Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Προϊόν της Χρονιάς 2021: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
26/02/2021 · 11:49

Προϊόν της Χρονιάς 2021: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Προϊόντα και υπηρεσίες από 39 κατηγορίες διακρίθηκαν φέτος για την καινοτομία τους, στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνει η Direction Βusiness Network.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τα πιο καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εγχώριας αγοράς αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», τον οποίο αντιπροσωπεύει από το 2018 στην Ελλάδα και την Κύπρο η Direction Βusiness Network.

Στην τρίτη διοργάνωση της νέας εποχής του θεσμού στην Ελλάδα, προϊόντα από 39 διαφορετικές κατηγορίες κατόρθωσαν να διακριθούν και θα μπορούν να φέρουν το λογότυπο «Προϊόν της Χρονιάς 2021». Λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, η ανακοίνωση των νικητών έγινε διαδικτυακά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του θεσμού και συγκεκριμένα στη σελίδα του Facebook και του LinkedIn (Προϊόν της Χρονιάς), με σχετικά video να έχουν αναρτηθεί για κάθε προϊόν ή υπηρεσία που διακρίθηκε.

Αναλυτικά, «Προϊόν της Χρονιάς» αναδείχθηκαν τα εξής: Ζαγόρι Sparkling με φυσικό άρωμα της Χήτος ΑΒΕΕ (Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό με Άρωμα), Natura της Παπουτσάνης (Αντισηπτικό Τζελ), Overlay Home Protection της Bolton Hellas (Απολυμαντικά Allin1), Klinex Υγρό Απολυμαντικό Ρούχων της Ελαΐς Unilever Hellas (Απολυμαντικά Ρούχων), Skip Ultimate της Ελαΐς Unilever Hellas (Απορρυπαντικά Πλυντηρίου Ρούχων), Borotalco της Bolton Hellas (Αποσμητικά Σώματος), Triflex HX1 της Miele Hellas (Ασύρματη Ηλεκτρική Σκούπα Χειρός), Aromatics της Παπουτσάνης (αφρόλουτρο), Advance Bio της Δέλτα Τρόφιμα (Βρεφικά Βιολογικά Γιαούρτια), «Του Τόπου μας» της Δέλτα Τρόφιμα (Γάλα Υψηλής Παστερίωσης), Vitaline Go Protein της Δέλτα Τρόφιμα (Γιαούρτια με Πρωτεΐνη), IQOS 3 Duo της Παπαστράτος (Εναλλακτικά Προϊόντα Καπνίσματος), Tefal Optigrill+ της Groupe Seb Hellas (Ηλεκτρική Ψηστιέρα), Vuse ePen 3 της British American Tobacco (Ηλεκτρονικό Τσιγάρο), Ζυμαρικά με Λαχανικά της Μπάρμπα Στάθης (Κατεψυγμένα Φαγητά), Χορευτή Πίτα Χρυσή Ζύμη της Μπάρμπα Στάθης (Κατεψυγμένες Πίτες), Gunrid Κουρτίνα - Φίλτρο Αέρα της IKEA HouseMarket (Κουρτίνες), The Wine Barrel της Win Gre (Κρασί σε Εναλλακτική Συσκευασία), Tefal Unlimited της Groupe Seb Hellas (Μαγειρικά Σκεύη), Syoss Oleo Intense της Henkel Hellas (Μόνιμη Βαφή Μαλλιών Χωρίς Αμμωνία), Βεργίνα Alcohol Free της Ζυθοποιίας Μακεδονίας - Θράκης (Μπίρα Χωρίς Αλκοόλ), Babycare Calming της Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής (Μωρομάντηλα), Pampers Pants της Procter & Gamble (Παιδικές Πάνες-Βρακάκια), realme 7 Pro της realme (Smartphones), Milko Protein της Δέλτα Τρόφιμα (Σοκολατούχο Πρωτεϊνούχο Ρόφημα), Complet της Δέλτα Τρόφιμα (Στραγγιστά Γιαούρτια), Φρέσκες Σαλάτες - Φρεσκοκομμένα της Μπάρμπα Στάθης (Συσκευασμένες Φρέσκες Σαλάτες), Vileda 1-2 Spray Max της FHP Hellas (Σύστημα Καθαρισμού Πατώματος), Rio Mare Τόνος Super Naturale της Bolton Hellas (Τόνος Σε Κονσέρβα), Digital Customer Onboarding της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Τραπεζικές Υπηρεσίες Εγγραφής Νέων Πελατών), i-bank Pass της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Τραπεζικές Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών), Business Banking Τουρισμός της Eurobank (Τραπεζικές Υπηρεσίες Τουρισμού), Life Τσάι της Δέλτα Τρόφιμα (Τσάι), Personal Banking της Eurobank (Υπηρεσίες Personal Banking), Life της Δέλτα Τρόφιμα (Φυσικοί Χυμοί), Φυτικά Επιδόρπια της Δέλτα Τρόφιμα (Φυτικά Επιδόρπια), Regina Planet *Save the Aegean της Ατομική Φροντίδα (Χαρτί Υγείας), Χειρουργικές Μάσκες Μέγα της Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής (Χειρουργικές Μάσκες), Amita Free της Coca-Cola 3E Hellas (Χυμοί Με Στέβια).

Δείτε αναλυτικά τους φετινούς νικητές εδώ.

Όπως κάθε χρονιά, τα προϊόντα που επέλεξαν να λάβουν μέρος στην τρίτη διοργάνωση της νέας εποχής του θεσμού, αξιολογήθηκαν από μία Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών, την οποία απάρτιζαν επαγγελματίες του κλάδου του εμπορίου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και εμπειρογνώμονες/ειδικοί, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ικανοποιούνται τα κριτήρια της καινοτομίας. Σε συνέχεια αυτής της αξιολόγησης, η Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών κατήρτισε τον Κατάλογο Επιλαχόντων Προϊόντων (shortlist), ο οποίος περιείχε τις επικρατέστερες συμμετοχές. Τα επικρατέστερα αυτά προϊόντα στις αντίστοιχες κατηγορίες παρουσιάστηκαν στον εξειδικευμένο οργανισμό έρευνας αγοράς IRI Ελλάς και εντάχθηκαν στην πολύ μεγάλη ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 ατόμων στην Ελλάδα.

Ο Ευάγγελος Παπαλιός, εκδότης-διευθυντής της Direction Business Network, ανέφερε τα εξής για τη φετινή διοργάνωση: «Είναι εξαιρετικά ευχάριστο να βλέπουμε πως παρά τις δυσκολίες και τις σημαντικές προκλήσεις που έχουν προκύψει για όλους μας τους τελευταίους δώδεκα μήνες, υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους. Είναι εξαιρετικά αισιόδοξο να βλέπουμε πως υπάρχουν ακόμη επιχειρήσεις που επενδύουν στην καινοτομία και επιλέγουν να κοιτάζουν πιο μπροστά. Επιχειρήσεις που ετοιμάζουν το έδαφος για την εποχή μετά την κρίση της πανδημίας, που όλοι ευχόμαστε πως σύντομα θα ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Επίσης, αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας στην Direction Business Network το γεγονός πως μέσα σε αυτό το σκληρό και δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, η αγορά αγκάλιασε ξανά το “Προϊόν της Χρονιάς”. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια που έχουμε αναλάβει το ρόλο του διοργανωτή στην Ελλάδα, θεωρώ πως έχουμε κατορθώσει να φέρουμε το θεσμό στη θέση που θα έπρεπε να βρίσκεται και στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που υλοποιούμε με επαγγελματισμό, σοβαρότητα και μεράκι και η επιτυχία του αποτυπώνεται αφενός στην άνοδο των πωλήσεων που κατέγραψαν τα προϊόντα που διακρίθηκαν τις προηγούμενες χρονιές, αφετέρου στη συνεχώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη που μας δείχνει η αγορά. Τέλος, πολύ σημαντική για εμάς είναι και η αναγνώριση της οποίας έχει τύχει η ελληνική διοργάνωση από το παγκόσμιο δίκτυο του θεσμού. Ο οργανισμός Voted Product of the Year Worldwide έχει σταθεί στο πλευρό μας σε κάθε βήμα και η συμβολή του είναι πολύτιμη για εμάς».

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σπανούλης: «Η άμυνά μας ήταν φανταστική»

All Content

Τα highlights από τη νίκη του Άρη επί της Ντερτόνα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Vivartia: Αλλάζει χέρια η Evergood – Οριστική συμφωνία με τη Recipe Unlimited Corporation

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Επιπλέον 770 εκατ. ευρώ στην αγορά στο 9μηνο- Άνοδος 20,6% για το online

All Content - BusinessNews.gr

Sport Vision: Τζίρος 22,2 εκατ. και ζημίες 6,6 εκατ. πριν από το deal με την Cosmos Sport

All Content

Golden Drum 2026: Bronze Drums για McCann Athens και Τhe Newtons Laboratory

All Content

Η Magnet υπογράφει τη νέα καμπάνια της ELABET

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ολυμπιακός για Ντόρσεϊ: «Εκτός αποστολής με Μπαρτσελόνα, επιστρέφει στην Αθήνα»

All Content

Εύκολη νίκη και 2/2 για τον Ηρακλή, 90-73 τη Βίρτσμπουργκ (gallery & vids)

All Content - BusinessNews.gr

Eurocatering (Φρεσκούλης): Tι «έγραψε» πριν το deal με την Γλάρος

All Content - BusinessNews.gr

Μείωση 40 λεπτά στο πετρέλαιο θέρμανσης και αύξηση 30% στο επίδομα θέρμανσης - Αναλυτικά τα μέτρα

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας στο 128,7% του ΑΕΠ το 2027 - Στο 111,1% το 2031

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για λύματα που καταλήγουν σε αποστραγγιστικό κανάλι στη Γέφυρα

CSRΝews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και TP Greece: Έναρξη της πρωτοβουλίας «Περιφέρειες Ευκαιριών» για εξ αποστάσεως εργασία στον Έβρο

CSRΝews.gr

Πλαστικά Θράκης: Συνεργασία με την iCup για την παραγωγή του επαναχρησιμοποιούμενου ποτηριού FreezeCup

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

KPMG: Ανάμεσα στις 3 κορυφαίες εταιρείες στη διαμόρφωση της εμπειρίας του εργαζόμενου
KPMG: Ανάμεσα στις 3 κορυφαίες εταιρείες στη διαμόρφωση της εμπειρίας του εργαζόμενου 26/02/2021 - 11:38
ΣΕΓΕ: Online πλατφόρμα προώθησης προϊόντων γυναικών 26/02/2021 - 12:02
ΣΕΓΕ: Online πλατφόρμα προώθησης προϊόντων γυναικών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Becoming DIVA: Μια site-specific performance για την ταυτότητα, τη μεταμόρφωση και την ελευθερία στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
    14/10/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κωνσταντίνος Κυρανακης: Να κατευθύνουμε τους μαθητές σε επαγγέλματα που έχουν υψηλές αμοιβές
    14/10/2026 - 21:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ν. Δένδιας: Γερμανία και Ελλάδα βρίσκονται στον πυρήνα των εξελίξεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
    14/10/2026 - 20:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • H Fairfax εξαγόρασε την ινδική IBDI Bank έναντι 5,56 δισ. δολαρίων
    14/10/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάντηση Παπασταύρου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
    14/10/2026 - 19:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Άκης Σκέρτσος: Η Ελλάδα πρωτοπορεί στην απαγόρευση των social media στους ανήλικους
    14/10/2026 - 19:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Schneider Electric: Οι ελλείψεις νερού θα απειλήσουν την ανάπτυξη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
    14/10/2026 - 18:37 ESG
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Απλουστεύονται οι διαδικασίες τήρησης και λειτουργίας του Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών
    14/10/2026 - 18:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • FARIA Renewables: Επίσημα εγκαίνια για το έργο αποθήκευσης ενέργειας FARIA GALANI BESS στην Ελασσόνα
    14/10/2026 - 17:55 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος κατά 0,19%, στα 257,65 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/10/2026 - 17:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε αναζήτηση νέου Country Manager η Uber στην Ελλάδα- Αποχωρεί η Σαρίτα Βαρούχ
    14/10/2026 - 01:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sport Vision: Τζίρος 22,2 εκατ. και ζημίες 6,6 εκατ. πριν από το deal με την Cosmos Sport
    14/10/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurocatering (Φρεσκούλης): Tι «έγραψε» πριν το deal με την Γλάρος
    14/10/2026 - 07:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Vivartia: Αλλάζει χέρια η Evergood – Οριστική συμφωνία με τη Recipe Unlimited Corporation
    14/10/2026 - 12:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σούπερ μάρκετ: Επιπλέον 770 εκατ. ευρώ στην αγορά στο 9μηνο- Άνοδος 20,6% για το online
    14/10/2026 - 12:07 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπανούλης: «Η άμυνά μας ήταν φανταστική»

14/10/2026 - 20:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2026/27: Το πανόραμα της σεζόν

14/10/2026 - 20:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για λύματα που καταλήγουν σε αποστραγγιστικό κανάλι στη Γέφυρα

14/10/2026 - 14:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και TP Greece: Έναρξη της πρωτοβουλίας «Περιφέρειες Ευκαιριών» για εξ αποστάσεως εργασία στον Έβρο

14/10/2026 - 14:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Netflix σχεδιάζει να μειώσει το προσωπικό της κατά 6%

14/10/2026 - 14:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Netflix σχεδιάζει να μειώσει το προσωπικό της κατά 6%

14/10/2026 - 14:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo