Δευτέρα, 11 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Αριστείας. Από αριστερά, ο οικονομολόγος κ. Γιάννης Κωστόπουλος, η Καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου κα Κυριακή Κοσμίδου, η Διευθύντρια του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας της Τράπεζας της Ελλάδος κα Θεοδώρα Αντωνακάκη, ο Διευθυντής του HELLENiQ Energy Center for Sustainability and Energy@Alba Graduate Business School κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος και δίπλα του ο Πρύτανης στο Alba Association κ. Κώστας Αξαρλόγλου. Η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Αριστείας. Από αριστερά, ο οικονομολόγος κ. Γιάννης Κωστόπουλος, η Καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου κα Κυριακή Κοσμίδου, η Διευθύντρια του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας της Τράπεζας της Ελλάδος κα Θεοδώρα Αντωνακάκη, ο Διευθυντής του HELLENiQ Energy Center for Sustainability and Energy@Alba Graduate Business School κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος και δίπλα του ο Πρύτανης στο Alba Association κ. Κώστας Αξαρλόγλου.
Newsroom Newsroom
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
06/02/2025 · 11:12

Πρότυπο Κέντρο Αριστείας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ενέργεια από HELLENiQ ENERGY και Alba Graduate Business School

Στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας βρίσκεται η κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων και η ανάδειξη νέων ταλέντων.

Η HELLENiQ ENERGY και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, ιδρύουν από κοινού, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα πρότυπο Κέντρο Αριστείας που στοχεύει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, ενώνοντας την επιχειρηματικότητα και την ακαδημαϊκή γνώση απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις στον Ενεργειακό κλάδο και στην επίτευξη Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η δημιουργία του HELLENiQ ENERGY Center for Sustainability and Energy @Alba Graduate Business School, ανακοινώθηκε επισήμως την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2025, σε ειδική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, Ακαδημαϊκών και μελών της Εκπαιδευτικής κοινότητας, παραγόντων της Οικονομικής ζωής του τόπου και του Τραπεζικού κλάδου, εκπροσώπων Επιχειρήσεων, Φορέων της Ενέργειας και Ρυθμιστικών Αρχών.

Πρόκειται για την πρώτη σύμπραξη που γίνεται στη χώρα μας ανάμεσα σε μια μεγάλη Εταιρεία και έναν Ακαδημαϊκό φορέα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα Κέντρο Αριστείας με αντικείμενο την Ενέργεια και τη Βιωσιμότητα. Την ευθύνη ανάπτυξης έχει αναλάβει μια πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή (steering committee), στην οποία συμμετέχουν ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Κέντρου, ο Πρύτανης του Alba και τρία (3) διακεκριμένα ανεξάρτητα μέλη από την Ακαδημαϊκή και Επιχειρηματική κοινότητα.

energy alba 6
Από αριστερά, ο Καθηγητής και Διευθυντής στο HELLENiQ Energy Center for Sustainability and Energy@Alba Graduate Business School, κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Αλεξάνδρα Σδούκου και ο CEO της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης.

Πιο συγκεκριμένα, τη Διοικούσα Επιτροπή απαρτίζουν οι:

  • Κώστας Ανδριοσόπουλος, Καθηγητής, Διευθυντής στο HELLENiQ Energy Center for Sustainability and Energy,

  • Δρ. Κώστας Αξαρλόγλου, Πρύτανης στο Alba Association,

  • Κυριακή Κοσμίδου, Καθηγήτρια στο γνωστικό αντικείμενο Χρηματοοικονομική-Τραπεζική στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου,

  • Θεοδώρα Αντωνακάκη, Διευθύντρια του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ)

  • Γιάννης Κωστόπουλος, Οικονομολόγος, και πρώην CEO στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Το HELLENiQ ENERGY Center for Sustainability and Energy @Alba Graduate Business School θα επιδιώξει να προσελκύσει όλους τους ενδιαφερόμενους στον ενεργειακό τομέα (Πολιτεία, Ακαδημαϊκός κόσμος, Επιχειρηματική κοινότητα, Κοινωνία των Πολιτών και Δημόσια Διοίκηση), προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα δομημένο διάλογο και σε συλλογική διερεύνηση των προκλήσεων του κλάδου, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα.

Οι δράσεις του περιλαμβάνουν Εκπαιδευτικά Συνέδρια (Learning conferences), Έρευνες, Ακαδημαϊκές εργασίες, προσαρμοσμένες Μελέτες ειδικών περιπτώσεων και Δημοσιεύσεις, ενώ στις δράσεις του Κέντρου θα συνεισφέρουν κορυφαίοι εμπειρογνώμονες και στελέχη εταιρειών που πρωταγωνιστούν στον ενεργειακό κλάδο. Ανάμεσά τους και στελέχη της HELLENiQ ENERGY που θα λάβουν μέρος ως ομιλητές στις δραστηριότητες του Κέντρου. Το "HELLENiQ ENERGY Center for Sustainability and Energy @Alba Graduate Business School” θα υποστηρίξει την κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων στα Προγράμματα του Alba, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη νέων ταλέντων που επιθυμούν να εξειδικευθούν στον τομέα της Ενέργειας, διευκολύνοντας περεταίρω την επαγγελματική προοπτική τους, ενώ αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ερευνητές και Πανεπιστημιακούς. Παράλληλα, μέσω του "Incubator Synergy Hub" του Κέντρου, οι νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) στον τομέα της ενέργειας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις εταιρείες τους, προκειμένου να προσελκύσουν επενδυτικό ενδιαφέρον και χρηματοδότηση.

Το Κέντρο Αριστείας θα υποστηρίξει την εξειδίκευση στελεχών επιχειρήσεων στον τομέα της Ενέργειας μέσα από τη συμμετοχή τους στα προγράμματα του Alba “MSc in Energy Management” και “Executive Program in Energy Management (mini ΜΒΑ)”. Παράλληλα, μέσω του "Incubator Synergy Hub", οι νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) στον τομέα της ενέργειας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις εταιρείες τους, προκειμένου να προσελκύσουν επενδυτικό ενδιαφέρον και χρηματοδότηση.

energy alba 1
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης, απευθύνεται στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.

Παρουσιάζοντας την πρωτοβουλία εκ μέρους της HELLENiQ ENERGY, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ανδρέας Σιάμισιης, τόνισε: «Η συνεργασία με το ALBA Graduate Business School είναι στρατηγική επιλογή για την HELLENiQ ENERGY, καθώς αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα που έχει ισχυρή διασύνδεση με την αγορά εργασίας και στηρίζεται έμπρακτα από τον ΣΕΒ. Είναι μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών και συνεργασιών με πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο κλάδος της Ενέργειας αποτελεί σημαντικό μέρος της πράσινης και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η λειτουργία αυτού του Κέντρου Αριστείας έρχεται να ενισχύσει τον διάλογο ανάμεσα στα ενδιαφερόμενα μέρη, βοηθώντας στη χάραξη αποτελεσματικής πολιτικής και υποστηρίζοντας την κατάρτιση μιας νέας γενιάς στελεχών αλλά και την οπτική για την ανάγκη να λειτουργήσουμε με πιο ισορροπημένα κριτήρια. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε μεταφέροντας τεχνογνωσία από τα στελέχη μας, ενισχύοντας την διασύνδεση με την Πολιτεία και τον κλάδο, αλλά και συμβάλλοντας στην Ακαδημαϊκή έρευνα για την ανάπτυξη καινοτομίας μέσα από τα πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα που ήδη υλοποιούμε ως κορυφαία εταιρεία ενέργειας, που μετασχηματίζεται με γοργούς ρυθμούς και πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις».

energy alba 2
O κ. Dr. David G. Horner, Πρόεδρος Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στη διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης του Κέντρου, ο Πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Dr. David G. Horner, σημείωσε: «Ήδη από την περίοδο της οικονομικής κρίσης, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη προγραμμάτων που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτήν τη διορατική συνεργασία μεταξύ των Alba Association, Alba Graduate Business School και της HELLENIQ Energy για τη δημιουργία του HELLENIQ Energy Center for Sustainability and Energy @ Alba, το οποίο πιστεύουμε ότι διαθέτει σημαντικές προοπτικές να συμβάλει στη δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.»

energy alba 4
Ο Πρύτανης στο Alba Association κ. Κώστας Αξαρλόγλου.

Ο Πρύτανης του Alba Association και Καθηγητής κ. Κώστας Αξαρλόγλου, αντίστοιχα δήλωσε: «Η ταχεία ανάπτυξη του ενεργειακού οικοσυστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου καθιστούν την ενέργεια ζωτικής σημασίας για την οικονομία. Η HELLENiQ ENERGY και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ίδρυση του “HELLENiQ ENERGY Center in Sustainability and Energy@Alba”, και κοινό όραμα να αποτελέσει το Κέντρο κόμβο και σημείο αναφοράς του ενεργειακού οικοσυστήματος στην ευρύτερη περιοχή. Δέσμευσή μας είναι να συμβάλει το Κέντρο στην ολιστική και αντικειμενική προσέγγιση των ενεργειακών θεμάτων, στηρίζοντας ενεργά το ενεργειακό οικοσύστημα, την κοινωνία και την μετεξέλιξη της χώρας μας σε ενεργειακό κόμβο.»

Ο Διευθυντής του “HELLENiQ ENERGY Center for Sustainability and Energy @Alba Graduate Business School”, καθηγητής κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος, επεσήμανε: «Στόχος του Κέντρου είναι ο μετασχηματισμός του ενεργειακού διαλόγου, προσεγγίζοντας την ενεργειακή μετάβαση ολιστικά, προάγοντας τη συνεργασία μεταξύ ακαδημαϊκών φορέων, βιομηχανίας και πολιτικής ηγεσίας. Αποστολή μας είναι να αναδείξουμε τη σημασία της εφαρμοσμένης έρευνας, να ενισχύσουμε τη βιώσιμη καινοτομία και να εκπαιδεύσουμε τους μελλοντικούς ηγέτες του τομέα. Μέσω στοχευμένων ακαδημαϊκών προγραμμάτων, ερευνητικών έργων και συνεργασιών τόσο με τη βιομηχανία όσο και με τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, το Κέντρο φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την προώθηση της γνώσης και της αριστείας στον κλάδο.»

energy alba 3
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκδήλωσης κα Δώρα Αναγνωστοπούλου και οι συμμετέχοντες στη συζήτηση για τις «Προκλήσεις της Ενεργειακής Μετάβασης». Από αριστερά, η κα Τατιάνα Μίτροβα, Ερευνήτρια στο Center on Global Energy Policy του Πανεπιστημίου Columbia, δίπλα της ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα ενέργειας κ. Νίκος Τσάφος, ο καθηγητής και Διευθυντής του Κέντρου Αριστείας κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος, ο Καθηγητής του London Business School Δρ. Derek Bunn και ο κ. Γιάννoς Κοντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίων Αθηνών.

Σύντομο χαιρετισμό στην εναρκτήρια εκδήλωση του Κέντρου απηύθυνε η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Αλεξάνδρα Σδούκου καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε συζήτηση με θέμα «Οι Προκλήσεις της Ενεργειακής Μετάβασης» (Energy Transition Challenges: A Stakeholder Discussion). Συμμετείχαν ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα ενέργειας κ. Νίκος Τσάφος, η Δρ Τατιάνα Μίτροβα, Ερευνήτρια, Center on Global Energy Policy στο Πανεπιστήμιο Columbia, ο Δρ. Derek Bunn, Καθηγητής, Decision Sciences / Management Science and Operations και Chief Examiner του London Business School και ο κ. Γιάννoς Κοντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίων Αθηνών (ATHEXGROUP).

  • THE AMERICAN COLLEGE OF GREECE
  • ·
  • ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  • ·
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι Νικς σάρωσαν με 144-114 και «σκούπισαν» τους Σίξερς σε βραδιά με ρεκόρ τριπόντων! (vids)

All Content

NBA Draft Lottery: Στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς το Νο1 (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Metallica Inc: Οικονομικές επιδόσεις πολλών… ντεσιμπέλ

All Content - BusinessNews.gr

ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής

All Content - BusinessNews.gr

Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες

All Content

Ποιος ελέγχει τα ελληνικά ΜΜΕ;

All Content

Stoiximan & Another Circus: Νέα 360 καμπάνια με τίτλο «Πού ήσουν;»

FleetNews

Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Mazda CX-5

FleetNews

Με 0% επιτόκιο για 48 μήνες η απόκτηση ενός Volvo είναι πιο εύκολη από ποτέ

FleetNews

Chery Greece: Πολλαπλή βράβευση στο Chery International Business Summit 2026

All Content

Βαλένθια-Μπασκόνια 86-88: Διαχείριση και ήττα πριν από τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό - Χτύπησε ο Κι (vids)

All Content

Μονακό-Παρί 95-123: «Βαριά» ήττα με... τέσσερις επαγγελματίες!

All Content - BusinessNews.gr

Από τη “μικρή ΔΕΗ” στη “διπλή ΔΕΗ” - Την Πέμπτη η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου 4 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Που οφείλεται το στεγαστικό ζήτημα, οι κρίσιμοι παράγοντες στην προσφορά και ζήτηση κατοικίας

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΒΟ: Συμμαχίες με Rheinmetall και Όμιλο Κοπελούζου για νέο αμυντικό και βιομηχανικό αποτύπωμα

FleetNews

Ayvens: «Mobility for All» για βιώσιμη και συμπεριληπτική κινητικότητα

FleetNews

Το BMW Group θρηνεί την απώλεια του «Alex» Zanardi

CSRΝews.gr

SISTERS: Η τρίτη ηλικία στην πρώτη γραμμή για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

CSRΝews.gr

Γιορτή της Μητέρας: Η δύναμη της CYPRIALIFE ΕΛΛΑΔΟΣ στο πλευρό κάθε γυναίκας

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Οικονομική στήριξη σε έξι οργανισμούς μέσω του Match for Good

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου μέσω gov.gr
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου μέσω gov.gr 06/02/2025 - 07:37
Ρεύμα: Μετά τα ευρυζωνικά έρχονται τα δυναμικά τιμολόγια - Πώς θα λειτουργούν 08/02/2025 - 11:01
Ρεύμα: Μετά τα ευρυζωνικά έρχονται τα δυναμικά τιμολόγια - Πώς θα λειτουργούν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εξάρχου: Ο κάθετος διάδρομος είναι εθνική προσπάθεια - Η μάχη για το LNG και η ανάγκη της Ευρώπης για ισορροπία
    11/05/2026 - 08:00 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Οι πρωτοβουλίες της Eurobank στο δημογραφικό ζήτημα της Ελλάδας
    11/05/2026 - 07:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος - Στόχος οι 78.000 τόνοι
    11/05/2026 - 07:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Super League: Η ΑΕΚ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της - Νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό
    10/05/2026 - 22:57 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    10/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιορτή της Μητέρας: Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας
    10/05/2026 - 15:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σαντορίνη: Πλαφόν στην κρουαζιέρα, αναβάθμιση υποδομών και στοίχημα η βιωσιμότητα
    10/05/2026 - 15:10 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Απεργία Τετάρτη 13 Μαΐου: Ποιοι απεργούν, τι αλλάζει σε Δημόσιο, σχολεία και ΜΜΜ
    10/05/2026 - 14:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΙΝΚΑ: Επανεξέταση υποθέσεων ρευματοκλοπής από τον ΔΕΔΔΗΕ και ακυρώσεις προστίμων
    10/05/2026 - 13:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα: Τραυματίστηκε γυναίκα έξω από κατάστημα
    10/05/2026 - 13:22 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Απεργία Τετάρτη 13 Μαΐου: Ποιοι απεργούν, τι αλλάζει σε Δημόσιο, σχολεία και ΜΜΜ
    10/05/2026 - 14:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
    10/05/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα: Τραυματίστηκε γυναίκα έξω από κατάστημα
    10/05/2026 - 13:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
    10/05/2026 - 10:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χανταϊός: Στην Τενερίφη το κρουζιερόπλοιο Hondius
    10/05/2026 - 10:35 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι Νικς σάρωσαν με 144-114 και «σκούπισαν» τους Σίξερς σε βραδιά με ρεκόρ τριπόντων! (vids)

10/05/2026 - 22:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

10/05/2026 - 22:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το B2B influencer marketing ανεβαίνει στην ατζέντα των marketers

09/05/2026 - 08:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Παρουσίαση του νέου 24ώρου προγράμματος του ERT COSMOS

08/05/2026 - 14:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

SISTERS: Η τρίτη ηλικία στην πρώτη γραμμή για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

08/05/2026 - 12:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Γιορτή της Μητέρας: Η δύναμη της CYPRIALIFE ΕΛΛΑΔΟΣ στο πλευρό κάθε γυναίκας

08/05/2026 - 10:37
FleetNews
fleetnews.gr

Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Mazda CX-5

08/05/2026 - 06:43
FleetNews
fleetnews.gr

Με 0% επιτόκιο για 48 μήνες η απόκτηση ενός Volvo είναι πιο εύκολη από ποτέ

07/05/2026 - 05:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo