Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τεχνητή Νοημοσύνη: «Φουλ οι μηχανές» σε τεχνολογία, εστίαση, βιομηχανία με επενδύσεις μέχρι το 2030
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
19/06/2023 · 07:45

Τεχνητή Νοημοσύνη: «Φουλ οι μηχανές» σε τεχνολογία, εστίαση, βιομηχανία με επενδύσεις μέχρι το 2030

Καταιγισμός επενδύσεων την επόμενη επταετία.

Μια μεγάλη βεντάλια εταιρειών αγγίζει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια η τεχνητή νοημοσύνη, εφαρμόζοντας λύσεις τόσο στην ασφάλεια όσο και στην τεχνολογία, τη βιομηχανία, τη λιανική και την εστίαση.

Σύμφωνα με στοιχεία από πρόσφατη μελέτη της Morgan Stanley, το 72% των επενδυτών αποκαλούν την τεχνητή νοημοσύνη ένα εν δυνάμει «game changer» και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι επαναστατική στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Εξάλλου, κατά την ίδια μελέτη, οι επενδυτικές εταιρείες που αγκαλιάζουν την τεχνητή νοημοσύνη πιθανότατα θα διατηρήσουν ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών αρκετά σύντομα, καθώς το 63% των επενδυτών δήλωσε ότι θα προτιμούσε να συνεργαστεί με μια εταιρεία που αξιοποιεί την τεχνολογία έναντι μιας εταιρείας που δεν το πράττει.

Στην Ελλάδα, όλο και περισσότερες εταιρείες επενδύουν τα τελευταία χρόνια σε λύσεις τεχνητής νοημοσύνης, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις, την ώρα, ωστόσο, που πολλοί ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για όσα αρνητικά μπορεί, παράλληλα, να φέρει.

Χαρακτηριστικά είναι όσα ακούστηκαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση της εταιρείας τεχνολογίας Q&R, με την εισηγμένη να λανσάρει τη λύση Energy 4 All, προϊόν cloud που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και βοηθά τις ενεργειακές εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών να υπολογίσουν την αναμενόμενη παραγωγή της επόμενης ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι η εταιρεία υλοποιεί ήδη το πρώτο έργο τεχνητής νοημοσύνης για το δημόσιο τομέα και συγκεκριμένα για το Υπουργείο Εξωτερικών, ένα πρόγραμμα ανάλογο με εκείνα που προσφέρονται και σε ιδιωτικές εταιρείες όπως η Attica Bank και η Ευρωπαϊκή Πίστη. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το επόμενο χρονικό διάστημα η εταιρεία θα λανσάρει λύση Τεχνητής Νοημοσύνης και στο λιανεμπόριο, η οποία θα απευθύνεται στη διεθνή αγορά.

Kαυκάς: Μπαίνει στην τεχνητή νοημοσύνη με το νέο κέντρο διανομής και logistics

Την ίδια στιγμή, με γοργούς ρυθμούς υλοποιείται η ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το νέο κέντρο διανομής και logistics της Καυκάς στον Ασπρόπυργο, μια επένδυση, η οποία ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες από την εταιρεία και εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου ψηφιακού της μετασχηματισμού. Αυτή η ενέργεια σηματοδοτεί, δε, και την είσοδο της ‘’Καυκάς’’ στη χρήση μηχανισμών ακόμα πιο υψηλής τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης.

Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά, η εν λόγω επένδυση θα περιλαμβάνει τη χρήση αυτοματοποιημένου εξοπλισμού (ρομποτική τεχνολογία AutoStore) και συστημάτων βέλτιστης και ευέλικτης διαχείρισης του αποθέματος σε πραγματικό χρόνο (live storage – ράφια βαρύτητας, conveyors – ταινιόδρομοι, sorters κ.ά.), προσβλέποντας σε περαιτέρω κεντρικοποίηση των διανομών, επίσπευση παραδόσεων σε πελάτες, βελτίωση ικανότητας διαχείρισης ηλεκτρονικών παραγγελιών & last mile διανομών και μέγιστη ευελιξία ως προς την επεξεργασία άμεσης αναπλήρωσης αποθεμάτων σε όλα τα καταστήματα της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην Ελλάδα.

Nak Shoes: Γενναία βήματα προς την κατεύθυνση της τεχνητής νοημοσύνης προσεχώς

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Businessnews.gr ο CEO της εταιρείας NAK Shoes, Άγης Γεωργούδας είχε αναφέρει ότι από πλευράς της, υπάρχει αναζήτηση λύσεων της τεχνητής νοημοσύνης, με συγκεκριμένη, όμως, στόχευση: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένας τομέας που με συναρπάζει. Θα κάνουμε γενναία βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση προσεχώς. Προς το παρόν αξιολογούμε ποια από αυτά θα έχουν νόημα και κέρδος, δεν θέλουμε καινοτομία μόνο για την καινοτομία».

Συνεταιριστική Τράπεζα: Λύση για την προστασία των ηλεκτρονικών πληρωμών

Η τεχνητή νοημοσύνη αγγίζει και την τραπεζική. Ενδεικτικό είναι ότι στο πλαίσιο πρόσφατου χρηματοοικονομικού συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας, ο οποίος συμμετείχε μαζί με άλλα C-level τραπεζικά στελέχη στο πάνελ με θέμα "Strategic & Operational imperatives - Banks’ Contribution at the forefront of realizing digital Payments”, αναφέρθηκε σε όσα έρχονται από την τράπεζα στον τομέα αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Βουγιούκας τόνισε πως η λύση Τεχνητής Νοημοσύνης που σύντομα θα ενεργοποιήσει η Τράπεζα Ηπείρου για την προστασία των ηλεκτρονικών πληρωμών θα επεξεργάζεται 14 συμπεριφορικά χαρακτηριστικά, θωρακίζει την ασφάλεια των συναλλαγών καθιστώντας την από τις πρωτοπόρες Τράπεζες στην Ελλάδα στον τομέα αυτόν.

Παράλληλα, τεχνητή νοημοσύνη ξεκινούν να εφαρμόζουν και οι επιχειρήσεις εστίασης. Σύμφωνα με την Warc, μια μεθοδολογία στρατηγικών προβλέψεων, η οποία συνδυάζει τη δυνατότητα επέκτασης του AI με την ανθρώπινη κοινή λογική, ανέπτυξε η McDonald’s σε συνεργασία με την Descartes & Mauss. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια προσέγγιση συστημικής μοντελοποίησης, η οποία αξιοποιεί έναν συνδυασμό από δεδομένα, προηγμένα analytics και τεχνογνωσία προερχόμενη τόσο από την αγορά όσο και από τον άνθρωπο. Έχει, δε, ως σκοπό να χαρτογραφήσει πολλαπλούς αλληλένδετους παράγοντες αλλαγής σε ολόκληρη την κοινωνία, τη βιομηχανία και τους καταναλωτές.

Οι πρωτοπόροι

«Αρχίσαμε να ασχολούμαστε με την τεχνητή νοημοσύνη πριν από δέκα χρόνια, χάρις σε ένα νέο μηχανικό που επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο τσιμέντου στο εξωτερικό και ζήτησε χρηματοδότηση 20.000 ευρώ για να εγκαταστήσει αισθητήρες και αλγόριθμους στα εργοστάσιά μας στην Ελλάδα. Ευτυχώς το κονδύλι εγκρίθηκε και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά με αύξηση της παραγωγής, εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοποίηση των big data. Με την τεχνητή νοημοσύνη ο "Τιτάνας" έγινε πρωτοπόρος στην προγνωστική συντήρηση καθώς ένας απειροελάχιστος ήχος ή μια δόνηση που θα περνούσε απαρατήρητη, εντοπίζεται από τους αισθητήρες που ειδοποιούν ότι κάποιο μηχάνημα χρειάζεται συντήρηση ή αντικατάσταση πριν επέλθει η βλάβη». Αυτά επεσήμανε η Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Tιτάν και πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικής του Διοικητικού Συμβουλίου, μιλώντας πριν από δύο μήνες στο φόρουμ των Δελφών και περιγράφοντας την εμπειρία της εταιρείας από την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης στην παραγωγή.

Εξάλλου, η κ. Παπαλεξοπούλου σημείωσε ότι η χώρα μας μπορεί να σταθεί διεθνώς επάξια στον τομέα, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μια μικρομεσαία -για τα μεγέθη της παγκόσμιας αγοράς τσιμέντου- επιχείρηση όπως ο Τιτάνας κατάφερε αυτά τα αποτελέσματα. Τόνισε, ωστόσο, την ανάγκη σταθερής ηγεσίας (να μην αλλάξει η οικονομική πολιτική όταν αλλάζει η κυβέρνηση), να αντιμετωπιστεί η καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης και να αυξηθεί η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό.

Eφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης έλαβε χώρα ήδη από το 2021 στα διυλιστήρια της Motor Oil. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πλαίσιο του Ψηφιακού Στρατηγικού σχεδιασμού "Digital Refinery", η εταιρία εκσυγχρόνισε και ενίσχυσε τις εγκαταστάσεις το 2021, υιοθετώντας λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης για τους εξοπλισμούς του διυλιστηρίου. Αυτό πραγματοποιήθηκε μέσω ανάλυσης real-time δεδομένων από τα οποία παράγονται προβλέψεις σχετικά με τη λειτουργία των εξοπλισμών επιτρέποντας την έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων. Μάλιστα, η εν λόγω λύση επιτρέπει την πρόβλεψη με ακρίβεια πάνω από 77 % σε πιθανά μη φυσιολογικά συμβάντα από 20 έως 120 ώρες πριν την εκδήλωσή τους, ενώ κατά τους υπεύθυνους της εταιρείας, με τον τρόπο αυτό αναμένεται αύξηση του χρόνου ζωής των εξοπλισμών και μείωση του κόστους συντήρησής τους.
Από τις πρώτες, δε, εταιρείας στην Ελλάδα που λάνσαραν τους ψηφιακούς βοηθούς ήταν και η ΙΚΕΑ. Το 2021 η εταιρεία δημιούργησε και παρουσίασε τη Σοφία, την ψηφιακή βοηθό του ikea.gr. Σύμφωνα με την εταιρεία, επρόκειτο για κάλυψη της ανάγκης για ταχύτητα και ευελιξία, καθώς και για να διευρύνει την πολυκαναλική αγοραστική εμπειρία της ΙΚΕΑ σε ψηφιακό επίπεδο.

«Μονόδρομος το ΑΙ για τις μεγάλες επιχειρήσεις»

Eν αρχή ήταν η… Google σε ό,τι αφορά την τεχνητή νοημοσύνη αναφέρει στο BusinessNews.gr ο Δημήτρης Βράκας, καθηγητής Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: «Η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης ξεκίνησε επί της ουσίας πριν από δέκα χρόνια από την Google , η οποία είχε στη διάθεσή της εξαιρετικά μεγάλο όγκο δεδομένων, τα οποία αποφάσισε να αξιοποιήσει. Το παράδειγμά της ακολούθησαν στη συνέχεια πολλές αμερικανικές εταιρίες και γρήγορα στις ΗΠΑ η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης έγινε δεδομένη, κάτι που τώρα αρχίζει να γίνεται στην Ελλάδα. Tώρα, επί της ουσίας, είναι μονόδρομος η χρήση της, ειδικά για τις μεγάλες εταιρείες που έχουν σημαντικό όγκο δεδομένων τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν».

«Για να υλοποιηθούν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης στις εταιρείες στην Ελλάδα χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό και συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζεται, επίσης, και βοήθεια από την πολιτεία. Για τις μεγάλες εταιρείες το κόστος είναι διαχειρίσιμο, καθώς τα οφέλη που θα αποκομίσουν είναι ικανά να το ισοσταθμίσουν. Για τις μικρές ίσως υπάρχει θέμα. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται δεύτερη σκέψη, αυτό θα είναι το μέλλον, εξάλλου, για τη λειτουργία πολλών εταιρειών, ειδικά αυτών που συσσωρεύουν συνεχώς δεδομένα», απαντά ο καθηγητής του ΑΠΘ.

Eπιπρόσθετα, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στο BusinessNews.gr ο αναπληρωτής καθηγητής Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά Δημοσθένης Κυριαζής, οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων, με τις επιχειρήσεις στους κλάδους της βιομηχανίας, της λιανικής και της ναυτιλίας να μεταλλάσσονται, βάση αυτών, μέχρι το 2030.

  • ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
  • ·
  • NAK SHOES
  • ·
  • IKEA
  • ·
  • MOTOROIL
  • ·
  • ΤΙΤΑΝ
  • ·
  • Q&R
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Η αποθεωτική υποδοχή στο ΣΕΦ (video)

All Content

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τον Kρις Σίλβα (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Θετικό κλείσιμο έτους για τη ελληνική μεταποίηση – Άνοδος του PMI τον Δεκέμβριο

All Content - BusinessNews.gr

Προκηρύχθηκε η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του Παναθηναϊκού, στα 17,5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Χωρίς εκπλήξεις οι χρεώσεις ρεύματος τον Ιανουάριο - Σταθεροποίηση στα πράσινα τιμολόγια

All Content

Data: Tι δείχνουν για την Ελλάδα του 2026

All Content

Sleed:TikTok premium awareness feature για τη νέα καμπάνια της ION Break

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μύκονος-ΠΑΟΚ, Προμηθέας-ΑΕΚ και Ηρακλής-Περιστέρι σήμερα στην GBL

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content - BusinessNews.gr

Χατζηδάκης: Μέσα στο 2025 δόθηκαν 3,8 δισ. στους αγρότες - Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες

All Content - BusinessNews.gr

Νέο φορολογικό πλαίσιο για τα ακίνητα το 2026 - Μειώσεις φόρων και κίνητρα για ιδιοκτήτες

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησε στο 8,2% το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Νοέμβριο του 2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Il Toto: Μαραθώνιος για να ξεπεράσει τα 100 σημεία μέχρι τέλος του 2023 - Γιατί στοχεύει στο κέντρο της Αθήνας
Il Toto: Μαραθώνιος για να ξεπεράσει τα 100 σημεία μέχρι τέλος του 2023 - Γιατί στοχεύει στο κέντρο της Αθήνας 19/06/2023 - 07:41
Coca-Cola: Πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων «Zero Drop» στο Ηράκλειο της Κρήτης 19/06/2023 - 08:15
Coca-Cola: Πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων «Zero Drop» στο Ηράκλειο της Κρήτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέος γύρος διαπραγματεύσεων στο Κίεβο για τον πόλεμο
    03/01/2026 - 12:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πλήγματα εναντίον της Βενεζουέλας, η οποία κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για «στρατιωτική επίθεση»
    03/01/2026 - 11:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2026: Ορόσημα και προοπτικές
    03/01/2026 - 11:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Εκπρόθεσμα Τέλη Κυκλοφορίας: Νέα κλιμακωτά πρόστιμα για 790.000 οχήματα
    03/01/2026 - 10:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 1,42%, στις κορυφαίες επιλογές των διεθνών επενδυτών και το 2026
    03/01/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Tesla: Δεύτερη χρονιά πτώσης στις πωλήσεις και εντεινόμενος ανταγωνισμός
    02/01/2026 - 20:45 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ΠΟΞ: Κοινωνική πρωτοβουλία «Διακοπές για όλη την οικογένεια» με δωρεάν πακέτα διακοπών
    02/01/2026 - 20:09 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Προκηρύχθηκε η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του Παναθηναϊκού, στα 17,5 εκατ. ευρώ
    02/01/2026 - 19:35 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Aυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Νοέμβριο -
    02/01/2026 - 19:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χατζηδάκης: Μέσα στο 2025 δόθηκαν 3,8 δισ. στους αγρότες - Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες
    02/01/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Θετικό κλείσιμο έτους για τη ελληνική μεταποίηση – Άνοδος του PMI τον Δεκέμβριο
    02/01/2026 - 13:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελβετία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα στην τραγωδία του Γκραν Μοντανά
    02/01/2026 - 14:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εκκαθάριση φοιτητικών καταλόγων των ΑΕΙ - Διαγράφηκαν 308.605 «αιώνιοι» φοιτητές
    02/01/2026 - 13:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.145,31 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,16%
    02/01/2026 - 13:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χωρίς εκπλήξεις οι χρεώσεις ρεύματος τον Ιανουάριο - Σταθεροποίηση στα πράσινα τιμολόγια
    02/01/2026 - 18:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Mε έξι αγώνες σήμερα και έναν τη Δευτέρα η "αυλαία" στον Α' γύρο της Elite League (live streams)

03/01/2026 - 10:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Γιάννη και τρομερό poster Μπουζέλις στον Σαγκς το σημερινό Top-10 (video)

03/01/2026 - 09:54
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ayvens δοκιμάζει σύστημα παρακολούθησης των μπαταριών EV

02/01/2026 - 12:51
FleetNews
fleetnews.gr

Το 5% της Leapmotor απέκτησε η κρατική FAW της Κίνας – Επένδυση 460 εκατ. ευρώ

02/01/2026 - 09:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 31 η Τελετή Απονομής των Critics’ Choice Awards αποκλειστικά στην COSMOTE TV

30/12/2025 - 11:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE eValue: Τέσσερις ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Εξυπηρέτηση Πελατών της

29/12/2025 - 10:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Vodafone: Ημέρες εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

29/12/2025 - 10:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει περισσότερα από 2.000 παιδιά μέσα από τις δράσεις Secret Santa και Breakfast Boxes

29/12/2025 - 08:54
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Charity Event – Artego Hellas – ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

25/12/2025 - 19:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

18th Models’ Reunion

23/12/2025 - 14:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo