Παρασκευή, 15 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Έρευνα της Grant Thornton: Περαιτέρω υποχώρηση της γυναικείας εκπροσώπησης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα το 2026
Νewsroom Νewsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
09/03/2026 · 13:12

Έρευνα της Grant Thornton: Περαιτέρω υποχώρηση της γυναικείας εκπροσώπησης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα το 2026

Στην Ελλάδα, το ποσοστό των γυναικών σε ανώτερες διοικητικές θέσεις διαμορφώνεται στο 30,7%, σημειώνοντας μικρή υποχώρηση από το 31,6% του 2024 -
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η φετινή έρευνα της Grant Thornton «Women in Business 2026» καταγράφει για ακόμη μία χρονιά την εκπροσώπηση των γυναικών σε ανώτερες διοικητικές θέσεις και αναδεικνύει τη σημασία της ορατότητας των γυναικών στην ηγεσία για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Παρά τα σημαντικά επιχειρηματικά οφέλη που συνδέονται με την ίση εκπροσώπηση στις ανώτερες διοικητικές θέσεις, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η πρόοδος προς την ισότητα των φύλων δεν είναι γραμμική, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις καταγράφονται ακόμη και οπισθοδρομήσεις.

Διεθνείς τάσεις: Η ποικολομορφία ως παράγοντας ανάπτυξης

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το ποσοστό των γυναικών σε ανώτερες διοικητικές θέσεις διαμορφώνεται το 2026 στο 32,9%, παρουσιάζοντας μικρή μείωση σε σχέση με το 34% που καταγράφηκε το 2025. Παρότι οι διακυμάνσεις αυτές δεν είναι ασυνήθιστες σε μια μακροπρόθεσμη πορεία προόδου, αναδεικνύουν τη σημασία της συνεχούς δέσμευσης των επιχειρήσεων για την ενίσχυση της ισότητας των φύλων.

Η έρευνα δείχνει ότι οι επιχειρήσεις που επενδύουν σε πολιτικές διαφορετικότητας και συμπερίληψης καταγράφουν σημαντικά οφέλη στην απόδοσή τους. Συγκεκριμένα, το 92,7% των επιχειρήσεων δηλώνει ότι διαθέτει πρωτοβουλίες για την ενσωμάτωση και τις ίσες ευκαιρίες εκπροσώπησης (DE&I), ενώ περισσότερες από μία στις τρεις επιχειρήσεις σχεδιάζουν να εισαγάγουν νέα μέτρα για την ενίσχυση της ισότητας των φύλων. Οι οργανισμοί που παραμένουν προσηλωμένοι σε αυτές τις πρωτοβουλίες εμφανίζουν υψηλότερα ποσοστά αύξησης εσόδων, δημιουργίας θέσεων εργασίας και εξαγωγικής δραστηριότητας.

Παράλληλα, η παρουσία ισορροπημένων διοικητικών ομάδων ως προς το φύλο συνδέεται άμεσα με την ενίσχυση της καινοτομίας, τη βελτίωση της λήψης αποφάσεων και τη συνολική χρηματοοικονομική απόδοση των επιχειρήσεων.

Τα σημαντικότερα ευρήματα της έρευνας «Γυναικείο Επιχειρείν 2026: Η αξία της ορατότητας»

  • Το ποσοστό των γυναικών σε ανώτερες διοικητικές θέσεις παγκοσμίως διαμορφώνεται στο 32,9% το 2026, σημειώνοντας μικρή μείωση κατά 1,1 ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με το 2025.
  • Με βάση τη μακροχρόνια τάση των δεδομένων, η πλήρης ισότητα των φύλων σε ανώτερες διοικητικές θέσεις εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί το 2051, εφόσον διατηρηθεί ο σημερινός ρυθμός προόδου.
  • Το 92,7% των επιχειρήσεων παγκοσμίως εφαρμόζει πρωτοβουλίες διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης (DE&I), ενώ το 75,8% δηλώνει ότι παραμένει προσηλωμένο στην προώθηση της ισότητας των φύλων.
  • Το ποσοστό των γυναικών σε θέσεις Chief Executive Officer (CEO) παγκοσμίως ανέρχεται πλέον στο 23,8%, καταγράφοντας αύξηση 2,1 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
  • Η θέση Chief Human Resources Officer (HR) εξακολουθεί να παρουσιάζει το υψηλότερο ποσοστό γυναικείας εκπροσώπησης, στο 43%, ενώ ακολουθούν οι θέσεις Chief Finance Officer (CFO) με 39% και Chief Marketing Officer (CMO) με 29,7%.
  • Παράλληλα, αυξήθηκε στο 5,7% το ποσοστό των επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν καμία γυναίκα σε ανώτερη διοικητική θέση, έναντι 4,1% το 2025, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη για συνεχή δέσμευση των οργανισμών στην ενίσχυση της ισότητας.

Grant_Thornton_Έρευνα_για_το_Γυναικείο_Επιχειρείν_2026_Γράφημα_da354.jpg

Πώς διαμορφώνεται το γυναικείο επιχειρείν στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το ποσοστό των γυναικών που βρίσκονται σε ανώτερες διοικητικές θέσεις διαμορφώνεται στο 27,1% το 2026, σημειώνοντας πτώση από το 30,7% το 2025. Η υποχώρηση είναι ακόμη πιο έντονη σε σχέση με το ιστορικό υψηλό του 36,8% που καταγράφηκε το 2023, γεγονός που υποδηλώνει ότι η πρόοδος που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια παραμένει εύθραυστη.

Παράλληλα, αυξήθηκε το ποσοστό των επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν καμία γυναίκα σε ανώτερη διοικητική θέση, φτάνοντας το 21,8% το 2026, έναντι 18,8% το 2025. Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει τις προκλήσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον αναφορικά με την ισότιμη εκπροσώπηση των φύλων.

Όσον αφορά τους επιμέρους ρόλους στη διοίκηση, το ποσοστό των γυναικών σε θέσεις Chief Executive Officer (CEO) / Managing Director μειώθηκε στο 12,6% από 20,0% το 2025, καταγράφοντας σημαντική πτώση, ενώ στη θέση Chief Operating Officer (COO) παρατηρείται σχετική σταθερότητα, στο 14,9% το 2026 έναντι 15,3% το 2025. Αντίθετα, αύξηση παρατηρείται στη θέση Chief Financial Officer (CFO), όπου το ποσοστό των γυναικών ανήλθε στο 25,3% από 23,5% το προηγούμενο έτος, καθώς και στη θέση Chief Human Resources Officer, όπου το ποσοστό των γυναικών αυξήθηκε στο 32,2%, έναντι 25,9% το 2025.

Συνολικά, τα στοιχεία του 2026 αναδεικνύουν μια σύνθετη εικόνα για την Ελλάδα: ενώ ενισχύεται η παρουσία των γυναικών σε ορισμένους νευραλγικούς ρόλους, η υποχώρηση στο επίπεδο των CEOs και Managing Directors και η αύξηση των επιχειρήσεων χωρίς καμία γυναίκα σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιδρούν σημαντικά στη συνολική πορεία της χώρας προς την επίτευξη πλήρους ισότητας σε όλα τα επίπεδα του εργασιακού περιβάλλοντος. Η εξέλιξη αυτή υπογραμμίζει τη σημασία διατήρησης και ενίσχυσης πρωτοβουλιών που στηρίζουν τη γυναικεία εκπροσώπηση, ιδίως στις θέσεις όπου διαμορφώνεται η στρατηγική κατεύθυνση των οργανισμών, και κατ’ επέκταση, και της οικονομίας.

Με αφορμή τα αποτελέσματα της έρευνας, ο κ. Βασίλης Καζάς, Managing Partner της Grant Thornton στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η φετινή έρευνα της Grant Thornton για το Γυναικείο Επιχειρείν αναδεικνύει ένα σαφές μήνυμα: η ενίσχυση της παρουσίας των γυναικών σε ανώτερες διοικητικές θέσεις δεν αποτελεί μόνο ζήτημα ισότητας, αλλά και σημαντικό παράγοντα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Οι οργανισμοί που επενδύουν ουσιαστικά στην αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού τους ενισχύουν την καινοτομία, λαμβάνουν πιο ολοκληρωμένες αποφάσεις και προσελκύουν ταλέντο. Η πρόκληση σήμερα είναι αυτή η κατανόηση να μεταφραστεί σε σταθερές στρατηγικές με μετρήσιμα αποτελέσματα.»

Από την πλευρά της, η κ. Αλεξάνδρα Μπαλτούκα, Partner, Head of Marketing & Client Experience της Grant Thornton στην Ελλάδα, σημείωσε: «Ένα από τα παράδοξα της ισότητας των φύλων είναι ότι η πρόοδος μπορεί να είναι στατιστικά υπαρκτή και ταυτόχρονα κοινωνικά αόρατη. Συχνά αναδεικνύουμε μικρά βήματα προόδου και εύθραυστα αποτελέσματα, την ώρα που στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων πολλές γυναίκες εξακολουθούν να επωμίζονται το βάρος της εκπροσώπησης χωρίς ένα σταθερό σύστημα που να υποστηρίζει ουσιαστικά την ισότητα. Όταν η πρόοδος δεν είναι ορατή, κινδυνεύει να χαθεί. Η ορατότητα έχει σημασία, γιατί διαμορφώνει την προσδοκία για το τι είναι εφικτό. Αναδιαμορφώνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα εξέλιξης. Οι δομές που δεν υποστηρίζουν τις γυναίκες περιορίζουν και την ανάπτυξη των οργανισμών. Το επόμενο κεφάλαιο δεν απαιτεί απλώς μεγαλύτερη εκπροσώπηση, αλλά επανασχεδιασμό των συστημάτων που διαμορφώνουν την ηγεσία. Σήμερα, όσα έχουμε κατακτήσει είναι πιο εύθραυστα από ποτέ. Με σχεδόν 10 ποσοστιαίες μονάδες μείωση από το 2023 στην Ελλάδα, η παρουσία των γυναικών σε διοικητικό επίπεδο δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Η ισότητα των φύλων δεν αφορά απλώς αριθμούς. Δεν αφορά το αν οι γυναίκες αξίζουν μια ανώτερη διοικητική θέση, αλλά το κατά πόσο υπάρχει η βούληση να δημιουργηθούν νέες δομές ηγεσίας όπου οι γυναίκες συμμετέχουν ισότιμα στη διαμόρφωση του μέλλοντος.»

  • GRANT THORNTON
  • ·
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ ανέβασε ομαδική φωτογραφία και έκρυψε το πρόσωπο του Χολμς (pics)

All Content

Φουρνιέ προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Χρειαζόμαστε την ένταση και το πάθος σας στο ΟΑΚΑ» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Helleniq Energy: Συγκρίσιμα EBITDA στα 293 εκατ. ευρώ - Καθαρά Κέρδη στα 140 εκατ ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Υπουργείο Ανάπτυξης: «Πράσινο φως» στην επένδυση της Metlen για την παραγωγή γαλλίου

All Content - BusinessNews.gr

THEON: Επένδυση ύψους 3 εκατ. δολαρίων στην αμερικανική Twin Prime για εφαρμογές άμυνας

All Content

SOCIALDOO: Διεθνής διάκριση στα PR Week Global Awards στο Λονδίνο

All Content

Περιφερειακά κανάλια: Παράταση φορολογικής απαλλαγής και νέα τριετής κρατική ενίσχυση

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Με ανατροπή στο τέλος η Μπιλμπάο, 88-82 τη Ρεάλ Μαδρίτης

All Content

Σάκοτα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

L’Oréal Hellas: Στρατηγική επένδυση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα με ορίζοντα το μέλλον

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola 3Ε: Ανάπτυξη πωλήσεων, «γενναίες» ανταμοιβές και ισχυρό momentum

All Content - BusinessNews.gr

Ιουλία Τσέτη (Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη): Η επόμενη μέρα του ελληνικού επιχειρείν: Ήθος, Ηγεσία, Άνθρωποι και Βιωσιμότητα

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

CSRΝews.gr

L’Oréal Hellas: Στρατηγική επένδυση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα με ορίζοντα το μέλλον

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Beverage World: Διεθνής διάκριση για το Vegoritis Winery και νέες ετικέτες στο Οινόραμα 2026
Beverage World: Διεθνής διάκριση για το Vegoritis Winery και νέες ετικέτες στο Οινόραμα 2026 09/03/2026 - 11:30
Intracom Defense: Προηγμένα συστήματα επικοινωνιών ελληνικής τεχνολογίας για το Πολεμικό Ναυτικό 09/03/2026 - 13:26
Intracom Defense: Προηγμένα συστήματα επικοινωνιών ελληνικής τεχνολογίας για το Πολεμικό Ναυτικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως το Πεκίνο θα παραγγείλει "200 μεγάλα" αεροσκάφη Boeing
    14/05/2026 - 21:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες – Τρεις συλλήψεις
    14/05/2026 - 20:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    14/05/2026 - 20:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Στο ένα ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών στην ΑΜΚ
    14/05/2026 - 19:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μελέτη του ΙΟΒΕ για τους αποταμιευτικούς λογαριασμούς - Εκτιμώμενες επιδράσεις στην οικονομία
    14/05/2026 - 19:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στουρνάρας: Αυξήσεις των επιτοκίων της ΕΚΤ αν οι πληθωριστικές πιέσεις είναι ισχυρές
    14/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι πλέον μόνη απέναντι στις νέες απειλές»
    14/05/2026 - 18:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικούς στα Άνω Λιόσια - Ενας τραυματίας
    14/05/2026 - 18:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,38%, στα 189,94 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/05/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Helleniq Energy: Συγκρίσιμα EBITDA στα 293 εκατ. ευρώ - Καθαρά Κέρδη στα 140 εκατ ευρώ
    14/05/2026 - 17:58 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Trastor: Στο 1 ευρώ ανά νέα μετοχή διαμορφώθηκε η τελική τιμή διάθεσης
    14/05/2026 - 09:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Coca-Cola 3Ε: Ανάπτυξη πωλήσεων, «γενναίες» ανταμοιβές και ισχυρό momentum
    14/05/2026 - 10:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο ΣΕΕΑΕ απαντά για τα «γυρισμένα χιλιόμετρα» μεταχειρισμένων
    14/05/2026 - 12:24 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Μασούτης
    14/05/2026 - 11:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Η LinkedIn σχεδιάζει να περικόψει περίπου το 5% του προσωπικού της
    14/05/2026 - 07:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χατζηελευθερίου: «Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι η επιβράβευση της χρονιάς για τη Μύκονο Betsson»

14/05/2026 - 20:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ ανέβασε ομαδική φωτογραφία και έκρυψε το πρόσωπο του Χολμς (pics)

14/05/2026 - 19:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

14/05/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alter Ego Media & ΟΠΑ: Τελετή βράβευσης του προγράμματος ανάπτυξης καινοτόμων ιδεων B/innovate

14/05/2026 - 13:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

14/05/2026 - 11:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το ΣΕΕ και ο ΕΦΕΧ για την υπεύθυνη επικοινωνία στην περίοδο των Πανελληνίων

14/05/2026 - 11:22
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo