Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εγκώμια Bloomberg για το Ελληνικό: «Σύμβολο της αναγέννησης της Αθήνας»
Newsroom Newsroom
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
02/07/2023 · 17:14

Εγκώμια Bloomberg για το Ελληνικό: «Σύμβολο της αναγέννησης της Αθήνας»

Ενώ τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα περιορίζονται σε πολλά μέρη του κόσμου, η Ελλάδα βρίσκεται σε μια ασυνήθιστα ισχυρή οικονομική κατάσταση, σημειώνει το Πρακτορείο.

«Σύμβολο της αναγέννησης της Αθήνας» χαρακτηρίζει το έργο ανάπλασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού το Bloomberg, σε εκτενές δημοσίευμά του .

Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, μέσα σε τρία χρόνια, η έκταση 650 στρεμμάτων κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της Αθήνας θα περιλαμβάνει περίπου 10.000 πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες και διαμερίσματα, ένα ξενοδοχείο Mandarin Oriental, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νότιας Ευρώπης, μια μαρίνα για μεγάλα σκάφη, ένα καζίνο με την επωνυμία Hard Rock, ένα υπερσύγχρονο αθλητικό συγκρότημα, ένα ιδιωτικό σχολείο, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά κέντρα, μια εκτεταμένη παραλία και έναν χώρο πρασίνου δύο εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων που προβλέπεται να είναι το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο στην Ευρώπη, όλα με θέα τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού κόλπου.

«Όταν η πρώτη φάση της κατασκευής ολοκληρωθεί το 2026, ο χώρος του πρώην αεροδρομίου της Αθήνας θα είναι αγνώριστος. Ενώ ο σχεδιασμένος από τον Eero Saarinen Ανατολικός Αεροσταθμός θα παραμείνει στη θέση του, τα εγκαταλελειμμένα υπόστεγα και οι διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης θα αντικατασταθούν από ένα έργο πολλαπλών χρήσεων -που θα διαφημίζεται ως έξυπνη πόλη- διπλάσιου μεγέθους από το Central Park της Νέας Υόρκης», τονίζει το δημοσίευμα, το οποίο υπογραμμίζει ότι «αυτό το ιδιωτικά χρηματοδοτούμενο έργο, θα μεταμορφώσει, εν ολίγοις, την ελληνική πρωτεύουσα».

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το Ελληνικό ως «τον πρόλογο μιας νέας εποχής για την ακτή», σημειώνοντας ότι αναμένεται να αποφέρει πάνω από 14 δισ. ευρώ σε φορολογικά έσοδα κατά τη διάρκεια του 25ετούς κύκλου ανάπτυξής του. Με τη χώρα να εξακολουθεί να στέκεται στα πόδια της μετά από μια δεκαετή κρίση χρέους, το Ελληνικό υψώνεται ως σύμβολο της αναγέννησης της Αθήνας.

«Ενώ τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα περιορίζονται σε πολλά μέρη του κόσμου λόγω της αύξησης του κόστους κατασκευής, της αύξησης των επιτοκίων και της έλλειψης εργατικού δυναμικού, η Ελλάδα βρίσκεται σε μια ασυνήθιστα ισχυρή οικονομική κατάσταση. Ωφελείται στην ανάκαμψη του τουρισμού, τις ισχυρές πωλήσεις κατοικιών και εμπορικών προϊόντων και την αισιοδοξία των επενδυτών για την επιστροφή στην εξουσία του φιλικού προς τις επιχειρήσεις Μητσοτάκη, ο οποίος μόλις επανεξελέγη», σημειώνει το Bloomberg.

Αυτό έχει συμπέσει με μια έκρηξη σε έργα υποδομής και πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένων των εγκαινίων του 2017 του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ενός συγκροτήματος εκπαίδευσης, τεχνών και αναψυχής που τώρα στεγάζει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και την Εθνική Λυρική Σκηνή, και του ντεμπούτου του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης το 2020 σε ένα πρώην εργοστάσιο μπύρας. Σχεδιάζεται η σημαντική ανακαίνιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ενώ η πόλη έχει επίσης ξεκινήσει την κατασκευή μιας τέταρτης γραμμής του μετρό, με το πρώτο τμήμα να αναμένεται να λειτουργήσει το 2029, η οποία θα συνδέει πυκνοκατοικημένες γειτονιές όπως η Κυψέλη και το Γαλάτσι με το κέντρο.

Αυτή η ενέργεια γίνεται αισθητή στους δρόμους. Οι καφετέριες και οι ταβέρνες της Αθήνας σφύζουν από ζωή κάθε βράδυ της εβδομάδας και οι τουρίστες κυκλοφορούν στις πλατείες όπου κάποτε ταραξίες συγκρούονταν με την αστυνομία. Έφερε επίσης ένα νέο επίπεδο ευμάρειας: η πόλη απέκτησε εννέα νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων μεταξύ 2019 και 2022, ανεβάζοντας τον σημερινό αριθμό σε 30, ενώ τα Conrad και Waldorf Astoria εργάζονται επί του παρόντος σε ένα πολυτελές συγκρότημα που θα συνδυάζει υπηρεσίες φιλοξενίας με πολυτελή διαμερίσματα.

Αυτή την αγορά προσπαθεί να αξιοποιήσει το Ελληνικό. Για να δημιουργήσει μια πρώτη δυναμική, η κατασκευάστρια εταιρεία Lamda άρχισε να πωλεί κατοικίες στον πύργο Riviera Tower των 200 μέτρων -που σύντομα θα είναι το ψηλότερο κτίριο της χώρας- με μέση τιμή 14.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Αυτό είναι σημαντικά ακριβότερο από τον μέσο όρο του πρώτου τριμήνου, περίπου 1.809 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο στο κέντρο της Αθήνας και 3.368 ευρώ στα γειτονικά νότια προάστια του Ελληνικού, με βάση τα στοιχεία της ελληνικής ιστοσελίδας ακινήτων Spitogratos, αλλά είναι μια ευκαιρία σε σύγκριση με τις τιμές των ακινήτων υψηλών προδιαγραφών αλλού στην Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί και τα 170 διαμερίσματα του πύργου, με τη συντριπτική πλειοψηφία να πηγαίνει σε Έλληνες κατοίκους και μέλη της ελληνικής διασποράς. Οι πωλήσεις για μισθώσεις και ακίνητα στο Ελληνικό έχουν φθάσει μέχρι στιγμής το 1,2 δισ. ευρώ, ενώ οι τιμές για τα οικιστικά ακίνητα στα γειτονικά προάστια έχουν επίσης αρχίσει να ανεβαίνουν. Η Lamda θα ξεκινήσει το marketing εκτός Ελλάδας από το επόμενο έτος.

Η αύξηση των τιμών των ακινήτων αποτελεί ένα ευαίσθητο πολιτικό ζήτημα στην Αθήνα, καθώς οι κάτοικοι ανταγωνίζονται πλούσιους ξένους, ιδιοκτήτες Airbnb και επενδυτές για περιορισμένη στέγαση, ενώ οι απρόβλεπτες αυξήσεις των ενοικίων έχουν αυξήσει το φόβο των εξώσεων.

Για να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, η κυβέρνηση εισήγαγε νωρίτερα φέτος ένα πρόγραμμα για τη χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων δανείων σε άτομα ηλικίας κάτω των 39 ετών που επιθυμούν να αποκτήσουν το πρώτο τους ακίνητο. Από την 1η Ιουλίου θα τεθούν επίσης σε ισχύ κανόνες που θα αυξήσουν την ελάχιστη επένδυση σε ακίνητα που απαιτείται για την απόκτηση χρυσής βίζας από 250.000 ευρώ σε 500.000 ευρώ σε διάφορα μέρη της χώρας, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων της Αθήνας.

Ενώ η ελληνική πρωτεύουσα μόλις πρόσφατα έγινε προορισμός για τους παραθεριστές του Σαββατοκύριακου, ο Κωνσταντίνος Ζούζουλας, διευθύνων σύμβουλος της Axia Ventures Group Ltd, που επικεντρώνεται στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Ιταλία, αναμένει ότι το Ελληνικό θα εκτοξεύσει αυτή την τάση και θα μπορούσε ακόμη και να επεκτείνει την τουριστική περίοδο σε ολόκληρο το έτος.

"Οι συντηρητικές εκτιμήσεις μας είναι ότι το Ελληνικό θα προσθέσει 2,5% στο ελληνικό ΑΕΠ με την ολοκλήρωσή του και θα προσελκύσει 1,5 εκατ. τουρίστες ετησίως", δήλωσε σε συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Οδυσσέας Αθανασίου.

Το Ελληνικό είναι ένα "έργο ορόσημο που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Αθήνα, την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και την Ελλάδα συνολικά", δήλωσε ο κ. Ζούζουλας, προσθέτοντας ότι αυτή η πόλη μέσα στην πόλη θα προσελκύσει επίσης νέους κατοίκους στην περιοχή.

Καθώς το παράκτιο έργο βρίσκεται εντός του αστικού πλέγματος της Αθήνας, μόλις 11 χιλιόμετρα από το κέντρο, το νέο τοπίο θα αλλάξει επίσης την αίσθηση της πρωτεύουσας και των παρακείμενων δήμων της. Το πάρκο, ειδικότερα, "είναι μια πρόταση που χρειάζεται πολύ σε μια πόλη που στερείται χώρων πρασίνου", δήλωσε ο κ. Ζούζουλας.

Η Αθήνα αντιμετωπίζει τώρα την πρόκληση της ενσωμάτωσης του Ελληνικού και της σύνδεσης των υφιστάμενων υπηρεσιών της πόλης με την περιοχή, καθώς και της κατασκευής νέων δρόμων και γραμμών του μετρό. Αυτό "θα απαιτήσει σημαντικές δαπάνες για υποδομές", δήλωσε ο κ. Ζούζουλας. Όμως, αν και το κόστος θα είναι υψηλό, τόσο σε οικονομικό όσο και σε χρονικό επίπεδο, ήταν θετικός για το τελικό αποτέλεσμα.

Καθώς θα γίνεται σταδιακά μέρος της καθημερινής ροής της Αθήνας, είπε, το Ελληνικό "θα βελτιώσει περαιτέρω το αστικό τοπίο και τον τρόπο ζωής των πολιτών".

  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Στο Κλίβελαντ ο Τζέιμς Χάρντεν σε ανταλλαγή με τον Ντάριους Γκάρλαντ

All Content - BusinessNews.gr

Χίος: 15 νεκροί και 24 τραυματίες από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με πλοιάριο με μετανάστες

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 4,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 11μηνο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου 2025

All Content

Aia Relate: Νέα επικοινωνία για την Capital Clean Energy Carriers

All Content

Ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος στην DDB Athens

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Οι Πίστoνς 124-121 τους Νάγκετς και συνέχεια στα σερί νικών με Νικς, Σέλτικς, Σίξερς (vids)

All Content

Με Κούζμα οι Μπακς 131-115 τους Μπουλς -"Tριπλός" Τζόνσον στη νίκη Χoκς στο Μαϊάμι (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συμφωνία με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή του Jordan στο ελληνικό φαρμακείο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Public Group: Επενδύει στο Bookvoice.gr
Public Group: Επενδύει στο Bookvoice.gr 26/06/2023 - 12:15
Lamda Develpment: Έσοδα 3,3 δισ. από οικιστικά στο Ελληνικό έως το 2026 07/07/2023 - 09:34
Lamda Develpment: Έσοδα 3,3 δισ. από οικιστικά στο Ελληνικό έως το 2026

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Στις 2.380,77 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,45%
    04/02/2026 - 11:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bitcoin: Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχασε σχεδόν 500 δισ. δολάρια σε μια εβδομάδα - Υποχώρησε σε χαμηλό 15 μηνών
    04/02/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,04%, στα 1,1825 δολάρια
    04/02/2026 - 11:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕΤΤ: Απόσυρση παιχνιδιού με τηλεχειριστήριο JINXIANGHUANG 2629-T14B
    04/02/2026 - 10:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • «Πυρά» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για εξωτερική πολιτική και συνταγματική αναθεώρηση
    04/02/2026 - 10:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Gartner: Έως το 2027, το 1/3 των χωρών θα έχει στραφεί σε εθνικές πλατφόρμες ΑΙ
    04/02/2026 - 10:51 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΔΑΑ: Νέος CEO ο Γεώργιος Καλλιμασιάς από 1η Φεβρουαρίου 2026
    04/02/2026 - 10:45 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Χατζηδάκης: Εγγύηση για τις επόμενες γενιές η συνταγματική ρήτρα δημοσιονομικής σταθερότητας
    04/02/2026 - 10:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Reuters: Tον Μάρτιο η πρώτη μεταφορά αμερικανικού LNG στην Ουκρανία - Εδραιώνεται στρατηγικά η Ελλάδα
    04/02/2026 - 10:37 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Coffee Berry: Ενίσχυση παρουσίας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά
    04/02/2026 - 10:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική
    03/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή
    03/02/2026 - 17:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Yalco: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Ανδρέας Σκύρλας
    03/02/2026 - 12:40 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Μοτοδυναμική: Οργανωτικές αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου
    03/02/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη
    03/02/2026 - 13:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με... Sharpe attack η κορυφή στο Top-10 (video)

04/02/2026 - 08:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Τριπλός" Χάρτενσταϊν στην 40ή νίκη Θάντερ, 30άρα Γκιλέσπι, 22 ασίστ ο Κόλιερ! (vids)

04/02/2026 - 08:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Speak no Evil» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

04/02/2026 - 08:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

04/02/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Αποδοση δωρεας για τη στηριξη του εργου της «Ηλιαχτίδας»

03/02/2026 - 15:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πανελλαδική Έρευνα Coca-Cola – ΟΠΑ: Οι Καταναλωτές Προτιμούν τις Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις HORECA

03/02/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η JAMA έθεσε επτά προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της

03/02/2026 - 05:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo