Πέμπτη, 2 Απριλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Καιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία “Erminio” – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε red code
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πελώνη για AstraZeneca : Σήμερα, το αργότερο αύριο, η απόφαση της Επιτροπής για το εμβόλιο
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/04/2021 · 13:12

Πελώνη για AstraZeneca : Σήμερα, το αργότερο αύριο, η απόφαση της Επιτροπής για το εμβόλιο

Ανακοινώσεις ακόμα και εντός της ημέρας αναμένονται σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca στη χώρα, καθώς συνεδριάζει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ανέφερε η η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Ανακοινώσεις ακόμα και εντός της ημέρας αναμένονται σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca στη χώρα, καθώς συνεδριάζει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής έρχεται μετά τη σχετική χθεσινή ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, σύμφωνα με την οποία θεωρεί πιθανή αλλά πολύ σπάνια παρενέργεια τις θρομβώσεις ως αποτέλεσμα της χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca.

Όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, «αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμών σήμερα, το αργότερο μέχρι αύριο, για να υπάρξουν περαιτέρω τοποθετήσεις».

Σύμφωνα με την ίδια δε, η ανακοίνωση του EMA ήταν σαφής πως τα οφέλη του εμβολίου είναι περισσότερα από τις τυχόν παρενέργειες.

«Συλλέγουμε τα δεδομένα, αλλά δεν αναμένονται κάποιες αλλαγές στο δικό μας πρόγραμμα εμβολιασμού» είπε νωρίτερα από την πλευρά του ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Για το αν υπάρχουν ακυρώσεις από πολίτες που έχουν προβληματιστεί, υπογράμμισε πως «παρά τα δημοσιεύματα και παρά τις διαφωνίες, το ποσοστό συμμετοχής είναι υψηλό και ο μέσος όρος είναι στο 93%. Μιλάμε για 10.000 με 12.000 εμβολιασμούς καθημερινά με το AstraZeneca».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «δεν τίθεται θέμα αυτή τη στιγμή να σταματήσουν οι εμβολιασμοί. Σε κάποιες χώρες έχουν τεθεί ηλικιακοί περιορισμοί. Οι επιστήμονές μας θα αποφασίσουν σήμερα ή αύριο αλλά τονίζω ότι το εμβόλιο είναι το πιο αποτελεσματικό μας όπλο απέναντι στον covid-19».

Oι φίλοι της Λιβύης είναι δίπλα της και όχι μακριά της

«Η χώρα μας με την επαναλειτουργία της ελληνικής Πρεσβείας στην Τρίπολη και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβύη, μια επίσκεψη συμβολισμού αλλά και ουσίας, σηματοδοτεί μια επανεκκίνηση των ελληνολιβυκών σχέσεων», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Καθώς η γειτονική χώρα στρώνει το δρόμο για τη μετάβαση στην ομαλότητα και την ανασυγκρότηση, ο πρωθυπουργός μετέφερε μήνυμα στήριξης στις προσπάθειες της Λιβύης για ειρήνη και για πρόοδο που μπορεί να επιτευχθεί με άμεση και πλήρη αποχώρηση ξένων στρατευμάτων και μισθοφόρων από το έδαφός της», είπε η κυρία Πελώνη και πρόσθεσε.

«Επισήμανε ακόμη ότι: οι φίλοι της Λιβύης είναι δίπλα της και όχι μακριά της. Ότι είναι η γεωγραφία που καθορίζει το πλαίσιο των διμερών σχέσεων και όχι οι τεχνητές γραμμές που κάποιοι τραβούν σε χάρτες. Ότι για εμάς πολύ σημαντικό είναι η ακύρωση παράνομων εγγράφων που παρουσιάστηκαν ως δήθεν διακρατικές συμφωνίες αλλά δεν έχουν καμία νομική ισχύ όπως ρητά έχει αποφανθεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

Όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος: «Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε στο Λίβυο ομόλογό του ότι «θεμέλιο της νέας αφετηρίας στη σχέση μας πρέπει να είναι πάντα η ειλικρίνεια, η διάθεση διαλόγου και, κυρίως, η πίστη στις αρχές της διεθνούς νομιμότητας, του Διεθνούς Δικαίου».

Τόνισε ακόμη πως «ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε τη διάθεση του ομολόγου του να συνεχίσουμε απευθείας και διμερώς τη συζήτηση -η οποία διεκόπη το 2010- για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. Πάντα με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο. Είναι μάλιστα σημαντικό το γεγονός ότι η άλλη πλευρά πρότεινε τη σύσταση επιτροπών για τη συζήτηση αυτή που εκ των πραγμάτων καθιστά άνευ αντικειμένου το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές διμερούς συνεργασίας σε τομείς όπως η ενέργεια, οι κατασκευές, οι θαλάσσιες μεταφορές, η υγεία. Υπάρχουν, όμως, και άλλα πεδία στα οποία μπορεί να γίνουν πολλά όπως ο τουρισμός, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός».

Σήμερα τα self test σε μαθητές Λυκείου και εκπαιδευτικούς

Μαθητές και εκπαιδευτικοί Λυκείου μπορούν να παραλάβουν δωρεάν από σήμερα τα self test από τα φαρμακεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο επικείμενο άνοιγμα των Λυκείων η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση ύστερα από θετική εισήγηση της Επιτροπής των ειδικών αποφάσισε την δια ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων από τη Δευτέρα 12 Απριλίου. Δίνεται προτεραιότητα στα Λύκεια πρώτον γιατί παραμένουν κλειστά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεύτερον γιατί πλησιάζουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η επαναλειτουργία των Λυκείων θα γίνει με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων που είχαν εφαρμοστεί και στο παρελθόν, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα διαφορετικά διαλείμματα για ομάδες μαθητών, η χρήση αντισηπτικών, οι σχολαστικοί καθαρισμοί, τα ειδικότερα μέτρα για προσαρμοσμένη λειτουργία κυλικείων, εργαστηρίων πληροφορικής, χρήσης μουσικών οργάνων κ.ά.».

Παράλληλα επεσήμανε πως «πέρα από αυτά η κυβέρνηση -ανταποκρινόμενη σε σχετική εισήγηση της Επιτροπής- έχει φροντίσει και έχει εξασφαλίσει την εφαρμογή ενός επιπλέον προληπτικού μέτρου σημαντικό για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Την διενέργεια αυτοδιαγωνιστικού τεστ κορονοϊού από κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό Λυκείου.

Τα self-test θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολείο, και πρέπει να γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, πριν την έναρξη των μαθημάτων τη Δευτέρα και την Πέμπτη. Για τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, η διενέργεια self test είναι υποχρεωτική για τους εκπαιδευτικούς ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για τη διενέργεια του τεστ στους μαθητές.

Το πρώτο τεστ μπορούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί Λυκείου να το παραλάβουν δωρεάν μαζί με ενημερωτικό υλικό με το ΑΜΚΑ τους από σήμερα στα φαρμακεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και από αύριο Παρασκευή στην υπόλοιπη χώρα. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορούν να παραλάβουν και το 2ο τεστ.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr.

Στην περίπτωση αρνητικού τεστ θα εκδίδεται μέσω της πλατφόρμας σχολική κάρτα την οποία οι μαθητές θα επιδεικνύουν στους εκπαιδευτικούς. Για τους εκπαιδευτικούς, θα εκδίδεται δήλωση αρνητικού αποτελέσματος. Αν δεν υπάρχει πρόσβαση σε εκτυπωτή, μπορεί να προσκομίζεται χειρόγραφη δήλωση που θα περιέχει τα στοιχεία της κάρτας.

Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος ο μαθητής μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σχολική κάρτα και ο εκπαιδευτικός τη σχετική δήλωση προκειμένου να μεταβούν σε δημόσια δομή για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid test.

Αν το επαναληπτικό τεστ είναι αρνητικό, ο μαθητής ή ο εκπαιδευτικός θα παίρνει σχετική βεβαίωση από το σημείο εξέτασης και θα επιστρέψει στο σχολείο. Αν είναι θετικό, θα ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ».

Επιχείρηση “Ελευθερία”

Στην επιχείρηση «Ελευθερία», αναφέρθηκε ολοκληρώνοντας την εισαγωγική της τοποθέτηση η κυρία Πελώνη, λέγοντας πως πρόκειται για «μια πολύπλοκη διαδικασία, με την εμπλοκή πολλών και διαφορετικών υπηρεσιών, η οποία συνεχίζεται με υποδειγματικό τρόπο και ρυθμούς πιο γρήγορους από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Χθες η χώρα μας ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια εμβολιασμούς. Ξεπέρασε κατά πολύ τον πήχη των 25 χιλιάδων ανά ημέρα που έθεταν κάποιοι και ήδη πραγματοποιούνται καθημερινά σχεδόν 60 χιλιάδες.

Εκτιμάται ότι μέσα στον Απρίλιο θα γίνουν περίπου 1,5 εκατομμύρια εμβολιασμοί και θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι -ανάλογα με τις ροές εμβολίων που θα φτάνουν στη χώρα μας- τον Μάιο και τον Ιούνιο».

Κλείνοντας η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε την «έκκληση-παράκληση που απηύθυνε χθες ο πρωθυπουργός στους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας να κάνουν το εμβόλιο γιατί αυτοί είναι αυτοί κινδυνεύουν περισσότερο από τον κορονοϊό. Είναι ασπίδα προστασίας το εμβόλιο. Είναι στοιχειώδης κίνηση αυτοπροστασίας ο εμβολιασμός».

  • ΠΕΛΩΝΗ
  • ·
  • ASTRAZENECA
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί την 1η Απριλίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Πρώτο βήμα για Final-4 η ΑΕΚ, 87-84 την Μπανταλόνα!

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Yπερκάλυψη 3,8 φορές στην ΑΜΚ - Βρεττού: «Πρωτοφανής επιτυχία»

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Ληξιπρόθεσμα χρέη 113,86 δισ. ευρώ στην εφορία το 2025 - Αύξηση σχεδόν 10 δισ. ευρώ σε ένα χρόνο

All Content - BusinessNews.gr

Energean: Στο «pause» οι δραστηριότητες στο Ισραήλ - 10 εκατ. δολάρια τον μήνα το κόστος αναμονής

All Content

WARC Creative 100: Το comeback της δηµιουργικότητας

All Content

McCann: Aποχωρεί από το spec για το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

Geely: O πρώτος κινέζος κατασκευαστής στον κατάλογο αειφορίας της S&P Global

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

FleetNews

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

All Content

Ελπίζει σε πρόκριση στον τελικό ο ΠΑΟΚ, 79-73 τη Μούρθια (vids)

All Content

Έχασε 20 βολές και την πρόκριση ο Ηρακλής 83-84 από την Ντζίκι

All Content - BusinessNews.gr

S&P Global: Ανθεκτική η μεταποίηση, πιέσεις από ενέργεια και πρώτες ύλες - Επιβράδυνση στις εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Αναβάθμιση από τον MSCI και μεγάλη επιστροφή στις ανεπτυγμένες αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Το σήριαλ με το rebranding της Ελλάδας και το ελληνικό deal για την Warner Bros

FleetNews

Νέες εκδόσεις της Mercedes GLC για τα 140 χρόνια καινοτομίας της μάρκας

FleetNews

Skoda: Νέα αναβάθμιση για Elroq και Enyaq

CSRΝews.gr

Όμιλος Σαράντη & My market: συνεχίζουν για 4η χρονιά την δράση ΕΚΕ PassPantou – Skills for wheels

CSRΝews.gr

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για ΑΠΕ και άλλες ρυθμίσεις

CSRΝews.gr

Kομισιόν: Σχέδιο για τη σταθερότητα και την προβλεψιμότητα της αγοράς άνθρακα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Απάντηση Καραμανλή προς Σημίτη: Η συμφωνία του Ελσίνκι απειλούσε την εδαφική ανεξαρτησία μας
Απάντηση Καραμανλή προς Σημίτη: Η συμφωνία του Ελσίνκι απειλούσε την εδαφική ανεξαρτησία μας 08/04/2021 - 13:12
Γεννηματά: Ο εμβολιασμός των υγειονομικών δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο 08/04/2021 - 13:44
Γεννηματά: Ο εμβολιασμός των υγειονομικών δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • MyCar: Ανοιξε η πλατφόρμα για άρση ακινησίας των οχημάτων τους με αναλογικά τέλη κυκλοφορίας
    01/04/2026 - 21:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • SpaceX: Στα σκαριά η μεγαλύτερη IPO στην ιστορία με αποτίμηση 1,75 τρισ. δολάρια - Το σχέδιο Μασκ
    01/04/2026 - 21:22 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΕ: Δύο εκατ. ευρώ για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
    01/04/2026 - 21:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    01/04/2026 - 20:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καταδίκη δύο ανδρών για υπόθεση revenge porn με θύμα την influencer Ιωάννα Τούνη
    01/04/2026 - 20:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε το κόμμα της -Τις επόμενες μέρες το όνομα και η ιδρυτική διακήρυξη
    01/04/2026 - 20:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Bally's Intralot: Στόχος AEBITDA 422 εκατ. το 2026 και βλέμμα σε νέες εξαγορές
    01/04/2026 - 19:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους 121.000 αγρότες ειδικού καθεστώτος
    01/04/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AnimaWings: Νέα δυναμική στη σύνδεση Ελλάδας και Ρουμανίας - Απευθείας πτήσεις με τις πόλεις Κλουζ-Ναπόκα και Τιμισοάρα
    01/04/2026 - 19:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στην Ολομέλεια του ΣτΕ η κατασκευή ή όχι καταλύματος glamping στις Κολυμπήθρες της Πάρου
    01/04/2026 - 18:55 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Αναβάθμιση από τον MSCI και μεγάλη επιστροφή στις ανεπτυγμένες αγορές
    01/04/2026 - 08:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 920 ευρώ ο κατώτατος μισθός από σήμερα, ποιο είναι το καθαρό ποσό
    01/04/2026 - 07:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία “Erminio” – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε red code
    01/04/2026 - 09:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέο Fuel Pass 2026: Αιτήσεις από 6 έως 30 Απριλίου - Πώς θα γίνουν οι πληρωμές
    01/04/2026 - 09:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρση ασυλίας για 11 βουλευτές ζητά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
    01/04/2026 - 10:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Basketball Champions League 2025/26: Πρόγραμμα-αποτελέσματα-βαθμολογίες

01/04/2026 - 20:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπούτσκος: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη Μούρθια» - Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Σίτο Αλόνσο

01/04/2026 - 20:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δύο υποψηφιότητες στα Webby Awards για την Ogilvy

01/04/2026 - 14:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Σαράντη & My market: συνεχίζουν για 4η χρονιά την δράση ΕΚΕ PassPantou – Skills for wheels

01/04/2026 - 14:17
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για ΑΠΕ και άλλες ρυθμίσεις

01/04/2026 - 14:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Triumph παρουσιάζει το “Feels Like Triumph”

01/04/2026 - 11:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: O πρώτος κινέζος κατασκευαστής στον κατάλογο αειφορίας της S&P Global

31/03/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

30/03/2026 - 05:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo