Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
«ΑΕΝΑΟΝ»: Υπογράφηκε η σύμβαση για το μεγαλύτερο πάρκο της Μεσογείου στον Φαληρικό Όρμο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/09/2026 · 15:43

«ΑΕΝΑΟΝ»: Υπογράφηκε η σύμβαση για το μεγαλύτερο πάρκο της Μεσογείου στον Φαληρικό Όρμο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τη σημασία του έργου παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης, των αναδόχων εταιρειών, φορέων.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ως «καθοριστικό βήμα που αποκαθιστά την ταλαιπωρημένη σχέση της Αθήνας με την ακτογραμμή της», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αέναον», στον Φαληρικό Όρμο, κατά τον χαιρετισμό του στην ειδική εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής, στην Πλ. Νερού.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τη σημασία του έργου παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης, των αναδόχων εταιρειών, φορέων κ.α.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για ένα έργο ορόσημο που φιλοδοξεί να μετατρέψει τον Φαληρικό Όρμο σε ένα από τα σημαντικότερα μητροπολιτικά πάρκα της Μεσογείου και σε πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, αποδίδοντας έναν μεγάλο παραθαλάσσιο χώρο στους πολίτες και επανασυνδέοντας την Αθήνα με το θαλάσσιο μέτωπό της.

Πρόκειται για ένα έργο που «έκρυβε τη δική του ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας», αλλά στο «τέλος, καταφέραμε να το θέσουμε σε τροχιά» επεσήμανε ο πρωθυπουργός, συγχαίροντας τον περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην υπέρβαση των κάθε είδους εμπόδιων και αγκυλώσεων. Σε λίγους μήνες, πρόσθεσε, ο Κυρ. Μητσοτάκης, το «ΑΕΝΑΟΝ», αυτός ο μοναδικός στην Μεσόγειο χώρος πρασίνου και αναψυχής, θα αποτελεί το κόσμημα στο σύνολο του παραλιακού μέτωπού, με τα προβλεπόμενα έργα, απολύτως σημαντικά για τη συνολική ανάπτυξη της Αττικής. Τόνισε ότι το έργο είναι κοινωνικού χαρακτήρα και υπόδειγμα αστικής ανάπλασης, με μέγιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενώ συνεχάρη και τον εκτελεστικό αντιπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ραφαέλε Φίτο για τη συμβολή του στην υλοποίηση αυτού του οράματος.

Στο μήνυμα του ο κ. Φίτο συνεχάρη την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Αττικής για τις εργώδεις προσπάθειες να δημιουργήσουν αυτό το νέο εξαιρετικού κάλους κα ποιότητας ζωής τοπόσημο. Τόνισε ότι «η ΕΕ είναι υπερήφανη γι αυτή την φάση του έργου καθώς προωθεί τον μετασχηματισμό της αστικής διαβίωσης με όρους συνοχής, συμπερίληψης και βελτίωσης της αστικής καθημερινότητας». Σημείωσε ότι το έργο προέκυψε μέσα από ισχυρές και αποφασιστικές συνεργασίες τόσο με τον πρωθυπουργό, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση και τον Περιφερειάρχη Αττικής, όσο και για την προώθηση ανάλογης ευρωπαϊκής πολιτικής στις χώρες του Νότου, με τον Επίτροπο της Ε.Ε. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Παπαθανάσης εστίασε στην κομβική σημασία του έργου το οποίο θα αλλάξει τον προσανατολισμό της πρωτεύουσας προς την θάλασσα, μετατρέποντας τον όρμο σε «ανοιχτή πύλη» προς το νερό.

Ανέσυρε αναμνήσεις παλαιοτέρων, όταν «ο περίπατος των Αθηναίων κατέληγε στο Φάληρο είτε για μπάνιο, πικ-νικ, με συναντήσεις αυξημένης αναψυχής και κοινωνικότητας. «Τώρα ξανά ο χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες με το 75% της συνολικής έκτασης καταπράσινο και κάθε είδους υποδομές για άθληση, πολιτισμό, αναψυχή κλπ. «Ένα πάρκο ανοιχτό για χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Αναφερόμενος στην Α΄ φάση του έργου, είπε ότι διατέθηκαν 111 εκατ. ευρώ, από το ΕΣΠΑ περιόδου 2014 - 2020 και για τη Β΄Φάση, 354 εκατ. με την ένταξη του στο ΕΣΠΑ΄21-΄27, με την εξασφάλιση ευρωπαϊκών πόρων, ύψους 370 εκατ. ευρώ.

«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για την Αττική μας. Μια ξεχωριστή, μια όμορφη ημέρα για όλες και όλους», τόνισε λίγο νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για «μια ημέρα δικαίωση και ικανοποίησης» καθώς διανύσαμε μια εξαιρετικά δύσκολη πορεία, επίπονη και δύσκολη. Γιατί χρειάστηκε να κινηθούμε άμεσα, να επιμείνουμε, να ξεπεράσουμε εμπόδια, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο ώστε το έργο να χαθεί».

Σήμερα , επισήμανε, «μπαίνει οριστικά σε τροχιά υλοποίησης ένα μεγάλο έργο, που αλλάζει κυριολεκτικά τη φυσιογνωμία της Αττικής, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της, δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε έναν τόπο που ζει σχεδόν ο μισός πληθυσμός της πατρίδας μας».

Με το έργο αυτό, πρόσθεσε, το ΑΕΝΑΟΝ, αναβαθμίζεται όλο το Λεκανοπέδιο, γιατί δημιουργεί μια δυναμική που θα λειτουργήσει ως ντόμινο, ως πράσινος πολλαπλασιαστής, σε κάθε γειτονιά της Αττικής μας.

Γιατί είναι βέβαιο ότι θα κινητοποιήσει δυνάμεις που θα θελήσουν να επενδύσουν σε έναν τόπο που βελτιώνεται διαρκώς, με έργα και παρεμβάσεις που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σχεδιάζονται.

Αναφερόμενος στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για την υπέρβαση των «συμπληγάδων», όπως χαρακτήρισε τις δυσκολίες , ο κ. Χαρδαλιάς, ομολόγησε ότι «υπήρξαν στιγμές που αναρωτηθήκαμε αν θα φτάναμε ως εδώ. Στιγμές που το έργο βρέθηκε πραγματικά στην κόψη. Που έμοιαζε να κρέμεται από μία προθεσμία, μία έγκριση, μία απόφαση. Και τότε έχεις δύο επιλογές. Ή βρίσκεις λόγους για να εξηγήσεις γιατί κάτι δεν μπορεί να γίνει ή βρίσκεις τον τρόπο για να γίνει. Εμείς επιλέξαμε το δεύτερο. Γιατί στα δύσκολα δεν χωρούν ούτε υπεκφυγές ούτε δικαιολογίες. Παίρνεις την ευθύνη, επιμένεις και δεν σηκώνεσαι από το τραπέζι μέχρι να βρεθεί λύση. Αυτό κάναμε. Έχοντας δίπλα μας, στο πλευρό μας, την κυβέρνηση και το πραγματικό ενδιαφέρον του ίδιου του πρωθυπουργού. Και σήμερα είμαστε εδώ».

Τόνισε ότι το έργο, προϋπολογισμού 370 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους, προβλέπεται να αποδοθεί στους πολίτες σε περίπου δυόμισι χρόνια, με την έναρξη των εργασιών γύρω στον Νοέμβριο .

«741 στρέμματα, 4.032 δέντρα, πολλά εκατομμύρια ευρώ. Είναι αριθμοί που δείχνουν την κλίμακα και τη σημασία αυτού που ξεκινάμε σήμερα.», παρατήρησε ο περιφερειάρχης σημειώνοντας πως «όλοι εμείς στην διάρκεια των αλλεπάλληλων συσκέψεων, τεχνικών διαβουλεύσεων, είχαμε πάντα την ίδια εικόνα στο μυαλό μας.

Τον πατέρα που θα έρθει εδώ με το παιδί του. Τον ηλικιωμένο που θα μπορεί να περπατά δίπλα στη θάλασσα. Τους νέους που θα αθλούνται. Τις οικογένειες που θα γεμίσουν αυτόν τον χώρο. Έναν τόπο που για δεκαετίες ήταν μια χαμένη ευκαιρία, να γίνεται επιτέλους μέρος της ζωής μας, της καθημερινότητας των συμπολιτών μας της Αττικής.

Και όταν το έργο ολοκληρωθεί, οι αριθμοί θα έχουν αποκτήσει πραγματικό νόημα. Θα έχουν γίνει περίπατοι, παιχνίδι, άθληση, συναντήσεις, όμορφη , ξέγνοιαστη καθημερινότητα. Για περήφανους κάτοικους, για περήφανους πολίτες, για περήφανους επισκέπτες.

Και αυτή, για όλους εμάς , θα είναι η πραγματική δικαίωση. Αυτό θα είναι το χαμόγελο και συνάμα η δύναμη που θα συνοδεύει κάθε επόμενο μας βήμα, κάθε επόμενο έργο, κάθε επόμενο στοίχημα ευθύνης».

Ο περιφερειάρχης Αττικής, αναφερόμενος στην αξιοποίηση και των παρακείμενων εγκαταστάσεων του Tae Kwon Do και της Πλατεία Νερού, που παραχωρήθηκαν από το ελληνικό δημόσιο, στην Περιφέρεια Αττικής, παρατήρησέ ότι με το «θα δημιουργηθούν σχεδόν 1.000 στρέμματα ενιαίου παραλιακού χώρου πρασίνου και αναψυχής έως το 2030, συναποτελώντας «το κορυφαίο ανοιχτό διαδραστικό, πράσινο πάρκο της Μεσογείου».

Κλείνοντας ο κ Χαρδαλιάς δεν παρέλειψε να δεσμευτεί για την ευθύνη περάτωσης του έργου εντός του προβλεπόμενου χρονοδιάγραμματος λέγοντας:

«Και αυτή την ευθύνη την αναλαμβάνω προσωπικά κε πρόεδρε. Η δική μας δουλειά δεν τελειώνει σήμερα με μια υπογραφή. Από αύριο αρχίζει ένα ακόμη πιο δύσκολο κομμάτι. Να είμαστε πάνω από το έργο, κάθε μέρα, μέχρι να ολοκληρωθεί.

Και βέβαια θα παρακολουθώ καθημερινά την εξέλιξη υλοποίησης του, για να διασφαλιστεί ότι θα τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα που θα τεθούν μέσα από τη σύμβαση. Αλλά παράλληλα, θα δώσουμε τη δυνατότητα και στους πολίτες της Αττικής να παρακολουθούν σε 15νθήμερη βάση, με βίντεο και εικόνες που θα αναρτούμε στην ιστοσελίδα που έχουμε δημιουργήσει για το σκοπό αυτό στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aenaonpark.gr, την πορεία υλοποίησης του. Είναι μια πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε και έχει περιληφθεί στις υποχρεώσεις του αναδόχου. Οι πολίτες επιβάλλεται να γνωρίζουν, να ξέρουν, να αξιολογούν, να είναι συμμέτοχοι. Και για εμάς στην περιφέρεια Αττικής, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη διαφάνειας και λογοδοσίας».

Η εκδήλωση την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σύμβασης από τους εκπροσώπους της ένωσης των αναδόχων κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο (ΜΕΤΚΑ) και Γ. Περιστέρη (ΓΕΚ - ΤΕΡΝΑ.

Μεταξύ των παρισταμένων ήταν οι υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρίκακος, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, οι δήμαρχοι των όμορων δήμων Καλλιθέας Κωστ. Ασκούνης και Μοσχάτου - Ταύρου Ανδ. Ευθυμίου, οι ομόλογοι τους Γρ. Κωνσταντέλλος, Ν. Κωσταντάτος, Ις. Μάδης, Γ. Μαρκόπουλος, Δ. λουκάς, Δημ. Παπαχριστόπουλος, Δημ. Κιούσης, Νικ. Τσιλιφής καθώς και αντιπεριφερειάρχες και παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής.

  • ΑΕΝΑΟΝ
  • ·
  • ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ
  • ·
  • ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Stoiximan GBL: Σημαντικές αλλαγές στο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας

All Content

ΠΑΟΚ, Παρτιζάν και Μπουργκ στο 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» - 18 και 19 Σεπτεμβρίου οι αγώνες

All Content - BusinessNews.gr

Cambas Gardens: Το masterplan της Dimand για το ιστορικό Κτήμα Καμπά - Οι τέσσερις άξονες

All Content - BusinessNews.gr

IDEAL Holdings: Ισχυρό εξάμηνο με άνοδο 27% στις πωλήσεις - Εξαγορά του 25% της Kymora

All Content - BusinessNews.gr

Πέτρος Πετρόπουλος: Μειωμένα στα 2,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο

All Content

Στο Publicis Groupe ο παγκόσμιος λογαριασμός media της PepsiCo

All Content

Στην Pollen η Superbet

FleetNews

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

FleetNews

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

FleetNews

Πρώτο σε πωλήσεις στα ηλεκτρικά LCV το Kia PV5

All Content

Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ – Οξύμωρο αυτό που γίνεται με την προετοιμασία» (vid)

All Content

Χωρίς Παπανικολάου και Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κρήτης

All Content - BusinessNews.gr

METLEN – Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δεκαετές deal για πράσινη ενέργεια - Φωτοβολταϊκο στη Μαγνησία

All Content - BusinessNews.gr

Έρευνα ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.: Το 72,8% των ερωτηθέντων βλέπει τη βιομηχανία ως πιθανή επιλογή καριέρας

All Content - BusinessNews.gr

Η COSMOTE TELEKOM εξελίσσεται σε Telekom

FleetNews

«Κόμβος»: Πρεμιέρα για το νέο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας

FleetNews

Tesla FSD: Τα στοιχεία που θέλει να πείσουν την Ευρώπη για την ασφάλεια

CSRΝews.gr

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

CSRΝews.gr

ΕΣΠΙ: Μία μουσική βραδιά για την αξιοπρέπεια των ιπποειδών

CSRΝews.gr

Mars: Κατέγραψε τη μεγαλύτερη ετήσια μείωση εκπομπών στην ιστορία της

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Studio - Έρευνα για τη βιομηχανία: Κενό ενημέρωσης και ανάγκη σύνδεσης με τους νέους
ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Studio - Έρευνα για τη βιομηχανία: Κενό ενημέρωσης και ανάγκη σύνδεσης με τους νέους 02/09/2026 - 14:14
Imperial Brands Hellas: 6+1 συζητήσεις για το αύριο του κλάδου στη 90ή ΔΕΘ 02/09/2026 - 16:34
Imperial Brands Hellas: 6+1 συζητήσεις για το αύριο του κλάδου στη 90ή ΔΕΘ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μαρινάκης για πακέτο ΔΕΘ: Τα μέτρα θα είναι μόνιμου χαρακτήρα και «δεν θα αφήσουν εκτός κανέναν»
    03/09/2026 - 19:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διπλωματικές πηγές: Διάβημα διαμαρτυρίας στο τουρκικό ΥΠΕΞ για τα θαλάσσια πάρκα
    03/09/2026 - 19:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μαραθώνας: Δήλωσε ότι είχε θάψει τη μητέρα της στην αυλή πριν από 10 χρόνια για να παίρνει τη σύνταξή της
    03/09/2026 - 19:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fais Group: Συγχωνεύει τρεις θυγατρικές – Στη Sportswind η λιανική της Levi’s και τα επενδυτικά ακίνητα
    03/09/2026 - 18:36 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Βέλγιο: Ο φόρος στα εισαγόμενα μικροδέματα επιφέρει πτώση των εισαγωγών
    03/09/2026 - 18:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή ανάκαμψη 1,62%, σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά
    03/09/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΞ προς Μητσοτάκη: Μείωση ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και αυστηρότερο πλαίσιο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
    03/09/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Coffee Berry: Καταστήματα σε όλη την Ελλάδα γίνονται σημεία εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού
    03/09/2026 - 17:53 ESG
  • Πέτρος Πετρόπουλος: Μειωμένα στα 2,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο
    03/09/2026 - 17:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hisense: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την UEFA για το EURO 2028
    03/09/2026 - 17:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • IDEAL Holdings: Ισχυρό εξάμηνο με άνοδο 27% στις πωλήσεις - Εξαγορά του 25% της Kymora
    03/09/2026 - 09:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Project-S: Παρουσίασε την αποστολή της «Safeguarding Space Access and Exploration» για ασφαλέστερο Διάστημα
    02/09/2026 - 20:25 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Cambas Gardens: Το masterplan της Dimand για το ιστορικό Κτήμα Καμπά - Οι τέσσερις άξονες
    03/09/2026 - 08:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το ελληνικό comeback στον Stoxx 600 - Ποια εννέα «βαριά» χαρτιά επιστρέφουν
    03/09/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Σε αρνητικό έδαφος το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    02/09/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Stoiximan GBL: Σημαντικές αλλαγές στο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας

03/09/2026 - 15:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αστέρας Αλιβερίου: Ρήξη χιαστού ο Καραμάνος!

03/09/2026 - 15:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου – Dr. Vet Nikoleta Sereti – Apollonia Politia SKG”

03/09/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Hisense: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την UEFA για το EURO 2028

03/09/2026 - 14:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Athletiko: Πάνω από 460.000 μοναδικοί θεατές και 4,2 εκατ. προβολές στο ξεκίνημα της νέας σεζόν

03/09/2026 - 14:40
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιορτή Αλέξανδρου Καλλέργη & Αλεξάνδρας Παναγιώταρου” – Synaxis Taverna

03/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

03/09/2026 - 13:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΣΠΙ: Μία μουσική βραδιά για την αξιοπρέπεια των ιπποειδών

03/09/2026 - 11:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

03/09/2026 - 07:01
FleetNews
fleetnews.gr

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

03/09/2026 - 05:02
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo