Τρίτη, 7 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βουλή: Αύριο η ονομαστική ψηφοφορία για ΛΑΡΚΟ - Σταϊκούρας: Προστατεύονται όλοι οι εργαζόμενοι
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/06/2022 · 18:52

Βουλή: Αύριο η ονομαστική ψηφοφορία για ΛΑΡΚΟ - Σταϊκούρας: Προστατεύονται όλοι οι εργαζόμενοι

Εργαζόμαστε για να υπάρξει επενδυτής, ο οποίος θα προχωρήσει στις αναγκαίες επενδύσεις εκσυγχρονισμού, τόνισε ο ΥΠΟΙΚ.

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) θα πραγματοποιηθεί η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, επί της τροπολογίας για τη ΛΑΡΚΟ.

«Θέλουμε να μείνει όρθια η ΛΑΡΚΟ, όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις…Oι εργαζόμενοι προστατεύονται άμεσα και αποτελεσματικά, ενόψει της ολοκλήρωσης των διαγωνιστικών διαδικασιών για τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Τα μέτρα που θεσπίζονται δεν αφήνουν κανέναν απέξω, δίνουν προστασία σε όλους τους εργαζόμενους». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, δίνοντας από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής, απαντήσεις στα πυρά που δέχεται από την αντιπολίτευση, για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση για την εταιρεία.

«Εργαζόμαστε για το σύνολο των εργαζομένων και επιδιώκουμε το καλύτερο, με πράξεις και όχι με λόγια», είπε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Όχι μόνο δεν έχουμε καμία πρόθεση να κλείσει η ΛΑΡΚΟ, αλλά αντίθετα, θέλουμε να ενδυναμωθεί η ΛΑΡΚΟ και να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες, μελλοντικά, θέσεις απασχόλησης».

«Επίκειται άμεσα ο καθορισμός ημερομηνίας υποβολής των δεσμευτικών προσφορών των υποψηφίων επενδυτών και συνακόλουθα η ολοκλήρωση της αξιολόγησης και της διαδικασίας κατακύρωσης στον πλειοδότη, που θα προκύψει στο πλαίσιο των δύο παράλληλων διαγωνιστικών διαδικασιών, με βάση τη ρήτρα της εκατέρωθεν πλειοδοσίας, που διενεργούνται από την ειδική διαχείριση για τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας και από το ΤΑΙΠΕΔ, για τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου», είπε ο υπουργός Οικονομικών. Η κυβέρνηση, διαβεβαίωσε, λαμβάνει μέτρα για τη διασφάλιση των εργαζομένων, εξασφαλίζοντας για όλους τους εργαζόμενους εργασιακό μέλλον. Στην κατεύθυνση αυτή, τόσο για το μεταβατικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών και την εγκατάσταση του επενδυτή, αλλά και μετά την εγκατάστασή του, κατοχυρώνονται τα εργασιακά δικαιώματα και εξειδικεύονται δέσμες μέτρων για την εργασιακή τους προστασία.

«Εργαζόμαστε για να υπάρξει επενδυτής, ο οποίος θα προχωρήσει στις αναγκαίες επενδύσεις εκσυγχρονισμού. Μόνο τότε θα καταστεί δυνατό να υπάρξει μια ανταγωνιστική, σε διεθνές επίπεδο, βιομηχανία, σημαντική τόσο για την βιομηχανία της ηλεκτροκίνησης, όσο και για πολλές άλλες βιομηχανίες και εφαρμογές. Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο μέλλον, με σεβασμό στους εργαζόμενους, με σεβασμό στους κόπους και τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας αλλά και στην προσέλκυση αξιόπιστων επενδυτών, που θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα της μεταλλευτική και μεταλλουργικής δραστηριότητας της ΛΑΡΚΟ», είπε ο κ. Σταϊκούρας.

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, λαμβάνονται πρόνοιες για το σύνολο των 1060 εργαζομένων, σε τέτοιο βαθμό εξειδίκευσης και ετοιμότητας, όπως προβλέπεται μέσα στην τροπολογία», είπε ο υπουργός Οικονομικών και εξήγησε ότι με τις διατάξεις που εισάγονται σήμερα για ψήφιση:

- Προβλέπεται άμεση και εφάπαξ καταβολή των νομίμων αποζημιώσεων απόλυσης, ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ, που θα καταβληθεί από το αποθεματικό του κρατικού Προϋπολογισμού. «'Αρα έχουμε δώσει 53 εκατομμύρια, συν 24 εκατομμύρια, για το σύνολο των εργαζομένων. Και αυτών που είναι συνταξιούχοι και δουλεύουν», είπε ο κ. Σταϊκούρας.

- Δημιουργείται ασφαλής εργασιακή γέφυρα, με τη θέσπιση δυνατότητας σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, μηνιαίας ή διμηνιαίας διάρκειας, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων, από την ειδική διαχείριση για το σύνολο των εργαζομένων, ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που επίσης θα καταβληθεί από το αποθεματικό του κρατικού Προϋπολογισμού.

- Ορίζονται μέτρα κοινωνικής και εργασιακής προστασίας με ενεργοποίηση προγραμμάτων του υπουργείου Εργασίας, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν οι εργαζόμενοι. Το υπουργείο Εργασίας είναι υποχρεωμένο να καταρτίσει ειδικές δράσεις και ειδικά προγράμματα απασχόλησης, συγχρηματοδοτούμενα ή από εθνικούς πόρους, σε ΟΤΑ. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από δήμους για εργαζόμενους άνω των 55 ετών, έως την συμπλήρωση των προϋποθέσεων για πλήρη σύνταξη και για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα 7 έτη. «'Αρα αυτοί οι εργαζόμενοι, θα πάρουν την αποζημίωση απόλυσης, και θα συνεχίσουν να αμείβονται μέχρι να βγουν στη σύνταξη, μέσα από ΟΤΑ», είπε ο κ. Σταϊκούρας. Για τους εργαζόμενους κάτω των 55 ετών, που ενδεχομένως δεν προσληφθούν, προβλέπεται ενεργοποίηση δράσεων που θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση, για τους απολυμένους εργαζόμενους, συμπλήρωσε.

- Προστατεύονται όλοι οι εργαζόμενοι, μισθωτοί και απασχολούμενοι με συμβάσεις ανεξαρτήτων υπηρεσιών ή έργου, ακόμα και για το χρονικό διάστημα μετά την εγκατάσταση του επενδυτή.

Σχολιάζοντας την βασική κατηγορία που διατυπώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για «σχέδιο απαξίωσης της ΛΑΡΚΟ, έμπνευσης Μαξίμου», ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι έγιναν διαχρονικά λάθη από πολλές κυβερνήσεις, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο, γιατί τα στοιχεία είναι αμείλικτα και για την περίοδο της δικής του διακυβέρνησης.

Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε εξάλλου στην επιστολή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την περίοδο της υπουργίας του, όπου γινόταν λόγος και για αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ.

«Λέτε ότι η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά, θέλουμε να κλείσουμε τη ΛΑΡΚΟ. Πολλοί από εσάς όμως δεν γνωρίζετε την ιστορία της ΛΑΡΚΟ. Αν θέλαμε να κλείσουμε τη ΛΑΡΚΟ, θα την είχαμε κλείσει το 2012», είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Σχετικά, επικαλέστηκε ανακοίνωση των εργαζομένων της 11.6.2012, σύμφωνα με την οποία, αποφεύχθηκε τότε το κλείσιμο της εταιρείας, «με πρωτοβουλία της ΝΔ και του βουλευτή Φθιώτιδας, Χρήστου Σταϊκούρα». Στο κλίμα αυτό, ο υπουργός Οικονομικών είπε, πως αν ήθελε η ΝΔ να κλείσει τη ΛΑΡΚΟ, θα την είχε κλείσει το 2014. Τότε όμως, όπως τόνισε, η ΝΔ πήρε τις σωστές αποφάσεις, τις οποίες «συνέχισε και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν τόλμησε να τις ολοκληρώσει».

Αλλά και για το 2020, ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε πως, ούτε τότε η κυβέρνηση έκλεισε τη ΛΑΡΚΟ. Όταν δηλαδή, με δύο εξώδικα η ΔΕΗ προειδοποιούσε πως αν δεν πληρωθεί, τότε κλείνει η ΛΑΡΚΟ. «Εμείς δώσαμε 53 εκατομμύρια ευρώ στη ΛΑΡΚΟ, για τη ΔΕΗ και για μισθοδοσία. Πείτε μου, πότε άλλοτε την τελευταία 10ετία, βγήκε ένα ευρώ από τον κρατικό Προϋπολογισμό για τη ΛΑΡΚΟ;», είπε ο υπουργός Οικονομικών για να προσθέσει: «Θέλουμε να μείνει όρθια η ΛΑΡΚΟ, όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις».

Ο υπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάσταση της ΛΑΡΚΟ τα τελευταία χρόνια, δηλαδή στα χρόνια που τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας ήταν μηδενικά, η καθαρή της θέση ήταν αρνητική, λόγω συσσωρευμένων ζημιών, διαδοχικών ζημιογόνων χρήσεων και λανθασμένων επιλογών, καθώς η ΛΑΡΚΟ «λειτουργούσε επί χρόνια με αρνητικά ίδια κεφάλαια κίνησης, βασιζόμενη στην καθυστερημένη εξόφληση των υποχρεώσεων της», «έμπαινε συνεχώς μέσα, πλήρωνε τους εργαζόμενους, χρωστούσε παντού». Την πενταετία 2015-2019, όπως είπε, τα χρέη της ΛΑΡΚΟ ήταν 260 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόνο το 2019 οι ζημίες ήταν 99 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα, τόνισε, διογκώνονταν και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς προμηθευτές, εργολάβους, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, «με ευθύνη όλων μας που κυβερνήσαμε τα τελευταία χρόνια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Η Ελλάδα, στις 21 Ιανουαρίου, καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για μη συμμόρφωση στις αποφάσεις περί παράνομων κρατικών ενισχύσεων προς τη ΛΑΡΚΟ, ύψους 136 εκατομμυρίων ευρώ, με τόκους 170 εκατομμύρια ευρώ. Επιβλήθηκε πρόστιμο επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, ύψους 4,4 εκατ. ευρώ ανά εξάμηνο καθυστέρησης, μέχρι την εκτέλεση της απόφασης - και κατ' αποκοπή 5,5 εκατομμύρια ευρώ», είπε ο υπουργός Οικονομικών. Αν και πολλές κυβερνήσεις επιδίωξαν να πείσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι δεν είναι παράνομες αυτές οι κρατικές ενισχύσεις, καμία κυβέρνηση δεν το κατάφερε τα τελευταία 7 χρόνια, είπε ο κ. Σταϊκούρας.

Ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι η σημερινή κυβέρνηση, σε εφαρμογή απόφασης της ΕΕ, εκκίνησε το πρόγραμμα εξυγίανσης και η εταιρεία ΛΑΡΚΟ τέθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Η εγκατάσταση ειδικής διαχείρισης, από τον Μάρτιο του 2020, οδήγησε σε άμεσες ενέργειες εξορθολογισμού του κόστους, σε επιχειρησιακό και χρηματοοικονομικό επίπεδο με τη συμβολή των εργαζομένων. «Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που συνέβαλαν αυτά τα τρία χρόνια με τις περικοπές που υπέστησαν, αφού η εταιρεία ήταν αδύνατο να συνεχίσει με 99 εκατομμύρια ζημιά κάθε έτος, όπως την βρήκαμε το 2019», είπε ο κ. Σταϊκούρας.

  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΛΑΡΚΟ
  • ·
  • ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
  • ·
  • ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πανελλήνιο Εφήβων: Στο Final-8 Περιστέρι, Καρδίτσα και Κάλυμνος

All Content

Μπούτσκος: «Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

All Content - BusinessNews.gr

Προϊόν της Χρονιάς 2026: Η καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων στο προσκήνιο - Οι μεγάλοι νικητές

All Content - BusinessNews.gr

Η Alpha Bank εξαγόρασε το 69% της Alpha Trust - Καταθέτει δημόσια πρόταση

All Content - BusinessNews.gr

Imperial Brands Hellas: Αύξηση τζίρου 8% στα 93,5 εκατ. ευρώ

All Content

Προϊόν της Xρονιάς 2026: Η καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων στο προσκήνιο

All Content

ΕΡΤ: Media spec ύψους 300.000 ευρώ

FleetNews

Επιβράβευση της καινοτομίας στο «Προϊόν της Χρονιάς» – Μια διοργάνωση της Direction

FleetNews

BMW iX3: «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και… όχι μόνο

FleetNews

Με «steer-by-wire» η Mercedes EQS

All Content

Ολυμπιακός: «Ο Παναθηναϊκός έκανε καταγγελία για άσεμνη χειρονομία του Ταϊρίκ Τζόουνς»

All Content

Η πιο μεγάλη εβδομάδα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, παίζουν απόψε με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

All Content - BusinessNews.gr

Stama Greece: Ανθεκτική η αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα το 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Πτώση ξένων επενδύσεων στο ελληνικό real estate, αλλά οι τιμές συνεχίζουν ανοδικά

All Content - BusinessNews.gr

EY: Η Ελλάδα παραμένει σε τροχιά ανάπτυξης, ενώ ο επενδυτικός κύκλος αλλάζει κατεύθυνση

FleetNews

Hertz και AEGEAN προσφέρουν ακόμα περισσότερα προνόμια στο Miles+Bonus

FleetNews

Στην Ελλάδα το GAC Aion UT με αυτονομία 430 χλμ.

CSRΝews.gr

«Οικολογικά Σχολεία»: 264 σχολεία βραβεύτηκαν με την Πράσινη Σημαία

CSRΝews.gr

«Γεύματα που κάνουν τη διαφορά» από τους ανθρώπους της Novibet για όσους το έχουν ανάγκη

CSRΝews.gr

Polyplast: Βιώσιμη ανάπτυξη στην πράξη το 202

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βουλή - ΛΑΡΚΟ: Προσχεδιασμένο έγκλημα του Μεγάρου Μαξίμου, καταγγέλλει η αντιπολίτευση
Βουλή - ΛΑΡΚΟ: Προσχεδιασμένο έγκλημα του Μεγάρου Μαξίμου, καταγγέλλει η αντιπολίτευση 14/06/2022 - 16:27
Βουλή - Τσακαλώτος: Από την Κυβέρνηση απουσιάζει η αίσθηση του δημοσίου συμφέροντος 14/06/2022 - 18:58
Βουλή - Τσακαλώτος: Από την Κυβέρνηση απουσιάζει η αίσθηση του δημοσίου συμφέροντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ: Πληρωμή 202 εκατ. ευρώ για 294.000 αγροτεμάχια κατόπιν ελέγχων
    07/04/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Από 8 Απριλίου ξεκινά η διαπραγμάτευση για τις νέες μετοχές από την ΑΜΚ
    07/04/2026 - 19:16 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ο Όμιλος Alshaya αποκτά τη δικαιοχρησία του δικτύου καταστημάτων Starbucks σε Ελλάδα και Κύπρο
    07/04/2026 - 18:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ECOSHIFT του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος και η Microsun Energy Systems ενισχύουν τη συνεργασία τους από το 2023
    07/04/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Υγείας: Ιδρυση ενιαίου συστήματος ελέγχου της περίθαλψης
    07/04/2026 - 17:57 ΥΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,25%, στα 285,14 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    07/04/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Stama Greece: Ανθεκτική η αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα το 2026
    07/04/2026 - 17:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Salesforce και Formula 1 ενισχύουν τη συνεργασία τους με τη λειτουργία του Agentforce για τους φιλάθλους
    07/04/2026 - 17:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ILME: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο ELA Reunion για τη Διεθνή Supply Chain Day 2026
    07/04/2026 - 17:27 LOGISTICS
  • ΕΦΕΤ: Ενημέρωση καταναλωτών για τη περίοδο του Πάσχα
    07/04/2026 - 17:14 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Alco: «Ψαλιδισμένο» αλλά ισχυρό το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ - Απώλειες, λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
    06/04/2026 - 20:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Fuel Pass: Υποβολή αιτήσεων με βάση το ΑΦΜ για την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας
    06/04/2026 - 23:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AEGEAN: Πληρότητες που ξεπερνούν το 75% στις πτήσεις για το Πάσχα - Οι top προορισμοί
    06/04/2026 - 20:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Answear υποδέχεται τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026 με το πρώτο της fashion show
    07/04/2026 - 10:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Alpha Bank εξαγόρασε το 69% της Alpha Trust - Καταθέτει δημόσια πρόταση
    07/04/2026 - 09:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανελλήνιο Εφήβων: Στο Final-8 Περιστέρι, Καρδίτσα και Κάλυμνος

07/04/2026 - 16:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπούτσκος: «Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

07/04/2026 - 16:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Salesforce και Formula 1 ενισχύουν τη συνεργασία τους με τη λειτουργία του Agentforce για τους φιλάθλους

07/04/2026 - 14:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Επικές κινηματογραφικές παραγωγές τη Μεγάλη Εβδομάδα

07/04/2026 - 13:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Οικολογικά Σχολεία»: 264 σχολεία βραβεύτηκαν με την Πράσινη Σημαία

07/04/2026 - 13:09
FleetNews
fleetnews.gr

Επιβράβευση της καινοτομίας στο «Προϊόν της Χρονιάς» – Μια διοργάνωση της Direction

07/04/2026 - 12:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Γεύματα που κάνουν τη διαφορά» από τους ανθρώπους της Novibet για όσους το έχουν ανάγκη

07/04/2026 - 12:48
FleetNews
fleetnews.gr

BMW iX3: «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και… όχι μόνο

06/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo