Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κρίσιμες συνομιλίες σήμερα στο Κατάρ με σκοπό την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
newsroom newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
15/08/2024 · 14:47

Κρίσιμες συνομιλίες σήμερα στο Κατάρ με σκοπό την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ξεπέρασαν τους 40.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι, η πλειονότητα εκ των οποίων είναι γυναίκες και παιδιά.

Οι έμμεσες διαπραγματεύσεις με σκοπό να κλειστεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν εκ νέου σήμερα στο Κατάρ, ανέφεραν τρεις πηγές του Γαλλικού Πρακτορείου ενήμερες σχετικά χθες Τετάρτη, την ώρα που ο παλαιστινιακός θύλακος, πολιορκημένος κι ερειπωμένος έπειτα από δέκα και πλέον μήνες πολέμου, συνεχίζει να σφυροκοπείται από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Η κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, που πολεμούν στο στενό παραθαλάσσιο κομμάτι γης αφότου το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα εξαπέλυσε έφοδο άνευ προηγουμένου σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου, αποτελεί αίτημα που προβάλλεται από σχεδόν όλη τη διεθνή κοινότητα.

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εκτίμησε προχθές Τρίτη ότι η κήρυξη ανακωχής θα μπορούσε να επιτρέψει να αποφευχθεί επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Η Τεχεράνη έχει διαμηνύσει πως θα υπάρξουν αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην ιρανική πρωτεύουσα την 31η Ιουλίου, που απέδωσε στο Ισραήλ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ επέμεινε πως «δεν θα εγκαταλείψει» την προσπάθεια να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός παρότι οι διαπραγματεύσεις έχουν αποδειχθεί «δύσκολες».

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο αρχηγός του κράτους και η Κάμαλα Χάρις, η αντιπρόεδρός του και υποψήφια πρόεδρος των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου, ενημερώθηκαν χθες από τους συμβούλους τους για θέματα εθνικής ασφαλείας στο «Situation Room», νευραλγικό κέντρο του αμερικανικού κρατικού μηχανισμού σε περιπτώσεις διεθνών κρίσεων.

Δεν υπάρχει «χρόνος για χάσιμο», δήλωσε χθες στη Βηρυτό ειδικός απεσταλμένος του αμερικανού προέδρου, ο Άμος Χόκστιν, κρίνοντας πως η ανακωχή θα συνέβαλε να σταματήσουν οι πρακτικά καθημερινές ανταλλαγές πυρών ανάμεσα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και το λιβανικό ένοπλο κίνημα Χεζμπολά, που είναι σύμμαχος της Χαμάς και της Τεχεράνης.

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε το βράδυ τον θάνατο δυο μαχητών της σε νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο.

Οι νέες συνομιλίες, έπειτα από πρόσκληση των χωρών που μεσολαβούν -του Κατάρ, των ΗΠΑ και της Αιγύπτου- έχουν βάση πρόταση που παρουσιάστηκε την 31η Μαΐου από τον κ. Μπάιντεν. Στην πρώτη της φάση, προβλέπει ανακωχή έξι εβδομάδων, αποχώρηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων από πυκνοκατοικημένες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας και απελευθέρωση ομήρων της Χαμάς με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση παλαιστινίων εγκλείστων σε ισραηλινά κέντρα κράτησης.

Θα γίνουν παρουσία του διευθυντή της CIA Ουίλιαμ Μπερνς, σύμφωνα με αμερικανική πηγή, καθώς και των επικεφαλής της Μοσάντ και της Σιν Μπετ (αντίστοιχα των ισραηλινών υπηρεσιών κατασκοπείας και αντικατασκοπείας), σύμφωνα με το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Αυτός ο τελευταίος συζήτησε χθες για την ενδεχόμενη συμφωνία με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε χθες ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Axios, επικαλούμενος αμερικανικές πηγές.

Η συμμετοχή της Χαμάς παραμένει αβέβαιη. Στέλεχος του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος ανέφερε χθες πως οι συνομιλίες «με τους μεσολαβητές (...) έχουν εντατικοποιηθεί», επαναλαμβάνοντας ότι η Χαμάς «θέλει την εφαρμογή του σχεδίου Μπάιντεν κι όχι να διαπραγματεύεται για να διαπραγματεύεται».

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν στο μεταξύ τις επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας. Η πολιτική προστασία του θυλάκου έκανε λόγο για βομβαρδισμούς στην πόλη της Γάζας, στην Μπέιτ Λάχια (βόρεια), στη Ντέιρ αλ Μπάλα (κεντρικά), στη Χαν Γιούνις και στη Ράφα (νότια).

Το Ισραήλ ορκίστηκε να αφανίσει τη Χαμάς, στην εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας από το 2007, που χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση, όπως και οι ΗΠΑ και η ΕΕ, μετά την επίθεσή της σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 1.198 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα.

Από τους 251 ανθρώπους που απήχθησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, 111 εξακολουθούν να κρατούνται όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας, ωστόσο οι 39 θεωρείται πως είναι νεκροί, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Στις ισραηλινές ευρείας κλίμακας στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έκτοτε έχουν χάσει τη ζωή τους στον θύλακο τουλάχιστον 39.965 άνθρωποι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του υπουργείου Υγείας της Χαμάς.

Στον Λίβανο, δέκα μήνες εχθροπραξιών έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 570 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους μαχητές της Χεζμπολά, αλλά και τουλάχιστον 118 αμάχους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.

Στο Ισραήλ και στο κατεχόμενο υψίπεδο του Γκολάν, έχουν σκοτωθεί 22 στρατιωτικοί και 26 άμαχοι, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές.

Οι μεσολαβητές ως τώρα δεν έχουν μπορέσει να εξασφαλίσουν παρά μόλις μια κατάπαυση του πυρός, διάρκειας μιας εβδομάδας, τον Νοέμβριο. Η συμφωνία εκείνη επέτρεψε να αφεθούν ελεύθεροι περίπου εκατό όμηροι και σε αντάλλαγμα 240 Παλαιστίνιοι.

Στο Ισραήλ, η Αβιγκέιλ Γκίντσμπουργκ, ισραηλινή αεροσυνοδός, 22 ετών, δήλωνε χθες «πολύ αγχωμένη», για τον κίνδυνο επίθεσης του Ιράν και ενόψει των σημερινών διαπραγματεύσεων.

Το Ιράν απέρριψε προχθές Τρίτη έκκληση δυτικών χωρών να εγκαταλείψει το σχέδιο να επιτεθεί στο Ισραήλ σε αντίποινα για τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια. Οι σύμμαχοι της Ισλαμικής Δημοκρατίας, στον Λίβανο, στο Ιράκ, στην Υεμένη απείλησαν επίσης πως θα εκδικηθούν για τον θάνατό του, όπως και αυτόν μερικές ώρες νωρίτερα, το βράδυ της 30ής Ιουλίου, του ηγετικού στελέχους του στρατιωτικού βραχίονα της Χεζμπολά Φουάντ Σουκρ σε ισραηλινό βομβαρδισμό σε νότιο προάστιο της Βηρυτού.

Ο ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτσογκ δήλωσε πως η χώρα του παραμένει σε κατάσταση «αυξημένου συναγερμού».

Στο πλαίσιο των καταβαλλόμενων διπλωματικών προσπαθειών για να υπάρξει αποκλιμάκωση στην περιοχή, ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Στεφάν Σεζουρνέ αναμένεται σήμερα στη Βηρυτό.

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν συζήτησε χθες με τον πρωθυπουργό του Κατάρ, τον Μοχάμεντ μπιν Αμπντελραχμάν αλ Θάνι, ενώ ο δεύτερος αντάλλαξε επίσης απόψεις με τον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Χακάν Φιντάν.

«Ελπίζουμε ότι αύριο οι διαπραγματεύσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, ότι θα τελειώσει ο πόλεμος», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ιμπραήμ Χάντερ, Παλαιστίνιος από τη Ντέιρ αλ Μπάλα. «Ο πόλεμος είναι καταστροφή, δεν βγαίνει κανένας νικητής», πρόσθεσε.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν χθες πως διεξήγαγαν πάνω από 40 αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον «τρομοκρατικών υποδομών» στη Λωρίδα της Γάζας.

Η πολιτική προστασία ανακοίνωσε πως έβγαλε από τα συντρίμμια διαμερίσματος μεγάλης πολυκατοικίας κοντά στη Χαν Γιούνις τέσσερα πτώματα μελών της ίδιας οικογένειας.

Στη Νουσέιρατ (κεντρικά), Παλαιστίνιοι είπαν πως άκουσαν «φοβερή έκρηξη» μέσα στη νύχτα. Ο Τζιχάντ ας Σαρίφ είπε πως η οικογένειά του βρήκε λείψανα παιδιών στη μέση του δρόμου.

Ο πόλεμος έχει βυθίσει τον παλαιστινιακό θύλακο σε ανθρωπιστική καταστροφή κι έχει εκτοπίσει σχεδόν όλο τον πληθυσμό 2,4 εκατομμυρίων ανθρώπων.

  • ΚΑΤΑΡ
  • ·
  • ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ
  • ·
  • ΓΑΖΑ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στο Final-8 ο Άρης, 93-75 το Περιστέρι (gallery & vids)

All Content

Με σούπερ Βεζένκοφ και 35 ασίστ ο Ολυμπιακός, 104-89 το Μαρούσι (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Το 2026 αλλάζει οριστικά το τοπίο της αγοράς - Οι ισχυροί παίκτες «πατούν γκάζι»

All Content - BusinessNews.gr

Το μήνυμα των αγορών για την ελληνική οικονομία και το στοίχημα των νέων αναβαθμίσεων

All Content - BusinessNews.gr

Εκρηκτική άνοδος άμεσων πληρωμών μέσω IRIS την περίοδο 2020-2025 - Τι αλλάζει στις συναλλαγές

All Content

Στη Τhe Weekend Agency η Mapei Hellas

All Content

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Με "πύργο" Γουότσον ο Πανιώνιος 91-87 τον Προμηθέα στην Πάτρα (vids)

All Content

Live: Καρδίτσα-ΑΕΚ 34-39 (ημίχρονο)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΔΜΗΕ: 11 μεγάλα έργα στο επενδυτικό πλάνο - νησιωτικές και διεθνείς διασυνδέσεις ύψους 7,8 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,72% , κέρδη 4,76% για τις τράπεζες

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Ξεκίνησε η βιομηχανική παραγωγή γαλλίου από τη Metlen - Παρήχθησαν τα πρώτα 5 κιλά στη Ελλάδα

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ιταλία: Στο 90% η πληρότητα των ιταλικών τουριστικών υποδομών τον Δεκαπενταύγουστο
Ιταλία: Στο 90% η πληρότητα των ιταλικών τουριστικών υποδομών τον Δεκαπενταύγουστο 14/08/2024 - 20:43
Με βρετανικά όπλα η αντεπίθεση των Ουκρανών στο Κουρσκ 15/08/2024 - 20:33
Με βρετανικά όπλα η αντεπίθεση των Ουκρανών στο Κουρσκ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Απεβίωσε ο Νικόλαος Στασινόπουλος, πατριάρχης της Βιοχάλκο - Ποιος ήταν οι ισχυρός βιομήχανος
    17/01/2026 - 19:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    17/01/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Τραμπ διορίζει τους Τόνι Μπλερ και Μάρκο Ρούμπιο στο συμβούλιό του για την «ειρήνη» στη Γάζα
    17/01/2026 - 18:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι, αλλά σύμμαχοι
    17/01/2026 - 16:46 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στις ΗΠΑ Ουκρανοί διαπραγματευτές για νέες συνομιλίες στο Μαϊάμι
    17/01/2026 - 16:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνική κρουαζιέρα: ρεκόρ αφίξεων αλλά και προειδοποιήσεις - Οι προκλήσεις του 2026
    17/01/2026 - 15:31 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Μερτς για Ντόναλντ Τραμπ: Τι νόημα έχει να του κάνεις κριτική, αν δεν αντιδρά σε αυτήν;
    17/01/2026 - 14:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • O Μασκ διεκδικεί “αθέμιτα κέρδη” 134 δισ. δολαρίων από την OpenAI και τη Microsoft
    17/01/2026 - 14:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η ΕΕ και η Mercosur υπογράφουν συμφωνία ελεύθερου εμπορίου
    17/01/2026 - 13:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπουργείο Εργασίας - Job Match: Η ψηφιακή γέφυρα μεταξύ υποψηφίων και επιχειρήσεων
    17/01/2026 - 13:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μυτιληναίος: Ξεκίνησε η βιομηχανική παραγωγή γαλλίου από τη Metlen - Παρήχθησαν τα πρώτα 5 κιλά στη Ελλάδα
    16/01/2026 - 21:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    16/01/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΤτΕ: Σταθερή ανάπτυξη 2,1% το 2025-2027 - Πτώση πληθωρισμού στο 2,1%
    16/01/2026 - 20:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 19 έως 23 Ιανουαρίου
    16/01/2026 - 20:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σούπερ μάρκετ: Το 2026 αλλάζει οριστικά το τοπίο της αγοράς - Οι ισχυροί παίκτες «πατούν γκάζι»
    17/01/2026 - 10:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νέα ήττα για την Εφές 90-79 από την Ερόκσπορ, πριν από Χάποελ Τελ Αβίβ και Ολυμπιακό

17/01/2026 - 17:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το Λαύριο πέρασε από τη Βούλα 92-83 - Παρέμειναν πρώτοι Βίκος-Δόξα, νίκες ΝΕΜ, Παπάγου, Δάφνης (galleries)

17/01/2026 - 17:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Πακέτα Έκτακτης Ανάγκης για τις Πυρκαγιές του 2025

16/01/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Webinar για την Εθνική Αθλητική Πολιτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

16/01/2026 - 12:59
FleetNews
fleetnews.gr

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον Όμιλο Volkswagen

16/01/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Οι Βρετανοί κατασκευαστές αντιμέτωποι με δασμούς 10% στις εξαγωγές προς την ΕΕ

16/01/2026 - 09:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Hollywood Clinic SKG”

14/01/2026 - 09:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo