Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εκτός ο Μπέζας από ΕΤΑΔ - Νέος πρόεδρος ο πρώην CFO της ΔΕΗ Γρηγόρης Αναστασιάδης
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
09/03/2022 · 12:42

Εκτός ο Μπέζας από ΕΤΑΔ - Νέος πρόεδρος ο πρώην CFO της ΔΕΗ Γρηγόρης Αναστασιάδης

Το Υπερταμείο («ΕΕΣΥΠ») ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ (Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων Δημοσίου).
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το διοικητικό συμβούλιο του Υπερταμείου, μοναδικού μετόχου της ΕΤΑΔ, ανακοίνωσε αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ. Οι αλλαγές σύμφωνα με την ανακοίνωση έγιναν μετά από αξιολόγηση των νέων μελών τα οποία διαθέτουν μακρά επαγγελματική εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα διαχείρισης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζει το άρθρο 197 παρ.4 ν.4389/2016. Για την επιλογή των νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ, ακολουθήθηκε ανοικτή διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων και επιλογής μελών, σε συνεργασία με δύο εξειδικευμένες εταιρείες διεθνούς κύρους, αξιολογώντας τους υποψήφιους στη βάση των κριτηρίων που είχαν προσδιορισθεί στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Έτσι ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ Aντώνης Μπέζας αντικαταστάθηκε από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, πρώην CFO της ΔΕΗ.

Αναλυτικά το διοικητικό συμβούλιο του Υπερταμείου αποφάσισε το διορισμό τεσσάρων νέων μελών και η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ μαζί με τα υφιστάμενα δύο Μέλη, έχει ως εξής:

  1. Γρηγόριος Αναστασιάδης, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ
  2. Στέφανος-Διονύσιος Βλαστός, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ
  3. Παναγιώτης Μπαλωμένος, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ
  4. Άννα Σαΐπη, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου, Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ
  5. Χαρά Βαρδακάρη, Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ
  6. Μιχάλης Κανδαράκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ

Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ είναι να επιταχύνει την υλοποίηση σημαντικών έργων με στόχο την ταχύτερη εξυγίανση, ωρίμανση και αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων καθώς και την αύξηση της κερδοφορίας και των εσόδων της. Ως αποτέλεσμα, θα συμβάλλει στον πολλαπλασιασμό της αξίας της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου με την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Λειτουργώντας ως φορέας αλλαγής, το Υπερταμείο εφαρμόζει στις θυγατρικές του πρότυπα που συμβάλλουν στην αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό του τρόπου διακυβέρνησης των εταιριών, είτε είναι εισηγμένες είτε όχι. Σε αυτό το πλαίσιο, εναρμονίζει πλήρως τις πολιτικές του με τον νέο κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης του ΕΣΕΔ και διαμορφώνει ανάλογα το νέο ΔΣ της ΕΤΑΔ με το αντίστοιχο ποσοστό συμμετοχής γυναικών σε αυτό να διαμορφώνεται στο 33%.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπερταμείου καλωσορίζει τον νέο Πρόεδρο και τα νέα μέλη και εύχεται καλή επιτυχία στο πλαίσιο των υποχρεώσεών τους και στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Παράλληλα, ευχαριστεί τον κ. Μπέζα για τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά τη θητεία του στην ΕΤΑΔ ως Πρόεδρος και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπερταμείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ, των οποίων η θητεία ολοκληρώθηκε.

Παρακάτω παρατίθενται τα Βιογραφικά Σημειώματα των νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Γρηγόρης Αναστασιάδης, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ

Διαθέτει περισσότερα από 45 χρόνια συνολικής εμπειρίας στην Ελεγκτική, Οργάνωση και Διοίκηση Eπιχειρήσεων. Μετά από πενταετή θητεία στα τμήματα ελέγχου και οργάνωσης επιχειρήσεων της Arthur Andersen, διετέλεσε CFO σε θυγατρικές διεθνών εταιρειών στην Ελλάδα όπως Ericsson, Friesland και Vodafone. Στο διάστημα 2000-2006 εκλήθη να συμβάλει στη μετοχοποίηση και αναδιοργάνωση της ΔΕΗ Α.Ε. ως Γενικός Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών της. Ηγήθηκε, ως CFO, της επιτυχημένης εισαγωγής των εταιρειών Panafon Α.Ε. (Vodafone) και ΔΕΗ Α.Ε. στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Λονδίνου. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Panafon Services A.E. και On Telecoms Α.Ε, μέλος διοικητικών συμβουλίων εταιριών, μεταξύ άλλων, Tellas Α.Ε., PPC Telecoms Α.Ε., Wind PPC Holding N.V., Λάρκο Γ.Μ.Μ.Α.Ε, Panafon Services A.E. και Unifon Α.Ε. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Παναγιώτης Μπαλωμένος, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος είναι Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, MSc in Real Estate από το University of Reading, UK και Διδακτορικό Δίπλωμα με υποτροφία από τη Ευρωπαϊκή Ένωση, στο αντικείμενο της οικονομικής της αγοράς ακινήτων και των επενδύσεων σε ακίνητα, από το Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, στο οποίο έχει διδάξει σε μεταπτυχιακό επίπεδο το αντικείμενο της αγοράς ακινήτων. Έχει επίσης συμμετάσχει σε επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης του Harvard University για την επιχειρηματικότητα.

Διαθέτει εκτενή και διαφοροποιημένη επαγγελματική εμπειρία στην αγορά ακίνητης περιουσίας. Υπήρξε συνιδρυτής και ομόρρυθμος εταίρος για δώδεκα έτη σε τεχνική εταιρεία ανάπτυξης ιδιωτικών έργων καθώς επίσης, μεταξύ άλλων, σύμβουλος διοίκησης στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Τράπεζας, επιστημονικός συνεργάτης του ΙΟΒΕ και του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών με αντικείμενο τις ιδιωτικοποιήσεις και τη δημόσια ακίνητη περιουσία, ενώ έχει διατελέσει μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στην Εταιρεία Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Ακίνητης Περιουσίας και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Άννα Σαΐπη, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Άννα Σαίπη είναι κάτοχος Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και των επαγγελματικών πιστοποιήσεων του ορκωτού λογιστή-φοροτέχνη από το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών και του certification in Risk Management Assurance (CRMA) από το International Institute of Internal Auditors. Πρόκειται για ένα έμπειρο στέλεχος της λειτουργίας του Εσωτερικού Ελέγχου με πορεία 32 χρόνων στο χώρο του Audit and Assurance ελληνικών και πολυεθνικών οργανισμών. Διαθέτει εμπειρία στους τομείς του εντοπισμού, αξιολόγησης και διαχείρισης Επιχειρησιακών Κινδύνων, της οργάνωσης του τρόπου παρακολούθησης των επιχειρηματικών στόχων, της εισήγησης και εφαρμογής δικλείδων ασφαλείας, ενώ έχει διαχειριστεί ποικίλα έργα Αναδιοργάνωσης και Βελτίωσης εταιρικών διαδικασιών διεθνούς βεληνεκούς. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, έχει αποκτήσει εμπειρία στην αλληλεπίδραση με Διεθνείς Επιτροπές Κεφαλαιαγοράς, Διοικητικά Συμβούλια, Ευρωπαϊκές Κεντρικές Τράπεζες και Διεθνή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, καθώς επίσης και με επιτροπές Εσωτερικού Ελέγχου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο ρόλο του Εσωτερικού Ελεγκτή το 1989 στον Όμιλο Λάτση. Το 2000 προήχθη σε Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου με ευθύνη για το σύνολο των εταιρειών του Ομίλου Κυριάκου Φιλίππου. Το 2004 εντάχθηκε στην πολυεθνική First Data ως Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου με αντικείμενο την περιοχή της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής (EMEA) και σταδιακά και σε άλλες χώρες. Από το 2018 έχει αναλάβει το ρόλο της Vice President International Regions της εταιρείας Fiserv (πρώην First Data) για τις περιοχές της Ευρώπης, Ασίας και Λατινικής Αμερικής.

Μιχάλης Κανδαράκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Μιχάλης Κανδαράκης διαθέτει περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κεφαλαιαγοράς ακινήτων, έχοντας εργαστεί στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ καλύπτοντας το σύνολο των σχετικών τομέων όπως είναι τα εμπορικά ακίνητα, η βιομηχανία, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ο τουρισμός, η υγειονομική περίθαλψη και το λιανικό εμπόριο. Είναι εταίρος στην Quilvest Capital Partners, η οποία διαχειρίζεται 6 δισ. AUM ενώ υπήρξε ιδρυτικός εταίρος της Soros Real Estate (μετέπειτα Grove International Partners), μιας επενδυτικής εταιρείας με υπό διαχείριση ακίνητα 5 δισ. δολαρίων στην Ασία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Παράλληλα, διετέλεσε επιχειρησιακός εταίρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Towerbrook Capital Partners στο Λονδίνο, και μέλος της ομάδας της Morgan Stanley που υλοποίησε το πρόγραμμα επενδύσεων σε ακίνητα της εταιρείας στην Ευρώπη. Είναι μέλος σε διοικητικά συμβούλια διαφόρων επενδυτικών εταιρειών και έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Επενδύσεων των funds που διαχειριζόταν. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης από το London School of Economics και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά.

  • ΕΤΑΔ
  • ·
  • ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ
  • ·
  • ΑΛΛΑΓΗ
  • ·
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  • ·
  • ΕΕΣΥΠ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ροστόκ-Άρης: Το κλέψιμο του Μόργκαν για το κάρφωμα του Ρόμπινσον-Ερλ (video)

All Content

Ανατροπή και 3/3 για τη Μύκονο, 86-84 τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Ο οδικός χάρτης έως το 2029 - Στόχος πωλήσεων έως 800 εκατ. ευρώ και EBIT έως 45 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

BriQ Properties: Αύξηση 17,8% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο – Στα 21 εκατ. ευρώ ο στόχος για τα μισθώματα

All Content - BusinessNews.gr

Circana: Ακρίβεια, ιδιωτική ετικέτα και online αγορές αναδιαμορφώνουν το λιανεμπόριο

All Content

FORECOMM_s: Αυξάνονται τα marketing budgets, υποχωρεί η αισιοδοξία των agencies

All Content

Interamerican: Νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Νοκ-άουτ για 20 μέρες ο Φουρνιέ, αμφίβολος για Φενέρμπαχτσε ο Μοντέρο!

All Content

Με Οικονομόπουλο το Ψυχικό 64-61 τα Μέγαρα, με Νώτη οι Μαχητές 78-61 τον Κρόνο (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Η IREON INVESTMENTS αποκτά τον αποκλειστικό έλεγχο της ENACT

All Content - BusinessNews.gr

Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες – Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια

All Content - BusinessNews.gr

Η Waterdrop στην ελληνική αγορά – Το πλάνο για το πρώτο κατάστημα και το δίκτυο πωλήσεων

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

GivingTuesday και Τράπεζα Τροφίμων: Μια συλλογική απάντηση στην επισιτιστική ανασφάλεια

CSRΝews.gr

Deloitte: Μόλις το 31% των ελληνικών επιχειρήσεων έχει ενσωματώσει πλήρως τη βιωσιμότητα στη στρατηγική του

CSRΝews.gr

ΕΟΤ: Προβολή του βιώσιμου ελληνικού τουρισμού σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις κατασκευαστικές εταιρείες
Έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις κατασκευαστικές εταιρείες 09/03/2022 - 11:57
Vodafone: Οι νικητές του 4ου διαγωνισμού Generation Next 09/03/2022 - 13:17
Vodafone: Οι νικητές του 4ου διαγωνισμού Generation Next

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Theon: Νέες παραγγελίες ύψους €45 εκατ. για συστήματα Νυχτερινής Όρασης
    20/10/2026 - 21:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Η ΝΔ συγκεντρώνει 31,5%, στο λεκανοπέδιο Αττικής - Η ΕΛ.Α.Σ στο 16,9%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ
    20/10/2026 - 21:12 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΕΛΠΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με το λιανεμπόριο του Αζερμπαϊτζάν
    20/10/2026 - 20:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με οριακές απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    20/10/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΓΣΕΒΕΕ: Μόλις το 3%-5% των μικρών επιχειρήσεων λαμβάνει τραπεζική χρηματοδότηση
    20/10/2026 - 20:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπαστεργίου: Δωρεάν πρόσβαση στον «Δαίδαλο» για έρευνα και καινοτομία
    20/10/2026 - 19:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΠΕΞ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Παράνομο και ανυπόστατο» – Ενημερώθηκαν σύμμαχοι και εταίροι
    20/10/2026 - 19:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • BriQ Properties: Αύξηση 17,8% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο – Στα 21 εκατ. ευρώ ο στόχος για τα μισθώματα
    20/10/2026 - 18:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Circana: Ακρίβεια, ιδιωτική ετικέτα και online αγορές αναδιαμορφώνουν το λιανεμπόριο
    20/10/2026 - 18:40 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Fourlis: Ο οδικός χάρτης έως το 2029 - Στόχος πωλήσεων έως 800 εκατ. ευρώ και EBIT έως 45 εκατ.
    20/10/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΚΕΦΙΜ: Στην 23η θέση η Ελλάδα στη φορολογική ανταγωνιστικότητα – Βαρίδι ο ΦΠΑ και οι φόροι στην ιδιοκτησία
    20/10/2026 - 07:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • To Halcyon Equity Partners επενδύει στη Ροδούλα – Νέο εργοστάσιο 32.000 τ.μ. στις Αχαρνές
    20/10/2026 - 09:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Waterdrop στην ελληνική αγορά – Το πλάνο για το πρώτο κατάστημα και το δίκτυο πωλήσεων
    20/10/2026 - 08:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ελληνική γη ως διεθνές brand και η συμβολή της AI - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου
    20/10/2026 - 09:00 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Επίδομα 400 ευρώ για συνταξιούχους: Πότε θα γίνει η πληρωμή, ποιοι οι δικαιούχοι
    20/10/2026 - 08:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

9FORTY APEX by New Era: Όταν το performance συναντά το σύγχρονο streetwear (pics)

20/10/2026 - 19:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζιάγκος: «Δεν κάνω πολιτική στις δηλώσεις μου – Αυτό που παρουσιάσαμε ήταν μια μπασκετική ασχήμια»

20/10/2026 - 19:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η SEPHORA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2026

20/10/2026 - 16:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το πρώτο «Let’s Meet» party της σεζόν έρχεται με Halloween vibes από τον easy 97.2

20/10/2026 - 13:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GivingTuesday και Τράπεζα Τροφίμων: Μια συλλογική απάντηση στην επισιτιστική ανασφάλεια

20/10/2026 - 13:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Deloitte: Μόλις το 31% των ελληνικών επιχειρήσεων έχει ενσωματώσει πλήρως τη βιωσιμότητα στη στρατηγική του

20/10/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τη νέα συλλογή καπέλων NEW ERA

20/10/2026 - 12:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo