Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Attica Bank: Οργανική κερδοφορία στο εννεάμηνο μετά τη συγχώνευση με την Παγκρήτια - Στόχος η πλήρης εξυγίανση
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
12/12/2024 · 20:29

Attica Bank: Οργανική κερδοφορία στο εννεάμηνο μετά τη συγχώνευση με την Παγκρήτια - Στόχος η πλήρης εξυγίανση

Η Attica Bank παρουσίασε αύξηση κατά 33% στα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα του Ομίλου σε ετήσια βάση, τα οποία διαμορφώθηκαν στα €86,2 εκατ. έναντι €64,7 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Συνεχιζόμενη κερδοφορία, αύξηση μεριδίου αγοράς και βελτίωση λειτουργικών δεικτών που επιβεβαιώνουν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της και τα προσδοκώμενα οφέλη που δημιουργεί η συγχώνευση με την Παγκρήτια Τράπεζα, παρουσίασε η Attica Bank για το εννεάμηνο του 2024.

Σύμφωνα με τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα σε ενοποιημένη βάση μετά από την συνένωση δυνάμεων με την Παγκρήτια Τράπεζα, η Attica Bank κατέγραψε επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη (προ προβλέψεων) ύψους €27,3 εκατ. έναντι €11,5 εκατ. την αντίστοιχη συγκριτική περίοδο. Τονίζεται ότι η Παγκρήτια Τράπεζα ενοποιείται για το γ’ τρίμηνο για 26 ημέρες, δηλαδή μετά από τις 4 Σεπτεμβρίου 2024, που επήλθε η νομική συγχώνευση των τραπεζών.

Τα επαναλαμβανόμενα οικονομικά αποτελέσματα (προ προβλέψεων) της Τράπεζας κατά το γ’ τρίμηνο του έτους ανήλθαν σε €9,9 εκατ., επιτυγχάνοντας λειτουργική κερδοφορία για 7ο συνεχόμενο τρίμηνο και παρά των ιδιαίτερα πολύπλοκων συνθηκών και του ασταθούς περιβάλλοντος για την Τράπεζα λόγω της συμφωνίας μετόχων και της αβεβαιότητας προ της επικύρωσης της συμφωνίας και της νομικής συγχώνευσης.

Σε επίπεδο εννεαμήνου, η Attica Bank παρουσίασε αύξηση κατά 33% στα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα του Ομίλου σε ετήσια βάση, τα οποία διαμορφώθηκαν στα €86,2 εκατ. έναντι €64,7 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2023. Τα καθαρά έσοδα από τόκους ανήλθαν στα €64,6 εκατ., καταγράφοντας άνοδο κατά 25%. Εξαιρουμένης της συνεισφοράς της Παγκρήτιας, τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα ανήλθαν σε € 79,7 εκατ. (+23%), ενώ τα καθαρά έσοδα από τόκους σε € 59,9 εκατ. (+16%). Σε αυτή την εξέλιξη συνετέλεσαν η σημαντική αύξηση των νέων εκταμιεύσεων, ύψους €1,67 δισ. κατά το εννεάμηνο του έτους με παράλληλη συγκράτηση των αποπληρωμών. Αντίστοιχα, η περαιτέρω αύξηση της ρευστότητας και η αύξηση των υπολοίπων στο χαρτοφυλάκιο ομολόγων ενίσχυσε σημαντικά τα μεγέθη κατά την εξεταζόμενη περίοδο. Τα καθαρά έσοδα από προμήθειες έφτασαν τα €12 εκατ. αυξημένα κατά 81% σε ετήσια βάση (ή διπλάσια συμπεριλαμβανομένων των μεγεθών της Παγκρήτιας Τράπεζας), ως αποτέλεσμα όχι μόνο της πιστωτικής επέκτασης, αλλά και της αξιοσημείωτης αύξησης στην έκδοση εγγυητικών επιστολών, αλλά και τη διαχείριση κεφαλαίων πελατών. Σημειώνεται ότι μετά τη συγχώνευση με την Παγκρήτια Τράπεζα τα συνολικά κεφάλαια υπό διαχείριση πελατών ανήλθαν σε 770 εκατ. ευρώ στο τέλος του 9μηνου 2024. Τα επαναλαμβανόμενα Γενικά Λειτουργικά Έξοδα ανήλθαν σε €58,9 εκατ., εμφανίζοντας αύξηση κατά 11% σε ετήσια βάση, καθώς περιλαμβάνουν πλέον και τα έξοδα της Παγκρήτιας προ της επίτευξης συνεργειών λόγω της συγχώνευσης. Σε συγκρίσιμη βάση, δηλαδή εξαιρουμένων των εξόδων της Παγκρήτιας, στο πλαίσιο υλοποίησης μιας πειθαρχημένης προσέγγισης με στοχευμένες επενδύσεις και σε ευθυγράμμιση πάντα με τους στρατηγικούς στόχους και τις προτεραιότητες μετασχηματισμού του Ομίλου, τα επαναλαμβανόμενα Γενικά Λειτουργικά διαμορφώθηκαν σε €52,3 εκατ. και σημείωσαν μείωση κατά 2% σε ετήσια βάση.

Τέλος, σε επίπεδο καθαρού αποτελέσματος, ο Όμιλος ανακοίνωσε ζημίες ύψους €343,3 εκατ. για το εννεάμηνο του 2024, καθώς το αποτέλεσμα επιβαρύνθηκε από τις προβλέψεις, ύψους περίπου €385 εκατ. για την υπαγωγή του χαρτοφυλακίου Domus στο πρόγραμμα κρατικών εγγυήσεων «Ηρακλής», καθώς και από μη επαναλαμβανόμενα έξοδα ύψους €9,7 εκατ. που αφορούσαν σε ενέργειες και έργα στο πλαίσιο της συγχώνευσης με την Παγκρήτια Τράπεζα. Σημειώνουμε εδώ ότι οι αντίστοιχες ζημίες της Παγκρήτιας για το χαρτοφυλάκιο Rhodium, δεν επιβάρυναν το αποτέλεσμα, αλλά πέρασαν στην καθαρή θέση, συνεπεία της συγχώνευσης.

Οι συνολικές χορηγήσεις προ προβλέψεων στο εννεάμηνο ανήλθαν σε €3,1 δισ. σε ενοποιημένο επίπεδο, με την Τράπεζα να παρουσιάζει Καθαρή Πιστωτική Επέκταση ύψους €795 εκατ., επιτυγχάνοντας σημαντικά υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με το μέσο ρυθμό της αγοράς. Η πιστωτική επέκταση προήλθε κυρίως από την επέκταση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με τους κλάδους των υποδομών και της ενέργειας να κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο. Από το σύνολο των εκταμιεύσεων, ποσοστό περίπου 58% διοχετεύτηκε σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Με δεδομένο τις δεσμεύσεις και προχωρημένες συζητήσεις με πελάτες, η Τράπεζα επιβεβαιώνει τον ετήσιο στόχο των €2 δισ. για νέες εκταμιεύσεις με €1 δισ. θετική πιστωτική επέκταση που έχει τεθεί, επωφελούμενη και από την ένταξη της Τράπεζας στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Οι συνολικές καταθέσεις του Ομίλου ανήλθαν στα επίπεδα των €5,7 δισ., ενισχύοντας περαιτέρω το ισχυρό προφίλ ρευστότητας της Τράπεζας, με τον δείκτη κάλυψης ρευστότητας (LCR) να διαμορφώνεται στο 172% τον Σεπτέμβριο του 2024, αρκετά παραπάνω του ελάχιστα αποδεκτού εποπτικού επιπέδου.

Αναφορικά με τις επιχειρησιακές εξελίξεις του Ομίλου, στις 04/09/2024 ολοκληρώθηκε η νομική συγχώνευση με πλήρη απορρόφηση της Παγκρήτιας Τράπεζας από την Attica Bank. Στις 25/09/2024, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας προχώρησε στην έγκριση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, συνολικού ύψους €735 εκατ., η οποία ολοκληρώθηκε στις 28/11/2024, καθιστώντας τη νέα Attica Bank πλήρως κεφαλαιοποιημένη και παράλληλα, σηματοδότησε και την ιδιωτικοποίησή της, με τη Thrivest Holding να καθίσταται πλέον ο βασικός μέτοχος με ποσοστό 54,6%. O δείκτης CET1 pro-forma, μετά και την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, την μετατροπή των ομολόγων ΑΤ1 και τη μείωση του σταθμισμένο σε κίνδυνο ενεργητικού από τον Ηρακλή, ανέρχεται σε 13,1% κατά την εξεταζόμενη περίοδο.

O Δείκτης των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοίγματα (ΜΕΑ) του Ομίλου μειώθηκε σε 54,1% έναντι 57,7% το προηγούμενο τρίμηνο και 60,3% την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ ο δείκτης κάλυψης των ΜΕΑ ανήλθε σε 70%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 12 Νοεμβρίου 2024, η Attica Bank συμφώνησε με την Davidson Kempner για τη διάθεση δύο χαρτοφυλακίων Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (ΜΕΑ), Domus και Rhodium, συνολικής μικτής λογιστικής αξίας περίπου €3,6 δισ. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την υπαγωγή των τιτλοποιήσεων στο πρόγραμμα εγγυήσεων «Ηρακλής ΙΙΙ», η Attica Bank αναμένεται να έχει δείκτη NPE κάτω του 3% κατά το κλείσιμο του έτους ολοκληρώνοντας έτσι την εξυγίανσή της

Προτεραιότητα της νέας Τράπεζας αποτελεί η επιτυχής και ταχεία ολοκλήρωση και της λειτουργικής συγχώνευσης, υλοποιώντας ένα δομημένο πλάνο, προκειμένου τόσο ο Οργανισμός όσοι και οι πελάτες της να αποκομίσουν το ταχύτερο δυνατό τα οφέλη της συνένωσης Attica Bank-Παγκρήτιας Τράπεζας. Ήδη η νέα Τράπεζα από την πρώτη μέρα λειτουργεί ως ένας ενιαίος οργανισμός και παρέχει άμεσα τη δυνατότητα στους πελάτες της να εκτελούν ανέξοδα συναλλαγές μεταξύ των λογαριασμών των δύο λειτουργικών συστημάτων όπως και να χρησιμοποιούν ανέξοδα το σύνολο του δικτύου των ATM, ενώ παρουσιάστηκαν και τα πρώτα κοινά προϊόντα “New Start” προσφέροντας ανταγωνιστική τιμολόγηση και ευέλικτους όρους. Ταυτόχρονα η Τράπεζα προχώρησε σε στρατηγικές συνεργασίες τόσο με τον ΣΕΒΕ και την Export Credit Greece, όσο και το ΕΒΕΑ επιβεβαιώνοντας την στρατηγική της τοποθέτηση για τη συνεχή στήριξη με ανταγωνιστικούς όρους των ελληνικών υγιών επιχειρήσεων.

Με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσματα του εννεαμήνου 2024 η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Bank, Ελένη Βρεττού, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα του 3ου τριμήνου 2024 είναι τα πρώτα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με την Παγκρήτια Τράπεζα και αποτυπώνουν τόσο την αφετηρία αλλά και τη δυναμική της νέας Τράπεζας. Ο συνδυασμός των δύο Τραπεζών δημιούργησε μια Τράπεζα με πανελλαδικό αποτύπωμα, ισχυρή ρευστότητα, συμπληρωματική εμπορική δραστηριότητα, ευρεία πελατειακή βάση και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό. Έχοντας πλέον ολοκληρώσει με επιτυχία και την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αναμένουμε μόνο την οριστική εξυγίανση της Τράπεζας προ τα τέλη του έτους, κάνοντας χρήση του προγράμματος εγγυήσεων “Ηρακλής ΙΙΙ”, προκειμένου να έχουμε υλοποιήσει πλήρως τη Συμφωνία Μετόχων. Ο στόχος το 2025 είναι να ολοκληρώσουμε και τη λειτουργική συγχώνευση, ώστε να επιτύχουμε τόσο τις προσδοκώμενες συνέργειες και εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας, όσο και να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ενιαία εμπειρία, κοινά ανταγωνιστικά προϊόντα και να συνεχίζουμε να στηρίζουμε με ολοκληρωμένες λύσεις τόσο την ιδιωτική όσο και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα».

  • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ·
  • ATTICA BANK
  • ·
  • ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Ένα ακόμη... (pics)

All Content

Παναθηναϊκός: «Μόνο περηφάνια για τους προπονητές, τους αθλητές και τον κόσμο μας»

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Στο +7,1% ο τζίρος το πρώτο πεντάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρικά-Ηλεκτρονικά: «Χρυσό γκόλ» από το Μουντιάλ για την ελληνική αγορά τηλεοράσεων

All Content - BusinessNews.gr

«Media & Magazine Days 2026» από την ΕΔΙΠΤ: Τρεις ημέρες αφιερωμένες στον Τύπο, την ποιοτική ενημέρωση και τη νέα γενιά

All Content

4WiseMonkeys και Novibet σε νέα καμπάνια για το Μουντιάλ

All Content

Στην Pitch αναθέτει η Endless EC

FleetNews

Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο του Media & Magazine Days

FleetNews

Η ΒΜW M2 τετρακίνητη και ακόμα ταχύτερη

FleetNews

Ford Mustang Mach-E: Ένα μοντέλο, τρεις προσωπικότητες

All Content

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 102-92: Τα highlights του τρίτου τελικού (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Το ροτέισον μειώθηκε, γιατί ο Παπανικολάου έκανε δύο ενέσεις» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ακίνητα: Αυξήθηκαν τα έσοδα από φόρους μεταβίβασης - Εντατικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ

All Content - BusinessNews.gr

ΕΤΑΝΑΠ-Σαμαριά: Στην τελική ευθεία για αλλαγή ιδιοκτησίας

All Content - BusinessNews.gr

Αλ. Εξάρχου (AKTOR): Μία ανατροπή στην οικονομία μπορεί να μας οδηγήσει πίσω στο 2010

FleetNews

Νέα Bentley Flying Spur: Χειροποίητη πολυτέλεια με επιδόσεις supercar

FleetNews

Η PEUGEOT γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας στις 24 ΩΡΕΣ του LE MANS

CSRΝews.gr

ΕΡΤ: Προσφορά 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παραμεθόριες περιοχές του νομού Ιωαννίνων

CSRΝews.gr

Ισότητα στις αμοιβές: Το επόμενο βήμα για τη μισθολογική διαφάνεια στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΛΕΠΑΠ: Νέα καμπάνια για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση με τίτλο «Το Κουβάρι»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Attica Bank: Πρώτη τιτλοποίηση ενήμερων δανείων ΜμΕ και μεγάλων επιχειρήσεων 220 εκατ. ευρώ
Attica Bank: Πρώτη τιτλοποίηση ενήμερων δανείων ΜμΕ και μεγάλων επιχειρήσεων 220 εκατ. ευρώ 12/12/2024 - 10:21
Alpha Bank: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Τσιτσιράγκος, μετά την αποχώρηση του Βασ. Ράπανου 13/12/2024 - 10:42
Alpha Bank: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Τσιτσιράγκος, μετά την αποχώρηση του Βασ. Ράπανου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή συναυλία στο Μουσείο Ακρόπολης
    08/06/2026 - 23:00 MEDIA
  • Αυτοψίες και καταγραφή ζημιών στις σεισμόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοια
    08/06/2026 - 21:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    08/06/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η AtlasInvest ανεβάζει το ποσοστό της στο 14,83% – Στο 59,59% η Reggeborgh
    08/06/2026 - 20:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θεοδωρικάκος: Βάζουμε τέλος στα ψιλά γράμματα στις σχέσεις των πολιτών με τις τράπεζες
    08/06/2026 - 20:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ενεργοποίηση της σηματοδότησης/τηλεδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη - Ειδομένη μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια
    08/06/2026 - 19:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εθνική Τράπεζα: Διανομή καθαρού μερίσματος €0,2792/μετοχή - Από 15 Ιουνίου η καταβολή
    08/06/2026 - 19:13 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Flexopack:Διανομή μερίσματος 0,175 ευρώ ανά μετοχή (μικτό ποσό) ενέκρινε η ΓΣ - Καταβολή από 7 Ιουλίου
    08/06/2026 - 18:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΑΕΕ: Αύξηση 8,7% στα ασφαλιστήρια κατοικίας το 2025 – Στο 20,5% η ασφαλιστική κάλυψη
    08/06/2026 - 18:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΣΕ: Άλμα 35,7% των εξαγωγών τον Απρίλιο – Μειώθηκε κατά 25,2% το εμπορικό έλλειμμα
    08/06/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ακίνητα: Αυξήθηκαν τα έσοδα από φόρους μεταβίβασης - Εντατικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ
    08/06/2026 - 08:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα: Πότε λήγουν οι αιτήσεις για ενισχύσεις μέσω αναπτυξιακού νόμου
    08/06/2026 - 09:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σούπερ μάρκετ: Στο +7,1% ο τζίρος το πρώτο πεντάμηνο του 2026
    08/06/2026 - 12:01 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ακατάσχετος λογαριασμός: Τα SOS για να μην χάσετε την προστασία των 1.600 ευρώ
    08/06/2026 - 07:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΤΑΝΑΠ-Σαμαριά: Στην τελική ευθεία για αλλαγή ιδιοκτησίας
    08/06/2026 - 10:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Ένα ακόμη... (pics)

08/06/2026 - 21:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: «Μόνο περηφάνια για τους προπονητές, τους αθλητές και τον κόσμο μας»

08/06/2026 - 21:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΡΤ: Προσφορά 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παραμεθόριες περιοχές του νομού Ιωαννίνων

08/06/2026 - 14:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Προσφορά 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παραμεθόριες περιοχές του νομού Ιωαννίνων

08/06/2026 - 14:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ισότητα στις αμοιβές: Το επόμενο βήμα για τη μισθολογική διαφάνεια στην Ευρώπη

08/06/2026 - 14:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

New business..

08/06/2026 - 13:33
FleetNews
fleetnews.gr

Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο του Media & Magazine Days

08/06/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Η ΒΜW M2 τετρακίνητη και ακόμα ταχύτερη

08/06/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τα Καλάντα των Χριστουγέννων υποψήφια για 6 βραβεία Ίρις 2026”

07/06/2026 - 14:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo