Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γιάννης Μαντάς, LG Eλλάς: Πάνω από 35% του τζίρου μας από το τμήμα B2B
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
22/10/2019 · 19:04

Γιάννης Μαντάς, LG Eλλάς: Πάνω από 35% του τζίρου μας από το τμήμα B2B

O Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas μίλησε στο businessnews.gr για τo B2B κομμάτι της αγοράς ηλεκτρικών/Ηλεκτρονικών και την θέση της LG σε αυτό το περιβάλλον.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Τσουκαλά

Ποια είναι η εικόνα της αγοράς ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών σήμερα και σε τι μερίδιο αντιστοιχεί το B2B κομμάτι; Πώς «τρέχει» μέχρι στιγμής το 2019;

Μέσα στην περίοδο της κρίσης, προσπαθήσαμε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας επενδύοντας σημαντικούς πόρους στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης για τη δημιουργία νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται αρτιότερα και αμεσότερα στις ανάγκες των καταναλωτών και των επαγγελματιών.

Βέβαια, μέσα σε ένα σχετικά ασταθές οικονομικό περιβάλλον, οι ισορροπίες αλλάζουν και ο ανταγωνισμός αναδιαμορφώνεται. Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε ως στόχο τη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της.

Εκτιμώντας τη συνολική εικόνα και «ακούγοντας» τις ανάγκες της αγοράς, προσαρμόζουμε την στρατηγική μας και προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων και λύσεων που διαθέτουν premium χαρακτηριστικά, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες ακόμα περισσότερων καταναλωτών και επαγγελματιών. Το portfolio της εταιρείας μας είναι πολύ ευρύ, ενώ δίνουμε επιπλέον βάρος στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια στη μείωση κατανάλωσης ρεύματος – μείωση λειτουργικού κόστους που προσφέρουν τα περισσότερα προϊόντα μας.

Η LG κατάφερε να κλείσει με θετικό πρόσημο την χρονιά, έχοντας αυξήσει τα μερίδια της, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτικών αλλά και προϊόντων επαγγελματικών λύσεων, παρουσιάζοντας μάλιστα μεγάλη αύξηση σε αυτό το τομέα. Ειδικά για το B2B κομμάτι η αύξηση αγγίζει το ποσοστό του 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή και να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας καλύπτοντας ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά τις ανάγκες του καταναλωτή και του σύγχρονου επαγγελματία.

Σε αυτό το περιβάλλον ποια είναι η θέση της LG; Πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι Βusiness Solutions για την εταιρεία και ποια είναι η πορεία του μέσα στο 2019; Είναι ανάλογη και η συνολική πορεία της εταιρείας;

Η πορεία του τμήματος μέσα στο 2019 ήταν εξαιρετική. Αυτό θα αποτυπωθεί στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας μας αφού το τμήμα B2B αντιπροσωπεύει πλέον περισσότερο από το 35% του συνολικού τζίρου της LG Ελλάς με συνεχώς αυξανόμενη τάση. Στους επιμέρους τομείς τώρα, η LG Electronics κατέχει την 1η θέση στον τομέα των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων με μερίδια που ξεπερνούν το 50% Επιπλέον, στον τομέα του επαγγελματικού κλιματισμού κατέχουμε μία από τις δύο κορυφαίες θέσεις της αγοράς με πληθώρα υλοποιημένων έργων είτε αυτά αφορούν σε ανακαινίσεις ή νέα έργα από κάθε είδους επαγγελματικό χώρο (π.χ. ξενοδοχεία, γραφεία, χώροι λιανικής πώλησης κτλ). Τα συγκεκριμένα στοιχεία λοιπόν, αποδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση και ότι η συνολική προσέγγιση που υιοθετήσαμε είχε για την εταιρεία εξαιρετικά αποτελέσματα. Τέλος, είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι καθώς αποτελούμε πρώτη επιλογή στη λίστα των προμηθευτών των εταιρικών πελατών.


Μπορείτε να μας αναφέρετε προϊόντα – λύσεις της LG Business Solutions που αλλάζουν το τοπίο της αγοράς;

Μέσα στο 2019 είχαμε πολλά λανσαρίσματα καινούριων προϊόντων και λύσεων στην ελληνική αγορά με εντυπωσιακές λύσεις ψηφιακής σήμανσης και ψύξης-θέρμανσης. Ένα από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα μέσα στο 2019 ήταν η νέα σειρά αντλιών θερμότητας LG Therma V R32 διαιρούμενου τύπου, που εξασφαλίζει υψηλότερες αποδόσεις και ενσωματώνει νέες τεχνολογίες στα προηγμένα συστήματα ψύξης – θέρμανσης. Ως η πρώτη εταιρεία που κατασκευάζει αντλίες με ψυκτικό υγρό R32 δημιουργήσαμε ένα νέο ορόσημο στη βιομηχανία λύσεων θέρμανσης, ωστόσο, αυτό που μπορούμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι θα δούμε νέα καινοτόμα προϊόντα με οικολογικές προδιαγραφές, ψυκτικό υγρό R32, υψηλές ενεργειακές αποδόσεις και πολλά άλλα.

Επίσης, όσον αφορά στις Information Display λύσεις μπορώ να αναφέρω τη μοναδική Transparent OLED Signage η οποία είναι σχεδιασμένη για χώρους λιανικής πώλησης καθώς τα αντικείμενα μπορούν να φανούν καθαρά πίσω από την 38% διαφανή οθόνη, ενώ προβάλλονται σε αυτήν βίντεο ή εικόνες. Μία άλλη λύση μεγάλου μεγέθους που ξεχωρίζει είναι το LG Color Transparent LED Film, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια γυαλιού μετατρέποντάς την μαγικά σε μία μοναδική λύση ψηφιακής σήμανσης. Ενώ τέλος, μόλις λανσάραμε το πρωτοποριακό 0.44mm Even Bezel Video Wall, το οποίο είναι το λεπτότερο πλαίσιο σε οθόνη στον κόσμο και μάλιστα διαθέτει πιστοποίηση NEMCO, που προσφέρει ζωντανές, δυναμικές εικόνες και αποτελεί ιδανική λύση ψηφιακής σήμανσης για αίθουσες ελέγχου και αίθουσες που απαιτούν εξοπλισμό πολλαπλών οθονών, όπως εμπορικά κέντρα και αίθουσες διδασκαλίας.

Συνολικά, στόχος μας στην LG είναι να είμαστε θέση να μετατρέψουμε κάθε χώρο σε ένα συναρπαστικό, πλήρως λειτουργικό ψηφιακό περιβάλλον, προσφέροντας καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις αυξημένες ανάγκες των εταιρικών πελατών. Εκτιμώ ότι τα καταφέρνουμε πολύ καλά και το μέλλον διαγράφεται συναρπαστικό.

Μπορείτε να μας αναφέρετε κάποια από τα έργα και τις συνεργασίες που διατηρείτε στο κομμάτι του Business Solutions; Σε ποιους κλάδους κυρίως εστιάζετε;

To επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να επιλέξουν από μία πληθώρα προϊόντων κορυφαίας τεχνολογίας για την κάλυψη των αναγκών τους. Ορισμένες από τις ολοκληρωμένες λύσεις της LG αφορούν στον ξενοδοχειακό τομέα, τον τραπεζικό τομέα, στον τομέα λιανικής πώλησης και στον τομέα των εστιατορίων, όπου οι πελάτες μας απολαμβάνουν τα προνόμια των συνδυαστικών λύσεων της LG. Κάποιες από τις συνεργασίες μας περιλαμβάνουν τα ξενοδοχεία Four Season Astir Hotel Athens, Hilton Athens Hotel, Athens Marriott Hotel, Aldemar Resorts, Makedonia Palace Hotel, Grecotel Hotels & Resorts, Divani Collection Hotels, αλλά και τα καταστήματα των Eurobank, Γρηγόρης, Βενέτης και My Market στα οποία έχουν εγκατασταθεί LG συστήματα θέρμανσης/κλιματισμού, Ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και digital signage οθόνες.

Ιδιαίτερη σημασία φέρουν για εμάς οι συνεργασίες μας με ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και με τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος καθώς και τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport, στα οποία έχουμε εγκαταστήσει πάνω από 2.000 digital signage οθόνες. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μέσω αυτών των συνεργασιών μας συμβάλλουμε κι εμείς από την πλευρά μας στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, αποτελώντας μέρος της προσπάθειας των φορέων του τουρισμού.

Ποιες είναι οι βασικές τάσεις που βλέπονται να αναδύονται στον τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουν αρχίσει να μας απασχολούν και στην Ελλάδα;

Στις αρχές του έτους λανσάραμε την πανευρωπαϊκή πράσινη καμπάνια ΕΚΕ «Καινοτομία για έναν καλύτερο πλανήτη» της εταιρείας με πρωτοβουλίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των προϊόντων της και την υπεύθυνη, φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση μέσω της παραγωγής της. Οι βασικοί στόχοι της εταιρείας περιλαμβάνουν πράσινες πρωτοβουλίες που θα υλοποιηθούν έως το 2030, όπως είναι η CO2 ουδετερότητα στις δραστηριότητές της, η καθιέρωση εθελοντικών προγραμμάτων σε όλες τις χώρες που λειτουργεί η LG και η επίτευξη 95% ανακύκλωσης αποβλήτων από τους χώρους παραγωγής.

Θεωρώ ότι γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους περισσότερους κλάδους και πρόκειται για παγκόσμια τάση η ανάπτυξη πρωτοβουλιών οι οποίες βάζουν τη βιωσιμότητα του πλανήτη σε προτεραιότητα, με προϊόντα και υπηρεσίες φιλικά προς το περιβάλλον με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, για την επίτευξη μηδενικού ανθρακικού αποτυπώματος, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, η LG θα μειώσει και θα μηδενίσει τις εκπομπές άνθρακα στην παραγωγική διαδικασία και θα αυξήσει τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επίσης, στόχος μας είναι να προωθήσουμε μια κυκλική οικονομία για να ενισχυθεί η παραγωγικότητα των φυσικών πόρων, ανακυκλώνοντας τα απόβλητα μέσα στην παραγωγική διαδικασία και συλλέγοντας τα ηλεκτρονικά απόβλητα για σωστή ανακύκλωση μετά τη χρήση.

Η πράσινη στρατηγική της LG για τα προϊόντα σχετίζεται με τη μείωση του όγκου και του βάρους αυτών, τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών και τη βελτίωση του σχεδιασμού για εύκολη αποσυναρμολόγηση, την αντικατάσταση των επικίνδυνων ουσιών, την ελαχιστοποίηση του θορύβου των προϊόντων και των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον χώρο διαβίωσης, και τη μείωση της ενέργειας κατανάλωσης και αναμονής.

Σε τοπικό επίπεδο το πρώτο βήμα έχει γίνει μέσω της προσφοράς προϊόντων όπως τη λύση οικιακού κλιματισμού και συγκεκριμένα του LG ARTCOOL Mirror R32 24K BTU το οποίο αποτελεί μία νέα οικολογική λύση με μειωμένο GWP (Global Warming Potential), καθώς διαθέτει το νέο ψυκτικό μέσο R32. Με διεθνή αναγνώριση ως οικολογικό προϊόν είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου, που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό. Αντίστοιχα, για τις επαγγελματικές λύσεις, όπως ανέφερα παραπάνω, παρέχουμε την οικολογική επιλογή με τη νέα σειρά αντλιών θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc ή διαιρούμενου τύπου με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 που εξασφαλίζει υψηλότερες αποδόσεις και ενσωματώνει νέες τεχνολογίες στα προηγμένα συστήματα ψύξης – θέρμανσης.

Δε θέλουμε να βάζουμε το δίλημμα στους καταναλωτές για να επιλέξουν ανάμεσα στο να ζουν «έξυπνα» ή βιώσιμα. Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι τόσο τα καταναλωτικά όσο και τα επαγγελματικά προϊόντα της είναι φιλικά προς το περιβάλλον για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο.
  • LG ELECTRONICS HELLAS
  • ·
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η χαρά του Ρίβερς για Αντετοκούνμπο κι η 3η σερί νίκη των Μπακς!

All Content

Stop Πίστονς σε Νικς με λάμψη παίκτη του Πιτίνο, προς όφελος των Σέλτικς (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πραγματικά δυνατοί, ήταν μια καλή αντίδραση για εμάς»

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Kaspersky Antidrone: Nέα λύση για την προστασία της ιδιωτικότητας
Kaspersky Antidrone: Nέα λύση για την προστασία της ιδιωτικότητας 22/10/2019 - 15:21
SingularLogic και SenseOne στην IoT Solutions World Congress 2019 23/10/2019 - 10:43
SingularLogic και SenseOne στην IoT Solutions World Congress 2019

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει 9 Φεβρουαρίου το σύστημα για διορθώσεις και συμπληρώσεις σε αιτήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων
    06/02/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι απαντά η Αννα Στρατινάκη για την παραίτησή της και την υπόθεση Παναγόπουλου
    06/02/2026 - 20:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 15 οντότητες και 14 πλοία για παράνομο εμπόριο ιρανικού πετρελαίου
    06/02/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    06/02/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραπ κατέβασε το απαράδεκτο βίντεο με τους Ομπάμα – Aναρτήθηκε «κατά λάθος» από... συνεργάτη
    06/02/2026 - 19:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μπλε Κέδρος: Απέκτησε δύο διατηρητέα ακίνητα έναντι 1,09 εκατ. ευρώ
    06/02/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε το 20ό πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Οι στόχοι
    06/02/2026 - 18:49 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Υπόθεση Παναγόπουλου: Εκτός ΕΡΤ ο Κακούσης - Η ανάρτηση του
    06/02/2026 - 10:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Euroins Ελλάδος: Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδος ο κ. Γιώργος Κυριακίδης
    06/02/2026 - 13:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως
    06/02/2026 - 15:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή
    06/02/2026 - 15:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές
    06/02/2026 - 13:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Stop Πίστονς σε Νικς με λάμψη παίκτη του Πιτίνο, προς όφελος των Σέλτικς (vids)

07/02/2026 - 07:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η χαρά του Ρίβερς για Αντετοκούνμπο κι η 3η σερί νίκη των Μπακς!

07/02/2026 - 06:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo