Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΑΑΔΕ: Τα 23 στοιχεία που αποκαλύπτει σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία και ΟΑΕΔ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/10/2020 · 10:35

ΑΑΔΕ: Τα 23 στοιχεία που αποκαλύπτει σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία και ΟΑΕΔ

Σε πλήθος δημοσίων φορέων παρέχει στοιχεία η ΑΑΔΕ για τα εισοδήματα, τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα των εκατομμυρίων φορολογουμένων, όπως προκύπτει από τον κατάλογο των συνδεμένων με τα αρχεία του Taxisnet, δημοσίων φορέων και υπηρεσιών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ορισμένα από τα στοιχεία των φορολογουμένων διασταυρώνονται αυτόματα, όπως π.χ. οι αιτήσεις για επιδόματα ή άλλες παροχές, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα στοιχεία αντλούνται από τις ίδιες τις υπηρεσίες, π.χ. η Τροχαία για ανασφάλιστα οχήματα ή οι Δήμοι για κλήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σε παραγωγική λειτουργία ένα ευρύ πλέγμα διασταυρώσεων για τη διακρίβωση της ειλικρίνειας των δηλώσεων των πολιτών, με στόχο την πάταξη φαινομένων κατάχρησης των κανόνων χορήγησης διαφόρων βοηθημάτων ή και για την εύρεση ατόμων, σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Η διαλειτουργικότητα είναι η δυνατότητα διαφορετικών πληροφοριακών συστημάτων να ανταλλάσσουν και να ενσωματώνουν δεδομένα με οργανωμένο και αυτόματο τρόπο, αναφέρει η ΑΑΔΕ. Σήμερα υπάρχουν σε παραγωγική λειτουργία περισσότερες από 30 διαφορετικές δια- λειτουργικότητες με Πληροφοριακά Συστήματα φορέων της Δημόσιας Διοίκησης αλλά και επιχειρήσεων.

Η παροχή στοιχείων φορολογουμένων, αφενός διευκολύνει τον συναλλασσόμενο με μια άλλη δημόσια υπηρεσία ή και ιδιωτική, αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και για τη διασταύρωση φορολογικών στοιχείων που δηλώνει ο φορολογούμενος, σε άλλη υπηρεσία, προκειμένου να λάβει π.χ. ένα επίδομα.

Στην περίπτωση που δηλωθούν ψευδώς κάποια στοιχεία, σύμφωνα με το sofokleousin.gr τότε ο φορολογούμενος εντοπίζεται και μπλέκει σε περιπέτειες τόσο για την ψευδή δήλωση, ενώ αν έχει λάβει και κάποιο επίδομα τότε καλείται να το επιστρέψει με προσαυξήσεις.

Η διαδικτυακή υπηρεσία για χορήγηση στοιχείων φορολογικού μητρώου για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από 100 φορείς (υπουργεία, δήμοι, οργανισμοί, ταμεία κ.α.), σημειώνει η ΑΑΔΕ.

Ποια στοιχεία «δίνει» η ΑΑΔΕ

Μέσω της διασύνδεσης των ηλεκτρονικών συστημάτων η ΑΑΔΕ παρέχει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα στοιχεία σε δεκάδες φορείς:

  1. Χορήγηση στοιχείων Μητρώου για Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα και Νομικές Οντότητες και χρησιμοποιείται από πληθώρα φορέων της δημόσιας διοίκησης. Το χρησιμοποιούν κυρίως Δήμοι για να αναζητήσουν-εντοπίσουν στοιχεία προσώπων και εταιρειών. Συχνά αναζητούμενα στοιχεία είναι η διεύθυνση κατοικίας/έδρας.
  2. Χορήγηση Στοιχείων Κατόχου Οχήματος: Χρησιμοποιείται από Δήμους και Λιμενικά Ταμεία, όταν αναζητούν ιδιοκτήτες οχημάτων για παραβάσεις στάθμευσης κα. Επίσης χρησιμοποιείται στον εντοπισμό ιδιοκτητών οχημάτων που έχουν εγκαταλειφθεί.
  3. Χορήγηση Στοιχείων Ακινήτων: Χρησιμοποιείται από Δήμους και μεταξύ άλλων υποστηρίζει την ηλεκτρονική υποβολή των αδήλωτων τετραγωνικών.
  4. Κωδικός Πληρωμής Τελών Κυκλοφορίας: Χρησιμοποιείται από τα Πιστωτικά Ιδρύματα για την υποστήριξη και αυτοματοποίηση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.
  5. Έλεγχος Πληρωμής ΑΑΔΕ σε Φορέα Είσπραξης: Χρησιμοποιείται από τα Πιστωτικά Ιδρύματα κατά την πληρωμή φορολογικών οφειλών με χρέωση λογαριασμού για να καθοριστούν σε πραγματικό χρόνο οι προμήθειες της συναλλαγής. Με τον τρόπο αυτό εξαιρούνται από προμήθειες οι άνω των 70 και οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών.
  6. Χορήγηση στοιχείων για την Εφαρμογή του Επιδόματος Γέννησης: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και μέσω της διαλειτουργικότητας αυτής οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για χορήγηση Επιδόματος Γέννησης παιδιού που υποβάλλονται στον ΟΠΕΚΑ μπορούν να ελέγχουν το εισοδηματικό κριτήριο (πληροφορίες δήλωσης εισοδήματος) σε πραγματικό χρόνο και να διεκπεραιώνονται άμεσα.
  7. Παρέχονται στην Η.ΔΙ.Κ.Α.(Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης), πληροφορίες Εισοδήματος για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.
  8. Ανασφάλιστα Οχήματα: Χρησιμοποιείται από το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων (και την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών). Κατά την σύναψη ασφαλιστικών συμβολαίων οι ασφαλιστικές εταιρείες ελέγχουν αν ένα αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί ως ανασφάλιστο ώστε να πληρώσει το παράβολο που αναλογεί.
  9. Χορήγηση στοιχείων για την εφαρμογή του Επιδόματος Στέγασης Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Αντλούνται κρίσιμες πληροφορίες από τις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ για την διεκπεραίωση των αιτήσεων επιδόματος στέγασης στον ΟΠΕΚΑ. Διασταυρώνονται τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια και ελέγχεται το κριτήριο εισοδήματος για τους δικαιούχους.
  10. Πληροφορίες Εισοδήματος για Μετεγγραφές Φοιτητών: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας.
  11. Πληροφορίες Εισοδήματος Ηλεκτρονικού Μητρώου Ανασφάλιστων - Οικονομικά Αδύναμων Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).
  12. Πληροφορίες Εισοδήματος προς τον ΟΑΕΔ, για τους αιτούντες διάφορα επιδόματα ή ένταξη σε προγράμματα.
  13. Πληροφορίες Εισοδήματος για Στεγαστικό Επίδομα Φοιτητών Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας. Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο πολλαπλά κριτήρια επιλεξιμότητας με άντληση στοιχείων από τα συστήματα της ΑΑΔΕ όπως στοιχεία μόνιμης κατοικίας από το Ε1, στοιχεία ιδιοκτησίας ακινήτων από το Ε9, ηλεκτρονικά μισθωτήρια και εισοδήματα από φορολογική δήλωση.
  14. Πληροφορίες Εισοδήματος για τα Προγράμματα Εξοικονόμηση Κατ' οίκον: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και περιλαμβάνει διασταύρωση στοιχείων σε πραγματικό χρόνο για ιδιοκτησία ακινήτων από το Ε9 και ιδιοκατοίκηση και εισόδημα από το Ε1.
  15. Πληροφορίες Εισοδήματος για Κοινωνικό Μέρισμα: Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α.(Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) για τη διασταύρωση των κριτηρίων επιλεξιμότητας σε πραγματικό χρόνο, των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος.
  16. Πληροφορίες Εισοδήματος για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).
  17. Έλεγχος πληρωμής Τελών Κυκλοφορίας: Χρησιμοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία, για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων που κυκλοφορούν.
  18. Πληροφορίες Ακινήτων προς ΟΠΕΚΕΠΕ: Χρησιμοποιείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή των κοινοτικών ενισχύσεων και τον έλεγχο των αγροτεμαχίων.
  19. Χορήγηση στοιχείων για την εφαρμογή του προγράμματος "Τουρισμός για όλους" για τη διασταύρωση των εισοδημάτων μέσω των δικαιούχων του προγράμματος.
  20. Χορήγηση στοιχείων για την υλοποίηση του μηχανισμού ενίσχυσης της απασχόλησης "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ". Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με σκοπό τον έλεγχο της επιλεξιμότητας στο πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με βάση τις δηλώσεις εισοδήματος των αιτούντων επιχειρήσεων.
  21. Πληροφορίες Εισοδήματος για Υπολογισμό Επιδόματος Παιδιού (Α21): Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. Υποστηρίζει την ετήσια διανομή του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ ελέγχοντας στοιχεία εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης στις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ.
  22. Πληροφορίες Εισοδήματος και Μητρώου για Δράση Μεταφορικού Ισοδύναμου Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Χρησιμοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής). Υποστηρίζει σε πραγματικό χρόνο τις αιτήσεις των δικαιούχων με διασταυρώσεις εισοδημάτων, σύνθεσης οικογενειακής μερίδας και διεύθυνση κατοικίας στο φορολογικό μητρώο της ΑΑΔΕ.
  23. Εξωδικαστικός Συμβιβασμός / Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προστασίας Κύριας Κατοικίας: Παροχή στοιχείων εισοδημάτων και ακινήτων για την αξιολόγηση των αιτήσεων για τις πλατφόρμες της ΕΓΔΙΧ. Αντλείται ένα εκτεταμένο σύνολο δεδομένων του αιτούντα που προκύπτει από τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ και Ε9.

  • ΑΑΔΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Αρμάνι Μιλάνο, 86-72 τη Βενέτσια

All Content

Ματσάρα και μπρέικ της Μπαρτσελόνα στον 1ο τελικό, 113-112 τη Βαλένθια στην παράταση! (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΟΔΔΗΧ: Στο 146% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος στα τέλη του 2025

All Content - BusinessNews.gr

Ιδιωτικό Χρέος: Πρεμιέρα για τα δύο νέα ψηφιακά συστήματα παρακολούθησης και πιστοληπτικής αξιολόγησης

All Content - BusinessNews.gr

Κατασκευαστικοί φορείς: Αναγκαία η άμεση εφαρμογή των αναθεωρήσεων τιμών και εξάμηνη παράταση στα δημόσια έργα

All Content

Μουντιάλ 2026: Σκοράροντας µετά το τελευταίο σφύριγµα

All Content

ΔΥΠΑ: Στην Choose το spec των 2,1 εκατ.

FleetNews

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

FleetNews

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

FleetNews

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Mercedes VLE

All Content

Αγκαλιά με τον τίτλο η Μακάμπι, 102-98 τη Χάποελ Τελ Αβίβ

All Content

Sport Klub: «Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ομπράντοβιτς»

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Θράκης: Καθαρά κέρδη στα 5,4 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο - Πωλήσεις άνω των 100 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Space Hellas: Στο επίκεντρο οι νέες ταυτότητες, η άμυνα και τα έργα Τεχνητής Νοημοσύνης

All Content - BusinessNews.gr

Οι λύσεις τηλεϊατρικής TytoCare στην έκθεση BEYOND 2026

FleetNews

Αποκάλυψη για το BMW M Concept Neue Klasse

FleetNews

Ξεκινάνε τα Ford Pro Blue Days σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

CSRΝews.gr

Το Charles Antetokounmpo Family Foundation και ο «Δεσμός» στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί & ELPEN: Αναβαθμίζουν σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ορεστιάδα

CSRΝews.gr

Shell V-Power: Στηρίζει τους “Flandy”και Κώστα Στεφανή στο Ράλλυ Ακρόπολις

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα ανακαλεί τον πρέσβη μας στο Αζερμπαϊτζάν
ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα ανακαλεί τον πρέσβη μας στο Αζερμπαϊτζάν 07/10/2020 - 10:20
Έρχεται νέο κύμα πιστώσεων φόρου στους ιδιοκτήτες ακινήτων 07/10/2020 - 11:13
Έρχεται νέο κύμα πιστώσεων φόρου στους ιδιοκτήτες ακινήτων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Reuters: H συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν αναδιαμορφώνει τη Μέση Ανατολή: Κέρδη για το Ιράν, ανησυχία για τους αντιπάλους του
    18/06/2026 - 22:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • BEYOND 2026 - Η Τεχνητή Νοημοσύνη ως μονόδρομος επιβίωσης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
    18/06/2026 - 22:24 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    18/06/2026 - 21:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • S&P Global Ratings: Αναβάθμιση της ΔΕΗ σε «BB» μετά το επενδυτικό σχέδιο των 24 δισ. ευρώ - Σταθερό το outlook
    18/06/2026 - 20:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ElvalHalcor: Αύξηση κεφαλαίου 250 εκατ. ευρώ για επενδύσεις 455 εκατ. έως το 2030
    18/06/2026 - 20:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Στόχος της Πολιτείας είναι η μείωση των τιμών του πετρελαίου να αποτυπωθεί άμεσα και στην αντλία
    18/06/2026 - 19:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ξαναζωντανεύει η ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ - H ναυτιλιακή αγορά παραμένει επιφυλακτική
    18/06/2026 - 18:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Alter Ego Media: Επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους – Στις 27 Ιουλίου η καταβολή των 0,09 ευρώ ανά μετοχή
    18/06/2026 - 18:39 MEDIA
  • Κιβωτός του Κόσμου: Παραπομπή σε δίκη του π. Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και ενός υπαλλήλου για βαριά οικονομικά αδικήματα
    18/06/2026 - 18:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κατασκευαστικοί φορείς: Αναγκαία η άμεση εφαρμογή των αναθεωρήσεων τιμών και εξάμηνη παράταση στα δημόσια έργα
    18/06/2026 - 18:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Space Hellas: Στο επίκεντρο οι νέες ταυτότητες, η άμυνα και τα έργα Τεχνητής Νοημοσύνης
    18/06/2026 - 09:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Γιάννης Στουρνάρας: Οι δημόσιες συντάξεις δεν θα επαρκούν στο μέλλον - Προς αναζήτηση νέων λύσεων
    18/06/2026 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Ισχυρή υπερκάλυψη στην ΑΜΚ – Προσφορές κάτω από 4,05 ευρώ πιθανό να μείνουν εκτός
    18/06/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Theon: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για εξαγορά της HGH, deal 300 εκατ. ευρώ
    18/06/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πλαστικά Θράκης: Καθαρά κέρδη στα 5,4 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο - Πωλήσεις άνω των 100 εκατ. ευρώ
    18/06/2026 - 09:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ματσάρα και μπρέικ της Μπαρτσελόνα στον 1ο τελικό, 113-112 τη Βαλένθια στην παράταση! (vids)

18/06/2026 - 20:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Αρμάνι Μιλάνο, 86-72 τη Βενέτσια

18/06/2026 - 20:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα στρατηγική συνεργασία Lidl και Tomorrowland

18/06/2026 - 13:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Δέκα συμπαραγωγές της απέσπασαν 17 από τα 24 βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

18/06/2026 - 11:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Charles Antetokounmpo Family Foundation και ο «Δεσμός» στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες

18/06/2026 - 11:17
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί & ELPEN: Αναβαθμίζουν σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ορεστιάδα

18/06/2026 - 10:48
FleetNews
fleetnews.gr

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

18/06/2026 - 05:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

18/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo