Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
PL καλεί Μόσχα
Newsroom Newsroom
ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
06/03/2014 · 02:00

PL καλεί Μόσχα

Η πρώτη Έκθεση Διεθνούς Ιδιωτικής Ετικέτας φιλοξενείται το Μάρτιο στη Ρωσία, σε μια αγορά γεμάτη υποσχέσεις για τα private label καθώς βαίνει συνεχώς αυξανόμενη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την IPLS, την πρώτη ΈκθεσηΔιεθνούς Ιδιωτικής Ετικέτας που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών διοργανώνει η Reed Exhibitions στις 26-27 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Crocus Expo στη Μόσχα. Η IPLS πρόκειται να αποτελέσει μια πλατφόρμα όπου πελάτες ιδιωτικής ετικέτας, εκπρόσωποι λιανικής και χονδρικής πώλησης και αλυσίδες διαφορετικών κλάδων του χώρου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν παραγωγούς προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας από τους κλάδους των τροφίμων και μη, για να συνάψουν συμφωνίες και σχέσεις συνεργασίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, καθώς τόσο ο τομέας του Retail όσο και η Ιδιωτική Ετικέτα στη Ρωσία επιδεικνύουν εντυπωσιακή ανάπτυξη, οι σχετικές ευκαιρίες και δυνατότητες συνεχώς αυξάνονται. Κρίνοντας, μάλιστα, πως η ρωσική αγορά απέχει πάρα πολύ από το να χαρακτηριστεί κορεσμένη ως προς το συγκεκριμένο θέμα, θεωρούν πως η IPLS μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο γεγονός για την Ιδιωτική Ετικέτα στην Ανατολική Ευρώπη.

PL: Η εικόνα στη Ρωσία

Η Ρωσία μπορεί να αποτελέσει πεδίον δόξης λαμπρό για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή προϊόντων private label από οπουδήποτε στον κόσμο. Η ρωσική ιδιωτική ετικέτα αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Το 2012 τα ποσοστά ανάπτυξής της αντιπροσώπευαν περίπου το 25% (ανάλογα με τη μορφή του εμπορίου) και σε ορισμένες περιοχές έως και το 50%. Ωστόσο, παρά την ταχεία ανάπτυξη, το επίπεδο διείσδυσης της ιδιωτικής ετικέτας στο λιανικό εμπόριο στη Ρωσία παραμένει πολύ χαμηλό και ανέρχεται μόλις στο 2,8% του συνόλου του τζίρου των λιανικών πωλήσεων της Ρωσίας. Όπως όμως μας λέει ο Dmitry Kozhevnikov, IPLS Marketing Manager, το μέγεθος της αγοράς αυτής μόνο αμελητέο δεν είναι. Πιο συγκεκριμένα, μας επισημαίνει πως εκτιμάται πως αγγίζει περίπου τα 590 δισ. ρούβλια ή αλλιώς τα 20 δισ. δολάρια.

Παράλληλα, η λιανική παραμένει ο πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας της ρωσικής οικονομίας. Οι retailers βλέπουν τεράστιες ευκαιρίες στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ευελπιστώντας αυτά να συμβάλουν στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους και τη μακροπρόθεσμη στρατηγική τους. Όλοι οι κορυφαίοι έμποροι λιανικής πώλησης της χώρας διευρύνουν συνεχώς τα χαρτοφυλάκια ιδιωτικής ετικέτας τους, προκειμένου να επικρατήσουν των ανταγωνιστών τους και να κερδίσουν τον τελικό πελάτη. Ωστόσο, η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών συχνά δεν μπορεί να καλυφθεί από τους τοπικούς παραγωγούς και οι Ρώσοι λιανέμποροι τείνουν να αναζητούν συνεργασίες με ξένους παραγωγούς/προμηθευτές προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Καθώς δε η προσχώρηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου έχει εξαλείψει σημαντικό αριθμό εμποδίων εισόδου στη ρωσική αγορά, νέες ευκαιρίες έχουν αναδυθεί για τις ξένες εταιρείες. Άλλωστε, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός πως οι παραγωγοί που θα διεισδύσουν στη ρωσική αγορά μπορούν εύκολα να αποκτήσουν παρουσία και σε άλλες ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Λευκορωσία και το Καζακστάν, λόγω της έλλειψης τελωνείων μεταξύ των μελών της Τελωνειακής Ένωσης. Βέβαια, και από μόνος του ο ρωσικός πληθυσμός των 143 εκατ., με τη ραγδαία αυξανόμενη μεσαία τάξη, παρέχει μοναδικές ευκαιρίες για όσους εισέλθουν στη συγκεκριμένη αγορά.

Η έκθεση IPLS

Η IPLS φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ρωσική B2B πλατφόρμα όπου παραγωγοί προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας από διάφορους τομείς, θα αποκτήσουν μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν δυνητικούς πελάτες από μεγάλες αλυσίδες διανομής και λιανικής πώλησης. Στην IPLS θα παρουσιαστούν προϊόντα και από τον τομέα των τροφίμων (Food & Drink) όσο και από άλλες κατηγορίες. Οι retailers θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από κατηγορίες όπως τα τρόφιμα και ποτά, η προσωπική φροντίδα και υγιεινή, τα προϊόντα καθαρισμού, τα είδη σπιτιού και κουζίνας, τα αποσμητικά χώρου, τα καλλυντικά, τα χαρτικά κ.λπ. Μέχρι το τέλος του 2013 ο συνολικός αριθμός των εκθετών της ΙPLS ανερχόταν σε 95 εταιρείες. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται επιχειρήσεις leaders στο χώρο της παραγωγής private label προϊόντων από τη Ρωσία αλλά και τον κόσμο. Πρόκειται για εταιρείες, όπως η ελληνική Septona (προϊόντα καθαρισμού), η Saor Italia SRL (τρόφιμα & ποτά), η Aller Petfood (τροφές και αξεσουάρ ζώων), η ισπανική Destilerias La Huertana SL (αλκοολούχα ποτά), η πολωνική Hal SP ZOO (προϊόντα νοικοκυριού) κ.ά.

Οι ξένες εταιρείες δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση. Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Αυστρία, Βέλγιο, Κορέα αποτελούν νέες χώρες που συμμετέχουν στην IPLS. Σύμφωνα μάλιστα με τους διοργανωτές, το Μάρτιο στη Μόσχα θα εκπροσωπηθούν περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Κίνα, Γερμανία, Ελλάδα, Δανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λιθουανία, Μαλαισία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβενία, Ισπανία και Ουκρανία. Μάλιστα, θα υπάρχει ειδικό περίπτερο για τις εταιρείες από την Ουγγαρία, καθώς και για εταιρείες από την περιοχή της Καμπανίας στην Ιταλία. Ανάλογη πολιτική αναμένεται να ακολουθήσουν και οι εκθέτες από Γερμανία και Ισπανία, οι οποίοι επίσης θα παρουσιάσουν ομαδικά περίπτερα.

Όσον αφορά δε τους retailers, ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους επιχειρήσεις όπως η Leroy Merlin, η αλυσίδα φαρμακείων Rigla αλλά και η συνεταιριστική ένωση Rost, μέτοχοι της οποίας είναι 17 περιφερειακές αλυσίδες. Επίσης, την IPLS στηρίζει η Union of Independent Retail Chains of Russia, μια μη κερδοσκοπική ένωση ρωσικών εμπορικών επιχειρήσεων, στην οποία μέλη είναι μερικοί από τους σημαντικότερους και μεγαλύτερους retailers στη Ρωσία. Η συγκεκριμένη Ένωση θα συμμετέχει κιόλας στην έκθεση με κοινό περίπτερο με τον προαναφερθέντα συνεταιρισμό Rost.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις

Θα πρέπει να σημειωθεί πως παράλληλα με την έκθεση οι διοργανωτές προγραμματίζουν και μια σειρά από δράσεις. Στις 26 Μαρτίου θα λάβει χώρα το Trade Forum of Manufacturers and Retailers το οποίο θα καταπιαστεί με τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου. Αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το λιανεμπόριο στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, καθώς πρόκειται να συμμετάσχουν στις εργασίες του ιδρυτές και ανώτατα διοικητικά στελέχη προμηθευτικών εταιρειών από το χώρο τόσο των τροφίμων όσο και των υπολοίπων κατηγοριών, επικεφαλής τμημάτων private label λιανεμπορικών αλυσίδων, καθώς και ειδικοί του χώρου. Ακόμη η IPLS θα διοργανώσει το Κέντρο Αγορών Αλυσίδων Ιδιωτικής Ετικέτας (Chains` Buying Center of Private Labels). Η συμμετοχή στο Κέντρο Αγορών θα προσφέρει στους κατασκευαστές και τους προμηθευτές προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας την ευκαιρία της άμεσης διάθεσης των προϊόντων τους στους ανθρώπους των λιανεμπορικών αλυσίδων. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ήδη διεθνή brands όπως η Auchan, η Leroy Merlin, η Spar και η Metro, μαζί με σημαντικούς Ρώσους retailers έχουν εκδηλώσει τη στήριξή τους στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Τέλος, σαν προαιρετική επιλογή για τους εκθέτες από χώρες εκτός Ρωσίας, οι διοργανωτές της ΙPLS αναμένεται να πραγματοποιήσουν τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης συνέδριο για την ιδιωτική ετικέτα, προκειμένου να παρουσιάσουν τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς. Στο πλαίσιό του θα παρουσιαστούν πληροφορίες για την αγορά ιδιωτικής ετικέτας στη Ρωσία, στατιστικά δεδομένα και case studies σχετικά με τη διείσδυση των private label στη χώρα.

*Πρώτη δημοσίευση στο τεύχος #479 του περιοδικού Retail Business.

  • METRO
  • ·
  • SEPTONA
  • ·
  • AUCHAN
  • ·
  • ILPS
  • ·
  • REED EXHIBITIONS
  • ·
  • CROCUS EXPO
  • ·
  • DMITRY KOZHEVNIKOV
  • ·
  • B2B
  • ·
  • FOOD DRINK
  • ·
  • SAOR ITALIA SRL
  • ·
  • ALLER PETFOOD
  • ·
  • DESTILERIAS LA HUERTANA SL
  • ·
  • HAL SP ZOO
  • ·
  • LEROY MERLIN
  • ·
  • UNION OF INDEPENDENT RETAIL CHAINS OF RUSSIA
  • ·
  • TRADE FORUM OF MANUFACTURERS AND RETAILERS
  • ·
  • SPAR
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content

Άρης: Συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ E.J. Λιντέλ (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναζήτηση εξωστρέφειας η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών

All Content - BusinessNews.gr

Άνοδος του ΑΕΠ 2% το πρώτο τρίμηνο του 2026 στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος

All Content

ΕΔΙΠΤ: Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο της Ημερίδας του «Media & Magazine Days»

All Content

Google Marketing Live EMEA 2026: Search, creators και commerce στην εποχή της Τεχνητής Νοηµοσύνης

FleetNews

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

FleetNews

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

FleetNews

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

All Content

National League 1: ΧΑΝΘ-Χολαργός στις 18:00 στο δεύτερο μπαράζ ανόδου (live stream)

All Content

Ζαλίζουν οι τιμές εισιτηρίων για τον 3ο και τον 4ο τελικό του ΝΒΑ

All Content - BusinessNews.gr

Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει να φορολογήσει με 15% τα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε στο 10,6% η ανεργία κατά το α' τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Morgan Stanley: Το project της Μetlen για γάλλιο θα μπορούσε να συνεισφέρει περίπου €100-150 εκατ. σε EBITDA από το 2028

FleetNews

Νέες λύσεις της LG με την Google για IVI και SDV τεχνολογίες

FleetNews

Geely: Εδραίωση στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες

CSRΝews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

CSRΝews.gr

Η Hisense τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΙΕΛΚΑ: Οι καταναλωτές προτιμούν τα s/m σε περίοδο οικονομικής κρίσης
ΙΕΛΚΑ: Οι καταναλωτές προτιμούν τα s/m σε περίοδο οικονομικής κρίσης 06/03/2014 - 02:00
ΣΕΒΙΤΕΛ: Άστοχες οι προτάσεις του ΟΟΣΑ για το ελαιόλαδο 06/03/2014 - 02:00
ΣΕΒΙΤΕΛ: Άστοχες οι προτάσεις του ΟΟΣΑ για το ελαιόλαδο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Rosneft: Οι αγορές πετρελαίου θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις βασικές αρχές λειτουργίας τους στο δεύτερο εξάμηνο του 2027
    06/06/2026 - 15:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στα Χανιά
    06/06/2026 - 14:33 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Στ. Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
    06/06/2026 - 14:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Εγκρίθηκε πιθανή πώληση συστημάτων άμυνας κατά drones στο Κουβέιτ
    06/06/2026 - 13:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος δράστης – Παραμένουν στο νοσοκομείο τα παιδιά
    06/06/2026 - 13:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Οι διατάξεις που πυροδότησαν τα περισσότερα σχόλια, στη δημόσια διαβούλευση
    06/06/2026 - 12:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Air Canada αναστέλλει τις πτήσεις της προς την Κούβα
    06/06/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος
    06/06/2026 - 11:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αγορά ακινήτων- Το παζλ της ελληνικής κτηματαγοράς
    06/06/2026 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Με ισχυρό αποτύπωμα συμφωνιών ολοκληρώθηκαν τα Posidonia 2026
    06/06/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει να φορολογήσει με 15% τα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα
    05/06/2026 - 16:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΕΝ: Νομοθετική ρύθμιση για ενίσχυση παραγωγών ΑΠΕ στις ώρες μηδενικών τιμών – Αναδρομική ισχύς από 1η Ιουνίου 2026
    05/06/2026 - 18:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Στο "ρωσικό Νταβός", ο Πούτιν υποβαθμίζει τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας του
    05/06/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς, κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατία, σε ηλικία 85 ετών
    05/06/2026 - 19:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 0,72%, κέρδη 11,08% από τις αρχές του έτους
    05/06/2026 - 18:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το νέο τεύχος του AllStar Basket

06/06/2026 - 11:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Transfer market: Οι κινήσεις των 14 ομάδων της GBL

06/06/2026 - 11:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παύλος Μαρινάκης: Ιστορικής σημασίας το νομοσχέδιο που «βάζει τάξη» στα περιφερειακά κανάλια

05/06/2026 - 14:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου σε Α’ Τηλεοπτική προβολή από το Star

05/06/2026 - 13:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

05/06/2026 - 12:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

05/06/2026 - 11:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

05/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

04/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo