Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Επιταχύνονται οι διαπραγματεύσεις Ισραήλ-Χαμάς, για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση των ομήρων
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
21/11/2023 · 08:32

Επιταχύνονται οι διαπραγματεύσεις Ισραήλ-Χαμάς, για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση των ομήρων

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη Χαμάς και στον Παλαιστινιακό Ισλαμικό Τζιχάντ, οι δυο παρατάξεις πράγματι αποδέχθηκαν συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις μοιάζουν να επιταχύνονται σήμερα προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι κάποιοι τουλάχιστον από τους ομήρους που κρατά η Χαμάς και σε αντάλλαγμα να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, όπου το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα κατηγόρησε τον ισραηλινό στρατό για νέο πολύνεκρο πλήγμα σε νοσοκομείο υπό πολιορκία.

«Το κίνημα (σ.σ. η Χαμάς) έδωσε την απάντησή του στους αδελφούς από το Κατάρ και στους μεσολαβητές. Πλησιάζουμε στη σύναψη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός», ανέφερε ο ηγέτης της Χαμάς, ο Ισμαήλ Χανίγια, σε λακωνικό μήνυμά του στα αραβικά που εστάλη σε διεθνή πρακτορεία ειδήσεων –ανάμεσά τους στο Γαλλικό Πρακτορείο και στο Ρόιτερς– από το γραφείο του.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη Χαμάς και στον Παλαιστινιακό Ισλαμικό Τζιχάντ, οι δυο παρατάξεις πράγματι αποδέχθηκαν συμφωνία, οι λεπτομέρειες της οποίας μένουν να ανακοινωθούν επίσημα από το Κατάρ και τους μεσολαβητές.

Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής στις δηλώσεις αυτές.

Η πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΕΕΣ), η Μιριάνα Σπόλιαριτς, συναντήθηκε χθες Δευτέρα το βράδυ με κορυφαίους αξιωματούχους του Κατάρ και με τον κ. Χανίγια, που έχει έδρα το εμιράτο του Κόλπου, για να «υπάρξει πρόοδος στις ανθρωπιστικές υποθέσεις που συνδέονται με την ένοπλη σύρραξη στο Ισραήλ και στη Γάζα».

Το Κατάρ, η Αίγυπτος και οι ΗΠΑ μεσολαβούν για τη σύναψη συμφωνίας που θα προβλέπει απελευθέρωση ομήρων με αντάλλαγμα κυρίως κατάπαυση του πυρός μερικών ημερών στη Λωρίδα της Γάζας.

Μολονότι η ΔΕΕΣ διαβεβαιώνει πως δεν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, επιμένει «ομάδες (της) να επιτραπεί να επισκεφθούν τους ομήρους για να εγγυηθούν ότι είναι καλά και για να τους διανείμουν φάρμακα» καθώς και «για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν οι όμηροι με τις οικογένειές τους», σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

«Δεν είχαμε φθάσει ποτέ τόσο κοντά» και πλέον «έχουμε αυτοπεποίθηση» αλλά «μένει δουλειά να γίνει» και «δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι να γίνει», σχολίασε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κέρμπι.

Σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν «είναι κοντά συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων» της Χαμάς, ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απάντησε χθες στην Ουάσιγκτον «πιστεύω».

Τελευταίες λεπτομέρειες;

Δυο πηγές ενήμερες σχετικά είπαν σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο πως οι συνομιλίες αφορούν την απελευθέρωση «50 ως 100 ομήρων» σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκιση 300 παλαιστινίων κρατουμένων στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών.

Η μεταφορά τους θα γίνει κατά φάσεις, θα ανταλλάσσονται «δέκα» όμηροι με «τριάντα» φυλακισμένους καθημερινά, ενώ προβλέπεται επίσης να επιτραπεί η είσοδος τροφίμων, ιατρικής και φαρμακευτικής βοήθειας και καυσίμων, καθώς και –πάνω απ’ όλα– να κηρυχθεί «πενθήμερη ανανεώσιμη ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός», κατά τις πηγές του AFP.

Ωστόσο η κυβέρνηση του Ισραήλ επιμένει στην ταυτόχρονη απελευθέρωση μελών των ίδιων οικογενειών, κάτι που σημαίνει πως αν αφήνεται ελεύθερος άμαχος ή άμαχη θα φεύγει μαζί του ο ή η σύντροφός του, ακόμη κι αν ανήκει στις τάξεις του στρατού. Η Χαμάς, η οποία δεν θέλει να αφήσει ελεύθερους τους αιχμαλώτους της, το απορρίπτει μέχρι στιγμής, πάντα σύμφωνα με αυτές τις δυο πηγές.

Συγγενείς των ομήρων συναντήθηκαν χθες βράδυ με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και τα μέλη της «κυβέρνησης πολέμου» που έχει σχηματίσει, για να πιέσουν να ενταθούν οι προσπάθειες να επιστρέψουν οι περίπου 240 άνθρωποι στα χέρια της Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας στο Ισραήλ.

«Το να φέρουμε πίσω τους απαχθέντες μας είναι ιερό και ύψιστο καθήκον κι έχω δεσμευτεί σ’ αυτό», ανέφερε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μέσω Twitter έπειτα από τη συνάντηση, χωρίς να σηκώσει το πέπλο που καλύπτει τις διαπραγματεύσεις, διαβεβαιώνοντας μολαταύτα πως συζήτησε με «ανοικτή καρδιά» με τις οικογένειες.

«Δεν θα σταματήσουμε τις μάχες προτού πάμε τους ομήρους πίσω στα σπίτια τους, καταστρέψουμε τη Χαμάς και σιγουρευτούμε πως δεν υφίσταται πλέον απειλή από τη Γάζα», πρόσθεσε.

Η απελευθέρωση των ομήρων είναι ανάμεσα στους στόχους της ισραηλινής επιχείρησης σε εξέλιξη στη Λωρίδα της Γάζας, που εξαπολύθηκε μετά την πολυαίμακτη επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου.

Περίπου 1.200 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σκοτώθηκαν στην επίθεση της Χαμάς, σύμφωνα με τις αρχές· πρόκειται για επίσης εύρους χωρίς προηγούμενο από ιδρύσεως του εβραϊκού κράτους το 1948.

Σε αντίποινα, το Ισραήλ, η ηγεσία του οποίου ορκίστηκε να «αφανίσει» τη Χαμάς, την οποία χαρακτηρίζουν «τρομοκρατική» οργάνωση το ίδιο, οι ΗΠΑ και η ΕΕ, σφυροκοπεί έκτοτε ακατάπαυστα τον μικρό παλαιστινιακό θύλακο και από την 27η Οκτωβρίου διεξάγει χερσαία επιχείρηση.

Κατά τον πιο πρόσφατο απολογισμό των θυμάτων που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση της Χαμάς, έχουν σκοτωθεί πάνω από 13.300 άνθρωποι στον θύλακο, ανάμεσά τους πάνω από 5.600 παιδιά.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, σχεδόν 1,7 εκατ. από τα 2,4 εκατ. κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας έχουν υποστεί βίαιο εκτοπισμό στον πόλεμο. Στον θύλακο έχει επιβληθεί από την 9η Οκτωβρίου «απόλυτη πολιορκία» από τον στρατό του Ισραήλ, δεν επιτρέπεται να μπουν σ’ αυτόν ούτε τρόφιμα, ούτε νερό, ούτε φάρμακα, ούτε καύσιμα, ενώ έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση.

Στο ινδονησιακό νοσοκομείο

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε τη νύχτα πως δυνάμεις του «συνέχισαν να δίνουν μάχες» στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ενώ παλαιστινιακές πηγές έκαναν λόγο για εντάσεις στο ινδονησιακό νοσοκομείο, που έγινε στόχος την προηγουμένη ισραηλινών πληγμάτων με αποτέλεσμα να σκοτωθούν «12 ασθενείς και συγγενείς τους» και να τραυματιστούν «δεκάδες» άλλοι, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα δεν σταματά να καταγγέλλει πως ο ισραηλινός στρατός διεξάγει «πόλεμο εναντίον των νοσοκομείων» στη Γάζα· σχεδόν όλες οι δομές υγείας στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θυλάκου έχουν πλέον τεθεί εκτός λειτουργίας.

Το Ισραήλ κατηγορεί τη Χαμάς πως χρησιμοποιεί νοσοκομεία για στρατιωτικούς σκοπούς και τους πολίτες που βρίσκονται σε αυτά ως «ανθρώπινες ασπίδες», κάτι που το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα διαψεύδει κατηγορηματικά.

Η επικεφαλής της ινδονησιακής διπλωματίας Ρέτνο Μαρσούντι καταδίκασε χθες την «ισραηλινή επίθεση (...) η οποία σκότωσε πολλούς άμαχους και αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου».

Σύμφωνα με πηγές στο νοσοκομείο, πάνω από εκατό τραυματίες διακομίστηκαν το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας από αυτή τη δομή υγείας στο συγκρότημα Νάσερ της Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

«Βγήκαμε (ζωντανοί) ως εκ θαύματος», αρχικά «χτυπήθηκε σχολείο (σ.σ. όπου είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι)», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο νεαρός τραυματίας καθώς διακομιζόταν. «Βρισκόμασταν στο σχολείο Ζαϊτούν, στην πόλη της Γάζας, και από το σχολείο πήγαμε στο ινδονησιακό νοσοκομείο. Απλά δεν έχω λόγια», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA μετέδωσε ότι ισραηλινό πλήγμα στον καταυλισμό προσφύγων Νουσεϊράτ, στο κεντρικό τμήμα του παλαιστινιακού θυλάκου, είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 17 Παλαιστίνιοι και να τραυματιστούν πολλοί ακόμη.

Χθες 28 βρέφη που γεννήθηκαν πρόωρα κι απομακρύνθηκαν εσπευσμένα το σαββατοκύριακο από το νοσοκομείο Σίφα, το μεγαλύτερο της Λωρίδας της Γάζας, στο οποίο εξαπέλυσε έφοδο τη 15η Νοεμβρίου ο ισραηλινός στρατός, διακομίστηκαν «με κάθε ασφάλεια» στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να συμμετάσχει σήμερα σε σύνοδο των κρατών μελών της BRICS που θα γίνει ψηφιακά και θα είναι αφιερωμένη στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ αναμένεται να υποδεχθεί στη Μόσχα τους ομολόγους του των χωρών μελών του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας.

  • ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΧΑΜΑΣ
  • ·
  • ΟΜΗΡΟΙ
  • ·
  • ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live ο δεύτερος τελικός Μπιλμπάο-ΠΑΟΚ

All Content

Μπιλμπάο-ΠΑΟΚ: Με πανό για τα 7 Αετόπουλα η photo gallery από την Bilbao Arena

All Content - BusinessNews.gr

Coffee Island: Απαντά στις προκλήσεις με νέες προτάσεις και concepts

All Content - BusinessNews.gr

Revoil: Αλμα κερδών στα 2,45 εκατ. ευρώ το 2025 - Το μέρισμα στους μετόχους

All Content - BusinessNews.gr

Intertech: Στα 12,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος για το 2025 - Ζημιές 1,6 εκατ. ευρώ

All Content

ΑΑΔΕ: Ανάθεση 3,8 εκατ. ευρώ στην Next Com

All Content

Alter Ego Media: Τζίρος 140,1 εκατ. το 2025 - Στα 19,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη

FleetNews

Η Skoda παραμένει στη 2η θέση ταξινομήσεων στην Ευρώπη

FleetNews

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

FleetNews

Στο +12,5% η αγορά της ΕΕ τον Μάρτιο

All Content

Αταμάν: «Να πανηγυρίσω έτσι με τον Γιαννακόπουλο και στον τελικό της EuroLeague»!

All Content

Μπαρτζώκας: Άλλο παιχνίδι την Πέμπτη, όχι στις μεγαλεπήβολες δηλώσεις

All Content - BusinessNews.gr

Mevaco: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 - Διπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη, στα 10,07 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Το δάνειο της Vivartia, το boost της Unilever και η επένδυση των 34 εκατ. από την Κοτρώνης

All Content - BusinessNews.gr

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 7: «Neue Klasse» πολυτέλεια

FleetNews

Volkswagen: Νέο full hybrid σύστημα για Golf και T-Roc

CSRΝews.gr

Η Xiaomi δημοσίευσε την έκθεση ESG αναδεικνύοντας τη βιωσιμότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις

CSRΝews.gr

Algida Ice Cream Company: Στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens

CSRΝews.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ για 3η συνεχόμενη χρονιά χορηγός ενυδάτωσης στον ΔΕΗ Tour of Hellas 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ιταλία: Πάνω από 200 μέλη της Ντραγκέτα καταδικάστηκαν στη δίκη-μαμούθ της καλαβρέζικης μαφίας
Ιταλία: Πάνω από 200 μέλη της Ντραγκέτα καταδικάστηκαν στη δίκη-μαμούθ της καλαβρέζικης μαφίας 21/11/2023 - 08:22
ΗΠΑ: Επίθεση ενόπλου σε κατάστημα Wallmart στο Οχάιο - Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες 21/11/2023 - 08:53
ΗΠΑ: Επίθεση ενόπλου σε κατάστημα Wallmart στο Οχάιο - Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Aktor: Μετά την Αλβανία, νέα συμφωνία για πώληση αμερικανικού LNG με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
    29/04/2026 - 21:10 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Δρομέας: Πτώση τζίρου 19% το 2025 - Στρατηγική εστίαση στις διεθνείς αγορές
    29/04/2026 - 20:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αποτελέσματα ΟΔΔΗΧ 2025: Η Ελλάδα μειώνει το χρέος της και το καθιστά βιώσιμο
    29/04/2026 - 20:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελινόιλ: Μείωση τζίρου και κερδών το 2025 - Πτώση 50% στα EBITDA
    29/04/2026 - 20:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μουζάκης: Αυξημένα κέρδη στα 1,59 εκατ. ευρώ το 2025
    29/04/2026 - 19:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μαθιός Πυρίμαχα: Ζημιές €514 χιλ. το 2025 - Αύξηση πωλήσεων κατά 1,2 εκατ. ευρώ.
    29/04/2026 - 19:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Centric: Στο 1,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025, αύξηση 91% -  Iσχυρή κεφαλαιακή διάρθρωση
    29/04/2026 - 19:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Mevaco: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 - Διπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη, στα 10,07 εκατ. ευρώ
    29/04/2026 - 18:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Flexopack: Kέρδη μετά φόρων για τον Όμιλο στα 11,217 εκατ. ευρώ το 2025
    29/04/2026 - 18:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Revoil: Αλμα κερδών στα 2,45 εκατ. ευρώ το 2025 - Το μέρισμα στους μετόχους
    29/04/2026 - 18:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον OpenAI και Microsoft - Αποζημίωση 150 εκατ. δολαρίων, ζητά ο ιδρυτής της Tesla
    28/04/2026 - 22:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Επένδυση 21,9 εκατ. ευρώ από την Arzybake του Μιχάλη Αραμπατζή
    29/04/2026 - 07:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Coffee Island: Απαντά στις προκλήσεις με νέες προτάσεις και concepts
    29/04/2026 - 07:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το δάνειο της Vivartia, το boost της Unilever και η επένδυση των 34 εκατ. από την Κοτρώνης
    29/04/2026 - 07:45 WHISPERER
  • ΗΠΑ: Ιστορική ομιλία του βασιλιά Καρόλου Γ΄ της Βρετανίας στο Κογκρέσο
    29/04/2026 - 08:32 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 1 - 1ος Όμιλος: Πρόγραμμα-αποτελέσματα 2025/26

29/04/2026 - 17:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπιλμπάο-ΠΑΟΚ: Με πανό για τα 7 Αετόπουλα η photo gallery από την Bilbao Arena

29/04/2026 - 17:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Xiaomi δημοσίευσε την έκθεση ESG αναδεικνύοντας τη βιωσιμότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις

29/04/2026 - 14:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Algida Ice Cream Company: Στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens

29/04/2026 - 13:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Antenna: Βραβεύθηκε από το Make-A-Wish Ελλάδος για τη διαχρονική του προσφορά

29/04/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΕΚΚΟΜΕΔ και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

29/04/2026 - 13:39
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda παραμένει στη 2η θέση ταξινομήσεων στην Ευρώπη

29/04/2026 - 07:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
FleetNews
fleetnews.gr

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

28/04/2026 - 07:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo