων». Σημείωσε ότι θα υπάρξει συζήτηση πάνω στις προτάσεις των κομμάτων και υπογράμμισε ότι αποτελεί προαπαιτούμενο το σχέδιο για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους.

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι υπάρχει μία βασική προϋπόθεση: «Στις κάλπες της απλής αναλογικής να βγει πρώτος και με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ηττηθεί το σύστημα Μητσοτάκη από το να ηττηθεί η ΝΔ και να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο αυτό θα σημάνει το τέλος του παραμυθιού. Η δικαιοσύνη θα επιστρέψει».

  • ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Δεν αποχωρίζεται την κορυφή η Χάποελ Τελ Αβίβ, 81-73 τη Βιλερμπάν στη Γαλλία

All Content

Με άμυνα και Ντε Κολό η Φενέρμπαχτσε, 82-79 τη Βαλένθια

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,72% , κέρδη 4,76% για τις τράπεζες

All Content - BusinessNews.gr

ΕΝΦΙΑ: Τα 20 μυστικά για έκπτωση έως 20% στα ασφαλισμένα ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Ομιλος Λάτση - Lamda: Νέο βήμα για το οικιστικό project των 219 κατοικιών στο Ελληνικό

All Content

Στη Τhe Weekend Agency η Mapei Hellas

All Content

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παναθηναϊκός: Βίντεο και προπόνηση την επομένη της ήττας στο Μόναχο

All Content

Χασανίδης: «Συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο κόντρα στο Περιστέρι»

All Content - BusinessNews.gr

Eurogroup: Πρώτη συνεδρίαση με Πιερρακάκη πρόεδρο, στις 19 Ιανουαρίου - Η ατζέντα

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Βελτίωση των επιχειρηματικών προσδοκιών - Ήπια ανάκαμψη στη βιομηχανία με ώθηση από τις εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μητσοτάκης: ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα επιστρέψουν στο Δημόσιο μετά τις εκλογές
Μητσοτάκης: ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα επιστρέψουν στο Δημόσιο μετά τις εκλογές 08/04/2023 - 12:27
Βαρουφάκης: Αξιοπρεπές μέλλον, μόνο μέσα από τη ρήξη 08/04/2023 - 18:30
Βαρουφάκης: Αξιοπρεπές μέλλον, μόνο μέσα από τη ρήξη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μυτιληναίος: Ξεκίνησε η βιομηχανική παραγωγή γαλλίου από τη Metlen - Παρήχθησαν τα πρώτα 5 κιλά στη Ελλάδα
    16/01/2026 - 21:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Σταθερή ανάπτυξη 2,1% το 2025-2027 - Πτώση πληθωρισμού στο 2,1%
    16/01/2026 - 20:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    16/01/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 19 έως 23 Ιανουαρίου
    16/01/2026 - 20:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,72% , κέρδη 4,76% για τις τράπεζες
    16/01/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Real Consulting: Απέκτησε επιπλέον 2% της Smart UX Development - Στις €260 χιλ. το τίμημα
    16/01/2026 - 19:17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Orilina: Σύμβαση με ΕΚΤΕΡ για εργασίες του συγκροτήματος Marina Residences by Kengo Kuma
    16/01/2026 - 18:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: «Έχω σχέδιο 100 ημερών, θα επιστρέψω στο Ιράν» λέει ο εξόριστος γιος του τελευταίου Σάχη
    16/01/2026 - 18:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή πτώση 0,09%, στα 341,17 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    16/01/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μπλακ άουτ στο X – Αναφορές από χιλιάδες χρήστες
    16/01/2026 - 17:37 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΝΦΙΑ: Τα 20 μυστικά για έκπτωση έως 20% στα ασφαλισμένα ακίνητα
    16/01/2026 - 07:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ομιλος Λάτση - Lamda: Νέο βήμα για το οικιστικό project των 219 κατοικιών στο Ελληνικό
    16/01/2026 - 09:07 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελληνικό Μετρό: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρήστος Φαφούτης
    16/01/2026 - 12:26 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Νέο βήμα της Πειραιώς στον χώρο της Υγείας; - Τι συζητά
    16/01/2026 - 10:10 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα 10.000 θέσεων εργασίας για άνεργες γυναίκες - Οι ωφελούμενες
    16/01/2026 - 09:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δεν αποχωρίζεται την κορυφή η Χάποελ Τελ Αβίβ, 81-73 τη Βιλερμπάν στη Γαλλία

16/01/2026 - 21:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

16/01/2026 - 19:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Πακέτα Έκτακτης Ανάγκης για τις Πυρκαγιές του 2025

16/01/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Webinar για την Εθνική Αθλητική Πολιτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

16/01/2026 - 12:59
FleetNews
fleetnews.gr

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον Όμιλο Volkswagen

16/01/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Οι Βρετανοί κατασκευαστές αντιμέτωποι με δασμούς 10% στις εξαγωγές προς την ΕΕ

16/01/2026 - 09:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Hollywood Clinic SKG”

14/01/2026 - 09:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo