Τετάρτη, 8 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τεχνητή Νοημοσύνη: «Φουλ οι μηχανές» σε τεχνολογία, εστίαση, βιομηχανία με επενδύσεις μέχρι το 2030
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
19/06/2023 · 07:45

Τεχνητή Νοημοσύνη: «Φουλ οι μηχανές» σε τεχνολογία, εστίαση, βιομηχανία με επενδύσεις μέχρι το 2030

Καταιγισμός επενδύσεων την επόμενη επταετία.

Μια μεγάλη βεντάλια εταιρειών αγγίζει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια η τεχνητή νοημοσύνη, εφαρμόζοντας λύσεις τόσο στην ασφάλεια όσο και στην τεχνολογία, τη βιομηχανία, τη λιανική και την εστίαση.

Σύμφωνα με στοιχεία από πρόσφατη μελέτη της Morgan Stanley, το 72% των επενδυτών αποκαλούν την τεχνητή νοημοσύνη ένα εν δυνάμει «game changer» και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι επαναστατική στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Εξάλλου, κατά την ίδια μελέτη, οι επενδυτικές εταιρείες που αγκαλιάζουν την τεχνητή νοημοσύνη πιθανότατα θα διατηρήσουν ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών αρκετά σύντομα, καθώς το 63% των επενδυτών δήλωσε ότι θα προτιμούσε να συνεργαστεί με μια εταιρεία που αξιοποιεί την τεχνολογία έναντι μιας εταιρείας που δεν το πράττει.

Στην Ελλάδα, όλο και περισσότερες εταιρείες επενδύουν τα τελευταία χρόνια σε λύσεις τεχνητής νοημοσύνης, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις, την ώρα, ωστόσο, που πολλοί ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για όσα αρνητικά μπορεί, παράλληλα, να φέρει.

Χαρακτηριστικά είναι όσα ακούστηκαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση της εταιρείας τεχνολογίας Q&R, με την εισηγμένη να λανσάρει τη λύση Energy 4 All, προϊόν cloud που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και βοηθά τις ενεργειακές εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών να υπολογίσουν την αναμενόμενη παραγωγή της επόμενης ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι η εταιρεία υλοποιεί ήδη το πρώτο έργο τεχνητής νοημοσύνης για το δημόσιο τομέα και συγκεκριμένα για το Υπουργείο Εξωτερικών, ένα πρόγραμμα ανάλογο με εκείνα που προσφέρονται και σε ιδιωτικές εταιρείες όπως η Attica Bank και η Ευρωπαϊκή Πίστη. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το επόμενο χρονικό διάστημα η εταιρεία θα λανσάρει λύση Τεχνητής Νοημοσύνης και στο λιανεμπόριο, η οποία θα απευθύνεται στη διεθνή αγορά.

Kαυκάς: Μπαίνει στην τεχνητή νοημοσύνη με το νέο κέντρο διανομής και logistics

Την ίδια στιγμή, με γοργούς ρυθμούς υλοποιείται η ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το νέο κέντρο διανομής και logistics της Καυκάς στον Ασπρόπυργο, μια επένδυση, η οποία ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες από την εταιρεία και εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου ψηφιακού της μετασχηματισμού. Αυτή η ενέργεια σηματοδοτεί, δε, και την είσοδο της ‘’Καυκάς’’ στη χρήση μηχανισμών ακόμα πιο υψηλής τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης.

Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά, η εν λόγω επένδυση θα περιλαμβάνει τη χρήση αυτοματοποιημένου εξοπλισμού (ρομποτική τεχνολογία AutoStore) και συστημάτων βέλτιστης και ευέλικτης διαχείρισης του αποθέματος σε πραγματικό χρόνο (live storage – ράφια βαρύτητας, conveyors – ταινιόδρομοι, sorters κ.ά.), προσβλέποντας σε περαιτέρω κεντρικοποίηση των διανομών, επίσπευση παραδόσεων σε πελάτες, βελτίωση ικανότητας διαχείρισης ηλεκτρονικών παραγγελιών & last mile διανομών και μέγιστη ευελιξία ως προς την επεξεργασία άμεσης αναπλήρωσης αποθεμάτων σε όλα τα καταστήματα της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην Ελλάδα.

Nak Shoes: Γενναία βήματα προς την κατεύθυνση της τεχνητής νοημοσύνης προσεχώς

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Businessnews.gr ο CEO της εταιρείας NAK Shoes, Άγης Γεωργούδας είχε αναφέρει ότι από πλευράς της, υπάρχει αναζήτηση λύσεων της τεχνητής νοημοσύνης, με συγκεκριμένη, όμως, στόχευση: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένας τομέας που με συναρπάζει. Θα κάνουμε γενναία βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση προσεχώς. Προς το παρόν αξιολογούμε ποια από αυτά θα έχουν νόημα και κέρδος, δεν θέλουμε καινοτομία μόνο για την καινοτομία».

Συνεταιριστική Τράπεζα: Λύση για την προστασία των ηλεκτρονικών πληρωμών

Η τεχνητή νοημοσύνη αγγίζει και την τραπεζική. Ενδεικτικό είναι ότι στο πλαίσιο πρόσφατου χρηματοοικονομικού συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας, ο οποίος συμμετείχε μαζί με άλλα C-level τραπεζικά στελέχη στο πάνελ με θέμα "Strategic & Operational imperatives - Banks’ Contribution at the forefront of realizing digital Payments”, αναφέρθηκε σε όσα έρχονται από την τράπεζα στον τομέα αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Βουγιούκας τόνισε πως η λύση Τεχνητής Νοημοσύνης που σύντομα θα ενεργοποιήσει η Τράπεζα Ηπείρου για την προστασία των ηλεκτρονικών πληρωμών θα επεξεργάζεται 14 συμπεριφορικά χαρακτηριστικά, θωρακίζει την ασφάλεια των συναλλαγών καθιστώντας την από τις πρωτοπόρες Τράπεζες στην Ελλάδα στον τομέα αυτόν.

Παράλληλα, τεχνητή νοημοσύνη ξεκινούν να εφαρμόζουν και οι επιχειρήσεις εστίασης. Σύμφωνα με την Warc, μια μεθοδολογία στρατηγικών προβλέψεων, η οποία συνδυάζει τη δυνατότητα επέκτασης του AI με την ανθρώπινη κοινή λογική, ανέπτυξε η McDonald’s σε συνεργασία με την Descartes & Mauss. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια προσέγγιση συστημικής μοντελοποίησης, η οποία αξιοποιεί έναν συνδυασμό από δεδομένα, προηγμένα analytics και τεχνογνωσία προερχόμενη τόσο από την αγορά όσο και από τον άνθρωπο. Έχει, δε, ως σκοπό να χαρτογραφήσει πολλαπλούς αλληλένδετους παράγοντες αλλαγής σε ολόκληρη την κοινωνία, τη βιομηχανία και τους καταναλωτές.

Οι πρωτοπόροι

«Αρχίσαμε να ασχολούμαστε με την τεχνητή νοημοσύνη πριν από δέκα χρόνια, χάρις σε ένα νέο μηχανικό που επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο τσιμέντου στο εξωτερικό και ζήτησε χρηματοδότηση 20.000 ευρώ για να εγκαταστήσει αισθητήρες και αλγόριθμους στα εργοστάσιά μας στην Ελλάδα. Ευτυχώς το κονδύλι εγκρίθηκε και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά με αύξηση της παραγωγής, εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοποίηση των big data. Με την τεχνητή νοημοσύνη ο "Τιτάνας" έγινε πρωτοπόρος στην προγνωστική συντήρηση καθώς ένας απειροελάχιστος ήχος ή μια δόνηση που θα περνούσε απαρατήρητη, εντοπίζεται από τους αισθητήρες που ειδοποιούν ότι κάποιο μηχάνημα χρειάζεται συντήρηση ή αντικατάσταση πριν επέλθει η βλάβη». Αυτά επεσήμανε η Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Tιτάν και πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικής του Διοικητικού Συμβουλίου, μιλώντας πριν από δύο μήνες στο φόρουμ των Δελφών και περιγράφοντας την εμπειρία της εταιρείας από την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης στην παραγωγή.

Εξάλλου, η κ. Παπαλεξοπούλου σημείωσε ότι η χώρα μας μπορεί να σταθεί διεθνώς επάξια στον τομέα, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μια μικρομεσαία -για τα μεγέθη της παγκόσμιας αγοράς τσιμέντου- επιχείρηση όπως ο Τιτάνας κατάφερε αυτά τα αποτελέσματα. Τόνισε, ωστόσο, την ανάγκη σταθερής ηγεσίας (να μην αλλάξει η οικονομική πολιτική όταν αλλάζει η κυβέρνηση), να αντιμετωπιστεί η καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης και να αυξηθεί η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό.

Eφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης έλαβε χώρα ήδη από το 2021 στα διυλιστήρια της Motor Oil. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πλαίσιο του Ψηφιακού Στρατηγικού σχεδιασμού "Digital Refinery", η εταιρία εκσυγχρόνισε και ενίσχυσε τις εγκαταστάσεις το 2021, υιοθετώντας λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης για τους εξοπλισμούς του διυλιστηρίου. Αυτό πραγματοποιήθηκε μέσω ανάλυσης real-time δεδομένων από τα οποία παράγονται προβλέψεις σχετικά με τη λειτουργία των εξοπλισμών επιτρέποντας την έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων. Μάλιστα, η εν λόγω λύση επιτρέπει την πρόβλεψη με ακρίβεια πάνω από 77 % σε πιθανά μη φυσιολογικά συμβάντα από 20 έως 120 ώρες πριν την εκδήλωσή τους, ενώ κατά τους υπεύθυνους της εταιρείας, με τον τρόπο αυτό αναμένεται αύξηση του χρόνου ζωής των εξοπλισμών και μείωση του κόστους συντήρησής τους.
Από τις πρώτες, δε, εταιρείας στην Ελλάδα που λάνσαραν τους ψηφιακούς βοηθούς ήταν και η ΙΚΕΑ. Το 2021 η εταιρεία δημιούργησε και παρουσίασε τη Σοφία, την ψηφιακή βοηθό του ikea.gr. Σύμφωνα με την εταιρεία, επρόκειτο για κάλυψη της ανάγκης για ταχύτητα και ευελιξία, καθώς και για να διευρύνει την πολυκαναλική αγοραστική εμπειρία της ΙΚΕΑ σε ψηφιακό επίπεδο.

«Μονόδρομος το ΑΙ για τις μεγάλες επιχειρήσεις»

Eν αρχή ήταν η… Google σε ό,τι αφορά την τεχνητή νοημοσύνη αναφέρει στο BusinessNews.gr ο Δημήτρης Βράκας, καθηγητής Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: «Η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης ξεκίνησε επί της ουσίας πριν από δέκα χρόνια από την Google , η οποία είχε στη διάθεσή της εξαιρετικά μεγάλο όγκο δεδομένων, τα οποία αποφάσισε να αξιοποιήσει. Το παράδειγμά της ακολούθησαν στη συνέχεια πολλές αμερικανικές εταιρίες και γρήγορα στις ΗΠΑ η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης έγινε δεδομένη, κάτι που τώρα αρχίζει να γίνεται στην Ελλάδα. Tώρα, επί της ουσίας, είναι μονόδρομος η χρήση της, ειδικά για τις μεγάλες εταιρείες που έχουν σημαντικό όγκο δεδομένων τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν».

«Για να υλοποιηθούν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης στις εταιρείες στην Ελλάδα χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό και συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζεται, επίσης, και βοήθεια από την πολιτεία. Για τις μεγάλες εταιρείες το κόστος είναι διαχειρίσιμο, καθώς τα οφέλη που θα αποκομίσουν είναι ικανά να το ισοσταθμίσουν. Για τις μικρές ίσως υπάρχει θέμα. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται δεύτερη σκέψη, αυτό θα είναι το μέλλον, εξάλλου, για τη λειτουργία πολλών εταιρειών, ειδικά αυτών που συσσωρεύουν συνεχώς δεδομένα», απαντά ο καθηγητής του ΑΠΘ.

Eπιπρόσθετα, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στο BusinessNews.gr ο αναπληρωτής καθηγητής Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά Δημοσθένης Κυριαζής, οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων, με τις επιχειρήσεις στους κλάδους της βιομηχανίας, της λιανικής και της ναυτιλίας να μεταλλάσσονται, βάση αυτών, μέχρι το 2030.

  • ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
  • ·
  • NAK SHOES
  • ·
  • IKEA
  • ·
  • MOTOROIL
  • ·
  • ΤΙΤΑΝ
  • ·
  • Q&R
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός σάρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (video)

All Content

Έτσι νίκησε ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη μετά από 13 χρόνια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Προϊόν της Χρονιάς 2026: Η καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων στο προσκήνιο - Οι μεγάλοι νικητές

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ Τέρνα: Προσαρμοσμένα κέρδη 147,3 εκατ. ευρώ το 2025 - Μέρισμα €0,4 και προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

AS Company: Ισχυρή αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας το 2025 - Προοπτικές και στόχοι

All Content

Προϊόν της Xρονιάς 2026: Η καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων στο προσκήνιο

All Content

ΕΡΤ: Media spec ύψους 300.000 ευρώ

FleetNews

Επιβράβευση της καινοτομίας στο «Προϊόν της Χρονιάς» – Μια διοργάνωση της Direction

FleetNews

BMW iX3: «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και… όχι μόνο

FleetNews

Με «steer-by-wire» η Mercedes EQS

All Content

Μπαρτζώκας: Όλοι ήταν εξαιρετικοί!

All Content

Αταμάν: «Παίξαμε πολύ έξυπνα, αν κάνουμε το 2/2 θα είμαστε στα playoffs»

All Content - BusinessNews.gr

Stama Greece: Ανθεκτική η αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Η Alpha Bank εξαγόρασε το 69% της Alpha Trust - Καταθέτει δημόσια πρόταση

All Content - BusinessNews.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Τελικά, δεν είναι «ψώνιο»… - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Hertz και AEGEAN προσφέρουν ακόμα περισσότερα προνόμια στο Miles+Bonus

FleetNews

Στην Ελλάδα το GAC Aion UT με αυτονομία 430 χλμ.

CSRΝews.gr

«Οικολογικά Σχολεία»: 264 σχολεία βραβεύτηκαν με την Πράσινη Σημαία

CSRΝews.gr

«Γεύματα που κάνουν τη διαφορά» από τους ανθρώπους της Novibet για όσους το έχουν ανάγκη

CSRΝews.gr

Polyplast: Βιώσιμη ανάπτυξη στην πράξη το 202

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Il Toto: Μαραθώνιος για να ξεπεράσει τα 100 σημεία μέχρι τέλος του 2023 - Γιατί στοχεύει στο κέντρο της Αθήνας
Il Toto: Μαραθώνιος για να ξεπεράσει τα 100 σημεία μέχρι τέλος του 2023 - Γιατί στοχεύει στο κέντρο της Αθήνας 19/06/2023 - 07:41
Coca-Cola: Πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων «Zero Drop» στο Ηράκλειο της Κρήτης 19/06/2023 - 08:15
Coca-Cola: Πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων «Zero Drop» στο Ηράκλειο της Κρήτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΓΕΚ Τέρνα: Προσαρμοσμένα κέρδη 147,3 εκατ. ευρώ το 2025 - Μέρισμα €0,4 και προοπτικές
    07/04/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Μπιλ Γκέιτς κλήθηκε να καταθέσει στο Κογκρέσο για τις σχέσεις του με τον Επσταϊν
    07/04/2026 - 21:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Μόσχα εκτιμά ότι η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανοίγει νέες δυνατότητες για τη Ρωσία
    07/04/2026 - 20:47 ΚΟΣΜΟΣ
  • AS Company: Ισχυρή αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας το 2025 - Προοπτικές και στόχοι
    07/04/2026 - 20:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρή πτώση το κλείσιμο της Τρίτης, εν μέσω των απειλών Τραμπ στο Ιράν
    07/04/2026 - 20:07 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Πληρωμή 202 εκατ. ευρώ για 294.000 αγροτεμάχια κατόπιν ελέγχων
    07/04/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Από 8 Απριλίου ξεκινά η διαπραγμάτευση για τις νέες μετοχές από την ΑΜΚ
    07/04/2026 - 19:16 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ο Όμιλος Alshaya αποκτά τη δικαιοχρησία του δικτύου καταστημάτων Starbucks σε Ελλάδα και Κύπρο
    07/04/2026 - 18:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ECOSHIFT του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος και η Microsun Energy Systems ενισχύουν τη συνεργασία τους από το 2023
    07/04/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Υγείας: Ιδρυση ενιαίου συστήματος ελέγχου της περίθαλψης
    07/04/2026 - 17:57 ΥΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Alpha Bank εξαγόρασε το 69% της Alpha Trust - Καταθέτει δημόσια πρόταση
    07/04/2026 - 09:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Answear υποδέχεται τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026 με το πρώτο της fashion show
    07/04/2026 - 10:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Snappi συμμετέχει στο Fuel Pass με πολλαπλά οφέλη για τους δικαιούχους
    07/04/2026 - 10:35 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Προϊόν της Χρονιάς 2026: Η καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων στο προσκήνιο - Οι μεγάλοι νικητές
    07/04/2026 - 13:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Μαΐου 2026 – Όλες οι ημερομηνίες από τον e-ΕΦΚΑ
    07/04/2026 - 10:03 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Καθάρισε» στο β' ο Ερυθρός Αστέρας 94-81 την Παρί - Η Μπασκόνια έκανε ζημιά και στη Μακάμπι!

07/04/2026 - 21:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανέβηκε δεύτερη η Βαλένθια 102-96 από το -14 την Αρμάνι πριν από τον Παναθηναϊκό

07/04/2026 - 21:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Salesforce και Formula 1 ενισχύουν τη συνεργασία τους με τη λειτουργία του Agentforce για τους φιλάθλους

07/04/2026 - 14:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Επικές κινηματογραφικές παραγωγές τη Μεγάλη Εβδομάδα

07/04/2026 - 13:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Οικολογικά Σχολεία»: 264 σχολεία βραβεύτηκαν με την Πράσινη Σημαία

07/04/2026 - 13:09
FleetNews
fleetnews.gr

Επιβράβευση της καινοτομίας στο «Προϊόν της Χρονιάς» – Μια διοργάνωση της Direction

07/04/2026 - 12:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Γεύματα που κάνουν τη διαφορά» από τους ανθρώπους της Novibet για όσους το έχουν ανάγκη

07/04/2026 - 12:48
FleetNews
fleetnews.gr

BMW iX3: «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και… όχι μόνο

06/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo