Σάββατο, 30 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
«Ψήφος εμπιστοσύνης» και το 2023 στα digital κανάλια πωλήσεων:Ποια κατηγορία μένει ακλόνητη και αυξάνει τους χρήστες
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/06/2023 · 09:50

«Ψήφος εμπιστοσύνης» και το 2023 στα digital κανάλια πωλήσεων:Ποια κατηγορία μένει ακλόνητη και αυξάνει τους χρήστες

Συνδυάζουν κανάλια οι χρήστες, αναζητώντας ταχύτητα, αλλά και εμπειρία και αυτή τη χρονιά.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε ανάπτυξη βρίσκονται και το 2023, τα ψηφιακά κανάλια πωλήσεων, με τις εταιρείες να επενδύουν σε αυτά, ακόμα και μετά την πανδημία, καθώς οι καταναλωτές συνεχίζουν, αν και όχι με τους ρυθμούς των προηγούμενων ετών, να τα στηρίζουν.

Στην Ελλάδα, το ηλεκτρονικό εμπόριο καταγράφει και αυτή τη χρονιά σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με τον τζίρο πλέον να ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ.

Αυτό, παρόλαυτά, δεν σημαίνει ότι οι καταναλωτές έχουν γυρίσει την πλάτη στα φυσικά σημεία πώλησης, προτιμώντας, πλέον, να συνδυάζουν ένα πολυκαναλικό μοντέλο, δηλαδή την επίσκεψη τόσο στο φυσικό, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του κινητού ή του υπολογιστή τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, κατά πρόσφατη έρευνα των FocusBari και Plushost, οι Έλληνες δαπανούν, κατά μέσο όρο, 644 ευρώ σε φυσικά καταστήματα και 510 ευρώ για ηλεκτρονικές αγορές, ενώ το πρώτο δίμηνο του 2023, το 95% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έχει πραγματοποιήσει αγορές από φυσικό κατάστημα και το 78% από e-shop.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία της Convert group, οι καταναλωτές συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα Online Super Market για τις καθημερινές ανάγκες τους, κάνοντας περισσότερες ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Πιο συγκεκριμένα, για το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2023, η αύξηση του τζίρου των Online Super Market ήταν 10% και άγγιξε τα € 76εκ σε τιμές λιανικής συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χωρίς όμως να περιλαμβάνονται οι Q-Commerce παίκτες Box, eFood Market, Instashop, Pop Market, Rabbit & Wolt που κερδίζουν συνεχώς μερίδιο στην Ελληνική αγορά.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η αύξηση των παραγγελιών κατά 9%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, με τα τεμάχια που τοποθετούνται στο καλάθι να μειώνονται κατά 10%, ωστόσο η μέση αξία του κάθε προϊόντος αυξήθηκε κατά 10%.

Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022 οι κατηγορίες που αυξήθηκαν σε αξία (€) online αγορών ήταν: +33% σε προϊόντα για κατοικίδια, +19% σε χαρτικά και είδη καθαρισμού, +13% σε ποτά και αναψυκτικά, +11% σε είδη αρτοποιίας, +10% σε βρεφικά είδη, +8% σε φρέσκα τρόφιμα, +8% σε κατεψυγμένα τρόφιμα, +6% σε προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, ενώ τα λοιπά είδη αυξήθηκαν σε αξία (€) online αγορών κατά 8%

Εξάλλου, η Δευτέρα εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής ημέρα για τα οnline ψώνια του νοικοκυριού, αφού το 17% των συνολικών παραγγελιών γίνονται την συγκεκριμένη ημέρα. Σε παρόμοια τάση κινείται πλέον και η Παρασκευή, με το ποσοστό των συνολικών παραγγελιών να ανέρχεται αντίστοιχα σε ποσοστό περίπου 17%. Ενδεικτικό, είναι δε, ότι σε σχέση με την κατηγορία φρέσκων τροφίμων, ήταν η κατηγορία με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην αξιακή ανάπτυξη για το 2022, με την αύξηση των σχετικών προϊόντων να ανέρχεται στο 8%.

Αντίστοιχα, η τοποθέτηση συσκευασμένων προϊόντων στα καλάθια των καταναλωτών κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022.

Ηλεκτρονικά φαρμακεία: Άνοδος 7%

Παράλληλα, άνοδο 7% παρουσίασαν οι πωλήσεις σε αξία των ηλεκτρονικών φαρμακείων στο πρώτο τρίμηνο του 2023, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022.

Κατά τα στοιχεία της Convert Group, ο τζίρος αυτό το τρίμηνο άγγιξε τα 69 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η μέση τιμή αξίας του ηλεκτρονικού καλαθιού αυξήθηκε κατά 9% και διαμορφώνεται στα 43,70 ευρώ σε σχέση με τα 42,90 ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2022.

Στις κατηγορίες που αυξήθηκαν σε αξία, των online αγορών σε επίπεδο τριμήνου αναδεικνύονται οι εξής: +7% σε προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, +2% σε συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες και +2% σε βρεφικά και παιδικά είδη.

Εξάλλου, μείωση στις πωλήσεις γνώρισαν τα προϊόντα υγείας κατά 31%, καθώς προϊόντα που βρίσκονταν για καιρό στις υψηλότερες θέσεις ζήτησης (όπως οι μάσκες προστασίας και τα διαγνωστικά τεστ κορονοϊού) δεν αποτελούν πλέον προτεραιότητα για το αγοραστικό κοινό

Κατά όσα αναδεικνύονται από την ίδια έρευνα, οι καταναλωτές συνεχίζουν να δείχνουν την προτίμηση τους προς τις mobile & tablet συσκευές για την πραγματοποίηση των online αγορών τους με ένα ποσοστό 67% έναντι των συσκευών desktop & laptops (32%). Αναφορικά με την πραγματοποίηση των παραγγελιών, προτιμώνται οι πρωινές και μεσημεριανές ώρες (9:00-12:00 και 12:00-15:00), ενώ η Δευτέρα και η Τρίτη αποτελούν τις πιο δημοφιλείς ημέρες.

Και οι 50+ παρόντες στις ψηφιακές αγορές

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ποσοστό των καταναλωτών μεγαλύτερης ηλικίας που ψωνίζουν online Τουλάχιστον μία online αγορά έχουν πραγματοποιήσει λίγο περισσότεροι από 2 στους 3 καταναλωτές (71%) μέσα στο τελευταίο 6μηνο όπως προκύπτει από τη νέα έκδοση της έρευνας Focus on Tech Life που διεξάγεται με πρωτοβουλία της Focus Bari. Σημειώνεται πως το αντίστοιχο ποσοστό, το πρώτο εξάμηνο του 2021 ήταν στο 68%.

Τα στοιχεία δείχνουν πως οι περισσότεροι e-shoppers είναι μεταξύ των ηλικιών 25-34 με τα ποσοστά τους αμετάβλητα σε σχέση με το 2021. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί η μεγάλη αύξηση της τάξεως του 24% που καταγράφηκε μεταξύ των ετών 2021-2023, στις μεγαλύτερες ηλικίες καταναλωτών – 65 ετών και άνω – που έφτασε στο 39% έναντι του 31%.

Αυξημένο ποσοστό σε σχέση με το 2021 καταγράφεται και στις αμέσως προηγούμενες ηλικιακές κατηγορίες, δηλαδή 55-64 ετών με άνοδο 8% καθώς και στην 45-54 ετών με 9%. Κάτι που δείχνει ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές και πέραν των μικρότερων ηλικιών, εξοικειώνονται τα τελευταία χρόνια με τις ηλεκτρονικές αγορές.

Από τα στοιχεία της ίδιας έρευνας προκύπτει ακόμα ότι η χρήση internet φτάνει πλέον στο 84% στις ηλικίες 65-74 πανελλαδικά, σημειώνοντας 11% αύξηση μέσα στα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης σχεδόν όλοι οι Έλληνες (94%) έχουν smartphone, το οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά για να μπαίνουν στο internet. Παράλληλα πάνω από 8 στους 10 Έλληνες χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ σχεδόν 9 στα 10 παιδιά 5-12 χρόνων μπαίνουν στο internet είτε μέσω κινητού, είτε μέσω tablet.

Για την αυξανόμενη πορεία του e-commerce και αυτή τη χρονιά, την πρώτη ''καθαρή'' από πανδημία, έκανε λόγο στο BusinessNews.gr ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Μάκης Σαββίδης.

Αναφορικά με τις ηλεκτρονικές αγορές, ο κ. Σαββίδης επεσήμανε ότι πλέον είναι στην καθημερινότητά μας, φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία κατά την φετινή εορταστική περίοδο του Πάσχα. «Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων ενώ ο ανταγωνισμός εντείνεται με ευρωπαϊκές επιχειρήσεις να επιδιώκουν τη δραστηριοποίησή τους στη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο η ανοδική χρήση του ηλεκτρονικού εμπορίου και γενικότερα του ίντερνετ στην Ελλάδα συνεχίζεται, ενώ, πλέον, μία στις πέντε ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις (ποσοστό 20%) διαθέτουν ηλεκτρονικό κανάλι, δηλαδή το 90% είναι προέκταση φυσικού καταστήματος.

«Η πανδημία έδωσε ώθηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ενός κλάδου με μεγάλη ανάπτυξη – από τα 5 δισ. ευρώ το 2017 στα 15 δισ. ευρώ τουλάχιστον που αναμένεται να κλείσει το 2022 – και σημαντικές προοπτικές για το μέλλον, στην μεταπανδημική περίοδο που διανύουμε. Θα έχει, δε, σημαντική διείσδυση σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες αναφέρει από πλευράς του στο BusinessNews.gr ο Γεώργιος Δουκίδης, Καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Σχολή Διοίκησης Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο ίδιος, δε, αναδεικνύει ως παράδειγμα την κατηγορία της ένδυσης-υπόδησης: «Για την ένδυση/υπόδηση το 39% των online καταναλωτών αγοράζουν συστηματικά μέσω του Διαδικτύου την κατηγορία αυτή από το 30% πριν την εμφάνιση της πανδημίας. Πλέον το 1/3 των online καταναλωτών είναι ώριμοι με βάση το εύρος, τη ποσότητα, την αξία και συχνότητα (π.χ. αυξήθηκαν κατά 50% η συχνότητα) των online αγορών τους. Εξάλλου, κάποιες κατηγορίες online αγορών όπως προϊόντα φαρμακείου και σούπερ-μάρκετ έτρεξαν το 2022 με αύξηση πάνω από 20% σε σχέση με το 2021 και υπολογίζεται ότι έφτασαν σε αξία και στις δυο κατηγορίες κοντά στα €400 εκατ.».

  • ESHOP
  • ·
  • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ECOMMERCE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Που θα δείτε σήμερα τους αγώνες ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ολυμπιακός

All Content

Χωρίς Τζέιλεν Γουίλιαμς στον 7ο τελικό της Δύσης οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

All Content - BusinessNews.gr

Η Live Nation επενδύει στην High Priority Promotions στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Ρεκόρ πωλήσεων πριν το deal με τη Μασούτης – Το νέο σχήμα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ τζίρο

All Content - BusinessNews.gr

Intrafashion Group: Στην Oυγγαρία μπαίνει η Pink Woman του Δημήτρη Ματεμτζή με πλάνο για 35 καταστήματα

All Content

Η Ogilvy Greece κατέκτησε 3 Χρυσά και 2 Αργυρά Clio

All Content

Στην Zenith το efood

FleetNews

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

FleetNews

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Σε άνοδο +5,1% η αγορά της Ε.Ε. τον Απρίλιο

All Content

Τελευταίος τελικός για Αμύντα-Χολαργό (live stream)

All Content

National League 2: ΜΕΝΤ-Παναχαϊκή και Σύλλας-Άγιοι Ανάργυροι σήμερα στους ημιτελικούς του Final-4 (live streams)

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία Ελλάδος, ΗΠΑ και Νότιας Κορέας: 10.000 θέσεις εργασίας σε νέο ναυπηγικό κόμβο στην Ελευσίνα - Επενδύσεις 1,35 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών: Πυλώνας ανάπτυξης και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κέρδη 8,41% τον Μάιο, εβδομαδιαία άνοδος 4,45%

FleetNews

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

CSRΝews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

CSRΝews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

CSRΝews.gr

Mirum: Ενισχύει οικονομικά το έργο του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κlarna: Η συνεργασία έκπληξη με τo AirBnB και η αύξηση συνεργατών και καταναλωτών το 2023
Κlarna: Η συνεργασία έκπληξη με τo AirBnB και η αύξηση συνεργατών και καταναλωτών το 2023 01/06/2023 - 18:36
Austriacard: Στις 30/6 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου και διάθεση κερδών 01/06/2023 - 20:03
Austriacard: Στις 30/6 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου και διάθεση κερδών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    30/05/2026 - 09:00 MEDIA
  • Η Live Nation επενδύει στην High Priority Promotions στην Ελλάδα
    30/05/2026 - 00:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τάκης Θεοχαράκης: Η Nissan τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην αυτοκίνηση
    29/05/2026 - 21:09 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο της Παρασκευής
    29/05/2026 - 20:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Motor Oil: Bonus έως 15,4 εκατ. ευρώ σε προσωπικό και διοίκηση και μέρισμα 1,40 ευρώ
    29/05/2026 - 20:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΚΤΕΡ: Kαταβολή καθαρού μερίσματος €0,076/μετοχή από 12 Ιουνίου
    29/05/2026 - 19:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AVE: Συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Yalco με ποσό έως 5 εκατ. ευρώ
    29/05/2026 - 19:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Intracom Holdings: Διανομή μερίσματος 0,18 ευρώ ανά μετοχή - Στην ισχυρή κερδοφορία εστιάζει η Διοίκηση
    29/05/2026 - 19:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ: Στο 33,4% το πσοσοτό του Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    29/05/2026 - 19:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Κέρδη 8,41% τον Μάιο, εβδομαδιαία άνοδος 4,45%
    29/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Μάρτιο φέτος
    29/05/2026 - 12:47 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο
    29/05/2026 - 16:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Intrafashion Group: Στην Oυγγαρία μπαίνει η Pink Woman του Δημήτρη Ματεμτζή με πλάνο για 35 καταστήματα
    29/05/2026 - 12:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ: Στο 33,4% το πσοσοτό του Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    29/05/2026 - 19:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Ρεκόρ πωλήσεων πριν το deal με τη Μασούτης – Το νέο σχήμα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ τζίρο
    29/05/2026 - 17:51 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τελευταίος τελικός για Αμύντα-Χολαργό (live stream)

30/05/2026 - 06:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 2: ΜΕΝΤ-Παναχαϊκή και Σύλλας-Άγιοι Ανάργυροι σήμερα στους ημιτελικούς του Final-4 (live streams)

30/05/2026 - 05:49
FleetNews
fleetnews.gr

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

29/05/2026 - 15:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

29/05/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

29/05/2026 - 11:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

McCann Athens: Νέα launch επικοινωνία για τον Λουμίδη Παπαγάλο Έκαστο

29/05/2026 - 10:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo