Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γιώργος Στασινός: "Να διευκολύνουμε την προσέλκυση επενδύσεων"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/12/2016 · 02:00

Γιώργος Στασινός: "Να διευκολύνουμε την προσέλκυση επενδύσεων"

Ο σχεδιασμός πρέπει να διευκολύνει την προσέλκυση επενδύσεων - Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός για το σχέδιο νόμου «Χωρικός Σχεδιασμός - Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Την ανάγκη ευελιξίας στα επίπεδα και στον τρόπο σχεδιασμού ανέδειξε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για το νομοσχέδιο «Χωρικός Σχεδιασμός – Βιώσιμη Ανάπτυξη», το οποίο συζητείται με τη διαδικασία του επείγοντος.

Κατά την ακρόαση φορέων στη σχετική συνεδρίαση της Βουλής ο Πρόεδρος του ΤΕΕ απευθυνόμενος στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη σημείωσε ότι το ΥΠΕΝ είναι περισσότερο αναπτυξιακό υπουργείο από το υπουργείο Ανάπτυξης στο οποίο θήτευσε προηγουμένως ο υπουργός, καθώς το ΥΠΕΝ είναι εκείνο που θέτει τους κανόνες με βάση τους οποίους μπορούν ή όχι να υλοποιηθούν οι επενδύσεις, δίνοντας μάλιστα και συγκεκριμένα παραδείγματα όπου υπάρχει πρόβλημα (σύνθετα τουριστικά καταλύματα, μονάδες αποκατάστασης υγείας κλπ).

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, παρά τη διαφωνία στη διαδικασία νομοθέτησης που ακολουθεί το υπουργείο για το πολύ σημαντικό ζήτημα του χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού, έκανε συγκεκριμένες προτάσεις προς τον Υπουργό, προκειμένου να βελτιωθούν οι προβλέψεις του νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Στασινός ανέφερε ότι πρέπει να υπάρχει ευελιξία στον σχεδιασμό, προτείνοντας τα επίπεδα σχεδιασμού – και τα πλαίσια ή σχέδια που ανήκουν σε αυτά – να διαθέτουν σχετική αυτονομία. Δηλαδή η κατάρτιση των σχεδίων κάθε επιπέδου να μην απαιτεί υποχρεωτικά την ύπαρξη εγκεκριμένων σχεδίων υπερκείμενου ή υποκείμενου επιπέδου, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε τεράστιες καθυστερήσεις. Είναι δυνατόν, σημείωσε, για λόγους συνεκτικότητας του σχεδιασμού, σε περίπτωση απουσίας των υπερκείμενων σχεδίων να συντάσσεται μια συνοπτική έκθεση εκτίμησης των αναγκαίων χωροταξικών κατευθύνσεων ή εισροών, λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα στοιχεία από μελέτες ή άλλες πηγές.

Ακόμη ο Πρόεδρος του ΤΕΕ τόνισε ότι ο Περιφερειακός Σχεδιασμός κινδυνεύει να γίνει ανελαστικός και να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα σε κοινωνικές ανάγκες ή επενδύσεις, μέσω της υποχρεωτικότητας της αναθεώρησης ανά πενταετία μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Για αυτόν τον λόγο ο Γιώργος Στασινός πρότεινε να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει άμεσα ένα σύστημα monitoring, για τη διαρκή τεκμηρίωση και καταγραφή κάθε αξιόλογης μεταβολής στην κλίμακα του περιφερειακού χωροταξικού σχεδιασμού. Μέσω ενός τέτοιου συστήματος θα είναι εφικτή, έγκυρη και έγκαιρη τόσο η τακτική όσο και η έκτακτη αναθεώρηση των περιφερειακών χωροταξικών πλαισίων και θα μπορεί να αρχίζει άμεσα η επιστημονική, τεχνική και νομική επεξεργασία για την αντιμετώπιση ενός επείγοντος ζητήματος, όπως μια έκτακτη ανάγκη ή μια μεγάλη επένδυση. Ο υπουργός ΠΕΝ Γιώργος Σταθάκης φάνηκε να συμφωνεί κατά τη συζήτηση με τη χρησιμότητα ενός συστήματος monitoring. Ένα τέτοιο σύστημα, μπορεί να λειτουργήσει από το ΤΕΕ ή από άλλο ΝΠΔΔ αν το Υπουργείο δεν επιθυμεί τη συνεργασία με το Επιμελητήριο, τόνισε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, σημειώνοντας μάλιστα ότι ακόμη και αν μερικές φορές το ΤΕΕ δεν είναι αρεστό στους πολιτικούς, θα συνεχίσει να επιτελεί το ρόλο του ως τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας.

Σχετικά με το σχέδιο νόμου «Χωρικός Σχεδιασμός – Βιώσιμη Ανάπτυξη» και τη διαδικασία που ακολουθεί η κυβέρνηση και η Βουλή για την ψήφισή του, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε:

«Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφάσισε να αιφνιδιάσει όλους τους επιστημονικούς φορείς και την αγορά με την κατάθεση του νομοσχεδίου «Χωρικός Σχεδιασμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη» στη Βουλή.

Με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου η κυβέρνηση αλλάζει τη χωροταξική και πολεοδομική νομοθεσία, δηλαδή τον τρόπο που μπορούν να γίνονται κάθε είδους έργα, υποδομές, κτίρια αλλά και να ασκείται κάθε είδους οικονομική δραστηριότητα στη χώρα. Με απλά λόγια αλλάζει τον τρόπο που το κράτος θέτει τους κανόνες για «το που μπορεί να κάνει κάποιος τι». Οι επιστήμονες της χώρας αλλά και η Πολιτεία γνωρίζουν ότι ο χωροταξικός σχεδιασμός αποτελεί τη βάση του αναπτυξιακού σχεδίου και των προοπτικών της χώρας. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι από αυτό επηρεάζονται τόσο η μορφή που θα έχει η αναπτυξιακή πορεία της χώρας όσο και οι επενδύσεις που όλοι επιθυμούν. Όμως η διαδικασία που ακολουθείται μόνο σοβαρότητα αντίστοιχη του θέματος δεν δείχνει.

Μόνο ως αιφνιδιασμός, τόσο από την πλευρά της Κυβέρνησης όσο και από την πλευρά της Βουλής, μπορεί να θεωρηθεί η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου και η κλήση των φορέων σε ακρόαση στην αρμόδια Επιτροπή για το μεσημέρι της 15ης Δεκεμβρίου. Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι οι επιστημονικοί φορείς της χώρας μπορούν να διαβάσουν, να μελετήσουν και να κάνουν προτάσεις για ολόκληρο το σύστημα χωρικού σχεδιασμού της χώρας μέσα σε 18 ώρες. Έτσι όμως ούτε παράγονται επιστημονικές απόψεις, ούτε υπάρχει σοβαρότητα. Ο αρμόδιος για το νομοσχέδιο υπουργός κ. Σταθάκης αλλά και ο υπεύθυνος για τη διαδικασία Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης, τόσο εκ του θεσμικού τους ρόλου όσο και ως επιστήμονες, το γνωρίζουν και έχουν ευθύνη για την επιλογή αυτή.

Η Κυβέρνηση ισχυρίζεται ενώπιον της Βουλής ότι έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο και έτσι καλύπτει την υποχρέωση διαλόγου με τους επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς. Όμως μία δεκαήμερη διαβούλευση για ένα τόσο σοβαρό επιστημονικό θέμα, μόνο ως δικαιολογία μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο ομολογεί η ίδια ότι χρειάστηκε 22 μήνες για να αποφασίσει τί περιέχει το νέο πλαίσιο χωρικού σχεδιασμού αλλά απαιτεί από τους φορείς να το μελετήσουν και να κάνουν προτάσεις και κρίσεις μέσα σε 1 μήνα.

Ακόμη, είναι ανεπίτρεπτο να καλείται ο οποιοσδήποτε να μελετήσει και να τοποθετηθεί επί ενός νομοσχεδίου όταν μέχρι λίγες ώρες πριν διάβαζε και μελετούσε ένα άλλο κείμενο – αυτό που τέθηκε σε διαβούλευση – χωρίς κανείς να ενημερώνει για τις αλλαγές που έχουν γίνει και τους λόγους που συνέβη αυτό.

Το αν με όλα αυτά προσβάλλονται οι βουλευτές και οι πολίτες που εκπροσωπούν, αφήνουμε άλλους να τοποθετηθούν. Σίγουρα όμως προσβάλλονται οι επιστημονικοί φορείς, οι οποίοι μελετούν όσα κείμενα είχαν στη διάθεσή τους και θα ήταν έτοιμοι να κάνουν προτάσεις, υπό ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, μέχρι το τέλος του έτους. Κανείς δεν έχει ενημερώσει γιατί επείγει τόσο πολύ αυτό το νομοσχέδιο και δεν μπορεί να περιμένει τις επιστημονικές απόψεις επί θεμάτων πολεοδομίας και χωροταξίας που μπορούν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τεκμηριωμένα και με επιστημοσύνη, να κάνουν οι θεσμικοί και επιστημονικοί φορείς της χώρας.

Ρωτάμε ευθέως: υπάρχει μνημονιακή υποχρέωση και βιάζεται η κυβέρνηση να το ψηφίσει πριν τα Χριστούγεννα; Υπάρχει κάποια άλλη σκοπιμότητα; Αν ναι, ας το ανακοινώσει για να μπορούμε όλοι να κρίνουμε γιατί επιλέχθηκε να κατατεθεί τελευταία στιγμή. Αν όχι, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος και η κυβέρνηση μπορεί να περιμένει να συζητήσει επί της επιστημονικής ουσίας.

Αυτό επιτάσσει ο ρόλος του ΤΕΕ ως επιστημονικού και τεχνικού Συμβούλου της Πολιτείας να ζητήσει, να συμβουλέψει, τη Βουλή και την Κυβέρνηση. Για να μη γίνουν και πάλι λάθη «λόγω ταχύτητας» σε ένα θέμα που τα λάθη δεν συγχωρούνται – και ειλικρινά δεν χρειάζονται. Ας αναβάλλει η κυβέρνηση τη ψήφιση του νομοσχεδίου και οι επιστημονικοί φορείς δεσμευόμαστε ότι μπορούμε να καταλήξουμε με τα στελέχη και την ηγεσία του Υπουργείου στη βέλτιστη δυνατή διατύπωση διατάξεων που θα είναι χρήσιμες και ωφέλιμες για την κοινωνία και την οικονομία μέσα στον επόμενο μήνα.

Η χωροταξία, η οργάνωση του χώρου, η αναπτυξιακή πορεία της χώρας είναι πολύ σοβαρά θέματα και ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του.»

  • ΤΕΕ
  • ·
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ
  • ·
  • ΧΩΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η χαρά του Ρίβερς για Αντετοκούνμπο κι η 3η σερί νίκη των Μπακς!

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πραγματικά δυνατοί, ήταν μια καλή αντίδραση για εμάς»

All Content

Έτσι συνέτριψε ο Ολυμπιακός τη Βίρτους Μπολόνια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα εκτάκτως στις 19:30
Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα εκτάκτως στις 19:30 15/12/2016 - 02:00
Ε.Ε.: Επανέρχεται μερικώς η βίζα για πολίτες τρίτων χωρών λόγω μεταναστευτικού 15/12/2016 - 02:00
Ε.Ε.: Επανέρχεται μερικώς η βίζα για πολίτες τρίτων χωρών λόγω μεταναστευτικού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει 9 Φεβρουαρίου το σύστημα για διορθώσεις και συμπληρώσεις σε αιτήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων
    06/02/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι απαντά η Αννα Στρατινάκη για την παραίτησή της και την υπόθεση Παναγόπουλου
    06/02/2026 - 20:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 15 οντότητες και 14 πλοία για παράνομο εμπόριο ιρανικού πετρελαίου
    06/02/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    06/02/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραπ κατέβασε το απαράδεκτο βίντεο με τους Ομπάμα – Aναρτήθηκε «κατά λάθος» από... συνεργάτη
    06/02/2026 - 19:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μπλε Κέδρος: Απέκτησε δύο διατηρητέα ακίνητα έναντι 1,09 εκατ. ευρώ
    06/02/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε το 20ό πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Οι στόχοι
    06/02/2026 - 18:49 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Υπόθεση Παναγόπουλου: Εκτός ΕΡΤ ο Κακούσης - Η ανάρτηση του
    06/02/2026 - 10:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Euroins Ελλάδος: Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδος ο κ. Γιώργος Κυριακίδης
    06/02/2026 - 13:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως
    06/02/2026 - 15:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή
    06/02/2026 - 15:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές
    06/02/2026 - 13:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Stop Πίστονς σε Νικς με λάμψη παίκτη του Πιτίνο, προς όφελος των Σέλτικς (vids)

07/02/2026 - 07:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η χαρά του Ρίβερς για Αντετοκούνμπο κι η 3η σερί νίκη των Μπακς!

07/02/2026 - 06:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo