Τρίτη, 7 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο διευθύνων σύμβουλος της Prodea Investments Αριστοτέλης Καρυτινός. Ο διευθύνων σύμβουλος της Prodea Investments Αριστοτέλης Καρυτινός.
NEWSROOM NEWSROOM
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
13/07/2021 · 11:22

Prodea Investments: Μεταξύ 2,2% και 2,6% το εύρος της απόδοσης του υπό έκδοση ομολογιακού δανείου

Η εταιρεία πραγματοποιεί δημόσια προσφορά από τις 14 έως τις 16 Ιουλίου 2021 για την άντληση ποσού έως 300 εκατ. ευρώ
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το εύρος απόδοσης που προσφέρει το υπό έκδοση ομόλογο της εταιρείας Prodea καθορίστηκε από τους συντονιστές κύριους αναδόχους μεταξύ 2,20% και 2,60%.

Η εταιρεία προχωρεί στη έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού ποσού έως €300.000.000, διάρκειας επτά (7) ετών, διαιρούμενου σε έως 300.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία €1.000 εκάστη.
Οι ομολογίες θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω Δημόσιας Προσφοράς στο σύνολο του επενδυτικού κοινού εντός της Ελληνικής Επικράτειας, ήτοι σε ειδικούς και ιδιώτες επενδυτές εντός περιόδου τριών (3) εργασίμων ημερών κατά την οποία θα διεξαχθεί η κάλυψη του Ομολογιακού Δανείου (εφεξής η «Δημόσια Προσφορά»), με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το «Η.ΒΙ.Π.» ή «Ηλεκτρονικό Βιβλίο Προσφορών»), θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών,

Η τιμή διάθεσης ανά Ομολογία έχει οριστεί στο άρτιο, ήτοι σε €1.000 ανά Ομολογία.

Εάν το ομολογιακό δάνειο δεν καλυφθεί σε ποσό τουλάχιστον €250.000.000, η έκδοση του Ομολογιακού Δανείου θα ματαιωθεί και το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία συμμετοχής που έχει δεσμευθεί για έκαστο Ιδιώτη Επενδυτή θα αποδεσμευθεί το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών ατόκως.

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Ο προσδιορισμός της απόδοσης και του επιτοκίου των Ομολογιών (εφεξής το «Επιτόκιο), θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών (“Book Building”), το οποίο θα τηρηθεί από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους και θα διενεργηθεί μέσω της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π. Στο βιβλίο προσφορών συμμετέχουν αποκλειστικά Ειδικοί Επενδυτές.
Περαιτέρω, το Επιτόκιο και η τελική απόδοση θα προσδιοριστεί από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, με τη διαδικασία του Η.ΒΙ.Π., σύμφωνα με τα ειδικότερα σχετικά οριζόμενα στο από 09.07.2021 εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο (το «Ενημερωτικό Δελτίο»), θα εγκριθούν από τα εξουσιοδοτημένα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εκδότριας πρόσωπα και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και στο διαδικτυακό τόπο του Χρηματιστηρίου Αθηνών το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την περίοδο της Δημόσιας Προσφοράς.
Το εύρος απόδοσης, το οποίο καθορίστηκε από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους και εντός του οποίου οι Ειδικοί Επενδυτές θα υποβάλλουν τις Aιτήσεις Kάλυψης, είναι το ακόλουθο:
Κατώτατη Απόδοση: 2,20%
Ανώτατη Απόδοση: 2,60%

Η τελική απόδοση και το Επιτόκιο θα γνωστοποιηθούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα δημοσιευθούν, στον διαδικτυακό τόπο της Εκδότριας και του Χ.Α. το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς.
Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα καθορισθούν η τελική απόδοση και το Επιτόκιο περιλαμβάνουν τις συνθήκες της αγοράς ομολόγων, το ύψος της ζήτησης ανά απόδοση από Ειδικούς Επενδυτές, το πλήθος και το είδος Ειδικών Επενδυτών, το ύψος της ζήτησης από τους Ιδιώτες Επενδυτές (στο βαθμό που η τελική κατανομή προς αυτούς ξεπεράσει το ελάχιστο ποσοστό κατανομής του 30%) και το κόστος εξυπηρέτησης της ομολογιακής έκδοσης που προτίθεται να αναλάβει η Εκδότρια.
Ενδεικτικά, εάν η ζήτηση από Ειδικούς Επενδυτές καλύψει την Έκδοση μέχρι και το ανώτατο όριο του εύρους της απόδοσης αλλά ταυτόχρονα καλύπτεται σημαντικό τμήμα της Έκδοσης σε χαμηλότερο επίπεδο απόδοσης, δύναται να επιλεγεί η χαμηλότερη απόδοση, ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρότερο ύψος αντληθέντων κεφαλαίων και υπό την επιφύλαξη της κάλυψης της προϋπόθεσης έκδοσης των Ομολογιών.
Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της τελικής απόδοσης, θα αποφασιστεί και η οριστική κατανομή των Ομολογιών. Σε κάθε περίπτωση, το Επιτόκιο θα καθορισθεί εντός του ανακοινωθέντος δεσμευτικού εύρους της απόδοσης.
Το Επιτόκιο και η Τιμή Διάθεσης θα είναι κοινά για όλους τους επενδυτές, Ειδικούς και Ιδιώτες, που θα συμμετάσχουν στη διάθεση Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά.
Εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήξη της Δημόσιας Προσφοράς, θα εκδοθεί από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους αναλυτική ανακοίνωση για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς, περιλαμβανομένου του Επιτοκίου, η οποία θα δημοσιευθεί στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χ.Α.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την τελική απόδοση και το επιτόκιο παρέχονται στην ενότητα 4.3.3 «Καθορισμός Τελικής Απόδοσης και Επιτοκίου των Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά μέσω Βιβλίου Προσφορών» του Ενημερωτικού Δελτίου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ
Η διάθεση των προσφερόμενων προς κάλυψη Ομολογιών, ήτοι Ομολογιών συνολικής ονομαστικής αξίας έως €300.000.000 θα πραγματοποιηθεί με Δημόσια Προσφορά αυτών στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π.
Μονάδα διαπραγμάτευσης στο Χ.Α. θα αποτελεί ο τίτλος της μίας (1) Ομολογίας. Κάθε επενδυτής μπορεί να εγγράφεται και υποβάλλει Αίτηση Κάλυψης για την αγορά Ομολογιών, μέσω της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π. για μία (1) τουλάχιστον προσφερόμενη Ομολογία ή για ακέραιο αριθμό Ομολογιών. Ανώτατο όριο εγγραφής για κάθε επενδυτή είναι το σύνολο της Δημόσιας Προσφοράς, δηλαδή έως τριακόσιες χιλ. (300.000) Ομολογίες. Ελάχιστο όριο συμμετοχής είναι η μία (1) Ομολογία, ονομαστικής αξίας €1.000.
Η Δημόσια Προσφορά και εγγραφή των ενδιαφερόμενων επενδυτών θα διαρκέσει τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
Συντονιστές της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π., κατά τα οριζόμενα στην Απόφαση Η.ΒΙ.Π., έχουν ορισθεί οι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι. Ειδικότερα, η Δημόσια Προσφορά θα ξεκινήσει την 14 Ιουλίου 2021 και ώρα Ελλάδος 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την 16 Ιουλίου 2021 και ώρα Ελλάδος 4:00 μ.μ.
Το Η.ΒΙ.Π. θα παραμένει ανοιχτό, κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., εκτός της 16 Ιουλίου 2021 κατά την οποία θα λήξει στις 4:00 μ.μ.
Για να συμμετάσχει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής στη Δημόσια Προσφορά των Ομολογιών, πρέπει να υποβάλει, κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς, Αίτηση Κάλυψης για τις Ομολογίες, σε συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις του Ενημερωτικού Δελτίου και του Προγράμματος ΚΟΔ.
Τροποποίηση ή ακύρωση Αίτησης Κάλυψης για την προσφορά αγοράς είναι δυνατή κατά τη διάρκεια της περιόδου της Δημόσιας Προσφοράς, ακολουθώντας διαδικασία ανάλογη της αρχικής υποβολής.
Αν η Αίτηση Κάλυψης δεν είναι προσηκόντως συμπληρωμένη τηρουμένων των όρων συμμετοχής και εγγραφής στη Δημόσια Προσφορά σύμφωνα με το Ενημερωτικό Δελτίο, το Πρόγραμμα ΚΟΔ και την Απόφαση Η.ΒΙ.Π., η Αίτηση Κάλυψης δεν θα γίνεται αποδεκτή.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία διάθεσης ομολογιών παρέχονται στην ενότητα 4.3.5 «Διαδικασία Διάθεσης, Εγγραφής και Κατανομής των Προσφερόμενων Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά» του Ενημερωτικού Δελτίου.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις Αιτήσεις Κάλυψης προσερχόμενοι απευθείας στα καταστήματα των Συντονιστών Κυρίων Αναδόχων, ήτοι της «Τράπεζας Πειραιώς», της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», «της «ALPHA BANK A.E.» και της «EUROBANK» και των Κυρίων Αναδόχων «Optima bank» και «EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.», καθώς και μέσω των Μελών Η.ΒΙ.Π. και των Συμμετεχόντων στο Σ.Α.Τ. που συνεργάζονται με τα Μέλη Η.ΒΙ.Π. για την υποβολή των Αιτήσεων Κάλυψης μέσω της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π.
Για τη συμμετοχή τους στη Δημόσια Προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές που θα προσέρχονται απευθείας στα καταστήματα των Αναδόχων θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, τον αριθμό φορολογικού μητρώου τους και την εκτύπωση των στοιχείων του Σ.Α.Τ.
Σε περίπτωση υποβληθείσας Αίτησης Κάλυψης για Ιδιώτη Επενδυτή μέσω Λογαριασμού Αξιογράφων Πελάτη, συμπεριλαμβανομένης και της Κοινής Επενδυτικής Μερίδας, η εν λόγω αίτηση θα γίνεται δεκτή, μόνο εφόσον ο εν λόγω Ιδιώτης Επενδυτής είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος των Λογαριασμών Αξιογράφων βάσει των οποίων εγγράφεται.
Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές θα εγγράφονται στην κατώτατη απόδοση του ως άνω εύρους. Ως αξία της συμμετοχής για τους Ιδιώτες Επενδυτές ορίζεται το γινόμενο του αριθμού των αιτούμενων Ομολογιών επί την ονομαστική αξία €1.000 εκάστης Ομολογίας.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή Ιδιωτών Επενδυτών παρέχονται στην ενότητα 4.3.5 «Διαδικασία Διάθεσης, Εγγραφής και Κατανομής των Προσφερόμενων Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά» του Ενημερωτικού Δελτίου.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΟ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ) ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι Ειδικοί Επενδυτές, υποβάλλουν τις Αιτήσεις Κάλυψης απευθείας στους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους και τους Κυρίους Αναδόχους υποβάλλοντας τη σχετική Αίτηση Κάλυψης.
Η διαδικασία υποβολής των προσφορών των Ειδικών Επενδυτών θα διαρκέσει από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα της Δημόσιας Προσφοράς.
Η απόδοση που θα συμπεριλαμβάνεται στην Αίτηση Κάλυψης, εντός του εύρους που θα ανακοινωθεί, θα είναι με βήμα 5 μονάδων βάσης, ήτοι του 0,050%.
Οι προσφορές που θα υποβάλλουν οι Ειδικοί Επενδυτές θα συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στο Ηλεκτρονικό Βιβλίο Προσφορών, που θα διαχειρίζονται οι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι, για το σκοπό του προσδιορισμού της ζητούμενης ποσότητας σε εναλλακτικές αποδόσεις, καθώς και του συνολικού αριθμού ζητούμενων Ομολογιών.
Το Ηλεκτρονικό Βιβλίο Προσφορών θα κλείσει την τελευταία ημέρα της περιόδου Δημόσιας Προσφοράς (ώρα Ελλάδος 4:00 μ.μ.), οπότε όλες οι προσφορές όπως ισχύουν εκείνη τη στιγμή θεωρούνται οριστικές.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή των Ειδικών Επενδυτών παρέχονται στην ενότητα 4.3.5 «Διαδικασία Διάθεσης, Εγγραφής και Κατανομής των Προσφερομένων Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά» του Ενημερωτικού Δελτίου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ
Μετά τον προσδιορισμό της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου, οι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι θα καθορίσουν το ύψος της Έκδοσης και στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η κατανομή των Ομολογιών στους επενδυτές, ως εξής:
• Ποσοστό τουλάχιστον 30% των Ομολογιών της Δημόσιας Προσφοράς (ήτοι τουλάχιστον 90.000 Ομολογίες σε ενδεχόμενη πλήρη κάλυψη του ΚΟΔ, ήτοι έκδοση 300.000 Ομολογιών) θα διατεθεί για την ικανοποίηση των εγγραφών των Ιδιωτών Επενδυτών, και
• Ποσοστό έως και 70% των Ομολογιών της Δημόσιας Προσφοράς (ήτοι έως και 210.000 Ομολογίες σε ενδεχόμενη πλήρη κάλυψη του ΚΟΔ, ήτοι έκδοση 300.000 Ομολογιών) θα κατανεμηθεί μεταξύ των Ειδικών Επενδυτών και των Ιδιωτών Επενδυτών.
Εφόσον έχουν ικανοποιηθεί οι εγγραφές των Ιδιωτών Επενδυτών για το 30% των Ομολογιών της Δημόσιας Προσφοράς, για τον τελικό προσδιορισμό του ποσοστού κατανομής ανά κατηγορία επενδυτών θα ληφθούν υπόψη:
α) η ζήτηση από τους Ειδικούς Επενδυτές, β) η ζήτηση στο υπολειπόμενο του 30% τμήμα των Ιδιωτών Επενδυτών, γ) το πλήθος των Αιτήσεων Κάλυψης που αφορούν σε Ιδιώτες Επενδυτές, καθώς και δ) η ανάγκη δημιουργίας συνθηκών για την ομαλή διαπραγμάτευση των Ομολογιών στη δευτερογενή αγορά.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κατανομής παρέχονται στην ενότητα 4.3.6 «Διαδικασία Κατανομής της Δημόσιας Προσφοράς» του Ενημερωτικού Δελτίου.
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
Περαιτέρω πληροφορίες για την Εκδότρια, τις Ομολογίες και τον τρόπο διάθεσης αυτών, περιλαμβάνονται στο Ενημερωτικό Δελτίο, μόνο όσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού, βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129, των κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμών (ΕΕ) 2019/979 και 2019/980, και του Ν. 4706/2020 ως ισχύουν.
Το Ενημερωτικό Δελτίο, όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 09.07.2021, θα είναι διαθέσιμο στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ. 2 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129, σε ηλεκτρονική μορφή στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
• της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. - Χρηματιστήριο Αθηνών»: athexgroup.gr/el/web/guest/companies-new-listings,
• της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: www.hcmc.gr/el_GR/web/portal/elib/deltia,
• της Εταιρείας: https://prodea.gr/omologiaka-daneia/,
• της «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»: https://www.piraeusholdings.gr/prodea,
• της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.»: https://www.nbg.gr/el/retail/investment-products/enimerotika-deltia/deltia-epihirisewn,
• της «ALPHA BANK ΑΕ»: https://www.alpha.gr/el/idiotes/ependuseis/xrimatistiriakes-upiresies/enimerotika-deltia,
• της «EUROBANK»: https://www.eurobank.gr/el/omilos/enimerosi-ependuton/enimerotika-deltia/enimerotika-deltia-sumboulos-anadoxos-trapeza-eurobank-ergasias-ae,
• της «Optima Bank»: https://www.optimabank.gr/business/investment-banking/enimerotika-pliroforiaka-deltia, και
• Της «EUROXX»: https://www.euroxx.gr/gr/content/article/prodea

Επίσης, κατά τη διάρκεια της περιόδου της Δημόσιας Προσφοράς, το Ενημερωτικό Δελτίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο επενδυτικό κοινό και σε έντυπη μορφή, εφόσον ζητηθεί, στα γραφεία της Εταιρείας, στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης, αριθμός 9, Αθήνα, 10560, στο δίκτυο καταστημάτων των Συντονιστών Κύριων Αναδόχων «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» (Αμερικής 4, Αθήνα 10564, τηλ. 2103288000), «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» (Αιόλου 86, Αθήνα 10232, τηλ. 2103337000), «ALPHA BANK A.E.» (Σταδίου 40, Αθήνα, Τ.Κ. 102 52, τηλ. 210 3260000) και «EUROBANK» (Όθωνος 8, Αθήνα, Τ.Κ.105 57, τηλ. 210 3720064), καθώς και των Κυρίων Αναδόχων «OPTIMA BANK» (Αιγιαλείας 32, Μαρούσι, 151 25, τηλ. 210 8173000) και «EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.», (Παλαιολόγου 7, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32, τηλ. 210 6879400).
Οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Εταιρείας, στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης, αριθμός 9, Τ.Κ. 10560 Αθήνα, τηλ.: 213 3334000.

Αθήνα, 13 Ιουλίου 2021
Prodea Investments

  • PRODEA
  • ·
  • ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ
  • ·
  • ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
  • ·
  • PRODEA INVESTMENTS
  • ·
  • ΟΜΟΛΟΓΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η Μύκονος στους ομίλους του FIBA Europe Cup

All Content

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μπόνγκα που θέλει να κατακτήσει τη EuroLeague (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Η EBRD στηρίζει την επέκταση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα μέσω της Lion Rental

All Content - BusinessNews.gr

Θετική εκκίνηση για τον Κάθετο Διάδρομο: Ισχυρό ενδιαφέρον μεγάλων «παικτών» της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Ασφαλιστική: Eπενδύει σε δίκτυα πωλήσεων και bancassurance για τη νέα αναπτυξιακή φάση

All Content

Digital News Report 2026: Τα ελληνικά ΜΜΕ µέσα από τους αριθµούς

All Content

Meteorites και Καθημερινή παρουσιάζουν το K-Sports

FleetNews

Το Ford Ranger PHEV ως… γεννήτρια

FleetNews

ΔΕΗ blue – Visa: Eπιβράβευση έως 18€ τον μήνα για τη φόρτιση EV

FleetNews

BMW Group: Ολοκλήρωση επένδυσης 1,7 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ

All Content

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης - «Γύρισα στο σπίτι μου» (pics)

All Content

Η ανάρτηση του Μοντέρο που «δείχνει» Ολυμπιακό (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Trust: Αίτημα squeeze-out υπέβαλε η Alpha Bank για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών

All Content - BusinessNews.gr

Το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των μνημονιακών δανείων - Θα πληρώνουμε μέχρι το 2070

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Στο «μικροσκόπιο» οι influencers – Πώς οι αναρτήσεις στα social media γίνονται φορολογικά τεκμήρια

FleetNews

Ηλεκτρική και πιστή στο DNA της Honda, η WN7 έρχεται στην Ευρώπη

FleetNews

Το όραμα της FIAT για την μικροκινητικότητα

CSRΝews.gr

Moving the City, Responsibly: Η νέα πρωτοβουλία της Wolt για ασφαλέστερη μετακίνηση στην πόλη

CSRΝews.gr

ΔΕΗ Energy Out Loud: Μουσική, πολιτισμός και αθλητισμός σε μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα

CSRΝews.gr

Volton και «Σύμπλευση» ενισχύουν τις υποδομές της Σικίνου με σύγχρονο φωτισμό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

McDonald's: 1,6 εκατ. ευρώ η επένδυση για το νέο εστιατόριο στη Μεταμόρφωση
McDonald's: 1,6 εκατ. ευρώ η επένδυση για το νέο εστιατόριο στη Μεταμόρφωση 13/07/2021 - 08:46
Viva Wallet: Αναλαμβάνει την υλοποίηση του Freedom Pass 13/07/2021 - 13:22
Viva Wallet: Αναλαμβάνει την υλοποίηση του Freedom Pass

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Lamda Development: Αύξηση 35% στις πωλήσεις το α΄ τρίμηνο του 2026 - Στα 17,5 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν οι ζημίες
    07/07/2026 - 20:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιδρυτικό Μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας για την Άμυνα και Ασφάλεια (DSRB) η Ελλάδα
    07/07/2026 - 19:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βρετανία: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Νάιτζελ Φάρατζ
    07/07/2026 - 19:27 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τρίτη επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στην περιοχή των Στενών του Ορμούζ τις τελευταίες 24 ώρες
    07/07/2026 - 18:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το ΕΚΑΒ Αθήνας επισκέπτεται την Τετάρτη ο Ν. Ανδρουλάκης - Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ σε δομές υγείας της Αττικής
    07/07/2026 - 18:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η EBRD στηρίζει την επέκταση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα μέσω της Lion Rental
    07/07/2026 - 18:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,72%, στα 369,76 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    07/07/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
    07/07/2026 - 17:45 ΥΓΕΙΑ
  • ΛΣΑ: Η φορολογική δικαιοσύνη και η απλοποίηση των διαδικασιών είναι ανάγκη της αγοράς και της κοινωνίας
    07/07/2026 - 17:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Renault E-Tech Days στο Βόλο
    07/07/2026 - 17:21 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Θετική εκκίνηση για τον Κάθετο Διάδρομο: Ισχυρό ενδιαφέρον μεγάλων «παικτών» της αγοράς
    07/07/2026 - 08:34 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Εθνική Ασφαλιστική: Eπενδύει σε δίκτυα πωλήσεων και bancassurance για τη νέα αναπτυξιακή φάση
    07/07/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σύνοδος κορυφής ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της συλλογικής άμυνας
    06/07/2026 - 21:23 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Βραζιλία φοβάται πως οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφός της
    07/07/2026 - 09:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Στο «μικροσκόπιο» οι influencers – Πώς οι αναρτήσεις στα social media γίνονται φορολογικά τεκμήρια
    07/07/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανανέωσε και με τον Χόρτον-Τάκερ η Φενέρμπαχτσε

07/07/2026 - 17:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Μύκονος στους ομίλους του FIBA Europe Cup

07/07/2026 - 16:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MatchStage.gr: Το πρώτο ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα για μουσικούς και διοργανωτές

07/07/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«America’s Got Talent»: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 18 Ιουλίου

07/07/2026 - 13:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Moving the City, Responsibly: Η νέα πρωτοβουλία της Wolt για ασφαλέστερη μετακίνηση στην πόλη

07/07/2026 - 13:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ Energy Out Loud: Μουσική, πολιτισμός και αθλητισμός σε μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα

07/07/2026 - 13:00
FleetNews
fleetnews.gr

Το Ford Ranger PHEV ως… γεννήτρια

07/07/2026 - 09:12
FleetNews
fleetnews.gr

ΔΕΗ blue – Visa: Eπιβράβευση έως 18€ τον μήνα για τη φόρτιση EV

07/07/2026 - 05:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kathy Heyndels Fashion Show”

04/07/2026 - 16:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo